|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Cytat:
![]() Cytat:
za wrażliwa jestem Mi wystarczy jak ogolę maszynką rano i powinno być ok, gorzej będzie z poprawinami.Cytat:
|
|||
|
|
|
#752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i dlatego wydaje mi się, że skóra jest ciemniejsza... Muszę codziennie powtarzać tą czynność ale rzeczywiście nie kremuje tego miejsca należycie, więc spróbuje ![]() czuje się jak blondynka pisząc to Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-10-10 o 21:42 Powód: dopisanie informacji |
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaa, zapomniałabym.. przyszły próbki z materiałami na buciki z akces.
![]() Łaaaaaaaaadne.
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mi sie marzy laser jednak cena robi swoje, wiec zapewne zostaje na slub wosk pachy i bikini, bo mi strasznie szybko odsrastaja, wiec jakbym rano eobila maszynka to wieczorem bym juz czula wloski xd albo mi sie tak wydaje, ze czuje. Jedna wole miec pewnosc i wosk to jedna z glownych rzeczy, ktora bedzie u kosmetyczki
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robie bikini woskiem od lat. Nie wyobrazam robic maszynka juz, mam delikatna skore a wlosy bo goleniu sa strasznie grube. W tej chwili rosnie polowa z tego co mialam i bardzo slabe. Depilacja juz mnie jie boli.
Co nie zmienia faktu że robie tylko bikini. Pachy i nogi gole. Tez bym sobie laser zrobila. Sent from my iPad using Tapatalk - now Free |
|
|
|
#756 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ile wcześniej trzeba robić wosk? Cytat:
![]() A co z rzęsami? Chcę mieć takie jak w załączniku (dobre porównanie przed i po)- koleżanka ostatnio robiła i mówiła, że trzeba wcześniej sprawdzić czy nie uczulają i np. tydzień przed ślubem zrobić kolejny raz.
|
|
#757 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedzi odnośnie dzieciaków
Co jak co, ale bardzo spędza mi to sen z oczu (poczytacie fora dla rodziców - zaproszenie bez dziecka to jak zaproszenie bez małżonka, albo prośba o amputrację kończyny Justynkie Ja też po cichu liczę, że dorośli będą sami (albo przynajmniej będą się umieli zająć odpowiedzialnie dzieckiem). Koszty - to fakt, ale co innego jak wcześniej goście uprzedzą, że będą tylko na obiedzie, z niektórymi menadżerami można ponegocjować niższą cenę za niepełny posiłek. Cytat:
Linaewen Piękne te isnpiracje z kwiatami i herbatkami Cytat:
Mnie ogólnie takie wykłady nie przeszkadzają - ale spotkałam się z przypadkami kursów katolickich, które prowadzą małżeństwa z bardzo krótkim stażem, typu rok, dwa lata (domyślnie: bez seksu przed ślubem i wspólnego mieszkania) Wolę posłuchać kogoś z dużo większym stażem, kto nie będzie ściemniał i otwarcie powie o trudniejszych sytuacjach.wenedka Dużo już macie Zdrowiej i nabieraj sił ![]() Vixena ![]() monidot Witaj Najlepiej obu naraz - ta cena o której piszesz jest naprawdę korzystna Ja na początku chciałam samego fotografa, ale zostałam przekonana - zdjęcia, choć piękne, nie uchwycą drżenia głosu podczas przysięgi, całości pierwszego tańca. Jeśli będziecie jednak musieli zdecydować między jednym a drugim - zainwestujcie w dobrego fotografa (dużo ogłoszeń jest na stronie welonik. pl ), a przy opcji kamerzysty - zdecydujcie się na ekipę kręcącą filmy lustrzankami - jakość obrazu jest niesamowita. Mam nadzieję, ze będziecie mieli jak najmniej dylematów ![]() Anesthesia To trzymam kciuki, żeby przesyłka doszła jak najszybciej Myślę, że w sam raz z próbkami - mniej nerwówki, gdyby to wszystko miało być wybierane na wczoraj.magdalenka_w_86, Soul89 Piękne sukienki wybrałyście na dziewczynie z filmiku bardzo ładnie leży Cytat:
U nas chyba będzie Stateless - Bloodstream. Przepiękny tekst i pianino. Kiedyś chcieliśmy Apocalyptica - Nothing else matters , ale ten taniec zatańczyła moja kuzynka ze swoim mężem (zaklepany )Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cude Druga sukienka jest świetna. Pierwsza też bardzo ładna - tylko zastanawiam się na ile ten krój jest fortunny dla figury. ewelina258852 Jeśli chodzi o kolory - połączenie świetne na jesienny ślub, jak u Ciebie. Tylko druga sprawa - jaki jest Twój typ urody, ważne żeby bukiet i inne kolorystyczne akcenty podkreślały Twój koloryt skóry, a nie przygasiły go lub skupiały uwagę na niedoskonałościach. inezwiza_90 Tiulowe zdecydowanie bardziej pasuje. Choć przy tych ramiączkach sukni zastanawiałabym się, czy w razie niepogody bardziej by pasował szal narzucony na ramiona lub etola. asia1206 Gratulacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no_doubt Nieciekawa sytuacja - ale myślę, że ta pierwsza kosmetyczka po takich akcjach mogłaby być niesłowna i w dniu ślubu miałabyś stresy. Oby ta druga była utalentowana ![]() Swoją drogą zanim czytałam o tych przebojach, wydawało mi się za wcześnie na fryzury i makijaż, tym bardziej jeśli chodzi o rezerwacje. A tu jednak nie za wcześnie ![]() Dotka_90 Na jaki kurs się wybieracie? Towarzyski, użytkowy czy inny ?
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku mi sie strasznie podoba kawalek Rammstein - Ohne Dich jedyny po niemiecku, bo po angielsku juz nie ma tego czego, jednak moj TZ na sam dzwik tego jezyka jest chory i nie chce sluchac
wiec ten kawalek odpada na 1 taniec, chyba trzeba bedzie poleciec jakims klasykiem typu Louis Armstrong czy Grechuta. choc oboje lubimy ciezka muzyke typu rock, metal itp
02.05.2012 14.04.2017 Maksymilian 13.05.2022 Filip Edytowane przez gornek Czas edycji: 2013-10-10 o 22:14 |
|
|
|
#759 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Włoski zaczynają odrastać po 2,5 tygodnia, ale po pierwszym wosku, czyli w momencie gdy jest jeszcze sporo włosów jest zaraz pod skórą piewsze zaczną odrastac po tygodniu, więc to też trzeba mieć na względzie. Cytat:
Moje będą w fiolecie, obcas 6 cm. Jeszcze się zastanawiam jaki pasek. Bardziej podoba mi się ten jak przy czerwonych, ale mam bardzo wąską stopę i wieczny problem ze spadanie butów, więc obstawiam, że ten na skos byłby bardziej komfortowy, lepiej trzymałby stopę. Cytat:
Rzęsy mam, całkiem całkiem, więc pomalowane ładnie wyglądają. Dodatkowo w cenie makijażu mam kępki rzęs gdybym miała na nie ochotę/taką potrzebę.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-10-10 o 22:23 |
|||
|
|
|
#760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Ah i mialam pytac, czy znacie jakies szkoly tanca typowo weekendowe, dla poczatkujacych w Wawie, bo musze zmusic mojego Tz na jakis kurs nie drogi, bo przeciez on tanczy badz nie tanczy jakby mial kij w tylku :P nie wiem czy uda mi sie go przekonac, ale zawsze warto, bo glownym problemem dla niego jest to, ze moze to kosztowac kupe kasy ;/
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi wpadły w oko te z załącznika, ale na szpilce. Nie wiem czy będę dodawać jakieś kolory czy zostanę przy ivory/białym
|
|
#764 |
|
Zadomowienie
|
Ja robię pachy woskiem . Raz prawie w ogolę nie boli , dwa - włoski wyrastają po 2 tygodniach , trzy- te które wyrastają to są dużo cieńsze i jest ich mniej . Wieć uważam , że nie ma się co bać bólu - bo to na pewno mniej boli niż depilator
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#765 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie jest kompletna porażka - kupiłam takie perełki z Wibo, nie umiałam ich zbyt ładnie ułożyć, a po jakichś 4 godzinach imprezy na paznokciach została mi może połowa perełek ale na moich paznokciach nawet supertrwałe lakiery wytrzymują maksymalnie 24h, więc nie wiem, czy jestem przypadkiem reprezentatywnym ![]() Cytat:
zastanawiałam się nad woskiem, ale nie wiem, czy to dobry pomysł - mam w domu depilator i kilkakrotnie próbowałam go użyć pod pachami i w okolicach bikini, nie daję rady. Raz, że okropnie boli, a dwa - w miejscu wyrwanego włoska pojawia mi się kropla krwi... brrr. Wosku próbowałam użyć na łydkach i nic mi się nie udało wyrwać - pewnie za krótkie chciałam przejść się nieco wcześniej do kosmetyczki (i tak wybieram się doprowadzić cerę do porządku) i choć raz spróbować.Cytat:
rodzice i teściowie radzą swoje, a forum dla rodziców swoje chociaż tu ciągle mam w głowie wesele kuzynki, na którym nie było ani jej półrocznego synka, ani kilkuletniego synka jej brata, i traktuję to jako kolejny argument przeciwko.
Edytowane przez Elrosa Czas edycji: 2013-10-10 o 23:27 |
|||
|
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#767 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny. Piszę na tym wątku pierwszy raz, chciałam do was dołączyć, wpuścicie mnie do zacnego grona PM2014??
![]() Zawsze raźniej przed tym pięknym dniem poklikać i powypytywać się. Ja z tż mamy tylko kościół, salę, grajków, fotografa. Nie wiem jeszcze jaką sukienkę będę miała, jakoś się jeszcze nie zastanawiałam, a czytam ze niektóre z Was już mają. My wesele mamy 2-dniowe na około 100 osób, ale jak to bywa kilka osób na pewno odpadnie. Wódkę tż kupuje w tym roku, mamy gdzie trzymać więc problemu z tym nie bedzie. Wolimy teraz kupić bo na tyle osób i jeszcze licząc 2 dni wesela to kilka stówek się zaoszczędzi. I mam pytanko, jaką wódkę kupujecie?? Pozdrawiam wszystkie PM-ki
|
#768 |
|
Rozeznanie
|
opowiec cos o was gdzie i jak sie poznaliscie zareczyny kiedy slub?
|
#769 |
|
Rozeznanie
|
basiczek witaj wśród PM 2014
Kiedy wasz wielki dzień?Ja też sądzę że kilka osób mi odpadnie z wesela, ale zastanawiałąm się jakie będą argumentacje. Wczoraj zupełnie niespodziewanie dowiedziałam się pocztą pantoflową, że jedna moja kuzynka nie wybiera się do mnie na wesele bo...."tak dawno nie była z mężem na porządnym urlopie i woli na urlop jechać" Dodam, że wyszła za dzianego włocha i nie pracuje a no i ja na jej weselu byłam jakieś 3 lata temu....też w sierpniu- jakbym wiedziała, że ma takie podejście to też bym się wybrała na urlop-myślałąm że wesele kuzynki jest nieco ważniejsze.
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Basiczek, witaj Jaką datę wybraliście? Jeśli chodzi o wódkę to my kupimy Pana Tadeusza.Jeśli chodzi o paznokcie to ja chce frencha ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wpadka niezła ![]() ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Cytat:
Witaj w naszym gronie ![]() Ja kupuje Krupnika bo nam smakuje i jest tani jak na taką wódke
|
|
#772 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja umiłowanie do tatuażu i błyskotek mam po babci, może z tej strony poszukaj winnej ![]() Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=wxl4NNqJOF0 Ale nie mogę znaleźć wymyślić, co do tego można zatańczyć Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|||
|
|
|
#773 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Białej na pewno nie można, bo biel jest zarezerwowana dla PMki ![]() Cytat:
I jaaaaa! O matko z córką, co to było? Ale masakra... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#774 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ale pędzicie!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Lemon_Drop Czas edycji: 2013-10-11 o 08:45 |
|||||
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
ALE WY PĘDZICIE !!
![]() 330 dni
______________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca Edytowane przez misia880 Czas edycji: 2013-10-11 o 08:11 |
|
|
|
#776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja musze wybrać się w przyszłym tygodniu po swoje, bo chcę taneczne, a znajoma ma sprawdzony sklepik
|
|
#777 |
|
Zadomowienie
|
kochane wybaczcie mi ale nie nadrobie
![]() wczoraj prosto z uczelni na pociąg i wróciłam do domu rodzinnego, a tu net chodzi jakby nie chciał ![]() jutro idziemy na wesele, także będzie relacja obszerna ![]() a i mam pierwszy raz hybrydowy lakier na paznokciach i wiem że do ślubu to jest to odezwe się pewnie w poniedziałek
|
#778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#779 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry kochane
![]() Udało mi się wszystko nadrobić Na początku może jeszcze raz Wam podziękuję za gratulacje Temat kosmetyczki też mam na ''tapecie''-dowiem się po 16.10 czy mój dzień ma wolny bo teraz jest na urlopie,wcześniej jednak kilka razy odwiedzę pobliski salon bo mimo wieku cera lubi mi się zapychać i przesuszać-tu lecze przesusz-tu wychodzą zaskórniki i kaszka-nie ogarniam tego Poza tym od wczoraj mamy nowego lokatora-malutką kotkę-jeśli wszystko będzie ok(mój synek kiedyś był uczulony) to z nami zostanie-jeśli nie pojedzie do wujka mojego Tż-a,w domu jest dość ciekawie bo moja yorka jest trochę zazdrosna o to,że kruszyna wpakowała się nam do łóżka...nie powiem żebym się wyspała bo musiałam na nią uważać by Tż jej nie zmiażdżył-dobre w tym wszystkim jest to że potulnie spała mi na ręce i kuweta nie jest jej obca. Miłego dnia PM-i ps.Witam nowe panny młode 2014 |
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
Basiczek
Witaj ![]() Jeżeli chodzi o wódkę to my decydujemy się na Pana Tadeusza. Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-10-11 o 09:53 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

za wrażliwa jestem
Mi wystarczy jak ogolę maszynką rano i powinno być ok, gorzej będzie z poprawinami.

robi któraś wosk? Bo depilator odpada, nie mam i do czerwca mieć nie będę ;]![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Wolę posłuchać kogoś z dużo większym stażem, kto nie będzie ściemniał i otwarcie powie o trudniejszych sytuacjach.
Zdrowiej i nabieraj sił 

15:00
niekoniecznie na każdym paznokciu ale na kciuku i serdecznym a reszta "normalna"