|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Początkujące Włosomaniaczki :) Cz. II
Nie no, angielski zdam super... ale reszty już nie
Włosami jako tako zajmuję się od półtora miesiąca, a zmiany są już nieporównywalne! Edytowane przez edytah10 Czas edycji: 2013-10-10 o 22:08 |
|
|
|
#512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja niby też muszę, bo I rok i papierki i wgl, ale totalnie mi nie pasuje. Zawsze jak sobie ułożę plan to się psuje. A po wykładach rektorów ma być jakies bieganie po miescie
|
|
#513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chodzi Ci o inauguracje taka uczelniana? Nigdy nie bylam, zreszta w krakowie sie podobno na to nie chodzi, bo znajomi z innych uczelni tez nie byli i Ci starsi pare lat i mlodsi no chyba ze rozdaja wam wtedy indeksy czy cos ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#514 |
|
Konto usunięte
|
Hej Dziewczyny. Strasznie szybko pędzicie
Zafarbowałam włosy szamponetką i przeżyłam szok bo oczywiście okazało się, że trzy to jednak za mało... Wstawiam zdjęcie. Mam nadzieję, że jakoś bardzo tragicznie to nie wygląda
Edytowane przez 60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed Czas edycji: 2013-10-10 o 22:32 |
|
|
|
#515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zapewne bedą indeksy rozdawać, numery kont, na które trzeba będzie kasę wpłacać, no i może bym się dowiedziała jaki mam plan, bo dla wszystkich innych kierunków podali, tylko dla mojego nie
Podcięcie 03.11.2016r. Włosomaniactwo od 21.08.2013r. Edytowane przez Blondyna66 Czas edycji: 2013-10-10 o 22:34 |
|
|
|
|
#516 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- O ciesze się, że nie tylko ja przerzucam się teraz na hennę. Jak zrobisz już to wstaw foty, bo jestem ciekawa jak wyjdą wszelkie chłodne kolory. Już jutro będę farbować, nie mogę się doczekać. Edytowane przez mulankasia Czas edycji: 2013-10-10 o 22:40 |
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
witam się z drogi do Pl
Korzystając z masy wolnego czasu i darmowego netu jeszcze przez jakieś 400km- tak soobie was nadrabiam... ...i mam pytanie jako kompletny laik w temacie henny... ile to coś kosztuje i czy 1 opakowanie wystarczy na włosy cienkie 35 centymetrowe ? ![]() i to widzę kolory ma a ja mądra głowa myślałam zawsze, że henna to na brwi i tylko brąz bądź czarna
|
#518 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://martusiowykuferek.blogspot.co...dzywka-do.html na tym blogu jest skład garniera AiK i nie ma w nim isopropyl alcohol o.O czyżby zmienili skład?
bez prostownicy od 21.08.2013r. Edytowane przez paulina1347 Czas edycji: 2013-10-11 o 10:47 |
|
|
|
|
#519 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A poza tym gdzieś czytałam, że jest on łagodzony np olejami, a AiK ma chyba wysoko w składzie oleje z tego co pamiętam
|
|
#520 |
|
Rozeznanie
|
hejka
a ja jestem zła;/ miałam mieć dziś wypad solo na miasto (miałam pochodzić po sklepach coś sobie kupić) a w końcu pojechałam z rodzicami i małym i mogłam tylko wyskoczyć na chwilę do pierwszej lepszej apteki i kupiłam tylko Biovax naturalne oleje (bo tylko ten mieli);/ a miałam pochodzić po Naturze, Sp i rossie a tu lipa;/ echhh.... przejść się do hurtowni fryzjerskiej miałam qrcze.... |
|
|
|
#521 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę doczekać się jutraaaa, podbijam hebe, Sp, rossa, yves rocher'a
dobrze, że TŻ ze mną jedzie bo obawiam się, że jeden portfel może nie wystarczyć ![]() siedzę z włosami zaolejowanymi na odżywkę, w tym przypadku winogronowym zaolejowałam bingo drożdżowe do 18 sobię tak posiedzę, wyrypie i zaodżywkuję Oleo
Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-10-11 o 13:39 |
|
|
|
#523 |
|
Wtajemniczenie
|
Napisałam sprawdzian, na który uczyłam się w autobusie, wróciłam ze szkoły i teraz mogę spokojnie i bez wyrzutów się opierdzielać
|
|
|
|
#524 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#525 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam tak w gimnazjum
ale raczej ciężko napisać z czegoś, o czym prawie pojęcia nie masz bo np. nie było Cię w szkole...Szczególnie jeśli jest to historia, a jesteś na biol-chem-macie
|
|
|
|
#526 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a historia |
|
|
|
|
#527 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja uwielbiam starożytną Grecję i Rzym, całą tę mitologię, antyk... Mogę w tym siedzieć godzinami
Zna ktoś jakieś książki oparte właśnie na tym temacie, starożytna Grecja i Rzym? Ewentualnie Egipt Coś a'la Percy Jackson i bogowie olimpijscy albo Saga rodu Kane'ów?
|
|
|
|
#528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale może masz rację z tymi olejami, tak czy inaczej będę go stosować tylko jestem zła, że nie kupiłam go wcześniej kiedy jeszcze nie było tego alkoholu w składzie
|
|
#529 |
|
Rozeznanie
|
Hejo. Mialo byc dzis wlosowe spa. Wiec u mnie:
Wcierka z kozieradki plus na dlugosc maska (niebieska isana plus miod plus imbir) Mycie facelle Odzywka long repair Plukanka z siemienia lnianego Odzywka bs joanna mleko i miod. Jeszcze pazury pomalowalam ![]() Dzis prawie caly dzien z kuchni nie wyszlam :screwy: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#530 |
|
Raczkowanie
|
Ja sobie siedzę z olejem lnianym na głowinie, zmyję pod wieczór. Jeszcze sobie strzelę wcześniej maske z nafty i jaja.
Muszę dzisiaj pomyć porządnie czuprynę bo jutro rozpoczyna się mój romantyczny weekend z małżokiem , pierwszy od hohohoho, i sam na sam (bez naszego dziecia haha)
|
#531 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj będę pierwszy raz w życiu nakładać maskę na włosy i zastanawiam się jak połączyć olejowanie włosów z nakładaniem maski, podpowiecie?
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#533 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Przed myciem w skalp Radical, na długość olejek łopianowy z kiełkami pszenicy i jojobą (ok.1h) Mycie Joanna szampon rewitalizujący kolor z czarną porzeczką Odżywka Garnier AiK Na końcówki jedwab GP
|
#534 | |
|
Konto usunięte
|
Nie było mnie tylko jeden dzień na wizażu i już mam spore zaległości. Wczoraj cały dzień spędziłam w Poznaniu na zakupach głównie w Ikea Byłam też wieczorem na koncercie Fisha
Lubię takie wypady tylko, że później na drugi dzień jestem nie do życia dlatego dzisiaj tylko umyję włosy i nie będę nic cudować.Cytat:
Ładny zbiorek Z kosmetyków, które posiadasz miałam tylko szampony Alterra. Bardzo je lubię. Mogliby mieć trochę większy wybór. Brakuje mi szamponu oczyszczającego, do włosów tłustych.
|
|
|
|
|
#535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zrobię tak
|
|
#536 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Waśnie siedzę z nią na głowie, już się nie mogę doczekać efektu. |
|
|
|
|
#537 |
|
Rozeznanie
|
no może i tak, ale miałam troszkę oszczędności więc jakbym coś ciekawego znalazła to bym sobie pozwoliła ![]() byłam właśnie w Biedrze i miałam w ręku odżywkę DeBa z masłem shea, olejkami, skład miała całkiem fajny (bez silikonów i ipa, wysoko gliceryna) cena chyba 7 zł, ale nie wzięłam...może któraś z Was ją ma/miała i może coś napisać ???na kwc jej nie ma
Edytowane przez mandarynka882 Czas edycji: 2013-10-11 o 17:28 |
|
|
|
#538 |
|
Konto usunięte
|
Byłam dziś u fryzjera. Nie wiedziałam że 5cm robi taką różnicę
Włosy niby są ok bo bez brzydkich końcówek, ale teraz mam je do łopatek |
|
|
|
#539 |
|
Wtajemniczenie
|
A moje SPA wyglądało tak, że wlazłam do łóżka i przysnęłam ze zmęczenia
|
|
|
|
#540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też to odczułam bardzo ale przynajmniej zainspirowało mnie to do jeszcze większego dbania o włosy cp zamów sobie na dozie ![]() 11 kubeczek drożdzy
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

no chyba ze rozdaja wam wtedy indeksy czy cos 

ale może masz rację z tymi olejami, tak czy inaczej będę go stosować
tylko jestem zła, że nie kupiłam go wcześniej kiedy jeszcze nie było tego alkoholu w składzie
Z kosmetyków, które posiadasz miałam tylko szampony Alterra. Bardzo je lubię. Mogliby mieć trochę większy wybór. Brakuje mi szamponu oczyszczającego, do włosów tłustych.