|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
Może kessa? Wydawałam masę kasy na drapaki, a ta niepozorna rękawica robi 3x to co najmocniejszy peeling. Dosłownie widzisz(to jest nic ), widzisz i jeszcze raz widzisz, jak naskórek z Ciebie schodzi. Kosztuje ok. 20-24 zł + wysyłka, ale to jednorazowy wydatek. A dodatkowo nie brudzisz sobie wanny czy brodzika wszechobecnymi granulkami. ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Aaa.. umyłam włosy pianką Facelle, płukałam gencjaną (12 kropel na pół litra wody) z odrobiną oleju miętowego i włożyłam pod turban. Zwinę je na noc w koczek. Może i tym razem ładnie się długość skręci ![]() Właśnie nabiłam sobie siniaka na środku prawej dłoni. Rośnie w oczach.
Edytowane przez EdizA Czas edycji: 2013-10-10 o 20:02 |
|
|
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
Scar, Słońce, wszystkiego najlepszego, samych GHD, piniążków, jak już wszyscy tak życzą, zdrówka, szczęścia, daru do niuchania nowych lakierów haha
No i spełnienia marzeń Witamy Was, ja i moje krótkie pazurki :< Dzisiaj grałyśmy na wf w kosza, koleżanka mi źle podała i jakoś tak mi się ułamał, kciuk już miałam nadłamany, więc obcięłam wszystkie na króciutko. Tak mi dziwnie Ale są takie słodkie Tak ogólnie to jestem w podłym nastroju. Już nie wytrzymuję psychicznie i fizycznie z tą nauką. Pani 'Profesor' z polskiego tyle zadaje, że nie daję rady.. A jestem na bio-chem
|
#4443 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43213616]Scar wszystkiego najlepszego! Piniądzów, lakierów, wszystkiego włosowego i co tylko chcesz żeby się spełniło!
Cytat:
Cytat:
nafiyqa, dobrze Cię widzieć! Kubę ucałuj od cioci Scar. ![]() Cytat:
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale te zdjęcia mnie przeraziłydostałam @ ale pierwszy raz od dawna nie odczuwam bólu, jedynie mam zawroty głowy. Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-10-10 o 21:22 |
|
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kilka malutkich blizn, które się lekko wyróżniają w okolicach bikini, zaraz przy lini majtek od strony zewnętrznej myślisz, że poradzi sobie z nimi ta rękawica?
|
|
|
|
#4448 |
|
Konto usunięte
|
EdizA skusiłaś mnie tą kessą
w poniedziałek ją kupuję Wcieram Jantar, a nawet moja mama zauważyła nowe bejbiki więc grzywa będzie jeszcze bardziej gęsta Ale mam w tym miesiącu wydatki: bilet semestralny, idę do brafitterki, jakiś strój na siłkę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e Czas edycji: 2013-10-10 o 21:39 |
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43216133]EdizA skusiłaś mnie tą kessą
w poniedziałek ją kupuję Wcieram Jantar, a nawet moja mama zauważyła nowe bejbiki więc grzywa będzie jeszcze bardziej gęsta Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Moja mama też zauważyła bejbiki i powiedziała mi, że to są złamane, przesuszone i odstające włosy |
|
|
|
#4450 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4451 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja też muszę obciąć, teraz tylko na ślub jutrzejszy zapuszczam i ciach! ![]() Przyzwyczaisz się do trybu nauki ale z czasem "nauczysz się uczyć" Dzisiaj do domciu ![]()
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
Scar spóźnione ale szczerze, wszystkiego naj najlepszego
Spełnienia marzeń i samych GHD oczywiście wszystkiego czego sobie jeszcze zażyczysz
|
|
|
|
#4454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43216133]EdizA skusiłaś mnie tą kessą w poniedziałek ją kupuję [/QUOTE]Wow, skusiłam kogoś! Cytat:
Lekko ochładzam czerń, w sumie nie ma nawet najmniejszego fioletowego przebłysku. ![]() Włosy po koczku były skręcone przez całe 2 godziny ![]() Jem obiad i idę do gina. Muszę z nim pogadać, czy już możemy wznowić pracę nad dzieciątkiem.
|
||
|
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
Ediza w takim razie i ja kupuję
![]() mogę się Wam wyżalić?? wczoraj późnym wieczorem dostałam @krwawienie wystąpiło tylko w nocy, od rana nic, cisza, boję się straszliwie, testu nie robię, wolę nie wiedzieć wizytę u gina mam 29.10. Nie wiem co mam ze sobą zrobić |
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja często dostaję @ rano, przez pierwszą noc spokój ( ) i od rana znów. Nie wiem z czego to wynika, lekarz kazał się nie martwić. Jak @ się nie pojawi do jutra, to warto by było sięgnąć po test. Spokojnie.
|
|
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
to ja ostatnio mam tak, że wieczorem wydaje mi się, że @ przyszła, rano cisza, potem do wieczora nic, następnego dnia nic, rano coś tam ewentualnie, a dopiero wieczorem walnie z grubej rury i boli jak diabli i brzuch i dolna część kręgosłupa
![]() Także nie ma co się stresić ![]() kusicie teraz tą rękawicą Ciągle kusicie!
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki ![]() Może doradziłybyście mi w sprawie farby? Poprzedni lekko się wypłukała, w sumie minęły 3 tygodnie. Odrost mam jaśniejszy rudo-czerwony, dół trochę ciemniejszy. Jeśli chodzi o efekt końcowy to chciałabym jakiś taki naturalny brąz o złotej poświacie. Nie chce kupować u fryzjerki bo ostatnio dała mi inna niż chciałam, oczywiście z rudą poświatą W załączniku zdjęcie koloru w świetle naturalnym.
Edytowane przez izaa29 Czas edycji: 2013-10-11 o 13:40 |
|
|
|
|
#4459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4460 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() To i ja wcisnę swoje włosy, olejowanie na odżywkę zaczyna im służyć Ależ się nagimnastykowałam, by zrobić sobie samej zdjęcie Jakoś się ulizały, tak a pro po
|
|
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4462 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Daj trochę, bo moje tak nie chcą, cholery jedne...
|
|
|
#4465 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja mam niebywałe szczęście
tylko się wysyp zdarza...
|
|
|
|
#4466 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewunia cóż za włosy, cóż za blask ![]() siedzę właśnie zaolejowana na odżywkę, ciekawe co z tego u mnie wyjdzie o 18 je wyrypie i nałożę na chwilę oleo. Pomalowałam sobie pazurki GR rich color 10, a na serdecznym i kciuku nałożyłam lakier confetti essence i podoba mi się to!
Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-10-11 o 14:18 |
|
|
|
|
#4468 |
|
Spaceroholiczka
|
Czy ja ostatnio narzekałam na włosy? Ujrzałam dziś same rulony, które coraz bardziej nabierają rudego koloru
Zrobiłam porządek w lakierach i mam aż 18 dziewic Do spotkania z ciocią Scarrabeo rozdziewiczę ok. 8.
|
|
|
|
#4469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jakie tempo, olaboga! Ja zebrałam dzisiaj same komplementy pazurowe. Glitter z H&M jest tak zaebisty, że aż brak mi słów.
|
|
#4470 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Poczekam, aż go rzucą w niedalekiej przyszłości na jakąś promocję. Mój rozsądek nie pozwala mi przekroczyć 13 zł za lakier
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.

),
A dodatkowo nie brudzisz sobie wanny czy brodzika wszechobecnymi granulkami.

No i spełnienia marzeń

ale z czasem "nauczysz się uczyć"
Spełnienia marzeń i samych GHD