My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-11, 14:11   #871
kuli1986
Raczkowanie

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
Bierzesz ślub 11 stycznia ? Jeśli mogę spytać to jakie planujesz mieć buty i co na wierzch ?
Wymarzyliśmy sobie ślub zimą, kochamy zimę i wogóle
No ale widomo okrycie i buty muszą być więc (chociaż wiadomo wolałabym bez ale dla wymarzonego ślubu zimą się poświęcę ), okrycie będę miała szyte na zamówienie w salonie na wzór słynnego żakietu chanel , ma być mocno dopasowane i rękawki długość tak przed kostki aby nie wyglądać za ciężko, nie uznaje żadnych futerek itp.
Buty zamawiam botk z tej strony:
http://butyslubne.com.pl/buty-slubne...zima/c,57030,1
ale będą służyć tylko do kościoła jak będzie dużo śniegu i na sesje plenerową, na sale będę mieć na przebranie klasyczne czółenka. Podwójny wydatek no ale trudno

Cytat:
Napisane przez Grace O Malley Pokaż wiadomość
My nie, mi ogólnie temat podziękowań jakoś ciężko ugryźć. Nie lubię tego patosu z tym związanego a tym bardziej nie lubię się uzewnętrzniać przy wszystkich. Nie wiem jak my to ogarniemy, żeby wszyscy byli choć trochę zadowoleni.

Nam akurat nie przeszkadza, że przy wszystkich mamy zamiar te podziękowania wyświetlić na sali w trakcie podziękowań dla rodziców taka niespodzianka, jeszcze nikt w rodzinie najbliższj tego nie praktykował.

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Tylko tyle ZAZDROSZCZĘ!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Fajnie będzie posłuchać relacji i zobaczyć foto jak dziewczyny będą wrzucać
Cięszę się, że to już za moment ale mały stresik łapie, bo dużo mamy teraz na głowie i wszystko trzeba ogarnąć

Dzisiaj dodatkowo pierwszy dzień taneczny

Cytat:
Podejrzewam, że jak mi tyle tylko zostanie to będę, jak to mój tato mówi, srała ogniem
nie będzie tak źle, trzeba mieć wszystko rozplanowane, widomo więcej na głowie mamy teraz, już nie możemy się doczekać NASZEGO DNIA

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
kuli ale Ci dobrze!
Dobrze, dobrze

Edytowane przez kuli1986
Czas edycji: 2013-10-11 o 14:18
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 14:17   #872
cude
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
dziewczyny, zaczał się rok akademicki, do tego praca i nie nadążam z wątkiem co 2, 3 dni próbuję czytać ale nie ukrywam że po łebkach.
ja tak samo

Karishmina witaj!
My mamy podobnie załatwione. I też pod koniec sierpnia zaczęliśmy załatwiać
W najbliższym czasie czaka nas catering, wykonanie projektu zaproszeń, może zakup sukni

Apropo zaproszeń... mam pomysł ale nie wiem czy niezbyt dziwny... Studiuję matmę, TŻ infę. W związku z tym chcieliśmy zrobić śmiechowe zaproszenia z rebusem dla znajomych ze studiów. Oprócz może innego niż reszta wyglądu, w środku byłaby np. do policzenia całeczka lub pochodna, którego wynikiem byłoby np. miejsce wesela, data albo jakiś inny element
Co myślicie?

docik10, mamy30 000 i w tej sumie chcemy się zmieścić. Moi rodzice nie dołożą się, bo nie mają. Rodzice TŻ chcą, ale jakoś jak moi nie dają, to głupio mi brac od nich. Chyba, że będziemy pod ścianą (no i tesciowie chcą zapłacić za "swoich" gości)
Ze wstępnych obliczeń wynika, że na 150 osób zmieścimy się w 40 000

U mnie ksiądz bierze 1600 zł za ślub

Elrosa, przyszła teściowa powiedziała, że za swoich gości sami będą płacili. Za tych z mojej strony ma zapłacić moja strona.

rabbitka, ślicznie wyglądasz! Też chcę mieć długi welon i móc go zarzucić na twarz

Grace O Malley, też ostatnio wysłałam prośbę o dopisanie do kalendarza Swój post znalazłam dosyć szybko. Wpisałam w wyszukiwarkę swój nick i pamiętałam, w której części się dopisałam. Pierwsze wyniki były najświeższe.

kuli1986, 11 mam urodziny, więc będę o Tobie pamiętała (jeśli wg wyliczeń moniczki_90 masz wtedy ślub)
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 14:19   #873
Grace O Malley
Raczkowanie

A pytanie mam czy faktycznie jest duży sens kupować takie botki? Bo w końcu będziecie wychodzić z auta, a przed kościołem pewnie będzie odśnieżone... Pewnie przemyśliwałaś to już pod tym kątem?

A co do rozplanowania to właśnie obawiam się, że o czymś zapomnimy itd. Niby mam rękę na pulsie, ale wiadomo stres jest

No i chciałabym nie mieć takich problemów z podziękowaniami, byłoby znacznie łątwiej Bo teraz jestem mocno w kropce

PS. Dzisiaj wysyłam posty lepiej niż niejeden bot spamowy :P mam trochę spokojniej w pracy, ale nie na dlugo

Edytowane przez Grace O Malley
Czas edycji: 2013-10-11 o 14:20
Grace O Malley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 14:21   #874
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
ja tak samo

kuli1986, 11 mam urodziny, więc będę o Tobie pamiętała (jeśli wg wyliczeń moniczki_90 masz wtedy ślub)
Tak zgadza się 11 stycznia

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
A pytanie mam czy faktycznie jest duży sens kupować takie botki? Bo w końcu będziecie wychodzić z auta, a przed kościołem pewnie będzie odśnieżone... Pewnie przemyśliwałaś to już pod tym kątem?

A co do rozplanowania to właśnie obawiam się, że o czymś zapomnimy itd. Niby mam rękę na pulsie, ale wiadomo stres jest

No i chciałabym nie mieć takich problemów z podziękowaniami, byłoby znacznie łątwiej Bo teraz jestem mocno w kropce
Już mam wszystko przemyślane koniecznie chcemy mieć sesje plenerową jak napada duuuuuużo śniegu (będziemy na to czekać ) i nie wyobrażam sobie śmigać w odkrytych szpilkach dlatego muszę kupić te botki aby stopy mi nie odpadły z mrozu

A co do planowania to też mamy wszystko dopracowane ale widomo stresik zawsze łapie

A nad jakimi podziękowaniami się zastanawiasz?

Edytowane przez kuli1986
Czas edycji: 2013-10-11 o 14:23
Stary 2013-10-11, 14:22   #875
wenedka
Zakorzenienie

Hej, Dziewczyny

Witam się zasmarkana...
Cytat:
Dziewczyny czy macie już wszystkie pieniądze odłożone na wesele, te które same za wesele płacą? Ja muszę jeszcze 6 tys odłożyć mam na to 8 m-cy, 6030zł już odłożyłam[/COLOR]
My będziemy mieli odłożone wszystkie pieniądze w styczniu. Brakuje nam ok. 4000zł na poprawiny. W dodatku ja mam odłożone już pieniądze na suknię. Ale nie przestajemy odkładać do samego wesela- chcemy mieć zapas w razie czego, a potem też pieniądze jak najbardziej nam się przydadzą.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 14:34   #876
justynkie
Wtajemniczenie

Właśnie dostałam newsletter z Orsaya, w nowej kolekcji Winter Pastels są dwie sukienki, idealne na poprawiny w wersji skromnej

http://store.orsay.com/viewCatalog.s...all%26page%3D0
http://store.orsay.com/viewCatalog.s...all%26page%3D0

rabbitka super wyglądasz w swojej sukni!

Edytowane przez justynkie
Czas edycji: 2013-10-11 o 14:35
justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 14:35   #877
Lemon_Drop
Zadomowienie

rabbitka Piękna suknia , świetnie wyglądasz!

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Apropo zaproszeń... mam pomysł ale nie wiem czy niezbyt dziwny... Studiuję matmę, TŻ infę. W związku z tym chcieliśmy zrobić śmiechowe zaproszenia z rebusem dla znajomych ze studiów. Oprócz może innego niż reszta wyglądu, w środku byłaby np. do policzenia całeczka lub pochodna, którego wynikiem byłoby np. miejsce wesela, data albo jakiś inny element
Co myślicie?
Cude - extra pomysł dla znajomych
Stary 2013-10-11, 14:42   #878
Ad rem
Zadomowienie

śliczna ta druga sukienka justynkie !

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 14:47   #879
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

magdalenka - Czy Ty też dostałaś dodatkowo takie większe cyrkonie? Bo ja dostałam dodatkowo cały pasek większych niż zamawiałam Bo dziś znalazłam w skrzynce awizo z wczoraj Odebrałam i są śliczne, pięknie się błyszczą. Szczerze, to jestem w szoku, nie myślałam że takie tanie będą takie ładne

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 14:47   #880
Waniliova
Zakorzenienie

Lecę z pracy iii weekend

Miłego wszystkim
Stary 2013-10-11, 14:48   #881
niulka_1985
Zadomowienie

Mam pytanko, która z Was dziewczyny jest z okolic Piechcina? Wiem, że ktoś był.....
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 14:49   #882
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Załączam jako załącznik.
Moje będą w fiolecie, obcas 6 cm.

Jeszcze się zastanawiam jaki pasek. Bardziej podoba mi się ten jak przy czerwonych, ale mam bardzo wąską stopę i wieczny problem ze spadanie butów, więc obstawiam, że ten na skos byłby bardziej komfortowy, lepiej trzymałby stopę.
Bardzo ładne butki, też chciałam takie zapięcie jak w czerwonych. Ale w sumie to drugie mi się chyba bardziej podoba... Jak ma Ci być wygodniej to bierz skos

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Ja stawiam na hybrydy co prawda miałam tylko raz, ale trzymały mi się ponad 3 tygodnie
Zapomniałam wcześniej napisać, ale też będę stawiać na hybrydy U mnie lakier niby się dobrze trzyma, ale jednak wolę uniknąć ryzyka powstania odprysku np. na godzinę przed samą ceremonią.

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dopero zdałam sobie sprawe, że zostało 3 miesiące równe do naszego ślubu
Szaleństwo!

Poza tym:
Witam nowe PMki

Wracając jeszcze do tematu depilacji, to muszę spróbować tego patentu z nawilżaniem skóry, ale znając życie braknie mi systematyczności...
A do dziewczyn, które woskują pachy i/lub bikini - robicie to w domu, czy w salonach? Bo mam w domu swój zestaw, podgrzewacz itp., ale niestety miałam jednorazowe podejście do pach i bikini i niestety, ani pół włoska nie wyrwałam... robiłam wszystko jak w przypadku depilacji nóg, a po prostu plaster się odklejał, ale wosk nie łapał włosków, mimo ich odpowiedniej długości...

Ach, no i... buty przyszły! są cudne, wydają się b. wygodne, może dam zdjęcia później, choć są dokładnie takie, jak na stronie Tylko jak mierzyłam jeden na bosą stopę, drugi ze skarpetką, to zauważyłam, że komfort w bucie ze skarpetką jest o niebo wyższy, nie sądziłam, że taka cieniutka warstwa tak dużo zmienia!

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2013-10-11 o 14:59
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 14:49   #883
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dopero zdałam sobie sprawe, że zostało 3 miesiące równe do naszego ślubu

Jak ten czas leci

Już od miesiąca wszystko się kręci wokoło coraz szybciej, na nic nie mam czasu, niecały tydzień temu mieliśmy sescje narzeczeńską, troche się do niej przygotowaliśmy (rekwizyty) tymbardziej, że na codzień pracujemy to wieczorami mamy tylko czas na ogarnianie tematu
W niedziele kręcimy videoklip do podziękowań, jejku ale się stresuję, rekwizyty prawie przygotowane

Któraś z Was też robi takie podziękowania?

Tez bym juz chciała miec tylko3 miesiące
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 14:55   #884
Opiumalfa
Zakorzenienie

Ja robie wosk w domu. Uzywam plastrow Veet.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 14:58   #885
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Mam pytanko, która z Was dziewczyny jest z okolic Piechcina? Wiem, że ktoś był.....
ja jestem z Pakości

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 15:01   #886
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

Szaleństwo!

Ach, no i... buty przyszły! są cudne, wydają się b. wygodne, dam zdjęcia później Tylko jak mierzyłam jeden na bosą stopę, drugi ze skarpetką, to zauważyłam, że komfort w bucie ze skarpetką jest o niebo wyższy, nie sądziłam, że taka cieniutka warstwa tak dużo zmienia!
Dlatego w sklepach koniecznie powinno się mierzyć buty mając skarpetke rajstopową lub wziąść przy kasie taką skarpetke jednorazową, wtedy mamy pewność, że dobrze kupimy rozmiar buta, na gołą stopę buty wchodzą ciężej i czujemy jakby były małe.

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Tez bym juz chciała miec tylko3 miesiące
Stary 2013-10-11, 15:08   #887
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Aaaaaa, zapomniałabym.. przyszły próbki z materiałami na buciki z akces.
Łaaaaaaaaadne. Na 99% się zdecyduję!
Mi też się podobają! Dziś mi też przyszły ze strony białe buty. U nich z kolei dominują satyny i podobają mi się tylko 2 kolory, które wybrałam.

Cytat:
Załączam jako załącznik.
Moje będą w fiolecie, obcas 6 cm.

Jeszcze się zastanawiam jaki pasek. Bardziej podoba mi się ten jak przy czerwonych, ale mam bardzo wąską stopę i wieczny problem ze spadanie butów, więc obstawiam, że ten na skos byłby bardziej komfortowy, lepiej trzymałby stopę.

Faaaajne !

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Piszę na tym wątku pierwszy raz, chciałam do was dołączyć, wpuścicie mnie do zacnego grona PM2014??
Zawsze raźniej przed tym pięknym dniem poklikać i powypytywać się. Ja z tż mamy tylko kościół, salę, grajków, fotografa. Nie wiem jeszcze jaką sukienkę będę miała, jakoś się jeszcze nie zastanawiałam, a czytam ze niektóre z Was już mają. My wesele mamy 2-dniowe na około 100 osób, ale jak to bywa kilka osób na pewno odpadnie. Wódkę tż kupuje w tym roku, mamy gdzie trzymać więc problemu z tym nie bedzie. Wolimy teraz kupić bo na tyle osób i jeszcze licząc 2 dni wesela to kilka stówek się zaoszczędzi. I mam pytanko, jaką wódkę kupujecie??
Pozdrawiam wszystkie PM-ki
Cześć!

U nas najprawdopodobniej będzie Soplica

Cytat:
W moich rejonach siedzą obok nas świadkowie w naszym wypadku z małżonkiem i rodzice. Jakoś to tak jest już przyjęte ,że przy gorzko, gorzko nie zauważa się tych teściów
Dokładnie tak u Nas jest

Cytat:
Dziewczyny jak to jest z welonami? Można dokupić sobie później czy to musi przychodzić razem z sukienką?

Cały czas się zastanawiam nad sukienką, jak jestem w nią ubrana to się czuję super, a potem następnego dnia już zaczynam się zastanawiać czy na pewno... Dodatkowo niestety jest droga ( w moim odczuciu jak na strój na 1 raz). planowałam wydać mniej na sukienkę. Niestety ten model przeszedł na rok 2014 więc nie ma wyprzedaży i obniżek...

A czy zdarza się, że można kupić model "salonowy"? Bo ten co przymierzałam rozmiar jest idealny dla mnie. Myślicie że takie coś by weszło w grę za niższą cenę?
Ja kupiłam model salonowy Był sporo tańszy, wisi teraz w salonie i czeka na mnie do marca- pierwsze przymiarki i ewentualne zmiany. Później bliżej ślubu jeszcze jedna przymiarka. Taka suknia jest też odświeżana tuż przed ślubem Moja nowa kosztowała 2600, a ja ją kupiłam po 30% obniżce

Welon zamierzam dobrać i kupić w marcu na przymiarce.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 15:20   #888
wenedka
Zakorzenienie

Grace O Malley, ja mierzyłam welony przy wyborze sukni, ale nic mi się nie spodobało, więc planuję kupić welon na własną rękę i zabrać na przymarkę na wiosnę.
I można kupić modele salonowe. Moja suknia w salonie była przeceniona 50%, ale ja płacę 100%, bo model salonowy był w kolorze ecru. I też zazwyczaj jest dopasowanie w cenie.

ZBIERAM NA TE BUTY
http://eu.christianlouboutin.com/uk_...68-calf-2.html
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ

Edytowane przez wenedka
Czas edycji: 2013-10-11 o 15:23
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 15:22   #889
docik10
Zakorzenienie

Zawsze tu taka cisza około godziny 15:00 tylko ja pracuje do 17:00 Też chce już weekend
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 15:27   #890
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Zawsze tu taka cisza około godziny 15:00 tylko ja pracuje do 17:00 Też chce już weekend
Nie tylko Ty co prawda nie do 17 ale jeszcze troszkeczasu w pracy mi zostało
Stary 2013-10-11, 15:29   #891
docik10
Zakorzenienie

Pocieszam się, że dłużej mogę dziennie pospać jak niektóre z nas już pracują Za to wy szybciej weekend zaczynacie

:
Stary 2013-10-11, 15:29   #892
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
magdalenka - Czy Ty też dostałaś dodatkowo takie większe cyrkonie? Bo ja dostałam dodatkowo cały pasek większych niż zamawiałam Bo dziś znalazłam w skrzynce awizo z wczoraj Odebrałam i są śliczne, pięknie się błyszczą. Szczerze, to jestem w szoku, nie myślałam że takie tanie będą takie ładne
Ja zamówiłam kilka listków cyrkonii i dostałam mnóstwo gratisów, po rzędzie z różnych kolorów

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 15:30   #893
Grace O Malley
Raczkowanie

Ja bym wolała zaczynać wcześniej i kończyć wcześniej. Tyle że u mnie w pracy niestety jest tak, że jak chcę to mogę przyjść wcześniej, ale przed 17:30 nie wypuszczą
Stary 2013-10-11, 15:31   #894
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam kilka listków cyrkonii i dostałam mnóstwo gratisów, po rzędzie z różnych kolorów
Pewnie już pisałaś, ale mogłabyś jeszcze raz podać gdzie kupiłaś i cyrkonie i litery na tort? Będę wdzięczna!
Stary 2013-10-11, 15:32   #895
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym wolała zaczynać wcześniej i kończyć wcześniej. Tyle że u mnie w pracy niestety jest tak, że jak chcę to mogę przyjść wcześniej, ale przed 17:30 nie wypuszczą
Normalnie szacun dla nich za taka dobroć i pozwolenie przyjścia wcześniej

:
Stary 2013-10-11, 15:33   #896
Grace O Malley
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja kupiłam model salonowy Był sporo tańszy, wisi teraz w salonie i czeka na mnie do marca- pierwsze przymiarki i ewentualne zmiany. Później bliżej ślubu jeszcze jedna przymiarka. Taka suknia jest też odświeżana tuż przed ślubem Moja nowa kosztowała 2600, a ja ją kupiłam po 30% obniżce
Dajesz mi nadzieję

No to dobrze, że z tymi welonami nie ma jakiejś jatki, bo to 400zł to musze mocno przemyśleć mam w planach tez kupienie welonu na all jakiegoś taniego. Jak się okaże ok to super, ale jak będzie kicha to wtedy chciałabym mieć ewentualnie możliwość dokupienia w salonie na czas.

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
No nie
Stary 2013-10-11, 15:40   #897
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Dajesz mi nadzieję

No to dobrze, że z tymi welonami nie ma jakiejś jatki, bo to 400zł to musze mocno przemyśleć mam w planach tez kupienie welonu na all jakiegoś taniego. Jak się okaże ok to super, ale jak będzie kicha to wtedy chciałabym mieć ewentualnie możliwość dokupienia w salonie na czas.

Ja pytałam w salonie o cenę długiego, to Pani powiedziała, że ok. 220. Stwierdziłam, że kupię w salonie, bo boję się, że mogą się różnić kolorem. Poza tym, 'zaoszczędziłam' na sukni i nie muszę mieć bolerka, to kupię salonowy welon, albo i dwa

Cytat:

Teraz muszę rozglądać się za butami- tzn generalnie na 90% chcę robić na zamówienia albo z Akces 2 albo z bialebuty. Ale ostatnio zrobiłam się taka niezdecydowana
Stary 2013-10-11, 15:42   #898
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
ja jestem z Pakości
O, to może wiesz, w którym miejscu kamieniołomu robi się te fajne plenery? Niby tam byliśmy z Tż, ale nie obeszliśmy jeziora dookoła, bo mu się nie chciało
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 15:44   #899
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Teraz muszę rozglądać się za butami- tzn generalnie na 90% chcę robić na zamówienia albo z Akces 2 albo z bialebuty. Ale ostatnio zrobiłam się taka niezdecydowana
Buciki z Aces 2 są super, tymbardziej, że samemu wszystko się ustala co i jak i te podeszwy antypoślizgowe to jest to
Oby były wygodnie na takie wyglądają, możliwość wyboru wkładki komfortowej czego chcieć więcej

Edytowane przez kuli1986
Czas edycji: 2013-10-11 o 15:45
Stary 2013-10-11, 15:45   #900
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Ja zamawiałam tylko jeden listek, bo tam jest 110 cyrkonii, a ja potrzebuję około 60ciu Ale jestem zadowolona bardzi A te większe co w gratisie będą idealne na tabliczki do koszyczków ratunkowych

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości