ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-11, 16:35   #4141
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

lili duzo poszlo? co za menda jedna... no ale dane z przelewu masz, wiec sprawa na policje.

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 16:39   #4142
iza243
Zakorzenienie

Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
Ostrzegam dziewczyny przed zakupami na tablicy chyba że odbieracie osobiście ja właśnie zostałam okradziona przez babę która mi przedmiotu nie wysłała, a swoje konto usunęła... bez komentarza, bo już i tak się zwyłam
O cholera...A co kupiłaś?Duża to była kwota?Może jest szansa że policja coś załatwi.

Dobrze że nie wziełam tego leżaczka z tablicy..

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 16:39   #4143
Lilith890502
Zakorzenienie

80 zł, tą nieszczęsną karuzelę zamówiłam

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 16:41   #4144
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Jak masz jej dane to idz z tym na policje.

Stary 2013-10-11, 16:52   #4145
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:

Od razu na policję, pewnie już nie raz oszukała ludzi i pewnie oszuka nie raz jak ktoś niczego z tym nie zrobi. Powodzenia życzę
Stary 2013-10-11, 17:03   #4146
Luna0
Zakorzenienie

Wyście chyba zwariowały!
Ja mam dziecko heloooł!! Troche litości
a tak na serio, to jeszcze 10 stron.
U nas bardzo ciężki czas, z młodym byłam dziś u lekarza bo tak się krztusił w nocy że miałam strach w oczach... nawet jeść nie mógł
osłuchowo nadal czysto ale lekarka dała antybiotyk bo ewidentnie nie może sobie poradzić, ja sie ciesze bo przynajmniej wiem że mam lek a nie lecze go pierdołami i patrze jak jest coraz gorzej
Wogóle wczoraj tak mi płakał strasznie wieczorem przy kąpieli że 3 razy próbowałam go zamoczyć i 3 razy musiałam nosić mokrego po pokoju, nawet ubierałam w powietrzu. Kij że krzyczy ale krzyczeć nie może bo się zaraz dusi przez katar który mu spływa do gardła no i tak.. dziś też ciągle marudzi także moja cierpliwość jest wystawiona na próbe... no nic, słucham Bednarka-Ciszę i wyciszam się...
w końcu to moja miłość tak narzeka, nikt inny nie?

a no i TŻ jutro ma urodziny, umówiliśmy sie na impreze całym osiedlem bo kolega też ma urodziny i teraz dupa. Tzn pewnie pojdziemy ale max do 23, ewentualnie jeśli mu sie polepszy to dłużej... szkoda mi TŻ bo w tamtym roku leżał ze mną (odklejało się łożysko-jeju to już rok!) a teraz chciałabym żeby się zabawił w koncu.. wiem że jemu przykro nie będzie bo dziecko najważniejsze ale wiadomo jak to jest

jeszcze chciałam się pochwalić bo dziś maly się obudził na jedzenie o 4 ale nie zasnął jak zawsze bo ten kaszel go tak bardzo męczył więc żeby mieć go na oku włączyłam karuzele i ten projektor (pierwszy raz bo zawsze wieczorem zasypia sam bez wspomagaczy więc nie miałam okazji) i zakochałam się po całym pokoju pływały rybki i latały gwiazdki.. ahh aż z TŻ nie mogliśmy się napatrzeć

Maru myślałam dziś o Tobie jak odkurzałam
pisałaś kiedyś te bzdety że może na matkę się nie nadajesz bo nie dbasz o porządek itp. no więc ja nienawidzę odkurzacza, a odkąd mały spaceruje po całej podłodze skutecznie się z nim przeprosiłam i używam go min co 2 dni da się? da się

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Kurde, to w ciązy są sny erotic??? Bo ja nawet bez ciazy takich nie mam kolejny powód więc mam by zaciązyć
Bez ciąży też nie mam a w ciązy są ale chyba głównie wtedy jak się nie przytula, czyli ma się problemową ciąże bo i ja i iza na fenoterolu, robiłyśmy wszystko żeby skurczy nie mieć, a tu w nocy same przychodziły i to takie silne

Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość
Lunka moj tez stawal na nogi i to bardzo szybko,jak dobijal do czwartego miesiaca.Wystarczylo,ze zlapalo sie Go za raczki,a On ciach.Skoro sam tak robil,to pozwalalismy Mu tak na pare sekund.A siedziec sam zaczal jak mial juz 7 miesiecy.
No czyli u nas to samo jak stoi stabilnie to chwile pozwalam a jak widzę że chce stać ale się giba to nie pozwalam ani na chwilę

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
Cześć.
Ale miałam niemiła przygodę z piątku na sob: czerwone krople przy sikaniu..oczywiście szybko szpital, przy czym okazało się, że to najpewniej efekt badania (miałam tego samego dnia rano usg i chyba wziernik). Lekarz mnie uspokoił, wytłumaczył, ale ja jak sobie przypomniałam historię Czarnej, to prawie mnie tam ścięło z nóg

Na szczęscie usg pokazało, ze wszystko jest ok. Po badaniu tym drugim od czasu do czasu mam kremowo-brązowy śluz, więc pisze to, aby przyszłe i obecne zafasolkowane się nie martwiły dziwnym śluzem po badaniu... Niby wiedziałam, że cos takiego może sie pojawić, ale jedank zobaczenie tego na własne oczy naprawde wprawia w osłupienie.

Trzymajcie się ciepło!!
ojej ja w 23tc wylądowałam w szpitalu tak mocno krwawiłam po badaniu

Cytat:

no wlasnie ciekawe jak sie ma Leos
Mokka bywa czasami na mamusiach i z tego co wiem to ok ma ten gips dalej ale jest super radosnym chłopczykiem

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 17:13   #4147
bazile
Zadomowienie

Cytat:
Ostrzegam dziewczyny przed zakupami na tablicy chyba że odbieracie osobiście ja właśnie zostałam okradziona przez babę która mi przedmiotu nie wysłała, a swoje konto usunęła... bez komentarza, bo już i tak się zwyłam
o jej co za wredna baba! dorabiac sie na ciezarnej
ja wierze,ze zarowno i dobro i zlo powraca,wiec do niej na pewno wroci ze zdwojona sila.Za Twoj stres i nerwy,a moze to ta sama babka co Iza zamawiala??

a gdzie sie podziewa Mrau,Kandaluska?Trzeba Je tu sciagnac,obiecywaly...:co ol:
bazile jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-11, 17:25   #4148
Luna0
Zakorzenienie

aaaaaaaaaalee on jojcy
lece, może jeszcze pozniej wpadnę bo nie jestem w stanie czytać przy tym "eeee" "mmmmm"

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Dziś znowu mocno twardniał mi brzuchDużo leże ,nic nie sprzątam,przygotowuje tylko obiad i sobie jedzenie cukrzycowe.Mam schizy że urodze wcześniaka
Iza tak będzie, nawet coraz bardziej. i schizy o wcześniaka też-ostatnio to pisałam. Także wierz mi na słowo, możesz wyluzować jak ja sobie teraz myśle jaka ja głupia byłam, myślałam że twardnienia to tak raz dwa i poród a tu później twardnienia miałam praktycznie bez przerwy a dziecko wcale na świat sie nie pchało
a no i nie znam kogoś na fenoterolu który urodził wcześniaka, moja siostra w dzień odstawienia ale to był 37tc

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
du*pa wchodzi ..ale za to brzuchem i tłowiem nadrabiam ... kiedyś miałam kształt typowej klepsydry a jak mi się utyło nagle zaczełam tyć na placach i brzuchu więc teraz stosuje różne triki wizualne zeby nadal wyglądać w ciuchach jak klepsydra, takze sukienki i spodnice ołówkowe to u mnie na porządku dziennym do tego koszulka/halka obciskająca-modelująca i stanik mocno cycki unoszący i jest ok gorzej jak się rozbiorę albo założe jeansy który mi odcinają doł od góry i wyłażą wałki od stanika aż po pępek
ja tez! kiedyś klepsydra a teraz jakieś jabłko czy co ręce jak kościotrup, nózki dość zgrabne a tu brzuch niby nie wielki ale szeroki i jakiś taki własnie z plecami ostatnio miałam się na to żalić ale zrobiłaś to za mnie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Przepraszam ze sie nie odzywam ale o ile maly zaczal ladnie spac w nocy to dni mamy strasznie zajete... Albo mam jakis kryzys laktacyjny albo synus zrobil sobie z moich piersi smoczka... Od kilku dni caly czas wisialby na cycku. Na poczatku ladnie je ale po jakims czasie dwa razy possie i wypluwa sutka, potem znow possie i znowu wypluwa i tak w kolko. Jest tez przy tym bardzo nerwowy i nie moge dojsc do tego czy denerwuje sie ze chce tylko possac a tu mleko leci czy wrecz przeciwnie - leci za wolno... Do tego wieczorami bole brzuszka w zwiazku z czym mam teorie ze ma taka potrzebe ssania ze sie przejada. Wczoraj sie poddalam i wieczorem podalam smoczka. Lezal spokojnie i ssal - zupelnie inne dziecko. Jakby byl glodny to chyba denerwowalby sie ze nic nie leci? Dobrze mysle?
smoczek jest ok, i nie psuje zgryzu byle odpowiednio wcześnie odstawić.
I na mamusiach chyba większość dziewczyn była antysmoczkowa-w ciązy, szybko im przeszło
ja za to byłam smoczkowa od początku a moje dziecie do 3 miesiąca smoczka zbytnio nie chciało

Aniołek 25.05.2012
Stary 2013-10-11, 17:41   #4149
cebulova
Zadomowienie

Cytat:
Oczywiście

Cholera spózniłam się
Jeszcze zostało trochę, dawaj Pogrzeję
Muszę powiedzieć, że wyszły naprawdę dobre. Robiłam z przepisu Linki, trochę tylko zmodyfikowałam, do tego były pieczone ziemniaczki i surówka.

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Ej dziewczyny jak to jest z tymi testami owu? Trzeba je robić zawsze w jednej porze? tak jak testy ciążowe? są jakieś zasady? Pewnie od następnego cyklu zacznę je robić i jestem ciekawa
Najlepiej o jednej porze, ale to też Cię odeślę do Linki, bo jak ja robiłam testy to mi nie wyszły, a ciąża się wykluła z tego.

Cytat:
Tak też właśnie uważam. Ewentualnie można za pobraniem przesyłkę poprosić.

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Wyście chyba zwariowały!
Ja mam dziecko heloooł!! Troche litości
a tak na serio, to jeszcze 10 stron.
U nas bardzo ciężki czas, z młodym byłam dziś u lekarza bo tak się krztusił w nocy że miałam strach w oczach... nawet jeść nie mógł
osłuchowo nadal czysto ale lekarka dała antybiotyk bo ewidentnie nie może sobie poradzić, ja sie ciesze bo przynajmniej wiem że mam lek a nie lecze go pierdołami i patrze jak jest coraz gorzej
Wogóle wczoraj tak mi płakał strasznie wieczorem przy kąpieli że 3 razy próbowałam go zamoczyć i 3 razy musiałam nosić mokrego po pokoju, nawet ubierałam w powietrzu. Kij że krzyczy ale krzyczeć nie może bo się zaraz dusi przez katar który mu spływa do gardła no i tak.. dziś też ciągle marudzi także moja cierpliwość jest wystawiona na próbe... no nic, słucham Bednarka-Ciszę i wyciszam się...
w końcu to moja miłość tak narzeka, nikt inny nie?

a no i TŻ jutro ma urodziny, umówiliśmy sie na impreze całym osiedlem bo kolega też ma urodziny i teraz dupa. Tzn pewnie pojdziemy ale max do 23, ewentualnie jeśli mu sie polepszy to dłużej... szkoda mi TŻ bo w tamtym roku leżał ze mną (odklejało się łożysko-jeju to już rok!) a teraz chciałabym żeby się zabawił w koncu.. wiem że jemu przykro nie będzie bo dziecko najważniejsze ale wiadomo jak to jest

jeszcze chciałam się pochwalić bo dziś maly się obudził na jedzenie o 4 ale nie zasnął jak zawsze bo ten kaszel go tak bardzo męczył więc żeby mieć go na oku włączyłam karuzele i ten projektor (pierwszy raz bo zawsze wieczorem zasypia sam bez wspomagaczy więc nie miałam okazji) i zakochałam się po całym pokoju pływały rybki i latały gwiazdki.. ahh aż z TŻ nie mogliśmy się napatrzeć
Biedny Kamilek. Niech go ta choroba już puści. Takie maleństwo a cierpieć musi. A Wy z nim. Oby ten antybiotyk szybko pomógł.

Zjadłyśmy obiadek, odpiłyśmy kawkę i Linka uciekła na zakupy. A ja sama zostałam. Samotna noc przede mną. Jak ja tego nie lubię

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 17:59   #4150
Dzastin08
Wtajemniczenie

Hej

Wpadłam tylko dać spam dla Linki ,a nadrabiać postaram się po weekendzie bo troszkę zalatana dziś jestem,a jutro nie lepiej... od rana zakupy,ogarka i śmigamy na roczek synka znajomej.

Milego weekendu

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 18:06   #4151
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość
Samotna noc przede mną. Jak ja tego nie lubię
Masz nas

Stary 2013-10-11, 18:14   #4152
123spinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
oj rosną u mnie pęcherzole...rosną na pewno po obu stronach...aż mnie zaraz rozsadzi... a jutro mężuś wraca z delegacji...na 9 dni !!! tralalala

sialalalala a dziś ide na obiad...tralalala do cebuli
ooo kochana działajcie działajcie i cieszcie się sobą
Cytat:
Baterie w aparacie mi siadły.Wziełam ten: http://allegro.pl/show_item.php?item=3586202413 Czarny w niebieskie kwiaty.
super bardzo mi się podoba
Cytat:
Polędwiczka wieprzowa pieczona z cebulką
mniam
Cytat:
oj, ja też jestem żeby to zgłosić, być może nie jesteś pierwsza ale może to być trudne
to Ty musisz jej udowodnić że wysłałaś jej kasę w zamian za coś. jeśli masz jakieś wiadomośći, smsy które wymieniałyście gdzie będzie dosłownie napisane że Ty jej kasę a ona Ci karuzelę to możę być troszkę prościej
bo tak sprawa się bedzie ciagneła dlugo a ona moze tłumaczyć że nie wie skąd ta kasa na jej koncie (jeśli nie masz dowodów)
w takich sprawach trudno udowodnić złe intencje sprzedających,

Edytowane przez 123spinka
Czas edycji: 2013-10-11 o 18:15
123spinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 18:15   #4153
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Hej lasencje!

Luncia, biedny mały .. szkoda, że antybiotyk musi brać ale jak nie ma innego wyjścia to trudno ... oby pomogło

Cytat:
Maru myślałam dziś o Tobie jak odkurzałam
pisałaś kiedyś te bzdety że może na matkę się nie nadajesz bo nie dbasz o porządek itp. no więc ja nienawidzę odkurzacza, a odkąd mały spaceruje po całej podłodze skutecznie się z nim przeprosiłam i używam go min co 2 dni da się? da się
no to może i mi się udzieli

A ja jak zwykle ostatnio w robocie zapracowana, dopiero Was nadrobiłam i jak zwykle nie mam siły pisać zbyt wiele
Trzymam kciuki za testujące, za czekające na dzieciaczki i w ogóle za wszystkie
Zawsze choćby nie wiem co muszę Was nadrobić ale takie macie tempo, że nie wyrabiam kto i co .. wybaczcie mi
Stary 2013-10-11, 18:18   #4154
cebulova
Zadomowienie

Cytat:
Masz nas
I bardzo się z tego cieszę Mimo wszystko nie lubię spać sama, nie potrafię zasnąć, mam jakieś głupie schizy. Nie wiem jak ja wytrzymam za jakiś czas miesiąc bez męża.

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
A ja jak zwykle ostatnio w robocie zapracowana, dopiero Was nadrobiłam i jak zwykle nie mam siły pisać zbyt wiele
Zawsze choćby nie wiem co muszę Was nadrobić ale takie macie tempo, że nie wyrabiam kto i co .. wybaczcie mi
Weekend już, odpoczniesz sobie.

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 18:19   #4155
123spinka
Zadomowienie

a ja mam taką samą sytację ze sprzedającym z allegro
wprawdzie to 13 zł (1 zł za wygrana aukcję spodni plus 12 przesyłka)
ale ani się nie odzywa mimo moich meili do niej
ani towaru nie ma !
co robić, może do allegro zgłosić?
towar wylicytowałam 09.09 br.
Stary 2013-10-11, 18:29   #4156
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

zglaszajcie dzewczyny, zglaszajcie, bo takie cepy sie na tych dyszkach dorabiaja.

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 18:32   #4157
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 123spinka Pokaż wiadomość
ani towaru nie ma !
Zgłaszaj.Allegro powinno załatwić sprawe.

Stary 2013-10-11, 18:40   #4158
pennee
Raczkowanie

ja tylko na chwilkę, bo niezbyt mam dobry humor, ale to opowiem później, jak się ogarnę..Chciałam tylko Was ostrzec, właśnie tak w nawiązaniu do zakupów na tablicy - kupujcie tylko i wyłącznie w przypadku, kiedy możecie odebrać osobiście i zapłacić przy odbiorze! O ile na allegro da się zgłosić sprawę i coś z tym zrobić, tak na tablicy każdy Gienek może sobie konto zakładać milion razy i oszukiwać. A i przesyłka za pobraniem nie zawsze działa, bo ostatnio czytałam o przypadku, gdzie ktoś wysłał kilogram mąki zamiast właściwego przedmiotu (oczywiście zakupy na tablicy), a nie zawsze przy wysyłce kurierem można paczkę sprawdzić - to chyba jest dodatkowa opłata za taką opcję, a często kurier też zostawi paczkę, bierze hajs i leci do następnego klienta. Także uważajcie, serio.
pennee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 18:55   #4159
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
ani towaru nie ma !
zgłoś do allegro

Daniel

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-11, 18:56   #4160
123spinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pennee Pokaż wiadomość
ja tylko na chwilkę, bo niezbyt mam dobry humor, ale to opowiem później, jak się ogarnę..Chciałam tylko Was ostrzec, właśnie tak w nawiązaniu do zakupów na tablicy - kupujcie tylko i wyłącznie w przypadku, kiedy możecie odebrać osobiście i zapłacić przy odbiorze! O ile na allegro da się zgłosić sprawę i coś z tym zrobić, tak na tablicy każdy Gienek może sobie konto zakładać milion razy i oszukiwać. A i przesyłka za pobraniem nie zawsze działa, bo ostatnio czytałam o przypadku, gdzie ktoś wysłał kilogram mąki zamiast właściwego przedmiotu (oczywiście zakupy na tablicy), a nie zawsze przy wysyłce kurierem można paczkę sprawdzić - to chyba jest dodatkowa opłata za taką opcję, a często kurier też zostawi paczkę, bierze hajs i leci do następnego klienta. Także uważajcie, serio.
dzięki za info
ja też jestem za odbiorem osobistym
raz zdarzyło mi się kupić meble na gumtree i tablicy i wszytsko było ok, ale odebrałam towar osobiśćie

co do all , włąsnie wysłałam stosowny meil do allegro i "spór" jest w trakcie realizacji a co

już nie chodzi o 13 zł ale to były na prawde fajne spodnie
Stary 2013-10-11, 19:00   #4161
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki za info

co do all , włąsnie wysłałam stosowny meil do allegro i "spór" jest w trakcie realizacji a co

już nie chodzi o 13 zł ale to były na prawde fajne spodnie
i bardzo dobrze, trzeba to takie zachowania tępić

Daniel
Stary 2013-10-11, 19:07   #4162
Luna0
Zakorzenienie

Kończcie sobie wątek ale ja wysiadam
to nie dla mnie tyle stron, za stara jestem

Chcialam napisac że ostatnio tak sobie myślałam jakie to jest przykre (przynajmniej dla mnie), że jesteśmy tu, schizujemy, testujemy, trzymamy kciuki i nagle pojawia się maleństwo... i tyle. Zero informacji co i jak, a przecież człowiek się "zaprzyjaźnia" i naprawdę martwi, oczekuje. Nie chodzi mi tu np. o Mokke bo pojawia się czasami, widocznie poprostu nie ma czasu, ani o Anoxe która też wpada. Chodzi o takie dziewczyny które z dnia na dzień ucinają forum i przechodzą do mamuś a później nawet nie dadzą znać że żyją. Przykre...

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
a zapomniałam napisać cóż za cud miód nockę dziś miałam.
Coś mi się przyśniło, nie wiem co - jakiś bebok, że siedział w pokoju miał ptasie łapki czy jakoś tak - nie pamiętam. Obudziłam się, wyskoczyłam z wyra i uciekłam z pokoju. Stałam w holu dobrych kilka minut bojąc się cholera wie czego i nie mogłam wejść z powrotem. W końcu dotarło do mnie, że beboków nie ma i nie mam się czego bać ale zanim się położyłam oblookałam wszystkie kąty. No zasnąć też już nie umiałam.
Głupie to wiem, nigdy mi się cos takiego nie przytrafiło, teraz mam wrażenie, że cała ta syt. mi się śniła ale bejsbol przy łóżku przeczy tej teorii
hahaha przypominasz mi mnie ja mam bejsbola koło drzwi, a beboki są wszędzie! Często ich szukam

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
kwiciu jeszcze o mnie zapomniałaś
jutro zaczynam 37 tc i może sie myle, ale jakoś mam głupie wrażenie że Synek pojawi się wcześniej. Nie wiem czemu, może dlatego że z każdego usg termin wychodzi zawsze o 1-1,5 wczesniej niż z kalendarza
a niech się pojawia śmiało już może

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
LUNA - żyjesz kobietko???
Ledwo ale żyje też mnie dziś choróbsko znów dorwało

Cytat:
hej dziewczyny, melduję sie tylko po wizycie
jest ok, Mały narazie na świat sie nie wybiera ale dziś pierwszy dzień z 37 tygodnia wiec ma jeszcze czas
martwie sie tylko że Synek taki duuuży, bo waży już 3,2 kg. Az strach pomyśleć co bedzie w 40 tc, a nie wspomne o opóźnieniu, jeśli by sie trafiło... Niby gin mówi że waży sporo ale że nie jest to jakaś strasznie wielka waga, mówi że koło 4 kg będzie ważył. Mi sie wydaje że ponad 4 bedzie na bank...
no ale z drugiej strony pocieszam sie tym że ogólnie jest ok.
no i uspokoiłam sie troche, bo coś miałam wrażenie że ten poród jakimis wiekimi krokami sie zbliża, a tu sie okazuje że jak narazie jest jak powinno. Choć z drugiej strony jak ma rosnąć w takim tempie to lepiej żeby się nie opóźniał z pojawieniem na świecie
Na te trzy tygodnie to wątpie żeby kg przytyl nie przejmuj się tym, będzie co będzie. Też się bałam dużego dziecka i.. urodziłam ogromne wyganiaj młodego, na co czekasz

Cytat:
co do zabezpieczen...wczoraj Siostra sprzedala mi newsa
jest zalamana,bo pekla im gumka
i jest pewna,ze trafila na te dni,ma nieregularne cykle,wiec ciezko Jej do konca wyliczyc.Ma juz 3 planowanych dzieci.Finansowo u Nich nie najlepiej,jakos daja rade,ale widomo mogloby byc choc ciutke lepiej.
Biedna bedzie teraz chodzic i obgryzac paznokcie do skorek.
I tak to zycie pisze scenariusze
Mam nadzieje,ze skonczy sie tylko na strachu.
Straszne, ja też bym się teraz załamała jakbym była w ciąży.. prześladuje mnie to jak jakiś horror (nie bijcie staraczki)
ale dziecko teraz to by było dla mnie poprostu duże zmartwienie, nie poradzilibyśmy sobie finansowo i dlatego mam ciągłe schizy czy jestem w ciąży

Cytat:
Tak, choć wiem że jak piszę o synku to używam zawsze słowa Maluszek - chociaż widać taki maluszek z niego nie bedzie...
Imię jakie wybraliśmy to Tymoteusz - więc będzie już drugi Tymuś na wątku Zastanawialiśmy się jeszcze nad Marcelem ale bezapelacyjnie został Tymek
ja ciągle mówiłam na mojego Okruszek
a na FB wstawiając pierwsze zdjęcie napisałam "nasze ogromne szczęście Kamilek 4300g 62cm" (nie skojarzyłam tego słowa z jego wagą) koleżanka mi dała komentarz "rzeczywiście ogromny!"

Cytat:
Spinka, pytałaś o imię naszego synka. Pisałam już jakiś czas temu, ze nie bardzo sie zgadzamy z męźem w tym temacie. Są dwie propozycje. Antek albo Nikodem.
Antoś! u Mokki "wywalczyłam" Leonka chociaż jej TŻ chciał Filipa i tu też będę walczyc

Cytat:
I bardzo się z tego cieszę Mimo wszystko nie lubię spać sama, nie potrafię zasnąć, mam jakieś głupie schizy. Nie wiem jak ja wytrzymam za jakiś czas miesiąc bez męża.

Weekend już, odpoczniesz sobie.
ja też nienawidzę... jak TŻ jedzie na noc to przenoszę sie do mamy

Aniołek 25.05.2012
Stary 2013-10-11, 19:17   #4163
123spinka
Zadomowienie

Luna masz całkowitą rację, każda przecież o każdej czasem myśli i wspomina, może poprostu niektózy nie czują potrzeby żeby zaciśniać więzi, albo może nie chcą robić przykrości staraczką, opowiadając o dzidziach .....

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

a tak z innej beczki, jakieś zaćmienie mam
jak schować link "pod napis"
żeby dopiero po kliknięciu się pojawiało to jest na linku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-11, 19:20   #4164
czarna_mala
Zakorzenienie

Hej dziewczęta

to która teraz kolejna do testowania?

powiem Wam, że nawet nie jestem zaskoczona tą @ spodziewałam się jej, w końcu będąc nastolatką, nie mogłam się jej doczekać kiedy przyjdzie, to teraz tak mnie lubi, że nie chce ode mnie odejść na jakiś czas

Santom, Linka dzięks za odpowiedź postaram się zbadać tą owulkę w tym cylku, bo nie wiem czy mi się czasami coś niepocyrkoliło odkąd brałam Clo, może u mnie niepotrzbna była stymulka tylko ja w gorącej wodzie kąpana i łykałam co wybłagałam od ginki wogóle mniej więcej od kiedy brałam Clo, to mam Saharę muszę ratować się Wiesiołem

Lunka życzę zdrówka Kamilkowi

Bazile mój mąż też się wścieka jak mówię "Mały"

Cebulka podasz przepis?

Lili ja zgłosiłabym sprawę na policję, nie można tak oszukiwać

Iza meble złożone?

Sophia ja też czasami kupuję ubrania dla dzieci, bo mam 158cm

Linka wiesz, że nastawienie to połowa sukcesu? Jak myślisz o ivf, to może Ci się udać nawet bez iui, życie bywa przerwotne, nawet w stosunku do Twojego Tżta kolegi

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Maru, a my trzymamy kciuki za Twojego Tżcika

Santom zazdroszczę teściów

Siekierka Tymuś - bardzo ładne imię

A co do pękniętych gumek, to czy któraś może wie, gdzie można nabyć takie co pękną?

I już nie pamiętam co miałam komu odpisać

Staraczka od stycznia 2013:
- insulinooporność
- heterozygota w mutacji MTHFR
- prawdopodobnie problemy z przepływami
- dodatnie: ANA, AOA
...i może jeszcze frytki do tego?

× 6
czarna_mala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 19:22   #4165
123spinka
Zadomowienie

czarna - ja chyba za 5 dni
chyba za bardzo się najarałam
bo mam wszytskie oznaki że @ idzie
a ja sobie tłumacze że przecież może nie przyjść i to normalne we wczesnej fazie ciąży
dziś mój 23dc

Edytowane przez 123spinka
Czas edycji: 2013-10-11 o 19:25
123spinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 19:24   #4166
Luna0
Zakorzenienie

wklejam młodego, matka robi o 7 rano foty więc jestem zaspany
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zas.jpg (41,2 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg us.jpg (57,6 KB, 42 załadowań)

Aniołek 25.05.2012
Stary 2013-10-11, 19:25   #4167
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Dobry wieczór Spamerki

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 19:25   #4168
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość

Iza meble złożone?
Nawet mi nie mów...

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Jaki kochanyWogóle to cały tż

Stary 2013-10-11, 19:27   #4169
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Luna masz całkowitą rację, każda przecież o każdej czasem myśli i wspomina, może poprostu niektózy nie czują potrzeby żeby zaciśniać więzi, albo może nie chcą robić przykrości staraczką, opowiadając o dzidziach .....

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

a tak z innej beczki, jakieś zaćmienie mam
jak schować link "pod napis"
żeby dopiero po kliknięciu się pojawiało to jest na linku
Wątpie, raczej to jest egoistyczne. Poprostu tematy mamuś są ważniejsze (bo są!) i lepiej im siedziec na mamusiach. Ale to by sie chociaż przydało jakieś info że się przenoszą albo coś... żeby ich nie wywoływać itd.
Mi np przykro bo nie wiem co u Misi
Co do drugiego to mam ale jest to tak skomplikowane (jak dla mnie) że nie umiem wytłumaczyć

Aniołek 25.05.2012
Stary 2013-10-11, 19:28   #4170
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
A co do pękniętych gumek, to czy któraś może wie, gdzie można nabyć takie co pękną?

I już nie pamiętam co miałam komu odpisać
przed użyciem trzeba podziabać szpilką
Cytat:
jaki on już jest duży

Daniel
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości