|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Początkujące Włosomaniaczki :) Cz. II
widzę, że każdy zajęty SPA i odpoczynkiem, bo mało postów dzisiaj
![]() ja od 2,5 h siedzę z maską i olejem na głowie, planuje tak posiedziec do 20:30
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie zakończyłam na dzisiaj swoje SPA, włosy schną i z niecierpliwością czekam na efekt
pazurki wymalowane, twarz dopieszczona jestem w 100% gotowa na weekend
|
|
|
|
#543 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzis mialam miec wspanialy dzien ze spa, a tu o 5 rano budzi mnie potworny bol brzucha i @... ledwo zyje
![]() Sent from my TWD_MID using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#545 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pije dziś pierwszą filiżankę pokrzywy, fuj! Olejuje jeszcze włosy oliwą.
Edytowane przez 201607111040 Czas edycji: 2013-10-11 o 19:28 |
|
|
|
|
#546 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też jestem ciekawa jak będą wyglądać moje włosy po masce ![]() Cytat:
ale lepiej mieć na weekend niż męczyć się z tym w szkole/ pracy/ na uczelni
|
|
#547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz ceny dochodzą do 10 zł Ja dzisiaj miałam również mieć spa, ale zapomniałam kupic wode do iniekcji w aptece i nici z peelingu było, więc odechcialo mi się wszystkiego. Nałożyłam tylko olejek na twarz, BDFM na włoski i kozieradkę na skalp
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są niesamowicie gładkie ![]() Ty też się pochwal jak efekty
|
|
|
|
|
#549 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pochwale, pochwale
|
|
#550 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#551 |
|
Zadomowienie
|
Muszę się pochwalić. Wróciłam do Pl i zrobiłam duuuże włosowe zakupy, tym samym powiększając moją kolekcję kosmetyków włosowych o połowę. Co kupiłam?
- olej sesa 180ml + szampon gratis - garnier awokado i masło karite szampon i odżywka (miała być tylko odżywka, ale mój brat nie wiedział i kupił szampon, później dokupiłam odżywkę) - maska drożdżowa babci Agafii - maska marokańska Planeta Organica - henna do włosów khadi z amlą - jedwab CHI, dobrze że kupiłam małą próbkę, bo nie podoba mi się jego zapach, straaasznie... - olejek z awokado 30ml i strzykawkę do olejków Nie chcę nawet myśleć, ile kasy wydałam na to wszystko...
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
odżywka Garnier Oleo repair
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Odradzam, nie dubluje się składników. ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
kupiłaś stacjonarnie rosyjskie kosmetyki? jak tak to zazdraszczam!
|
|
|
|
|
#553 |
|
Rozeznanie
|
Ja miałam już dzisiaj nic nie robić z włosami, ale 'przez Was' naolejowałam na odżywkę
Znaczy maskę, Ziaję ![]() W sumie, to pewnie podobnie wychodzi do tego, co robie czasami (mieszam odżywkę/maskę z olejami), ale na pewno wygodniejsza metoda niż olejowanie na sucho Posiedzę tak niecałe 2 godzinki ![]() Potem umyję Babydreamem, nałoże AiK, no i tylko Joanna miód i cytryna bez spłukiwania i jedwab GP na końcówki
|
#554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i równiez chciałabym takie do tyłka - marzenie!Trzymam kciuki za ciebie
|
|
#555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aaa, tak właśnie myślałam ja zużyłam ją do połowy (dobry rok leży u mnie na półce) i ostatnio przez pare dni znowu zaczęłam nakładać, ale niestety nie widzę efektów ![]() ja też dziś naolejowałam na mokro, zobaczymy jak się to spisze, bo zawsze robiłam to na sucho ![]()
bez prostownicy od 21.08.2013r. Edytowane przez paulina1347 Czas edycji: 2013-10-11 o 20:20 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że podpasuje moim włosom
|
|
|
|
|
#557 |
|
Konto usunięte
|
T co w takim razie lepsze? Skrzypowirta czy cp? Skrzypowity zostało mi jeszcze na na 7 tygodni
|
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie powiem Ci, które lepsze bo każdemu może coś innego podpasować, może być tak, że akurat masz niedobór składnika występującego w skrzypowicie, a drugi może mieć niedobór składnika występującego w cp, dla jednego będzie to lepsze, a drugiego co innego
|
|
|
|
|
#559 |
|
Konto usunięte
|
a ja ostatnio nie mogę zmyć oleju z włosów. Nie dałam tyle co zawsze, a nawet chyba mniej i wczoraj wciąż czułam, że mam olej, dziś tak samo mimo iż nałożyłam olej łopianowy tylko na skórę głowy. Podejrzewam, że moje włosy przestały się lubić z olejem kaktusowym :c
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#560 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Problem w tym,że nie chodziło mi o wykwity, tylko o przebarwienia na twarzy, nadwrażliwość, zaczerwienienia.:confused : ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
W Biedronce są trzy odżywki, które kolezanki wymieniły, czyli z żurawiną, z drożdzami piwnymi (mniej więcej, bo nie pamięam dokladej nazwy) oraz AiK. Widziałam tylko serię Ultra Doux. ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Ja byłam na dwóch, kiedy studiowałam. |
||||||
|
|
|
#561 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#562 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#563 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzis z biedry zwinelam ostatnia odzywke a i k.
Kusily mnie te ampulki mariona ale sie wstrzymalam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#564 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#565 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#566 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- A ja się zastanawiałam czy ją kupić po raz kolejny. Z kolei, kusi mnie, aby ją kupić. Wtedy miałabym pewność co do tego IPA. Ja nie rozumiem, juz po raz kolejny producenci psują kosmetyk.
|
||
|
|
|
#567 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#568 |
|
Rozeznanie
|
Zaszalałam dziś na zakupach kosmetycznych. Robiłam sobie zapasy. ciekawa jestem, co sobie o mnie w sklepie pomyślały, kiedy kupowałam m.in. 3 balsamy i 5 odżywek do włosów. Kupiłam:
- szampon Natei z Biedronki do włosów tłustych i normalnych, - szampon z Biedronki Elisse do włosów farbowanych, - sprawdzoną maskę z Joanny, seria z arganem - sprawdzoną odżywkę Ziaji do włosów farbowanych, -sprawdzoną odżywkę Ziaji z miodem -sprawdzoną odżywkę Ziaji z olejem jojoba -maskę kakaową Ziaji - serum do końcówek Joanna Argan Oil - siemię lniane- 250 g za jakieś 6 zł, chyba za drogo? - olej lniany w kapsułkach z Gal, - naftę z wit. A i E firmy Kosmed. W Biedronce byłam, ale kupiłam tylko dwa szampony i komin, bo odżywki Garniera miały nieodpowiedni dla mnie skład. ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Tak się zapędziłam z tą Ziają, że nie kupiłam nowości. |
|
|
|
#569 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

jestem w 100% gotowa na weekend 

Pije dziś pierwszą filiżankę pokrzywy, fuj! Olejuje jeszcze włosy oliwą.

tylko jestem zła, że nie kupiłam go wcześniej kiedy jeszcze nie było tego alkoholu w składzie