Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-11, 15:35   #541
201604191001
Konto usunięte

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
Wyobrażam soebie ciebie jako Wednesday Addams
Tylko kolor włosów inny xD
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 16:18   #542
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Wyobraź sobie, że mam 21 lat i osoby w moim wieku, które są po ślubie i mają dzieci to ludzie, którzy od zawsze mieli problem z nauką/nie mają pomysłu na siebie itd. Dlatego też dziwi mnie Twoje zdziwienie, że brat ma już (!) 23 lata, a jeszcze mieszka z rodzicami, no i nie jest po ślubie.
I tak, 23 latek jest za młody na śluby, w tym wieku jeszcze się studiuje i korzysta z życia
korzystanie z życia to swoją drogą, ale to nie znaczy, że mama ma mu wszystko pod nos podstawiać i za niego robić. Później wyrośnie na cycka niezaradnego życiowo i czyja to będzie wina? Rodzeństwa? Nie, mamusi.

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

w ogóle strasznie mnie dziwi, że rodzice (nie chcę generalizować, ale w większości przypadków sa to młodzi rodzice) zachowują się tak, jakby tego dziecka w ogóle nie było. Nie wiem, wrzucają jednoznaczne zdjęcia, używają (przy dziecku, czasem już kumatym) niefajnych słów albo zmieniają partnerów jak rękawiczki. To wszystko bez żadnego poczucia zażenowania. Rozumiem, że po urodzeniu dziecka, świat towarzyski się nie kończy, ale gdybym miała dziecko, czułabym ogromną odpowiedzialność za niego i za to, jak ono mnie widzi. Bo przecież zachowanie czy nawyki nie bierze się z kosmosu, tylko czerpie od rodziców.
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 17:06   #543
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
I tak, 23 latek jest za młody na śluby, w tym wieku jeszcze się studiuje i korzysta z życia
A ślub przeszkadza w studiowaniu i korzystaniu z życia?
Stary 2013-10-11, 17:09   #544
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
korzystanie z życia to swoją drogą, ale to nie znaczy, że mama ma mu wszystko pod nos podstawiać i za niego robić. Później wyrośnie na cycka niezaradnego życiowo i czyja to będzie wina? Rodzeństwa? Nie, mamusi.

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

w ogóle strasznie mnie dziwi, że rodzice (nie chcę generalizować, ale w większości przypadków sa to młodzi rodzice) zachowują się tak, jakby tego dziecka w ogóle nie było. Nie wiem, wrzucają jednoznaczne zdjęcia, używają (przy dziecku, czasem już kumatym) niefajnych słów albo zmieniają partnerów jak rękawiczki. To wszystko bez żadnego poczucia zażenowania. Rozumiem, że po urodzeniu dziecka, świat towarzyski się nie kończy, ale gdybym miała dziecko, czułabym ogromną odpowiedzialność za niego i za to, jak ono mnie widzi. Bo przecież zachowanie czy nawyki nie bierze się z kosmosu, tylko czerpie od rodziców.
A no, podstawianie pod nos wszystkiego jest dosyć dziwne. Chodziło mi tylko o to, że wg mnie nie ma nic dziwnego, jeśli ktoś w tym wieku mieszka z rodzicami i nie wziął jeszcze ślubu
Stary 2013-10-11, 17:40   #545
asioollka
Zakorzenienie

Cytat:
Poza tym można dziecku nieźle w głowie namieszać i niesamowicie go skrzywdzić. Przykład: samotna matka z dzieckiem, załóżmy 10-letnim. Zrozumiałe jest, że pewnie chce sobie kogoś znaleźć i być szczęśliwa, ale posiadanie dziecka to ogromna odpowiedzialność przy tego typu sprawach. Wprowadzanie do życia dziecka jakiegoś mężczyzny powinno się odbywać bardzo powoli, stopniowo, a ile znam sytuacji, że kobieta ledwo poznała faceta, już z nim mieszka, dziecko mówi do niego tato. Potem się rozstają, jest kolejny tata i tak tych "tatów" robi się pięciu czy dziesięciu. Brak jakiejkolwiek stabilności w życiu takiego dziecka.

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 17:58   #546
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Była partnerka brata mojego ojca, miała ośmioro dzieci, każde (oprócz bliźniaków) z innym ojcem i o innym nazwisku. Z nim też miała córkę (później jeszcze dwoje, więc była 6), mieszkali wtedy w kawalerce. Palili i pili w domu. Co lepsze, jak ten brat rozstał się z kobietą, znalazł sobie i poślubił dziewczynę "z dobrego domu" całkowicie wyrzekł się dziecka. Jego rodzice też, chociaż wcześniej była najukochańszą wnuczką.
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 18:05   #547
beeets
Zakorzenienie

Cytat:
A no, podstawianie pod nos wszystkiego jest dosyć dziwne. Chodziło mi tylko o to, że wg mnie nie ma nic dziwnego, jeśli ktoś w tym wieku mieszka z rodzicami i nie wziął jeszcze ślubu
dziwiłabym się bardzo, jakby mi 23 latek powiedział, że rodzice mieszkają w tym samym mieście, mają duży dom/mieszkanie, a on kisi się w małym wynajmowanym pokoju za 600-800 zł i płaci obcej osobie (zamiast rodzicom), bo nie wypada mieszkać w tym wieku z rodzicami
A nie oszukujmy się, jaki przeciętny (nie jakiś z bogatej rodziny) 23 latek ma własne mieszkanie, by móc mieszkać bez rodziców czy nawet dostanie kredyt na 300 000-400 000 tyś, by sobie kupić własne?

Dziwi mnie widok w takim małym koszu na śmieci przy chodniku dużego wepchanego worka ze śmieciami. to jakaś nowa forma oszczędzaniu na wywozie śmieci

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez jesienny_lisc Pokaż wiadomość
Była partnerka brata mojego ojca, miała ośmioro dzieci, każde (oprócz bliźniaków) z innym ojcem i o innym nazwisku. Z nim też miała córkę (później jeszcze dwoje, więc była 6), mieszkali wtedy w kawalerce. Palili i pili w domu. Co lepsze, jak ten brat rozstał się z kobietą, znalazł sobie i poślubił dziewczynę "z dobrego domu" całkowicie wyrzekł się dziecka. Jego rodzice też, chociaż wcześniej była najukochańszą wnuczką.

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
beeets jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 18:26   #548
oh Mandy
Zakorzenienie

Dziwi mnie to, że osoby mocno przeciętne, wręcz brzydkie mają odwagę komentować mój wygląd. Już nakreślam sytuację

Pierwszy pan, to znajomy, który sam do atrakcyjnych nie należy, powiedział mi "piękna nie jesteś", po czym jakiś czas później proponował mi układ bez zobowiązań, a nawet przyznał, że liczył na coś więcej.

Drugi pan, znajomość czysto internetowa, nie zainteresował mnie tyle, by się z nim spotkać, chociaż sam naciskał na piwo. Powiedziałam mu wprost, że zaczęłam się z kimś spotykać, to wtedy padło "nie jesteś miss piękności, da się z tobą pogadać, ale nie jesteś wszystkowiedząca"

Żebym ja jeszcze któremuś z nich pisała o sobie, że uważam się za piękną, idealną... Ale dziwi mnie to, odważni są, nie ma co. Rozumiałabym to, gdyby sami wyglądali jak Brad Pitt, ale w takiej sytuacji nie umiem tego pojąć.
Stary 2013-10-11, 18:32   #549
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Dziwi mnie jak mozna byc nieodpowiedzialnym odpowiadajac za prawidlowe dzialanie hamulcow w czyims aucie. Dzis z TZ o malo nie pozabijalibysmy ludzi i w ogole mam nadzieje, ze bezpiecznie wrocimy do domu
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 18:41   #550
201604200942
Konto usunięte

Dziwi mnie pewna cecha u niektórych osób, której nie potrafię nazwać.

Jak ktoś mówi im, że wyjeżdża na wakacje- a po co? Można przeciez urlop przeleżeć przed TV. Pfff... na wakacje się wybierajo, pewnie liczą na ładną pogodę. Takiego! Na pewno będzie padać i się wynudzą. I stracą tylko kasę.

Jak ktoś mówi, że wybiera się na studia- pffff, a po co jak i tak pracy nie znajdzie? Pfff po co się przeprowadzać do innego miasta? Pfff i tak sobie nie dasz rady.

Jak ktoś mówi, że chcę się przeprowadzić do innego miasta- a po co? Przecież można tutaj, z rodzicami mieszkać, źle? Pfff, tyle kasy przecież trzeba stracić, pfff po co? I tak sobie nie dacie rady.

I wkurza mnie "nie dacie sobie rady." To co, mam do us***j śmierci siedzieć na garnuszku u rodziców? Jak bym chciała czasem z takimi ludźmi zerwać kontakt, ale nie zawsze tak można :/
Stary 2013-10-11, 18:57   #551
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Cytat:
Dziwi mnie to, że osoby mocno przeciętne, wręcz brzydkie mają odwagę komentować mój wygląd. Już nakreślam sytuację

Pierwszy pan, to znajomy, który sam do atrakcyjnych nie należy, powiedział mi "piękna nie jesteś", po czym jakiś czas później proponował mi układ bez zobowiązań, a nawet przyznał, że liczył na coś więcej.

Drugi pan, znajomość czysto internetowa, nie zainteresował mnie tyle, by się z nim spotkać, chociaż sam naciskał na piwo. Powiedziałam mu wprost, że zaczęłam się z kimś spotykać, to wtedy padło "nie jesteś miss piękności, da się z tobą pogadać, ale nie jesteś wszystkowiedząca"

Żebym ja jeszcze któremuś z nich pisała o sobie, że uważam się za piękną, idealną... Ale dziwi mnie to, odważni są, nie ma co. Rozumiałabym to, gdyby sami wyglądali jak Brad Pitt, ale w takiej sytuacji nie umiem tego pojąć.
Tylko 'piękne' osoby mają prawo komentować Twój wygląd?
kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 19:09   #552
dacn
Zakorzenienie

Cytat:

Jak ktoś mówi im, że wyjeżdża na wakacje- a po co? Można przeciez urlop przeleżeć przed TV. Pfff... na wakacje się wybierajo, pewnie liczą na ładną pogodę. Takiego! Na pewno będzie padać i się wynudzą. I stracą tylko kasę.

Jak ktoś mówi, że wybiera się na studia- pffff, a po co jak i tak pracy nie znajdzie? Pfff po co się przeprowadzać do innego miasta? Pfff i tak sobie nie dasz rady.

Jak ktoś mówi, że chcę się przeprowadzić do innego miasta- a po co? Przecież można tutaj, z rodzicami mieszkać, źle? Pfff, tyle kasy przecież trzeba stracić, pfff po co? I tak sobie nie dacie rady.

I wkurza mnie "nie dacie sobie rady." To co, mam do us***j śmierci siedzieć na garnuszku u rodziców? Jak bym chciała czasem z takimi ludźmi zerwać kontakt, ale nie zawsze tak można :/
Też mnie to denerwuje. Jest to mieszanka lenistwa, strachu, zazdrości i braku ambicji i poczucia własnej wartości.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 19:17   #553
invisible_01
Zakorzeniona

Dziwi mnie, kiedy ktoś nie korzysta z niczego, co oferuje mu uczelnia (jeśli oferuje). Mój uniwerek daje możliwość wyjechania na płatne stypendia, wymiany, staże, kursy, a naprawdę procent studentów z tego korzysta. Dziwi mnie to, bo stypendium pozwala na utrzymanie się i jeszcze zostaje, więc nie jest to kwestia wydatków.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 20:53   #554
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Napisane przez Lemmy is God Pokaż wiadomość
Dziwi mnie poparcie dla kar fizycznych wobec dzieci. Bo ponoć bez tego nie da się wychować dziecka na porządnego człowieka i utrzymać niezbędnej dyscypliny. I starłam się nie z ludźmi w wieku moich rodziców a nastolatkami co mnie jeszcze bardziej zdumiało.

Plus jeszcze przeczytałam rewelacje o tym że dzieci zaczynają logicznie myśleć i rozumować koło piątego roku życia i że nauczyciele mogą rzucać w uczniów kluczami bo to nikomu krzywdy nie zrobi
Mnie to dziwi i wkurza strasznie wtym samym czasie.
Najgorzej jak sié pojawiajá argumenty: mnie bili to jestem porzadnym człowiekiem. inne takie bzdury
Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
To jest straszne.

Piątego? Tak jasne.

Tak od 3-go roku zycia dziecko potrafi się na dłużej same zając sobą, młodsze też ale wtedy musimy włączyć bajkę w TV.
Jakbym miała siedzieć w domu np z czterolatkiem to:
-codziennie bym ćwiczyła w domu
-miałabym makijaż i fryzurę codziennie nienaganną
-ubranie też
-książek przeczytałabym stosy
-i znała wszystkie fajne seriale

Taaa a później moje dzieci będą mieć problemy z takimi klasie czy na podwórku a w gazetach będą opisywać że wredna klasa nie kocha agresora.
Ja podobnie. I jeszce pewie ym sobie coś dołożyła

Cytat:
Mnie to wkurza straszliwie, "mamuśki" co wyłudzają świadczenia z Zusu, najpierw fikcyjne zatrudnienie, pózniej L4 i macierzyńskie, wychowawcze, na te leniwe baby płace ja moją ciężką pracą a te mają jeszcze czelność opowiadać jak im jest źle.
A później zdziwienie że nikt nie chce zatrudnić kobiety co ma 10 lat przerwy w życiorysie, ba gdybym była pracowadcą to musiałabym być szalona żeby zatrudniać kobietę na etacie.
Mi na takie brak słów. Tak samo jak na osoby które staja w obronie wyłudzaczy.
Cytat:
Napisane przez Lemmy is God Pokaż wiadomość
Mnie wkurza jak obcy ludzie wtrącają się w wychowywanie nieswoich dzieci. Na zasadzie jak matka nie kupuje dzieciakowi słodyczy w sklepie z różnych powodów, to zaraz znajduję się jakaś pani która z uśmiechem na ustach stwierdza że dziecię ma wyrodną mamusię dokonuje zakupu słodkości dla malucha.
Zdarzyło mi się kilka razy. Myślała, że
Cytat:
Napisane przez kawa_zmlekiem Pokaż wiadomość
Kiedyś czytałam o podobnej sytuacji - matka nie chciała kupić dziecku batonika (konkretnie był to chyba snickers), dziecko się rozpłakało, więc za plecami mamusi jakaś starsza kobieta kupiła ten baton, i po kryjomu wręczyła. Dziecko o mało się nie przekręciło, bo było uczulone na orzechy.
Nie ma to jak dobre intencje
Cytat:
Napisane przez jesienny_lisc Pokaż wiadomość
To jest jakaś kosmiczna patologia.

Mnie dziwi to, że są ludzie, którzy nie widzą różnicy miedzy wiara w Boga a wyznawaniem religii.
Nadal mnie dziwi, że osoby, które nie spełaniają zasad religii, bo sie z nimi nie zgadzają dalej chca usilnie w niej trwać, winiąc religię za to, że im życie utrudnia.
Stary 2013-10-11, 21:11   #555
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:

Oj wkurza mnie takie podejście. Ostatnio się takich tekstów nasłuchałam od dalszych znajomych. Wolę zaryzykować, niż tkwić w tym samym miejscu.

Z moim bratem, to mnie jego sytuacja po prostu martwi. Nie ma on żadnej motywacji do usamodzielnienia się. Pracuje, zarabia, odkłada jakieś tam pieniądze. Myślę, że jakby chciał, to by się usamodzielnił. Z drugiej strony, rodzice mają duże mieszkanie, więc on ich wspiera. Dziwi mnie po prostu inne spojrzenie mojej mamy na mnie a inne na mojego brata. Mam nadzieję, że nicxzwego takiego nie zrobię w przyszłości.

Co do mamusiek, to dziwi mnie fanpage, bo bloga dawno nie czytram, osoby o pseudonimie Matka Sanepid. Co wrzuca posta, to marudzi na swoje dzieci. Czasem się zastanawiam, po cl je w ogóle ma, skoro tak narzeka? Dawno nie widziałam u niej czegoś z pozytywnym wydźwiękiem, częściej w stylu "jestem taka zmęczona macierzyństwem".

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Dzisiaj od koleżanki rok młodszej uslyszalam, że małym dzieciom można podawać cokolwiek i robić cokolwiek, bo i tak nie rozumieją. Moja prawie 1,5 roczna córka umie już wykłócać się o swoje, stroić foszki i rozumie słowo "nie". Jak nie chce czegoś, to woła, robi minę i sobie idzie do siebie. Jak jej się czegoś zabrania, to też postroi fochy a potem zapomni o sprawie. Dzieci wiecej rozumieją, niż się zdaje.

Dziwi mnie znqwjoma, która daje klapsy prawie roczne,u maluchowi, bo on szaleje i ma ją gdzieś. Lanie nic nie daje, bo dzięki nikt nic nie wyjaśnia. Brak słów. Ona też uważa, że mały nie zrozumie, dlaczego czegoś nie może robić.

MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 21:14   #556
WhiteCherry
Zakorzenienie

http://muzyka.onet.pl/newsy/michal-w...ch-troje/e207g nie poznałam go
Stary 2013-10-11, 21:15   #557
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Co do mamusiek, to dziwi mnie fanpage, bo bloga dawno nie czytram, osoby o pseudonimie Matka Sanepid. Co wrzuca posta, to marudzi na swoje dzieci. Czasem się zastanawiam, po cl je w ogóle ma, skoro tak narzeka? Dawno nie widziałam u niej czegoś z pozytywnym wydźwiękiem, częściej w stylu "jestem taka zmęczona macierzyństwem".
Ale przecie o to m.in. chodzi w jej blogu - żeby pisać o macierzyństwie nie od tej lukrowanej strony, tylko od strony rzygów, kataru, jęków i bałaganiarstwa. Śledzę jej fanpage i nie widzę, żeby zdradzała jakieś objawy żalu, że sobie dzieci zrobiła Wprost przeciwnie, mam wrażenie że mimo, że pokazuje tragikomiczne realia posiadania dzieci, to mimo wszystko jest fajną matką ze zdrowym podejściem.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 21:21   #558
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
Weź, przyszłam rano do kiosku, patrze na gazetę i myślę "Nawet niezły, ciekawe kto to" a potem zobaczyłam nazwisko i zwątpiłam w swoje oczy, gust i rozum.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 21:22   #559
WhiteCherry
Zakorzenienie

ja lubię blog Matki Sanepid, fp nie śledzę (czasem zaglądam, ale rzadko).

Choco, haha
Stary 2013-10-11, 21:24   #560
Kathareo
Raczkowanie

Cytat:
Też mnie to denerwuje. Jest to mieszanka lenistwa, strachu, zazdrości i braku ambicji i poczucia własnej wartości.
Mam kilku znajomych, tez obcokrajowcow, skarzyli sie, , ze Szwedzi dyskryminuja, o prace ciezko, bez znajomosci jezyka trudno, a po szwedzku nie ma z kim porozmawiac. Poniewaz tez cierpie na deficyt osob chetnych do rozmowy po szwedzku (praca sie nie liczy, oni juz mnie rozumieja, nawet jak cos zle wymawiam) zaproponowalam, ze mozemy sie spotykac raz w tygodniu, zeby porozmawic i pocwiczyc. Zalatwilam sale, nauczyciela i kicha. Na pierwsze spotkanie przyszlo 12 osob, na drugie 7, a na ostatnich dwoch bylam i babka z Hiszpani.
Czesc osob przestala sie odzywac, nie odpowiada na maile, ani sms-y, inne sie tlumacza, ze sa zmeczone i nie maja sily przyjsc . Raz tygodniu na godzine. Ale ponarzekac sobie na tubylcow przyjemnie. Dodam tylko, ze w tej grupie prace maja dwie osoby, Hiszpanka i ja. Reszta siedzi w domu, no ale oni maja dzieci.
No i ja tu slysze, ze mam szczescie i ze mi tak wszystko latwo przychodzi.

Edytowane przez Kathareo
Czas edycji: 2013-10-11 o 21:26
Kathareo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 21:29   #561
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Widocznie nie do końca moja estetyka. Niektóre teksty mnie rozbawiły, jak opis wakacji gdzieś nad morzem .

Mnie dziwią ludzie, którzy sami są imigrantami a narzekają na innych imigrantów. Ostatnio jechalam z takim gościem, że żałowalam, że nie można sobie wyłączyć słuchu. Wszyscy "ciapaci, czarni, Bułgarzy, Niemcy etc." są "do gazu", bo on wielki PAN z Polski tak uważa :banghead:.

Stary 2013-10-11, 21:38   #562
Kathareo
Raczkowanie

Cytat:
Widocznie nie do końca moja estetyka. Niektóre teksty mnie rozbawiły, jak opis wakacji gdzieś nad morzem .

Mnie dziwią ludzie, którzy sami są imigrantami a narzekają na innych imigrantów. Ostatnio jechalam z takim gościem, że żałowalam, że nie można sobie wyłączyć słuchu. Wszyscy "ciapaci, czarni, Bułgarzy, Niemcy etc." są "do gazu", bo on wielki PAN z Polski tak uważa :banghead:.

Tez mnie to dziwi, tyle, ze wsrod moich znajomych, celuja w tym mieszkancy bylej Jugoslawii, nie nasi. Moze dlatego, ze oni sa "stara" imigracja i nie da sie ukryc, ze z naplywem swiezej, sytuacja troche im sie pogorszyla. Mnie totalnie zachwycily kobiety z Tajlandii, nawet jesli wedlug obiegowej opinii interesuja je tylko pieniadze, to nigdy wczesniej nie spotkalam osob tak pozytywnych, usmiechnietych i pracowitych.
Stary 2013-10-11, 21:48   #563
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathareo Pokaż wiadomość
Tez mnie to dziwi, tyle, ze wsrod moich znajomych, celuja w tym mieszkancy bylej Jugoslawii, nie nasi. Moze dlatego, ze oni sa "stara" imigracja i nie da sie ukryc, ze z naplywem swiezej, sytuacja troche im sie pogorszyla. Mnie totalnie zachwycily kobiety z Tajlandii, nawet jesli wedlug obiegowej opinii interesuja je tylko pieniadze, to nigdy wczesniej nie spotkalam osob tak pozytywnych, usmiechnietych i pracowitych.
No tak, Turkom czy Marokanom pewnie tez nie jest tak kolorowo. Jak kiedyś ;-) . Jednak, są oni faworyzowani przez wielu pracodawców, sama nie wiem dlaczego. Z resztą, osobiście wolę być z dala od maruderów, którzy sami nic w swoim życiu nie zmienią, ale obgadują innych, jak leci.

Mi sieo podoba, jak wiele ludzi podkreśla swoje pochodzenie. Przejście w koszulce z barwami narodowymi, często było związane ze spontanicznym "Siema" od innych imigrantów. Dzięki koszulce M., nawet dostalismy większa porcję kebaba, bo pan Turek ma jakąś rodzinę czy coś, w Polsce .
Stary 2013-10-11, 21:48   #564
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
ja lubię blog Matki Sanepid, fp nie śledzę (czasem zaglądam, ale rzadko).

Choco, haha
Śmiej się śmiej, kiedyś się dziwiłam co te baby w nim widziały, że tak za nim leciały, a teraz sama pomyślałam, że niezła z niego d**a z twarzy
Dziwi mnie moje "szczęście", parę dni temu nagrał mnie kamerzysta i trafiłam jako migawka do materiału w lokalnych wiadomościach. Dzisiaj zobaczyłam tego samego faceta na moim uniwerku, zgadnijcie kto znowu mignął podczas materiału
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 21:54   #565
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43230336]Śmiej się śmiej, kiedyś się dziwiłam co te baby w nim widziały, że tak za nim leciały, a teraz sama pomyślałam, że niezła z niego d**a z twarzy
Dziwi mnie moje "szczęście", parę dni temu nagrał mnie kamerzysta i trafiłam jako migawka do materiału w lokalnych wiadomościach. Dzisiaj zobaczyłam tego samego faceta na moim uniwerku, zgadnijcie kto znowu mignął podczas materiału[/QUOTE]

Będziesz celebrytką....bankiety i ścianki reklamowe są Twoje !

Stary 2013-10-11, 21:54   #566
201604200942
Konto usunięte

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43230336]Śmiej się śmiej, kiedyś się dziwiłam co te baby w nim widziały, że tak za nim leciały, a teraz sama pomyślałam, że niezła z niego d**a z twarzy
Dziwi mnie moje "szczęście", parę dni temu nagrał mnie kamerzysta i trafiłam jako migawka do materiału w lokalnych wiadomościach. Dzisiaj zobaczyłam tego samego faceta na moim uniwerku, zgadnijcie kto znowu mignął podczas materiału[/QUOTE]

kariera superstar stoi przed Tobą otworem
Stary 2013-10-11, 21:57   #567
Kathareo
Raczkowanie

Dawno, dawno temu, moj znajomy zalatwil sobie lewe zwolnienie, zeby pojechac na koncert Depeche Mode, zgadnij, kogo pokazano nastepnego dnia w Teleexpresie, wsrod publicznosci.
Po prostu sa ludzie, ktorych kamera kocha .
Stary 2013-10-11, 21:57   #568
Konto usunięte

Taa, wspaniała kariera, jeszcze Wojewódzki mnie zaprosi, Dzień dobry TVN i TVN 24 jako specjalistkę od wszystkiego.
Stary 2013-10-11, 22:03   #569
201604200942
Konto usunięte

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43230508]Taa, wspaniała kariera, jeszcze Wojewódzki mnie zaprosi, Dzień dobry TVN i TVN 24 jako specjalistkę od wszystkiego.[/QUOTE]

coś Ty. Nie wygryziesz Hołdysa ani Korwin-Piotrowskiej
Stary 2013-10-11, 22:06   #570
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
No tak, Turkom czy Marokanom pewnie tez nie jest tak kolorowo. Jak kiedyś ;-) . Jednak, są oni faworyzowani przez wielu pracodawców, sama nie wiem dlaczego. Z resztą, osobiście wolę być z dala od maruderów, którzy sami nic w swoim życiu nie zmienią, ale obgadują innych, jak leci.
Dżizys, nawet nie wiedziałam, że jest taka forma

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43230508]Taa, wspaniała kariera, jeszcze Wojewódzki mnie zaprosi, Dzień dobry TVN i TVN 24 jako specjalistkę od wszystkiego.[/QUOTE]

Będziesz wodzianką

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości