![]() |
#2641 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() uuuu modelka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale ze co?
![]() |
#2642 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale myślę, że więcej - bo TŻ baardzo wysoki - 192cm. A podobny do Tatusia ( ![]() ![]() Super!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam podobne poglądy do Twoich i nadal się zastanawiam nad chrztem (a raczej zastanawiamY z TŻ ![]() Ale w głowie siedzi taki "ale jak to bez chrztu???" głos ![]()
![]() |
#2643 |
Rozeznanie
|
Oldzinx dzięki za książeczkę
![]() Kasi pewnie się @ pojawiła ![]()
#2644 | |
Zakorzenienie
|
a to sie zobaczy, dzięki za info
![]() Cytat:
![]() pisz wyjaśnienie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
co do rozmowy na fb - to padlam !
![]() ![]() ![]() strippi chciala sie pozegnac ale jechala dalej i dalej .teraz tez podczytuje .i w klubie .a przeciez sie pozegnala . pozegnala sie bo ma dosyc .ale zostala bo sie chce posmiac ![]() zale ze nikt jej nie powital ![]() ![]() ![]() ![]() zalosne ,zalosne ,zalosne . chyba sie dziewcze ostro zachlysnelo soba .ale jak widac nie tylko dupa moze schudnac ale i mozg . kompeksy ,kompleksy.... zabrala zabawki ,wyrzucila stare dewotki z bazy ![]() dzieki za rozrywke . ide -dobranoc .
#2646 |
Wtajemniczenie
|
Martwię się, że Cynamonowa nic nie pisze...
#2647 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2648 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Strasznie to smutne, jak takie malutkie dziecko zachoruje i cierpi, nie wie, dlaczego boli, dlaczego ktoś go kłuje, dźga, męczy... ![]() Nawet, jeśli nie jest to coś poważnego, to zawsze przykro patrzeć, więc bardzo Ci współczuję. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie słuchaj głupków, dziecko najlepiej wie (i Mamusia), czy jest głodne, czy nie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2649 | |||
Zakorzenienie
|
trzymajta się dziewczyny!!!!
ile masz wzrostu Ty i Twój tż?! ale lachon będzie ![]() odsypia Malutka. Nooo, ta pierś w oczy kole... też coraz częściej słyszę: "Wy jeszcze na piersi?" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I cieszę się, że kot odnalazł drogę do domu ![]() Musiałam trochę ogarnąć przed przyjazdem t. heh.
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
Wtajemniczenie
|
A odnośnie Strippi miałam nic nie pisac, ale co tam.
Jak do Was dołączyłam, po długim czasie podczytywania to ją zapamiętałam najbardziej. Była dla mnie bardzo miła, mnóstwo się udzielała, zawsze coś poradziła i odpisywała na moje pytania/posty. Decyzję o odejściu z forum rozumiem i szanuję. Powiedzmy sobie szczerze: żadna z nas nie będzie udzielać się na tym forum do śmierci ![]() ![]() Ja nie udzielam się na czacie, nie pisałam nic, a też została wywalona ze znajomych. Ja tam Strippi lubiałam, a jeśli nie ma ochoty pisac z nami to cóż...nic na siłę. Nie wypowiadam się co do rozmowy na FB - czytałam, ale nie wiem jak było, nie chcę komentować. To tyle z mojej strony ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Z tego co widziałam nie pisze codziennie ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
to siły trzeba na to spotkanie
#2652 |
Zakorzenienie
|
QR** Miałam nacytowane, pokomentowane miałam wysłac i cos wcisnełam i ***bąbki strzelił..wrrr ale jestem zła!!!
Z tego co pamiętam: Oldzinx- będziemy Ci do pierdla paczki wysyłac: chipsy, colę, sledzie, pomidorowa, mielone, mizerię, o-balla dla zabawy, Księge dzwięków, a ja dorzuce Pierdziołka, bo mi ta ksiązka nic a nic sie nie podoba;p- na pewno o nas nie zapomnisz;p PAni, nestelle dzieki za miłe słowa, a wszystkim za kciuki za serducho, musze siąśc i poszukać kardiologa dzieciecego w Lbn. Pani.ka specjalnie dla Ciebie z wczoraj tekst takiej pięciolatki: "A PAni dla swojego męża jest sexi, czy raczej taka bardziej romantyczna?" Aż tż -towi smsa napisałam z zapytaniem, bo nie wiedziałam, co dziecku odpowiedzieć;p ![]() Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2013-10-11 o 23:04 Powód: przeiesiony fragment o zawirowaniach fb, co by niem robic wstydu przed dziewczynami z innych watków, ze u nas taka dziecinada |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
no glutenowa do ekspozycji, a bezglutenowa jako porcja, jezeli ktos musi/chce wprowadzic kaszke
![]()
#2654 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dobra twoje chłopaki wygrywają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to dziś święto: ![]() Miśka i Jasminka 8 miesięcy ![]() Florek i Tomuś 7 miesięcy ![]() Pawełek pół roczku ![]() no to cola ![]()
![]() |
#2655 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z kardiologiem bedzie dobrze, kciuki zaciskamy ![]() u nas byly szmery i sa nadal, a serduszko zdrowieje - czesto u maluszkow wystepuje dziurka w serduszku np. pomiedzy przedsionkami, ale jest to wada, ktora bardzo czesto wystepuje i zanika z wiekiem dziecka ![]() nie martw sie, na pewno i u Was wszystko jest ok ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
![]() jezeli Ci zalezy to wyskrobie maila do ADAC, moze odpisza ![]() o to dzsiaj ostro swietujemy, poleje sie cola ![]() ![]()
![]() |
#2656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a odejsc mozna przeciez tez i w inny sposob, ale nie ma co juz komentowac ![]()
![]() |
#2658 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bo w Smyku jest na niego promocja z ponad 400zł na niecałe 300zł i gdyby faktycznie był testowany to byśmy go kupili. Bo znalazłam informację, ze jest to praktycznie identyczny fotelik jak Maxi Cosi Priori SPS a mieliśmy ten kupować za 400zł |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Korzystam z wolnej chwili I podczytuje ![]() Panika- ja mam 172 a moj maz 202 takze chyba jestem na prowadzeniu jesli o dziewczynki chodzi.. z ciekawosci spr ile mialby nasz syn - 194 ![]() Musze sie Wam pochwalic- doczekalam sie dnia, a wlasciwie nocy kiedy moja dziecina zasnela na brzuszku ![]() Cos cudownego!!! Pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
#2660 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() jeszcze mam troche do nadrobienia Cytat:
![]() Cytat:
![]() do czarnego nie mam nic Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() moze zle przygotowała? ![]() za to jak chciałam dwa razy zrobic kaszke na moim rozmrozonym to nie ma szans, mnostwo kaszki a i tak woda, nie gestniala wcale ![]() Cytat:
2.mój też się poci, przy piersi dużo bardziej bo przy piersi dziecko używa 40 miesni a przy butli tylko pare, mimo to jak bardzo głodny to i przy butli się poci i robią mu się aż plamy na buzi ![]() 3. ![]() ![]() Dziewczyny ja tez sie nie obrażam ![]() ![]() Widziałam te filmiki gdzie wasze maleństwa się bujały na czworakach, teraz mój robi tak samo tylko... nie jest maleństwem.. właśnie zauważyłam jaki on duży! Wasze były takie maleńkie ![]() wczoraj mamy koleżanka osłupiała "myślałam że ma rok!" |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
Klementyna - ja bylam z Jakubem u kardiologa ale prywatnie, jakby co moge dac namiar.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Ja cały czas jestem z Wami (znaczy czytam ![]() ![]() Byliśmy w środę na szczepieniu i Mati waży 9500. Młody teraz cały czas w ruchu. Nawet udało mi się nagrać jak wskrabuje się na krzesełko i chciałam Wam pokazać. Tylko zastanawiam się jak tu wstawić filmik ale chyba zrobie tak, że wstawie na fb i wam prześle link. Chyba tak będzie ok? Co do ostatniej akcji to brak słów ![]() ![]() I dla solenizantów wszystkiego dobrego. ![]() I dla Ewki dużo zdrówka ![]()
#2664 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy jest szansa,ze mimo iz malo sie udzielam ale stale was podczytuje aby dolaczyc do klubu na fb?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() EKHM, któraś się przywita? ![]()
Terry Pratchett Edytowane przez Sorceresss Czas edycji: 2013-10-12 o 10:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tasiu ![]() Cytat:
![]() i co tżt odpisał ![]() ![]() Cytat:
![]() najlepszości dla wszystkich Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hej heloł Sorce ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do filmiku to albo na facebooka albo youtube Witamy, witamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oddzwonil o co chodzi;p? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | ||
Raczkowanie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hej ![]() Nastunia dzisiaj zrobiła nam niespodziankę: obudziła się o 7.30 i zaczęła sobie gadać i śmiać się ![]() Czy Wasze dzieci też coraz wcześniej rano wstają? Nastunia dłużej niż do 9 nie pośpi. ps. Co trzeba zrobić żeby należeć do FOTOKLUBU? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.