|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
niczego;> pyton wraca jutro
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tym samym pomyślałam czytając posta Deli
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rany jakie te maluszki są kochane |
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
mój własnie w drodze, a ja nawet się jeszcze nie wykąpałam, a co dopiero o gotowaniu mówić
|
#2316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uroczeee.A ja dziś usypiałam Małą, ona w łóżeczku, ja na kanapie obok, za baldachimem i śpiewam aaaa kotki dwa a w ręku telefon i wizażing z cichca. Śpiewam, śpiewam nagle taka rączka łapie brzeg baldachimu i powoli odsuwa. I mina: "Mama, a Ty myślisz, że ja nie wiem co Ty robisz?" Hahaha no tak i musi mieć siły na Ciebie, dlatego tak dbasz o niego
|
|
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
od poniedziałku w lidlu fajne kombinezony będą http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=5PduCG
kurde, nie wiem, czy mi się opłaca 25 km jechać, bo pewnie nic nie wywalczę hope, nie wiesz jak z dostępnością takich rzeczy w sądeckich lidlach? ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
u nas rano zawsze najpierw jest mamrotanie i kotłowanie się w łóżeczku, potem widać łapki na brzegu, a potem oczy i połowę smoczka, bo za wysoko jeszcze
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo fajna kurtke na narty wyczailam;> ale kurde do 152cm hmmmmm a ja mam 155 to moze bedzie dobra ![]()
|
|
|
#2319 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wykluczając absurd rajstopek bo ciepło jest, ale gdyby była ochrzczona to już może zachorować?Swoją drogą wczoraj jak byłam na spacerze to widziałam w wózku dziecko, na oko wiek jak nasze, czapa zawiązana pod brodą, taka zimowa i nie wiem czy kurtka czy kombinezon bo na nóżkach był gruby koc. Matka pchała wózek ubrana w krótki rękaw... Sarah doczekamy się tego siedzenia, już bliżej niż dalej ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2320 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
![]() Mój brzuch na razie to jedna wielka porażka. I nigdy nie będzie ładny nawet jak go wyćwiczę bo mam pełno rozstępów... LASKA Z CIEBIE I TYLE! Lecę spać, chociaż nie wiem czy zasnę po tym jak widziałam brzuch insolito
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-11 o 23:19 |
||||
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lecę się ogarnąć, bo przyrosnę do tej kanapy
do klubu wrzuciłam mojego jesiennego potworka, choć już na fb się chwaliłam
|
#2322 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaki gościu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2323 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Debrah super, że udało Ci się wszystko załatwić na uczelni ![]() co do jedzenia Amelki, ja bym bardziej obstawiała niedobór żelaza niż nadmiar wit. D... marsi dla tż
|
||||
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobię jej to żelazo w przyszłym tygodniu. A rano spróbuję przemycić jej z chlebkiem pół żółtka - może chociaż troszkę zje, może jej posmakuje?
|
|
|
|
#2325 | ||
|
Rozeznanie
|
:Hi:
Silver ale u mnie naprawdę oprócz czwartku to nie było słońca i zmarzłam w parku. Zresztą ostatnio już pisałam że zabrałam Wam pogodę jak zdomu wyszłam bo od razu się zachmurzyło. Ja mieszkam w jakiejś kotlinie chyba - burze tu nie docierają a i słońce też nie mam nadzieję że jutro będzie lepiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde, ja bym nie mogła chyba zostawić wieczorem dziecia żeby gdzieś wyjść, bo już wiem jakby się to skończyło - mama by pewnie ciągle stała nad łóżeczkiem i zaczepiała małego a potem by powiedziala że on naprawdę, ale naprawdę nie chciał spać tylko się bawić... Widzę że temat spotkania umarł śmiercią naturalną, szkoda, może następnym razem się zbierzemy |
||
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
jak odświeżałam stronkę, to sobie właśnie pomyslałam, że Yellow będzie
![]() spadam spać dobranocki
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
ellmi Twoj synek wymiata pstryczku baw sie dobrze na weselu Co do zapomogi, to to tylko tak pieknie brzmi. Tak naprawde, to powinnismy te pieniadze JUZ odkladac na studia dla Yae. Ewidentnie mamy lepsze noce, kiedy tz ma dyzur. Yae obudzila sie o 0.30 i 4.30. Troche pojadla i za pierwszym razem odwrocila sie i spala, za drugim po jedzeniu sie rozplakala - akurat zmoczyla pieluche - zmienilam po cichu, jak tylko w pupe zrobilo sie sucho, to zasnela. Obudzila sie o 6.45 na pol godzinki i znow spi. ---------- Dopisano o 02:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Ostatecznie pobudka o 9!! Czuje sie bosko!! Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-10-12 o 03:21 |
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
cześć,
Nadrobiłam Was - przepraszam,że nie cytuję. Pamiętam, że Deli zwariowała w temacie wulgarności to ja na bank wszystkie Was przebijam. Ja już nawet nie wiem kiedy bluzgam, w nerwach to już w ogóle stąd TZ jest ch..em, skur.wielem itp i on ma to w dupie że tak mu powiem bo charakter mój zna, ale toi tak jest przemoc psychiczna ![]() widzę że powroty TZtów i w weekend będzie przesiew ![]() elllmi szczerze to się nie podejmowałam ataku na lidla bo to z samego rana trzeba a ja się z młodym nie wyzbieram. |
|
|
|
#2329 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!!! Czytać - czytam na bieżąco ale pisać to średnio mi się chce po całym dniu pracy, na dodatek jeszcze mamy nie ma :/ Ale ale od poniedziałku mam urlop połowiczny od bycia mamą bo odsiecz przybywa hehehe
W sumie to bardzo zainspirowałyście mnie tymi zupkami. Mam bardzo dużo słoiczków pustych więc coś pokombinuję. Meneg fajna sprawa z tą zapomogą ! Dobrze że państwo wspiera prokreację. Debrah z tym wspólnym jedzeniem to nie jest głupi pomysł. Zazwyczaj dzieci są ciewkawe co rodzice jedzą. mój Krzyś wczoraj wysysał melona biedronkowego razem ze mną. krzywił sie jak pieron ale ssał, potem kawałek chlebka z masełkiem i kaszka z rańca. Tak że po troszku wszystkiego.Ja przy okazji jak jem to mówię głośno "mniam mniam mniam" mlaskam sobię i takie tam że mega pyszności jem, a kaszkę jak podaję to udaję że najpierw ja jem troszkę a potem jemu daję, Krzyś przekonany jest że je to co my :p Ze słoiczkami gorzej bo one są mega mdłe tylko narazie nam królik i rybka podeszła bo nieco słodkawe są dlatego chyba popróbuję sama gotować chyba taniej mnie to wyniesie ![]() Marsi gratulacje za odwagę !!! Już raz pisałam że ja też bym chciała drugiego szkraba ale u mnie niestety PCO oraz specyficzny zawód więc staranka między majem a sierpniem tylko hehehe i pod dozorem lekarskim :p Tak się zastanawiam nad receptą na długie spanie maluchów i zaobserwowałam że u Misi i Bijkory dzieciaczki na sen naprawdę sporo jedzą. Próbowałam więc futrować malucha na wieczór jak tylko potrafiłam i chyba jest coś w tym bo pierwszym razem pospał 5h !!! Gratulacje za miesięcznice i przepiękne zdjęcia! Neti trzymaj się!!! Cięzka ta sytuacja teraz u Was ale będzie dobrze - twarda babka jesteś! Deli ja jadłam grzyby leśne i u nas cisza i spokój. A Krzyś swego czasu miał mega kolki. Lady ja to ciebie Kobito podziwiam za te biegania. I ty mówisz że trzeba ci studiów aby dorównać "intelektualnie" do męża i jego znajomych ?! Ciekawa jestem ilu z tych znajomych ma taką kondychę jak Ty i te fiku miku na jednej ręcę ?? No nie pogadasz... Szaju a nie mówiłam że trzeba było babsko spacyfikować bo ona poprostu z lenistwa i przyzwyczajenia w tym pokoju siedziała. "Lekka" motywacja i proszzzzz a tak wogóle bardzo podoba mi się Twoja rozpiska w karmieniu Dorki. Chyba się nią zasugeruję jak mama przyjedzie do pomocy :p Hje jak tugeza?? No dzieć zasnął więc i ja spadam papapa ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cześć Hope
|
|
|
|
#2330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
wpadlam jeszcze na chwilunie ![]() Cytat:
a to studia sa takie drogie? wszystkie sa płatne? ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
![]() jesli chodzi o pompowanie to ja dziewica w tej kwestii, nigdy tego nie robilam, nie umiem i nie wyobrazam sobie tego robic preferuje tylko naturalne sposoby - kolejny powod co by zajrzec do malego
|
||
|
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobitki!
Antonio obudził się przed 7..kitlasil prawie godzinę z nami w łóżku i w końcu usnął jeszcze... Co do kombinezonów z lidla....pewnie z nowu beda dantejskie sceny...choc 50zl to dobra cena- ciekawe czy gruby jest?.muszę chyba kogoś poprosić o pomoc bo z dwójka dzieci to ja do 10 się nie wybiorę...a tz sam z malym teraz nie może zostać...nawet go na rece nie weźmie.. Wogóle on teraz top do niczego nie przydatny...bo nawet umyć go musze:banghead::banghead: Psyryczku udanej zabawy...pohulaj kochana
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-10-12 o 08:29 |
|
|
|
#2333 |
|
Wtajemniczenie
|
ja myślę, że Deli ma skitraszinego rumuna od bijkory, albo niańke od silver- dziecia jej pilnują, a ona fewciuje chatę i szaleje jak marsi w kuchni.
dziękuję ![]() miłego weekendu ![]()
|
|
#2334 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień doberek
Cytat:
![]() tż na szkoleniu a ja już od 7 na nogach, ehhh.... ahaaa i mój Bąk na śniadanie wtryngolił 210 ml kaszki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, trzeba dokupic cos ale co to nie wiem bom sie nie znam... chyba zalezy od "futryny". u nas jest drzewniania i maz szukal takich wkretow wlasnie do drzewa bo pewnie jakby ktos chcial do sufitu np przymocowac to juz wtedy bylyby chyba inne. tak mi sie zdaje... tak to wyglada... Cytat:
|
||
|
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pitole, jaka noc!! ofc z paroma pobudkami na cyca aleeeeeeeeeeeeeee normalnie szokens, spala do 8.40
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Deli gratuluje nocki ![]() A w kwestii huśtawki. Właśnie na wkręty. Ale my kupimy chyba rozpórkę i na niej powiesimy, chyba że baba nam pozwoli wwiercić wkręty poza tym dotychczas Młody niezainteresowany huśtawką jak go wsadzaliśmy u babci.Zapomniałam Wam powiedzieć, że Młody został w tym tygodniu posiadaczem szczeniaczkowego pchacza. Za Waszymi opiniami że jest ok, szukałam i ma za 130 z przesyłką w stanie niemal ideolo. Na początku walił we wszystkie przyciski a wczoraj wziął go sposobem staje z boku przy nim i z nm tak łazi ![]() ![]() podobnie to http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CC4Q9QEwAA wziął na sposób. Wywraca na bok ziemię i idzie z tym skulony |
|
|
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za nocke!co do kapieli ![]() poszlam wczoraj sie wykapac... mysle sobie, dziec spi, stary spi, mam chwilke a przynajmniej powinnam miec ![]() weszlam do wanny z zamiarem polezenia, popieszczenia swojej alabastrowej skory a jak sie skonczylo? mega szybka kapiel, wycierania to praktycznie nie bylo bo mlody sie obudzil i wyl dobrze za na samym poczatku opitolilam hery na nogach bo bym szla dzis na wesele w takim futrze ze hej a co do nocy to mlody budzil sie chyba nawet czesciej niz 2 godz ![]() cos czuje ze dzis to zjem obiad na sali, potancuje troche, na szybko zjem drugi raz i w te pedy do domu i tyle bedzie mojego weselicha ![]() a najlepsze rano=mowie mezulkowi ze mlody ciagle sie budzil i ze cos przeczuwam ze pewnie bede musiala do niego przyjechac w trakcie wesela o babcia moze sobie nie dac rady a ten zamiast mnie jakos wesprzec, pocieszyc ze dadza sobie rade, ze ja nie bede musiala przyjezdzac a jak cos to przeciez zaden problem-przyjedzieMY na chwile itd to ten co? Uwaga, hit!!!! -TRAFISZ????? nosz ku.rwa mac!!!!!!!! ![]() tatulo-mezulek za dyche! se koszule dzis sam bedzie prasowal, S.A.M.!!!!! Dziekuje za uwage, spylam do fryza
|
|
|
|
|
#2339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kubuś da radę (tzn da radę babci ) a poważnie to będzie dobrze udanego weselicha, potańcuj za wszystkie czasy a dla tż ![]() ![]() |
||
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
ja znow do tylu z forum ale ostatnio u mnie naprawde wiele sie dzieje... teraz mam tydzien przerwy w rehabilitacji a pozniej znowu 2 tygodnie bo jeszcze troche mnie trzyma... Nie mowilam Wam wczesniej ale gdzies ponad miesiac temu dzwonili do mnie z bezrobocia ze jest oferta pracy w moim zawodzie w moim miescie na pol etatu zlozylam wiec podanie nie liczac ze sie uda, a tu w tym tygodniu we wtorek dostalam telefon ze jestem zatrudniona i od czwartku bylam juz w pracy - same widzicie ze zamieszanie ![]() Troche szkoda mi rozstawac sie z dziecmi no ale w sumie to tylko 4h dziennie wiec jakos dam rade, cora w przedszkolu a synek bedzie z babcia. To tyle z nowosci u mnie ![]() pamietam tylko pytanie Lady z odstawieniem Mikiego od piersi - no nie bylo latwo bo Mikus nie chcial pic z flaszki, wyginal sie, plakal no i polozylam go glodnego na noc a jak sie przebudzil w nocy to juz sie napil i z dnia na dzien pil ladniej i wiecej... ja jeszcze mleko w piesiach mam, zostalo mi 2 tygodnie zazywania tabletek ale nie wiem czy wracac do piersi. buziaki dla Was
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.

podziekowałam i potem oddałam

Wykluczając absurd rajstopek bo ciepło jest, ale gdyby była ochrzczona to już może zachorować?

chyba mu wpadł do wózka i nie zauważyłam i dopiero jak kończył, to się zorientowałam

bedziemy wyjezdzac juz o 14tej wiec ponad 12 godz bedzie beze mnie 

poza tym dotychczas Młody niezainteresowany huśtawką jak go wsadzaliśmy u babci.