|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Ja tylko na chwilę bo padam. Wykapalam się przed Fi. Już śpi i ja w łóżku. Kupiłam na ta moja cere Acne Ferm. Sroka polecala. Dobranoc!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cytat:
a tak maly wyje, ja wkladam mu smoka mimo skwaszoenj minki,a on zaraz zasysa jak odkurzac i lezy zadowolony. 30s oczywiscie Co do tzta to rzeczywiscie masakra... chyba bym ubila, moj też lubi mi powiedziec, ze mały zrobil kupe, ale ja jestem gad i mowie zeby przebral bo ja przebrałam dzisiaj x kup i dzieki bogu do niego dociera... gdyby nie przebral to chyba z krzyza by go sciagali
|
|
#2794 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ala taka ładna, to kto wie ![]() Cytat:
No a teraz jeszcze doszło do wypychania języczkiem smoka i nie zje za Chiny. Czasami proszę TŻa, żeby stanął nad nim i go zabawiał, czasami mu puszczam pozytywkę, czasami z nim łażę po mieszkaniu, doszło do tego, że go karmię na leżąco. Niedługo stanę na głowie z tą flachą..
|
||
|
|
|
#2795 |
|
Wtajemniczenie
|
no to widze ze Ale i Ele uu naszych chlopakow na tapecie pewnie niedlugo im przejdzie echhhh maly lezy kolomnie w wyrku az sie go bone odlozyc do lozeczka bo co dopiero zasnol po calodniowym koncercie zyczen a i tak za godz karmienie moze wtedy go jakos uda sie przelozyc...kurcze od tych placzow to mnie glowa boli no i cala roztrzesiona jestem - juz chyba zdazylam zapomniec jak to z Xawkiem bylo a najgorsze ze jak maly dluzej placze to mi tez lzy leca same i wygladam jak klebek nieszczesc caly czerwony nos i oczy
a jutro mamy sesje hehehe pieknie wyjde na zdjeciach a jak maly da czadu to juz w ogole portety jak malowane
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
Agrafka- kciuki.
Skylie- pediatra oceniła to na podstawie osluchania małej, zobaczeniu gardła i wysłuchaniu jak opisujemy objawy. Czyli kichanie, suchy kaszel i to chrumkanie. W sumie od razu spytała co mamy w domu: kota czy psa. Jak czytałam o roztoczach, to problemy z nimi właśnie tak się objawiają. Babka powiedziała, że to chrumkanie jest spowodowane katarem na wysokości zatok. Spadam, dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2797 |
|
Rozeznanie
|
ITA83 powodzenia na sesji I czekamy na foty! Na bank beda ladne
![]() SAMANTHA pisalam o kombinezonie na zime z prawdziwego puchu,mozna prac,ale specjalne srodki to tego sa. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- A tak na marginesie chcialam sie pochwalic,ze pierwsze dziabanko po porodzie za nami :-D. Nie bylo tak strasznie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja robie taki myk jeszcze, ze owijam tetre pod broda i zakladam lekko na smoka i ona go przytrzymyje wiec nawet jak wypluje to zaraz znow wciagnie Taki cos szalik robie.A cos Ty moj glab nie przebral go. Moglabym go zje.ac na funty szterlingi i nic to nie da. Maly lezal w kupie tzn.spal i jak sie przebudzil bo byl glodny to ofc byl ryk na przewijaku. Tak wlasnie mnie Tz uraczyl bo u malego moze byc osrany po uszy, ale cycek najwazniejszy. Wiec bylo na stresie jak zwykle dla mnie A moj Tz zawsze jak jemy obiad razem co sie rzadko ostatnio zdarza to czyta gazety ipad albo papierowe. Czesto mu mowie zeby ze mna pogadal bo to jedyna okazja to on mi odp.,ze od X lat tak robi i sorry. Mi to juz wisi poprostu teraz. Wczoraj wieczorem z nim gadalam i na chwile poszlam bo maly cos kichnal przez sen. Wracam, a Tz juz przed tv i po naszej gadce. A potem wieczorem mowi, ze spi ze mna skoro mlody w lozeczku zasnal bo nas maly oddzielil od siebie. Pfff sam sie od nas oddzielil. Nie pasuje mu, ze swiatlo lekko jest zaswiecone, ze ja koldre musze zwijac miedzy nogi bo mi biodra bola, ze wlaczam malemu swuwrszcza zaby lub inne dzwieki do snu. Bo mu przeszkadzaja zasnac, a mnie relaxuja, a jak mu przeszkadzaja to jest drugi pokoj. I po co sie pcha do mnie jak maly o 5rano wstaje na cycka i kp w lozku i Tz idzie do drugiego pokoju. Bez sensu. Mlody zasnal w bassinet przy balkonie. Lubi tak kimac popoludniem, a ja chyba ide cos ugotowac ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
|
|
|
#2799 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy ja coś mówiłam że moje dziecko śpi od 21? Tylko mi się wydawało... Byliśmy z TZ padnieci wiec postanowiliśmy iść spać. Jak na nas to mega wcześnie 22. Majkę ułożyliśmy miedzy nas i przymknelismy oczy. No i sie zaczęło. Krzyki płacze wrzaski podkurczanie nóg prężenie sie. Sen 2 min i od początku. Jestem wykończona. Siedzę teraz w kuchni i pije melisę bo nie wyleże tam. Wiem że brzuszek ją boli ale zrobiłam wszystko co mogę...
|
|
#2800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
młody po prostu lubi jak matka zrywa się co 30s z łóżka![]() u mnie tak samo, cycek najważniejszy, właśnie przed chwilą miaam rewolucję, bo pampers 5kg chyba ważył, ale nie, najpierw mleczernia ![]() A tzta chyba bym ubiła, ja nie wiem może we mnie buzuja jeszcze hormony ciążowe, ale tak mnie cos takiego wku*wia że szok, tak, jakbyśmy same sobie te dzieci porobiły. Mnie tez tz zjezyl, bo powiedzial ze pomyje gary po sobie, zostawil jak zwykle syf, kiedy mu przypomnialam, to stwierdzil, zebym mu spokoj dala, bo jest zapracowany. No jasne a ja wypoczeta swiezo po wakacjach ![]() To czytanie tez mnie tak irytuje ze chyba go kiedys walne ta gazeta, jak sie znowu zapomni, dla mnie to brak szacnku, zreszta posilki to tez jedyny czas kiedy mozemy pogadac, jak maly spi ofc bo inaczej jemu zmianowo ![]() Cytat:
![]() u as alik po karmieniu oczywiscie maksymalnie rozbudzony, ale przynajmniej bez syreny, tylko sobie guga i pomialkuje. Swoja droga ja nie wiem jak wy to robicie ze larmicie dzieci na spiocha, moj to nawet w srodku nocy sie wybudza, a staram sie byc delikatna
|
|
#2801 |
|
Raczkowanie
|
Witam się nocnie
![]() Moja niunka dzisiaj znowu mnie zaskoczyla i usnela o 20:30 i spi do tej pory ![]() A ja dzisiaj zaprosiłam tesciow na chrzciny, zeszłam sama z niunia na dol bo mezowi jakos niespieszno było ich prosić a już na pewno pieprzyli ze ja nie chce ich zaprosić wiec wszystkich zrobiłam na szaro Weszlam Justysie na lozku polozylam powiedziałam co miałam powiedzieć wreczylam kopertę z zapro i wyszłam zostawiając niunie bo tesciowa się ucieszyla nawet i ja na rece wziela wiec stwierdziłam ze niech sobie chociaż trochę ponosi. Poszlam do piwnicy do pieca i jak wracałam to idąc po schodach slyszalam ze już u mnie jest z niunia to się nabawilaA najlepszy komentarz mojego teścia ze niunia jak japonka wygląda nie wiem o co mu z tym porównaniem chodzilo ale sikam na niego z wysoka hehedodam ze dziadek ja wogole pierwszy raz widział bez czapki i dluzej niż 10 sekund Edit: już po karmeniu bo się przebudzila Ide do wanienki Dobranoc
Mateuszek http://www.suwaczki.com/tickers/f2wliei39q7tb9tv.png Justynka http://www.suwaczki.com/tickers/f2wliei3ryek4edn.png Edytowane przez Katerine2 Czas edycji: 2013-10-12 o 00:46 |
|
|
|
#2802 |
|
Zadomowienie
|
Adaś pozbył sie dzisiaj w południe respiratora :thumbup:
Pięknie oddycha samodzielnie. Zmniejszyli mu też dawkę morfiny więc jest na odwyku... Serce mi sie rozlatuje na kawałki jak patrzę na niego. Innych rodziców śmieszy nacpane dziecko a mnie nie ![]() Młody wygląda autentycznie jak narkoman. Jak to określiła pielęgniarka Adaś jest obecnie w "KukuLandzie". No ale za kilka dni powinno być lepiej. Jakby nie patrzeć to kolejny etap w powrocie do domu więc zaciskamy zęby i dzielnie dajemy rade Przetrwalismy operacje, kryzys, wyjmowanie drenow, cewnika, respirator, damy rade i z tym "KukuLandem" a potem i z reszta, która nas jeszcze czeka.Dzisiaj pierwszy raz od tygodnia trzymalam mój Mały Wielki Cud na rękach! ![]() Mimo, że przymulony na maksa to kiedy pielęgniarka chciała go zabrać to sie bidulek rozplakal... Mimo, że jeszcze nie jest świadomy tego co sie wokół niego dzieje to u mamy na rękach i tak mu bylo najlepiej... Mój Adaś! :thumbup: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
O losie Cynamonku jak cudnie. A Adas moze w Kukulandzie ale mame na 100% czuje i poznaje. Strasznie sie ciesze.
Wlasnie sie nakarmilysmy i idziemy dalej spac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2804 |
|
Zadomowienie
|
Cynamonowa, super wiadomosc!!
Adas jest super silnym i madrym chlopakiem, wie ze czekaja na Niego kochani rodzice i chce jak najszybciej do Was wrocic. Oby odzwyczajanie sie od morfiny szybko poszlo! Gusia, zdrowka dla Marcelka. Agrafko, ![]() Kubusiu, mysle, ze kichanie jest oczyszczaniem sie noska i nie nalezy sie tym przejmowac. Edziu tez duzo kicha za dziabanko. Przyznam, ze wczoraj u nas tez byl ten 'pierwszy' po porodzie raz. Bylo calkiem dobrze, wiecej strachu sie najadlam przed Zazdroszcze lecacych w dol kilogramow co to u niektorych i musze brac Was sobie za przyklad Ja niestety mam do zrzucenia 7kg, ale jem sporo i podjadam tez slodkie, wiec nic nie ubywa. Jutro mamy gosci i upieklam sernik, wiec kolejne objadanie sie mnie czeka ![]() Edziu juz sporo mowi, do zabawek i do nas przy powitaniu mowi 'Ello', czesto tez mowi ,Ehkju, (brzmi jak Thank you i rozczula mnie gdy powie tak np po zmianie pampersa ), mowi 'ghh' i zaczyna fajnie sie zacieszac do zabawek. Moje kochane sloneczko Smoka nie lubil i nie lubi, chyba tylko 2razy udalo sie mu dac, a tak to caly czas bez. Dla wszystkich maluszkow na zdrowko i przepedzenie Skokow.My juz po I karmieniu, odkladam Edziunia i lece spac (oby! )Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
A my drugie karmienie po 2h! A je jakby od rana nie jadla.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mela dobrze gada, ze Adas mimo morfiny czuje Twoj zapach i wie, ze to jego mamusia. Bardzo sie ciesze Teraz juz bedzie z gorki A co do cieszacych sie rodzicow z nacpanych dzieci to no comments Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
|
|
|
#2807 |
|
Wtajemniczenie
|
Eee Mały spał od 21 do 3 rano ciągiem
teraz dalej śpi![]() Cynomonku tak się cieszę ![]() Miałam się pozalic, ale co tam. Idę dalej spać żeby mieć siłę w dzień. Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonku wspaniale!
Musiało tak być, Adaś dzielny chłopak. Najgorsze za Wami, bardzo się cieszymy ![]() Pierwsze karmienie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2809 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sciskamy mocno I slemy z Gustavem buziaki. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 04:33 ---------- Poprzedni post napisano o 04:20 ---------- Cytat:
Fajnie sie czyta,to co piszesz,bo urodzilysmy w ten sam dzien naszych chlopcow,dziabanko poporodowe w tym samym terminie,do zrzucenia mam podobnie jak Ty 6 kg I u mnie waga stanela,ale co sie dziwic,jak ja lasuch na slodkie jestem. Jak bedziesz kiedys w Edynburgu,to spotkamy sie na ploty Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tesciowie to masakra. Nacieszyla sie tesciowka nie ma co ![]() Jakierka, Kubusiu- za dziabanko ![]() Ladnie sie synchronizujecie ![]() Napisalam Tz ze chce rozwodu, a on, zebym sie opanowala. Wrocil z pracy z rozami i malinami wie jak mnie rozmiekczyc Maly spi po kapieli. Tym razem nie bylo syreny. Polozylam go na brzuszek na lozko. Niestety na podlodze na macie wyje w nieboglosy. Nie wiem chyba go to boli poprostu. No to byl juz tak ubity ze zasna na brzuszku. Szczescie ze udalo sie przelozyc do lozeczka na plecki. Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() Moj maly tez nie umie na spiocha jesc. Ja go zawsze karmie jak placze w taki charakterystyczny sposob, a raczej krzyszy "ahahaaaa!" I czasem jak go wezme i za dlugo wyjmuje cycek to dostane z piesci lub luscia w morde albo gdzies indziej. Wredny smarkacz juz robi co chce ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
|
|
|
#2811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana Adas pewnie tez wyteskniony,dlatego mu u Ciebie tak dobrze. Ogromnie sie ciesze,ze wszystko powoutku sie uklada!Wierzylam w to od poczatku!!! Nadal nieustajace kciuki dla Was!!!! Ps. Gusia...dla Marcelka tez kciuji! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakbym nie kp to bym sete walnela albo i ze dwie nawet ![]() Jesli chodzi o wage to moja tez idzie do gory znow Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
Cora mi sie obudzila, myslalam, ze na cyca, a ta 3 razy pociagnela i sie kokosi. No nic, swiatla pogaszone ja ide spac. Moze tez pojdzie w moje slady.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2814 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się po pierwszym karmieniu. Tak pierwszym... I powiem, że zaczyna mnie to martwić. Mały zaczyna przesypiać całe noce. Dzisiaj spał od 20 do 5
Po pierwsze nie wiem czy to dla niego zdrowo, a po drugie nie wiem jak to się odbije na naszym cycoleniu. Na początku spał do 1 i moje piersi pękały, teraz wytrzymują do 5 - są twarde i nabrzmiałe, ale dają radę. Żeby było śmieszniej o tej 5 mały po 10 minutach śpi![]() Cynamonko bardzo się cieszę, że w końcu przynosisz dobre wieści Rocky a dlaczego przenieśliście się ze Sląska na Zamojszczyznę? My uciekliśmy z Lublina na Sląsk. Tam szukałam pracy w zawodzie przez rok - łapałam co się dało, żeby tylko w domu nie siedzieć,, tutaj znalazłam szybciutko. No, ale tą decyzję zawdzięczam mojemu szefowi, który podziękował mi za współpracę jak się przyznałam, że planujemy ślub. Bo jak ślub, to i dzieci... Anulka w Ustroniu byłam ostatni raz z wielkim już brzucholem Bawcie się dobrze![]() Wybaczcie, że na więcej nie odpowiem, ale miałam pocytowane na lapku, którego zabrał mi TŻ
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze wstawaj w nocy ok.polnocy i odciagnij. Zostawisz se na dzien i nie bedziesz musiala dawac mm tylko dasz co odciagnelas, a i cycki skaliste nie beda. Tak ja bym zrobila ![]() I cieszcie sie, ze Wam dzieci spia. Mi mama mowila, ze ja jako dziecko o 17stej na biegu musialam byc kapana, butla i juz spalam zaraz po i tak do 10rano moglam. Z reszta do dzis mi to zostalo ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
|
|
|
#2816 |
|
Zadomowienie
|
Cynamonki super wieści tak się cieszę Dzielny kochany Adaś i Ty najpiękniejsza na świecie
Gusia kciuki za Marcelka Ja się obudziłam a moje dziecie śpi i jeszcze chrapie Mamusia Antosia |
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
W ogole to moj maly zasnal o 22 na tym brzuszku polozylam go do lozeczka i po 25 min.kweknal bo smoczek chcial i zeby mu szalik zrobic z pieluszki i poszedl dalej kimac
Jestem w szoku bo udalo mi sie wypic w spokoju karmi i dosmazyc placuszki z jagodkami i malinami ![]() I tak se mysle ze chrzanic te nadwage. To jedyny moze taki czas w zyciu ze moge sobie pojesc , z reszta musze zeby miec sile i moc kp. Jak nasze dzieci zaczna chodic to schudniemy od tego codziennego joggingu a potem to juz wszystko bedzie sprintem ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
|
|
#2818 |
|
Zadomowienie
|
No apropos wczorajszego samodzielnego karmienia się przez Gulonika
Jeszcze niech się nauczy sam pieluche zmieniać i idę po dowód dla niego ![]() Samantha kpt wymaga sporo kalorii więc smacznego czyli daj trochę ![]() Mamusia Antosia |
|
|
|
#2819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edynburg chetnie bym zobaczyla i jak tylko tam bede z pewnoscia sie odezwe Jak fajnie mamy, Domcia mieszka na poludniu Anglii, ja w centralnej czesci, a Ty w Szkocji. Zawsze jest kogo odwiedzic przy zwiedzaniu Anglii Takze ja zapraszam do East Midlands ![]() Samantha, u mnie tez Edziu piastka bije jak mecze sie z guzikami w bluzce I ja bym chetnie zapomniala o diecie gdyby nie moje zle samopoczucie zwiazane z waga i nie milosnik sportu w postaci TZ, ktory truje mi codziennie d.upe na temat cwiczen Choc ja sama sobie jestem winna, bo niestety pozwalam sobie na slodkie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:00 ---------- Aha, Magdalenne, nie byloby Ci latwiej mleczko sciagac zamiast dokarmiac mm? U mnie bywaly dni, gdy w ciagu dnia Edziu wisial na piersi, a w nocy robil dluzsze przerwy, gdzie dla piersi to byl szok. Musialam troche mleka odciagnac aby sobie ulzyc i aby produkcja mleczka dostosowala sie do dziennej aktywnosci Edzia i mu starczylo jedzonka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
Lachryma, u nas kichanie i "flukanie" na porządku dziennym. Za każdym razem czysto, jak lekarz bada. Nasz prywatny pediatra wytłumaczył, że to od ulewania, tego widocznego i tego, którego nie widzimy. Szczególnie rano Antek chrumka, charcha, fluka. Przy refluksie kwasy dostają się do przełyku, gardła. To powoduje, że organizm broni się przed "zniszczeniem" sluzówki i produkuje więcej śliny/śluzu. Ja przy czymś takim kicham, często jakbym miała katar alergiczny, kaszle, gardło boli. A no i nie to że nasze Dzieci mają refluks, chodzi o ulewanie, któe występuje przy refluksie...
wybacz może jakoś nieskładnie pisze, ale jestem zaspana, ratuje się kawą. Nie mogę pospać, bo Antek dziś ćwierka od 6, Tż musi odespać kilka nocy siedzenia w "paragrafach", więc ja na posterunku. ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- GHIA, uśmiałam się z Tosika fajno chłopak wygląda ![]() CYNAMONKI, co raz lepsze wiadomości i tak trzymać! Podczytałam w nocy te super wieści i mimo totalnego zaspania jednak łezka radości mi poleciała. Nasz Najdroższy Dzielny Adaśko Piszecie o ślinieniu i piąstkach - Antek zachodzi w głowę, jak tu zmieścić 2 piąstki w buzi, no za ch.olere nie chcą razem wejść no i jest bunt A ślinka cieknie, oj cieknie. Taki mały faflunek Tak czytam o podawaniu nowych pokarmów i większość z Was podaje je już... w bardzo młodym wieku. My czekamy na sygnał od pediatry i pewnie pierwsze co podamy to gluten, ale to ok 5-6 miesiąca (już coś bąknęła pod nosem względem miesięcy). No i pytałam o przewracanie się na plecki z brzuszka i odwrotnie. Uspokoiła mnie, że na to jeszcze czas i żeby się nie denerwować. Oserwować. Dziecko będzie samo wiedziało co i kiedy. Co do kg - u mnie waga stoi w miejscu i 5 kg nadwyżki pozbyć się nie moge, ale też za bardzo siędo tego nie przykładałam. Owszem wkurzam się na siebie, że silnej woli nie mam, ale jednak dobro dziecka najważniejsze i na żadną restrukcyjna nie ide. Ograniczam słodycze i w tym tyg nawet ładnie mi się udało, ale przede mną jutrzejsza impreza rodzinna i trochę kcal wpadnie. Zeby chociaż mi się udało do końca roku te 5 kg zwalić, bo planuje chrzciny. I fakt, dziecko jak zacznie "biegać" to i my siłą rzeczy tyłki ruszymy Dawno nie było CHARLIZE, chodzisz mi kochana po głowie od jakiegoś czasu. Odezwij się, czy wszystko gra! MAGOLINKA, a Ty dziś w nocy do mnie dzwoniłaś na komórę (to był sen). Też napisz co u Was, przeprowadzka w toku, czy już na swoich "śmieciach"?---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- GUSIA, buziaki dla Marcelka i mocne kciuki ![]() SAMMI, udanego wyjazdu. Zazdraszczam Ci Miałam jechać we wrześniu i d.upa. Mamy już połowę października a ja nie mogę ogarnąć pracy, a i Tż też nie może ![]() EN, to już tyci tyci Ci zostało do zrzucenia, brawo! MADI, a jak don Witto? Też widzę, że czasu Ci brak, ale dobrze że choć dajesz maleńki znak, że zaglądasz ![]() PERSE, a może to po prostu po szczepionce tak z tym jedzeniem u Artusia? Edytowane przez czarownica1 Czas edycji: 2013-10-12 o 07:33 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.

Spał 2 godz... później będzie tylko gorzej 

to się nabawila

za dziabanko. Przyznam, ze wczoraj u nas tez byl ten 'pierwszy' po porodzie raz. Bylo calkiem dobrze, wiecej strachu sie najadlam przed