|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Z pozdrowieniami ze sniadanka
nomnomnomnom
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj tż miał wolne to mnie prawie nie było, najpierw sprzątaliśmy pół dnia a potem spacer ![]() Jutro i w poniedziałek, też ma wolne więc pewnie mało mnie będzie no a jutro jadę do bielska białej robić plener, trzymajcie kciuku, żeby sie aparat nie zdupił ![]() Widziałam, że poruszałyście temat przeklinania, ja staram się nie aczkolwiek czasem mi się wymksnie jakaś K... najczęściej przy(do) tżcie, i zbieram wtedy od niego za to opiernicz ![]() No właśnie spotkanie umarło.... trudno Lady a co twoja sis robi na wybrzeżu???Pstryk, my też zamontowaliśmy chuśtawkę i mała ją uwielbia !!!!
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fotka z serii 'matka, irytujesz mnie juz z tym aparatem'
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-10-12 o 10:43 |
|
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
my kupiliśmy stacjonarnie w smyku za 36 zł
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
oooooooooooo ooooooo fajnie wiedziec!
musze pojechac na tygodniu. Amelka mi usnela na klacie hmm ale ma cyca w buzi a ja mam dwie rece wolne hahaha ojaa aaaaaaaaaaaaaaaa ide ją odloze i lece gotować zupencje
|
|
#2346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pobudki mielismy identyczne ![]() Cytat:
kocham cie ![]()
|
||
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryk.
|
|
|
|
#2348 |
|
Zadomowienie
|
Heja laski meludje, ze zyje, jutro chrzciny, wszytsko na wariackich papierach na ostatnia chwile .. dzis pieczenia toru, robienie miesa zupy, pojechanie fotek wywolac, nie mam jeszcze sukienki
Tz jak zwykle na szkoelnie swoje pojechal do wawy i zostalam sama ze wszytskim ... Widzialam, ze Deli wklejela sniadanko, to ja tez a tak serio musze wywiezc je do rodzicow dzisiaj bo cos za szybko ubywa A ta fotke dam w ramkach dla wszystkich gosci ... nie dalam zaproszen, to bedzie zdjecie na pamiatke
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() a Amelka na zdjęciu cudowna ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziewczyny dajcie przepis na zupę z dyni bo dostałam i nie wiem co robić. A i co można zrobić z bakłażana kazałam mężowi kupić cukinię a on mi bakłażana przyniósł Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Po dzisiejszej nocy nie wiem czy w ogóle żyje. Oskar obudził się o 1 i zrobił taki cyrk jak jeszcze nigdy ![]() Znowu zaczęła się akcja ząb Nie chciał dać mi nasmarować dziąseł bo tak go bolało. Nie chciał mleka bo wiadomo... Dopiero po godzinie się jakoś uspokoił-zaaplikowałam żel na dziąsła i jak przysypiał dałam mleko. Wypił na szczęście. Matko kiedy to się skończy ? ![]() Pstryniu-je.b.łam Aśka-udanych chrzcin ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
i niczym się nie różni od kupnego).My będziemy robić bo porosły nam dynie po przeszło 60kg. A jest ich już teraz około 10
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#2354 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Wczoraj znikłam tak nagle, bo jak mnie głowa rozbolała masakrycznie, myślałam, że do łóżka nie dojdę, aż wymiotowałam z bólu
Dziś już lepiej na szczęście Cytat:
no i dałam 140 a nie 200![]() Przejdzie czas to usiądzie Cytat:
![]() Cytat:
Zadziwiasz mnie! Kochasz tego nażeczuncia, co ? Cytat:
Słodko A jak czytałam jak Ci buzi dawał, to ciary na ciele i szkliste oczy miałam Boskie Ja nie wiem Piotrek nie jest taki kumaty ![]() Cytat:
Się nie dziwie wcale ![]() Cytat:
Cytat:
Skarbie, ale to nie jest moja zasługa, szczęścicie e mam, bo naprawdę czipsów i czekolady sobie nie żałuję A jak Cię to pocieszy to rozstępy mam na boczkach i pośladkach jeszcze z okresu dorastania ![]() Cytat:
Ja się jarałam jak Pietro raz wstał o 7,20 ![]() Cytat:
|
|
#2355 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widać radochę ![]() Cytat:
Cytat:
Powodzenia jutro Blaneczkowe piękności Cytat:
Oj współczuję, biedny Oskarek
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=insolito;43235397]
Zadziwiasz mnie! Kochasz tego nażeczuncia, co ? [/QUOTE ] Baaaaaaaaaardzo!!!!!!!!!! !!!
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-10-12 o 13:53 |
|
|
|
#2358 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
wczorajszy wieczór uważam za udany, film rewelacyjny. Polecam jeśli ktoś lubi takie klimatyczne, mroczne thrillery. Uśpiłam Hanie przed wyjściem, ale co się okazało obudziła się jak drzwi zamknęłam i Mąż Ją ponad godzinę usypiał w końcu padła wtulona w Niego na łóżku. a dzisiaj zupka buraczkowa, szpinakowa, cukiniowa i dyniowa zrobiona i pomrożona ![]() Cytat:
[QUOTE=meduzza;43225754 Moja córka dziś pierwszy raz się ze mną tuliła, tak naprawdę!!! [/QUOTE] ale ma buju buju ![]() Cytat:
smakowało? ja też marze o huśtawce w drzwiach ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2359 | ||||||
|
Konto usunięte
|
ja też się pożarłam, i ja dziadowi pokażę kuźwa, NIC nie robię? aha! samo się pierze, samo się wiesza, zakupy robią się same, dzieci karmią, ubierają, prasują i szykują ZA KAŻDYM RAZEM do WSPÓLNEGO wyjścia same, psia jego mać! gotuje się sam obiad, wiecie? Dorka sama się usypia i sama w nocy karmi!!! i samo się do pracy chodzi... Bałagan jest? Jest. I będzie, bo brudzą 4 osoby, sprząta jedna. I tekst: przesikała się, bo ŹLE założyłaś pieluchę - zabiłam śmiechem, i mówię: człowieku, się walnij SAM, pieluchę akurat ty teraz zakładałeś Pacan. Cytat:
Ooooo, Cała ma inną orientację? kury woli, ha!Cytat:
Kombinezon – cena szokująca, w życiu bym nie dała tyle i to za używkę! Cytat:
![]() W ikei ostatnio wzięliśmy skaczące żabki, GENIALNE Cytat:
Cytat:
Ja dzisiaj znów – mała marchew, 2 ziemniaki, burak mniejszy raczej, pół pietruszki, kawałek indyka, 1/3 cukinii małej – odrobina soli, 2 ziela, listek laurowy, troszkę koperku – ugotowałam, blender, dodałam masło i mam na 1 i 2 danie zupkę jako zupkę już wsunęła, koło 16 dostanie z zacierkami i tyle.Sugeruj, sugeruj ![]() A dzisiaj małą dynię kupiłam i pociacham (ile się tego ze środka wyskubuje???), może jutro dynie do zupki dodam Cytat:
Szaleje jak Marsii – czyli marsjuje?
|
||||||
|
|
|
#2360 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurczę... Jakbym miała pewność, że te kombinezony fajne, to TŻ z rańca by kupił... Ale czy on będzie potrafił to ocenić? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ojej, super!!! No to powodzenia w pracy i szybkiej rehabilitacji, wracaj do zdrowia Ja nie karmię już pół roku a do tej pory jak nacisnę to wypływają krople. Marsi mówiła kiedyś, że laktacja wygasa 2 lata. Jeżeli czujesz, że cyc byłby lepszy dla Ciebie i Mikiego to wracaj! O Ty mały łakomczuszku Wczoraj jadłam takie na imieninach u ciotki Aldonki ![]() Ślicznota i widać, że się cieszy, nasza nie kuma o co kaman ![]() Zirytowana ale i tak czaruje ![]() Cytat:
Za dużo nie testuj ![]() Rajusiu znów zęby My już dawno w tyle za Wami bo u nas cisza. Ale dobrze, wyjdą Wam i będzie spokój![]() My już po spacerku, Mała zalicza poobiednią drzemkę. Kot mi ciągle do łóżeczka wskakuje, cały czas go wyciągam a ta ciężko obrażona gruba kula futra... |
||||
|
|
|
#2361 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dacie radę na pewno ![]() Cytat:
![]() ![]() ona jest cudna! Cytat:
Cytat:
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam sobotnie... lenia mam strasznego dziś, aż mi głupio jak czytam ile wy w ciągu dnia potraficie zrobić... Chyba najwyższa pora, żebym i ja zabrała się za jakąś robotę. Zwłaszcza, że młoda zasnęła...
Cytat:
Lecę sprzątać kuchnię... do wieczora albo poniedziałku... Zobaczę czy sąsiadka na pogaduchy wpadnie wieczorem... Jutro planuje dzień rodzinnie spędzić.... Oby tylko pogoda nam dopisała, bo planuję sesyjkę w parku.... |
|
|
|
|
#2363 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Meneq.... napisz coś o systemie edukacji u was, co? tak z zawodowej ciekawości pytam ![]() u nas - usypiałam Dorkę po 20, koło 21 mąż agatkę. Oboje usnęliśmy przy dziewczynach ja wstałam o 7 z Dorką, potem mąż, a Agata o 8:30 - szał ![]() Cytat:
dlatego ja się boję chodzić pod prysznic gdy sama z nimi jestem ![]() mąż - padłam ![]() Cytat:
gratulacje a w jakim zawodzie?chybabym już nie wracała podła! ![]() świetna fota ![]() my mamy taką, z all zamawiana, Agu dostała w prezencie, polecam http://allegro.pl/bezpieczna-modulow...595323295.html ciut to żółte inne, proste jest, ale ogólnie fajna rzecz Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------------- Sprzed kilku dni: pani Prezes |
||||||
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43236341]
ha! jakie wyszukane menu :d ja ja robię różne rodzaje zup, ale wszystkie mają jedną nazwę: jarzynowa ---------------- Sprzed kilku dni: pani Prezes Jak mrozisz warzywa, to zagotuj je we wrzatku na dwie minuty, będą lepsze
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
Ok ale tego bakłażana to co ugotować, usmażyć
nigdy nie jadłam Szaja dzięki za przepis ![]() Małą ja mam tylko jedna dynie, ale może dziewczyny skorzystają z przepisu Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-10-12 o 15:25 |
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
jak wszystko ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43236143]ja też się pożarłam, i ja dziadowi pokażę kuźwa, NIC nie robię? aha! samo się pierze, samo się wiesza, zakupy robią się same, dzieci karmią, ubierają, prasują i szykują ZA KAŻDYM RAZEM do WSPÓLNEGO wyjścia same, psia jego mać! gotuje się sam obiad, wiecie? Dorka sama się usypia i sama w nocy karmi!!! i samo się do pracy chodzi... Bałagan jest? Jest. I będzie, bo brudzą 4 osoby, sprząta jedna. I tekst: przesikała się, bo ŹLE założyłaś pieluchę - zabiłam śmiechem, i mówię: człowieku, się walnij SAM, pieluchę akurat ty teraz zakładałeś A dzisiaj małą dynię kupiłam i pociacham (ile się tego ze środka wyskubuje???), może jutro dynie do zupki dodam [/QUOTE] Patrz, Dorka taka malutka, a juz umie sie sama nakarmic ![]() Gotujesz codziennie? Wlasnie, robicie jakies weki dla dzieci na zime? Ja mam narazie tylko dynie i jablko... A z zapasow jeszcze ususzona natke pietruszki i selera. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-10-12 o 18:52 |
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Co za cisza dzis, wszystkie maja TZty obok
![]() A my dzis smi z Kubalkiem, TZ w pracy. Za to jutro emocjonujacy dzien z tesciem przed tv
|
|
|
|
#2368 |
|
Konto usunięte
|
Nawijko, nie, nie codziennie. Raz na 2-3 dni z reguły.
Weków nie robię, będę też na mrożonkach bazować, ale... zastanawiam się, czy by trochę dyni nie pomrozić? |
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny zapomniałam Wam powiedzieć w ten weekend -20% w reserved kids z gazeta grazia i twoj styl.... moze jeszcze jutro ktoras skorzysta....
|
|
|
|
#2370 | |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43236341]
---------------- Sprzed kilku dni: pani Prezes Ty se mama przede mną pajacuj, mnie i tak to nie rusza![]() Cytat:
Nawijko ja też sama- teściowa wzięła Żuli na spacer, TŻ z pracy jeszcze nie wrócił.... No to umyłam okna, zabezpieczyłam sufity przed grzybem, złożyłam i schowałam leżaczka bujaczka to samo z gondolą, wymyłam meble, ogarnęłam kwiatka i myślę co by tu jeszcze ogarnąć... Mówicie żeby robić zapasy na zimę? Ja wekować nie umiem, więc chyba pomrożę kawałki dyni i cukinii póki są.... Mam teraz do odrabiania przedmiot-Chłodnictwo i przechowalnictwo. Gdybym chodziła to bym może wiedziała w jakiej tempie i ile można przechowywać warzywa |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

nomnomnomnom

najczęściej przy(do) tżcie, i zbieram wtedy od niego za to opiernicz
Lady a co twoja sis robi na wybrzeżu???

kazałam mężowi kupić cukinię a on mi bakłażana przyniósł 

i niczym się nie różni od kupnego).

Dziś już lepiej na szczęście