Jakie są zasady makijażu skóry trądzikowej? - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zamknięte > Fora sponsorowane > Eucerin - podejmij wyzwanie!

Notka

Eucerin - podejmij wyzwanie! Jeśli borykasz się z trądzikiem, bądź masz sukcesy w walce z tą przypadłością, dołącz do nas i koniecznie podziel się z nami swoimi doświadczeniami. Co dwa - trzy dni będzie pojawiać się na forum nowy temat związany z niedoskonałościami skóry.

Narzędzia
Stary 2013-10-12, 14:37   #241
Cos_
Zakorzenienie

Dot.: Jakie są zasady makijażu skóry trądzikowej?

Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
Co do Tołpy, to więcej nie kupię. Miałam maseczkę i miałam żel z mikrogranulkami. Masakra dla mojej buzi, podrażniał nieziemsko. Oddałam koleżance, która jest super zadowolona xD

Co do biedronkowych swojego czasu byłam zachwycona żelem micelarnym jak i tymi z granulkami zanim nie przerzuciłam się na płyn BD. Mam też micela z biedronki i krzywdy mi nie robi, z tym że ja niezmiernie rzadko zmywam makijaż micelem (wolę żelem pod prysznicem to zrobić)

Co do makijażu, moim największym sprzymierzeńcem jest korektor Janssen https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ver-cream.html

no i skaczę w sumie z podkładami i ideału jeszcze nie znalazłam i zastanawiam się coraz bardziej nad Revlonem
Ja obecnie mam swoje pierwsze opakowanie płynu micelarnego z biedronki i jestem zachwycona. Testuję już nieco ponad 2 tygodnie. I cera mi się poprawiła ( w porównaniu z tonikiem i mleczkiem do demikjażu z LIRENE) . Teraz do demakijażu kupiłam też żel micelarny z biedronki no i zobaczymy co będzie jak zużyję do końca
Stary 2013-10-12, 14:48   #242
joanna mm
Przyczajenie

odpowiednio dobrany korektor i podkład mineralny to moja podstawa makijażu
joanna mm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 15:13   #243
noir_angele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kissulka Pokaż wiadomość
Odkąd używam zestawu Eucerin (żel do mycia twarzy+tonik+krem), moja skóra o wiele lepiej przyjmuje makijaż Używam tylko korektora i pudru z Miss Sporty i o wiele dłużej się nie świecę
ja jestem zachwycona kremem z eurecin matuje naprawdę długo. Żel też fajnie myje, a toniku nie używam, bo ma alkohol w składzie, więc jak dla mnie odpada :<

Cytat:
Napisane przez artosisss Pokaż wiadomość
Używałam z avona ,,idealna cera"był nawet dobry i lekki.
A czy,któraś z was używała pudru stay matte z rmmela?
ja używałam i używam nawet aktualnie. Mój ulubiony puder w chwili obecnej, używam wersji transparentnej.

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Słyszałam, że Biotebal jest dobry. Właściwie prawie go kupiłam, ale były tylko 2 działania niepożądane - w tym pokrzywka - którą przechodziłam i stwierdziłam, że boję się że może wrócić.

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Ja też kiedyś nie lubiłam, ale stwierdziłam, że mam niepowtarzalny kolor i zostawię. Czasem zmienię jakąś henną czy coś, ale wracam do swojego.

czemu?

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Dove ma najgorsze na świecie szampony do włosów. Użyłam raz (!) i tak się drapałam, że strupy mi się porobiły :/
a ja właśnie uwielbiam szampony dove a ich żelów pod prysznic nie cierpię strasznie. Wszystko mnie po nich swędzi

Cytat:
Napisane przez Erwina1234 Pokaż wiadomość
Ja też miałam taką chęć na krótkie włosy: łatwe do pielęgnacji, łatwe do ułożenia ale jak mój chłopak się dowiedział to mi zabronił :P i dobrze bo po miesiącu mi przeszło :P
Wcale nie takie łatwe do ułożenia jak się wydaje

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Ja to już chyba miałam wszystkie kolory i fryzury od długich po najkrótsze. Kolory od rudych po wręcz Hebanowe :P Nie miałam jeszcze tylko blondu.
Ja już też przerabiałam wszystko. Od 5cm włosów po takie do pasa praktycznie. Kolory od platyny, rudości, czerwone, fioletowe po ciemny brąz, na który więcej się nie zdecyduję nigdy w życiu, a tym bardziej na Heban (mimo, że z takimi się urodziłam xD) Obecnie mam naturalne w mysim kolorze, ale farbuję cały czas na Opalizujący blond z Marion

Teraz zapuszczam ciekawe jak długo :P (obecnie mam lekko za uszy xD)

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 15:33   #244
Erwina1234
Zadomowienie

Cytat:
Ja obecnie mam swoje pierwsze opakowanie płynu micelarnego z biedronki i jestem zachwycona. Testuję już nieco ponad 2 tygodnie. I cera mi się poprawiła ( w porównaniu z tonikiem i mleczkiem do demikjażu z LIRENE) . Teraz do demakijażu kupiłam też żel micelarny z biedronki no i zobaczymy co będzie jak zużyję do końca
Przed chwilą byłam w biedronie i widziałam, że ten płyn micelarny jest teraz na promocji i kosztuje 7,99 zł za 400 ml
Erwina1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 15:54   #245
lula84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Ja mam strasznie suchą cerę i okrutny trądzik, to dopiero pechowe połączenie
Podaję rękę bo mam tak samo....przy każdym podkładzie widać suche skórki....wrr fatalne połączenie

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez joanna mm Pokaż wiadomość
odpowiednio dobrany korektor i podkład mineralny to moja podstawa makijażu
Jakbyś mogła napisz proszę ich markę. Lepiej kupić coś już sprawdzonego.

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Napisane przez LaCamilla Pokaż wiadomość
Na temat makijażu w przypadku cery problematycznej już się, zdaje się, wypowiadałam Ale może powtórzę się i tutaj - w moim przypadku bardzo dobrze sprawdzają się azjatyckie kremy BB. Nie są nastawione na silne krycie, a raczej na ujednolicenie cery - wg mnie to dobry kierunek. Jednolity koloryt odwraca uwagę od pojedynczych niedoskonałości, które zresztą można zakamuflować korektorem

W przeszłości namiętnie używałam matujących i kryjących podkładów - przez długi czas wydawało mi się, że nie ma innej rady. Efekty były różne, bo większość z takich produktów po dłuższym okresie stosowania wysusza skórę... Do tego puder i sucha maska na twarzy gotowa Ale naprawdę wtedy byłam przekonana, że nie da rady inaczej.

Aktualnie mój standardowy makijaż twarzy to właśnie BB, na który nakładam punktowo korektor, żeby zniwelować niedoskonałości. Gdy wszystko się ładnie ze sobą "stopi", delikatnie przykładam do twarzy chusteczkę higieniczną, żeby "ściągnąć" ew. nadmiar sebum i zlikwidować lekki glow, który dają BB. Potem nakładam pędzlem trochę transparentego pudru matującego Jeśli używam różu, to bardzo delikatnie. Nie korzystam z żadnych rozświetlaczy i bronzerów.

Wg mnie najistotniejszą kwestią poruszoną w artykule jest demakijaż - koniecznie trzeba się do niego "przykładać" Ja swoje BB zmywam specjalnie przeznaczonym do tego preparatem, a na koniec przecieram twarz hydrolatem porzeczkowym
Zgadzam się,że bardzo ważną kwestią jest demakijaż. Ja używam do tego płynu micelarnego Avene, jest bardzo delikatny, nie wysusza i nie szczypie co przy mojej podrażnionej lekami skórze jest częste. Czasami jeszcze dodatkowo pod prysznicem myję delikatnie płynem Avene do skóry trądzikowej. Oczywiście codziennie na noc stosuję Cetapil MD, by nawilżyć. Makijaż niestety jest dla mnie uciążliwy, ponieważ na policzkach mam dużo czerwonych małych blizn plus nowe ropne zapalenia. Bardzo ciężko sobie z tym poradzić, bo wiadomo że cokolwiek bym nie zrobiła, to zmiany będą widoczne. Zaczęłam używać nowego Al colecteur Biodermy, połączenie zielonego korektora plus podkład leczniczy. Póki co mogę powiedzieć,że jest ok..zobaczymy co będzie działo się dalej. Nadal nie mogę się przyzwyczaić dowidoku swojej skóry zwłaszcza bez makijażu albo po kilku godzinach od jego nałożenia. Chyba tylko w photoshopie dobrze wyglądam

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

W dodatku coś mnie tknęło na grzywkę i teraz bardzo żałuję...tłuści się i tworzą się wicherki..a miała być taka miła odmiana na jesień.....
Stary 2013-10-12, 16:02   #246
artosisss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Słyszałam, że Biotebal jest dobry. Właściwie prawie go kupiłam, ale były tylko 2 działania niepożądane - w tym pokrzywka - którą przechodziłam i stwierdziłam, że boję się że może wrócić.

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Ja też kiedyś nie lubiłam, ale stwierdziłam, że mam niepowtarzalny kolor i zostawię. Czasem zmienię jakąś henną czy coś, ale wracam do swojego.

czemu?

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Dove ma najgorsze na świecie szampony do włosów. Użyłam raz (!) i tak się drapałam, że strupy mi się porobiły :/

Ten silk mają strasznie dziwną-wodnistą konsystencje i nie ma jakiś działań,aby mogła powiedzieć,że jestem zadowolona.
Szamponu z dove nie używałam to się nie wypowiem natomiast kosmetyki do ciała mają bardzo dobre

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Przed chwilą byłam w biedronie i widziałam, że ten płyn micelarny jest teraz na promocji i kosztuje 7,99 zł za 400 ml
No to się opłaca

Edytowane przez artosisss
Czas edycji: 2013-10-12 o 16:00
artosisss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 16:13   #247
Antymionka
Moderator forum

Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
ja jestem zachwycona kremem z eurecin matuje naprawdę długo. Żel też fajnie myje, a toniku nie używam, bo ma alkohol w składzie, więc jak dla mnie odpada :<

a ja właśnie uwielbiam szampony dove a ich żelów pod prysznic nie cierpię strasznie. Wszystko mnie po nich swędzi

U mnie tonik eucerin super się sprawdził, w połączeniu z kwasem widze efekty po kilku dniach.
A szampony z dove nie lubię, bo mi obciążają włosy strasznie i swędzi mnie po nich głowa. A żele wielbię, mimo tego że miałam AZS nic mi się nie dzieje po nich, skóra jest gładziutka
Antymionka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 16:17   #248
CiastoPanda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez heureusement Pokaż wiadomość
Dziewczyny damy radę!
Odejdą osoby, które wciąz piszą to samo... Może i będzie mniej osób i mniej postów (moze i lepiej, bo nie nadążam, a dziś mam wyjątkowo wolny dzień :P), ale będzie fajnei
No sory sory nie bede nabijała postów dla zasady jesli nie mam co napisac chwilowo
Mam tyle nauki z anatomii że zaczyna mi sie po mału mylić układ

Słuchajcie! a pro po BB- ja mam strasznie tłusta skórę i wogole nie ma chwili żebym nie sięgala po jakiś pochłaniacz sebum, ale muszę przyznać BB od evelina utrzymuje u mnie mat jakies 4h wiec nie jest tak najgorzej.
Dodam nawet ze przypudrowalam sie lekko i wygladam nawet naturalniej, chociaz tez wyciagam cosik i pochłaniam bo to chyba kwestia mojego komfortu...
Stanowczo lepiej u mnie trzyma sie BB albo i podklad kiedy w malym sloiczku mieszam krem matujacy z kroplami koloru- mieszam pedzlem i sobie od tak nakladam. Nie dosc ze genialnie wyrownuje mi kolor cery to jeszcze pokrywam wszystko równo, delikatnie palcami doklepuje w miejscach gdzie mogłabym nie dociągnać. Trzyma sie na prawdę długo. Dłużej niż w kolejnosci krem ,odczekanie, podklad (puder).
Stary 2013-10-12, 16:23   #249
ulmich
Rozeznanie

Jakich firm korektory Wam się sprawdzają ?
ulmich jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 16:24   #250
Antymionka
Moderator forum

Cytat:
Napisane przez ulmich Pokaż wiadomość
Synergen z Rossmanna jest dobry
Stary 2013-10-12, 16:26   #251
ulmich
Rozeznanie

On jest w kolorze nude ? czy w zielonkawym odcieniu też są?
Stary 2013-10-12, 16:26   #252
CiastoPanda
Rozeznanie

na minimalne zatuszowanie mam miss sporty a na wielkie tuszowanie mam dermacol ktory jest mega gesty i mega napigmentowany.
Czubkiem pedzla doslownie robie pac i juz. Nie trzeba go duzo bo zapycha.
Stary 2013-10-12, 16:26   #253
pandaania
Raczkowanie

Cytat:
ja używam kamuflaż z Artdeco
pandaania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 16:29   #254
Antymionka
Moderator forum

Cytat:
Napisane przez CiastoPanda Pokaż wiadomość
na minimalne zatuszowanie mam miss sporty a na wielkie tuszowanie mam dermacol ktory jest mega gesty i mega napigmentowany.
Czubkiem pedzla doslownie robie pac i juz. Nie trzeba go duzo bo zapycha.
Ja jakoś tak się boję tego dermacolu, on jest jakiś tak gęsty dziwny.. I stary
Stary 2013-10-12, 16:30   #255
ulmich
Rozeznanie

Dermacol kupujesz na allegro?
Stary 2013-10-12, 16:32   #256
Antymionka
Moderator forum

Cytat:
Napisane przez pandaania Pokaż wiadomość
ja używam kamuflaż z Artdeco
A ile kosztuje? I Jak się zachowuje na skórze?
Stary 2013-10-12, 16:37   #257
CiastoPanda
Rozeznanie

stary? co Ty gadasz
ja mam tubeczke nie wiem ile tam w niej jest 5gram?
chyba na rok albo o wiecej ale po roku i tak wyrzucam
uzywa sie go tak minimalnie a daje takie zaskakujace krycie ze nie ma sensu szukac korektorow cudowac przeplacac skoro moge miec cos konkretnego co spelnia moje oczekiwania za okolo 5zł od tubki
oczywiscie jest to zwykly podklad tylko tester ale ja nie uzyłabym takiego gestego i tak ciezkiego produktu na calą twarz z racji tego ze to jest totalna szpachla- krycie ma lepsze niz CS revlona ale jest gęstszy.
mam jeszcze Bell mineralny ale wlasciwie rozswietlam nim tylko powieki bo nie spelnia w ogole zadnych moich wymagan.

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Dermacol kupujesz na allegro?
tak kupuje zamkniete tubeczki testerkow i wiem ze nikt ich nie otwierał bo było by widac- zeby otworzyc taką tubeczkę trzeba odwrocic korek i przebic ten koreczek ,dopiero jest otwarte. Takze mam pewnosc ze nikt tam nie macał w srodku.
Czasami rozjasniam go kremem albo białym podkladem ale ogolnie gama jest tak szeroka ze mozna genialnie dopasowac pod wymagania indywidualne.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dermacol1.jpg (51,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dermacol2.jpg (28,5 KB, 3 załadowań)

Edytowane przez CiastoPanda
Czas edycji: 2013-10-12 o 16:46
CiastoPanda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 16:54   #258
ulmich
Rozeznanie

Mogłabyś podać link do aukcji z dermacolem?
Stary 2013-10-12, 16:58   #259
CiastoPanda
Rozeznanie

Cytat:
Mogłabyś podać link do aukcji z dermacolem?
Myślę że najpierw musisz poszukać sobie odpowiedni kolor np wpisując do alusia dermacol i wyjdzie Ci dużo duzo tubek i przy nich probnik poglądowy. Najlepiej wybrac oczywiscie w drogerii nawet jakiejś osiedlowej żeby sprawdzic odcien na skorze.
u sprzedawcy Sklep "Martusia155" jest spory wybor po nie całe 5zl za tubkę wiec mozna kupic sobie nawet 2 rozne i ewentualnie z tego tez sobie zmieszac jesli ktorys bedzie za ciemny lub jasny. Ja mam nr 208 jest baaardzo jasny ale taki wybralam bo wole dodac ciut ciemniejszego a takich jest bardzo duzo niz na sile rozjasniać.
tu masz link do jednej z aukcji i probnika http://allegro.pl/dermacol-kryjacy-p...611980359.html (ale nie wiem czy sie wyswietli poprawnie) teraz sie sklaniam ku zakupowi 209 bo mam o jedna sztuke 208 za dużo

Czas edycji: 2013-10-12 o 17:00 Powód: link
Stary 2013-10-12, 17:00   #260
ulmich
Rozeznanie

Jesteś kochana
\Tubka za 5 zł to naprawdę tanio .Ile ma mililitrów tubeczka?
Stary 2013-10-12, 17:03   #261
CiastoPanda
Rozeznanie

4gramy ale uwierz mi na słowo ze uzyjesz go w rok , rowniez jako korektor pod oczy

ah jeszcze mi sie przypomniało
jesli Ci zalezy na różnokolorowych korektorach a ma byc mocne krycie to polecam Ci rowniez takie kamuflaże - http://allegro.pl/kryolan-koleczko-k...614037163.html maja oczywiscie tez inne kolory w tym zielony,fiolet itd
uzywalam tez http://allegro.pl/kryolan-podklad-ul...608608644.html
barwy sa doslownie wzorcowe, oby kazda firma wypuszczajaca kosmetyki miala taką palete.
Jak na jednorazowy wydatek to moze byc duzo i sie nie dziwie, ale ja mialam ponad rok i przyznam ze przez rok wydalabym wiecej kasy niz 50zł gdybym miala sobie kupic cos oddzielnie np korektory.
p.s. nie wiem czy linki sie wyswietlaja poprawnie :/

Czas edycji: 2013-10-12 o 17:14
Stary 2013-10-12, 17:04   #262
pandaania
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Antymionka Pokaż wiadomość
A ile kosztuje? I Jak się zachowuje na skórze?
Kosztuje około 50 zł, mi opakowanie starcza na rok. Używam kolor zielony, w celu ukrycia zaczerwień i blizn. Jestem z niego zadowolona, bardzo dobrze zakrywa niedoskonałości i długo utrzymuje się na skórze.
Stary 2013-10-12, 17:06   #263
ulmich
Rozeznanie

Dzieki serdeczne
Za takie smieszne pieniadze moge kupic tych tubeczek 4 i mieszać .
U mnie w drogerii kosztują 35 zł
Stary 2013-10-12, 17:17   #264
heureusement
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lula84 Pokaż wiadomość
Makijaż niestety jest dla mnie uciążliwy, ponieważ na policzkach mam dużo czerwonych małych blizn plus nowe ropne zapalenia. Bardzo ciężko sobie z tym poradzić, bo wiadomo że cokolwiek bym nie zrobiła, to zmiany będą widoczne. Zaczęłam używać nowego Al colecteur Biodermy, połączenie zielonego korektora plus podkład leczniczy. Póki co mogę powiedzieć,że jest ok..zobaczymy co będzie działo się dalej. Nadal nie mogę się przyzwyczaić dowidoku swojej skóry zwłaszcza bez makijażu albo po kilku godzinach od jego nałożenia. Chyba tylko w photoshopie dobrze wyglądam
Też odnoszę wrażenie, że tylko photoshop może mnie uratować. To zaskakujące, że czasem wydaje mi się, że mam ładną cerę, zrobię dobry makijaż, a na zdjęciach wyglądam jak straszydło

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
Napisane przez CiastoPanda Pokaż wiadomość
No sory sory nie bede nabijała postów dla zasady jesli nie mam co napisac chwilowo
Mam tyle nauki z anatomii że zaczyna mi sie po mału mylić układ
zupełnie nie miałam Ciebie na myśli

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:
U mnie odżywki akurat idą prawie jak woda mam bardzo długie włosy i ogromny problem z ich rozczesywaniem... Z tego powodu muszę nakładać dużo odżywki...
u mnie i szampony i odżywki używają się w ekspresowym tempie, no ale jak ktoś myje włosy 2 razy dziennie to się na co się chcialo :P

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Fajnie, że macie ładny kolor włosów, ja mam taki bardzo popularny w Polsce kolor mysi -szary... Smutny i jakiś taki zimny :P więc mam teraz jasny blond (Olia )
też mam taki mysi naturalnie, a teraz ładny brąz
heureusement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 17:19   #265
CiastoPanda
Rozeznanie

Heureusement don't panic
fakt faktem że siedzenie i czytanie to nie cel forum aczkolwiek jak mam po calym wieczorze i poranku obczaić wszystkie wątki tematyczne nawiazujące do Eucerin- to mnie osłabia. Nie mam na to szans ani czasu.
I tak tu długo siedze ale ciężko mi się oderwac skoro coś mnie interesuje.
Ogólnie ciekawe rzeczy sie tu dowiedziałam ,a nawiązujac do tematu mitów i faktow o tradziku , to i tak mentalnosc ludzi nas mijających się nie zmieni i dalej myślą że mam 20 lat może to i lepiej, jak bede mieć 40 to mi dadzą 30 ci
Stary 2013-10-12, 17:19   #266
heureusement
Rozeznanie

Cytat:
No domyślam się przy długich włosach jest trochę zachodu Ja znowu mam fazę na zapuszczanie a jeszcze rok temu miałam Boba teraz natomiast mam włosy do ramion
Ja zapuszczam włosy odkąd pamiętam, ale i tak zdarzyło mi się kilka razy obciąc je porządnie w przypływie natchnienia ;P
Chciałabym mieć bardzo długie włosy, ale jakoś nie chcą rosnąc.
W sumie zima najbardziej mnie kusi,żeby obciąć, bo to ciągłe długie suszenie jest uciążliwe.
Stary 2013-10-12, 17:21   #267
Erwina1234
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heureusement Pokaż wiadomość
Też odnoszę wrażenie, że tylko photoshop może mnie uratować. To zaskakujące, że czasem wydaje mi się, że mam ładną cerę, zrobię dobry makijaż, a na zdjęciach wyglądam jak straszydło

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

zupełnie nie miałam Ciebie na myśli

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

u mnie i szampony i odżywki używają się w ekspresowym tempie, no ale jak ktoś myje włosy 2 razy dziennie to się na co się chcialo :P

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

też mam taki mysi naturalnie, a teraz ładny brąz
Dwa razy dziennie? to już jakaś masakra ja swoje włosy suszę z 20 minut to chyba bym nie wyrobiła myć dwa razy myję za to codziennie...
Stary 2013-10-12, 17:27   #268
pandaania
Raczkowanie

Cytat:
Dwa razy dziennie? to już jakaś masakra ja swoje włosy suszę z 20 minut to chyba bym nie wyrobiła myć dwa razy myję za to codziennie...
Też myje codziennie i dla mnie to jest udręka, nie wyobrażam sobie myć 2 razy dziennie;D
Stary 2013-10-12, 17:33   #269
Erwina1234
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pandaania Pokaż wiadomość
Też myje codziennie i dla mnie to jest udręka, nie wyobrażam sobie myć 2 razy dziennie;D
Jak ja już sobie uświadamiam, że muszę wstać 30 minut wcześniej niż mogłabym spać, żeby tylko włosy umyć....
Stary 2013-10-12, 17:34   #270
heureusement
Rozeznanie

Cytat:
nie wyobrażam sobie nie myć włosów po tym chlorze :P
najgorsze jest to suszenie zimą, zwłaszcza jak się spieszę na uczelnię...

Nowe wątki na forum Eucerin - podejmij wyzwanie!

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości