![]() |
#2671 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
![]() ![]() kochane nadrobie pozniej, dzisiaj brakuje mi czasu ![]() JolanT buziaki dla Was ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziekujemy za zyczenia zdrowka dla Anielki ![]() Nabylam dzis na ostatnia chwile ubranie na chrzciny a bylam juz gotowa isc w dresach ![]() Co do wiecznosci watku zdziwicie sie zdzwicie wchodzac na wizaz w 2070 roku a tu szalone mamuski pisza moje dziecko takie male dopiero co urodzilam a zostalo wlasnie dziadkem/babcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nestelle padlam ![]() Dragusia ja sie nie chwale ![]() ![]() ![]() ![]() Spac mi sie chce Jolant ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
(t. dziś: "a ty w ogóle masz jeszcze mleko?"... nosz?! cyce jak donice, prawa wiecznie z zapaleniem, ale jasne - dziecko nie ma grysiku w butli, więc jest na pewno głodne ![]() ![]() w szpitalu zasnęła? jakie w ogóle warunki? (heh... to nie Poland, więc pewnie normalne i pytanie z natury głupich...) hue hue. mój się wczoraj zadekował za drzwiami (była tam szalenie interesująca reklamówka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fannnnnnffffaaarrrryyyyyy yyyyy! I stado kFiatków ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj chciałam w Ikei kupić Miśkowi sowę (no jak kumpel Fifi tak lubi!). tja. moje dziecko wybrało myszę. białą. w sumie pasuje do mojego świata. cały czas czuję się jak na zdrowym kacu ![]() (zanim doszłam do kas metka w myszy była tak wymemłana, że myślałam że czytnik nie zadziała ![]() a oby twarzowych?! co ładnego nabyłaś? Cytat:
![]() wiadomo - coś się wypali, umrze śmiercią naturalną, minie, będzie rzadsze, ale ostentacyjne zrywania ![]() Cytat:
(zawsze chciałam to napisać ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mój ostatnio śpi do 7ej i się czuję jak w highlifie ![]() W ogóle teraz mam czilaucik ![]() ![]() ![]() Despa, dzięki za podpowiedź maściową. Stałam w tej aptece i zaćmienie miałam. W końcu wzięłam i maść ochronną z wit. A, i linomag A + E. I teraz na spokojnie: jak Torres ma placki (już 8 dzień lakko chropowate policzki, ciut czerwone - podejrzewałam krem na każdą pogodę z BD, ale też to że dałam mu hipermarketową brzoskwinię ![]() Sorry za głupkowate pytania, ale on dotąd nic nie miał na buzi, a twarz tylko przemywana wodą.
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Co do wyglądu to mój też nie jest malutki. ![]() Cytat:
![]() ![]() No i uwaga chwalę się ![]() https://www.facebook.com/photo.php?v=586849618041932
![]() |
#2676 | |
Zakorzenienie
|
nieeeeeeeee
![]() agnieszka łuszcz. luxmed, zwycięska 6 (przy tesco), wizyta + echo serca = 155zł Jakubowi jeszcze krótkie ekg robiła podczas wizyty. Cytat:
Ja skacze z radości jak Jakub pośpi do 7. Najczęściej budzi się o 5. wyspany. potrafi też wcześniej wstać. do 9-10 nigdy nie spał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
W ogóle Klementyny mi wcześniej nie zacytowało
![]() ![]() ![]() Nati, najpierw mnie zachwycił śpiew Twojego syna, a potem to już tylko szczena coraz niżej opadała.... szok. jednak siostry Julki to jakiś medżik-talizman... On na bank jest z 2013?! a nie, jak Karolek, z 2012?
![]() |
#2678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() super siłacz ![]() idę na pomidorówkę ![]()
![]() |
#2680 |
Zadomowienie
|
Nati- alez on ta pupa wywija
![]() No I jaka petarda! Chyba musisz stale pilnowac ![]() Panika- tak w szpitalu ![]() Wstalam w nocy bo cos zajeczala I nosek zafuczal pacze a ona spi na brzuszku. Ale balam sie ja tak zostawic bo ja polprzytomna I spalysmy razem ![]() Warunki lux. Mamy swoj pokoik, niczego mi nie brakuje, pielegniarki co godzine pytaja czy alles gut ![]() Jest specjalna toaleta tylko dla rodzicow gdzie mozna sie odswiezyc, pokoj z tv ze skorzana mega kanapa, obok kawka, herbatka lodowka do dyspozycji. Sniadanie obiad kolacja do wyboru z menu. Jest na prawde ok. Dzis na zmiane przyszla starsza babecza. A mala mi sie troszke odparzyla. Mowie jej ze mam bepanthen. Ta ze nie I pobiegla po masc. Zaczynam smarowac- delikatnie tu tu tam a ta chlast mi ta tube! Wpakowala jej chyba cala na ten maly orzeszek ![]() Chichralismy sie chyba z godzine. OLD SCHOOL ![]() A I panika- rodzice mojego meza- mama wysoka z domu dryblasow ciut wyzsza ode mnie a tata 150 w kapeluszu ![]() Na prawde ciezko go ubrac (do h&mu jak wchodzimy to on odvrazu cisnie na dzieciecy po cos dla Ewy bo na meskim strata czasu) Garniak na wesele mial szyty na miare. Lozko na wymiar. Jak wchodzi do pomieszczen to od razu sie klania ![]() W koszykowke gral latami. Teraz jak ma czas. |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
Pani dobrze ze wyjasnilas bo ja nie facebookowa
![]() Nawet ostatnio jak bylam u rodzicow i bylismy na tych pogrzebach spotkalam kolezanki i sie pytaja ze zdjec nie wstawiam bo nie wiedzialy ze ja mam "juz" dziecko i mowie ze ja facebooka nie mam to co uslyszalam ![]() ![]() Dziewczyny kupilam spodnice + bluzke no i sukienke i tak jak nie mialam w czym isc teraz nie wiem w ktorym zestawie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- nati mi sie filmik nie chce otworzyc ale nie mam facebooka to moze dltego ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |||||||
Zadomowienie
|
Cześć laski
![]() Natrzaskałyście pierdyliard postów więc nawet nie próbuje nadrabiać (ale czytałam na bieżąco ![]() Cytat:
![]() jest takie ładne angielskie słowo na określenie całej tej akcji: pathetic Cytat:
![]() Cytat:
![]() Klementynka, ja tęsknię bardzo za Tobą i Twoimi postami ![]() ![]() Cytat:
![]() no ja nie wiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do kupowania w necie, ja ostatnio prawie wszystko kupuje (poza bieżącymi art do domu). Właśnie bede zamawiać dżiny dla małżonka ![]() Cytat:
![]() I jeszcze z pamięci: Jolant, za Ewunię mocne kciuki ![]() Dla Milusia i Anielki zdrówka (i dla pozostałych chorowitków jak kogoś pominęłam) ![]() Demeter, super że kocio się znalazł ![]() Bzinka, Dżordżu jest piękny! mówię Ci to ja, stara kociara ![]() BYou, super to krzesełko, jaki to model? i gratki za złożenie ![]() a, i świetne te emoty wytrzasnęłyście ![]() Więcej nie pamiętam bo za duzo wrażen było ![]() Edytowane przez alliw Czas edycji: 2013-10-12 o 17:45 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Anastazja ![]() ![]() ur.30.04.13r. 3980g 59cm Edytowane przez mamaNastuni Czas edycji: 2013-10-12 o 18:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cześć!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I zdrówka!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Moje słodkie dziecko ma właśnie drugą drzemkę dziś ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
Byliśmy dzisiaj w Galerii i Biedronce z Filipkiem. Ludzi tyle, ze na 1000 miejsc 10 wolnych
![]() Kupiliśmy mu ciepłe buciki, bo nic nie miałam tylko zakładałam podwójne skarpety. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() panika podejrzewac mozna wszystko, choc Michas mial przeciez dluga ekspozycje, wiec raczej jezeli to on bylby sprawca to juz jakies objawy by byly ![]() ![]() ![]() ![]() A ten Babydream odstawilas? ciekawe co ma takiego w skladzie, ze powoduje podraznienie - czy moze Torres mial juz wczesniej suche policzki? z masci mi kiedys lekarz przepisal mieszanke na jakies bazie+gliceryna +cynk5% - to bylo na te zmiany na szyi, sucho-czerwone od sliny. Ale nie wykupilam a stosuje zamiennie bepanthen, i krem z weledy calendula dla dzieci z cynkiem (na bazie olejku migdalowego) - jest fajny, ladnie lagodzi ![]() Linomag czy masc z witamina A raczej mozna stosowac tak mysle ![]() Ja zawsze czytam z wypiekami na twarzy posty o zmianach na skorze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PAni nic nie odpisał.Nie jest ani sexi ani romantyczny widocznie. Pózniej oddzwonił o co chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyslane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Malpka macie rywala! ![]() Cytat:
Ewunia na pewno szybko zapomni te wszystkie przykrosci z wenflonami ![]() i tak tak, niemeickie szpitale sa super, w wiekszosci, bo zdarzaja sie jezscze te o gorszym standardzie ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 |
Raczkowanie
|
Witam, dzisiaj aktywny dzień na wsi u matuli
![]() ![]() Heh tyle że narazie Tomek ma przerwę w jedzeniu. Na szczęście wszystko już zeszło, od środy znowu pomału spróbujemy jeść. Co pamiętam, Zazdroszczę po raz kolejny długiego spania, Tomek jak zawsze 5.20, no czasami dotrwa do 6 ![]() My też na cycu cały czas, komentarzami się nie przejmuje, a zdażają się niestety. Aha, adres na paczki podam później ![]() Klementyna za te smakołyki warto siedzieć ![]() A i jeszcze super te nowe ikonki, haha nie wiedziałam że tak można ![]() ![]() ![]()
#2691 | |
Zakorzenienie
|
hej
u nas jak zwykle zaganiany weeken wiec mnie tu mało i juz mam 5 stron nadrabiania ![]() ale mam pyszne ciasto i własnie zrobilismy sok gruszkowy zapraszam ![]() a wogóle to ja też poproszę o fanfary ![]() i to chyba ja wywołałam burzę na fb bo podobno obgaduję was na pw tylko kurcze nadal nie wiem z kim ![]() Cytat:
![]() Nestelle - wierszyk super ![]() i jeszcze mi coś nie zacytowało :/ dobra moze poczytam dalej
![]() |
#2692 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chyba za duzo tych privow prowadzisz i sama sie gubisz w zeznaniach ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() i ciesze sie, ze wysypka zeszla ![]()
![]() |
#2693 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Julka 172 ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2694 |
Zadomowienie
|
Jak gryzak do owoców to silikonowy czy siatka??? POMOCY
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() reszte nadrobie jutro ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- ja nie pomogę bo my nie mamy ![]()
![]() |
#2696 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do filmika to niestety nie wiem ale może być dlatego, że nie jesteś na fb ![]() Cytat:
![]() Fajnie, że macie takie warunki w szpitalu no ale co się dziwić przecież to nie Polska. A jeśli chodzi o spanie to mój młody to pośpi najwyżej do 7. Choć ostatnio zdarzyło mu się do 8. ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- ![]() Cytat:
![]() |
#2697 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() super te emoty ![]() Cytat:
heh. no nasz lekarka zwróciła na nie uwagę i już nie jestem w stanie ignorować ![]() ![]() albo i to, i to ![]() ba! truuuutu tutu tutu tut!!!! ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- silikon.
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
moje dziecko jeszcze nie śpi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
Hej hej - zyjem mam sie dobrze 3Malibu z Cola juz peklo wczesniej 3 zuberki i umieram haha. A cala noc mam przed soba - kocham takie Damskie Wieczory - ino faceta jakiegos barkuje
![]() Moze jutro na wieczor uda mi sie was nadrobic - jesli dobrze pamietam jestem na jakies 86stronie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pani ja smarowałam, u nas były suche placki , krostki az taka łuszcząca sie skóra na policzkach- lekarka nie określiła czy to trądzik, potówki czy jakas alergia, a że to bylo suche to smarowałam. Ale tylko te miejsca co były suche, wiec na pole dokłądałam krem hippa. a tak w ogóle- bo zawsze zapominam, ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.