Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz. XXII - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Aby było sprawiedliwie, sonda jest
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę 0 0%
Ręcznik na sucie, z igłą w tyłku, tak wyglądam w ciąży schyłku 15 39,47%
Poczekalni nadchodzi kres, wszystkie mamy cieszą się 2 5,26%
Większość dzieci jest już z nami, na ostatnie wciąż czekamy 12 31,58%
Rymowanie się skończyło, bo nam brzuchatek dużo na wątku ubyło 0 0%
Czary mary, czary mary, wychodź z brzucha szkrabie mały 9 23,68%
Głosujący: 38. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-13, 12:29   #3751
ewacia85
Wtajemniczenie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

cotka piekny kacik
dziewczyny które już robiły lub które planuja robić crzciny w domu jakie macie menu....jakie placki pieczecie itp...... ja zamierzam sama wszystko zrobic na 21 dorosłyc i 7 dzieci nie wiem jak to zrobie ale mysle pozytywnie tylko brak mi koncepcji na jedzenie k
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 12:29   #3752
Fikusek82
Wtajemniczenie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
hej

czy ja w końcu prześpię całą noc bez budzenia się ?? :/ oczywiście standard o 3 na siku i o 7 na siku już tak kilka nocy pod rząd :/ ehhh Lencia dała mi wczoraj popalić aż jajnik mnie bolał i uwaga jeden skurczyk miałam który zabolał nawet ;p oby do czwartku do wizyty ! w ogóle jakaś masakra jaką ja mam ochote na słodkie! to już przegięcie codziennie coś że aż mnie to przeraża :/ też tak macie ciężaróweczki czy tylko ja tak mam ??

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

świetny kącik kurcze a ja mam dalej łóżeczko złożone nie wiem czy tylko ja tak czekam ?? :P mój małż będzie go składał jak będę w szpitalu z malutką

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

świetny kącik kurcze a ja mam dalej łóżeczko złożone nie wiem czy tylko ja tak czekam ?? :P mój małż będzie go składał jak będę w szpitalu z malutką
Ja też słodkie wcinsm non stop ostatnio mąż czekolady dwie kupił tak o do poskubania wieczorem a ja co zjadłam obydwie naraz.

Co do łóżeczka to ja już man wszystko przygotowane, ubrane typko przykryte żeby się nie zakurzylo i czeka na lokatora. Wózek też gotowy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 12:34   #3753
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Do czego można użyć wkładki laktacyjne poza ich normalym przeznaczeniem?
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 12:34   #3754
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
kochana ja praktycznie przez całą ciążę min. 3 razy na siku
co do jajnika to mój syn upodobał sobie mój lewy jajnik i "kopie" mnie po nim już 2 miesiąc
co do słodyczy, miałam tak w zeszłym tyg. teraz juz lepiej ale apetyt ogólnie mi nie maleje.

także łączę się w bólu
ja tam akurat ogólnie nie miałam w ciąży wzmożonego szczególnie apetytu jadłam tak jak zawsze i jem tak dalej tylko to słodkie to ja wpierdzielam codziennie ! aż jestem przerażona tym bo tyle słodkiego to czy małej nie zaszkodzi :/

nic lece obiadek szykować
angelikada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 12:38   #3755
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
ja tam akurat ogólnie nie miałam w ciąży wzmożonego szczególnie apetytu jadłam tak jak zawsze i jem tak dalej tylko to słodkie to ja wpierdzielam codziennie ! aż jestem przerażona tym bo tyle słodkiego to czy małej nie zaszkodzi :/

nic lece obiadek szykować
To ja w drugim trymestrze byłam taka głodna, że jadłam jak opętana.Nawet w nocy głod mnie budził
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 12:41   #3756
kahunia
Zadomowienie

Przyszlam pomeczyc bule

Bylam na KTG, mala w porzadku, skurczy brak. Czyli chyba urodze na BN

A TZ'towi sie snilo ze kladlismy sie spac ok.23, urodzilam jakos o 1 w nocy, a rano bylam juz w domu i sie mnie pytal czemu go nie obudzilam, ze rodze Oj chcialabym takim ekspresem i cichaczem

Pytam sie go czy mu smutno bylo ze nie byl przy porodzie, on: "nooo"

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 13:16   #3757
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Ufff ogarnęłam malutki kącik Mikołaja. Porobiłam zdjęcia. Póki co skromnie. Może skuszę się na literki do tego albo naklejkę fajną, ale spać ma już gdzie

Teraz pozostaje planowanie pokoju Filipa, cieszę się jak głupia bo to tak od zera i już zupełnie jego a nie jak ostatnio wynajmowane, więc matkę może ponieść fantazja.

Ehhh to widzę że mamy ciężarówki podobnie jak ja- cisza na morzu

Śliczny ten kącik!

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
cotka piekny kacik
dziewczyny które już robiły lub które planuja robić crzciny w domu jakie macie menu....jakie placki pieczecie itp...... ja zamierzam sama wszystko zrobic na 21 dorosłyc i 7 dzieci nie wiem jak to zrobie ale mysle pozytywnie tylko brak mi koncepcji na jedzenie k
My robimy w domu na 99%
Ale jeszcze nie wiem, co
Mama i teściowa mają coś porobić, ja coś zrobię i będzie
Za miesiąc będę się martwić co

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Ej, dziecko mi śpi i śpi. Chyba ją na jedzenie obudzę

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-13, 13:36   #3758
policzanka
Wtajemniczenie

Witamy w gronie mamusSerdecznie gratuluje!
agravka (Kasia, 27 l.) tp. 12.10.2013 - Iga ur. 11.10.2013. (3200 g, 56 cm, SN)
niebede tp. 18.10.2013 - Ernest ur. 11.10.2013 (3500 g, 57 cm, SN)
logoasia tp. 16.10.2013 - Marcin ur. 12.10.2013 (3480 g, 54 cm, SN)

Kochane czy ja moglabym o cos zapytac?Powiedzcie mi czy czopek Codipar 500 moze miec jakis wpływ na mleko?Nie wytrzymałam i musiałam wziąść gdyz zaczełam miec bardzo mocny bol jajnika -az mnie skręcało..Codipar ma paracetamol a wiem ze przeciez w ciazy mozna go bylo przyjmowac czy w takim badz razie przy karmieniu tez nie ma przeciwskazan?

Cotynato-przepiękny kącikchyba zgapie od Ciebie te wiszace szafeczki

Kahunia widze nowy avatarek-nie poznałam CieSliczny

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
cotka piekny kacik

ło matko !Podziwiam Cie Ewciu naprawde!!!My tez planujemy chrzciny na ponad 20 osob ale mi nigdy nawet przez mysl nie przeszlo by to samemu szykowac!!Serio respekt!

Edytowane przez policzanka
Czas edycji: 2013-10-13 o 13:34
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 13:47   #3759
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
dziewczyny po jakim czasie wyszlyscie z maluchami na spacer???bo dzis nam mija tydzien a mnie strasznie nosi i juz mam dosc siedzenia w domu
dobre pytanie , u nas Michaś też kończy dziś tydzień ,jutro lub wtorek będzie położna ,wiec czekam aż ona da zielone światło,bo ja boi doopa jestem i nawet werandowania się boję w senie nie wiem w co ubarać dziecie i jak długo ? pomoże ktoś ?

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Witam się w srodku nocy - oczywiście znów spać nie mogę. Tym razem obudził mnie przeraźliwy głód więc siedzę właśnie i jem kanapke i pije herbate. O 3 w nocy..
Pola apeluje - miejże litość nad matką, wyłaź już! Jak już nie spać to chociaż lepiej mieć powód!
Ty w nocy ,my w dzięń, Twoja nocna zmaina będzie wypadac na naszą największą aktywność
Cytat:
Ufff ogarnęłam malutki kącik Mikołaja. Porobiłam zdjęcia. Póki co skromnie. Może skuszę się na literki do tego albo naklejkę fajną, ale spać ma już gdzie

Teraz pozostaje planowanie pokoju Filipa, cieszę się jak głupia bo to tak od zera i już zupełnie jego a nie jak ostatnio wynajmowane, więc matkę może ponieść fantazja.

Ehhh to widzę że mamy ciężarówki podobnie jak ja- cisza na morzu
pięknie
Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
też się zastanawiam, dwa dni używałam i teraz póki co nie potrzebuje

zaraz idę pichcić potrawkę z kurczaka i marchweką a do tego ryż

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 13:50   #3760
teacherka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
dzis tż się wyprowadził. zostawił nas. zostaliśmy sami.
Cytat:
Spakowal wszystkie bety, rzeczy i się wyprowadził. Pokłóciliśmy się, naubliżał mi jak jeszcze nigdy i teraz nie ma po nim śladu..
Nie omieszkał nawet zabrac swojego biurka

Byłam z Antosiem u lekarza, to na szczescie tylko katar, mam mu smarowac pod noskiem maścią majerankowa, odciągać gile i nawilżać disne marem.
Cytat:
nie mam wsparcia, nie mam macierzynskiego i ani grosza na zycie. siedze z przeziebionym, zasmarkanym dzieckiem sama w mieszkaniu i nie wiem co dalej.

Papużko, strasznie mi przykro, ze tak się to potoczylo... Ale może na dłuższą metę tak bedzie lepiej? Nie było dobrze między Wami, Antosia tez nie traktował odpowiednio... Mam nadzieję, że jakoś ogarniesz sprawy finansowe i w ogóle poukładasz sobie to wszystko. A du.pek nie wie co traci!

Cotka, śliczny kącik! Mieliśmy kupić taka samą szafę :P

Nie rodzę, nic się nie dzieje... Tż mówi, że Zuza czeka na termin... I daje nam się nacieszyć ostatnim takim weekendem. Jutro Tż ma wolne, fajnie się złożyło z tym jego świętem, bo wczoraj cały dzień miał szkolenie.
Więc trzymajcie kciuki by jutro wieczorem Zuza sie nad nami zlitowała

Ale nie robiię sobie zbytnio nadziei, byłoby zbyt pięknie...

Aha, Tż załamany bo zrobiłam mu test - miał przygotować Zuzce ubranka na wyjście... No i średnio ogarnął. Czeka nas jeszcze zabawa.
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 13:51   #3761
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Ja się na ten weekend najwyraźniej już nie zalapie a szkoda. Coś obija się to moje dziecko, starsza córka już 10 dni przed terminem zaczęła się na świat wypychac a ta co? Leń

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
ja już też spasowałam z tym weekendem, ale mam nadzieję ze mój leniuszek do następnego się wyrobi
U mnie też nic się nie dzieje, ale m nadzieję wyrobić się przed kolejnym weekendem, bo jak nie to będą wywoływać.Ciekawe co na to moje dziecko...

Cytat:
hej

czy ja w końcu prześpię całą noc bez budzenia się ?? :/ oczywiście standard o 3 na siku i o 7 na siku już tak kilka nocy pod rząd :/ ehhh Lencia dała mi wczoraj popalić aż jajnik mnie bolał i uwaga jeden skurczyk miałam który zabolał nawet ;p oby do czwartku do wizyty ! w ogóle jakaś masakra jaką ja mam ochote na słodkie! to już przegięcie codziennie coś że aż mnie to przeraża :/ też tak macie ciężaróweczki czy tylko ja tak mam ??

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

U nas łóżeczko też jeszcze niegotowe. Mąż je zmontuje jak się mały urodzi. Przescieradlo, ochraniacz, pościel itp - wszystko gotowe, poprane i poprasowane czeka w szafie. W sumie to sama nie wiem czemu tak wyszło

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Przyszlam pomeczyc bule

Bylam na KTG, mala w porzadku, skurczy brak. Czyli chyba urodze na BN

A TZ'towi sie snilo ze kladlismy sie spac ok.23, urodzilam jakos o 1 w nocy, a rano bylam juz w domu i sie mnie pytal czemu go nie obudzilam, ze rodze Oj chcialabym takim ekspresem i cichaczem

Pytam sie go czy mu smutno bylo ze nie byl przy porodzie, on: "nooo"
No taki poród to byłoby coś dobrze, że KTG i mała w porządku

jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-13, 13:53   #3762
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Papużko, strasznie mi przykro, ze tak się to potoczylo... Ale może na dłuższą metę tak bedzie lepiej? Nie było dobrze między Wami, Antosia tez nie traktował odpowiednio... Mam nadzieję, że jakoś ogarniesz sprawy finansowe i w ogóle poukładasz sobie to wszystko. A du.pek nie wie co traci!

Nie rodzę, nic się nie dzieje... Tż mówi, że Zuza czeka na termin... I daje nam się nacieszyć ostatnim takim weekendem. Jutro Tż ma wolne, fajnie się złożyło z tym jego świętem, bo wczoraj cały dzień miał szkolenie.

Aha, Tż załamany bo zrobiłam mu test - miał przygotować Zuzce ubranka na wyjście... No i średnio ogarnął. Czeka nas jeszcze zabawa.
trzymam za Ciebie kciuki, jeszcze troszkę i będziesz tulić Zuzinkę

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 13:58   #3763
rusałka_1
Zakorzenienie

kahunia super że ktg udane

Cytat:

hah ale pomysł z tym testem
może mojemu dziś dla zabawy

lecimy na obiad do teściów

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 14:05   #3764
dirtymagic85
Zadomowienie

dziewczyny próbuję wysłać pw i nie wychodzi mi kurde, jakaś specjalistka napisze mi jak to rozkiminić krok po kroku?
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 14:08   #3765
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
dziewczyny próbuję wysłać pw i nie wychodzi mi kurde, jakaś specjalistka napisze mi jak to rozkiminić krok po kroku?
Dirty kliknij na nik przy awatarku.Tam masz pare opcji i jest miedzy innymi wiadomosc prywatna

Przynajmniej ja tak wysyłam

Czas edycji: 2013-10-13 o 14:17
Stary 2013-10-13, 14:12   #3766
jo_asiek
Zadomowienie

Ciąg dalszy mojej historii z lekarzami....

Zadzwoniłam dziś do tego doktorka,który w piątek zalecił kolejne ktg dnia następnego. Opowiedziałam mu o nieprzyjemnej sytuacji, która mnie wczoraj spotkała ze strony zastępcy ordynatora, no i że na jego polecenie dzwonię żeby wyjaśnić o co w ogóle chodzi i pytam co dalej.

Miły pan doktor powiedział, że dokładnie pamięta mój przypadek i mam się nie przejmować tym co było wczoraj, bo to było jego zalecenie żebym przyszła i dziś też zaprasza, bo ma dyżur i uważa, że lepiej kontrolować te ktg niż coś przeoczyć. Zgłupiałam normalnie... Tamten dziad wczoraj po mnie pojechał podważając decyzje innego lekarza, który to z kolei dziś je podtrzymał

Podjechałam na oddział, KTG dobre, macica ładnie pracuje i się napina <konkretnych skurczy nadal brak>. Lekarz zrobił usg. Powiedział, że zapisy ktg się unormowały, ilość wód spadła, a mały się powoli szykuje do wyjścia. Gin był bardzo miły, wytłumaczył wszystko i raz jeszcze prosił się nie przejmować tym co mówił wczoraj z-ca ordynatora. Ogólnie to trochę mnie uspokoił. Najważniejsze, że z Szymusiem wszystko w porządku
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 14:21   #3767
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość

Zadzwoniłam dziś do tego doktorka,który w piątek zalecił kolejne ktg dnia następnego. Opowiedziałam mu o nieprzyjemnej sytuacji, która mnie wczoraj spotkała ze strony zastępcy ordynatora, no i że na jego polecenie dzwonię żeby wyjaśnić o co w ogóle chodzi i pytam co dalej.

Miły pan doktor powiedział, że dokładnie pamięta mój przypadek i mam się nie przejmować tym co było wczoraj, bo to było jego zalecenie żebym przyszła i dziś też zaprasza, bo ma dyżur i uważa, że lepiej kontrolować te ktg niż coś przeoczyć. Zgłupiałam normalnie... Tamten dziad wczoraj po mnie pojechał podważając decyzje innego lekarza, który to z kolei dziś je podtrzymał

Podjechałam na oddział, KTG dobre, macica ładnie pracuje i się napina <konkretnych skurczy nadal brak>. Lekarz zrobił usg. Powiedział, że zapisy ktg się unormowały, ilość wód spadła, a mały się powoli szykuje do wyjścia. Gin był bardzo miły, wytłumaczył wszystko i raz jeszcze prosił się nie przejmować tym co mówił wczoraj z-ca ordynatora. Ogólnie to trochę mnie uspokoił. Najważniejsze, że z Szymusiem wszystko w porządku

I wez tu bądz mądry..Dobrze ze przynajmniej dzis nie musiałas oglądac tego chama..
Super ze u Szymusia wporzadkuSkoro jest juz na wylocie-to w kazdym momencie mozesz się go spodziewacZagladnełam na pierwszą strone-toz to dzis Twoj termin poroduTrzymam kciuki aby sie cos zaczeło dziac

Czas edycji: 2013-10-13 o 14:22
Stary 2013-10-13, 14:23   #3768
teacherka
Zakorzenienie

My porobiliśmy parę brzuszkowych fotek a teraz przerwa na szykowanie obiadu. Głodna jestem. Dziś polędwiczki w sosie śmietanowym i brokuły. Mniammmm.

Ja dziś spałam w miarę dobrze. Ale widze, że już WSZYSTKIE mówimy dość? Mogłybyśmy się naprawdę wszystkie uwinąć do następnego weekendu... Czego sobie i Wam życzę

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Jo_asiek, dobrze, że chociaż ten lekarz normalny! Fajnie, ze cos się u Ciebie szykuje

Ja na ktg idę dopiero w środę i potem wizyta i będziemy rozmawiać, co dalej...
Stary 2013-10-13, 14:29   #3769
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
ja po tygodniu
Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
po tygodniu ale tylko dlatego ze wczesniej gondoli nie mialam pogoda bedzie tylko brzydsza wiec wole teraz niz zima
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja po 4 dniach
Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
dobre pytanie , u nas Michaś też kończy dziś tydzień ,jutro lub wtorek będzie położna ,wiec czekam aż ona da zielone światło,bo ja boi doopa jestem i nawet werandowania się boję w senie nie wiem w co ubarać dziecie i jak długo ? pomoże ktoś
no wlasnie mam plan od jutra werandowac i moze w srode jak nie bedzie wiało to pojdziemy no wlasnie jak ubierac to ja tez nie wiem

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 14:34   #3770
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość

Hehe, jako ręczniki papierowe- powinny dobrze wchłonąć wilgoć
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 14:41   #3771
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
sama nie wiem :P heh niech chociaż łóżeczkiem się zajmie sam :P a reszte to albo ubierze sam bądź z moja mama czy siostra albo jak ja wrócę to szybko sama poubieram nie wiem w sumie nawet na co czekam ;p hehe
ja mam już wszystko przyszykowane, TŻ przyszykowany, mama, tylko Kornelito się ociąga.

Byłam 1,5 h na spacerze i padam na twarz.
Miałam tyle energii, a teraz taki ochłap jestem.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 14:52   #3772
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Ja na nią się czaję już od czasów Filipa. Strasznie lubię białe meble ikeowe. Nie są może zbyt ambitne, ale kręcą mnie biele z matowymi wstawkami Mieliśmy z tej serii komodę, ale zajechana już bidula zawiasy nie wytrzymały ilości ciuszków.
Ta też w środku jak lumpeks wygląda- aż wstyd pokazywać, ale i Filipowe sąna dolnych drążkach upchane tych ciuchów jak nie wiem. Nawet lekka modyfikacja ( dorobienie 2 drążków) nie pomogło

Wszędzie na full zapchane - mój tż na pewno się w tym nie odnajdzie idę mu tę ściągę zrobię.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_8636.jpg (140,4 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8631.jpg (48,2 KB, 57 załadowań)

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2013-10-13 o 15:09
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 15:05   #3773
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja na nią się czaję już od czasów Filipa. Strasznie lubię białe meble ikeowe. Nie są może zbyt ambitne, ale kręcą mnie biele z matowymi wstawkami Mieliśmy z tej serii komodę, ale zajechana już bidula zawiasy nie wytrzymały ilości ciuszków.
Ta też w środku jak lumpeks wygląda upchane tych ciuchów jak nie wiem. Nawet lekka modyfikacja ( dorobienie 2 drążków) nie pomogło

Wszędzie na full zapchane - mój tż na pewno się w tym nie odnajdzie idę mu tę ściągę zrobię.

OMG!!!!!!!!!!!!!!!!Mozesz sklep normalnie otworzyc!!!Niezle

Bol jajnika powoli ustepuje-czyzby to była owulacja?Cholera wie...jesli tak to błagam nigdy więcej tak bolesnej...

Czas edycji: 2013-10-13 o 15:06
Stary 2013-10-13, 15:08   #3774
LaLoca
Zakorzenienie

Hej! dawno nie pisałam, chociaż czytam systematycznie z telka. Moja córa ciągle domaga się cyca i właściwie na nic nie mam czasu :/ Właśnie wróciliśmy ze spacerku i śpi jak mopsik. Polubiła wózek i nasze spacerki się wydłużyły, ale wcześniej obowiązkowo musi dostać flachę, bo inaczej ryk.

Gratuluję nowym mamusiom

Cytat:
Podobną liczbę gości planujemy, ale nie wyobrażam sobie tego sama przygotowywać. Jesteś niesamowita. Podziwiam!
My planujemy po kościele zabrać wszystkich na obiad do restauracji, a po obiedzie do domu na drugą część imprezy no i tu będzie kawa, tort itd.
Planuję zrobić krówkę/3bit, rafaello, sernika parzonego i bananowca i może coś jeszcze. Tort zamówię u znajomej. Dwie sałatki - warstwową z kurczakiem i jeszcze jakąś mieszaną. Ciepłym daniem będzie strogonoff, bo moja mum robi pyszny. No i w sumie tyle.
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 15:18   #3775
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
[RIGHT][LEFT]

Podobną liczbę gości planujemy, ale nie wyobrażam sobie tego sama przygotowywać. Jesteś niesamowita. Podziwiam!
My planujemy po kościele zabrać wszystkich na obiad do restauracji, a po obiedzie do domu na drugą część imprezy no i tu będzie kawa, tort itd.
Planuję zrobić krówkę/3bit, rafaello, sernika parzonego i bananowca i może coś jeszcze. Tort zamówię u znajomej. Dwie sałatki - warstwową z kurczakiem i jeszcze jakąś mieszaną. Ciepłym daniem będzie strogonoff, bo moja mum robi pyszny. No i w sumie tyle.
Az musiałam sprawdzic co to bo nigdy nie jadłam i nie słyszałam-wygląda rewelacyjnieDostaniemy przepisik?I na bananowca tez?No chyba ze sporo pisania to wtedy poszukam na necie

Kurcze nie wiem co zrobic z tym odciagnietym mlekiem..czy ze względu na to ze wziełam czopek Codipar mam je wylac czy tez moge bez problemu podac córci..wie ktos?

Czas edycji: 2013-10-13 o 15:24
Stary 2013-10-13, 15:35   #3776
teacherka
Zakorzenienie

Cytat:
Ta też w środku jak lumpeks wygląda- aż wstyd pokazywać, ale i Filipowe sąna dolnych drążkach upchane tych ciuchów jak nie wiem. Nawet lekka modyfikacja ( dorobienie 2 drążków) nie pomogło

Aleeeee macie ubranek! Pokazałam Tżowi i przyznał, że wcale nie mamy dużo, a tego się obawiałam

A komody mamy z tej serii co Wasza szafa. JESZCZE dają radę. My zakleiliśmy przezroczyste fronty (zwykłym brystolem od środka na razie). DEnerwowało mnie, że wszystko prześwitywało.
Stary 2013-10-13, 15:42   #3777
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:

wooow ile ciuchow i jak wszystko slicznie poukladane

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
ja mam już wszystko przyszykowane, TŻ przyszykowany, mama, tylko Kornelito się ociąga.

mowisz ze masz przyszykowane?? ja tez mialam i co chwile sprzatalam a jak na zlosc zlapalo mnie jak w domu nie bylo za czysto wiec pewnie jak Ci sie nabrudzi to sie zacznie

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-13, 15:48   #3778
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Aleeeee macie ubranek! Pokazałam Tżowi i przyznał, że wcale nie mamy dużo, a tego się obawiałam

A komody mamy z tej serii co Wasza szafa. JESZCZE dają radę. My zakleiliśmy przezroczyste fronty (zwykłym brystolem od środka na razie). DEnerwowało mnie, że wszystko prześwitywało.
Ja miałam te białe organizery z ikei- w sumie dalej mam. Świetnie się sprawują i o wiele lepiej mi się układa te małe ciuszki w nich i przez to nie było widać- bo faktycznie układane luzem mogą średnio wyglądać przez szybkę bo nawet jak się poskłada to zaraz na nowo.

Jadę dziś po piłkę gimnastyczną

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 15:51   #3779
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dziewczyny mam do Was pytanie odnośnie szczepień. Decydujecie się tylko na te szczepionki podstawowe czy jeszcze dodatkowe? (pneumokoki, meningokoki itp).

My decydujemy się na pewno na szczepienie podstawowe 6w1 ale mamy dylemat co z resztą.
Stary 2013-10-13, 15:52   #3780
rusałka_1
Zakorzenienie

czaszka mówisz że musi się nabrudzić? to ja już nie sprzątam i czekam na Jaśka

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość

ale mają tam bałagan
dobrze że u Szymka wszystko w porządku i że dziś nie musiałaś tracić nerwów na ten szpital

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość

kochana ja na spacerze nie byłam a ochłapem jestem

Cytat:

wow! ale masz ubranek

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości