|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
blogerko, gratuluje odwagi!! Dobra decyzja!
Trzymam kciuki, zeby TZ sie ogarnal i dorosl do roli ojca. Chyba rzeczywiscie jest powaznie, skoro on mowi o alimentach... |
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Ale tu ciszaaa. Nie było mnie pół dnia. Bylismy na spacerku. Porobiliśmy fajne jesienne zdjęcia i byliśmy w sklepie bo butów szukałam. Byliśmy w ccc, centro. Nie było nic fajnego Na stronce ccc widziałam super ( te co debrah pokazywała) ale nie było wogóle
No i kupiłam w deichmanie takiehttp://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...-damskie-botki na żywo o wiele ładniejsze są
|
#2463 |
|
Wtajemniczenie
|
blogerko, a myślałam, że u Was co nieco się poprawiło.. Skoro jest źle to podjęłaś bardzo słuszną decyzję. Powodzenia!!
a pożal się Boże tatusiowi może coś do makówy trafi... ewik, zdrówka dla Domci pstryku, dawaj foty jak żeś się odwaliła na weselicho ![]() ![]() ![]() aleeeeeeeee tu dzisiaj ciiiicho.... w k. Julas ![]() słuchajcie, siedzi u nas teraz jakaś tam ciotka z rodziny TŻ, ostatnio ją widzieliśmy dwa lata temu na ślubie naszym. No i mówi do małej- "nie wiedziałam jaka Ty już duża jesteś, czy kupić jakąś CZEKOLADKĘ czy co" i w związku z tym, że nie wiedziała, czy czekoladke czy nie to nie kupiła nic ![]() :brzyda l:---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- szaja, Pani Prezes wymiata ![]() ![]()
|
|
#2464 |
|
Wtajemniczenie
|
cała - moja babcia wczoraj jak bylam u niej w odwiedzinach wyparowala tekstem " Lec do zabki po jakas pomadke dla Borysa, dajesz mu juz czekolade, prawda?"
no ale babcia 86 lat ma, i troche inne czasy wtedy byly. za to mama czestowala dzisiaj Borynia miesem z patelni w takiej panierce ala KFC, ja sama tego bym nie zjadla bo to dla mnie sola i tluszczem wsiaknietym w bulke ocieka a co dopiero moje dziecko biedne. Dlatego czuje, ze lekko tutaj nie bede miala, no ale zawsze to lzej niz nie byc docenianym a wrecz sluchac codzien ze gowno sie robi. Male dziecko wychowywac samemu - gowniana robota. To tylko taki ojciec nierob moze powiedziec.
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryń, super że weselicho udane
Czekam na zdjęcia Twej osoby ![]() Blogerko, gratuluję decyzji A tylko po tym, co piszesz o jego zachowaniu po Waszym wyjściu, widać, że postąpiłaś najlepiej jak mogłaś. Skoro on nawet nie próbował Cię odwieść od tej decyzji, ani nawet o Boryska nie zawalczył, tylko od razu wyjechał z widzeniami i alimentami, to wychodzi na to, że chyba mu to spasowało...IDIOTA! ![]() ------------------- My byliśmy dzisiaj u t-ów, obżarłam się jak dzika locha ![]() Strzelałam z wiatrówki - 7/10 celnych w puszkę zawieszoną na drzewie, a niektórzy faceci nawet tylu nie mieli |
|
|
|
#2466 |
|
Wtajemniczenie
|
hje - to akurat mój błąd bo zbyt wiele razy "straszyłam" go wyprowadzką, pakowałam się, a nigdy nie byłam w stanie dopiąć tego do końca. Za pierwszym razem prosił, żebym została i pytał co ma zrobić, żebym zmieniła zdanie. Myślę, że teraz do samego końca nie wierzył, że tak się stanie. Ale mam dość. Wczoraj spłkałam się jak głupia siedzac sama przy kominku i pijąc martini, poczułam się jak opiekunka do jego dziecka. Nie chce tak żyć. Czuję że zrobiłam krok wstecz wracając do rodziców, ale nie pozwolę by ktoś mi mówił że nie robię nic, keidy ja każdego dnia dajęz siebie jakieś 80%. Opiekuję się dzieckiem sama praktycznie całą dobę, staram się ogarnąć wszytsko, łącznie z samą sobą, non stop z dzieckiem na ręku albo u nogi
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Błędem jest może tylko to, że tak późno się zdecydowałaś, faktycznie. Ale lepiej późno niż wcale! Teraz uważasz to za krok w tył, ale może kiedyś stwierdzisz, że był najlepszy, jaki mogłaś zrobić
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Spacerek
|
#2469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2470 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
juz nawet nie chodzi mi tak o to, że mówiła o czekoladzie, ale w ogóle mogła nic nie mówić. takie tłumaczenie... nie chciała to nic nie kupiła i nie musi kręcić i sie głupio tłumaczyć. Nie lubię czegoś takiego jak ktoś z siebie durnia robi, a dobrze wie, że od początku nie chciał lub nie miał zamiaru nic przynosić. Uważam, że to co powiedziała- to mogła sobie darować nie mogę sobie wyobrazić jak Twój TŻ mógł Ci mówić, że nic nie robisz, ale tak jak mówi hje- może kiedyś uznasz ten krok za najlepszy ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- nasza lazurowa panna silver, bardzo oryginalnie nazwane zdjęcia
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-10-13 o 19:44 |
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Deli, cos dla Ciebie, pewnie sie ucieszysz http://hatak.pl/artykuly/charlie-hun...twarzach-greya
|
|
|
|
#2472 |
|
Rozeznanie
|
Daria jest z dnia na dzien coraz śliczniejsza
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryczku dawało zdjęcia i się nie wymiguj ![]() Ewik Zdrówka dla Domci! Blogerko często jak czytałam Twoje posty,to zastanawiałam się czemu z Nim jesteś,ale kiedyś napisałaś że Go kochasz więc myślałam że się poprawiło. Szkoda że jednak nie Trzymam mocno kciuki żeby się ogarnął ten Twój TZ.I nie odbieraj tego jakoś negatywnie,ale czemu myślisz że jesteś niańką Borysa? Przecież to Twoje dziecko,nie sprawia Ci przyjemności opieka nad Nim? Czy chodzi po prostu o to że chciałabyś pomocy ojca dziecka? Cała niektórzy nie potrafią się powstrzymać od zbędnego komentarza i tłumaczą się nie wiadomo po co. Hje to niech Ci nikt lepiej nie podpada z Twoja celnością. ![]() Silver Daria śliczna! My też dzisiaj byliśmy na super spacerze. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- A i jeszcze,Charliz nienawidzę takich tekstów Szkoda że siostra wychowuje dziecko na takiego samoluba.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2474 |
|
Wtajemniczenie
|
pstryniu cieszę się, że wesele się udało
![]() silver ja dodaję liść laurowy, ziele angielskie (wyjmuję przed blendowaniem) majeranek, lubczyk, bazylia a Daria prześliczna blogerko palant straszny z tż:/ przykro mi, że wszystko się tak u Was potoczyło, mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej charlizz współczuję sytuacji z siostrzenicą:/ ciekawe jak sobie poradzą jak się rodzeństwo urodzi ![]() Deli przykro mi z powodu samochodu:/ cała ![]() hje brawa za szczały ![]() fewciu u Nas podobny dzień
|
#2475 |
|
Konto usunięte
|
Blogerko- wreszcie. Dacie radę
|
|
|
|
#2476 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
buziaki ![]() Cytat:
![]() super, że weselicho udane, teraz tylko pokazuj się, jak wyglądałaś ![]() a zachwyt na sali Cytat:
o kurczę, przytulam mocno, na pewno podjęłaś słuszną decycję i my Cię będziemy wspierać... może tż się opamięta... dorośnie... Cytat:
![]() i te teksty, mogłyby sobie darować ![]() Cytat:
u nas dziś mega megaśny marud, nie wiem, zęby?skok?taki etap? wszystko naraz :/ padam a od jutra tż w domu, więc pewnie będzie mnie mniej ![]() ciekawe, jak tam Aśka po chrzcinach
|
|||||||
|
|
|
#2477 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane moje ja nadrobiłam i tylko tak na szybko odnoście kombinezonów z Lidla. Nie wiem czy będą takie jak w tamtym roku tylko kolory inne ale ja mam z ciuchów
taki tylko że z 2012 roku i powiem tak...on moim zdaniem nie jest bardzo ciepły, raczej nie na mrozy....tzn ja bym nawet sobie takiego nie nałożyła w duży mróz. Dlatego też jak trafiła się okazja to kupiłam Igiemu też drugi, co niedawno pokazywałam - ten już jest cieplutki.Aaaa i rozmiarówka jest taka podwójna (podkreślam że nie wiem czy w tym roku będzie tak samo) bo mamy 74/80. No i za duży jeszcze trochę jest a w ubrankach przechodzimy właśnie na rozmiar 80 (74 bodziaki np. jeszcze mogą być ale już na styk). Jak znajdę gdzieś na necie zdjęcie jakieś to pokażę zaraz.
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, super, że mąż wyszedł z taką propozycją.
Ciekawe, jak to będzie u nas, jak nadejdzie kwiecień... Co postanowimy... Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-10-13 o 20:56 |
|
|
|
#2479 |
|
Wtajemniczenie
|
U Aśki, ok a takiego torta pierdyknęła że klękajcie narody
![]() A kombinezon z Lidla taki mam: http://tablica.pl/oferta/kombinezon-...y-ID3weQw.html
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Illusion a skąd wiesz jaki tort u Aski?
![]() Jeszcze miałam się odnieść,my chodzimy do kościoła z Blanka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2482 | |||
|
Zakorzenienie
|
Blogerko
za podjęcie takiej decyzji. Na pewno będzie Ci teraz mega ciężko ale dasz radę!! Ja nie wyobrażam sobie żyć z takim facetem, który sam nic nie robi jeszcze ma pretensje. U nas nigdy nie zdarzyło się tak żeby Tż wyszedł na piwo i nie spytał mnie o zdanie. BARDZO DOBRZE ZROBIŁAŚ!! Szkoda że nie dojrzał do roli ojca Bardzo bardzo mi przykro kochana ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
hahahahhaha ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- A skąd wiesz??
|
|
#2483 |
|
Zadomowienie
|
Blogerko, mam nadzieję, że tż się ogarnie i zawalczy o Ciebie i Boryska i zacznie się zachowywać jak na ojca i partnera przystało Pstryczek,super, że impra udana. Brawa dla Kubusia za dzielne zniesienie rozłąki ![]() Lady, to mąż Cię zaskoczył ![]() Fewcia, super, że dzień udany Silver, Darunia cudna
|
#2484 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powiem tak....ja bym się czuła jak wyrodna matka bo zmarzlak jestem i ja sama w długim puchowym płaszczyku a dziecko w takim kombinezonie (ocieplonym cienką warstewką polaru, w rękawkach i nogawkach nie ma ocieplenia żeby się nakładało lepiej)....no chyba że w śpiworku z barana + osłonka na wózek.---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Gadałam z nią chwilę na fb....pochwali się Wam zaraz pewnie bo chyba nadrabia
|
|
#2485 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ja takie sytuacje znoszę już od kwietnia: nie nastawiaj się na nie tak od razu, bo będziesz się nakręcać, ja się właśnie tak nakręcałam, zabraniałam kategorycznie dawaćczekolady itd., aż w końcu przyszedł moment, że byłam bombą tykającą, że mialam ochotę pięścią walić w ściany ze złości bo ciemnota i co oni w ogóle chcą dawać mojemu dziecku, z czasem zaczęło mnie drażnić WSZYSTKO. aż wreszcie wybuchłam, powiedziałam mamie parę słów, które dały jej do myślenia, a ja przetłumaczyłam sobie, że nikt nie chce źle ani dla Oli, ani dla mnie. i o tym musisz pamiętać przede wszystkim. Ja przymykam oko, jak moja mama daje Oli "rarytasy", odkąd jej kategorycznie nie bronię, to mam wrażenie, że ona już nie ma takiego ciśnienia by dawać jej różne rzeczy. Dała jej ostatnio mielonego np. jak mnie nie było, no ale było to tylko może z pół łyżeczki tego mieska ze środeczka. I nic jej na ten temat nie powiedziałam, bo: Oli nic po tym nie jest, sama jej daje spróbować to co ja jem, a poza tym i co najważniejsze-jak ją ochrzanię to pod moja kolejną nieobecność znowu jej coś da, tylko tym razem się nie przyzna więc wolę wiedzieć. I dziś np robiłam jej taki mus z gruszek do słoików,bo dostałam od babci i probuję go, a to takie mega słodkie, mówię do mamy przyznaj się, posłodziłaś,a ona że nie, jakby posłodziła to by powiedziała, bo co jej zależy i fajnie, że nie ukrywa nic przede mną w tej kwestii. No i najważniejsze-liczy się z moim zdaniem.Cytat:
tylko mam też ogromną nadzieję, że nas wtedy nie opuścisz dla innego wątku Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
||
|
|
|
#2486 |
|
Zadomowienie
|
Laski wpadlam sie tylko przywitac i pochwlalic, ze juz po chrzcinach, wszytsko wyszlo super, mloda w kosciele grzeczniutka, mimo, ze byla godzinna msza ... czasami tylko meme i nienienie gadala .. najsmieszniej bylo jak siadz kazanie mowi a ta nienienienienei jak kataryna
Zarcia zostalo tyle, ze wszystkim dalam walówke i nie bede musiala 3 dni gotowac TZ ... wrzuce zdj do klubu, jutro, bo mama robila i musze zgrac ... Chwale sie tortem, opylalo sie robic go 2 dni na raty ... mina po ukrojeniu 1 kawalka bezcenna ... ale wniosek mam 1, nienawidze lukru plastycznego i wiecej nie robie .. tort moze i ladny, ale zdecydowanie lepszy jest ze smietana na wierzchu Jutro w koncu do was wracam ...
|
|
#2487 |
|
Zadomowienie
|
My jak zwykle w weekend odwiedzamy babcie
W sobotę byliśmy u moich rodziców, dziś u teściów. Piotrek bawił się z swoim braciszkiem Oleczkiem (synem mojej siostry ), oj jacy oni są cudni razem, ganiają się na czworakach, śmieją do siebie i przytulają![]() w załaczniku moje chłopaki kochane
|
#2488 |
|
Zadomowienie
|
Aska
Fewciu, miło się czyta o tak fajnie spędzonym czasie we troje Laski, mnie się spać chce okrutnie, jutro do szkoły Chyba zaraz wezmę te moja kruszynkę do siebie do łóżka, jeju, jak ja ją kocham Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#2489 |
|
Rozeznanie
|
wow jaki tort
![]()
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() My dziś byliśmy w Bielsku było cudnie, bardzo piękne miasto i chodź bywałam czasem to nigy na rynku i w okolicach Zdjęcia udane, aparat się nie zepsułTylko Hania i dalsza historia kupowa mnie martwi, dziś zrobiła chyba z 5-6 i to nie takie typowe biegunkowe tylko jak za niemowlaka, mam wrażenie że co zje to zaraz kupa nie ogarniam tego normalnie nic jej się nie dzieje tylko to.... może jakiś probiotyk? Wiecie nie chce lecieć do lekarza "bo dziecko robi dużo kup..." A może jakieś badania krwi np? nie wiem. Ewik a jak Domcia????Blogerko, myślę, że podjęłaś słuszną decyzję. Trzeba mieć szacunek do własnej osoby i nie pozwalać dać się tak traktować. Życzę Ci dużo siły Silver, piekna Darusia ![]() Wybaczcie nie mam siły dziś na nic jestem totalnie wypompowana
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

Czekam na zdjęcia Twej osoby 
A tylko po tym, co piszesz o jego zachowaniu po Waszym wyjściu, widać, że postąpiłaś najlepiej jak mogłaś. Skoro on nawet nie próbował Cię odwieść od tej decyzji, ani nawet o Boryska nie zawalczył, tylko od razu wyjechał z widzeniami i alimentami, to wychodzi na to, że chyba mu to spasowało...

6 5 4 3 2 1

Szkoda że siostra wychowuje dziecko na takiego samoluba.

za podjęcie takiej decyzji. Na pewno będzie Ci teraz mega ciężko ale dasz radę!! Ja nie wyobrażam sobie żyć z takim facetem, który sam nic nie robi jeszcze ma pretensje. U nas nigdy nie zdarzyło się tak żeby Tż wyszedł na piwo i nie spytał mnie o zdanie. 
nie ogarniam tego normalnie nic jej się nie dzieje tylko to.... może jakiś probiotyk? Wiecie nie chce lecieć do lekarza "bo dziecko robi dużo kup..." A może jakieś badania krwi np? nie wiem. Ewik a jak Domcia????