Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę:
W brzuchu pupę swą wypina- chce na świat juz przyjść dziecina! 3 4,92%
Rodzić juz nadchodzi czas - przerażenie jest wśród nas! 1 1,64%
Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! 55 90,16%
Bolą plecy, boli zad - ile trwać ma ciąża ta? 0 0%
Dzieci w brzuchu, dzieci w wózkach - poczekalni to końcówka! 2 3,28%
listopadowo grudniowe mamusie 0 0%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-13, 21:54   #2941
Mya1989
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Mam info od magalskiej:

"Bruno jest już na świecie, 3720 g i 56cm, urodziłam przez cc bo akcja słabo postępowała, a tetno malemu sie wachalo (skurczybyki byly ale rozwarcie na palec) zdjatko jutro jest sliczniusi i ma czarne loczki"

Tak więc mamy kolejnego maluszka

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 21:57   #2942
anulka2205
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Motylek ślicznie wyglądasz

Super, że Rybkę juz puszczają

Anoula fajnie, że mas ztakie pozytywne wrażenia

Nasturcja jak tam? U mnie fałszywy alarm- pojechała w końcu na ktg, bo ciągle bez zmnian, ani się nie rozkręca ani nie mija, ale Małej nie czułam. Boli i kiepsko się czuję, ale Hanula skopała maszynę chociaz, teraz znów ucichła, skurcze się nie piszą, to panie życzyły miłaj nocki i jestem

Magalska gratulacje, duży Bruno, czekamy na foteczki

Wielkie kciuki dla Ani

Edytowane przez anulka2205
Czas edycji: 2013-10-13 o 21:58
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 22:09   #2943
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Messsuah Pokaż wiadomość
Cześć Kobitki !

ja to jak zwykle mało się oddzywam ale podczytuje

w tym tygodniu zaczynam 31 tc

byłam na badaniach, na szczęście wszystko ok, przepływy w łożysku prawidłowe, ilość wod płodowych itd. itp.
nawet widziałam zdjęcie swojego malca w 3/4 D.... ale ma wielki nos.... chociaż gin powiedział ze na ten tc to zdjęcia niezbyt odzwierciedlają rzeczywistość bo maly ma za mało miejsca, a fale pokazujące obraz sa zniekształcone (szkoda ze nie poprosiłam o foto na polowkowym może bym była mniej przerazona )
Hehe moja też miała duży nos

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
ja przed chwilą zaliczyłam akcję alarm- jeszcze nie wiem czy fałszywy złapał mnie moooocnu skurcz, zaraz potem przeczyściło mnie na maxa dobre 20 min brzuch ciągle twardy, biegiem się pogoliłam i wykąpałam i jak tamto to było nic, to nie wiem czy nie urodzę od samej gimnastyki przy goleniu w każdym razie idę leżeć i czekać
Kurczę bierze nas po kolei U mnie póki co nic się nie dzieje.

Ciekawe jaka noc będzie, bo poprzednia była tragiczna. Nie dość że mąż strasznie chrapał to mała mi się taaak wierciła, że nie mogłam na żadnym boku uleżeć, na plecach też odpada bo mi niedobrze. Później jakoś udało mi się usnąć, podłożyłam poduszkę pod prawy bok.

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość

WIADOMOŚĆ OD MAOMAMI:
"Od 15:10 Zuzanna jest z nami 53 cm 3250g bolało ale warto Narazie jest mała krzykaczka, była owinięta pępowiną dwa razy"

gratulacje Mao!!!

edit: później prześli mi fotkę malutkiej!

Gratulacje dla Maomami!

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Hejo, dziewczyny!

Mam wiadomość od magalska! Ok 10 odszedł jej czop, a 5 minut po nim odeszły jej wody. Jest już na porodówce, ale skórcze póki co słabe i rozwarcie nikłe. Czekają na rozwój akcji i jeśli nie będzie to podadzą jej oksy. Macie pozdrowienia od niej
Się dzieje Pewnie Bruno już jest po drugiej stronie brzuszka

Cytat:

przedstawiam Wam.................... Zuzięęęęęęę
Jaka śliczna

Skręca mnie z ciekawości jak będzie moja wyglądać

Cytat:

jeju dziewczyno, u Ciebie aż 53 dni a co ja mam powiedzieć, do jednego terminu zostało mi 8 dni a do drugiego 23
U Ciebie to spora różnica w datach jest. Ciekawe kiedy Cię złapie

Ja mam z OM na 5 listopada, a z USG na 9

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość

a ja mam wieści od rybki, napisze Wam dokładnie co mi napisała
"Mamy się dobrze, jutro wychodzimy, bvył u małego lekarz i badanie wyszło ok, tętno troche nie równe, ale nie zagrażające? Dla mnie dziwne to i ide do innego lekarza jak już wyjdziemy. Jak uda mi się wszystko ogarnąć to wkleje zdjęcia małego Skarba, jest przekochany i dam opisy, bo troche tego jest :P dobrze że już wychodze, jeszcze dwa dni i mnie by w psychiatryku zamknęli, ale o tym już w opisach pozdrowienia od Nas dla wszystkich "

Troszke padnięta jestem po weekendzie w szkole jutro zajrze na spokojnie
Dobrze, że u Rybki wszystko ok

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 22:10   #2944
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Mam info od magalskiej:

"Bruno jest już na świecie, 3720 g i 56cm, urodziłam przez cc bo akcja słabo postępowała, a tetno malemu sie wachalo (skurczybyki byly ale rozwarcie na palec) zdjatko jutro jest sliczniusi i ma czarne loczki"

Gratulacje! Czarne loczki o jaa

Stary 2013-10-13, 22:13   #2945
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Mam info od magalskiej:

kolejny maluszek dzisiaj

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 22:13   #2946
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
też mam takie obawy co do tego fenka ale myślę, że jak się skurcze uspokoją to po 38 tygodniu sama go odstawię żeby właśnie potem nie było tak, że przechodzę nie wiadomo ile
mi zdjęcia mąż robił a to zawsze ja stoję po drugiej stronie obiektywu i jakoś nie czuję się w roli "modelki" ale chciałam mieć pamiątkę szkoda tylko, że nie było komu zrobić mi z mężem i synusiem... zresztą dziś to tak na szybko było więc nawet małego nie brałam do zdjęć bo za długo by się zeszło a ja już w połowie padałam... może jeszcze coś w plenerze uda nam się zrobić tak rodzinnie... będę musiała pomyśleć kto by nam mógł je cyknąć
Super zdjęcia i Ty w ogóle śliczna
Cytat:
Mam info od magalskiej:

jest i Bruno GRATULACJE!! czarne loczki

Miłej nocki
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 22:14   #2947
xxxMikixxx
Zakorzenienie

motylek85 świetnie wyglądasz i jaki brzuszek gładki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-13, 22:17   #2948
kyte
Wtajemniczenie

I nemosek coś nam zaginęła.
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 22:18   #2949
nemosek
Zakorzenienie

Nadrabiam jeszcze piątek po łebkach sobote i niedzielę.Trochę naskrobałyście
Ja sobie zrobiłam totalne odmóżdżenie i dobrze
Pół soboty przespałam- nie wiem co mi tak daje w d.upę ostatnio.Chyba wychodzi stres,przemęczenie przeprowadzkowe itp... bo tż też nietomny chodzi.Albo zbieramy siły na wielkie przyjście naszego skarbka

Posprzątał w sobotę wszystko za mnie pięknie, a mi kazał tylko leżeć i odpoczywać.Żyć nie umierać
Ogólnie leniwy weekend: Spacerki,spanko,wypad na pizzę,buszowanie w liściach i korzystanie z cudnej pogody jesiennej.I nawet mała sesyjka.Jutro przegladną i wrzucę foteczkę

Dzastin
Gratulacje ustalenia daty

Rybko Lecz szybko infekcję i do domku

Anoula Poducha ja wiem żeby główka nie naciskała w dół tylko była pod kątem-tak sobie wydedukowałam

Beatka Mała jest cudna Opis przeczytam jutro
za wagę .Ale zadroszczę spanka na brzuszku

Lilith

AAby Czyli zadowolona jesteś z zakupu stanika?

Sorento Od piątku do niedzieli kopałam w liściach Żal mi było takiej pięknej pogody No dobra pół soboty przespałam
Aż 76 dni wow,zaczynam zadzrościć

Babku
Wstawiałaś fotkę,pokaż przegapiłam

Miss 50 dni luzik kochana

Rusałka
Minęłaś się z powołaniem ,jakie piękne i smaczne rzeczy
Peper Już wszystko gotowe dla Tymka To teraz tylko czekamy na malucha

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 22:22   #2950
nemosek
Zakorzenienie

Kyte Ja mam tak od około 3 tygodni-pocę się jak młody wieprzek i to dosłownie wszędzie ostatnio

Dzidzia Ale rany kiedy ten miesiąc zleciał.A młody nieźle przybiera,systematycznie

Asist
za wóz

Anoula Nam nigdy gumka z durexa nie pękła.A stosujemy już dłuuuuugo bo tabletkami nie chce się truć,zresztą juz tyle przerobiłam wcześniej i na żadne nie reaguję dobrze.A to libido zerowe,apetyt mega albo depresja :/
No i durexy to jedyne na które nie mam uczulenia i nie reaguję pieczeniem.
Ale widzę że różne opinie są.

Anulka Mam nadzieję że przeszło już doczytałam że fałszywy alarm
Ależ pięknie to ujęłaś dokładnie odpoczynek na łonie rodziny

Lilith,Sorento Dziękuję za troskę Jeszcze nie rodzę

Miki Szczurki choć słodkie to nie dla mnie

Ktosiula
Doczytałam o pająkach Ne boisz się Podziwiam naprawdę.Nienawidzę pająków,brrrrrr
Co do podóróży samochodem,Tymek wypycha się jak tylko ruszymy a ja się wygodnie usadowię w fotelu

motylek pokombinujcie ze statywem

Rybko super że do domku wychodzicie

Magalska
ale się dzieje

Brawo jest następny bobas Gratulacje!!!!Witamy Bruna

Maomami Gratulacje,ale szybko poszło
Zuzka cudna dziewczynka

Ale się dzisiaj dzieje,normalnie wysyp weekendowy

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
I nemosek coś nam zaginęła.
Jestem kochana

Czekam na nasza kolejkę

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-10-13, 22:24   #2951
peppermint patty
Rozeznanie

Magalska wieeeeelkie GRATULACJE !!!!

Super wiesci dzisiaj

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
peppermint patty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 22:27   #2952
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peppermint patty Pokaż wiadomość
Magalska wieeeeelkie GRATULACJE !!!!

Super wiesci dzisiaj

Teraz czekamy na Ciebie i Titka

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Dobranoc

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-10-13, 22:32   #2953
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mya1989 Pokaż wiadomość
mam info od magalskiej:

"bruno jest już na świecie, 3720 g i 56cm, urodziłam przez cc bo akcja słabo postępowała, a tetno malemu sie wachalo (skurczybyki byly ale rozwarcie na palec) zdjatko jutro jest sliczniusi i ma czarne loczki"

tak więc mamy kolejnego maluszka
gratulacje

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Anoula Nam nigdy gumka z durexa nie pękła.A stosujemy już dłuuuuugo bo tabletkami nie chce się truć,zresztą juz tyle przerobiłam wcześniej i na żadne nie reaguję dobrze.A to libido zerowe,apetyt mega albo depresja :/
No i durexy to jedyne na które nie mam uczulenia i nie reaguję pieczeniem.
Ale widzę że różne opinie są.
my mimo wszystko tez zawsze durexy
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 23:04   #2954
sorento
Rozeznanie

Cytat:
Mam info od magalskiej:

gratulacje, witamy na świecie

nasz synek
sorento jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 23:43   #2955
rusalka12
Zadomowienie

Magalska, Maomami - GRATULACJE!!!

Teraz pojdzie po sznureczku. Co chwile bedzie nowy bobasek

Dziekuje za slowa uznania. Wciaz sie ucze, wciaz ternuje, chce wykupic jakies kursy zdobienia bo jak juz sie zabieram za ciasto czy torta to robie wszystko sama - zadnych polproduktow, gotowych ozdob i mas...

Ja dzis ledwo przytomna. Zuzol od 4:30 miala jakies fazy i co chwile mnie wolala. I tak prawie do 6:00. Caly czas cos bylo nie tak - a to zachciało jej sie mleka, a to chciAla isc do nas, a to siusiu...myslalam, ze zwariuje. Tz do niej poszedl pierwszy to wpadla w histerie. Od kiedy jestem ba zwolnieniu (trzy tygodnie) to wszystko musi byc "ś mamą"...
Jak mala w koncu zasnela tz zaczal stekac bo zlapala o migrena. Kazalm mu wziasc tabletke, to on na to, ze nie ma. W koncu nie wytrzymalam, zeszlam na dol, przynioslam mu tabletke i zasnelam moze po 7:00, zeby wkrotce zostac wyrwana ze snu przez core moja kochana, ktora z drugiego pokoju krzyczala - "mamusiu, juz sie obudzilam, juz jest jasnosc"
Normalnie mam dwojke dzieci (tz i Zuzol) a trzecie w drodze

Moc buziakow dla wszystkich

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Co do antykoncepcji - od ponad 12 lat uzywamy gumek - Durexow niebieskich. Bralam pigulki przez jakies dwa lata i byla to pomylka. Tylam, zatrzymywaly mi wode w organizmie, pojawil sie cellulit i okropne migreny, libido mi zmalalo (wlasciwie nie mialam ochoty na sex at all)...od ponad 10lat nie biore pigulek i do nich nigdy nie wroce.
Zadna gumka nigdy nam nie pekla. Zadna sie nie zsunela. Wiec po maluszku wracamy do Durexow
rusalka12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 23:56   #2956
anulka2205
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rusalka12 Pokaż wiadomość
Magalska, Maomami - GRATULACJE!!!

Teraz pojdzie po sznureczku. Co chwile bedzie nowy bobasek

Dziekuje za slowa uznania. Wciaz sie ucze, wciaz ternuje, chce wykupic jakies kursy zdobienia bo jak juz sie zabieram za ciasto czy torta to robie wszystko sama - zadnych polproduktow, gotowych ozdob i mas...

Ja dzis ledwo przytomna. Zuzol od 4:30 miala jakies fazy i co chwile mnie wolala. I tak prawie do 6:00. Caly czas cos bylo nie tak - a to zachciało jej sie mleka, a to chciAla isc do nas, a to siusiu...myslalam, ze zwariuje. Tz do niej poszedl pierwszy to wpadla w histerie. Od kiedy jestem ba zwolnieniu (trzy tygodnie) to wszystko musi byc "ś mamą"...
Jak mala w koncu zasnela tz zaczal stekac bo zlapala o migrena. Kazalm mu wziasc tabletke, to on na to, ze nie ma. W koncu nie wytrzymalam, zeszlam na dol, przynioslam mu tabletke i zasnelam moze po 7:00, zeby wkrotce zostac wyrwana ze snu przez core moja kochana, ktora z drugiego pokoju krzyczala - "mamusiu, juz sie obudzilam, juz jest jasnosc"
Normalnie mam dwojke dzieci (tz i Zuzol) a trzecie w drodze

Moc buziakow dla wszystkich

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Co do antykoncepcji - od ponad 12 lat uzywamy gumek - Durexow niebieskich. Bralam pigulki przez jakies dwa lata i byla to pomylka. Tylam, zatrzymywaly mi wode w organizmie, pojawil sie cellulit i okropne migreny, libido mi zmalalo (wlasciwie nie mialam ochoty na sex at all)...od ponad 10lat nie biore pigulek i do nich nigdy nie wroce.
Zadna gumka nigdy nam nie pekla. Zadna sie nie zsunela. Wiec po maluszku wracamy do Durexow
jest już jasność przeurocza
a zapomniałam wcześniej pisać- co to kiełbasa ze słoika???

Ciekawe czy jak popisze na forum w okolicach 2 w nocy jak Maoami wczoraj, to tez jutro się będziemy tulić z Hanią niby nic się nie dzieje, ale coś dziwnie jest

Wielkie kciuki dla Ani
Stary 2013-10-14, 00:02   #2957
babku
Zadomowienie

Nadrabiałam wszystko z telefonu, ale jak tylko zaczynałam odpisywać, to ktoś coś ode mnie chciał Dopiero teraz przed snem mam chwilę spokoju. Tak na szybciutko:

Maomami gratulacje!!! Malutka jest słodka

Magalska gratulacje!!! Czekamy teraz na zdjęcia Bruna.

Motylek super zdjęcia, a Ty bardzo ponętnie I brzucho bardzo fajny kształt.

Pepper trzymam kciuki. Ciekawe czy uda Ci się dzisiaj zasnąć choć na chwilkę

Ryba fajnie, że już wychodzicie. Konsultacja z innym lekarzem na pewno nie zaszkodzi.

Nemosku jutro odbieram już wszystkie zdjęcia od fotografki, więc wrzucę hurtem

Rusalka torty przepiękne, szczególnie ten z misiem
babku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 00:32   #2958
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
ojej w końcu wyjdą!

nie siejesz paniki, ale pewnie sama się bardziej stresujesz :P

tak myślałam że coś działacie przy remoncie

aaa o to Ci chodziło :P nie no ja nie mam z tym problemu ale ta grubsza sprawa po zelazie była u mnie czarna

OD MAO:
"No to trzymam kciuki za magalską super że ryba wychodzi A my czujemy się w miarę ok, mnie szczypie rana bo musieli mnie naciąć, a malutka była obwinięta pępowiną dwa razy ale jest dobrze z nią. Próbujemy się karmić, coś tam leci, mała ciągnie. A teraz śpi- ciekawe jak długo bo złośnica mała z niej ale kochana"

jeszcze jest bałagan nie ma karnisza i firanek i paru rzeczy brakuje ale.... mam sypialnię!!
Pomysl ze ja mam szwy z gory na dół I mega dawke zelaza w tabletkach I płynie.
Reszte sobie dopiszcie , jak wyglada u mnie grubsza sprawa

MaO
Byłas dzielna I chyba szybciutko poszło.
Zuzinek przesliczny. Odpoczywajcie

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Maomami gratulacje, witamy Zuzankę na świecie

a malutka jest cudna

Magalska choć pewnie już tulisz Bruna

Super że Rybka jutro wychodzi do domu, tam napewno odżyje po tym pobycie w szpitalu

Trele pytałaś o klamerkę. Mój Jaśko też ją miał ale przed wyjściem mu ją ściągnęli
Odpadl juz mu pepuszek?

KOCIAK ja na poczatku spalam bez stanika , ale Od dwoch dni spie w takim bardzo miekkim jakby sportowym tylko z klapami do karmienia I uwazam ze tak lepiej. Jakos wszystko w ładzie.

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Cytat:
Mam info od magalskiej:

Gratulacje!!
Loczki musza byc slodkie.

Powoli sie zbiera ekipa na nocne pogaduszki do cyca
Kto rodzi z Pepper?

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 00:36   #2959
rusalka12
Zadomowienie

Anulka to w sumie bardziej wychodzi taka domowa mielonka, bez konserwantow i wszelkiego swinstwa.
Mieli sie lopatke wieprzowa, dodaje czosnek, majeranek, sol i pieprz, wklada do sloikow, mocno dociskajac, do 3/4 wysokosci, sloiki zagotowuje sie przez godzine. Na drugi dzien zagotowuje sie jeszcze raz. Latwe, smaczne no i bez calej chemii

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-14, 00:38   #2960
anulka2205
Wtajemniczenie

Cytat:
Anulka to w sumie bardziej wychodzi taka domowa mielonka, bez konserwantow i wszelkiego swinstwa.
Mieli sie lopatke wieprzowa, dodaje czosnek, majeranek, sol i pieprz, wklada do sloikow, mocno dociskajac, do 3/4 wysokosci, sloiki zagotowuje sie przez godzine. Na drugi dzien zagotowuje sie jeszcze raz. Latwe, smaczne no i bez calej chemii
o fajne, trzeba spróbować

Wielkie kciuki dla Ani
Stary 2013-10-14, 00:40   #2961
rusalka12
Zadomowienie

A Zuzol potrafi zabic swoimi tekstami i zupelnie rozbroic ;-)
Jak idzie spac to mowi - o juz jest ciemnosc
Ostatniej mocy przyszlam do niej w krotkich gaciach a ona do mnie - mamusiu masz gola dupe?
Stary 2013-10-14, 01:02   #2962
anulka2205
Wtajemniczenie

Cytat:
Ostatniej mocy przyszlam do niej w krotkich gaciach a ona do mnie - mamusiu masz gola dupe?
hehe i nie wstyd Ci tak z gołym tyłkiem do dzieciaka

chyba mi czop odchodzi pospałabym sobie, ale nie da chyba rady

Wielkie kciuki dla Ani
Stary 2013-10-14, 01:09   #2963
rusalka12
Zadomowienie

No kurka chyba wstyd ;-)

Wow - ja ńie mam pojecia jakie to odczucie. Przy Zuzce czop mi nie odszedl, wody takze ńie...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-14, 01:11   #2964
anulka2205
Wtajemniczenie

mi poprzednio też nie, a teraz jakoś co chwila mam na wkładce taki inny gęsty śluz, czasem grudki, ale nic nie czuję

Wielkie kciuki dla Ani
Stary 2013-10-14, 02:42   #2965
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Haha ale ta Twoja còra to musi byc aparatka
Przypomnisz mi ile ma lat?

Cytat:
hehe i nie wstyd Ci tak z gołym tyłkiem do dzieciaka

Sie dzieje , sie dzieje mi odchodził cała sobote a w niedziele ruszyło )
I co spisz jednak?
Moje dziecię obudziło sie na cyca i wali takie głośne báki , że czasem watpie czy to napewno ona czy może jednak ja

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 05:35   #2966
ania_cz79
Raczkowanie

Hej dziewczyny, witam się z ranka.

Gratulacje Maomami i Magalska super że poszło Wam tak szybko i sprawnie.

Ja codziennie mam pobolewania jak na okres, mam nadzieje że to tylko takie przepowiadacze, wizyta dokładnie za tydzień, ale w końcu zabrałam się za pranie i prasowanie. Dzisiaj jadę dokupić resztę brakujących rzeczy, nie chce się stresować, że mnie coś zaskoczy.
ania_cz79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 05:40   #2967
De28
Wtajemniczenie

anoula-i co, rozkreca sie cos?

Kurcze, a ja jeszcze nigdy nie bylam na IP. Ja tam wole poczekac w domu az sie akcja rozkreci i byc pewna, ze porod sie zaczal.

Rusalka- u nas noc identyczna I to juz 3 z kolei.
Daniel tez ma takie teksty Mama, zrobilo sie ciemno, idz do lozka. A najlepszy tekst byl, jak nasz sasiad przyszedl mierzyc nam kabine prysznicowa.I zdjal bluze. Daniel stwierdzil, ze sie rozebral do nagosci. I jak moj maz przyszedl to Daniel mu oznajmil, ze byl u nas Markus i ze byl nagi.Mina mojego meza bezcenna

Magalska, Maomami -gratulacje!!!

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2013-10-14 o 05:41
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 05:42   #2968
Miss Triss
Zadomowienie

Dzień dobry Mamusie!
Jak wczoraj poszłam na obiadek to już nie wróciłam, a tu taaakie rzeczy się dzieją!

Maomami i Magalska!
Serdecznie Wam gratuluję urodzenia Waszych Skarbeczków!
Życzę Wam szybkiego powrotu do sił i udanego karmienia piersią, a Waszym Maluszkom życzę dużo zdrowia i siły!
Zuzanka jest przecudna, ma taki zgrabniuteńki noseczek!

Motylku piękne zdjęcia!
Reszty nie pamiętam, a jeśli przeoczyłam coś bardzo ważnego to przepraszam.
Miss Triss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 06:36   #2969
mamusiaczek
Rozeznanie

Maomami, magalska - gratulacje!!

U mnie weekend leniwy, fajnie tak na spokojnie odpocząć z rodzinką )
Chyba też od kilku dni odchodzi mi czop. Takie grudki w kawałkach ... mam tylko nadzieję, że nie za wcześnie!!
Z Szymkiem nic mi nie odchodziło, także czuję się jak pierworódka hehehe )
Mały niestety ciągle kopie mnie po pęcherzu, także moje wygibasy i przemówienia do brzuszka chyba nie działają na uparciucha! W tym tygodniu mam się zgłosić do lekarza, także zobaczymy

Tak w ogóle dzisiaj zaczynamy 35 tydzień
Stary 2013-10-14, 06:36   #2970
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iguana333 Pokaż wiadomość
Mam to samo też teraz się będziemy przeprowadzać, jesteśmy na etapie skręcania mebli oszczędzaj się, Ty i dziecko to teraz najważniejsze!
ale ja tak nie lubie, jak widzę że coś się dzieje to też musze robić
Cytat:
Mam info od magalskiej:

Magalska gratulacje!!
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Pomysl ze ja mam szwy z gory na dół I mega dawke zelaza w tabletkach I płynie.
Reszte sobie dopiszcie , jak wyglada u mnie grubsza sprawa
mogę sobie wyobrazić
Cytat:
no własie chodzisz z gołym tyłkiem przy dziecku
Cytat:
będziesz parą dzisiaj?
Cytat:
mi poprzednio też nie, a teraz jakoś co chwila mam na wkładce taki inny gęsty śluz, czasem grudki, ale nic nie czuję
tak to i ja mam od paru dni ale nie wiem czy to czop czy nie
Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Daniel tez ma takie teksty Mama, zrobilo sie ciemno, idz do lozka. A najlepszy tekst byl, jak nasz sasiad przyszedl mierzyc nam kabine prysznicowa.I zdjal bluze. Daniel stwierdzil, ze sie rozebral do nagosci. I jak moj maz przyszedl to Daniel mu oznajmil, ze byl u nas Markus i ze byl nagi.Mina mojego meza bezcenna
no tatusia nie ma a mamusia sprowadza panów golasów

hejka!
witam po nocy spędzonej na nowym łóżku
jadę dzisiaj na spotkanie z położną o pielęgnacji malucha i muszę lecieć kółka od wózka wymienić :P

MAO NAPISAŁA:
"Hej, są jakieś wieści od magalskiej? trzymam mocno kciuki za Pepper!!! My po nocy nawet dobrze, był moment że mała dała mi się wyspać prawie dwie godziny niestety póki co daje jej mm z butelki bo u mnie mało i prawie w ogóle nie spała, a tak od jedzenia do jedzenia raczej przesypia. Pozdrowienia dla wszytskich dziewczyn"
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości