|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Witam w nowym wątku
Nie było mnie troszkę ponad tydzień, w tym czasie REMONT trwał w najlepsze i niestety nadal trwa więc wybaczcie ale nie nadrobię zaległości i pewnie przez jakiś czas jeszcze będę tutaj bywać sporadycznie Poza tym 7 października obchodziliśmy z Tż 7 ROCZNICĘ A 19.10. wybieram się na kolejne mierzenie sukienek. Zobaczymy czy znajdę sukienkę, która zrobi na mnie lepsze wrażenie niż dotychczasowa faworytka. SAY bardzo podoba mi się granatowy garnitur dla PM. I chyba też będziemy w taki "celować" dla Tż, tymbardziej że jemu też się podoba, nawet już jeden granatowy przymierzał i dobrze się w nim czuł. Myślę, że PM na pewno będzie się wyróżniał z tłumu ![]() Witam nowe PM- ki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1082 |
|
Wtajemniczenie
|
Powinno, ale to zależy jak ludzie piją. My na ok. 100 osób kupiliśmy 150 butelek ale każdej parze dajemy butelkę więc zostaje podobnie, ok. 1 butelki na głowę.
|
#1083 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, dziś 5 miesięcy od zaręczyn i 320 dni do ślubu!
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie będzie kilka osób które w ogóle nie piją, a jak piją to w małych ilościach, albo np wolą wino
![]() więc myślę że będzie ok ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1085 |
|
BAN stały
|
alloffkowa wystarczy
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Enzunio, nie mów mi że ty się odchudzasz !!
|
|
|
|
#1087 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm ja coś źle policzyłam, czy bierzesz ślub w niedzielę?
You're mad. Bonkers. Off your head... but I'll tell you a secret... all of the best people are. 30.08.2014 ![]() Nasz Dzień Edytowane przez Ad rem Czas edycji: 2013-10-14 o 08:21 |
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
niet, chyba suwaczek mi się nie przesunął i pokazuje 328 :P
oo, odświeżyłam i jest 327 :P |
|
|
|
#1089 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zakupiłam przez etsy bransoletkę na ślub Generalnie nie nosze bransoletek, tylko zapleciony sznurek na ręce, dlatego nie kupowałam srebrnej ![]()
|
|
#1090 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuję za wszystkie gratulacje odnośnie sukni!
![]() Cytat:
![]() Czekamy na zdjęcia! ![]() Cytat:
Fajnie wygląda a TZ sie wyróżni z tłumu ![]() Cytat:
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
pół nocy przegadaliśmy z TŻ na temat naszego ślubu, wizji wesela itp. ale nie doszliśmy do niczego nowego, jak byśmy nie zrobili tak komuś nie będzie to pasować
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1092 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
buty na zmianę będziesz miała?Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie bo to znaczy,że do naszych ślubów i pierwszych relacji coraz bliżej, ale z drugiej strony większy stres że to już zaraz będzie TEN dzień ![]() Dziewczyny prośba w klubie (a nawet dwie) |
|||
|
|
|
#1093 |
|
BAN stały
|
No nie chciałam, ale wkurzyłam się, że wszyscy mi dogadują
Fakt, że przestałam się mieścić w połowę ciuchów, ale myślałam, że nie jest źle... ale najpierw tata, potem sąsiadka się zapytała czy nie mam problemów hormonalnych bo coś ostatnio skoczyła mi waga (no mam), potem mama "wyglądasz ślicznie, jakbyś trochę jeszcze brzuszka zrzuciła to byłoby super", potem nie wcisnęłam się w żadną rybkę w salonie, kolega gej mnie "skomplementował", że widzi, że powodzi mi się i wymownie spojrzał na brzuch ![]() Nie polecam sklepu Organza, już ponad tydzień czekam na przesyłkę
|
|
|
|
#1094 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
My od piątku mamy już obrączki-klasyczne ja 4mm,Tż 5mm-jest tylko problem bo mój palec jest jakiś nienormalny-raz jest ok.a za chwilę jest obrączka czy też pierścionek zaręczynowy o ok 2 rozmiary za duży Wczoraj byliśmy u przyszłych teściów i pierwszy raz poczułam się tam ok.-wcześniej byli mili i takie tam,ale ja czułam się jakaś obca...nawiedziliśmy ich w piątkę-ja,Tż,synek,pies i kot a co tam było ciekawie Witam nowe Pm-ki Do ''później''
|
|
|
|
#1095 |
|
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Poszliśmy wczoraj na spacer i całkiem na spontanie wstąpiliśmy do jubilerów pooglądać obrączki w tej kwestii jesteśmy zgodni - będą tradycyjne, okrągłe bez udziwnień i z białego złota, TŻ koniecznie nie chce z żółtego, ale w aparcie jeden model z żółtego tak mu się spodobał, że zaczął coś o żółtym przebąkiwać (w białym złocie akurat tego modelu nie zrobią)
|
|
|
|
#1096 |
|
Zadomowienie
|
nasturcja1308 DZIĘKUJĘ ZA INFORMACJĘ
|
#1097 |
|
Konto usunięte
|
asia to normalne, przecież palce np puchną w ciągu dnia
ja zaręczynowy czasami mam dobry a czasami mi lata
|
|
|
|
#1098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję za opinie ![]() tż powiedział, że chyba nie zdecyduje się na zakup tego konkretnego, bo chciałby porównać z innymi. a do środy musiał akurat wyjechać więc nici z promocji 300zł chce sprawdzić jak będzie wyglądał w ciemniejszym.nie wiem czy wiecie, ale przy zakupie obrączek w Kruku dostaje się -20% na garnitur z Vistuli więc może tą promocję wykorzystamy (chociaż już prawie zdecydowaliśmy się na obrączki z Apartu)spadam robić dyplom, do później
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie
Teściowa nam wszystkim napędziła stracha. Z soboty na niedzielę karetka ją zabrała do szpitala, podejrzenie zawału. Silne wymioty, straciła przytomność, niedowład jednej ręki i płytki oddech a ciśnienie 60/40. Tż był w sobotę na imprezie z pracy i w niedzielę miał jechać z moim szwagrem na grzyby i przyjechał po mnie w niedzielę po 6 rano, żebym posiedziała u siostry i jak go zobaczyłam to myślałam, że ja zawału dostanę blady jak ściana, pytam co się stało no i powiedział mi o teściowej. Naszczęście wszystko dobrze się skończyło, teściowa w domu, wszystko ok. ale osłabiona. Lekarze stwierdzili, że to zatrucie.Wczoraj mieliśmy jechać na obiad do teściów ale z powodu sytuacji ja ugotowałam dla teścia i Tż obiad i kolację robiłam dla wszystkich, bo na kolacje brat tż przyszedł z synkiem. Teściowa sobie trochę odpoczęła a ja poczułam się jakbym tam już mieszkała Porządziłam u teściowej w kuchni Przyszły spinki do mankietów I love my wife . Mi się podobają ale tż jeszcze ich nie widział, miałam je w aucie jak jechaliśmy do mojej siostry ale widziałam,że myślami jest daleko bo nie wiedział co z mamą i nie chciałam mu zawracać głowy
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama Nasze szczęście jest juz z nami Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2013-10-14 o 09:26 |
|
|
|
#1100 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i winko ![]() Cytat:
ja bym olała |
|||
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Witam nowe PMki ![]() Cashmere, gratuluję zakupu sukni ![]() Alloffkowa, mnie ostatnio też złapał taki zapał ślubny - wódkę powoli załatwiamy, muszę ostatecznie zdecydować, którą suknię wybrać. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1102 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A Dominikanie są rozchwytywani, jak dziewczyny pisały, ja sama bym chętnie do nich poszła, ale sama nie chcę, a TŻta nie ma szans zaciągnąć ![]() To wrzucę na jakąś chwilę popołudniu/pod wieczór ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1103 |
|
Zadomowienie
|
cashmere gratuluję sukni!!!
|
#1104 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Generalnie nie nosze bransoletek, tylko zapleciony sznurek na ręce, dlatego nie kupowałam srebrnej ![]() [/QUOTE]![]() Mi się ostatnio śniło, że miałam już ubierać kieckę, a nie miałam zrobionych brwi i paznokci ! Na szybko wyciągałam hennę i sama robiłam, a paznokcie malnęłam na kolor szary ![]() Opowiadam tż rano ten 'koszmar', a on tylko stwierdził, no tak, wesele by się nie odbyło przez brwi i pazury Piękna bransoletka !! ![]() Cytat:
![]() Enzunio, jak Ty się musisz odchudzać, to ja tym bardziej !! Cashmere gratuluję zakupu sukni ! ![]() Say piękny i garnitur i obrączki. Ale może faktycznie tż niech pomierzy i ma spokojną głowę, że wybrał Ten właściwy ![]() Witam nowe dziewczyny Coś mi się z cytowaniem zepsuło- przepraszam ! |
|||
|
|
|
#1105 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was kupuje wódkę Stock, bo zastanawiamy się czy nie zmienić? Wcześniej myśleliśmy o Panu T., ale siostra mówiła, że Stock jest o niebo lepszy. Macie zdanie na ten temat?
|
#1106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
byłam u koleżanki na weselu i mieli właśnie Stocka - moim zdaniem był OK, kaca potem nie mieliśmy ale już niedawno na imprezie mieliśmy do niego kolejne podejście i źle się to skończyło. Nie wiem, czy się "zepsuł", ale oboje swoje odchorowaliśmy.
|
|
#1107 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
my z tż się za bardzo nie znamy, więc w ogóle jeszcze nie wiemy jaką wódkę kupić.---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
dla mnie wódka to wódka i tak zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się po weekendzie
![]() niulka_1985 my właśnie chcieliśmy Sobieskiego, a teraz zastanawiamy się nad Stockiem już sami nie wiemy jaką wódkę wybrać ja po swojej studniówce wymiotowałam cały dzień a piliśmy właśnie m.in. Stocka i nie wiem czy to po nim, czy może po jedzeniu... ![]() cashmere gratuluję sukni ![]() Say śliczne obrączki i garnitur ![]() little_zosh wracaj do zdrowia! Ad rem cudowna bransoletka! aneczka25057 gratuluję rocznicy! ![]() Paris gratuluję zaklepania daty! ![]() A my dzisiaj mamy równe 8 miesięcy do ślubu
Szczęśliwa mężatka od 14.06.2014 Edytowane przez Waniliova Czas edycji: 2013-10-14 o 10:23 |
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś jest biegła w takich tematach? Czy jeśli jestem po rozwodzie i drugi raz wychodzę za mąż to należy mi się tak jak przy pierwszym ślubie urlop okolicznościowy??
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co byśmy nie wybrali to i tak znajdą się osoby niezadowolone. Dziś tż z rana napisałam sms, że dziś jest równe 8 miesięcy do ślubu Chyba jestem coraz bardziej przerażona ![]() W tym tygodniu kończę zawieszki do podziękowań!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.

30.08.2014

a co tam było ciekawie 

już sami nie wiemy jaką wódkę wybrać