Początkujące Włosomaniaczki :) Cz. II - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-13, 20:03   #661
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10
Dot.: Początkujące Włosomaniaczki :) Cz. II

Cytat:
Napisane przez Smerfetka22 Pokaż wiadomość
Ja od zeszłego poniedziałku morduję Szczupła w 4 tygodnie Ewki-mam założenie 4 razy w tygodniu. Pierwsze podejście do Ewki zrobiłam chyba w lutym, ale też nie zrobiłam wszystkiego od razu. Zaczęłam od 10 min, następnym razem 5 lub 10 min dłużej, aż byłam w stanie zrobic całośc

Ćwicz bedziemy się wspierac-bo u mnie to zawsze taki słomiany zapał jest. Teraz mam motywację-chcę dobrze wyglądac na ślubie
No mój słomiany zapał już się uaktywnił..
Stwierdziłam, że mam za mało czasu w ten sposób, a po tych 10 minutach Skalpela nogi mi tak drżały, że o rany..
Więc będę robić najpierw Tiffany (kurde, z nią to tak szybko leci i prowadzi super... z Ewką to prędzej zaśniesz), a potem 10 minut Skalpela. Codziennie, oprócz czwartków.
Ja to mam motywację, żeby do figury wrócić, bo trochę mi się w liceum styło..
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 21:01   #662
Smerfetka22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
No mój słomiany zapał już się uaktywnił..
Stwierdziłam, że mam za mało czasu w ten sposób, a po tych 10 minutach Skalpela nogi mi tak drżały, że o rany..
Więc będę robić najpierw Tiffany (kurde, z nią to tak szybko leci i prowadzi super... z Ewką to prędzej zaśniesz), a potem 10 minut Skalpela. Codziennie, oprócz czwartków.
Ja to mam motywację, żeby do figury wrócić, bo trochę mi się w liceum styło..
Ja robię tak: od razu po pracy pędzę do domu i mam motywację, żeby zdąrzyc przed wspólokatorami. A poza tym lepiej się czuję wieczorem i to też jest moja motywacja

30.09.2013-tran
01.10.2013-Radical
Smerfetka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 21:13   #663
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:
Napisane przez Smerfetka22 Pokaż wiadomość
Ja robię tak: od razu po pracy pędzę do domu i mam motywację, żeby zdąrzyc przed wspólokatorami. A poza tym lepiej się czuję wieczorem i to też jest moja motywacja
U mnie to tak nie działa, bo zawsze w domu jest mama i młodsi bracia...
Gdyby mnie zobaczyła ćwiczącą.. o Chryste, ile bym miała zaraz robót do zrobienia w chałupie
Stary 2013-10-13, 23:01   #664
xdarling
Raczkowanie

Raaany to ja chyba jestem troszkę, hm .. delikatnie mówiąc inna bo chciałabym właśnie przytyć !
xdarling jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 23:18   #665
kochaneczka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xdarling Pokaż wiadomość
Raaany to ja chyba jestem troszkę, hm .. delikatnie mówiąc inna bo chciałabym właśnie przytyć !
Ja to samo Moja mama dzisiaj się za głowę łapała, po w 2 godziny zjadłam całą 300 g paczkę słonecznika łuskanego czyli jakieś 1500 kcal kocham słonecznik

A ile ważysz? I ile masz wzrostu ?
10.04.2017 - licooooowki dr.KOBA
??.??.2017 - ckn (szukam lekarza )

instagram. kochaneczka7
kochaneczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 23:29   #666
xdarling
Raczkowanie

ja też! pestki moja któraś z kolei miłość

ważę 49 kg , mam ok. 164 cm ..
Stary 2013-10-13, 23:56   #667
kochaneczka7
Zadomowienie

Cytat:
ja też! pestki moja któraś z kolei miłość

ważę 49 kg , mam ok. 164 cm ..
Ja ważę 50 kg przy 167 więc podobnie :p Chciałabym przytyć, ale mój Tż się sprzeciwia... no chyba, że na siłowni Ale skoro mi tak ciężko o tkankę tłuszczową, to co dopiero o mięśnie

instagram. kochaneczka7
Stary 2013-10-14, 00:07   #668
xdarling
Raczkowanie

ja bardzo chciałabym ćwiczyć ale niestety przez brak możliwości jakiegokolwiek ruchu prawą ręką .. jestem ograniczona, a żaaaaaden sposób na utycie na mnie się nie sprawdził w ogóle ostatnio własnie po wypadku schudłam 3 kg w ciagu tygodnia i o, dupa.
Stary 2013-10-14, 00:14   #669
Roslina xD
Raczkowanie

Cytat:
Chcesz o tym opowiedzieć?

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

CHODZIARZ?
Serio?
Ortografia ortografią, ale to trochę smutne, że z tak przeładowanej informacjami wiadomości mandarynki zainteresował Cię tylko błąd, jaki popełniła

Już nie wspomnę, że w myśl regulaminu (już nawet abstrahując od niego): 'W bardzo złym tonie jest zwracanie dyskutantom uwagi na literówki, błędy ortograficzne i gramatyczne, i robienie tego na forum publicznym.'

Edytowane przez Roslina xD
Czas edycji: 2013-10-14 o 00:20
Roslina xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 01:10   #670
kochaneczka7
Zadomowienie

Cytat:
ja bardzo chciałabym ćwiczyć ale niestety przez brak możliwości jakiegokolwiek ruchu prawą ręką .. jestem ograniczona, a żaaaaaden sposób na utycie na mnie się nie sprawdził w ogóle ostatnio własnie po wypadku schudłam 3 kg w ciagu tygodnia i o, dupa.
Bardzo dobrze Cię rozumiem. I przykro z powodu twojej ręki Pozostalo nam tylko czekać... podobno z wiekiem kilogramy przybywają Moja mama skończyła w tym roku 40 lat i waży 56 - 58 kg. Nawet w ciąży nie tyła za bardzo a tuż po wracała do swojej wagi (okolo 50 kg) więc są też tego plusy.

A co do facetów, są tacy którzy uważają mnie za chudą, i są tacy, którzy uważają za normalną. Rzecz gustu chyba. Tak samo dziewczyny... jedne dogryzają,że anoreksja , drugie, pytają co robię, że tak szczupło i ładnie wyglądam. Tż uważa, że jestem idealna i to najważniejsze
Mi osobiście podobają się wysportowane sylwetki z lekko zarysowanymi mięśniami, no i większe piersi...

instagram. kochaneczka7
Stary 2013-10-14, 01:22   #671
xdarling
Raczkowanie

taaaak i piękna pupa w dodatku ! <3 marzę o takim ciałku, ostatnio gromadzę nawet fotki-inspiracje takich dziewczyn <3 po powrocie do zdrówka biorę się za moją sylwetkę żeby miała jakieś kształty. A na piersi nie mam sposobu jak w wakacje już miałam takie jakie chciałam, tak jak po tym jak schudłam spadły jako pierwsze w dość dużym stopniu
Stary 2013-10-14, 02:00   #672
kochaneczka7
Zadomowienie

Cytat:
taaaak i piękna pupa w dodatku ! <3 marzę o takim ciałku, ostatnio gromadzę nawet fotki-inspiracje takich dziewczyn <3 po powrocie do zdrówka biorę się za moją sylwetkę żeby miała jakieś kształty. A na piersi nie mam sposobu jak w wakacje już miałam takie jakie chciałam, tak jak po tym jak schudłam spadły jako pierwsze w dość dużym stopniu
Dokładnie... zawsze cycki znikają pierwsze Ja chciałabym sobie powiększyć Wiem, wiem, kontrowersyjne, ale nigdy się z tym nie krylam. Tylko, ze tż nie chce i w sumie nie dziwię się mu... z drugiej strony chce to zrobić dla siebie i dla własnego dobrego samopoczucia. Gdyby nie on to już dawno bym się zdecydowała. Mamy jednak kompromis Po ciąży nie będzie się już sprzeciwiał Mam nadzieję...

instagram. kochaneczka7
Stary 2013-10-14, 07:27   #673
Chelsea91
Rozeznanie

GG do Chelsea91

Hej
Obudzilam sie wlasnie z kokosem na glowie. Dzis wcierka i mycie.
Co do wagi to ja mam 158 cm. Przed ciaza wazylam 41 kg, w 9 miesiacu 54, po ciazy 46-47 , potem 43 a teraz 45-46 kg :p i taka waga jak teraz najbardziej mi odpowiada. Lubie byc szczupla, lubie swoje dlugie szczuple nogi.
Nie jestem chuda, mam tluszczyk tam gdzie trzeba, np. Biodra.
. Moglabym miec wiecej miesni choc na brzuchu mam zarysowane i wieksze piersi. Chyba nie mozna miev wszystkiego.
Kiedys bardzo duzo cwiczylam, chodzilam do LO sportowego i tam pokochalam fitness. Teraz za bardzo nie mam jak cwiczyc ale staram sie duzo spacerowac i nie obzerac.
Wiem jedno. U mnie 50 kg to max.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Kornelia 04.02.2016

Będę powtarzać zawsze: bieda to stan umysłu.

Edytowane przez Chelsea91
Czas edycji: 2013-10-14 o 07:30
Chelsea91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 07:42   #674
CrystalNatasha
Rozeznanie

Cytat:
Mogę Ci trochę oddać moich zbędnych kilogramów

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Roslina xD Pokaż wiadomość
Ortografia ortografią, ale to trochę smutne, że z tak przeładowanej informacjami wiadomości mandarynki zainteresował Cię tylko błąd, jaki popełniła

Już nie wspomnę, że w myśl regulaminu (już nawet abstrahując od niego): 'W bardzo złym tonie jest zwracanie dyskutantom uwagi na literówki, błędy ortograficzne i gramatyczne, i robienie tego na forum publicznym.'
Zgadzam się z Tobą całkowicie. Ja również popełniam błędy jak każdy z nas. Ostatnio palnęłam taką głupotę,że aż się za głowę złapałam Zdarza się,może autorka była czymś rozproszona i tak wyszło..
Stary 2013-10-14, 07:59   #675
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

ale z Was dziewczyny chudzinki :O ja mam 166 cm wzrostu i ważę 54 kg. Planuję zacząć ćwiczyć ale jestem ogromnym leniem

Kupiłam wczoraj w Rossmannie Masło Isany. Zobaczymy czy się nada do kremowania. Jak nie to zużyję jako balsam do ciała
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 08:13   #676
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:
Napisane przez CrystalNatasha Pokaż wiadomość
Mogę Ci trochę oddać moich zbędnych kilogramów

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Zgadzam się z Tobą całkowicie. Ja również popełniam błędy jak każdy z nas. Ostatnio palnęłam taką głupotę,że aż się za głowę złapałam Zdarza się,może autorka była czymś rozproszona i tak wyszło..
Ja już mam takie tiki, że jak widzę wyraz napisany z błędem, to... nie wiem co om znaczy i tak też nad tym się zastanawiałam, co to może oznaczać...
Co nie znaczy, że i ja dziękuję za zwróconą mi uwagę
Nie strzelicie na mnie zbiorowego foszka-pierdzioszka?

Co do wagi: w gimnazjum miałam 90/60/90 Cycki po mamie :-D czyli teraz wszelkie problemy z kupieniem żakietu czy dopasowanej sukienki mnie spotykają. A ważę coś koło 55kg/170cm. Nie uważam, żeby waga była dobrym wyznacznikiem, bo wiecie jak to jest
Ja bym chciała pozbyć się boczków i od tego wczoraj zaczęłam.
Następnie chciałabym sobie "zrobić" przerwę między udami
A mój tyłek mnie przeraża, taki wieeeeeelki... co innym się podoba
Tak w ogóle to zachwyca mnie figura mojej mamy - urodziła piątkę! dzieci i ma figury prawie jak moja...
Stary 2013-10-14, 09:24   #677
cpp
Rozeznanie

Dzień dobry ja dzisiaj po oczyszczaniu włosów, nie wyglądają źle, aż jestem zdziwiona, bo spodziewałam się, że będzie mega przesusz, a tu niespodzianka

I jeszcze takie pytanie: czy mogę jednocześnie zażywać tran, pić multiwitaminę taką zwykłą z Pluszza i pić herbaty ze skrzypu i pokrzywy? Czy składniki się mogą dublować i powinnam któreś odstawić?
cpp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 09:32   #678
xdarling
Raczkowanie

Ja dopiero wstalam, obudził mnie listonosz ide zaraz nałożyć.olej kukurydziany
Stary 2013-10-14, 10:50   #679
CrystalNatasha
Rozeznanie

Cytat:

Co do wagi: w gimnazjum miałam 90/60/90 Cycki po mamie :-D czyli teraz wszelkie problemy z kupieniem żakietu czy dopasowanej sukienki mnie spotykają. A ważę coś koło 55kg/170cm. Nie uważam, żeby waga była dobrym wyznacznikiem, bo wiecie jak to jest
Ja bym chciała pozbyć się boczków i od tego wczoraj zaczęłam.
Następnie chciałabym sobie "zrobić" przerwę między udami
A mój tyłek mnie przeraża, taki wieeeeeelki... co innym się podoba
Tak w ogóle to zachwyca mnie figura mojej mamy - urodziła piątkę! dzieci i ma figury prawie jak moja...

Wszystko zależy od tego,jak się wszystko układa na ciele. Moja koleżanka ma takie chudziutkie nóżki i cała jest taka drobna,a waży 54 kg... ja ważę 62 kg a obie mamy 170 cm i ona wygląda sto razy lepiej niż ja.. a niby to tylko parę kilo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-14, 11:39   #680
Ephee
Raczkowanie

Hej pięknowłose
Ja wstałam niedawno, piszecie o tych ćwiczeniach i ja również nie mogę się zmotywować miałam ćwiczyć od początku września, potem od początku października i nic, ciągle mam jakąś wymówkę. Moja mama zaczęła ćwiczyć z Ewką jakiś czas temu, ale teraz trochę się przeziębiła więc odpuściła. W ogóle moja mama też ma niezłą figurę, przy 162 cm waży około 58 kilo. Ja przy 164 ważę 54 i przytyło mi się głównie od tabletek i od jedzenia fast foodów w tamtym roku (jak zaczynałam studia to miałam dużo zajęć, i po zajęciach z moim chłopakiem zamiast do domu na zdrowy obiad to na chińskie albo na pizzę albo do mcdonaldsa ). Teraz zaczęłam inne studia, i jak patrzę na niektóre dziewczyny u mnie, nie dość że piękne włosy i ładne buzie, to jeszcze te figurki... Ech

A wracając na włosowy temat, macie do polecenia jakąś maskę dostępną w rossmannie? Ewentualnie jakąś taką, którą mogłabym znaleźć w osiedlowej drogerii (jantara mieli, mgiełki z beauty formulas mają, całą szafę green pharmacy też, ampułki mariona i joanny, to może i maskę mają ), bo do pielęgnacji mam tylko kallosa, odżywkę aik i odżywkę dove nutrium moisture, ale nie lubię jej używać jakoś specjalnie...
Stary 2013-10-14, 11:47   #681
201607111040
Konto usunięte

Ja mam 163 a moja waga to 52kg. Chciałabym zejść poniżej 50, a właściwie to zgubić tłuszczyk z ud, niestety nie mogę się zmobilizować
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 12:12   #682
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chelsea91 Pokaż wiadomość
Ja dzis z biedry zwinelam ostatnia odzywke a i k.
Kusily mnie te ampulki mariona ale sie wstrzymalam.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Też mnie kusiły. I lipsmackersy, ale również się powstrzymałam i kupiłam w promocji za to ampułki Joanna Rzepa

Cytat:
Napisane przez paulina1347 Pokaż wiadomość
tak, teraz już jest isopropyl alcohol, zmenili skład
Dokładnie Mam wcześniej kupioną GAiK i tam tego nie ma, a kupiłam nwoe opakowanie w Biedonce i już jest

Cytat:
Też bym chciała przytyć

Cytat:
Napisane przez kochaneczka7 Pokaż wiadomość
Ja to samo Moja mama dzisiaj się za głowę łapała, po w 2 godziny zjadłam całą 300 g paczkę słonecznika łuskanego czyli jakieś 1500 kcal kocham słonecznik

A ile ważysz? I ile masz wzrostu ?
Słonecznik Uwielbiam
Podziel się

Ile nadrabiania
Poczyniłam zakupy Biedronkowe - GAiK, serum Marion i micel BeBeauty.
W Naturze kupiłam turban na włosy i ampułki Joanna Rzepa
W zielarskim kozieradkę.
Dziś włosowe spa, bo ostatnio nie nakłądałam oleju z braku czasu,
Stary 2013-10-14, 12:34   #683
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Amalia1989 Pokaż wiadomość
A czy antyczna nie ma czasem 6-7?

5 z tym, że inaczej odmienia się mnogą, inaczej pojedynczą a jeszcze inaczej przymiotniki w III deklinacji.

Boże, czuję się jak niańka. Tż chory (pewnie ma grypę żołądkową, no, ale on umiera), ale do lekarza nie chce się zapisać, bo moze mu przejdzie.
wszyscy wokół chorzy a mnie złapie pewnie za 1,5 tygodnia jak będę miała obronę
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 12:39   #684
barylka666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Blondyna66 Pokaż wiadomość
Dokładnie Mam wcześniej kupioną GAiK i tam tego nie ma, a kupiłam nwoe opakowanie w Biedonce i już jest

Ile nadrabiania
Poczyniłam zakupy Biedronkowe - GAiK, serum Marion i micel BeBeauty.
W Naturze kupiłam turban na włosy i ampułki Joanna Rzepa
W zielarskim kozieradkę.
Dziś włosowe spa, bo ostatnio nie nakłądałam oleju z braku czasu,
Czyli spieprzyli jedną z lepszych odżywek jakich używam grr. Jakbym wiedziała to zrobiłabym wcześniej jej zapas Chyba jednak nie zdecyduje się na jej ponowny zakup...

Ten isopropyl alcohol gdzie wsadzili w składzie? Tylko ten składnik dodali czy coś jeszcze się zmieniło?

Co dziś kombinujesz z włosami Blondynoo?

Edytowane przez barylka666
Czas edycji: 2013-10-14 o 12:42
barylka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 12:58   #685
mandarynka882
Rozeznanie

hejka
dziewczyny ale jesteście szczuplutkie, ja swoją minimalną wagę miałam na studiach (dużo wtedy schudłam, zwłaszcza na l roku, pierwsza sesja, dużo stresu) czyli 45 kg przy 155cm. W ciąży doszłam do 60kg ale już tydzień po porodzie miałam 48kg, było dobrze dopóki karmiłam (wiadomo, że wtedy jada się zdrowiej) potem jak przestałam, zaczęłam normalnie jeść, zmieniłam tabletki no i poszło do 55 i tak do tej pory nie mogę z tego nic zrzucić;//
co do ćwiczeń to zaczęłam ze 3 tyg temu ćwiczyć mięśnie brzucha z Bel B i Ewą, no ale potem się rozchorowałam i nie miałam siły na nic, potem mąż i dziecko i teraz wypadało by zacząć od nowa ale brak mi tej konsekwencji, tak samo co do diety;//

Ephee- dobra jest ponoć maska ALTERRY granat i aloes z rossmana
mandarynka882 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 12:59   #686
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez barylka666 Pokaż wiadomość
Czyli spieprzyli jedną z lepszych odżywek jakich używam grr. Jakbym wiedziała to zrobiłabym wcześniej jej zapas Chyba jednak nie zdecyduje się na jej ponowny zakup...

Ten isopropyl alcohol gdzie wsadzili w składzie? Tylko ten składnik dodali czy coś jeszcze się zmieniło?

Ech..czemu zmienili, no czemu ? Ciekawe jak włosy zareagują..
Isopropyl umieścili po Chlorhexidine Dihydrochloride. Reszta bez zmian,
Może gdzies znajdziesz jeszcze w sklepie stary wyrzut odżywek.

Plan..hmm..
Przed myciem - olejowanie, ale czym to jeszcze nie wiem 1h
Mycie - Alterra
W roli maski - balsam GP z olejkiem łopianowym na skalp i na długość 30 min
Mycie - Yves Rocher Volume
Odżywka - GAiK, ale ze starym składem też 30 min.
Wcierka - Kuracja Joanna Rzepa
Zabezpieczenie - jedwab GP

Plany sa, ale jak wyjdzie to się zobaczy Kusi mnie Biovax na skalp, bo czytałam recenzje dziś, ze pomogła na wypadanie..ale się obawiam

Edytowane przez Blondyna66
Czas edycji: 2013-10-14 o 13:00
Blondyna66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 13:03   #687
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:

Ja sobie kupiłam już kiedyś aik i ma tego isopropyla w składzie.
Co do ćwiczeń - ja miałam zacząć już na wakacjach
Stary 2013-10-14, 13:04   #688
barylka666
Zadomowienie

Blondyna66 jutro po szkole pójdę do drogerii i zobaczę czy są jeszcze "stare" AiK. Wszystko co ma wysuszające alkohole w składzie nie działa na moje włosy najlepiej ehh

Musiałabyś pewnie regularnie wcierać go w skalp żeby były efekty, przy takiej cenie to trochę kosztowne Chciałam zacząć wcierać olejek z czerwoną papryką GP bo mam jeszcze połowę buteleczki ale naczytałam się że może on zapychać i powodować większe wypadanie i się wstrzymam z tym, wykończę go do mieszanki olejowania, jestem ciekawa wersji z olejkiem arganowym

barylka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 13:12   #689
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Blondyna66 jutro po szkole pójdę do drogerii i zobaczę czy są jeszcze "stare" AiK. Wszystko co ma wysuszające alkohole w składzie nie działa na moje włosy najlepiej ehh

Musiałabyś pewnie regularnie wcierać go w skalp żeby były efekty, przy takiej cenie to trochę kosztowne Chciałam zacząć wcierać olejek z czerwoną papryką GP bo mam jeszcze połowę buteleczki ale naczytałam się że może on zapychać i powodować większe wypadanie i się wstrzymam z tym, wykończę go do mieszanki olejowania, jestem ciekawa wersji z olejkiem arganowym
No dla Twoich włosków to nawilżacze najlepsze maska droga, ale działa podobno. na razie wykorzystam na dlugość tylko. Może upoluję kiedyś wieksze opakowanie gdzieś taniej.
Tez mam ten olejek i ten sam dylemat
Gdzieś jeszcze czytałam, że sama wersja łopianowa też powoduje wypadanie ;/
Stary 2013-10-14, 13:14   #690
mandarynka882
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Blondyna66 Pokaż wiadomość
Ech..czemu zmienili, no czemu ? Ciekawe jak włosy zareagują..
Isopropyl umieścili po Chlorhexidine Dihydrochloride. Reszta bez zmian,
Może gdzies znajdziesz jeszcze w sklepie stary wyrzut odżywek.

Plan..hmm..
Przed myciem - olejowanie, ale czym to jeszcze nie wiem 1h
Mycie - Alterra
W roli maski - balsam GP z olejkiem łopianowym na skalp i na długość 30 min
Mycie - Yves Rocher Volume
Odżywka - GAiK, ale ze starym składem też 30 min.
Wcierka - Kuracja Joanna Rzepa
Zabezpieczenie - jedwab GP

Plany sa, ale jak wyjdzie to się zobaczy Kusi mnie Biovax na skalp, bo czytałam recenzje dziś, ze pomogła na wypadanie..ale się obawiam
zadowolona jesteś z tego balsamu GP? u mnie w drogerii jest w promo po niecałe 5 zł i się zastanwiam
mandarynka882 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości