|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Początkujące Włosomaniaczki :) Cz. II
Cytat:
Stwierdziłam, że mam za mało czasu w ten sposób, a po tych 10 minutach Skalpela nogi mi tak drżały, że o rany.. ![]() Więc będę robić najpierw Tiffany (kurde, z nią to tak szybko leci i prowadzi super... z Ewką to prędzej zaśniesz), a potem 10 minut Skalpela. Codziennie, oprócz czwartków. ![]() Ja to mam motywację, żeby do figury wrócić, bo trochę mi się w liceum styło.. |
|
|
|
|
#662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdyby mnie zobaczyła ćwiczącą.. o Chryste, ile bym miała zaraz robót do zrobienia w chałupie
|
|
|
|
|
#664 |
|
Raczkowanie
|
Raaany to ja chyba jestem troszkę, hm .. delikatnie mówiąc inna bo chciałabym właśnie przytyć !
|
|
|
|
#665 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja mama dzisiaj się za głowę łapała, po w 2 godziny zjadłam całą 300 g paczkę słonecznika łuskanego czyli jakieś 1500 kcal kocham słonecznik A ile ważysz? I ile masz wzrostu ?
|
|
#666 |
|
Raczkowanie
|
ja też! pestki
![]() ważę 49 kg , mam ok. 164 cm ..
|
|
|
|
#667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale skoro mi tak ciężko o tkankę tłuszczową, to co dopiero o mięśnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#668 |
|
Raczkowanie
|
ja bardzo chciałabym ćwiczyć ale niestety przez brak możliwości jakiegokolwiek ruchu prawą ręką .. jestem ograniczona, a żaaaaaden sposób na utycie na mnie się nie sprawdził
w ogóle ostatnio własnie po wypadku schudłam 3 kg w ciagu tygodnia i o, dupa.
|
|
|
|
#669 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już nie wspomnę, że w myśl regulaminu (już nawet abstrahując od niego): 'W bardzo złym tonie jest zwracanie dyskutantom uwagi na literówki, błędy ortograficzne i gramatyczne, i robienie tego na forum publicznym.'
Plant lady Edytowane przez Roslina xD Czas edycji: 2013-10-14 o 00:20 |
|
|
|
|
#670 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozostalo nam tylko czekać... podobno z wiekiem kilogramy przybywają Moja mama skończyła w tym roku 40 lat i waży 56 - 58 kg. Nawet w ciąży nie tyła za bardzo a tuż po wracała do swojej wagi (okolo 50 kg) więc są też tego plusy. A co do facetów, są tacy którzy uważają mnie za chudą, i są tacy, którzy uważają za normalną. Rzecz gustu chyba. Tak samo dziewczyny... jedne dogryzają,że anoreksja , drugie, pytają co robię, że tak szczupło i ładnie wyglądam. Tż uważa, że jestem idealna i to najważniejsze ![]() Mi osobiście podobają się wysportowane sylwetki z lekko zarysowanymi mięśniami, no i większe piersi...
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
taaaak i piękna pupa w dodatku ! <3 marzę o takim ciałku, ostatnio gromadzę nawet fotki-inspiracje takich dziewczyn <3 po powrocie do zdrówka biorę się za moją sylwetkę żeby miała jakieś kształty. A na piersi nie mam sposobu
jak w wakacje już miałam takie jakie chciałam, tak jak po tym jak schudłam spadły jako pierwsze w dość dużym stopniu
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja chciałabym sobie powiększyć Wiem, wiem, kontrowersyjne, ale nigdy się z tym nie krylam. Tylko, ze tż nie chce i w sumie nie dziwię się mu... z drugiej strony chce to zrobić dla siebie i dla własnego dobrego samopoczucia. Gdyby nie on to już dawno bym się zdecydowała. Mamy jednak kompromis Po ciąży nie będzie się już sprzeciwiał Mam nadzieję...
|
|
#673 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Obudzilam sie wlasnie z kokosem na glowie. Dzis wcierka i mycie. Co do wagi to ja mam 158 cm. Przed ciaza wazylam 41 kg, w 9 miesiacu 54, po ciazy 46-47 , potem 43 a teraz 45-46 kg :p i taka waga jak teraz najbardziej mi odpowiada. Lubie byc szczupla, lubie swoje dlugie szczuple nogi. Nie jestem chuda, mam tluszczyk tam gdzie trzeba, np. Biodra. . Moglabym miec wiecej miesni choc na brzuchu mam zarysowane i wieksze piersi. Chyba nie mozna miev wszystkiego. Kiedys bardzo duzo cwiczylam, chodzilam do LO sportowego i tam pokochalam fitness. Teraz za bardzo nie mam jak cwiczyc ale staram sie duzo spacerowac i nie obzerac. Wiem jedno. U mnie 50 kg to max. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Juluś 20.07.11 Kornelia 04.02.2016 Będę powtarzać zawsze: bieda to stan umysłu. Edytowane przez Chelsea91 Czas edycji: 2013-10-14 o 07:30 |
|
|
|
#674 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
Zdarza się,może autorka była czymś rozproszona i tak wyszło..
|
|
#675 |
|
Konto usunięte
|
ale z Was dziewczyny chudzinki :O ja mam 166 cm wzrostu i ważę 54 kg. Planuję zacząć ćwiczyć ale jestem ogromnym leniem
![]() Kupiłam wczoraj w Rossmannie Masło Isany. Zobaczymy czy się nada do kremowania. Jak nie to zużyję jako balsam do ciała
|
|
|
|
#676 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co nie znaczy, że i ja dziękuję za zwróconą mi uwagę Nie strzelicie na mnie zbiorowego foszka-pierdzioszka? ![]() Co do wagi: w gimnazjum miałam 90/60/90 Cycki po mamie :-D czyli teraz wszelkie problemy z kupieniem żakietu czy dopasowanej sukienki mnie spotykają. A ważę coś koło 55kg/170cm. Nie uważam, żeby waga była dobrym wyznacznikiem, bo wiecie jak to jest ![]() Ja bym chciała pozbyć się boczków i od tego wczoraj zaczęłam. Następnie chciałabym sobie "zrobić" przerwę między udami A mój tyłek mnie przeraża, taki wieeeeeelki... co innym się podoba ![]() Tak w ogóle to zachwyca mnie figura mojej mamy - urodziła piątkę! dzieci i ma figury prawie jak moja... |
|
|
|
|
#677 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
ja dzisiaj po oczyszczaniu włosów, nie wyglądają źle, aż jestem zdziwiona, bo spodziewałam się, że będzie mega przesusz, a tu niespodzianka I jeszcze takie pytanie: czy mogę jednocześnie zażywać tran, pić multiwitaminę taką zwykłą z Pluszza i pić herbaty ze skrzypu i pokrzywy? Czy składniki się mogą dublować i powinnam któreś odstawić? |
|
|
|
#678 |
|
Raczkowanie
|
Ja dopiero wstalam, obudził mnie listonosz
ide zaraz nałożyć.olej kukurydziany
|
|
|
|
#679 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystko zależy od tego,jak się wszystko układa na ciele. Moja koleżanka ma takie chudziutkie nóżki i cała jest taka drobna,a waży 54 kg... ja ważę 62 kg a obie mamy 170 cm i ona wygląda sto razy lepiej niż ja.. a niby to tylko parę kilo
|
|
#680 |
|
Raczkowanie
|
Hej pięknowłose
Ja wstałam niedawno, piszecie o tych ćwiczeniach i ja również nie mogę się zmotywować ![]() A wracając na włosowy temat, macie do polecenia jakąś maskę dostępną w rossmannie? Ewentualnie jakąś taką, którą mogłabym znaleźć w osiedlowej drogerii (jantara mieli, mgiełki z beauty formulas mają, całą szafę green pharmacy też, ampułki mariona i joanny, to może i maskę mają ), bo do pielęgnacji mam tylko kallosa, odżywkę aik i odżywkę dove nutrium moisture, ale nie lubię jej używać jakoś specjalnie...
|
|
#681 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam 163 a moja waga to 52kg. Chciałabym zejść poniżej 50, a właściwie to zgubić tłuszczyk z ud, niestety nie mogę się zmobilizować
|
|
|
|
#682 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie Mam wcześniej kupioną GAiK i tam tego nie ma, a kupiłam nwoe opakowanie w Biedonce i już jest Cytat:
![]() Cytat:
Podziel się ![]() Ile nadrabiania ![]() Poczyniłam zakupy Biedronkowe - GAiK, serum Marion i micel BeBeauty. W Naturze kupiłam turban na włosy i ampułki Joanna Rzepa ![]() W zielarskim kozieradkę. Dziś włosowe spa, bo ostatnio nie nakłądałam oleju z braku czasu,
|
|
#683 |
|
Konto usunięte
|
5 z tym, że inaczej odmienia się mnogą, inaczej pojedynczą a jeszcze inaczej przymiotniki w III deklinacji. Boże, czuję się jak niańka. Tż chory (pewnie ma grypę żołądkową, no, ale on umiera), ale do lekarza nie chce się zapisać, bo moze mu przejdzie. ![]() wszyscy wokół chorzy a mnie złapie pewnie za 1,5 tygodnia jak będę miała obronę |
|
|
|
#684 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba jednak nie zdecyduje się na jej ponowny zakup... Ten isopropyl alcohol gdzie wsadzili w składzie? Tylko ten składnik dodali czy coś jeszcze się zmieniło? Co dziś kombinujesz z włosami Blondynoo?
Edytowane przez barylka666 Czas edycji: 2013-10-14 o 12:42 |
|
|
|
|
#685 |
|
Rozeznanie
|
hejka
dziewczyny ale jesteście szczuplutkie, ja swoją minimalną wagę miałam na studiach (dużo wtedy schudłam, zwłaszcza na l roku, pierwsza sesja, dużo stresu) czyli 45 kg przy 155cm. W ciąży doszłam do 60kg ale już tydzień po porodzie miałam 48kg, było dobrze dopóki karmiłam (wiadomo, że wtedy jada się zdrowiej) potem jak przestałam, zaczęłam normalnie jeść, zmieniłam tabletki no i poszło do 55 i tak do tej pory nie mogę z tego nic zrzucić;// co do ćwiczeń to zaczęłam ze 3 tyg temu ćwiczyć mięśnie brzucha z Bel B i Ewą, no ale potem się rozchorowałam i nie miałam siły na nic, potem mąż i dziecko i teraz wypadało by zacząć od nowa ale brak mi tej konsekwencji, tak samo co do diety;// Ephee- dobra jest ponoć maska ALTERRY granat i aloes z rossmana |
|
|
|
#686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Isopropyl umieścili po Chlorhexidine Dihydrochloride. Reszta bez zmian, Może gdzies znajdziesz jeszcze w sklepie stary wyrzut odżywek. Plan..hmm.. Przed myciem - olejowanie, ale czym to jeszcze nie wiem 1hMycie - Alterra W roli maski - balsam GP z olejkiem łopianowym na skalp i na długość 30 min Mycie - Yves Rocher Volume Odżywka - GAiK, ale ze starym składem też 30 min. Wcierka - Kuracja Joanna Rzepa Zabezpieczenie - jedwab GP Plany sa, ale jak wyjdzie to się zobaczy Kusi mnie Biovax na skalp, bo czytałam recenzje dziś, ze pomogła na wypadanie..ale się obawiam
Podcięcie 03.11.2016r. Włosomaniactwo od 21.08.2013r. Edytowane przez Blondyna66 Czas edycji: 2013-10-14 o 13:00 |
|
|
|
|
#687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do ćwiczeń - ja miałam zacząć już na wakacjach
|
|
|
|
|
#688 |
|
Zadomowienie
|
Blondyna66 jutro po szkole pójdę do drogerii i zobaczę czy są jeszcze "stare" AiK. Wszystko co ma wysuszające alkohole w składzie nie działa na moje włosy najlepiej ehh
Musiałabyś pewnie regularnie wcierać go w skalp żeby były efekty, przy takiej cenie to trochę kosztowne Chciałam zacząć wcierać olejek z czerwoną papryką GP bo mam jeszcze połowę buteleczki ale naczytałam się że może on zapychać i powodować większe wypadanie i się wstrzymam z tym, wykończę go do mieszanki olejowania, jestem ciekawa wersji z olejkiem arganowym
|
#689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
maska droga, ale działa podobno. na razie wykorzystam na dlugość tylko. Może upoluję kiedyś wieksze opakowanie gdzieś taniej.Tez mam ten olejek i ten sam dylemat ![]() Gdzieś jeszcze czytałam, że sama wersja łopianowa też powoduje wypadanie ;/
|
|
#690 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.

Moja mama skończyła w tym roku 40 lat i waży 56 - 58 kg. Nawet w ciąży nie tyła za bardzo
Mam nadzieję...

Cycki po mamie :-D czyli teraz wszelkie problemy z kupieniem żakietu czy dopasowanej sukienki mnie spotykają. A ważę coś koło 55kg/170cm. Nie uważam, żeby waga była dobrym wyznacznikiem, bo wiecie jak to jest