|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!
Cytat:
![]() ja sie tak sztywno nie trzymam regul wazne zeby zdrowo bylo ![]() opuscila??? ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- to ja do was dolacze ale juz jutro ehheh
|
|
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
jakieś wątki się ciągle tworzą zamiast dołączyć do nas
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- no nie wiem czy opuściła czy nie ale się nie odzywa |
|
|
|
#3513 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43251866]porobie sobie jeszcze przysiadów, ale mam zakwasy Same sobie będziemy gadać.[/QUOTE] Na moje gadulstwo też możecie liczyć ![]() Cytat:
postaram się pojawić ![]() Ej, ja dzisiaj zgrzeszyłam :-( Zjadłam przed chwilką 4 kostki czekolady wedla truskawkowej. Może nie dużo, ale i tak mam teraz wyrzuty sumienia zwłaszcza, że ćwiczyłam dzisiaj tylko 15 min, bo dłużej mi się nagle odechciało. Jutro już nie tykam tej czeko, bo na jednej kostce się nie kończy
|
|
#3514 |
|
Konto usunięte
|
czekolada jest zdradziecka
ja jutro muszę sobie wymyślić jakiś obiadek, ale z rana pójdę do B. i kupie kurczaka i z niego coś wyczaruje żeby mnie żadne chipsy nie skusiły
|
|
|
|
#3515 |
|
Raczkowanie
|
ja jak zwykle w weekend latam gdzies z TŻ także nawet chwilki nie mialam zeby was poczytac. jutro nadrobie. a dieta... jak to w weekend
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3516 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3517 |
|
Wtajemniczenie
|
no wiec o mnie troche
poprzedni watek w którym sie udzielałam umarł niestety, mam nadzieje ze tu tak nie bedzie![]() mam 24 lata i waze jakos 62,5 kg ;/ chcialabym wazyc 58 tylko cos ciezko to idzie. staram sie jesc co 4h mniej wiecej, cwicze jakos 5-6 dni w tygodniu, nic forsownego :P ok 45min steppera hh i twister , wychodzi jakos 1h 1omin cwiczen. wymiarów nie pamietam <nie chce pamietac:P> w sumie tyle z podstawowych informacji:P
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
spać mi się chce
a przewracałam się z boku na boku. szybko się ogarnę, jakieś śniadanie zjem (od dzisiaj już zdrowo ) i ruszam żeby nie tracić dnia---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sniadanie kanapke zjadlam obiad zupka marchwiowo-kalafiorowa kolacja jeszcze nie wymyslona. pewnie tez jakas kanapke bo nic mlecznego nie moge zjesc przed ani po antybiotykach. a mam smaka na musli z jogurtem. a ostatnio wyprobowalam serek wiejski z bananem i miodem. moge stwierdzic ze jednak wole nie na slodko. bee pewnie nas nie lubi bo za duzo grzeszymy
|
|
|
|
|
#3520 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już po pierwszych zajęciach na 8, teraz dopiero na 13 i aż do 20
Muszę coś lepszego na jutro wymyślić, bo też długo siedzę.edytkamasz dzisiaj wolne od uczelni?
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
poniedziałki mam wolne przez cały semestr
|
|
|
|
#3522 |
|
Konto usunięte
|
A ja zaliczyłam już dzisiaj wycieczkę do B. Kupiłam czarne emu i piersi kurczaka na promo dzisiaj na obiadek będzie pierś w paprusie i bukiet warzyw
![]() Muszę się wziąć za naukę Trzymać się laski |
|
|
|
#3523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny! Weekend minął, na szczęście dla mojej diety a nie szczęście że jutro już do szkoły dziś miałam wolne bo dzień nauczyciela jest.
Także wczorajszy wieczór to pasmo porażek byłam w Macu i zjadłam chesseburgera i shake truskawkowego czyli jakieś 500 kcal, a po południu jadłam łyżką! nutelle, w Macu nie daleko mnie siedziała tak strasznie gruba dziewczyna ok 150 kg, w dodatku bardzo ładna że normalnie aż żal że tak się marnuje i widać że jest stałym klientem tam, ale na prawdę dziewczyny narzekamy na swoje małe wałeczki ale dojście do takiej wagi jest pprzesadą, nie wykluczamy oczywiscie choroby.. Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3524 |
|
Konto usunięte
|
zdjęcie kasikk jest w klubie ale na głównej stronie w dyskusjach.
Ale jestem głodna, obiadek już czuje jak pachnie ![]() Dziewczyny pamiętacie że w sylwestra jest wielkie porównanie? Już się obawiam, a Edzia jeszcze nie wstawiła wcześniejszego zdjecia |
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
no ja też już wróciłam
byłam w biedronce ale kupiłam tylko 2 banany, owsianki activia bo są w promocji i jedwab i inne rzeczy do domu ale niestety znów nie było tych kosmetyków Mariona i.. kapcie (takie a'la balerinki, a'la skarpetki do chodzenia po domu) i spodnie więc nawet udane zakupyteż lubię tego papirusa ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- windows tak ogólnie to jakoś malutko tego jedzonka
|
|
|
|
#3526 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sle jak to poniedzialek- na dobry początek tygodnia biore sie za siebie! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- noi zmieniam dietę. niestety nie da rady w moim przypadku tylko jesc "zdrowo" i odmowic sobie slodyczy w tygodniu. rezygnuje z musli bo pelno tam kandyzowanyCH owoców ktore uwielbiam i przez to nasypuje o wiele większą porcje albo zjadam musli po obiedzie w ramach "deseru". przestane kupowac pieczywo (max 1 bułkę) bo jak jeszcze mam maslo w lodowce to buleczeke z maslen i czoskniem albo z miodem potrafie zjesc bez limitu. a jak nie bede miala w domu to nie zgrzesze. to samo z orzechami-kupilam do ciastek zbozowych na weekend ale zdazylam paczke migdalow zjeść:/ takze wprowadzam wiekszy rygor Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
ja jak sie wybiore po kosmetyki do rossmanna to łoooooo, karta platnicza pęka w szwach ale półki BIO omijam już z daleka:PWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- A na koniec tesco mi nie przywiozlo w zamówieniu piersi z kurczaka bo im sie skonczyly takze dzis dzień bez mięsa. odzywke bialkowa wypije i pojde na fitness. wracam dzis o 23 do domku ale na pewno odmelduje pompki i przysiady Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
no tak to już jest jak ma się zapasy w domu, znam to
![]() Karolinka a ważyłaś się może? ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- a ja np jak jestem na diecie już takiej na serio to rzadko jem mięso, jakoś mi nie smakuje zrobione ''dietetycznie''. no może być prawda z tym jedwabiem, ale ja i tak rzadko go używam. ostatnio nałożyłam chyba trochę za dużo bo miałam takie ciężkie te włosy.. też lecę dziś na fitness ale dopiero na 19:30 |
|
|
|
#3528 |
|
Raczkowanie
|
niee wazylam sie
balam sie tak od razu po weekendzie, za dwa dni sie zwaze. wiem ze to glupota bo przez dwa dni nie schudne tylko ewentualnie jelita nie beda tak napchane ale balam sie ze zobacze 65 na wadze. fakt ze "dietetyczne" mieso dupy nie urywa:d ale sie nim dobrze zapycham ![]() kupilam gigantycznego kalafiora to jutro zamiast marchewek bede go podgryzac. jak sie go tylko sparzy to fajnie chrupie ![]() Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
no to informuj nas jakie efekty są z takimi niedzielami w diecie
a jak Twój TŻ? dalej dietka mu idzie?jakie zajęcia dziś masz na fitnessie? ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- http://i1.ryjbuk.pl/ca49119537f5450f...bbbda81e4a-gif motywator |
|
|
|
#3530 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43256942]A ja zaliczyłam już dzisiaj wycieczkę do B. Kupiłam czarne emu i piersi kurczaka na promo dzisiaj na obiadek będzie pierś w paprusie i bukiet warzyw
![]() Muszę się wziąć za naukę Trzymać się laski nie wiem co to jest ![]() Cytat:
szkoda takich ludzi, a najbardziej gdy oni sami nie widza problemu w tak duzej wadze. sa ludzie puszysci, grubokoscisci to inaczej wyglada niz opasieni [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43259915]zdjęcie kasikk jest w klubie ale na głównej stronie w dyskusjach. Ale jestem głodna, obiadek już czuje jak pachnie ![]() Dziewczyny pamiętacie że w sylwestra jest wielkie porównanie? Już się obawiam, a Edzia jeszcze nie wstawiła wcześniejszego zdjecia a ja sie ciesze ze dala fotke do klubu bo nie mam ani na kompie ani na telefonie. to bede miala porownanie nie malutko. dojadlam jeszcze banana i kielbaski kawalek Cytat:
|
||
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3532 |
|
Konto usunięte
|
chodziło że w papirusie
mój błąd, całkiem niezła wyszła, mam z papryką ten papirus a podobno lepszy jest z czosnkiem, następnym razem kupie ten drugi.Ja mam mnóstwo motywacji w folderze na kompie, ale już mi tak nie pomagają |
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie nigdy nie pomagały, co z tego że sobie popatrzę na nie jak wiem, że nigdy nie będę tak wyglądać
|
|
|
|
#3534 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie też to średnio motywuje. Już bardziej metamorfozy z fp Ewki i jej pozytywne wpisy
![]() Jestem zmęczona po całym dniu na uczelni, odpuściłam ćwiczenia ale jedzenieniowo w miarę ok. Karolinka180 gdzie i za ile kupujesz odżywkę białkową? dobra jest? ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Ale dzisiaj cichutko Dobra ja lecę spać, dobranoc laski i udanego dnia jutro!
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam właśnie małą miseczkę grochówki ale cały dzień był ok więc chyba nie ma tragedii ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- już śpicie? pomalowałam paznokcie a ten lakier tak długo schnie
|
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
wczorajsza dieta
śniadanie jaglanka na mleku z siemieniem lnianym II śniadanie dwie kanapki z szynka, sałata i pomidorem, jablko obiad spaghetti z sosem że świeżych pomidorów podwieczorek jogurt z siemieniem lnianym kolacja dwa jajka na twardo ćwiczenia 20 min fitnessu, 40 minut tańca dieta dziś I śniadanie bułka fitness, kefir II śniadanie 2 kanapki z chleba zytniego, szynki i sałaty obiad ogotowany indyk z brzoskwinia, marchewka z gorszkiem grzeszek - kawałek tortu o grubości niecalego cm - trudno było ukroic, bo się łamał ![]() podwieczorek roladki z szynki i sałaty kolacja serek wiejski ćwiczenia 1;5 godziny tańca 10 min rowerka z interwalami
przeczytane książki 2018 rok -100 2017 rok-100 2016 rok -100 2015 rok -105 2014 rok-61 2013 rok-58 2012 rok-35 Komu komu, czyli książki do oddania Edytowane przez traicionera Czas edycji: 2013-10-15 o 07:41 |
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam jeszcze kopytka ale ciiiiii traicionera
Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2013-10-15 o 00:35 |
|
|
|
#3538 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a ja juz od godziny nie spie. a padam zwyczajnie na pysk. |
||
|
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do papirusa to mi smakuje, są dwie firmy które to produkują, ja jadłam tylko z jednej. niby jest napisane, że bez tłuszczu czy coś w tym stylu ale co to tam w sobie ma ale na pewno zdrowsze od panierki tradycyjnej i smaczne, i pierś taka soczysta wychodzi ![]() dzieci obudziły? ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1381776428 w piątek to chyba polecę od razu na otwarcie skoro taki prezent
Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2013-10-15 o 07:54 |
|
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
ją się tam nie zapatruje na inspiracje, bo co mi z tego, skoro powiedzmy dana laska ma inna budowę ciała, dlugie nogi i moje nigdy nie będą tak wyglądały, bo są krótsze i bardziej umiesnione. mam się zalamywac? Nawet gdy wazylam 43 kilo, to moje nogi i tak były masywne względem ciała przez mięśnie. to tak jakby jabłko uparlo się, że wyrobi sobie talie osy ćwiczeniami i miało dola, bo sie nie udaje. trzeba sobie realnie wyznaczać cele i nie dążyć ślepo do upatrzonego typu sylwwetki, bo może być on nieosiągalny po prostu.
a z pozytywów, to dziś na wadze 56,9 kg! przez ostatni tydzień stalam na 57,9, jeszcze w niedzielę rano tyle wazylam, a tu taka niespodzianka
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

a przewracałam się z boku na boku. 

i.. kapcie (takie a'la balerinki, a'la skarpetki do chodzenia po domu)