Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10 - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-14, 12:52   #3361
korolowa
Rozeznanie

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
E tam ja musiałam codziennie, tz mi pomagał.

ej, to ciekawe czemu ja nie musiałam, , ciekawe skąd te różne zalecenia naszych dr
Stary 2013-10-14, 13:00   #3362
Olivkaa200
Zakorzenienie

Malinka witaj jezeli chodzi o "zasady" to nie uzywamy nazwisk lekarzy, posługujemy sie inicjalami. Ja osobiscie przyjmuje zaproszenia od dziewczyn ktore regularnie udzielaja sie na forum i maja zalozony swoj album z wyjsciowka

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 13:01   #3363
selena06
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tulitka Pokaż wiadomość
selena06 - ile czekałas na termin operacji? pytam z ciekawości bo słyszalam całe mnostwo dobrego o Twoim dr przy okazji - trzymam jutro kciuki!
Kochana ja byłam na kons 29.06 a op ustalalam na 29.10 poczatkowo, ale tylko dlatego że tak sama chciałam, bo chodziło o pracę, wiec nie wiem ile tak naprawdę się czeka
Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki
Selenka ty już prawie na stole ale ten czas leci Będę trzymać kciuki
Dzięki śliczne
Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Selenko kochana to juz jutro !!!!! Wow!!! Czas leci
Bengay sie przydaje.. Plecy napieprz..

[/COLOR]A na tle calej sylwetki zrobie jak moj brzuch dojdzie do normalnosci.. Bo czuje sie z nim jakbym wazyła ze 100 kg:p
Nom to już, nie mogę uwierzyć, właśnie dzwonił doktorek i mam byc na 8:45 bo się znowu jakaś rozchorowala... także pierwsza idę pod nóż :P

Cytat:
Napisane przez Sandy24 Pokaż wiadomość

Selenko trzymam kciuki za Twoje wymarzone cycuszki.
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Happy Hour,
fajnie,że się zdecydowałaś-na pewno nie będziesz żałować!!

U mnie widzę,że dr głównie skupił się na tej podstawie i chyba najbardziej byłoby to gdyby miały 12,3cm co przy moderate plus daje projekcję własnie 3,8cm -oczywiśic emowa o mentorach
Gdybym została przy tej podstawie a chciała tą swoją projekcję HP to byłby implant o poj.400ml!!! A dla mnie to już ilość przerażająca-nie chcę radykalnie zmieniąc wielkości....
Z drugiej strony to chciałabym aby ten cycek jednak sterczał a nie była
taki "lekko opadły"....
Jak pokazałam takie zdjęcie doktorowi,ze nie chcę takiego efektu to on do mnie,ze całkiem możliwe iż jest tu własnie projekcja HP-widać nie zostało to połączone z odpowiednią podstawą...im wieksza projkecja,tym mniejsza podstawa-jesli chcemy zachować tą samą ilość ml....bo jesli łączymy te dwie rzeczy to mamy spory implant!!
Dr powiedział,ze jesli się skupię na tej projekcji a wezmę mniejszą podstawę-czyli np. 350HP to mogę mieć takie "niedopełnione" te piersi....a ja tego chcę właśnie uniknąć....
Już sama nie wiem-mam tylko lekkiego zwisa teraz,więc może przy dużej podstwie ładnie skóra się naciągnie i będzie mi cycek sterczał jak chcę,nawet przy tej niższej projekcji
Kochana a nie sprawdzałaś Silimedów? One dają możliwość przy takiej podstawie większą projekcje i wcale 400 nie wychodzi bo jak dla mnie przy takiej pods to 3,8 projekcji to naleśniki wyjdą, mi dr mówił że przy mojej 11.1 proj 5.3 da najbardziej naturalny efekt, bo im mniejsza proj tym bardziej bedzie widac okrągły zarys i taki placek.
Cytat:
Napisane przez kapetki Pokaż wiadomość
Witam Was cycolinki.
[/COLOR]selenko trzymam mocno kciuki! powodzenia ;*
Dziękuję Kochane jesteście

Cieszę się że mam przełożone na wcześniej, bo dr mówił że ok 10-11 będę już po, czyli to tak jak normalnie się budzę rano i wstanę z nowymi cycuchami... i długo głodna nie będę musiała być :P mój dr daje wszystkie papiery na konsultacji wiec juz je 10x przeczytalam wszystko wypelnilam i podpisalam, wiec tylko przyjezdzam, biorę prysznic, maluja mnie markerem i na stół szybka akcja podobno, to tak żebym pewnie nie zdążyła uciec
Stary 2013-10-14, 13:05   #3364
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Selenus trzymam kciukaski.
Moja op jakos trwała 1:15 , pamietam ze po 15 poszlam z pielegniarka na sale,rozcinsli mi gatki, rozebrali mnie, dali mi w zyle i obudzilam sie u siebie w pokoju i o 16:39 napisalam juz smsa do tż podobno na sali mnie budzili ale nie pamietam, na haju byłam :p

Amorcio tz kupil pyralgine i solpadeine, jak to bralas? Tzn ile razy dziennie? Ja bym przede wszystkim chciala rano ( zeby wstac bez bolu ) i na noc zeby spac jakkolwiek..

Zapraszam do albumu wrzucilam foto 4 dniowych bimbałków

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-10-14 o 13:11
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 13:11   #3365
kapetki
Raczkowanie

STAR piękne cycuchy jak opuchlizna zejdzie to juz w ogóle.
Dzisiaj pierwszy lot samolotem od czasu operacji mam nadzieje, że mi cyce nie wybuchną buhaha
Stary 2013-10-14, 13:13   #3366
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez Malinka556 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny,

czytam Was juz od kilki dni ...
podziwiam Was i to bardzo! sama marze o wiekszych i pieknych piersiach,
niestety po dziecku mam okropne wyciagniete dwa puste woreczki bleeehhh

STAR ogromnie gratuluje Ci piersikow! Bylas bardzo dzielna i jak dziewczyny pisza
wszystko bedzie dobrze, odpoczywaj i duzo spij , podczas snu czlowiek najbardziej sie regeneruje

Tak w ogole to mam na imie Klaudia

Mam nadzeije ze moge dolaczyc do Waszego grona? pomimo iz piersi sa dla mnie marzeniem ktore dopiero zrealizuje, jestem na etapie szukania odpowiedniej kliniki a co do ksztaltow to zapewne uslysze od doktora jakie powinnam miec

Macie kochane jakies zasady tu?
aby do Was dolaczyc i otrzymac od Was akceptacje zaproszen?
Dziekuje serdecznie

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
STAR piękne cycuchy jak opuchlizna zejdzie to juz w ogóle.
Dzisiaj pierwszy lot samolotem od czasu operacji mam nadzieje, że mi cyce nie wybuchną buhaha
sa duzeeee

Powodzenia daj znac jak wrazenia, ja sie boje samolotow ale na wakacje do coeplych krajow jakos trzeba doleciec takze nie unikne samolotów
Stary 2013-10-14, 13:17   #3367
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość
Nom to już, nie mogę uwierzyć, właśnie dzwonił doktorek i mam byc na 8:45 bo się znowu jakaś rozchorowala... także pierwsza idę pod nóż :P

Kochana a nie sprawdzałaś Silimedów? One dają możliwość przy takiej podstawie większą projekcje i wcale 400 nie wychodzi bo jak dla mnie przy takiej pods to 3,8 projekcji to naleśniki wyjdą, mi dr mówił że przy mojej 11.1 proj 5.3 da najbardziej naturalny efekt, bo im mniejsza proj tym bardziej bedzie widac okrągły zarys i taki placek.

Cieszę się że mam przełożone na wcześniej, bo dr mówił że ok 10-11 będę już po, czyli to tak jak normalnie się budzę rano i wstanę z nowymi cycuchami... i długo głodna nie będę musiała być :P mój dr daje wszystkie papiery na konsultacji wiec juz je 10x przeczytalam wszystko wypelnilam i podpisalam, wiec tylko przyjezdzam, biorę prysznic, maluja mnie markerem i na stół szybka akcja podobno, to tak żebym pewnie nie zdążyła uciec
Super, że będą Cię kroili jako pierwszą Ja też byłam pierwsza i dobrze bo bym im bardziej dała w kość moimi spazmami Chyba przed 12 się obudziłam obok na sali I od razu zajrzałam co tam mi zmajstrował doktorek Potem pani pielęgniarka mi założyła staniczek, posiedziałam chwilę i poszłam na górę odpoczywać. Faaajnie było A potem jeszcze 3 dziewczyny poszły pod nóż

Ilonko, tak jak Selenka napisała. Silimedy (model Nuance) przy szerokości 12,4 mają projekcję 5,5 - mowa o najwyższej projekcji. T to jest 350cc (takie jak ja mam ). Przy wysokiej projekcji mają 5,0. Model Natural przy najwyższej projekcji i szerokości 12,3 ma projekcji 6,6, ale pojemność już 410cc. Pojemność 360cc to też 12,3 szerokości i 5,8 projekcji - projekcja wysoka.
Z resztą wysyłam linka to popatrz
http://www.beauty-med.com.pl/?page_id=216

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Zapraszam do albumu wrzucilam foto 4 dniowych bimbałków
Wielkie Super są, opuchlizna zejdzie to będą jeszcze lepsze. Chociaż ja tam wolałam chyba poprzednie
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-14, 13:19   #3368
maledivka
Przyczajenie

witam. w lutym robilam operacje. jestem okolo 8 miesiecy po operacji. MAM takie pytanie..
(jestem w ciazy -3miesiac) juz piersi lekko sie powiekszyly..
Czy nic zlego niestanie sie z moimi wkladkami? Czy piersi po urodzeniu dziecka beda pieknie nadal wygladaly?? OBAWIAM sie strasznie.. ciaza nie byla planowana (moj narzeczony strasznie chcial dziecko.. ja to odwlekalam -po po co wpakowalam tyle pieniedzy na piersi -by byc teraz MATKA?!) Ale juz zapozno.. stalo sie.. ;(
Martwie sie o moje piekne piersi.. Napomkne ze waze 50 kg przy 176wzrostu. jestem bardzo szczupla kobieta. Moze ktoras z Was orientuje sie jak beda wygladac moje piersi? Lekarz oczywiscie mowil przed operacja ze po ciazy beda wygladac tak samo.. a nawet niby lepiej bo bedzie wiecej naturalnego tluszczu... ale nie wiem jak bedzie naprawde??? Czy ktoras z Was po powiekszeniu piersi byla w ciazy? I jak wygladaly piersi po ciazy?? Mam nadzieje ze nie bede musiala ich poprawiac;(

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

piersi mam ALLERGAN ANATOMICZNE. z miseczki A powiekszylam na 360ml -wyszlo mi duze C /MALE D.
maledivka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 13:22   #3369
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Super, że będą Cię kroili jako pierwszą Ja też byłam pierwsza i dobrze bo bym im bardziej dała w kość moimi spazmami Chyba przed 12 się obudziłam obok na sali I od razu zajrzałam co tam mi zmajstrował doktorek Potem pani pielęgniarka mi założyła staniczek, posiedziałam chwilę i poszłam na górę odpoczywać. Faaajnie było A potem jeszcze 3 dziewczyny poszły pod nóż

Ilonko, tak jak Selenka napisała. Silimedy (model Nuance) przy szerokości 12,4 mają projekcję 5,5 - mowa o najwyższej projekcji. T to jest 350cc (takie jak ja mam ). Przy wysokiej projekcji mają 5,0. Model Natural przy najwyższej projekcji i szerokości 12,3 ma projekcji 6,6, ale pojemność już 410cc. Pojemność 360cc to też 12,3 szerokości i 5,8 projekcji - projekcja wysoka.
Z resztą wysyłam linka to popatrz
http://www.beauty-med.com.pl/?page_id=216

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Wielkie Super są, opuchlizna zejdzie to będą jeszcze lepsze. Chociaż ja tam wolałam chyba poprzednie
Sa wielkie ale mysle ze to jeszcze sie ulozy,musza zmieknac i beda jak naturalne bo swoich troche mialam - tak przynajmniej mowi dr mi się już podobaja a dopiero maja 4 dni
Poprzednie tez byly fajnee ale co z tego jak małe
Stary 2013-10-14, 13:35   #3370
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maledivka Pokaż wiadomość
witam. w lutym robilam operacje. jestem okolo 8 miesiecy po operacji. MAM takie pytanie..
(jestem w ciazy -3miesiac) juz piersi lekko sie powiekszyly..
Czy nic zlego niestanie sie z moimi wkladkami? Czy piersi po urodzeniu dziecka beda pieknie nadal wygladaly?? OBAWIAM sie strasznie.. ciaza nie byla planowana (moj narzeczony strasznie chcial dziecko.. ja to odwlekalam -po po co wpakowalam tyle pieniedzy na piersi -by byc teraz MATKA?!) Ale juz zapozno.. stalo sie.. ;(
Martwie sie o moje piekne piersi.. Napomkne ze waze 50 kg przy 176wzrostu. jestem bardzo szczupla kobieta. Moze ktoras z Was orientuje sie jak beda wygladac moje piersi? Lekarz oczywiscie mowil przed operacja ze po ciazy beda wygladac tak samo.. a nawet niby lepiej bo bedzie wiecej naturalnego tluszczu... ale nie wiem jak bedzie naprawde??? Czy ktoras z Was po powiekszeniu piersi byla w ciazy? I jak wygladaly piersi po ciazy?? Mam nadzieje ze nie bede musiala ich poprawiac;(

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

piersi mam ALLERGAN ANATOMICZNE. z miseczki A powiekszylam na 360ml -wyszlo mi duze C /MALE D.
Ojoj... Piersi układają się do roku po operacji... 5 miesięcy to zbyt mało żeby zajść w ciążę... Tam w środku jeszcze nie do końca wszystko może być zagojone. W ciążę najlepiej zajść 1,5 - 2 lata po operacji żeby wszystko było zagojone i ułożone. Oby się nic nie popsuło. Bardziej doświadczone koleżanki może jeszcze się wypowiedzą.

Cytat:
Sa wielkie ale mysle ze to jeszcze sie ulozy,musza zmieknac i beda jak naturalne bo swoich troche mialam - tak przynajmniej mowi dr mi się już podobaja a dopiero maja 4 dni
Poprzednie tez byly fajnee ale co z tego jak małe
Mi tam się podobały, chciałabym takie mieć swoje to bym nie powiększała... Ale ile ludzi tyle opinii. A Twoje to dopiero świezynki, zobaczysz jakiego kształtu nabiorą jak zejdzie opuchlizna Będą śliczne.
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 13:39   #3371
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Ojoj... Piersi układają się do roku po operacji... 5 miesięcy to zbyt mało żeby zajść w ciążę... Tam w środku jeszcze nie do końca wszystko może być zagojone. W ciążę najlepiej zajść 1,5 - 2 lata po operacji żeby wszystko było zagojone i ułożone. Oby się nic nie popsuło. Bardziej doświadczone koleżanki może jeszcze się wypowiedzą.

Mi tam się podobały, chciałabym takie mieć swoje to bym nie powiększała... Ale ile ludzi tyle opinii. A Twoje to dopiero świezynki, zobaczysz jakiego kształtu nabiorą jak zejdzie opuchlizna Będą śliczne.
Wiesz kochana roznie to jest niby mialam ale chcialam wieksze na razie to dwa sterczące pagórki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-14, 13:42   #3372
maledivka
Przyczajenie

jestem 8 miesiecy po. nie 5. Martwie sie.. Moj facet neistety nie rozumial ze nie mam ochoty zajsc w ciaze. tez sie martwie o to.. bo dopiero co mi "osiadly" . znaczy- juz opuchlizny nie ma, nie są "napompowane" już złapały mięsień i samowolnie delikatnie opadly w ksztalt kropelki.. bo jeszcze w wakacje mialam okragle- mimo ze to byl ksztalt anatomiczny..
wlasnie dopiero teraz nabraly ksztaltu docelowego.. A JA W CIAZY ;(
maledivka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 13:52   #3373
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maledivka Pokaż wiadomość
jestem 8 miesiecy po. nie 5. Martwie sie.. Moj facet neistety nie rozumial ze nie mam ochoty zajsc w ciaze. tez sie martwie o to.. bo dopiero co mi "osiadly" . znaczy- juz opuchlizny nie ma, nie są "napompowane" już złapały mięsień i samowolnie delikatnie opadly w ksztalt kropelki.. bo jeszcze w wakacje mialam okragle- mimo ze to byl ksztalt anatomiczny..
wlasnie dopiero teraz nabraly ksztaltu docelowego.. A JA W CIAZY ;(
Dla ilove chodzilo o to ze jak bylas 5 miesiecy po to zaszlas w ciaze...jestec w 3 miesiacu a 8 miesiecy po operacji to latwo wyliczyc tak piszesz jakby Ciebie nie bylo przy poczeciu tego dziecka teraz juz za pozno na myslenie. Mysl o tym zeby dziecko bylo zdrowe a nie o tym co z piersiami sie stanie. Twoj doktor na pewno wspominal ze na dziecko trzeba poczekac 2-3 lata po operacji. Tam jeszcze nie jest wszystko zagojone. Skonsultuj sie ze swoim doktorem

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 14:00   #3374
Carmen2206
Raczkowanie

Hej dziewczyny potrzebuje waszej pomocy obiecałam ,ze zajmę sie wyliczanką jak już koleżanka nie będzie mogla jej kontynuować i teraz nie wiem bo nie dopytalam czy za każdym razem jak będę ja edytowala mam odliczać dni i zapisywać czy to jakoś inaczej trzeba robic
Stary 2013-10-14, 14:04   #3375
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Tak odliczasz sobie dni i wklejasz

Mam w biuscie ok 89 cm ale troche zgarbiona jestem wiec jak sie wyprostuje to wiecej bedzie
Stary 2013-10-14, 14:06   #3376
Inez_1990
Raczkowanie

GG do Inez_1990

Cytat:
Tak odliczasz sobie dni i wklejasz

Mam w biuscie ok 89 cm ale troche zgarbiona jestem wiec jak sie wyprostuje to wiecej bedzie
Star, a ile mialaś wcześniej?
I ile masz pod biustem cm ? :P
Inez_1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 14:07   #3377
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez Inez_1990 Pokaż wiadomość
Star, a ile mialaś wcześniej?
I ile masz pod biustem cm ? :P
83 mialam w biuscie , 71 pod na luźno.
Dostalam stanik 70 D
Stary 2013-10-14, 14:08   #3378
Carmen2206
Raczkowanie

Star doktor sie postarał piersi sa idealne a z tygodnia na tydzień bedą coraz to bardziej naturalne,musze przyznać ,ze masz fajnego męża dzielnie Tobie pomaga i wspiera ,brawa dla mężusia
Stary 2013-10-14, 14:16   #3379
kapetki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Carmen2206 Pokaż wiadomość
Star doktor sie postarał piersi sa idealne a z tygodnia na tydzień bedą coraz to bardziej naturalne,musze przyznać ,ze masz fajnego męża dzielnie Tobie pomaga i wspiera ,brawa dla mężusia

Kochana star nie ma męża jeszcze
Stary 2013-10-14, 14:16   #3380
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Dziekuje, beda naturalniejsze, tzn licze na to
Kochana męża nie mam jeszcze ale my juz ze soba 5 lat takze prawie jak małżeństwo fakt kochany jest i nie wiecie jak bardzo sie ciesze ze juz mu sie podobaja, dzisiaj balam sie sciagac stanik do zmiany opatrunkow przy nim.. Balam sie jego miny bo wiem ze nie sa idealnie i wygladaja jak wygladaja,dwie bomby. Ale on tylko zrobil wielkie oczy powiedzial ze sa wielkie ale nie takie wielkie jak myslal i ze mu sie podobaja !

No i oczywiscie uslyszalam tekst ze jak go zostawie przez cycki to mi je wyjmie haha no i juz szuka dla mnie sukienki z dekoltem na sylwestra bo jedziemy do jego znajomych haha stwierdzil ze musi sie pochwalic niech koledzy mu zazdroszcza, no i pomyslec ze nie chcial zebym to robiła- faceci

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-10-14 o 14:21
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 14:17   #3381
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
No ja nie zamierzam tego tak pozostawić i doła łapać,tylko jeszcze raz iść do doktora na ostateczne rozstrzygnięcie sprawy

Ty masz mniej czasu do operacji,ale jednak na tyle dużo żeby może jeszcze raz skonsultować sprawę??
A Twój dr pracuje tylko na jednej firmie??
Bo mój to chociaż rozwojowy jest i jak nie z jednej coś dopasuję to z drugiej mogę
Nie tylko na jednej, wiem że na mentor napewno i jakieś jeszcze które nazwy mi wyleciały z głowy...moge również podjechac do lekarza i jeszcze raznsie skonsultować z nim , ale najbardziej mnie przekonały eurosilicone w 85% wypełnione sylikonem, pokazywał mniej więcej jak implant będzie sie zachowywał po położeniu na bok no jak naturalną piers:/ i nie wiem bo proponował mi na początku mentor ale 240ml

20.11.2013
Juz sa!
260cc CPG 322 anatomy mentor
Doktor M.K Poznań
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 14:22   #3382
Carmen2206
Raczkowanie

Cytat:
Kochana męża nie mam jeszcze ale my juz ze soba 5 lat takze prawie jak małżeństwo fakt kochany jest i nie wiecie jak bardzo sie ciesze ze juz mu sie podobaja, dzisiaj balam sie sciagac stanik do zmiany opatrunkow przy nim.. Balam sie jego miny bo wiem ze nie sa idealnie i wygladaja jak wygladaja,dwie bomby. Ale on tylko zrobil wielkie oczy powiedzial ze sa wielkie ale nie takie wielkie jak myslal i ze mu sie podobaja !

No i oczywiscie uslyszalam tekst ze jak go zostawie przez cycki to mi je wyjmie haha no i juz szuka la mnie sukienki z dekoltem ma sylwestra bo jedziemy do jego znajomych haha
W takim razie dobry materiał na męża.

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Kochana star nie ma męża jeszcze
Heheheh no cóż tak wywnioskowałam ,wtopa
Stary 2013-10-14, 14:23   #3383
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Dżizas,a co to znaczy,że wypełnione w 85%???Co z pozostałymi 15%???

Tak myślałam,ze nie rodziłąś bo masz takie "samosterczące" cycki....choć to nie ma też reguły....

Ja myślę,zemasz dobrze dobrany ten implant-projekcja 4,4cm nie jest mała projekcją przy 11,1cm średnicy... A jakie są Twoje pozostałe wymiary???
No 15% to praktycNie nic tam nie ma jak doktor je wziął za róg to wyglądały jak anatomki a jak położył na dłoń to jak okraglaski z takim na środku scieciem jakby

20.11.2013
Juz sa!
Doktor M.K Poznań

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-14, 14:24   #3384
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
W takim razie dobry materiał na męża.

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Heheheh no cóż tak wywnioskowałam ,wtopa
To chyba dobrze co haha
Stary 2013-10-14, 14:32   #3385
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
ej, to ciekawe czemu ja nie musiałam, , ciekawe skąd te różne zalecenia naszych dr
Kolorowa ja mialam tak samo, dr przed wyjsciem z kliniki zmienil opatrunek, tydzien pozniej zdjal szwy i kazal smarowac wazelina zeby natluszczac strupki, sama od siebie podkladam pod stanik jalowe gaziki zeby stanik nie naciskal i dzis pierwszy raz lusterkiem powiekszajacym podgladalam gojace sie naciecia, ja tak mam po cesarce ze sie boje patrzec u siebie na szyte rany, wczesniej muialam wierzyc w zapewnienia meza, ze ladnie sie goi a dzis zobaczylam rowne kreseczki z jednym strupkiem, schowane pod piersiami a na poczatku byly ok 1cm ponizej piersi wiec na tej podstawie widac, ze piersi sie ukladaja. W czwartek ide na wizyte, dr sprawdzi cycunie i da zalecenia co do dalszego postepowania z bliznami. Spytam czy zamiast tych masci ktore zaleca moge plastry sutricon (przetestowane tez przez Sabe) uzywac ze wzgledu na wygode
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 14:44   #3386
kapetki
Raczkowanie

Cytat:

No i oczywiscie uslyszalam tekst ze jak go zostawie przez cycki to mi je wyjmie haha no i juz szuka dla mnie sukienki z dekoltem na sylwestra bo jedziemy do jego znajomych haha stwierdzil ze musi sie pochwalic niech koledzy mu zazdroszcza, no i pomyslec ze nie chcial zebym to robiła- faceci

tak mój tez jak zobaczył to oczy jak 5zł ;]
jest troche uciechy z nimi ;]
Stary 2013-10-14, 14:47   #3387
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
To chyba dobrze co haha
Kochana masz meeega piękne cycuchy, pozazdrościć, wyglądają i pasują idealnie do sylwetki jak byś je od zawsze miała

20.11.2013
Juz sa!
Doktor M.K Poznań
Stary 2013-10-14, 14:53   #3388
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:

No to jak sie chce chwalic to niech do kredytu sie dolozy
Stary 2013-10-14, 14:54   #3389
aniolek199007
Zadomowienie

Czy którąś z was wie jak znaleść tabele z implantami eurosilicone? Szukam już ponad tydzień i albo nie ma albo nie umiem szukać :/

20.11.2013
Juz sa!
Doktor M.K Poznań
Stary 2013-10-14, 15:01   #3390
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
Nie tylko na jednej, wiem że na mentor napewno i jakieś jeszcze które nazwy mi wyleciały z głowy...moge również podjechac do lekarza i jeszcze raznsie skonsultować z nim , ale najbardziej mnie przekonały eurosilicone w 85% wypełnione sylikonem, pokazywał mniej więcej jak implant będzie sie zachowywał po położeniu na bok no jak naturalną piers:/ i nie wiem bo proponował mi na początku mentor ale 240ml
Dobry wybor, beda miciutkie, dziewczyny ktore maja eurosilicone czy nagory okragle maja badziej miekkie piersi niz z mentorem, tak pisaly te co mialy mozliwosc podotykac i wiedzialy jakie wyjsciowki byly bo ilosc tkanki ma bardzo duzy wplyw na twardosc piersi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości