|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Szaja, babeczki są cudne
Fewcia, Informatyka, a dokładniej Inżynieria Komputerowa |
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko, proszę się meldować
Dziś już nie przesadziłam i zamiast pyty pytowej wyszedł normalny grysik, do tego banan w plasterki i nektaryna w kosteczkę, i kolejny razy pół michy poszło. A pół zjadła mama ![]() Dziadzio kupił Poli w piątek chodzik Na początku nie lubiła, ryczała, wkurzała się, a dziś, ku mojemu wielkiemu ubolewaniu, już jej się zaczął podobać I zjadła w nim obiadek, u mnie na kolanach nie, w krzesełku nie, dałam do chodzika i jadła razem ze śmiganiem. Ehh...
|
|
|
|
#2613 |
|
Konto usunięte
|
Hje, żartujesz, chodzik? ;/ masakra, wywaliłabym dziadzia z tym :/
|
|
|
|
#2614 |
|
Rozeznanie
|
Wszyscy wokół mi gadaja że trzeba kupić Nadzi chodzik ...
|
|
#2615 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mogę Hanię już wozić w tym foteliku samochodowym 9-18, skoro Ona jeszcze nie siedzi?
jeździ nadal w tym 0+ ale nogi wystają strasznie, ogólnie wydaje mi się mega za mały na Nią jest i jest Jej niewygodnie:/
|
#2616 |
|
Zadomowienie
|
ja sie wychowałam w chodziku, moi bracia też
, ale to były inne czasy. Żadnych badan na szkodliwosc nikt nie robił, ja juz im mowiłam, ze Ola uzywac na pewno nie bedzie i wiecej uwag, zeby kupic nie robią
|
|
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43259975]Hje, żartujesz, chodzik? ;/ masakra, wywaliłabym dziadzia z tym :/[/QUOTE]
No niestety, z własnego domu go nie mogę wywalić ![]() Pierwsza drzemka trwa, mam nadzieję, że tylko na tej jednej Pola poprzestanie i potem w miarę ładnie prześpi noc. Ale kto ją tam wie ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
![]() A rozwijam się teraz raczej normalnie ![]() Choć oczywiście chodzik traktuję jako ostateczność, btw teraz młoda po 5 minutach w nim zaczęła się wkurzać
|
|
|
|
|
#2618 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Tego się trzymajmy
![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Lecę coś działać |
|
|
|
#2620 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I za dermatologa!Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
Tylko Ty mi odpisałaś ![]() No a ja taka niezdecydowana jestem. Kusi mnie żeby grzywkę sobie zrobić.
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2622 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Gwiazdy!
Ależ u mnie pięknie! Wczoraj przez 7h!! oglądaliśmy w sklepach kanapy, z Niuniasem oczywiście głównie na rękach i zgadnijcie? Nic nie kupilismy Wszystko na zamówienie a jak nie to bez dowozu no i temat kanapa został porzucony. Jutro wieczorem będzie tu moja Mama (o ile czegoś nie pomyli na lotniskach ). Zrobiłam już dla niej ulubionego łososia, jutro kupię ulubioną kawe i papierochy Dziś jeszcze będę przygotowywać dla niej pokój, laptopa full serwis![]() Blogerko-gratuluję dobrej decyzji! Lady mam pytanie-czy nie boisz się kolejnych nieprzespanych nocy z Tamarką? Pytam poważnie, nie złośliwie. Wiecie co mnie w ludziach denerwuje? Jak mówia, że Mała ma to za małe to za duże, brzydkie, zniszczone (ubrania). Że trzeba jej to kupić tamto sramto. Niech kupują jak mają za dużo kasy a nie tylko gadanie takie. Nic im nie pasuje. Ja nie jestem zwolennikiem kupowania drogich bluz czy kurtek na jeden miesiac, dlatego ubieram jej uzywane a rodzina patrzy na nas jakbysmy żałowali dziecku.... wszystko co kupuje, kupuje tańsze jak moge np. mleko BD ale kurcze, czy to źle?:confused Właśnie Cała-ja mleko BD gorąco polecam. U nas się sprawdza. No i ta cena! Dziwię się, że ludzie tak mało go kupują
|
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Silver moje motto włosy nie palec urosną ! ja bym zrobiła ![]() Apropo właśnie lecę z tż do fryzjera ! nareszcie na blogu fotki
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Predzej napisałam cały esej i mi k.wa skasowało
Ewik-lepiej a on chyba zrozumiał ![]() Badzia-ubrania wyprane się suszą także jak wyschną to pokaże. Ale dwie rzeczy są zupełnie inne jak na zdjęciach -znaczy rzecz się zgadza ale kolor już nie(flesz zepsuł sprawę,no cóż pogonie to dalej ).Cała-ja też nie narzekam na mleko BD. Oskar też nie ![]() Silver- jeżeli nie miałaś predzej grzywki na początku może Ci przeszkadzać (ale to kwestia przyzwyczajenia). Ja nosiłam grzywke od dziecka. A to prostą a to na skos-ale zawsze mnie irytowała dlatego zapuściłam i już nie mam. I czuje się jak młody Bóg ![]() Okres już zawitał? ![]() Meduziuniu kochana mamuśka na ile zagości?
|
#2625 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?![]()
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Uuu wow miesiąc-ale się będziecie mogły sobą nacieszyć
no i babcia w końcu pozna wnusie Bokeh-jak zwykle efekt wow na blogu Śliczne robisz te zdjęcia. Masz talent
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam powiedziec ze zyjemy ja mam zapalenie krtni i ledwo zyje a glupia do pracy jecze chodze w czwartek bylam u lekarki i glupia dala mi antybiotyk oczywiste ze nie biore , bylam w gabinecie z niuniusiem ale mial zdziwioja mine ze nie jego badaja a, mame, wiec Silver zabieraj Darie do okulisty
![]() Wieczorkiem odpisze w klubie i na wszystkie pw prpraszam za opoznienia ale chorobsko mnie wykonczylo Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, ta para, której robiłaś plener, to ci, co też robiłaś im zdjęcia do albumu dla mam, si?
![]() I pani młoda miała taką sukienkę ślubną? Cudo! Silver, miałaś już kiedyś grzywkę? Ja podobnie jak Mała, w grzywce pomykałam od najmłodszych lat. Co zapuściłam, bo mi się już nudziłam, to za każdym pójściem do fryzjera znowu ścinałam Ostatnio było podobnie ![]() Większość osób mówi, że w grzywce mi lepiej i ja chyba też tak się czuję, no ale jednak więcej z nią roboty jest, bo nie zawsze się ładnie ułoży po spaniu ![]() Ciachnij sobie, a najwyżej jak Ci się nie spodoba, to możesz zapinać do tyłu, zresztą chyba i teraz tak czasem robisz
|
|
|
|
#2631 | ||
|
Zakorzenienie
|
kurde, Filip mi zrobił pod rząd 3 wodniste kupy, ledwo go przebrałam i odłożyłam na matę, to chwila nie minęła i znów cały do przebrania; mam nadzieję, że po prostu coś mu nie podeszło i na tym się skończy
wrzuciłam do klubu fotkę sorki, że Was tak zasypuję teraz tymi moimi zdjęciami, ale normalnie nie mogę się na nią napatrzećo skubana to nam tu zawyżyła poziom![]() Cytat:
![]() a co do kombinezonów, to moja mama teraz niedawno była w lidlu i dzwoniła, że są jeszcze i nawet rozmiar był, ale coś jej się rękawki za krótkie wydają nie mogłam z nią gadać za bardzo, bo Fifka usypiałam i nie wiem, czy ostatecznie weźmieCytat:
a wczoraj zjadł barszczyk, bawił się z Karolkiem (synek brata) na podłodze i ulało mu się (delikatnie mówiąc ); popatrzył na to i poszedł gdzie indziej, a Karol został i się tym zaczął bawić ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43256007] wiesz co, kroję w kawałki, mrożę w woreczku razem z innymi warzywami już na zupkę i jest ok, nic się nie dzieje ![]() Babeczki:[/QUOTE] no to nie wiem może ja coś pokręciłam, ale wydawało mi się, że to o cukinię chodzia babeczki genialne!!! ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- któraś pytała o promocję na pampersy, cała?, no to ma być w carrefourze: 96 sztuk trójek za 47,99; nie wiem jak ilościowo z innymi rozmiarami
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak cukinia się zachowuje po mrożeniu ale ja mroziłam kabaczka i dziękuje very much-nigdy więcej. Wywaliłam wszystko bo po odmrożeniu została z tego jedynie łupinka nie naruszona
z reszty zrobiła się woda.---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- O kutfaaa
|
#2635 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny wiem, że Wasze szkraby już dawno to mają za sobą i nawijają jak oszalałe ale dziś po prostu mam serce w gardle ze wzruszenia, Mała zaczęła gadać z dnia na dzień :
![]() http://www.youtube.com/watch?v=3NJws...ature=youtu.be |
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy ze spacerku. TZ kończy o 17. I co? Wczoraj taaaki fajny dzień, spacerki itp, a tu mi dzwoni że musu do mamy jechać, bo kran się zepsuł i nie da się zakrecić
i kuw SPERmen jedzie ![]() A ... posiedze z Dadoluniem. I z Wami
|
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie
dziekuje za wszystkie gratulacje, jestescie kochane ![]() meduzza - Julcia jak narazie jest ciagle na nie jesli chodzi o Mikiego, np. nie chce zeby na mnie patrzyl, zeby sie do mnie usmiechal itd. itp... Malo tego mielismy zrezygnowac z przedszkola bo byla strasznie nie grzeczna po nim no ale dostalam prace wiec zaczela chodzic od nowa, dzis byla zadowolona zobaczymy co dalej.. szaja - jako fizjoterapeuta bokeh - jak wyzej w Warsztatach Terapii Zajeciowej a co do karmienia piersia tez bardziej sie przychylam zeby jednak nie wracac jak juz zrezygnowalam , no i masz racje nie wiadomo czy Miki bedzie chcial - zobacze jeszcze. blogerko - trzymam za Was kciuki, poradzicie sobie, silna kobitka jestes
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Młoda gada po swojemu, ale tak jeszcze nie powiedziała... ![]() I Julianka jest naprawdę słodkim pyziulkiem ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Eeee no, ale chyba nie musi tego tak brać do siebie
|
|
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
Slodkonu nas tylko babababa
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

Na początku nie lubiła, ryczała, wkurzała się, a dziś, ku mojemu wielkiemu ubolewaniu, już jej się zaczął podobać
I zjadła w nim obiadek, u mnie na kolanach nie, w krzesełku nie, dałam do chodzika i jadła razem ze śmiganiem. Ehh...
6 5 4 3 2 1

za dermatologa!

Tylko Ty mi odpisałaś 

dopiero popoludniu bd mogla.. ciekawe czy cos jeszcze bedzie..
nie mogłam z nią gadać za bardzo, bo Fifka usypiałam i nie wiem, czy ostatecznie weźmie
może ja coś pokręciłam, ale wydawało mi się, że to o cukinię chodzi