![]() |
#2821 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Odpiszę masowo, więc tak; zabawki chwyta, wyciąga rączki, rączki do buzi wkłada nawet obie na raz ![]() ![]() A jeśli chodzi o lekarza, to wybieram się na konsultacje do innego niż do tej pory bo nie czuję się nasycona po wizycie poprzedniej.... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2822 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak na marginesie podczytuję sobie różne fora i powiem Wam że to jedyne forum na którym wychodzą takie syfy. Akcja z OC w której Ty nestelle też nie pozostawałaś bierna ) teraz kolejna ..... żałosne ... pozdrawiam wszystkie mamy, nie tylko te idealne Edytowane przez Lukrecjas Czas edycji: 2013-10-14 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najwiecej postow w tej czesci mam.... JA ![]() fanfary sa super, ale moze sie troszke tez zagalopowalysmy dziewczyny, co? zostanmy przy fanfarach, a o reszte zostawmy na boku.. i bedzie chyba dobrze ![]() Lukrecja a dlaczego ja Cie w ogole z watku nie kojarze ![]() ![]() ![]() i zeby nie bylo focha ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-14 o 15:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2824 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale często Was czytam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2825 | ||
Zakorzenienie
|
ano zroslam czy zaroslam, co za roznica haha
![]() Cytat:
![]() nio ginus to niezly zartownis / zdarzylam sie przyzwyczaic, choc czasami umie zaskakiwac jakas nowa smieszna anegdota ![]() Cytat:
![]() ![]() ad 2 / ja sie bardzo ciesze w koncu mialam troszke tych szwow ![]() ![]() cdn. wiFi w maCdonaldzie dziala ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Zakorzenienie
|
taka mala nic nieznacząca różnica
![]()
#2827 | ||||||
Zakorzenienie
|
Muszę zacytować, boście tyle emot nawaliły,ze nowu mi potnie wiadomość- ale najpierw- linka do tych emot dajcie....
Cytat:
Powitanie było przepiękne- że ach,och wzruszyłam się strasznie i rownie serdecznie witam i w pas się kłąniam i o samopoczucie pytam .... Cytat:
Cytat:
musiałam pociąć posta- ale odpowiem na całość- smaruje zawsze jak nie zapomnę bez względu na temperaturę, oprócz lata- hippem, w lecie babydreamem 50-tką rajstopy ubieram jak jest zimno, nie patrze na temp. tylko raczej na odczucie- bo nie raz było i 10 ale był zimny wiatr strój chce zobaczyc ![]() [QUOTE=BYou;43255860] ![]() ![]() Pani, temat t. jest dłuuuuugi, ciągnie się od ślubu ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ciekawe jakby wlazł ![]() Cytat:
![]() |
#2828 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cześć Wam! Nie było mnie chwilę, ponieważ mam egzemplarz dziecięcia, budzący się w nocy na cyca minimum 5-6 razy... I z tego powodu niezbyt mam siłę na cokolwiek. Ech. Powiedzcie, czy tylko moja Kinga tak ma?.... Pediatra mówi, że może to przez alergię, bo często się drapie i może to przeszkadza jej spać ale nie wiadomo. Wiem, że Misia też się często budziła w nocy. Czy już śpi lepiej? I zdrówka dla Ewuni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiadomo, czym sie kieruja, ze nie mozna wyjsc? Bo tak pamietam, jak zaraz po porodzie, to byla trzecia doba chyba pielegniarki mi mowily, ze maja wozek i moglabym wyjsc na spacer z bobaskiem, ale akurat bylo pochmurno i dosc zimno, gdyby bylo cieplej puscilyby mnie ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
![]() moj tez sie budzi czesto Michas od paniki rowniez ![]() ojejjj jaka alergie? jak sie drapie, dlaczego? napisz cos wiecej ![]() Kasia hehe Rumak na białym rycerzu wymiata ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-14 o 15:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2830 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moja lekarka mówi- ze zupy- zawsze z miesem i do takiej zółtko Cytat:
Cytat:
![]() |
#2831 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2 ![]() ![]() ad 3 a co sie bede / no ale z tym kiblem tos mnie na KOLANA powalila ![]() ad 4 ![]() ![]() kochana ty moja ta pozycja jest w zupelnosci NORMALNA / Milus sie jeszcze wygina w polowie, tak glowe odchyla mocno do tylu / wiec wiesz SPOKO LUZZZZ CZAS ![]() Cytat:
ad 2 ![]() ![]() ad 3 ja ciem mogem obgadac jak chcesz ![]() cdn. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko dlaczego sprzedawcy tacy nie uczciwi i piszą na aukcjach, że posiada 3 punkty w testach a nie był testowany ![]() A zastanowiło mnie to bo na 4 aukcje z tymi fotelikami w 2 była informacja że posiada testy a w 2 że nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2833 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Myslałam, że to może jednak nie alergia ale chyba jednak tak, ponieważ cały czas cos tam się jej za uszkami robi, taki strupek jakby. Nie zaogniony ale taka sucha skóra... No i jak cos zjem co jej nie spasuje to się po głowce i za uszkami drapie. Czasem tez po brzuszku. Co ciekawe nie ma wysypki, tylko ta sucha skóra za uszkami. I do tego tak jaby pokasłuje. Lekarz powiedział, że to właśnie z alergii i że po jej skórze widać. Mój Tż miał skazę białkowa o dodatkowo potwierdza diagnozę. Na szczęście nie jest uczulona na wszystko, wydaje mi się po tym jak ją obserwuję, że na nabiał bo np. kakao nic jej nie robi. No ale czekam na czas gdy bedę jej mogła zrobić testy alergiczne i wiedzieć wszystko na 100%. Z tego tez powodu na razie nie wprowadziłam glutenu, uznałam, że dla niej za wcześnie, lekarz pochwalił moja decyzje. Tak to w sumie wprowadziłam już dużo pokarmów i bardzo chętnie je, nie wydaje się, żeby źle tolerowała warzywa czy owoce które sa przeznaczone dla dzieci 4+.... To się rozpisałam, mam nadzieję, że sensownie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() MAM NADZIEJE ze w koncu ktoras z Was to zuwarzy, bo jak nie pier.da.lne FOCHEM ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2836 |
MBZ♥
|
Lukrecja zgadzam się z Despą.
zawsze możesz włączyć ignora i mieć spokojniejsze podczytywanie ![]() Nestelle masz kosmate myśloki ![]() A imię Twój Brat wybrał piękne ![]() ![]() Alliw, to krzesełko na all kosztuje 439 z przesyłką ![]() ![]() Agateczko raczej bym się nie zamartwiała ![]() Połazikowałyśmy, czas na relaks |
![]() ![]() |
![]() |
#2837 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukaj prosze dobrego dermatologa-alergologa ![]() ![]() pielegnacja skory jest tu bardzo wazna, nie przegrzewaj tez dziecka, zwracaj uwage na materialy z jakich zrobione sa ubranka, lepiej biale niz czarne czy kolorowe, na proszki. ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2838 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pewno da rade ... moj tez nie umiala wsadzac ![]() ![]() no taka malusia ![]() Cytat:
proszem bardzo / widze ze polowa z nas z tej strony korzysta / choc powiem ze z mila checia bym poznala inne ![]() uwiez mi kochana dalabym rade NA SILE ale bym dala ![]() yeeeeeeeeeeeee dalam rade was nadrobic, teraz pewnie znowu bede miala problemu z dojsciem do kompa, no ale niebawem lece do NO wiec wiecie haha, nigo nad glowa ze siedze po nocach i ciagle komp jest wlaczony ![]() Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2013-10-14 o 16:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2839 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() co do czapek -to u nas jesli jest nie zawiazywaa to natychmiast zdjeta ![]() tak "rumak na bialym rycerzu " wymiata ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co do karmieia to u nas tylko cyc . Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ot co .poprzestanmy na tym . Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
pogrubione ![]() ![]() emoty http://emoty.blox.pl/html kuba mial apel ,wystepy itp .jedli tez razem jakies uroczyste sniadanie ....
J . N . R ![]() Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2013-10-14 o 16:26 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2840 |
MBZ♥
|
Moderna myślę, że nasze maluszki to nie umieją jeszcze wymuszać świadomie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2842 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2843 |
Zadomowienie
|
a postanowilam sie przywitac tu
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki- na pierwszą stronę je! i dla Kasi: ![]()
![]() |
#2845 |
Raczkowanie
|
tym razem zgadzam się z Tobą, nic tu po mnie
![]() Bawcie się dziewczyny i uważajcie na co niektóre bo szybko możecie okazać się powodem do drwin. A ty nestelle rządź i oceniaj, ale czasem tez pobaw się z dziećmi może one nauczą cię trochę uprzejmości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tematu nie toczymy, bo to ze się smiejemy z sytuacji, którą sama stworzyła historiami, opowieściami i fochami rodem z dobranocki czy nie do wiary- nie oznacza że po niej jedziemy. Reasumujemy, tylko to co w stosunku do nas zrobila. A zdanie możesz mieć- tylko pozwól je miec też innym i nie rozliczaj też z tego ile mamy czasu i na co....
Oliwka -01.07.2001 http://www.suwaczki.com/tickers/atdcgu1rztnwqwft.png Emilka -26.03.2013 http://www.suwaczek.pl/cache/da9d9f9ea7.png Edytowane przez despa Czas edycji: 2013-10-14 o 16:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2847 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() my też nie. to są takie dwustronne dresy. cienkie, ale dwie warstwy. ![]() ![]() Cytat:
ustaliłyśmy (i podpytałam lekarza) - kaszka nie jest punktem obowiązkowym (jeśli dziecko prawidłowo przybiera). Jeśli zdecydujesz się na kaszkowanie to Twoja decyzja o porze. Kiedy chcesz energetycznego kopa? U nas jest opcja wieczorna, bo cały czas mam nadzieję, że to sprawi, że będzie się rzadziej budził w nocy (nie działa ![]() ![]() ![]() Biedna Małpka. Drwa rąbią, wióry na nią lecą... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2848 | |
MBZ♥
|
Cytat:
![]() Pa pa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2849 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2850 |
Zakorzenienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.