![]() |
#2761 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
:P nast razem postaram sie o mocniejsze przelatywanie
![]() Cytat:
![]() ad 2 - NOOOO dajem rade :P staram siem ![]() Cytat:
![]() i 181cm - to ILE wy macie - nie no jakies ''kosmity'' za Was :brzydal ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() - a o haslo dnia mojego lekarza '' pani Kasiu pieknie pani tam zasrosłą, no nikt by sie nie zorientowal że pani dziecko urodziła '' : ![]() ![]() cdn. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2762 | |
Zakorzenienie
|
JA TEZ
![]() Cytat:
dzieki, na szczescie przeszlo mu troche i nie byl az taki marudny po poludniu ![]() z synkiem cos bede probowala... ![]() ![]() ![]() Super, ze weekend udany... u nas tez udany, tylko musielismy jechac na budowe a tak to fajnie minal...szkoda, ze tak krotko trwal.
![]() |
#2763 |
Zakorzenienie
|
Pani - mamla to jablko, lize, gryzie/skrobie dziaslami, jak cos "odgryzie" to wykasluje i pokazuje na jezyku. Kidsme nie daje mu takiej frajdy, on nie przepada za posrednikami. A ze boje sie dac cwiartke zeby do buzi nie wpakowal calosci (paszcze wbrew pozorom ma pokazna) to daje cale (malutkie)
Bzinka - ja juz zakladalam Jakubowi rajstopy pod spodnie jak bylo chlodno .to jednak lezace bez ruchu i spiace na spacerze dziecko. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2764 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Oj współczuje no i niestety nie pomogę bo choć Mati ma dwie dolne jedynki to jest łaskawy dla swojej mamci i jeszcze mu się nie zdarzyło mnie ugryźć. Cytat:
![]() Oj biedna Ninka. ![]() No i nie wiem czemu ale znowu mi nie zacytowało Paniki ale dobrze, że pamiętam. Pytałam się lekarki o to ulewanie to powiedziała, że jej syn ulewał do 9 miesiąca i że to nie ma reguły. Moderna czy mogłabym dostać zaproszenie do fb ![]()
![]() |
#2765 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i zazdroszcze brzuszka - Milus ino ze 3 razy tak spal, chyba nie lubi :/. Cytat:
![]() ![]() ciekawe ile Milus waZy - pewnie ze 9 .. ![]() ![]() cdn. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2766 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2767 | ||
Raczkowanie
|
![]() ![]() Cytat:
I pokaż zestaw na chrzciny. Cytat:
![]() Dobra póki młody śpi lecę trochę poćwiczyć. Mam nadzieję, że nie odbije mi tak ja niektórym ![]()
![]() |
#2768 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A dzieciaki to szalały, ale Nince nic nie jest? Obyło się bez pomocy lekarskiej? bidusia ![]() No a ty pozostań Nestelle naszą Nestelle a nie strippi ![]() Cytat:
![]() ![]() A ginek ![]() Dzień dobry pięknie, no pojawiło się u nas słonko ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2769 |
Zadomowienie
|
Witam, hej dziewczyny!
Ja z Ewunia nadal w szpitalu. Mialam nadzieje, ze nas po weekendzie wypuszcza do domu ale musimy jeszcze dokonczyc kuracje antybiotykowa I ostatecznie sprawdzic wyniki krwi I moczu. Jesli wszystko bedzie w normie w srode wyjdziemy ![]() Ja nadrabiam czytaniem ksiazek I gazet. Od wczoraj pochlonelam Kamieniarza Lackberg'owej. Tak mnie wciagnal ze czytalam w nocy ![]() Demeter- posilki sa darmowe ![]() Panika- co do plamek.. Ewa ma juz dawno takie plamki. Dwie byly suche; pod swiatlo tak jakby lekko swiecace niz reszta skory. Do tego dostawala czesto rumience. Niepokoilo mnie to. Smarowalam bepanthenem pozniej wazwlina. Teraz mialam okazje zapytac lekarza I powiedziala ze to egzema. Jest to czesto wystepujace I nieszkodliwe u niemowlat. Nie umiem znalezc Twojego opisu ale moze to podobne? |
![]() ![]() |
![]() |
#2770 | |
Wtajemniczenie
|
Kosmici zamienili mi w nocy dziecko
![]() pobudka 6.30 jedzenie i ciągle jej coś nie pasuje: płacze , marudzi, leżeć nie chce tylko na rękach , które nota bene chyba mi odpadną ![]() na szczęście jak się obudzi jadę do mamuśki to wnusią się troszkę zaopiekuje ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]()
15-07-2006 ![]() od 13-04-2013 najszczęśliwsza mama na świecie http://suwaczki.slub-wesele.pl/201304134865.html Edytowane przez anika_s Czas edycji: 2013-10-14 o 09:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2771 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie no to dopiero Patologia ![]() cdn. Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2013-10-14 o 10:39 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2772 |
Zakorzenienie
|
Tak jeszcze przejrzalam internet w sprawie tych kremow na niepogode i podobno ciezko jest znalezc na rynku produkt bez wody. Na pewno bez wody w skladzie jest Weleda z serii Calendula na niepogode, ale ten krem zawiera tez olejki eteryczne, ktore nie wszystkie dzieci dobrze znosza.
Ja pewnie bede smarowac po prostu czyms na bazie wazeliny, bo mam takich kremow w domu w ilosciach hurtowych ![]() A i przy okazji, jezeli ktos lubi naturalne kosmetyki zanlazlam tez przepis, w DE mozna taki krem zrobic w aptece: 4g wosku pszczelego 4g oczyszczonej bezwodnej lanoliny 5g gliceryny 30 ml olejku migdałowego 10ml olejku z kiełków pszenicy wyslalam PW ![]()
#2773 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Moge pokazać zestaw, teraz jak na to patrzę to wszystko ma niby inny odcień bieli/ecru ale co tam ![]() Niestety ja zupelnie nie mam co ubrac, we wszystkim mój brzuchol jest gigantyczny, ciagle jak w ciazy wyglądam ![]() ![]() Cytat:
Nasza kochana córeczka Hania ![]() 04.04.2013 ![]() Mój BLOG, zapraszam ![]() Edytowane przez bzinka Czas edycji: 2013-10-14 o 09:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2774 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak sie tez zastanawialam, jak jest w szpitalu, jak juz dziecko lepiej sie czuje i jest bardziej mobilne, czy mozna wyjsc na jakis spacer po terenie szpitala, czy musicie byc caly czas w pokoju? oo dobrze, ze zapytalas lekarza o te policzki ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() a gdybys ubrala lekko luzniejsza prosta sukienka i przepiela paskiem w talii, powinno choc troszke ukryc brzuszek?
![]() |
#2775 | ||
Zakorzenienie
|
padłam. raju. ależ nas czekają atrakcje...
ooo, cenne Milordzie. zapamiętujemy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() czekam. uwielbiam czytać i się podbudowywać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a jakoś można zaradzić/pomóc/eliminować?
![]() ![]() |
![]() |
#2776 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale powiem zaszalalam - oj zaszalalam i Rumaka na Białym Rycerzu - nie znalazłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2013-10-14 o 10:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2777 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i czekam na foty całości - wiadomka żeś ty NJEPIEKNIEJSZA ![]() Cytat:
tyle postów pier.ykn.ac - kiedy ja znajde czas was nadrobic :P hahaha. uuuu nieZazdraszczam ![]() o ja ci pier.duuu WYMIATASZ !!! hahaha cdn. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2778 |
Zakorzenienie
|
Kasiu te linki do emotikonek musisz jeszcze wstawic pomiedzy znaczki [img] [/img]
![]()
#2779 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2780 | |||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ulewa nawet często, ale nie dziwne, bak do pełna zatankuje przy cycu a później 5 bieg od razu wrzuca ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i za maaammaaaa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A flet w podniebieniu, normalnie szok co dzieciaki potrafią zrobić, pierwszy raz słyszę o takim przypadku , ale wszystko ok, obyło się bez lekarza? Biedna Ninka ![]() hah niezłe są te nowe ikonki ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do rajstop Tomek miał ze 2 razy może, jak było chłodno i wietrznie. I strasznie się wkurzał wtedy, wiercił i nie chciał w wózku leżeć. W ogóle on nie jest przyzwyczajony do piecuchowania i jeździ dosyć lekko ubrany, prze co oczywiście setki komentarzy że jak to 15 stopni a on bez futra ![]() Ale zdrowy, jeszcze nie chorował. Do wózka tej osłonki jeszcze nie przypinam. Wczoraj miał bodziak z długim rękawem, spodnie, podwójne skarpety (bo butów jeszcze nie ma ![]() ![]() Cytat:
![]() A lekarz super gość ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przepis na krem zapisałam, zapytam u nas w aptece czy taki mogą ukręcić bo fajny skład. ![]() Witamy, mamy drzemkę nr 2 ![]() Zimno dzisiaj i pochmurnie. Na obiad mam w planach lazanie ze szpinakiem, kurczakiem i beszamelem ![]() Życzenia dla solenizantów i solenizantek dzisiejszych ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2781 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Poprzymierzaj, moze cos sie jednak znajdzie ![]() http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...iet,43004.html
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-14 o 10:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2782 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
już 8 mc wow ale ten czas leci. a będzie syn czy córka ? Cytat:
![]() po ekspozycji to normalna porcja kaszki (choć u nas na razie połowa) o dobrze wiedzieć o tym kremie, a to jedna warstwa gaci starczy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzień dobry! zacznę od tego że jest mi bardzo ale to bardzo smutno, gdyś nestelle w ogóle nie zwróciła uwagi na moje ostatnie jej powitanie ![]() i w zasadzie na tym skończę bo mam focha ![]()
![]() |
#2783 |
Zakorzenienie
|
Dopatrzyłam się że mi nie zacytowało Byou kochana
![]() A teraz gorzkie żale ![]() ![]() bo moje dzieciątko jest daleko daleko w tyle ze wszystkim, a to wszystko przez opóźnienie ruchowe ![]() ja wiem że z czasem zacznie wszystko robić ale ja bym chciała by robił już pewne rzeczy ![]() ![]() Dobra będzie bo mnie objedziecie jeszcze i po co mi to... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2784 |
MBZ♥
|
Bzinko pokaż futerko
![]() Na all widziałam kiedyś takie fajne majtaski z pasem wyszczuplającym ![]() A spodnie plus fajne botki, tunika czy koszula to zawsze fajny wybór ![]() Kasia ![]() Jola ![]() Pani u nas dziś 3 kupka od rana:/ Zmykam odkurzać póki Roszpunka śpi ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Monia ![]() Dragusiu nie płakuniaj ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2785 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My chodzimy bez czapki od kilku dni, czym narażamy się na wiele komentarzy rożnych osób ![]() Ale już chyba nie będzie tak cieplo dłużej ![]() ![]()
![]() |
#2786 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to jest troche zastanawiajace, bo myslalam, ze wszystkie dzieci biora przedmioty do buzi, by go zbadac na wszystkie strony.. a łapie zabawki, wyciaga raczki?
#2787 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2788 | |
Wtajemniczenie
|
Hejjjjj
![]() ![]() ![]() Krzyś mi zasnął w strasznie dziwnej pozycji, ja bym miała zakwasy po takiej drzemce, ale Jemu chyba dobrze ![]() He he, czasem mówię tak, zamiast "ścisły", pewnie nieprawidłowo ![]() I słodko z tym chichraniem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chichrołki ![]() ![]() Z tym wypłakaniem się - zgadzam się w 100%... I oczywiście ![]() ![]() ![]() Witam również serdecznie corkę_rosy ![]() Jeszcze nie czytałam wszystkich postów, więc proszę o wybaczenie, jeśli pominęłam kogoś w powitaniach... Na wszelki wypadek dla innych: ![]() P.S. Krzyś się obudził, ma małe odgniotki od spania w tej dziwnej pozycji. A jednak ![]()
![]() |
#2789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a w jakiej pozycji spal Krzys, ze go tak odgniotlo? ![]()
![]() |
#2790 |
MBZ♥
|
Agatko nie gadaj głupot
![]() A łapie zabawki, wyciąga rączki? Tasiu ![]() ![]() A co to za pozycja? ![]() Oldzinx, u nas też komentarze, że bez czapki, futra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.