Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-14, 16:01   #3391
unsafe_girl
Rozeznanie

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
Czy którąś z was wie jak znaleść tabele z implantami eurosilicone? Szukam już ponad tydzień i albo nie ma albo nie umiem szukać :/
http://www.eurosilicone.si/BAT4_eurosilicone.pdf Proszę
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 16:02   #3392
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Czy którąś z was wie jak znaleść tabele z implantami eurosilicone? Szukam już ponad tydzień i albo nie ma albo nie umiem szukać :/
Prosze
http://www.beauty-hamburg.de/leistun...rosilicone.pdf

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 16:07   #3393
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
prosze Cie bardzo to link z tego roku http://www.eurosilicone.com/Eurosilicon ... e_2012.pdf

hi hi mowisz i masz trzy rozne linki

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-10-14 o 16:08
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 16:09   #3394
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Dziekuje

Amorcio ja nie oczekuje od mojego faceta pieniedzy, nie jest moim meżem, nie wiem co bedzie za pare lat, chociaz nie chcialabym byc z kims innym juz.
Raczej wole byc samodzielna, jak bedziemy małżeństwem no to wtedy co innego. :P
Stary 2013-10-14, 16:09   #3395
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Dobry wybor, beda miciutkie, dziewczyny ktore maja eurosilicone czy nagory okragle maja badziej miekkie piersi niz z mentorem, tak pisaly te co mialy mozliwosc podotykac i wiedzialy jakie wyjsciowki byly bo ilosc tkanki ma bardzo duzy wplyw na twardosc piersi
Tak radzisz żeby nie kombinować nie konsultować bo moge żałować, właśnie na tym mi najbardziej zależy żeby były miękkie w dotyku i naturalnie wyglądały...

20.11.2013
Juz sa!
260cc CPG 322 anatomy mentor
Doktor M.K Poznań

Edytowane przez aniolek199007
Czas edycji: 2013-10-14 o 16:24
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 16:10   #3396
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

tak czy siak zadeklarowal sie wczoraj ze połowe rat zaplaci za mnie ale ja nie wiem czy chce
Stary 2013-10-14, 16:13   #3397
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Kolorowa ja mialam tak samo, dr przed wyjsciem z kliniki zmienil opatrunek, tydzien pozniej zdjal szwy i kazal smarowac wazelina zeby natluszczac strupki, sama od siebie podkladam pod stanik jalowe gaziki zeby stanik nie naciskal i dzis pierwszy raz lusterkiem powiekszajacym podgladalam gojace sie naciecia, ja tak mam po cesarce ze sie boje patrzec u siebie na szyte rany, wczesniej muialam wierzyc w zapewnienia meza, ze ladnie sie goi a dzis zobaczylam rowne kreseczki z jednym strupkiem, schowane pod piersiami a na poczatku byly ok 1cm ponizej piersi wiec na tej podstawie widac, ze piersi sie ukladaja. W czwartek ide na wizyte, dr sprawdzi cycunie i da zalecenia co do dalszego postepowania z bliznami. Spytam czy zamiast tych masci ktore zaleca moge plastry sutricon (przetestowane tez przez Sabe) uzywac ze wzgledu na wygode

Amorco, ja nawet nie oglądałam tych blizn, nie mogę na takie rzeczy patrzeć i woląłam nie widzieć...co prawda trochę to głupie, bo jakby się coś niedobrego działo, to bym nawet nie wiedziała ale na szczęście zagoiły się idealnie

co do tych plastrów, kurcze tez musze je kupić, pytanie czy po 5 miesiącach one coś jeszcze z blizną zdziałają? mam blizne w fałdzie, nie oglądam jej w sumie, jak podniose rece to ją widac i w sumie mogłabym z nia troszke powalczyć
Stary 2013-10-14, 16:18   #3398
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Amorcio ja nie oczekuje od mojego faceta pieniedzy, nie jest moim meżem, nie wiem co bedzie za pare lat, chociaz nie chcialabym byc z kims innym juz.
Dojrzałe podejście. Też uważam, że małżeństwo to co innego, a tak lepiej, żebyś wiedziała, że sama za nie zapłaciłaś...

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
co do tych plastrów, kurcze tez musze je kupić, pytanie czy po 5 miesiącach one coś jeszcze z blizną zdziałają? mam blizne w fałdzie, nie oglądam jej w sumie, jak podniose rece to ją widac i w sumie mogłabym z nia troszke powalczyć
Ja do swoich tez nie zaglądałam, tylko plastry kleiłam Myślę, że jeszcze coś pomogą, one chyba nawet na starsze blizny są dobre. Efekt wiadomo nie jest wtedy idealny, ale też podobno jest różnica.
Stary 2013-10-14, 16:26   #3399
aniolek199007
Zadomowienie

Dziękuję wam serdecznie za linki kochane jestescie

20.11.2013
Juz sa!
Doktor M.K Poznań
Stary 2013-10-14, 18:19   #3400
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziekuje

Star ja przy wpisie oczko puscilam faceci tak chetnie chwala sie wieloma rzeczami a czesto polowa z nich nie jest ich zasluga ale to nie odnosi sie do Was tylko tak ogolnie

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
tak czy siak zadeklarowal sie wczoraj ze połowe rat zaplaci za mnie ale ja nie wiem czy chce
hm to tak jak z kupowaniem czego kolwiek sobie na wzajem w zwiazku, ja tak to widze. Mi moj chlopak w obecny maz kupowal wiele rzeczy w miare swoich mozliwosci choc oczekiwan nie mialam pod tym wzgledem, najczesciej mialam wiecej pieniedzy niz on i kupowalam jemu rowniez wiele rzeczy, zawsze wiedzielismy kto ma kiedy pieniadze i ten kupowal, placil za obiadki, dyskoteki, zawsze byly to nasze wspolne pieniadze i bylo normalne, ze sobie pomagamy.
Powiem wiecej przez 11lat naszego malzentwa wszytkie zarobki mojego meza wplywaly na moje konto, on byl tylko do niego upowazniony a naptrawde byly to duze kwoty

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-10-14 o 18:21
Stary 2013-10-14, 18:31   #3401
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=kapetki;43259183]Witam Was cycolinki.
Star trzymaj się dzielne ;*
Żegnam się z Wami na kilka dni bo lecę do Londynu na mecz i zakupy
Star mam nadzieję, że na lotnisku dam radę zobaczyć Twoje baloniki (wstawiaj szybko ;p)[COLOR="Silver"]

Kapetki,
to Ty w avatarku??
Wysyłam Ci zapro-muszę zobaczyć to cudo z bliska

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

[QUOTE=selena06;43259807]

Kochana a nie sprawdzałaś Silimedów? One dają możliwość przy takiej podstawie większą projekcje i wcale 400 nie wychodzi bo jak dla mnie przy takiej pods to 3,8 projekcji to naleśniki wyjdą, mi dr mówił że przy mojej 11.1 proj 5.3 da najbardziej naturalny efekt, bo im mniejsza proj tym bardziej bedzie widac okrągły zarys i taki placek.

Selenko,
ja patrzyłam na silimedy bo mój dr też może mi je zapodać jeśli zechcę
ale tam niestety jest nieco gorzej z tym,bo przy okrągłych jest straszny przeskok: jest proj.11,9 a potem 12,5!!! I niestety,ale daje to jednak ok 400....ze mniejsze mają 385ml a te większe już chyba ze 440ml...przestudiowałam już te tabele....
A tak jak napisałam-mam lekko wiszące piersi,więc może ta duża podstawa jednak by mi ładnie wypełniła piersi i miałaby efekt,który chcę-nie musiałabym moze wówczas tak upierać się przy tych HP
Stary 2013-10-14, 18:39   #3402
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Star ja przy wpisie oczko puscilam faceci tak chetnie chwala sie wieloma rzeczami a czesto polowa z nich nie jest ich zasluga ale to nie odnosi sie do Was tylko tak ogolnie

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

hm to tak jak z kupowaniem czego kolwiek sobie na wzajem w zwiazku, ja tak to widze. Mi moj chlopak w obecny maz kupowal wiele rzeczy w miare swoich mozliwosci choc oczekiwan nie mialam pod tym wzgledem, najczesciej mialam wiecej pieniedzy niz on i kupowalam jemu rowniez wiele rzeczy, zawsze wiedzielismy kto ma kiedy pieniadze i ten kupowal, placil za obiadki, dyskoteki, zawsze byly to nasze wspolne pieniadze i bylo normalne, ze sobie pomagamy.
Powiem wiecej przez 11lat naszego malzentwa wszytkie zarobki mojego meza wplywaly na moje konto, on byl tylko do niego upowazniony a naptrawde byly to duze kwoty

No tak on tez robi wszystko dla mnie w miare swoich mozliwosci chociaz nie oczekuje tego od niego, tez zazwyczaj za wszystko placi ale ja tez lubie wydawac pieniadze nie tylko " na swoje zachcianki" . I jest nam tak dobrze. A cycki to byl moj " wymysł" i wcale nie byl koniecznoscia, dlatego uwazam ze to ja powinnam za to zaplacic i tak sie stało. Tz i tak ostatnio wydal o wiele wiecej pieniedzy ode mnie remont, samochod. Takze nie chcialam od niego niczego brać i nie wiem czy wezmę. Wole żeby mnie zabrał do cieplych krajow na wakacje bo mi juz tu za zimno
Stary 2013-10-14, 18:44   #3403
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=ilovesleeping;43260 071]
Ilonko, tak jak Selenka napisała. Silimedy (model Nuance) przy szerokości 12,4 mają projekcję 5,5 - mowa o najwyższej projekcji. T to jest 350cc (takie jak ja mam ). Przy wysokiej projekcji mają 5,0. Model Natural przy najwyższej projekcji i szerokości 12,3 ma projekcji 6,6, ale pojemność już 410cc. Pojemność 360cc to też 12,3 szerokości i 5,8 projekcji - projekcja wysoka.
Z resztą wysyłam linka to popatrz
http://www.beauty-med.com.pl/?page_id=216
[COLOR="Silver"]

No ja tych modelów akurat nieśledziłam-skupiłam się na tych maximum,czyli okrągłych bo tamte to są antomy....?
Powiadasz,że masz takie....hm-musze zobaczyć
Stary 2013-10-14, 18:51   #3404
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Wole żeby mnie zabrał do cieplych krajow na wakacje bo mi juz tu za zimno
Nie gniewaj sie ale wlasnie dla mnie to,to samo jezeli chodzi o placenie
Wakacje w ciepelku super a ja w nastepnym tygodniu znowu sama z dzieciami przez jakies 5dni

Ilonka, ogarniesz temat do stycznia spokojnie. Ale szukaj czegos z wieksza projekcia bno od przodu patrzac bedziesz miala piersi spore ale z boku i od gory moze Ci brakowac

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Amorco, ja nawet nie oglądałam tych blizn, nie mogę na takie rzeczy patrzeć i woląłam nie widzieć...co prawda trochę to głupie, bo jakby się coś niedobrego działo, to bym nawet nie wiedziała ale na szczęście zagoiły się idealnie

Kassik zaczela stosowac po roku i ostatnio pisala, ze juz widzi roznice w bliznach
Stary 2013-10-14, 18:58   #3405
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
No ja tych modelów akurat nieśledziłam-skupiłam się na tych maximum,czyli okrągłych bo tamte to są antomy....?
Tak tamte to anatomy, a może bardziej anatomko-okrąglaski Jak widać po kształcie. Typowe anatomy to seria Natural.
Przyjęłam
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 18:59   #3406
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=iloona79;43264068]
Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Ilonko, tak jak Selenka napisała. Silimedy (model Nuance) przy szerokości 12,4 mają projekcję 5,5 - mowa o najwyższej projekcji. T to jest 350cc (takie jak ja mam ). Przy wysokiej projekcji mają 5,0. Model Natural przy najwyższej projekcji i szerokości 12,3 ma projekcji 6,6, ale pojemność już 410cc. Pojemność 360cc to też 12,3 szerokości i 5,8 projekcji - projekcja wysoka.
Z resztą wysyłam linka to popatrz
http://www.beauty-med.com.pl/?page_id=216
[COLOR="Silver"]

Ilonka, Ilovesleeping ma silimedy z powloka z pianki a te modele roznia sie nieco wymiarami niz te teksturowane ktore moze Ci nasz dr zaproponowac.
Model nuance o podstawie 12,5x10,5 ma 350ml i projekcje 5,1to jest model z wysoka projekcja, moj jest z tej samej tabelki projekcja srednia

O widzisz seria Natural ma podstawe okragla ale profil anatomiczny, sliczne piersi wychodza, ba beauty watek TK jest sporo dziewczyn i ich fotek. tym modelem

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-10-14 o 19:01
Stary 2013-10-14, 19:07   #3407
201711291009
Konto usunięte

[QUOTE=Amorcio;43264326]
Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość

Ilonka, Ilovesleeping ma silimedy z powloka z pianki a te modele roznia sie nieco wymiarami niz te teksturowane ktore moze Ci nasz dr zaproponowac.
Model nuance o podstawie 12,5x10,5 ma 350ml i projekcje 5,1to jest model z wysoka projekcja, moj jest z tej samej tabelki projekcja srednia

O widzisz seria Natural ma podstawe okragla ale profil anatomiczny, sliczne piersi wychodza, ba beauty watek TK jest sporo dziewczyn i ich fotek. tym modelem
A no właśnie, zastanawiałam się czy implanty z powłoką teksturowaną różnią się wymiarami od tych z pianki.
http://www.beauty-med.com.pl/wp-cont...r%C3%B3wka.pdf
Tutaj masz model Nuance, ale implanty teksturowane A Ty Ilonko widzę, że chyba myślałaś o okrągłych, to Nuance jest taki zbliżony do okrągłego.
Stary 2013-10-14, 19:10   #3408
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=ilovesleeping;43264 453]
Cytat:
A no właśnie, zastanawiałam się czy implanty z powłoką teksturowaną różnią się wymiarami od tych z pianki.
http://www.beauty-med.com.pl/wp-cont...r%C3%B3wka.pdf
Tutaj masz model Nuance, ale implanty teksturowane A Ty Ilonko widzę, że chyba myślałaś o okrągłych, to Nuance jest taki zbliżony do okrągłego.
dlatego ja o niego poprosilam a Ilonka jak znajdzie czas to zobaczy efekt
Stary 2013-10-14, 19:11   #3409
Malinka556
Przyczajenie

Olivka200
jeejciu jak ja dodam moja wyjsciowke to chyba bede wysmiana na calym forum ;(

jak narazie dodalam swoje zdjecie z wakacji , nie wiem jak sie przelamac by pokazac Wam moje cycki tymbardziej jak Wy macie takie piekne .

Postaram sie zrobic dzis fotke i wstawic w galeriie

Chcialabym od Was wiedziec gdzie naprawde mozna zrobic sobie bezpiecznie i nie za drogo ladne cycusie , ale na forum nie mozna tego pisc co nie?

Ja mieszkam w Niemczech i pytam Was o to bo tutaj powiekszenie piersi kosztuje 6 tys euro a w PL ok 15 tys zl to jest roznica , w sumie to pochodze z okolic Poznania i myslalam zeby wlasnie moze tam gdzies zrobic?

Kapetki
zazdroszcze tych zakupkow w Londynie i w ogole wypadu

Z tego co wnioskuje po waszych wpisach to ja szacuje ze bede musiala miec wkladki anatomiczne poniewaz rok karmialam piersia i moje cycusie wygladaja ehhh
tragicznie zreszta sama nie wiem jaki rodzaj , pewnie lekarz mi najlepiej doradzi

Jak czytam Was to tak sie jaram tymi operacjami
i tymi cycusiami ze najchetniej chcialabym je zrobic juz dzis.
Malinka556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 19:26   #3410
kejterin
Raczkowanie

Cytat:
ej, to ciekawe czemu ja nie musiałam, , ciekawe skąd te różne zalecenia naszych dr
Heh,no dokladnie, roznice czesto są dość...hm... znaczące i znaczne. Tez musialam codziennie zmieniac, po 7 dniach robilam to sama, ble Bo ja z Saba od tego samego lekarza
kejterin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 19:27   #3411
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malinka556 Pokaż wiadomość
Olivka200

jak narazie dodalam swoje zdjecie z wakacji , nie wiem jak sie przelamac by pokazac Wam moje cycki tymbardziej jak Wy macie takie piekne .

Chcialabym od Was wiedziec gdzie naprawde mozna zrobic sobie bezpiecznie i nie za drogo ladne cycusie , ale na forum nie mozna tego pisc co nie?

Ja mieszkam w Niemczech i pytam Was o to bo tutaj powiekszenie piersi kosztuje 6 tys euro a w PL ok 15 tys zl to jest roznica , w sumie to pochodze z okolic Poznania i myslalam zeby wlasnie moze tam gdzies zrobic?

Kapetki

Z tego co wnioskuje po waszych wpisach to ja szacuje ze bede musiala miec wkladki anatomiczne poniewaz rok karmialam piersia i moje cycusie wygladaja ehhh
tragicznie zreszta sama nie wiem jaki rodzaj , pewnie lekarz mi najlepiej doradzi

Hej, dawaj ta wyjsciowke, kazda tak pisala jak Ty a jak popatrzy sie na te wszystkie wyjsciwoki to juz sie wie, ze tu tak prawie kazda ma
Dobor implantow nie zalezy od tego czy sie karmilo czy nie, to jest bardzo bledne podejscie. Wazny jest obwod pod biustem, szerokosc podstawy piersi, bardzo czesto wlasnie w piersiach po karmieniu implanty okragle daja bardzo ladny efekt i wygladaja naturalnie
Stary 2013-10-14, 19:32   #3412
kejterin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość

Cieszę się że mam przełożone na wcześniej, bo dr mówił że ok 10-11 będę już po, czyli to tak jak normalnie się budzę rano i wstanę z nowymi cycuchami... i długo głodna nie będę musiała być :P mój dr daje wszystkie papiery na konsultacji wiec juz je 10x przeczytalam wszystko wypelnilam i podpisalam, wiec tylko przyjezdzam, biorę prysznic, maluja mnie markerem i na stół szybka akcja podobno, to tak żebym pewnie nie zdążyła uciec
dokladnie, dobrze ze tak wczesnie rano, normalnie wstajesz, tyle ze bez sniadania, idziesz kladziesz sie, budzisz i juz po Nie ma tego czekania do 17-stej (jak ja). Swoja drogą...ale ten czas zasuwa. Selenka, Ty poczatkowo mialas chyba termin na listopad? Trzymam kciuki!!!
kejterin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 19:37   #3413
Amorcio
Wtajemniczenie

Selenka, jutro Twoj dzien, trzymamy mocno kciuki

Kejterin, ja myslalam, ze Twoj lekarz jest z Warszawy
Stary 2013-10-14, 19:39   #3414
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:

ja też z twoich okolic.Jak nie będziesz wiedziała gdzie,to podsunę ci adres mojej,wybranej kliniki.Poczytasz,poszuka sz,ocenisz i zadecydujesz.
z

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Acha,Star super,super,super są twoje odczucia tzn z pierwszej ręki
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 19:40   #3415
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Olivka200

Kapetki

Kochana wszystkie jesteśmy tu po to by sie wspierać, po to to forum powstało, nie jesteśmy jakimiś pustymi laskami które wysmiewaja sie z cycuchow innych kobitek...wkońcu my kobiety najlepiej sie rozumiemy , wszystkie tu mamy jeden ten sam problem mały biuscik wykluczając już bez urazy szczęśliwe cyfolinki po operacjach a jeżeli jesteś z okolic poznania to chętnie zapraszam na priv znam tajnego lekarza który stworzy mi już niedługo piękne piersi

20.11.2013
Juz sa!
Doktor M.K Poznań
Stary 2013-10-14, 19:43   #3416
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Selenko trzymam za Ciebie jutro mocno kciuki!!!
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 19:59   #3417
anika75
Zadomowienie

Dziewczynki kochane - Belsenko, Amorcio, Ilonko, Ilove, Kasik, Sabciu, Tysiaczku - nie cytuję wszystkich, bo za długi post wyjdzie, ale dziękuję Wam, że mnie rozumiecie i będziecie wspierały, bo ZROBIĘ TO . Na pewno nie w najbliższym czasie, bo moje obecne cycki jeszcze należą do banku . Spłacam kredyt. Mąż stwierdził, że jestem szurnięta, ale skoro źle mi z tymi balonami to ok, ale nie teraz. Swoją drogą - co za chłop kochany . Zaczynam zbieranie kaski i dokładne lustrowanie wszystkich chirurgów . A jak mi się odmieni i polubię swoje cycki to pojadę ponurkować do Kenii .
Co do wielkości moich implantów - w mojego lewego zwiska podobno nie można było włożyć mniejszego implantu bez podwieszania. A dr? Taka już jest, trudno. Taką podjęłam decyzję i mogę mieć żal tylko do siebie, choć prawdę mówiąc mam też żal do dr, że mnie nie słuchała, choć wielokrotnie ją błagałam o mniejsze. Jedni doradzają za małe, inni za duże, nie ma chirurga, który nie ma na swoim koncie żadnej niezadowolonej pacjentki. Jeszcze się taki nie urodził, który by wszystkim dogodził .

Elminio - zaraz przyjmę, ale powtórzę raz jeszcze - one nie są wielkie, obiektywnie patrząc są średnie, subiektywnie - dla mnie za duże. Mam 22 cm różnicy między obwodami. Dziś przyjechał stanik 70E - za mały .

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Przewinęło się pytanko odnośnie skoków ze spadochronem - Szulim przecież ostatnio skakała

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2013-10-14 o 19:48
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 20:01   #3418
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
ja też z twoich okolic.Jak nie będziesz wiedziała gdzie,to podsunę ci adres mojej,wybranej kliniki.Poczytasz,poszuka sz,ocenisz i zadecydujesz.
z

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Katarzynko, a u kogo planujesz operację? Już bliżej niż dalej mam nadzieję?
Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Dziewczynki kochane - Belsenko, Amorcio, Ilonko, Ilove, Kasik, Sabciu, Tysiaczku - nie cytuję wszystkich, bo za długi post wyjdzie, ale dziękuję Wam, że mnie rozumiecie i będziecie wspierały, bo ZROBIĘ TO . Na pewno nie w najbliższym czasie, bo moje obecne cycki jeszcze należą do banku . Spłacam kredyt. Mąż stwierdził, że jestem szurnięta, ale skoro źle mi z tymi balonami to ok, ale nie teraz. Swoją drogą - co za chłop kochany . Zaczynam zbieranie kaski i dokładne lustrowanie wszystkich chirurgów . A jak mi się odmieni i polubię swoje cycki to pojadę ponurkować do Kenii .
Co do wielkości moich implantów - w mojego lewego zwiska podobno nie można było włożyć mniejszego implantu bez podwieszania. A dr? Taka już jest, trudno. Taką podjęłam decyzję i mogę mieć żal tylko do siebie, choć prawdę mówiąc mam też żal do dr, że mnie nie słuchała, choć wielokrotnie ją błagałam o mniejsze. Jedni doradzają za małe, inni za duże, nie ma chirurga, który nie ma na swoim koncie żadnej niezadowolonej pacjentki. Jeszcze się taki nie urodził, który by wszystkim dogodził .

Elminio - zaraz przyjmę, ale powtórzę raz jeszcze - one nie są wielkie, obiektywnie patrząc są średnie, subiektywnie - dla mnie za duże. Mam 22 cm różnicy między obwodami. Dziś przyjechał stanik 70E - za mały .
Aniczko, no to zbieraj zbieraj Najpierw spełniłaś marzenie żeby były większe, teraz spełnisz żeby były mniejsze Będzie dobrze Dla mnie, i pewnie też dla reszty tutaj, Twoje piersi nie są za duże, są w sam raz Ale to Tobie mają się podobać.
Stary 2013-10-14, 20:02   #3419
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
z

Hihi ciesze się
Stary 2013-10-14, 20:06   #3420
Malinka556
Przyczajenie

Jestescie kochane
milo tak ... az przekonalyscie mnie
prosze tylko nie smiac sie z nich wiem ze sa okropne ale wlasnie po to tu jestem by je zmienic!

Tysiaczku dziekuje za zaproszenie

Ja ide diziewczyny szykowac mala do spania a pozniej bede chyba do polnocy pranie prasowac tyle mi sie tego zebralo :/

Katarzynko chetnie skorzystam z Twoich podpowiedzi co do lekarza.
Malinka556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości