|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cytat:
|
|
|
|
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.beauty-hamburg.de/leistun...rosilicone.pdf
|
|
#3393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
prosze Cie bardzo to link z tego roku http://www.eurosilicone.com/Eurosilicon ... e_2012.pdfhi hi mowisz i masz trzy rozne linki Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-10-14 o 16:08 |
|
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() Amorcio ja nie oczekuje od mojego faceta pieniedzy, nie jest moim meżem, nie wiem co bedzie za pare lat, chociaz nie chcialabym byc z kims innym juz. Raczej wole byc samodzielna, jak bedziemy małżeństwem no to wtedy co innego. :P
|
#3395 |
|
Zadomowienie
|
Tak radzisz żeby nie kombinować nie konsultować bo moge żałować, właśnie na tym mi najbardziej zależy żeby były miękkie w dotyku i naturalnie wyglądały...
Edytowane przez aniolek199007 Czas edycji: 2013-10-14 o 16:24 |
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
tak czy siak zadeklarowal sie wczoraj ze połowe rat zaplaci za mnie ale ja nie wiem czy chce
|
#3397 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Amorco, ja nawet nie oglądałam tych blizn, nie mogę na takie rzeczy patrzeć i woląłam nie widzieć...co prawda trochę to głupie, bo jakby się coś niedobrego działo, to bym nawet nie wiedziała ale na szczęście zagoiły się idealnie ![]() co do tych plastrów, kurcze tez musze je kupić, pytanie czy po 5 miesiącach one coś jeszcze z blizną zdziałają? mam blizne w fałdzie, nie oglądam jej w sumie, jak podniose rece to ją widac i w sumie mogłabym z nia troszke powalczyć
|
|
#3398 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
Myślę, że jeszcze coś pomogą, one chyba nawet na starsze blizny są dobre. Efekt wiadomo nie jest wtedy idealny, ale też podobno jest różnica.
|
|
#3399 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję wam serdecznie za linki kochane jestescie
|
|
#3400 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
faceci tak chetnie chwala sie wieloma rzeczami a czesto polowa z nich nie jest ich zasluga ale to nie odnosi sie do Was tylko tak ogolnie---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
Powiem wiecej przez 11lat naszego malzentwa wszytkie zarobki mojego meza wplywaly na moje konto, on byl tylko do niego upowazniony a naptrawde byly to duze kwoty Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-10-14 o 18:21 |
||
|
|
|
#3401 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=kapetki;43259183]Witam Was cycolinki.
Star trzymaj się dzielne ;* Żegnam się z Wami na kilka dni bo lecę do Londynu na mecz i zakupy ![]() Star mam nadzieję, że na lotnisku dam radę zobaczyć Twoje baloniki (wstawiaj szybko ;p)[COLOR="Silver"] Kapetki, to Ty w avatarku?? Wysyłam Ci zapro-muszę zobaczyć to cudo z bliska ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- [QUOTE=selena06;43259807] Kochana a nie sprawdzałaś Silimedów? One dają możliwość przy takiej podstawie większą projekcje i wcale 400 nie wychodzi bo jak dla mnie przy takiej pods to 3,8 projekcji to naleśniki wyjdą, mi dr mówił że przy mojej 11.1 proj 5.3 da najbardziej naturalny efekt, bo im mniejsza proj tym bardziej bedzie widac okrągły zarys i taki placek.Selenko, ja patrzyłam na silimedy bo mój dr też może mi je zapodać jeśli zechcę ale tam niestety jest nieco gorzej z tym,bo przy okrągłych jest straszny przeskok: jest proj.11,9 a potem 12,5!!! I niestety,ale daje to jednak ok 400 A tak jak napisałam-mam lekko wiszące piersi,więc może ta duża podstawa jednak by mi ładnie wypełniła piersi i miałaby efekt,który chcę-nie musiałabym moze wówczas tak upierać się przy tych HP
|
#3402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak on tez robi wszystko dla mnie w miare swoich mozliwosci chociaz nie oczekuje tego od niego, tez zazwyczaj za wszystko placi ale ja tez lubie wydawac pieniadze nie tylko " na swoje zachcianki" . I jest nam tak dobrze. A cycki to byl moj " wymysł" i wcale nie byl koniecznoscia, dlatego uwazam ze to ja powinnam za to zaplacic i tak sie stało. Tz i tak ostatnio wydal o wiele wiecej pieniedzy ode mnie remont, samochod. Takze nie chcialam od niego niczego brać i nie wiem czy wezmę. Wole żeby mnie zabrał do cieplych krajow na wakacje bo mi juz tu za zimno
|
|
#3403 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=ilovesleeping;43260 071]
Ilonko, tak jak Selenka napisała. Silimedy (model Nuance) przy szerokości 12,4 mają projekcję 5,5 - mowa o najwyższej projekcji. T to jest 350cc (takie jak ja mam ). Przy wysokiej projekcji mają 5,0. Model Natural przy najwyższej projekcji i szerokości 12,3 ma projekcji 6,6, ale pojemność już 410cc. Pojemność 360cc to też 12,3 szerokości i 5,8 projekcji - projekcja wysoka. Z resztą wysyłam linka to popatrz http://www.beauty-med.com.pl/?page_id=216 No ja tych modelów akurat nieśledziłam-skupiłam się na tych maximum,czyli okrągłych bo tamte to są antomy....? Powiadasz,że masz takie....hm-musze zobaczyć
|
#3404 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jezeli chodzi o placenie![]() Wakacje w ciepelku super a ja w nastepnym tygodniu znowu sama z dzieciami przez jakies 5dni![]() Ilonka, ogarniesz temat do stycznia spokojnie. Ale szukaj czegos z wieksza projekcia bno od przodu patrzac bedziesz miala piersi spore ale z boku i od gory moze Ci brakowac ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3405 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak widać po kształcie. Typowe anatomy to seria Natural.Przyjęłam
|
|
|
|
|
#3406 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=iloona79;43264068]
Cytat:
Ilonka, Ilovesleeping ma silimedy z powloka z pianki a te modele roznia sie nieco wymiarami niz te teksturowane ktore moze Ci nasz dr zaproponowac. Model nuance o podstawie 12,5x10,5 ma 350ml i projekcje 5,1to jest model z wysoka projekcja, moj jest z tej samej tabelki projekcja srednia O widzisz seria Natural ma podstawe okragla ale profil anatomiczny, sliczne piersi wychodza, ba beauty watek TK jest sporo dziewczyn i ich fotek. tym modelem Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-10-14 o 19:01 |
|
|
|
|
#3407 | |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=Amorcio;43264326]
Cytat:
http://www.beauty-med.com.pl/wp-cont...r%C3%B3wka.pdf Tutaj masz model Nuance, ale implanty teksturowane A Ty Ilonko widzę, że chyba myślałaś o okrągłych, to Nuance jest taki zbliżony do okrągłego.
|
|
|
|
|
#3408 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=ilovesleeping;43264 453]
Cytat:
|
|
|
|
|
#3409 |
|
Przyczajenie
|
Olivka200
jeejciu jak ja dodam moja wyjsciowke to chyba bede wysmiana na calym forum ;( jak narazie dodalam swoje zdjecie z wakacji , nie wiem jak sie przelamac by pokazac Wam moje cycki tymbardziej jak Wy macie takie piekne . Postaram sie zrobic dzis fotke i wstawic w galeriie Chcialabym od Was wiedziec gdzie naprawde mozna zrobic sobie bezpiecznie i nie za drogo ladne cycusie , ale na forum nie mozna tego pisc co nie? Ja mieszkam w Niemczech i pytam Was o to bo tutaj powiekszenie piersi kosztuje 6 tys euro a w PL ok 15 tys zl to jest roznica , w sumie to pochodze z okolic Poznania i myslalam zeby wlasnie moze tam gdzies zrobic? Kapetki zazdroszcze tych zakupkow w Londynie i w ogole wypadu Z tego co wnioskuje po waszych wpisach to ja szacuje ze bede musiala miec wkladki anatomiczne poniewaz rok karmialam piersia i moje cycusie wygladaja ehhh tragicznie zreszta sama nie wiem jaki rodzaj , pewnie lekarz mi najlepiej doradziJak czytam Was to tak sie jaram tymi operacjami i tymi cycusiami ze najchetniej chcialabym je zrobic juz dzis. |
|
|
|
#3410 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3411 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobor implantow nie zalezy od tego czy sie karmilo czy nie, to jest bardzo bledne podejscie. Wazny jest obwod pod biustem, szerokosc podstawy piersi, bardzo czesto wlasnie w piersiach po karmieniu implanty okragle daja bardzo ladny efekt i wygladaja naturalnie |
|
|
|
|
#3412 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma tego czekania do 17-stej (jak ja). Swoja drogą...ale ten czas zasuwa. Selenka, Ty poczatkowo mialas chyba termin na listopad? Trzymam kciuki!!!
|
|
|
|
|
#3413 |
|
Wtajemniczenie
|
Selenka, jutro Twoj dzien
, trzymamy mocno kciukiKejterin, ja myslalam, ze Twoj lekarz jest z Warszawy |
|
|
|
#3414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Acha,Star super,super,super są twoje odczucia tzn z pierwszej ręki
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#3415 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana wszystkie jesteśmy tu po to by sie wspierać, po to to forum powstało, nie jesteśmy jakimiś pustymi laskami które wysmiewaja sie z cycuchow innych kobitek...wkońcu my kobiety najlepiej sie rozumiemy , wszystkie tu mamy jeden ten sam problem mały biuscik wykluczając już bez urazy szczęśliwe cyfolinki po operacjach a jeżeli jesteś z okolic poznania to chętnie zapraszam na priv znam tajnego lekarza który stworzy mi już niedługo piękne piersi
|
|
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
Selenko trzymam za Ciebie jutro mocno kciuki!!!
|
#3417 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki kochane - Belsenko, Amorcio, Ilonko, Ilove, Kasik, Sabciu, Tysiaczku - nie cytuję wszystkich, bo za długi post wyjdzie, ale dziękuję Wam, że mnie rozumiecie i będziecie wspierały, bo ZROBIĘ TO
. Na pewno nie w najbliższym czasie, bo moje obecne cycki jeszcze należą do banku . Spłacam kredyt. Mąż stwierdził, że jestem szurnięta, ale skoro źle mi z tymi balonami to ok, ale nie teraz. Swoją drogą - co za chłop kochany .Co do wielkości moich implantów - w mojego lewego zwiska podobno nie można było włożyć mniejszego implantu bez podwieszania. A dr? Taka już jest, trudno. Taką podjęłam decyzję i mogę mieć żal tylko do siebie, choć prawdę mówiąc mam też żal do dr, że mnie nie słuchała, choć wielokrotnie ją błagałam o mniejsze. Jedni doradzają za małe, inni za duże, nie ma chirurga, który nie ma na swoim koncie żadnej niezadowolonej pacjentki. Jeszcze się taki nie urodził, który by wszystkim dogodził . Elminio - zaraz przyjmę, ale powtórzę raz jeszcze - one nie są wielkie, obiektywnie patrząc są średnie, subiektywnie - dla mnie za duże. Mam 22 cm różnicy między obwodami. Dziś przyjechał stanik 70E - za mały .---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Przewinęło się pytanko odnośnie skoków ze spadochronem - Szulim przecież ostatnio skakała
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2013-10-14 o 19:48 |
|
|
|
#3418 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najpierw spełniłaś marzenie żeby były większe, teraz spełnisz żeby były mniejsze Ale to Tobie mają się podobać.
|
||
|
|
|
#3419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3420 |
|
Przyczajenie
|
Jestescie kochane
milo tak ... az przekonalyscie mnie ![]() prosze tylko nie smiac sie z nich wiem ze sa okropne ale wlasnie po to tu jestem by je zmienic! Tysiaczku dziekuje za zaproszenie ![]() Ja ide diziewczyny szykowac mala do spania a pozniej bede chyba do polnocy pranie prasowac tyle mi sie tego zebralo :/ Katarzynko chetnie skorzystam z Twoich podpowiedzi co do lekarza. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

Czego natura nie dała tego chirurg nie poskąpi
prosze Cie bardzo to link z tego roku 

bo jak dla mnie przy takiej pods to 3,8 projekcji to naleśniki wyjdą, mi dr mówił że przy mojej 11.1 proj 5.3 da najbardziej naturalny efekt, bo im mniejsza proj tym bardziej bedzie widac okrągły zarys i taki placek.

zreszta sama nie wiem jaki rodzaj , pewnie lekarz mi najlepiej doradzi
, trzymamy mocno kciuki![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
/25.06.2013r.
.