|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
ej, to ciekawe czemu ja nie musiałam, , ciekawe skąd te różne zalecenia naszych dr
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka witaj
|
#3363 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuję Cytat:
bo jak dla mnie przy takiej pods to 3,8 projekcji to naleśniki wyjdą, mi dr mówił że przy mojej 11.1 proj 5.3 da najbardziej naturalny efekt, bo im mniejsza proj tym bardziej bedzie widac okrągły zarys i taki placek.Cytat:
![]() Cieszę się że mam przełożone na wcześniej, bo dr mówił że ok 10-11 będę już po, czyli to tak jak normalnie się budzę rano i wstanę z nowymi cycuchami... i długo głodna nie będę musiała być :P mój dr daje wszystkie papiery na konsultacji wiec juz je 10x przeczytalam wszystko wypelnilam i podpisalam, wiec tylko przyjezdzam, biorę prysznic, maluja mnie markerem i na stół szybka akcja podobno, to tak żebym pewnie nie zdążyła uciec
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
Selenus trzymam kciukaski.
Moja op jakos trwała 1:15 , pamietam ze po 15 poszlam z pielegniarka na sale,rozcinsli mi gatki, rozebrali mnie, dali mi w zyle i obudzilam sie u siebie w pokoju i o 16:39 napisalam juz smsa do tż podobno na sali mnie budzili ale nie pamietam, na haju byłam :pAmorcio tz kupil pyralgine i solpadeine, jak to bralas? Tzn ile razy dziennie? Ja bym przede wszystkim chciala rano ( zeby wstac bez bolu ) i na noc zeby spac jakkolwiek.. Zapraszam do albumu wrzucilam foto 4 dniowych bimbałków
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-10-14 o 14:11 |
|
|
|
#3365 |
|
Raczkowanie
|
STAR piękne cycuchy jak opuchlizna zejdzie to juz w ogóle.
Dzisiaj pierwszy lot samolotem od czasu operacji mam nadzieje, że mi cyce nie wybuchną buhaha
|
#3366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
Powodzenia daj znac jak wrazenia, ja sie boje samolotow ale na wakacje do coeplych krajow jakos trzeba doleciec takze nie unikne samolotów
|
|
#3367 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja też byłam pierwsza i dobrze bo bym im bardziej dała w kość moimi spazmami I od razu zajrzałam co tam mi zmajstrował doktorek Potem pani pielęgniarka mi założyła staniczek, posiedziałam chwilę i poszłam na górę odpoczywać. Faaajnie było A potem jeszcze 3 dziewczyny poszły pod nóżIlonko, tak jak Selenka napisała. Silimedy (model Nuance) przy szerokości 12,4 mają projekcję 5,5 - mowa o najwyższej projekcji. T to jest 350cc (takie jak ja mam ). Przy wysokiej projekcji mają 5,0. Model Natural przy najwyższej projekcji i szerokości 12,3 ma projekcji 6,6, ale pojemność już 410cc. Pojemność 360cc to też 12,3 szerokości i 5,8 projekcji - projekcja wysoka. Z resztą wysyłam linka to popatrz http://www.beauty-med.com.pl/?page_id=216 ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Wielkie Super są, opuchlizna zejdzie to będą jeszcze lepsze. Chociaż ja tam wolałam chyba poprzednie |
|
|
|
|
#3368 |
|
Przyczajenie
|
witam. w lutym robilam operacje. jestem okolo 8 miesiecy po operacji. MAM takie pytanie..
(jestem w ciazy -3miesiac) juz piersi lekko sie powiekszyly.. Czy nic zlego niestanie sie z moimi wkladkami? Czy piersi po urodzeniu dziecka beda pieknie nadal wygladaly?? OBAWIAM sie strasznie.. ciaza nie byla planowana (moj narzeczony strasznie chcial dziecko.. ja to odwlekalam -po po co wpakowalam tyle pieniedzy na piersi -by byc teraz MATKA?!) Ale juz zapozno.. stalo sie.. ;( Martwie sie o moje piekne piersi.. Napomkne ze waze 50 kg przy 176wzrostu. jestem bardzo szczupla kobieta. Moze ktoras z Was orientuje sie jak beda wygladac moje piersi? Lekarz oczywiscie mowil przed operacja ze po ciazy beda wygladac tak samo.. a nawet niby lepiej bo bedzie wiecej naturalnego tluszczu... ale nie wiem jak bedzie naprawde??? Czy ktoras z Was po powiekszeniu piersi byla w ciazy? I jak wygladaly piersi po ciazy?? Mam nadzieje ze nie bede musiala ich poprawiac;( ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- piersi mam ALLERGAN ANATOMICZNE. z miseczki A powiekszylam na 360ml -wyszlo mi duze C /MALE D. |
|
|
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się już podobaja a dopiero maja 4 dni Poprzednie tez byly fajnee ale co z tego jak małe
|
|
#3370 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie to dwa sterczące pagórki
|
|
#3372 |
|
Przyczajenie
|
jestem 8 miesiecy po. nie 5
. Martwie sie.. Moj facet neistety nie rozumial ze nie mam ochoty zajsc w ciaze. tez sie martwie o to.. bo dopiero co mi "osiadly" . znaczy- juz opuchlizny nie ma, nie są "napompowane" już złapały mięsień i samowolnie delikatnie opadly w ksztalt kropelki.. bo jeszcze w wakacje mialam okragle- mimo ze to byl ksztalt anatomiczny.. wlasnie dopiero teraz nabraly ksztaltu docelowego.. A JA W CIAZY ;( |
|
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak piszesz jakby Ciebie nie bylo przy poczeciu tego dziecka teraz juz za pozno na myslenie. Mysl o tym zeby dziecko bylo zdrowe a nie o tym co z piersiami sie stanie. Twoj doktor na pewno wspominal ze na dziecko trzeba poczekac 2-3 lata po operacji. Tam jeszcze nie jest wszystko zagojone. Skonsultuj sie ze swoim doktorem
|
|
#3374 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]()
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
Tak odliczasz sobie dni i wklejasz
![]() Mam w biuscie ok 89 cm
|
#3376 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
83 mialam w biuscie , 71 pod na luźno.
Dostalam stanik 70 D
|
#3378 |
|
Raczkowanie
|
Star doktor sie postarał piersi sa idealne a z tygodnia na tydzień bedą coraz to bardziej naturalne,musze przyznać ,ze masz fajnego męża dzielnie Tobie pomaga i wspiera ,brawa dla mężusia
|
|
#3379 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana star nie ma męża jeszcze ![]()
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana męża nie mam jeszcze ale my juz ze soba 5 lat takze prawie jak małżeństwo fakt kochany jest i nie wiecie jak bardzo sie ciesze ze juz mu sie podobaja, dzisiaj balam sie sciagac stanik do zmiany opatrunkow przy nim.. Balam sie jego miny bo wiem ze nie sa idealnie i wygladaja jak wygladaja,dwie bomby. Ale on tylko zrobil wielkie oczy powiedzial ze sa wielkie ale nie takie wielkie jak myslal i ze mu sie podobaja ! No i oczywiscie uslyszalam tekst ze jak go zostawie przez cycki to mi je wyjmie haha no i juz szuka dla mnie sukienki z dekoltem na sylwestra bo jedziemy do jego znajomych haha stwierdzil ze musi sie pochwalic niech koledzy mu zazdroszcza, no i pomyslec ze nie chcial zebym to robiła- faceci
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-10-14 o 15:21 |
|
|
|
|
#3381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3382 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Heheheh no cóż tak wywnioskowałam ,wtopa
|
|
|
#3383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3385 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolorowa ja mialam tak samo, dr przed wyjsciem z kliniki zmienil opatrunek, tydzien pozniej zdjal szwy i kazal smarowac wazelina zeby natluszczac strupki, sama od siebie podkladam pod stanik jalowe gaziki zeby stanik nie naciskal i dzis pierwszy raz lusterkiem powiekszajacym podgladalam gojace sie naciecia, ja tak mam po cesarce ze sie boje patrzec u siebie na szyte rany, wczesniej muialam wierzyc w zapewnienia meza, ze ladnie sie goi a dzis zobaczylam rowne kreseczki z jednym strupkiem, schowane pod piersiami a na poczatku byly ok 1cm ponizej piersi wiec na tej podstawie widac, ze piersi sie ukladaja. W czwartek ide na wizyte, dr sprawdzi cycunie i da zalecenia co do dalszego postepowania z bliznami. Spytam czy zamiast tych masci ktore zaleca moge plastry sutricon (przetestowane tez przez Sabe) uzywac ze wzgledu na wygode
|
|
|
|
#3386 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak mój tez jak zobaczył to oczy jak 5zł ;] jest troche uciechy z nimi ;]
|
|
#3387 |
|
Zadomowienie
|
Kochana masz meeega piękne cycuchy, pozazdrościć, wyglądają i pasują idealnie do sylwetki jak byś je od zawsze miała
|
|
#3388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3389 |
|
Zadomowienie
|
Czy którąś z was wie jak znaleść tabele z implantami eurosilicone? Szukam już ponad tydzień i albo nie ma albo nie umiem szukać :/
|
|
#3390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

ja musiałam codziennie, tz mi pomagał.
, ciekawe skąd te różne zalecenia naszych dr

Czego natura nie dała tego chirurg nie poskąpi

bleeehhh
A potem jeszcze 3 dziewczyny poszły pod nóż

tak piszesz jakby Ciebie nie bylo przy poczeciu tego dziecka