|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4021 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4022 | ||||||
Wtajemniczenie
|
no to świetnie! bardzo się cieszę!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U mnie nie wiadomo jkie to będzie badanie, bo ostatnio zmieniłam lekarza. Dwa tyg temu byłam u poprzedniego jednego dnia i mialabym dzisiaj u niego prenatalne wlasnie. Ale na drugi dzien bylam u innej, u ktorej zostaję i wg jej pomiaru dziecko bedzie jeszcze za małe. Może się mały skulił i dlatego , także może jednak nie będzie za małe... Jakie by nie bylo - byle zdrowe ![]() [QUOTE=Kucyk_Truskawkowy;4 3262065Jeżeli by się wszystko udało to termin na 24.06 czyli się [/QUOTE] wooow kucyku, pamiętam jak tu ostatnio byłaś żeby trzymać kciukasy.... ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ...oczywiście soczku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4023 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Pozaznaczałam do cytowania a mi się wszystko nie zacytowało, no co za dziadostwo
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No właśnie ja czytałam, że rower na dworze to nie bardzo ze względu na wstrząsy, ale stacjonarny powinien być ok. Zapytam lekarza czy w ogóle mi pozwoli robić cokolwiek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cudniaste, jejkuuuu musieliście być w niezłym szoku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4024 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tyle razy w nocy chodzę, że już ze wszystkim trafiam z zamkniętymi oczyma można powiedzieć, na autopilocie tak zwanym ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za kciuki ![]() ![]() Hanka będzie rządzić ekipą, bo najstarsza ![]() Ja też mam spodnie z H&M, oczywiście jeszcze ich nie potrzebuję, ale zostały po Hani i też dałam 149zł i nie żałuję, bo były fajne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4025 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4026 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Magdi co za lekarz, masakra,szkoda słów tak Cię biedną nastraszyć... Pewnie się nawet nie zastanowił a wypaplał... Całe szczęście że jednak wszystko w porządku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Kasian86 ja zdecydowałam o tym w końcu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do drugiego... wiesz co ja już miałam w weekend takie akcje, że szukałam w necie jakiegoś kompetentnego lekarza z tej mojej pipidówy co by się przejść wcześniej na USG i zobaczyć jak tam sytuacja bo nie wytrzymam do tego 25ego chyba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4028 |
Zadomowienie
|
Maggi lekarz okropny. ...
Kucyk-truskawkowy Witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4029 |
Zakorzenienie
|
Kiedys pytałam, ale nie wiem czy ktos odpowiedział
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4030 |
Zadomowienie
|
Trzeba miec samozaparcie zeby Was nadrobic... wczoraj zanim polozylam sie spac bylam na bierzaco a dzis 13 stron do nadrobienia... masakra...
Ja sie wczoraj poprztykalam z moim tz i byl foszek... Po za tym nuuuuda u nas, ale moze to i lepiej ostatni rok byl tak intensywny ze troche spokoju nam sie przyda ![]() Ja ostatnio nosze biustonosz sportowy i nawet w nim spie, przy moich bolacych piersiach bylo to zbawienne, bo piersi juz mnie tak nie bola a tz i tak mowi ze znowu urosly :-/ Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#4031 |
Wtajemniczenie
|
Kochane bardzo dziękujemy za gratulacje, wybaczcie że nie nadrabiam ale mam mega zakręcony dzień
![]() Widziałam bijące serduszka, pani doktor powiedziała że dwie fasole widać, szczęścia na dziś wystarczy hihi Jutro postaram się być na bieżące, chociaż jutro też wizyta. Tym razem na 13.30 Ciekawe kiedy to wszystko do mnie dotrze ![]()
17.09.2009 - Szczęśliwie zakochana ![]() 03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka ![]() 24.09.2013 ♡ ♡ ♡ 3w1 ♡ 13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paulka0212 Czas edycji: 2013-10-14 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4032 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A lekarzowi się ![]() Cytat:
![]() ![]() Paulka gratuluję podwójnego szczęścia ![]() Kucyk Truskawkowy witaj ![]() ![]() Ja tak na szybko bo czeka Nas ciężka noc. Młody coś ma taki katar , że godzinę zasypiał i często budzi się z płaczem. Ciężko mu się oddycha co słychać na kilometr ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4033 | |
BAN stały
|
i tego się boję..że mi wstanie np o 5
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4036 |
BAN stały
|
Magdi555 fajnie, że już jesteś
![]() Nikii89Buu, a co to za wstrętne katarzysko się przypałętało ? ![]() ![]() gosius91 póki co klub zamrożony, nikt nic tam nie pisze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4037 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuje za wytłumaczenie co do klubu, czyli to ja go zamroziłam hehe?;p A co to za lekarz imbecyl ojoj, facet widać :p Ja też miałam poprzednio taką jedną co za dużo mówiła ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4038 |
Zakorzenienie
|
Magdi nawet sobie nie wyobrazam co czulas, masakra
![]() Tak w ogole to od kilku dni mam siare ![]() ![]() w piatek wieczorem mam usg, jakos sie denerwuje, nie wiem czemu ![]() Edytowane przez muffinka90 Czas edycji: 2013-10-14 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4039 |
Zakorzenienie
|
chyba rada z perfekcyjnej Pani domu heheh >>>czarną zmieloną kawę wsypujesz do rajstopki/skarpetki/zawiązujesz i kładziesz do lodówki - świetnie absorbuje wszelakie lodówkowe zapachy.
wyczytałąm jeszcze że fajnie się sprawdza do tego też soda oczyszczona wysypana na spodeczek i wymieniana co 2 tygodnie... ============ dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#4040 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Idę spać, jestem padnięta, nic porządnego dziś nie zrobiłam :/ |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4041 |
Zakorzenienie
|
ja uzywam sody, pomaga, kawa moze lepiej, bo sama z siebie pachnie, ale ja nie lubie tego zapachu
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Dark Lady wow, to faktycznie spory, kregoslup Cie od niego nie boli? |
![]() ![]() |
![]() |
#4042 |
Raczkowanie
|
cześć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4043 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4044 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witamy kolejną mamusię
![]() ![]() |
![]() |
#4045 |
BAN stały
|
Witaj
![]() ![]() Emilka śpi od 17 wczoraj..do teraz...ja nie wiem jak to jest możliwe ![]() ![]() A tak poza tym dzień dobry ![]() Dzisiaj nie idę do pracy tylko spędzam caaały dzień z córcią ![]() I muszę ugotować obiad..ale póki co pomysłów brak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4046 | |
Zakorzenienie
|
Oczywiście , że .............. TAK
![]() ![]() napisz coś o sobie ![]() Cytat:
Dzień dobry Chociaż za bardzo się nie wyspałam ;/ TŻ z racji tego że do pracy szedł to został przeze mnie wygoniony do drugiego pokoju spać, a ja z Młodym w łóżku i pobudki co 2 godz, całą noc kręcenie, wiercenie, ciężkie oddychanie ;/ Teraz też ciągle mu z noska leci, na szczęście gorączki brak. Dziś na obiad robię piersi z kurczaka obsmażone, do tego pieczarki i papryka wszystko wymieszane w sosie węgierskim + do tego pieczone kartofle ![]() A wiecie jak mnie wkurzają te znajomości w służbie zdrowia itp. ![]() No ale wcześniej przede mną stała jakaś znajoma od tej babki bo mówiły sobie na "Ty" i ta jej mówi "spokojnie wcisnę Cię na czwartek" a druga położna mówi jej "to jak w czwartek przyjdzie a będziesz ją rejestrowała w bazie to zaznacz jako pilny przypadek , bo inaczej nie przejdzie" ![]() I jak się tu nie denerwować, no ale kłócić mi się nie chciało, więc nic nie powiedziałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4047 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() Selenity i dobrze, że się zdecydowałaś na genetyczne będziesz przynajmniej miała pewność co i jak i będziesz spokojniejsza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witaj ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja mam dzisiaj pod opieką drugi dzień z rzędu synka mojej siostry, wczoraj dzień nauczyciela, więc miał wolne a jak rodzice pracują to co mają zrobić z takim drugoklasistą, sam jeszcze nie zostanie w domu. A dzisiaj ma na 12.45 to też musiałby siedzieć od 8 w świetlicy, więc przychodzi do mnie. Porażka z tymi szkołami, jedno z rodziców musiałoby nie pracować w ogóle ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Obiadek mniaaam brzmi super ![]() ![]() ![]() Niki mnie też to wkurza, porażka normalnie i oni jeszcze to tak perfidnie robię... jak ja rodziłam to miałam swoją opłaconą położną, po doktoracie, budzącą szacunek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4049 |
Zakorzenienie
|
tak jak pisałam wyżej pobudki co 2 godz, całą noc kręcenie, wiercenie, ciężkie oddychanie ;/ Teraz też ciągle mu z noska leci, na szczęście gorączki brak. ;/
No kiepsko z tymi szkołami , takie godziny robią czasem że szok . Ja pamiętam że w liceum miałam na 13.30 do 17.15 ;/ masakra . No ale jak taki drugoklasista to jednak jeszcze za mały aby tak długo zostać samemu w domu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4050 | |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.