![]() |
#2881 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2883 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie tez gryzie, ale wtedy odstawiam od piersi imwoie, ze nie wolno, a on baaardzo zdziwiony ![]() Cytat:
![]() Ide czytać dalej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | ||
Wtajemniczenie
|
a jednak...
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2885 |
MBZ♥
|
Kasiu
![]() Bzinko u nas wychodzi mięsko prawie codziennie za wyjątkiem dwóch dni z rybką ![]() ![]() ![]() Jak zakończysz wprowadzanie glutenu możesz zacząć podawać cały posiłek glutenowy. Klementyna, Mamy styczniowe kp wprowadzaja nowe jedzonko bez szkody dla takiego karmienia ![]() ![]() ![]() Roszpunka wykąpana, najedzona śpionka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do spania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() roszek namietnie odrywa puzzle i zjada ,i zjada i zjada...wszystkie elementy wydlubuje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2887 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dziękuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nestelle brawa dla Kuby no i dla Ciebie też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2888 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2889 |
MBZ♥
|
Nestelle plizzz forgiw mi
![]() ![]() ![]() nasze puzzle też zgryzione ![]() Chciałabym coś kupić i nie wiem co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie wychodzi ze szkodą dla karmienia. Daję W. koło 10.30 kaszę na mm - nie chce już cyca, za 3 godziny cyc i koło 16 je zupę warzywną i też już nie chce cyca (dopiero kilka dni temu wprowadziłam zupy). O 18 i 19.30 cyc. Summa summarum odpada mi jedno karmienie, bo kiedyś tego o 18 nie było.
![]() |
#2891 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choc swoja mame bardzo kocham ![]() Cytat:
![]() jak to nie wiesz co kupic ? ja nie mam z tym problemu .problemem jest czy mi starczy kasy na wszystko... ![]() a o co chodzi? a! i dziewczyny dajcie spokoj z tym "niepasowaniem "do "nas" .... kazda jest tu inna -z innym dzieckiem a jednak fajnie jest . bo inaczej patrzac -czy ja tu pasuje-matka 3 dzieci , wspaniala,madra i najpiekniejsza ? ale jestem tu z wami -co mam zrobic .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Villga a masz jakiegos dobrego lekarza? Ja bym polecala dermatologa ze specjalnoscia alergelog, by Wam choc troche pomogl, bo swiad skory swiadczy o zapaleniu/alergii i trzeba to zwalczyc, bo inaczej moze byc gorzej. Piszesz, ze to jest tylko na glowce, ale takie zmiany czesto schodza w dol, albo w gore, zamiennie, czasami obejmuja cale cialo. Swiad skory jest czyms okropnym i nikt! tego nie zrozumie dopoki samemu sie tego nie przezyje - wcale sie nie dziwie, ze Twoja corcia spac nie moze i sie drapie, swiadowi czesto towarzyszy tez uczucie goraca - lagodzaco dziala zimno, dlatego sypialnie dobrze wietrzyc i najlepiej spac w temperaturze ok. 18 stopniach, nie przegrzewac dziecka, ubieraj luzne ubranka, najlepiej bawelniane, bez dodatkow, bez barwnikow (czesto barwniki uzywane do produkcji ubran uczulaja ![]() Z testami alergicznymi bedzie chyba ciezko, bo testy u tak malych dzieci sa niemiarodajne. Nie pamietam juz w jakim wieku testy sa sensowne, ale bylo to od ok. 3 roku zycia. Ten Ketotifen to tez lek pierwszej generacji, ale niestety nie wiem czy ma podobne dzialanie jak Clemastinum (dzialanie sedatywne), ale szczerze to nie znam go, nie mialam nigdy z nim do czynienia. Te stare antyhistaminiki dzaialaja odrobine na swiad, ale ogolnie lekow przeciwswiadowych nie ma ![]() Polecam Ci forum i dzial AZS i dziecko. https://www.atopowe.pl/forum/ Cos jeszcze mialam pisac, ale zapomnialam ![]() ![]() Trzymam kciuki, by to nie bylo AZS ![]() ahhh jaka masc dostaliscie na zmiany? I tu jeszcze moj ostatni post odnosnie alergii: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2412
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-14 o 20:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
obrzydliwie-Kacper ledwo dzierży
![]() Dziewczyny dzieki za odp. Moj ostatnio owocow nie chcial jesc-pediatra mowi, ze to przez kwasy, które drażnią dziąsła. Ale dziś była z nim teściowa pierwszy raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na noc dostaje butle z mm bo tak był dokarmiany od początku i chyba się przyzwyczaił i musi być butla i koniec bo ostatnio cyce jak skała to popił z jednego z drugiego odłożyłam do spania jak zawsze a on płacze, po chwili zrobiłam butle i pijąc zasnął w połowie. Także w ciągu dnia cyc jest około 4 razy plus kaszka, obiadek, owoc, 1x200ml mm i w nocy 2-4x cyc. Wody nie chciał pić ani z butelki ani z niekapka ( tylko raz wypił a tak to tylko się bawił) i pije z kubeczka w sumie przez przypadek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś z wazelinowych czyli co? Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | |
Zakorzenienie
|
eee, jeszcze ma czas. tysiąc razy jeszcze się obróci. Twój polubi, mój znielubi
![]() mocarne!!!! Cytat:
i co by nie zjadł, ile by nie zjadł - i tak jest cyc ponad wszystko. ![]() jeżu mój też żre puzzle, ale on tak się ślini, że o piszczeniu nie może byc mowy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
MBZ♥
|
Nestelle, a sama nie wiem o bym chciała
![]() ![]() Córko to nie wiem ![]() Jeny, Moderna straszna ta choroba jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z wazelinowych to ja mam cos takiego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...agietkowy.html albo zwykla wazeline, moze tez ta Nanobase? a z naturalnych to weleda ![]() Cytat:
![]() ![]() dzisiaj zrobilismy z malym armagedon, dostal ugotowane jablko i troche kaszki jaglanej z jablkiem, ale mial zabawe - takie klejace raczki to w koncu cos fajnego ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tak mysle, ze jak dziecko zjada pelne posilki to i mniejsza ochote ma na mleczko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też tak daję. jednak chcę żyć ![]() Lukrecja - nie mieszaj w to Małpki. Jak widać na prawdę nie znasz sytuacji... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój czasem pije z niekapka, ale ostatnio daję mu z kubeczka i ładnie łyka. Cytat:
A z brakami u cyckowych dzieci - W. jest przykładem, że mogą być problemy z żelazem. Dałam kiedyś Wojtkowi polizać jabłko, teraz za każdym razem jak je jem, to muszę mu trochę dać, bo otwiera dzióbek jak pisklak. Jak nie dostanie, to zaczyna się awanturować ![]()
![]() |
#2901 | |||||||
Raczkowanie
|
no taka malutka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nagraj go. Ja muszę to zobaczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale korci mnie, by sprobowac z krzeselkiem, keidy sposadzilam na test i dosc ladnie siedzial, wiec mysle, ze te pare minut na zabawe z jedzeniem chyba by dalo rade.. ale czekam przynajniej do tego skonczonego 6 miesiaca i zobaczymy ![]() tak, zelazo to inna historia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 | |||
Zakorzenienie
|
pojęcia nie mam
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Hania wygląda jak mały piłkarz ![]() ![]() i ja żem dzisiaj je widziała ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jak piszesz o Torresie i żółtku przypomina mi się jak moja mama walczyła z siostrą, która za nic nie chciała jeść kalafiora. mama jej przemycała pod ziemniakami ale ona zawsze wyczuła. ja to mam przy KAŻDYM moim jedzeniu, piciu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
![]() My juz po chrzcinach jednak 13 okazal sie 13. Rano tz mnie obudzil wiec szybko sie zerwalam i zanim mala sie obudzila pojechalam po torta i zawiozlam do restauracji. Wyjerzdzajac z niej droge przebiegl mi czarny kot ale mowie sobie ostatnio teznprzebiegl i nic nie bylo. Przyjechalam karmienie malej do 9 i szykowanie, Anielka usnela 20 po 10 a o 11 musialam ja budzic bo na 12 msza a mielismy byc 15 minut wczesniej wychodze z domu z mala a tu tz ze czy ja nie widzialam ale kolo nam w aucie poszlo ![]() ![]() Mala grzeczniutka i niby juz wszystko ok tylko po calej imprezie brat mnie wkurzyl mial robic zdjecia w kosciele a ona tak te zdjecia robil jakby mial klisze 36 zdjec i wiekszosc do bani ![]() Generalnie impreza udana jedynie przeliczylam sie co do prezentow ![]() Moderna na takie zachowania chyba czas moje dziecko dzis 30 minut dusilo sie plakalo ryczalo az ja jej nie wzielam na rece u tz sie dlawila ja mowie ze nie wezme jej bo ona wymusza doslownie bo tylko trafi do mnie na rece to po 10 sekundach sie chcichra no albo po minucie az jej tragiczny lament ustanie. Az doszlam do wniosku ze musze ja odstawic od cycka ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- bzinka w pretty girl maja fajne sukienki sama kupilam na chrzciny ale poszlam w spodnicy i bluzce z racji karmienia cycem tez tam kupowalam brzuch zakryty nic nie odznaczalo sie ni gniotlo i calkiem niezle wygladalam jutro wstawie linka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas to jest tak, że jak mały ma spać to po cycu się kilka razy z krzykiem budzi i muszę do niego przyjść, dostaje cyca ale nie je. Po prostu chce, żeby ktoś z nim był. Czasami cięzko mi wyjśc, bo zaraz oczy otwarte i ryk. W nocy tego problemu nie ma, budzi się jak głodny zje i śpi. I zaangażuje TŻ w karmienie butlą może ![]() Edytowane przez Demeter Czas edycji: 2013-10-14 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
bzinka i pani bzinka szuka a pani pytala wiec podaje linki
![]() ![]()
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2013-10-14 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Wtajemniczenie
|
A Oliwka co do prezentów nie dziwię się, że ludzie dali kasę. Wydaje mi się, że to najlepszy prezent, możesz kupić teraz małej co chcesz i potrzebujesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.