|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13
Cytat:
|
|
#782 |
|
zawsze mam racje
|
Ja idę oddać kosmetyki, ubrania (bo inni przecież mają mniej) zburzyć jedną łazienkę- bo po co mi dwie. Pokój też nam jeden styknie(albo chociaż jak pokoi parę no to tak z 20 dzieci, może machnę zanim umrę z wyczerpania). A w sumie to w kuchni się będzie rozkładać dmuchany materac i wystarczy.
W końcu trzeba pracować od 6 do 22, by wspomóc ciężko chorych na zespół chcę-być-milionerem-lecz-pracować-mi-się-nie-chcę.
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#784 | |||
|
Konto usunięte
|
Duży
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43265647]Też mam z tym problem No i co się dziwisz, dziewczyny szybko nawiązują przyjaźnie, szczególnie z osobami z samochodem![]() Mnie dziwi odkładanie wszystkiego na ostatnią chwilę. Do jutro trzeba złożyć wniosek o stypendium, w tamtym tygodniu kolejki były mniej więcej 10-15 osobowe i jakoś to szło. A dzisiaj... Oj cicho Nawet szybko pójdzie bo jeszcze się do końca nie rozpakowałam xD |
|||
|
|
|
#785 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#786 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
#787 | |
|
zawsze mam racje
|
I znowu hit z wątku o pracy w ciąży:
Cytat:
Cytat:
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-10-14 o 21:00 |
|
|
|
|
#788 |
|
Konto usunięte
|
superbabochłopy. aha.
|
|
|
|
#789 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#790 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Jestem babochłopem, cyborgiem, maszyną. ![]() Jak czytam takie wypowiedzi jak z tamtego wątku to aż się niedobrze robi. Matki oszustki i kombiatorki, leniwe do sześcianu, które przykłądem świecą.
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie meil od wykładowcy z błędem ortograficznym
Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2013-10-14 o 21:59 |
|
|
|
#792 |
|
and cigarettes
|
Dziwi mnie pogram Sablewskiej. Już pomijam tę panią, to jak ona wygląda, jak się ubiera i w co ubiera kobiety w programie... Ale! Właśnie leci odcinek, w którym jest kobieta wyglądająca naprawdę dobrze i ubrana naprawdę dobrze i modnie. Kolorowe rurki, pastelowe kolory, spódnica maxi, długie, ładne włosy, modne bransoletki. Gdy jej się kazała rozebrać - ta stoi bez stanika. Ogólnie raczej nie ma problemu z wyglądem, figura spoko, ubrania spoko...
Tylko pani jest samotną matką, zaszła w ciążę w układzie ff, ale ojca dziecka kocha. A - i nic nie je. Mówi, że ostatni raz jadła 3 dni temu. Kanapkę. To program: Maja = psycholog czy Maja = stylistka? Edytowane przez coffee Czas edycji: 2013-10-14 o 21:57 |
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43266676]Dobra, dalej tego nie będę czytać bo mi się ciśnienie podwyższa.[/QUOTE]
Mi się podnosi od samych zacytowanych wypowiedzi. |
|
|
|
#794 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#795 |
|
Raczkowanie
|
mozecie dac link do tego wątku o mamuskach na l4?
|
|
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Ten wątek i niektóre wypowiedzi to jakaś porażka.
Cytat:
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43265647]Też mam z tym problem
No i co się dziwisz, dziewczyny szybko nawiązują przyjaźnie, szczególnie z osobami z samochodem![]() Mnie dziwi odkładanie wszystkiego na ostatnią chwilę. Do jutro trzeba złożyć wniosek o stypendium, w tamtym tygodniu kolejki były mniej więcej 10-15 osobowe i jakoś to szło. A dzisiaj... Ja byłam dzień przed składać ![]() W każdym razie bardzo pozytywnie zdziwiła mnie moja uczelnia, która wpadła na genialny pomysł wydzielenia osobnego "dziekanatu" tylko do spraw stypendialnych. I stoi się w kolejce, gdzie jest 10 osób, które załatwiają stypendium, a nie 50 gdzie jedni przedłużają sesję, inni składają wniosek o IOS, inni chcą odebrać indeks, a jeszcze inni chcą w ogóle się zapytać co tu robią. Dwa lata temu byłam średnio dwa razy w tygodniu w dziekanacie z czego stałam dwie godziny w kolejkach, tylko po to żeby dowiedzieć się co muszę donieść do papierów stypendialnych, bo ciągle coś im nie pasowało. W tym roku przyszłam, oddałam i wyszłam. Do dziś jestem w szoku, że trwało to pięć minut |
|
|
|
#799 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#800 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
Teoretycznie.A Maja wszystkich tam ubiera tak samo. Moniko, już urodziła, jest matką, obecnie nie jest w ciąży. Skoro nie jest w ciąży, to nie dziwi Cię, że nie je 3 dni?
|
|
|
|
|
#801 | |
|
zawsze mam racje
|
Znając tvn to pewnie to pierwsze
![]() Cytat:
![]() Dziwi mnie, że przeczytałam 6 stron wątku o pracy w ciąży. Już chyba lepiej było przejrzeć allegro czy coś... Szczególnie, że ortografia i stylistyka to leży i kwiczy w tym wątku. A emocje takie, że się daje enter enter, bo po co kropka i nowe zdanie. Dziwi mnie, że ludzie nie potrafią skorzystać ze słownika, ba nawet z przeglądarki ze słownikiem. Ale zwróć komuś uwagę, to powie że z Ciebie jest paniusia za biurkiem/mądralińska, która się wywyższa i naśmiewa z biedniejszych/matek/kobiet w ciąży itp. Plus oczywiście argument, że się spieszy i nie ma czasu dobrze napisać. Ok, można sobie na szybko i od myślników coś napisać, ale pisać wogule, wizarz i inne to trochę dają po oczach. A jak się nie ma czasu to się postów nie pisze i tyle. |
|
|
|
|
#802 | ||
|
zawsze mam racje
|
Znając tvn to pewnie to pierwsze
![]() Cytat:
![]() Dziwi mnie, że przeczytałam 6 stron wątku o pracy w ciąży. Już chyba lepiej było przejrzeć allegro czy coś... Szczególnie, że ortografia i stylistyka to leży i kwiczy w tym wątku. A emocje takie, że się daje enter enter, bo po co kropka i nowe zdanie. Dziwi mnie, że ludzie nie potrafią skorzystać ze słownika, ba nawet z przeglądarki ze słownikiem. Ale zwróć komuś uwagę, to powie że z Ciebie jest paniusia za biurkiem/mądralińska, która się wywyższa i naśmiewa z biedniejszych/matek/kobiet w ciąży itp. Plus oczywiście argument, że się spieszy i nie ma czasu dobrze napisać. Ok, można sobie na szybko i od myślników coś napisać, ale pisać wogule, wizarz i inne to trochę dają po oczach. A jak się nie ma czasu to się postów nie pisze i tyle. Cytat:
I wątki tego typu mnie dziwią: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=722683
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-10-14 o 22:36 |
||
|
|
|
#803 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Zrozumiałam, chodziło mi o to, że gdyby choć raz widziała, choćby na youtubie, kogoś grającego na gitarze to może chociaż trzymałaby ją dobrze i była bardziej przekonywująca.
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43265322] Trzy: jej twarz wyraża absolutnie nic, miałam ochotę zerknąć do jej ucha aby sprawdzić, czy będzie widać wylot Cztery: emocje jak podczas obierania ziemniaków Pięć: TVN schodzi na psy skoro nie stać ich na spodnie dla "artystek"[/QUOTE] ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() Dostałam raczej certyfikat "braków emocjonalnych", "15-latki", i wszelkie tym podobne. Ale mam to w *słowo za 1 punkta*. Chyba jest coś na rzeczy z tymi brakami .---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Jak czytam takie wypowiedzi to najchętniej bym to gdzieś zgłosiła.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-10-14 o 23:02 |
|
|
|
|
#804 |
|
jestę wieszczę
|
muszę się po natchnienie dla wierszydeł przejść na mamuśkowe wątki widzę
![]() ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę wywalić z fb znajomego, który ciągle wstawia opisy (oczywiście po angielsku) - siłownia, brzuszki, nigdy więcej pizzy, o nie! znów to zrobiłem (jako komentarz do zdjęcia smakowitego jedzonka/napoju).
Niszczy mi mój dobrze poukładany świat! JA wierzę tylko w przemianę materii. |
|
|
|
#806 |
|
Raczkowanie
|
Dziwi mnie, że telewizja pokazuje takie coś:
http://www.sadistic.pl/muzyka-w-dzie...t236933,30.htm Gitarzystka najlepsza ![]() Nie dziwi mnie brak telewizora w moim mieszkaniu ![]() Widzę, że już to ktoś tu skomentował, spóźniłam się
Edytowane przez Nightflower Czas edycji: 2013-10-14 o 23:49 |
|
|
|
#807 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ale jeszcze chętniej poczytałabym o proletariacie Studentach jedzących kanapki itd.Ja nie mam weny, jedynie o blogerkach umiałam coś napisać, nawet niemodne zamieściły kiedyś= +100 do sławy. Nie wiem czy nie widziałam dzisiaj Pana nie-jestę-proletariatem. Aż się zapytałam na jego blogu czy był w pewnym miejscu ![]() Bo widziałam kogoś o naprawdę podobnej twarzy+ ubranego za elegancko w stosunku do innych. Cytat:
A służba to od czego jest? ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
Innego komentarza nie posiadam. Wcześniej bałam się włączyć z dźwiękiem, żeby tż nie usłyszał, a słuchawek z hello kitty nie będę plugawić. -- Uwaga, wpis zawiera teorie spiskową: mam wrażenie że TVN specjalnie wypuszcza takie hity jak ten oto utwór (wiadomo, że będzie szum jak laska źle gitarę trzyma; sama nie zauważyłam oczywiście, ale i tak się rozejdzie) czy pytania na feszyn łiku. Niech ciemny lud ma radość i pożywkę i odczepi się od tego co się robi za jego plecami.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-10-15 o 00:14 |
|||
|
|
|
#808 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Tematy zastępcze, na porządku dziennym. Im dłużej można o nich gadać (vide Waśniewska) tym lepiej.
|
|
|
#809 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Widzę, że nie tylko ja nadal żyję tamtym wątkiem^^.
Cytat:
![]() Cytat:
.Ta (zacytowana) wypowiedź była wyjątkowo niekulturalna Tak czytając wypowiedzi fanek niekoniecznieprawego L4 nasunęła mi się pewna myśl, ale chyba jako moderator powinnam zachować ją dla siebie .
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2013-10-15 o 01:08 |
||
|
|
|
#810 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Od zarazy, głodu, wojny i roszczeniowych mamusiek zachowaj nas Panie ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.

maja do tego prawo!!!

Studentach jedzących kanapki itd.
.