|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Acha. Mama z siostrą opiekują się dziadkiem takim i z jego synową się zaznajomiły dość blisko. I jej tatę od jakiegoś czasu już brzuch bolał. W niedzielę rano wezwali karetkę, bo już tak się źle czuł, zanim dojechali do szpitala, stracił przytomność. Okazało się, że pękł mu tętniak, gdzieś między płucami miał. 6 godzin go operowali, został w śpiączce, a wczoraj rano zmarł
Jeden dzień...---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Nie, na zwykłym mleku.
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-10-15 o 09:43 |
|
|
|
#2762 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo czyli ulepszyli chyba w tym roku te kombinezony z Lidla! Super bo ładny ten w kolorowe kwadraciki. Nadrobiłam przy kawie i lecę pracowac bo od ch.ja mam spraw i to takich powaznych bo do sądu idą... Buziaki
|
#2763 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Blogerko dużo siły Ci życzę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tym udowodnił że nie zależy mu ....Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję Wam za odpowiedzi dot. grzywki Macie racje, włosy i tak odrosną ![]() Cytat:
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwal się koniecznie ![]() Misiaela też chcę Cię na fb
|
|
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
U Was też taka beznadziejna pogoda? Wstaje człowiek rano a tam ciemno :/
Dziś chyba będę mieć dzien prasowania bo już tyle tego.... w ogóle do czego dajecie ubranka już nie noszone? mi się ciągle zbiera i zbiera i już nie mam gdzie dawać.Ehhh. Niby nic tzn żadne tam horrory czy coś ale często mi się to śniło kiedyś i po prostu jest to irytujące ![]() Śni mi się mój ex. Nie rozstaliśmy się w zgodzie, tzn najpierw tak ale potem jak on się dowiedział, że mam mojego tżta to zaczął pisać np że mam mu oddać kasę które wiszę mu za wakacje (mimo, że wzięłam tą kase na wakacje i żyliśmy z niej tam ale nie dałam mu fizycznie do rąk bo wtedy nie chciał) i zaczął mi wygarniać wiele rzeczy) No i śni mi się on że mnie przeprasza i ja przepraszam jego. Dziś np śniło mi się że go zobaczylam na ulicy z dziewczyną i dzieckiem okazało się że też dziewczynka Hania i troche młodsza od Hani mojej. I on potem spławił tamtą dziewczynę bo chciał być ze mną i przepraszał i błagał żebym wróciła i ja już chciałam wrócić ale dowiedziałam się, że mój tż zaginał i w ogóle strasznie płakałam że tylko jego najbardziej kocham i co jak zrobię jak umrze. I potem mój tż się odnalazł i jednak wybrałąm jego a tamten odszedł obrażony.I budzę się potem taka.... czemu mi się śni że chce wrócić do tamtego.....
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
bokeh oj beznadziejna; w ogole lepiej nie mowic.
Wiesz, ze ze snami to jest na odwrot, czyli wszystko w porzadku. Ale to musi byc i tak meczace |
|
|
|
#2767 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------------- A dzisiaj rano PADLAM. Idę do lazienki, a tam @ - bez ŻADNYCH objawów wcześniej, no, może już wiem, czemu taka nabuzowana chodzilam po półtora roku bez, w trakcie kp...
|
|||
|
|
|
#2768 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Hje, ja kukurydziana dorosłą mam taka, że się robi jak taka dla dzieci, bez gotowania, po prostu sypię, mieszam i gotowe. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja dlatego napisałam to w cudzysłowie. Zgadzam się z każda literką Twojej wypowiedzi
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43272079]Ja tak do tego się odniosę tylko - facet jet dorosly i na miejscu Blogerki guzik by mnie obchodzilo, że on sobie z tym nie radzi. To niech SIĘ ogarnie i zacznie se radzić. Tyle, tu w sumie nie ma się nad czym rozwodzić, dziewczyna ma synka a nie dwóch.
Fajny wagonik, a te puzzle piankowe w tk maxx są u nas teraz ![]() ---------------- A dzisiaj rano PADLAM. Idę do lazienki, a tam @ - bez ŻADNYCH objawów wcześniej, no, może już wiem, czemu taka nabuzowana chodzilam po półtora roku bez, w trakcie kp...[/QUOTE]U nas te puzzle za przewijak sluza ;-) |
|
|
|
#2771 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Chyba tak ![]() Ale dopiero pójdę do fryzjera jutro albo pojutrze bo tż na razie pracuje i nie mam jak. Cytat:
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
w PL są one fest drogie.... A wy kupe na n1i1ch1 przebieracie no pięknie !
1
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
Hje bardzo mi przykro
Laski mam same dobre wieści!!! Właśnie miałam Wam ponarzekać że mąż wyjeżdża na tydzień w delegację do Szczecina Ale właśnie dzwonił, że prawdopodobnie nie pojedzie A na koniec wisienka na torcie, Blanka zasnęła SAMA w łóżeczku! |
|
|
|
#2774 |
|
Zadomowienie
|
Charlizz kukurydzę na razie testujemy na kleiku kukurydzianym ale nie bardzo go chce jeść, nie wiem co jej nie pasuje, smak czy konsystencja. Może i smak bo za chrupkę też się nie zabiera. No zobaczymy, może się przekona. Albo faktycznie poszukam kaszki. O jaglanej też myślałam ale jest na dalszym miejscu listy przebojów rozszerzeniowych, jak do niej dojdę to pewnie będę wołać o pomoc przy przyrządzeniu
Za szybko nam to nie idzie bo wprowadzamy mniej więcej dwie rzeczy na tydzień. Ale nie jest tak źle jak myślałam, na razie oprócz ryżu nie było problemów. Fakt, ryżu mi szkoda bo z nim fajne obiadki można robić, ale trudno. Może jej przejdzie za jakiś czas. Bardziej mi zależy na glutenie, jeszcze nie próbowałyśmy więc nie wiem co będzie
|
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze życzonka dla Oli za 9 m-cy
i Tosi za 8 m-cy A mi aż ciężko uwierzyć że Daria już skończyła 9 miesięcy. Czas ucieka strasznie... Jeszcze trochę i do pracy trzeba będzie wrócić
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-15 o 10:30 |
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja takiej nie znalazłam, więc wzięłam jaka byłą, ale następnym razem poszukam. Choć wątpię, żeby u nas we wsi w którymkolwiek sklepie była taka ![]() Cudnie, cudnie, i jeszcze bardziej cudnie! |
|
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I JESZCZE RAZ
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
U nas byly w przyzwoitej cenie. Tylko zauwaz na czym leza. Tak na tatami, czyli matach ze slomy ryzowej. Jak to by sie kupa umazalo, to nic tylko przeprowadzka... Poza tym koszt wymiany swoja droga.
|
|
|
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jakim masłem (roślinnym???) moge smarować chlebek Blance??? Ona skazowa.
|
|
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Moze oliwa skropic? |
|
|
|
|
#2783 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kochana bo przeoczyłam, brawa dla Oli za siedzenie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Buziaki dla naszych Kochany Dzieciaczków rocznicowych!!!!
Blanka od paru dni raczkuje! I to tak fajnie, bez podpierania się nóżką. Więc przyznaję - i na Nią przyszedł czas. Miałyście rację ![]() Bokeh czemu Ci się to śni? Za dużo myślisz?![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Michaela ja też poprosze zaproszenie
|
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
Idę na 12.00 z Darią do pediatry z wynikami z moczu.
I niepokoi mnie jedna rzecz. Od paru dni Daria często łapie się za lewe uszko I tak dziwne robi główką jakoś...pochyla ją w bok co jakiś czas (w stronę uszka które ciągle dotyka)...... Jest jakby bardziej marudna niż zwykle. Martwię się bo dopiero co miała zapalenie ucha. Zobaczymy co pediatra powie na to.
|
#2786 |
|
Zadomowienie
|
Fewciu
![]() Ja czekam aż się Maluch obudzi i sio na spacer bo po południu ma padać. Chyba się przejdę zobaczyć ten kombinezon z lidla....Chociaż coś mi mówi, że on cienki jest ![]() Tak miałam wysprzątać na przyjazd Mamy a mi się nie chce
|
|
|
|
#2787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do raczkowania to Domcia najczęściej odpycha się prawą nóżką - ciągle ma ją z przodu. Chyba tak jest jej wygodniej niż normalnie raczkując. Normalne to to ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co do drugiego to nie, ani troche....
|
|
#2789 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny odezwę się wieczorem bo ruszamy w drogę
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może podświadomie? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.

Jeden dzień...

obetnij grzywke - wlosy zawsze odrosną jak Ci sie nie spodoba 
Pochwal się koniecznie
bo już tyle tego.... w ogóle do czego dajecie ubranka już nie noszone? mi się ciągle zbiera i zbiera i już nie mam gdzie dawać.

Ale właśnie dzwonił, że prawdopodobnie nie pojedzie