|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() bedziemy tu czekac jak na szpilkach ![]() ![]() Cytat:
![]() zdrowiej szybciutko,bo lada chwila bedzie Kamilek na swiecie i nie wolno na Niego tu kichac ![]() co do gaworzenia,to Luna ja tez widzialam i widze po swoim,ze to roznie z tym bywa.On jak byl malutki to bardzo malo gaworzyl.A teraz,uhuhu az uszy czasem pekaja,spiewy piski,wrzaski i blablabla.Jednego dnia jest bardziej rozadany,a drugiego jakby sil Mu brakuje i jest cichy. ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- jaki traf ostatnio mam,kolejny raz rozpoczynam nowa stronke ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Dzastin08
![]() ![]() ![]() ![]() Lecisz mała z tym koksem!!! Dziś Dzień Dziecka Utraconego... [*] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | |
Zakorzenienie
|
Bazile też mi się wydaje że mój to taki typ. Na początku długo nie gugał, później bardzo dużo a nagle ucichł całkiem (wtedy zaczął się obracać na brzuszek). Teraz popiskuje itd i nad ranem zawsze robi aaa,eee a poten już mniej bo goni po podłodze. No i fakt że piski i to ee,aa są zawsze ale to zawsze jak jest ze mną w kuchni w bujaczku. Także widzę tu zależność między jego zajęciami fizycznymi, a siedzeniem i patrzeniem jak myje naczynia-wtedy mu się nudzi to może popiszczeć
![]() ze śmianiem też tak było, napierw się uśmiechał ładnie, później uśmiechał kiedy miał na to ochotę i humor a teraz cieszy o wszystko, ale też ma dni kiedy jest "przymulony" ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
![]() [*] ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
Codziennie..... ![]() Mordko moja czy Kamilek używa karuzeli nad łóżeczkiem? Bo się bije z myślami czy kupić...a mój Marcel dopiero zaczyna się interesować takimi rzeczami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |
Zadomowienie
|
Hej kobitki. Witam z Inką, kawki komuś? Herbatki z cytrynką?
DZASTA - DAWAJ MAŁA, DAWAJ. Dużo sił życzę i w miarę szybkiego rozwiązania. Całuski. Myślimy tu o Tobie! A ogólnie to pełnia się zbliża i się posypią porody. Cytat:
Bozzzziu, ale emocje. siedzę jak na szpilkach. Oby Twój poród trwał krócej niż mój (drugi). Zaraz przytulisz Kamilka. ![]() Ja nie straciłam ale solidaryzuję się z Wami dziewczyny, więc i ja zapalę [*]. Chyba trzeba wszamać śniadanko.....ale głodna nie jestem. ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dołoże jeszcze ciastka ![]() Jak napisałaś o przytuleniu Kamilka to wydawało mi się że to do mnie ![]() ![]() no to dziś cały dzień wizaż bo trzeba kibicować ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4358 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Wybieram się dziś po południu zapalić światełko za nasze Aniołki(*)
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
Dżastin ja rowiez trzymam kciuki!!!
cebulova czyli skonczylo się happy endem ale swoje przeszlas...i to jeszcze w Sylwestra...a kiedy badalas hormony w ktoryd zień cyklu? Luna ja Was przepraszam ze tak wypytuje ale u Ciebie jak było? Nie było problemów z zajściem w ciaze? Wnioskuje ze jedna ciaza stracona po tym co piszesz ![]() Wiec pytam o dwie. Kupiłam oeparol Femina, czy jak ja teraz się nie staram to mogę lykać caly cykl czy i tak nie powinnam? pamiętasz może? |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zadomowienie
|
dzastin !! trzymaj się
![]() ![]() ![]() ![]() dzień dobry u mnie powoli poprawa rano ok 8 robiła test I ale tłumaczę sobie że może za wcześnie ![]() a teraz po 2 godzinach cień cienia się pojawił i to on daje mi nadzieje ![]() choć wiem że po takim czasie test jest kompletnie niewiarygodny ![]() ![]() moje rewolucje minęły - powiedzmy brzuch mnie pobolewa i jeszcze mi się odbia ale już bez ekscesów rano mąż zrobił mi śniadanko lekkie i póki co jest ok, oby nie powróciło. tak do was przywykłam że jak nie zajrzę to jakaś niespokojna chodzę ![]() tak z tego co zapamiętałam : iza- gratuluję skończonego "odświeżania" ![]() ela - piękne ciuszki ![]() bazili - już gratulowałam ![]() ![]() isia - brawo za kolejny ząbek ![]() luna - super się czyta o Kamilku ![]() colour- jesteś silna i rodzice mają w Tobie ogromne wsparcie ![]() ![]() linka - jak tam przytulankowe dni ![]() ![]() pszczoua - super że Julek was tak absorbuje ![]() santom trzymam kciuki za badania bo to chyba dziś nie?? pisałam z głowy więc wybaczcie jeśli kogoś pominęłam ![]() ale serce jestem z wami wszystkimi ![]() ciekawe co u mrauuuuuuu,nuny i misi dawno się nie odzywały ![]() i wogóle innych dziewczyn co dawno nie zaglądały... Edytowane przez 123spinka Czas edycji: 2013-10-15 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
Agata w pierwszą ciąże zaszłam jak przestałam brać tabletki anty (zaskoczyłam od razu) a drugą zaraz po #, odczekałam do 1@ i zaszłam tak samo od razu
![]() miałam mnóstwo problemów ale akurat nie z zajściem |
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Zadomowienie
|
Witam, dostalam wlasnie smsa od Dzastin. Jest w szpitalu, po usg, wyszlo, ze plyn jeszcze jest i to nawet sporo, wiecej sie wody na razie nie sacza, rano polecialo tak okolo pol szklanki. Rozwarcia bra, szyjka nadal dluga. Lezy na patologii ciazy, czeka na lekarza, zeby wiedziec co dalej. Kamilek wg usg wazy 3200g
#4363 | |
Zakorzenienie
|
Spinka jak ostatnio pisałaś o tej grypie żołądkowej to czułam ciążę.. także nie czekaj tylko rób test innej firmy
![]() a jak się czujesz? ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Zadomowienie
|
Agata, hormony badalam tak: prolaktyna, tsh, lh, fsh, testosteron w 2-5 dc, a progesteron 7-8 dni po owulacji.
I ja również swieczuszkę stawiam dla wszystkich aniolkow, waszych i mojego [*] Mąż mi się rozchorował, nie poszedł do pracy...
#4365 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jakos myslalam ze dzień na prl jest obojętny... Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2013-10-15 o 09:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4366 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
wczoraj to wymiotowałam po wszystkim dosłownie i nie były to poranne mdłości tylko raczej całodzienne wymioty, nawet wodą wymiotowałam to samo z rozwolnieniem(wybaczcie za bezpośredniość) wczoraj to mi przeszkadzał każdy zapach od klientów, czułam nawet ich brud spod paznokci ![]() jajniki poboleają, mam skurcze łydek nie wiem samam też miałam na myśli ciąże ale ten test dzisiejszy mnie jakoś zbił z tropu no chyba że za wcześnie a w aptekach u mnie są tylko te testy ![]() może powtórzę ok czwartku piątku ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez 123spinka Czas edycji: 2013-10-15 o 09:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niech się kuruje ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
A progesteron wydziela się pulsacyjnie w ciągu doby czy wiec jedno badanie cos da?
Mam metlik ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- SPINKA będzie będzie cos ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
koniecznie, rano na czczo, nie uprawiac sexu dzien wczesniej, nie draznic sutkow, ie stresowac sie, bo to wszystko podwyzsza jej poziom. Cytat:
Spinka, to zanczy ze robilas wczoraj test? Cos przeoczykam? Poczekaj skarbie do tego czwartku. Cytat:
![]() |
#4370 |
Zadomowienie
|
no ale po takim czasie?
może to jakieś odbarwienie w miejscu gdzie powinna być kreseczka wrzucam fotke , może tylko mi się wydaje? |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Zadomowienie
|
cebulko - dziś rano robiłm ok 8
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | ||||||
Zadomowienie
|
Śliczny , cudny, no wyściskałabym go
![]() A wiesz, ja mam dla Niego narzeczoną ![]() ![]() Cytat:
![]() Nooooo.... Ja pamiętam swoje pierwsze spanie na brzuchu po porodzie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale paragon masz Ty, więc jego karma do niego wróci jak będzie chciał reklamować. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam się i uciekam. Resztę nadrobię później. W weekend nie miałam w ogóle czasu na nic. Robiłam obiad urodzinowy, a przy dziecku wszystko idzie dłużej. A wczoraj miałam u siebie jeszcze dwójkę dzieci dopilnowania, wprawdzie dziewczyny duże (12 i 9 lat), ale lekcje, obiad, czytanie, s.ranie itp, do tego marudna Agata i wieczorem myślałam, że mi łeb z karku spadnie. Czy ja mówiłam, że chcę mieć 3 dzieci ![]() ![]() Do potem.
Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń Edytowane przez Sophia_1 Czas edycji: 2013-10-15 o 09:47 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Krecha jak sie patrzy! ![]() No widzisz, ja taka zaaferowana wiadmosciami od Dzastin, ze nie przyuwazylam. Przepraszam...
![]() |
#4376 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
![]() zaraz zaraz, czy my mówimy o tej samej "kresce"? ja mam na myśli cień obok literki T a krecha jest obok C |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Im wnikliwiej bedziesz patrzyła tym bardziej wszystko się rozmyje...hahaha tak zazwyczaj jest ![]() badania zrób : prl i prl po obciązeniu miedzy 4 a 7 dnie cyklu , tsh ( chyba obojętne kiedy) bo to sa podstawy przy staraniach ![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuje za spam...oddam z nawiązką gdy przyjdzie Twoj czas na wątek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() cóz...mamy problem..a raczej mąz ma problem i nie wiem dlaczego ![]() dlatego Cię nie ma na skypie? ![]() Witam się wtorkowo...sikam od 9dc , bylam pewna ze owu bedzie grubo po 14dc bo mam clo podawany 5-9dc a to ponoć opóźnia owulk ( normalnie mam miedzy 14 a 17dc) a tu niespodzianka , wczoraj wieczorem prawie identycze kreski ale jeszcze im 2 tonów brakowało, rano sikłam i są identyczne więc od dziś rana licze 24-36h , planuje jutro owulować więc ![]() problemem jest marnutki wytrysk męża i nei wiem czy to tak może byc...czy coś mu się popsuło ze sprzętem ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4378 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po # badałam np tsh i inne ale to związane z # badania a nie z zachodzeniem w ciąże Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale ożenek po 30-stce, bo się musze nim nacieszyć ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
więc kropla wytarczy !! trzymam kciuki !! jak to mówi moja koleżanka jaki jest najlepsza technika od tylaszka a potem krótka przerwa i znów od tylaszka, nie myć się tylko krótka drzemka ![]() Edytowane przez 123spinka Czas edycji: 2013-10-15 o 10:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po na brzuch na 30 min bo mam bardzo silne tyłozgięcie i nieruchomą macicę ![]() Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2013-10-15 o 10:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.