Intymne zdjęcia bez mojej zgody - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-10-14, 00:09   #91
grubella
BAN stały

Dot.: Intymne zdjęcia bez mojej zgody

Facet zawsze sobie wymówkę znajdzie i niecne zamiary usprawiedliwi czymś szlachetnym.
Partner autorki też pod podwiniętą koszulką nie szukał tego o co go posądzono.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg święta prawda.jpg (30,9 KB, 56 załadowań)
grubella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-14, 02:36   #92
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grubella Pokaż wiadomość
Facet zawsze sobie wymówkę znajdzie i niecne zamiary usprawiedliwi czymś szlachetnym.
Aha, a ta mądrość z demotywatorów ma udowodnić, że nie ma czegoś takiego jak popęd seksualny (w związku) i nie warto porozmawiać bo mężczyzna i tak jest tym złym zboczeńcem? Współczuję.
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-14, 06:19   #93
Shira Yuki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grubella Pokaż wiadomość
...powiedziała mężatka.
ciekawe,czy mąż zna twoją opinie o nim
Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu.
Jestem jak dziki Mustang.
Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja
.
Shira Yuki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-14, 11:47   #94
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
tu nawet nie chodzi o sam fizyczny seks, skoro autorka go nie chce, tylko znalezienie kompromisu i nie negowanie potrzeb partnera. Jak sama nie masz ochoty przez dłuższy czas uważasz, że partner ma czekać i już, czy szukacie jakiegoś rozwiązania sytuacji dla obojga?
A gdzie facet szukal rozwiazania? No nie szukal, zrobil jak mu sie podobalo. Bez zgody i wiedzy autorki.
Ja mam akurat szczescie, ze z partnerem jestesmy zgrani i takie przerwy nie trwaja zbyt dlugo.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-14, 13:03   #95
Hibiku
Zakorzenienie

skazana_na_bluesa -
Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
w pierwszym poście podkreśliłam jak ważne jest to żeby porozmawiali i wspólnie rozwiązali problem wczuwając się w obie strony konfliktu (bo dla mnie fakt, że kobieta jest po porodzie nie zwalnia jej z samej świadomości , że potrzeby męża istnieją i warto znaleźć sposób na poradzenie sobie z nimi, który będzie zadowalał obie strony).
Czy serio muszę traktować wszystkich użytkowników tego forum jak idiotów i przy każdym poście powtarzać to, bo są za głupi by przeczytać 3 strony wątku (wówczas 2) i połączyć opinie poszczególnych osób? Wydawało mi się, że nie ma takiej potrzeby.
a w poście do którego się odnosiłaś pisałam o oskarżeniu, że facet myśli tylko i wyłącznie o seksie, a reszta to kłamstwa. Nie podstawiaj pod odpowiedź innego pytania, bo w ten sposób można zmanipulować wszystko.

Edit - dobra, głupoty napisałam, bo sierota źle przeczytałam (nie wiem jakim cudem-.- za dużo internetów) - tak czy siak, jak dla mnie dopóki oboje partnerzy nie siądą i nie obgadają sprawy, sprawa jest po prostu rozgrzebana i nierozwiązana. Partner popełnił błąd, ale my nie wiemy nic o tym jak wyglądało ich ostatnie miesiące i do jakiego czasu odnosi się seksualny post - może można go choć częściowo zrozumieć, może faktycznie jest nienormalny. Nie ma co się przepychać kto zrobił źle i kto ma teraz sobie porozwiązywać sprawę tylko obgadać całość i znaleźć wspólne wnioski. Sprawa jest tylko w rękach autorki i jej partnera

Edytowane przez Hibiku
Czas edycji: 2013-10-14 o 17:10
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-14, 14:51   #96
Shira Yuki
Zakorzenienie

dziewczyny!
autorka pytała o rady,więc je dostała.
dla każdej z nas granice intymności leżą w różnych miejscach i możemy się spierać o rację w nieskończoność.
autorka czuła się źle,jednak problem dotyczy ich oboje.
powinni siąść i porozmawiać,ale przede wszystkim zastanowić się jak rozwiązać problem abstynencji seksualnej.autorka musi zrozumieć,że związek to potrzeby dwojga ludzi,a nie tylko jednego.
Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu.
.
Stary 2013-10-14, 21:03   #97
Hultaj
BAN stały

Cytat:
No tak, bo to straszne, że ona taka się brzydka i wstrętna czuła, a facet ją taką chciał. Zwyrol i zbol bo partnerka go podnieca nawet jak samej sobie się nie podoba.
A ja się zawsze cieszyłam, że mąż mnie chce nawet jak leżę rozczochrana z gorączką, a nie tylko wtedy kiedy jestem boginią seksu. Ale najwyraźniej nie widziałam, że ze zboczonym psychopatą się związałam.
chyba się nie zrozumiałyśmy; jeśli facet potrafi przekonać swoją dziewczynę, gdy ta z różnych względów czuje się jak pasztet , że jest najfajniejsza na świecie i pożycie im kwitnie, to przecież super, tylko się cieszyć.
Jeśli jednak partnerka nie czuje się przekonana i się wstydzi to trudno pochwalać koncept przymuszania jej do czegoś czy robienia fotek na siłę. Jeśli partner chce mieć nagie zdjęcia wybranki, to chyba łatwiej i rozsądniej jest przekonać, namówić do sesji kobietę, gdy czuje się atrakcyjnie, a nie brzydko.

2. Nie wiem, czy to o zboczeniach czy zwyrodnieniach bylo do mnie - przecież nie krytykuję tego, że ktoś chciałby mieć czy lubi zdjęcia intymne swojej wybranki. Takie rzeczy powinni ustalać ludzie w związku pomiędzy sobą; no ale właśnie, ustalać, a nie zmuszać czy działać za plecami.

3. Jeśli chodzi o wrzucanie do sieci, miałam na mysli to, że telefon może stracić albo może mu się ktoś do niego włamać; i mieć tym samym dostęp do nagich fotek.

Po co były te zdjęcia chłopakowi autorki, nie wnikam, nie jestem wróżką. Mnie tu coś nie gra; jeśli chlopak chciał mieć widoki, to mieszkając z kobietą wystarczyłoby mu podnieść kołdrę (co i tak zrobił celując obiektywem ;-)), by mieć krajobrazy ;-) w wersji 3d i dużo lepszej jakości niż byle telefoniczna fotka; poza tym dziwne jest, że jak autorka go nakryła, to pan grzecznie szybciutko skasował, i udaje, że zdjęć nie bylo; skoro pożycie intymne im szwankuje, to jak on sobie poradzi bez tych zdjęć nieboraczek.

Ale, oczywiście, nie wykluczam, że chłopak miał jak najlepsze intencje.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2013-10-14 o 21:13
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-15, 06:32   #98
Shira Yuki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
c

Po co były te zdjęcia chłopakowi autorki, nie wnikam, nie jestem wróżką. Mnie tu coś nie gra; jeśli chlopak chciał mieć widoki, to mieszkając z kobietą wystarczyłoby mu podnieść kołdrę (co i tak zrobił celując obiektywem ;-)), by mieć krajobrazy ;-) w wersji 3d i dużo lepszej jakości niż byle telefoniczna fotka; poza tym dziwne jest, że jak autorka go nakryła, to pan grzecznie szybciutko skasował, i udaje, że zdjęć nie bylo; skoro pożycie intymne im szwankuje, to jak on sobie poradzi bez tych zdjęć nieboraczek.

Ale, oczywiście, nie wykluczam, że chłopak miał jak najlepsze intencje.
ale on nie chciał się masturbowac przy nagiej partnerce.dla wielu ludzi jest zbyt intymna sytuacja.wolał cyknąć fotki i zabawić sie,kiedy ona pójdzie na spacer z dzieckiem
.
Stary 2013-10-15, 15:11   #99
Hultaj
BAN stały

O matko, czysto hipotetycznie, miałam na myśli to, że jak panna śpi to i tak nie widzi pana, że na nią popatrzy. Tym samym, doprawdy, cykanie zdjęć to żadna wymówka. ;-)
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-15, 15:16   #100
chwast
Zakorzenienie

Dla mnie to jednak smutne to podobnie gdybym ja miała kompleks no nie wiem brzucha czy tylka, ale taki poważny. I mój tz zamiast rozmawiać o tym, pomagać w odzyskiwaniu wiary itd robi fotki w tajemnicy. Poczulabym wtedy jeszcze większy wstyd i tyle. Niedojrzałe, dziwne i chamskie. Miałabym się cieszyć, ze super bo jemu się podoba?ok ale co ze mna

Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 13:04   #101
sandy_sugar_lips
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
Dla mnie to jednak smutne to podobnie gdybym ja miała kompleks no nie wiem brzucha czy tylka, ale taki poważny. I mój tz zamiast rozmawiać o tym, pomagać w odzyskiwaniu wiary itd robi fotki w tajemnicy. Poczulabym wtedy jeszcze większy wstyd i tyle. Niedojrzałe, dziwne i chamskie. Miałabym się cieszyć, ze super bo jemu się podoba?ok ale co ze mna

Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2
Może niektóre dziewczyny czują się niedowartosciowane i dlatego myślą, że mąż mimo ich kompleksów robi im takie zdjęcia to jakaś pochwała, komplement..

Tańczę z tobą w ręku z Jackiem Danielsem
Patrzę na Ciebie, myśli mam tylko grzeszne
Chciałbym Cię mieć, robić to nawet w piekle
W łazience obmywam twarz zimną wodą
I nie wiem już czy jesteś, zaczynam wariować
sandy_sugar_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 15:21   #102
Shira Yuki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandy_sugar_lips Pokaż wiadomość
Może niektóre dziewczyny czują się niedowartosciowane i dlatego myślą, że mąż mimo ich kompleksów robi im takie zdjęcia to jakaś pochwała, komplement..

napewno ma niecne zamiary wrzucenia szpetnych fotek do neta i tworzenie z nich memów (śmiesznych fotek) ku uciesze obcych
.
Stary 2013-10-17, 16:06   #103
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Napisane przez Shira Yuki Pokaż wiadomość
napewno ma niecne zamiary wrzucenia szpetnych fotek do neta i tworzenie z nich memów (śmiesznych fotek) ku uciesze obcych
to raczej obcy tworzyliby takie memy

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości