Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie 2013, - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-15, 14:39   #4111
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
dziękuję Kochane
Ja mam do Ciebie kilka pytań obserwowałaś ten cykl ? co na to mąż ?

Ja od siebie powiem tyle, że mam trochę żalu za to, że zniknęłaś na tyle czasu ale rozumiem Twoją decyzję jak widać było Ci to potrzebne i wyszło na dobre i mam nadzieję, że pomimo wszystko już z nami zostaniesz no i radzę Ci zawitać do pmk2012 bo one czytają ten wątek

Niespodzianka 21.10.2021r.

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2013-10-15 o 14:42
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 14:42   #4112
D0tk4
Zadomowienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Nie masz za co dziękować. Należy Ci się w końcu fasolka i się nią ciesz a nie się będziesz stresować
Lepiej napisz kiedy masz wizytę, bo nie wiem czy przeoczyłam i kiedy miałaś dokładnie ostatnią @ Termin na 23 czerwca doczytałam Jakby mi się w poprzedim cyklu udało to bym miała 10 dni przed Tobą, a tak to mi pozostał 14 lipca Ale też może być, nie obrażę się

OM była 15 września. W sumie miałam nie testować, w ogólę w ciążę nie wierzyłam, a tu proszę na wizytę się umówiłam prywatnie 29ego, czyli to będzie 7tc, mam nadzieję zobaczyć bijące serduszko później już publicznie mam wizytę z położną 20ego listopada i usg genetyczne 11 grudnia.
a 14 lipca, to też kozacka data! na jakim etapie cyklu jesteś?
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 14:42   #4113
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Leine wybacz, ale jakbym po 8 cyklach starań dowiedziała się, że wreszcie noszę tą malutką fasoleczkę w brzuszku to bym przyszła i oznajmiła to całemu światu a dopiero potem bym się zastanawiała i pytała co u innych staraczek No ale to moje zdanie
No tak, też się z tym zgadzam! Tylko jakoś nie zapytała się do tej pory...
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 14:43   #4114
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Czekaj cierpliwie to i może list dostaniesz
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 14:43   #4115
katekatee
Zadomowienie

Heya Tu się zawsze coś dzieje jak mnie nie ma Puściłam Wikiemu bajkę dałam frytki no i zasiadam do wizażu. Matka polka ze mnie nei będzie

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 14:45   #4116
kindziulindzia
Zakorzenienie

Leine kobito a nie znasz powiedzenia: Nie licz na innych licz na siebie czy jakoś tak
19.05.2012
Stary 2013-10-15, 14:47   #4117
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Czekaj cierpliwie to i może list dostaniesz

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Heya Tu się zawsze coś dzieje jak mnie nie ma Puściłam Wikiemu bajkę dałam frytki no i zasiadam do wizażu. Matka polka ze mnie nei będzie
toż to patologia!!!

Przynajmniej chwilę relaksu mamusia ma dla siebie
Stary 2013-10-15, 14:48   #4118
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Ja mam do Ciebie kilka pytań obserwowałaś ten cykl ? co na to mąż ?
Cykl obserwowałam. Poza tym, na początku wrezśnia byliśmy w Polsce i okazało się, że jest podejrzenie pcos i lekarz (swoją drogą cudowny, szkoda, że nie mogę go tu na Wyspy wziąć) przepisał clomid. tempke mierzyłam i całą resztę zapisywałam, 9-10 dnia tempka bardzo skoczyła, zasypiałam na stojąco, w nocy nie mogłam spać, wiec pomyślałam, że ciąża, ale kolejnego dnia temperatura spadła do poziomu z 3 dni wczesniej, wiec pomyslalam, ze pozamiatane i spisałam cykl na straty. a tu proszę a mąż przeszczęśliwy, ale tu innej odpowiedzi chyba nie może być a co u Ciebie? ja te pierwsze tygodnie?

Cytat:
hej kochana a Wy juz wrociliscie do staran czy poki co dochodzisz jeszcze fizycznie do siebie?
Stary 2013-10-15, 14:49   #4119
vioris
Zakorzenienie

Cytat:

OM była 15 września. W sumie miałam nie testować, w ogólę w ciążę nie wierzyłam, a tu proszę na wizytę się umówiłam prywatnie 29ego, czyli to będzie 7tc, mam nadzieję zobaczyć bijące serduszko później już publicznie mam wizytę z położną 20ego listopada i usg genetyczne 11 grudnia.
W moje urodziny idziesz na wizytę Czyli serducho być musi Nie zapomnij zdjęcia
Ja jestem dopiero po @ a do owulki jeszcze sporo. Gdzieś koło 25-ego dopiero się jej spodziewam

Cytat:
A bo na nią prawie wszystkie nakrzyczały to co się teraz pytać będzie
Stary 2013-10-15, 14:52   #4120
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Leine kobito a nie znasz powiedzenia: Nie licz na innych licz na siebie czy jakoś tak
Teraz będzie podział: ciężarne będą pisać do ciężarnych
Idę pooglądać Twój wykres
Stary 2013-10-15, 14:55   #4121
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Cykl obserwowałam. Poza tym, na początku wrezśnia byliśmy w Polsce i okazało się, że jest podejrzenie pcos i lekarz (swoją drogą cudowny, szkoda, że nie mogę go tu na Wyspy wziąć) przepisał clomid. tempke mierzyłam i całą resztę zapisywałam, 9-10 dnia tempka bardzo skoczyła, zasypiałam na stojąco, w nocy nie mogłam spać, wiec pomyślałam, że ciąża, ale kolejnego dnia temperatura spadła do poziomu z 3 dni wczesniej, wiec pomyslalam, ze pozamiatane i spisałam cykl na straty. a tu proszę a mąż przeszczęśliwy, ale tu innej odpowiedzi chyba nie może być a co u Ciebie? ja te pierwsze tygodnie?

hej kochana a Wy juz wrociliscie do staran czy poki co dochodzisz jeszcze fizycznie do siebie?

Ja natomiast cierpię na bezsenność od ponad tygodnia ale nie powiem bo jest od wczoraj lepiej śpię już 10h po za tym częstomocz i pragnienie a tak to jakbym w ciąży nie była Od owulki czułam, że się udało...a dzień przed zrobieniem testu obudził mnie w środku nocy ból brzucha taki jak przy zatruciu i już byłam pewna, że to ciąża zrobiłam test 10dpo i zobaczyłam 2 kreseczke na początku był szok a później ogromna radość .

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
No jasne chciałbyś

Ja codziennie rano pierwsze co to odpalam lapka i jeszcze zaspana wchodzę na ovu i lukam szybko na każdy wykres a po tym na forum mąż się na mnie za to złości

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-15, 14:56   #4122
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma c oglądać bo to dopiero początek i dopiero ruszamy z kopyta
19.05.2012
Stary 2013-10-15, 15:02   #4123
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma c oglądać bo to dopiero początek i dopiero ruszamy z kopyta
U mnie też nic się nie dzieje na razie i cały cykl tak będzie Wiesz... chciałam jakoś zagaić

Kiedy planowana owulka?
Stary 2013-10-15, 15:06   #4124
katekatee
Zadomowienie

Cytat:
też mam takie odczucia...

już mi się odechciało pisać, po tym co przeczytałam tutaj
Skasowałam już swoją odpowiedź, szkoda moich nerwów...
Oj tam, oj tam

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Bóle przeszły, pojawiły się plamienia, zawsze coś Ale robalka mam silnego, po tacie

Tona fluidów

Złapałam, ja teraz siędzę i myślę czy moje jajeczko właśnie wędruje w kierunku macicy

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość

aha myślicie że ta cała MACA to działa? warto to kupić, zamówiłam meżowi,ale nie wiem czy to wziąć czy może coś innego? chodzi mi zarówno o żołnierze jak i może coś co wzmaga popęd? macie jakieś sprawdzone propozycje?dla facetów!

ja jestem za krótko każdego dnia,żeby narzekać, nie widzę problemu, więc się nie wypowiadam już na ten temat, choć jak widać niestety nie zawsze nasze "mumuśki" nimi zostają, bo ku*** niestety ale jak widać poronień czy zabiegów nie brakuje, ostatnio biedna Jagatka, no i przecież nasza kochana kate która znowu jest "żywą"staraczką, niestety przyszłości nie znamy.
Wszystkim zafosolkowanym życzę szczęścia, oby więcej takich historii nie było!
Dzięki za pamięć kochana... Mam nadzieje że już mnie nie będziecie pamiętać przez pryzmat tego najgorszego lata w moim życiu ale przez pryzmat dowodzącej klubu wakacyjnych Ja o tej MACY też czytałam, ale na razie tak jak Ci pisałam aplikuje tżtowi selen, cynk i witaminy. Jak teraz się nie uda to też zapodaje wiesiołek i pomyśle o tej macy, masz linka do tego co kupujesz? a na popęd to ja sama bym jakiegoś sposobu poszukała

Cytat:
Ja pitole

CISZA MA BYĆ
Ja bym się już bała odezwać

Cytat:
Na ulotce było, że można brać od 2 do 6 tabletek więc biorę ile można jak dla konia ale skoro mówicie, że brać mniej to będę brać mniej
Ja sobie też zapodam taką końska dawkę bo przy moich owulacja między 12-14 dniem to do kiedy bym to mogła brać 10 dni?

Cytat:
Napisane przez Pacynka Pokaż wiadomość
Dziękuję Teraz widzę że możliwe

Ale chyba już znam powód dlaczego nam nie wychodziło. Mianowicie za dużo miałam witaminy C w organizmie i zbyt kwaśne środowisko było. A wzięło się to stąd że oprócz tego że biorę zbiór witamin, w którym jest kwas foliowy (jest tam wit C), to jeszcze piłam rano na czczo sok z połowy cytryny z przegotowaną wodą i miodem..
O własnie po to też jest to forum, żeby takie cenne newsy przekazywać A nie szczelać fochy

Cytat:
no wlasnie dzis wpadlam powiedziec, ze jestem w ciazy niestety, wychodzi na to, ze tym urazilam uczucia niektorych dziewczyn. chyba najpierw powinnam im jakies specjalne listy przygotowywujace wyslac ale niewazne, II krechy sa jak byk! a co u Ciebie? widzialam na owuf, ze zaczelas nowy cykl, trzymam kciuki i fluidkuje
Widzę że już wszystko powiedziałyście ale ja też coś dodam, w końcu jestem tutaj starszyzna Wydaje mi się że to jak dziewczyny zareagowały zalezy od ich indywidualnego podejścia, każdy jest inny jednym coś przeskadza innym nie. Myślę że powinnyśmy trochę zejść z tonu wypowiedzi ale z drugiej strony jak ktoś przychodzi i chce się do nas przyłaczyć czy ponownie wbić w wątek to też wartałoby odnieść się do kilku postów. No chyba że ktoś przychodzi tak ja tu czasem dochodza osoby czesć jestem w ciąży i spadam, ale tak jak pisałam Dotkę trochę rozumię, co nie zmienia faktu że część dziewczyn mogło zareagowac tak jak zareagowało.

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Bardzo Wam dziewczyny dziekuję za wsparcie!!.. wszystkim!!...
nie mam nadzieji, że będzie OK, ale jeszcze ten tydzień poczekam, bo nic innego mi nie pozostało...
Myśl pozytywnie, ale bo tak jak pisały dziewczyny organizm kobiety jest bardzo różny Dobrze by było jakbyś sobie zrobiła HCG, będziesz przynajmniej coś wiedzieć, mnie HCG nastawiło już wcześniej niestety na złe ale szczerze mówiąc po swoim przypadku widzę że nie ma nic gorszego niż iść do lekarza i tam się dopiero dowiedzieć że coś jest nie tak...

Stary 2013-10-15, 15:07   #4125
Pacynka
Rozeznanie

A mnie ciekawi co tam u Brydzi ?
Pacynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 15:14   #4126
katekatee
Zadomowienie

Cytat:
Ja ani ciężarna, ani wykresu nie mam To co ze mną Może jakas sekretarką będę

Cytat:

Pamiętasz może od kiedy miałas to zmęczenie i senność? Bo ja u siebie już wyszukuję No ja mam pierwszy cykl starań po # miałam dwa razy @ i już więcej nie chce Właśnie mam 17dc i 26 października będę testować. Oby się udało bo to już sią rządzę watkiem wakacyjnym a się okaże że się nie załapie Termin porodu mi pokazuje na początek lipca

Cytat:
Umiesz liczyć licz na siebie

Edytowane przez katekatee
Czas edycji: 2013-10-15 o 15:15
Stary 2013-10-15, 15:16   #4127
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ani ciężarna, ani wykresu nie mam To co ze mną Może jakas sekretarką będę
możesz być
Jesteś po przejściach to należysz do innej grupy "po przejściowych"
Stary 2013-10-15, 15:20   #4128
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny.. nie jest dobrze...

Wg OM mam 7 tydzien i kilka dni... a na USG jest nadal tylko sam pęcherzyk ciążowy, który z 8mm urósł przez tydzień do 12mm... i nadal nic nie ma... wszystko wygląda na 5 tydzień dopiero... i jestem przerażona...
jutro i w piatek mam zrobić betę.. jeśli nie przyrośnie dwukrotnie, to nic z tego nie będzie... za tydzień mam iść na kontrolne USG, ale już w nic nie wierzę... jesli za tydzień nic sie nie zmieni, to... już będzie wszystko przesądzone... jestem załamana...
Trzymam za Was kciuki, dużo zdrówka i spokoju życzę, będzie dobrze, daj znać, trzymaj się kochana!

Elfka przykro mi z powodu tego spadku, tulę

Gratuluję wszystkich II kreseczek Potwierdzonych i tych nie potwierdzonych

Dotka Witaj i GRATULACJE

Nie cytowałam i pozapominałam co jeszcze miałam napisać, przeczytałam prawie wszystko ale muszę jeszcze wrócić później na kilka postów, teraz znowu muszę uciekać, bo obiad, a po 5 jedziemy z M kupić mi mój wymarzony telefonik

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 15:22   #4129
kw14tuszek
Raczkowanie

a ja tam się cieszę, że Dotk4 przyszła i chciała się podzielić radosną nowiną cieszą mnie wszystkie Wasze ciąże, wiem, że każda z Was się starała i dostała to co tak bardzo chciała

Cytat:

A doczytałam, Ty brałaś Clomid? a ja Clostilbegyt, czym się różnią te leki? i jaką dawkę miałaś? fajnie, że się udało

meire trzymam kciuki za fasolke, niech rośnie zdrowa
Stary 2013-10-15, 15:23   #4130
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Pamiętasz może od kiedy miałas to zmęczenie i senność? Bo ja u siebie już wyszukuję No ja mam pierwszy cykl starań po # miałam dwa razy @ i już więcej nie chce Właśnie mam 17dc i 26 października będę testować. Oby się udało bo to już sią rządzę watkiem wakacyjnym a się okaże że się nie załapie Termin porodu mi pokazuje na początek lipca
to potworne zmęczenie pojawiło się jakoś 9 dnia po owulce, ale było takie, że jak tylko wróciłam z pracy o 5, to poszłam spać na 2h. Obudziłam sie, coś zjadłam i o 20ej już spałam. Tak wiec dosc radykalnie straciłam wigor
a za Ciebie kochana trzymam mocno kciuki bardzo Ci sie ta fasolka juz należy!
Stary 2013-10-15, 15:24   #4131
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Nie cytowałam i pozapominałam co jeszcze miałam napisać, przeczytałam prawie wszystko ale muszę jeszcze wrócić później na kilka postów, teraz znowu muszę uciekać, bo obiad, a po 5 jedziemy z M kupić mi mój wymarzony telefonik
mamy się szykować na wpierdalik???
ja też uciekam zjeść coś pouczyłam się języka troszkę, teraz czas na odpoczynek
Stary 2013-10-15, 15:26   #4132
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Dziewczęta

a jak nie to żądam walki w kisielu

przynajmniej sobie umilę popołudnie a nie jakieś suche dogadywania, to za mało, ma być KREEEEW I FLAKI

Cytat:
Uwielbiam Cię

a firanki faktycznie fajne, zapisałam sobie w zakładkach

Cytat:
dziewczyny.. nie jest dobrze...

Wg OM mam 7 tydzien i kilka dni... a na USG jest nadal tylko sam pęcherzyk ciążowy, który z 8mm urósł przez tydzień do 12mm... i nadal nic nie ma... wszystko wygląda na 5 tydzień dopiero... i jestem przerażona...
jutro i w piatek mam zrobić betę.. jeśli nie przyrośnie dwukrotnie, to nic z tego nie będzie... za tydzień mam iść na kontrolne USG, ale już w nic nie wierzę... jesli za tydzień nic sie nie zmieni, to... już będzie wszystko przesądzone... jestem załamana...
tak jak piszą dziewczyny, pewnie owulka i zagnieżdżenie było później. Poza tym sama wiesz, że termin z OM to jest +2tygodnie, także może być wszystko okej i tak jak gin mówi, że wychodzi 5tydzień z usg
Wiem, że się martwisz, też bym pewnie umierała ze strachu i podejrzewała najgorsze
Zrób betę, nawet jak bardzo chcesz to p.ieprz to i zrób z dnia na dzień, i tak urośnie i tak po jednym dniu tyle, że mniej ale przynajmniej będzie wiadomo, że rośnie a nie stoi i nie maleje.
I jestem z Tobą kochana

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość

Ja odliczam dni do początku II trymestru... Został mi bity miesiąc

jak to leci

Cytat:
No nie obrażaj się. Jak Macarena przyjdzie to dostaniesz baty
no właśnie tylko by spróbowała gdzieś sobie pójść, już bym ją tam na Kujawach znalazła

Cytat:
Nie, nie, ja się nie obrażam, wyrosłam z tego

Po prostu ręce mi opadają, bo to teraz matki polki są wielce poszkodowane Takie odwracanie kota ogonem? Czytam i oczom nie wierzę. Dziewczyny takie nie były kiedyś... nie będę wskazywać palcem kto ale dopingowały, cieszyły się i smuciły jak trzeba było. Odkąd zaszły(nie wrzystkie oczywiście) w ciążę mają klapki na oczach i ich problemy są 'ważniejsze' niż staraczek. Chyba jednak głupi był pomysł żeby były tu staraczki i zafasolkowane, jakoś teraz to mi się nie podoba, jest inaczej, czuję się stłumiona. Nie będę też wskazywać palcem które matki polki wprost ubóstwiam i zachowują się normalnie, dalej dopingują i dają baty jak trzeba, na pewno czyta między wierszami
Zauważyłam duży podział.

Jak się pojawią teksty typu: "jak chcesz mogę odejść" to znaczy, że taka osoba po prostu nie dorosła do pewnych spraw Osoba inteligentna zrozumie.
Jakoś ten problem trzeba rozwiązać, bo tak to nigdy tu nie będzie zgody
Nie skromnie powiem, że wiem, że mówisz o mnie jeśli chodzi o te ubóstwianie ja Cię też kocham Fajterówo

Dobra zbastuj Leine nie ma sensu się kłócić. Twoja macica ma się wyluzować przez ten okres bez dupcingu
Chociaż nie powiem, że w wolałabym Cię zobaczyć w kisielu z Dotką i Kindzią

Co do podziału już pisałam na "priv" kilku mamusiom o założeniu klubu mamusiek (wątek zostałby połączony z majowymi) i tam każda będzie mogła pisać o swoich obawach w ciąży, usg, objawach i innych duperelach. Wtedy staraczki nie odczują tak naporu nowym mam na wątku A każdą nową która przyjdzie z dwoma kreskami, można odesłać tam

Pacynka no to gratuluję

Cytat:
fantastycznie, a mozesz mi powiedziec ile sie tu udzielasz, zeby mi mowic czy moje zachowanie bylo na miejscu badz nie? aktywnie pisalam przez miesiace. zrobilam miesiac przerwy i gdy wracam z dobra nowina dostaje baty. przykro mi, ze tyle z Was wciaz sie stara i nic, ale ja przez to przechodzilam dlugie miesiace, wiec sobie wsadzcie gdzies te komentarze mnie tepiace
przykro ci, ale mają sobie wsadzić komentarze? to albo ci przykro albo mają sobie wsadzić.

Ty też zbastuj i nie wykłócaj się to nie będzie nagonki, bo taką odpowiedzią tylko nakręcasz dziewczyny.

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Edytowane przez Carmenaa_88
Czas edycji: 2013-10-15 o 15:31
Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 15:28   #4133
ila87
Zakorzenienie

meire Trzymam kciuki Będzie dobrze! Musi być

dotk4 gratuluję fasolki

Co do pytania o wiesiołka, to trafiłam akurat na taki firmy gal. Bierze się go 3 razy dziennie po 2 tabletki. Za 150 sztuk zapłaciłam 20,37zł.
Stary 2013-10-15, 15:30   #4134
katekatee
Zadomowienie

Cytat:
to potworne zmęczenie pojawiło się jakoś 9 dnia po owulce, ale było takie, że jak tylko wróciłam z pracy o 5, to poszłam spać na 2h. Obudziłam sie, coś zjadłam i o 20ej już spałam. Tak wiec dosc radykalnie straciłam wigor
a za Ciebie kochana trzymam mocno kciuki bardzo Ci sie ta fasolka juz należy!
Trzymaj trzymaj, choć wydaje mi się że to raczej mało prawdopodobne żeby nam się dwa razy za pierwszym podejściem udało... Ja też wtedy w wakacje tak miałam że byłam mega senna ale wtedy jakos tego nie powiązałam z ciążą, a teraz jak któraś z dziewczyn pisze że odczuwa mega zmęczenie to ja po cichu już się domyślam że to to
Powiedz mi jeszcze a czesto jak wy to mówicie serduszkowaliście podczas dni płodnych?

Stary 2013-10-15, 15:31   #4135
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
przynajmniej sobie umilę popołudnie a nie jakieś suche dogadywania, to za mało, ma być KREEEEW I FLAKI
no wiedziałam, że Makarena przyjdzie i będzie fajnie
ja żądam kisielu!

Cytat:
Nie skromnie powiem, że wiem, że mówisz o mnie jeśli chodzi o te ubóstwianie ja Cię też kocham Fajterówo
moja myszka
Cytat:
Dobra zbastuj Leine nie ma sensu się kłócić. Twoja macica ma się wyluzować przez ten okres bez dupcingu
Chociaż nie powiem, że w wolałabym Cię zobaczyć w kisielu z Dotką i Kindzią
oo taaaaaaaak

Cytat:
Ty też zbastuj i nie wykłócaj się to nie będzie nagonki, bo taką odpowiedzią tylko nakręcasz dziewczyny.
muhaha i każdy dostał z☠☠☠ki

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2013-10-15 o 15:33
Stary 2013-10-15, 15:35   #4136
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kw14tuszek Pokaż wiadomość
A doczytałam, Ty brałaś Clomid? a ja Clostilbegyt, czym się różnią te leki? i jaką dawkę miałaś? fajnie, że się udało
te brałam Clostilbegyt, ale ta nazwa w ogóle mi w głowę wejść nie moze, wiec dla swojego komfortu mówię clomid brałam od 3 dnia cyklu przez 5 dni. jako że byłam już na wyspach, a wiec bez kontroli lekarza, to przez pierwsza dwa dni bralam pół tabletki, a przez kolejne 3 całe. powodzenia - Tobie też się uda

Cytat:
przykro ci, ale mają sobie wsadzić komentarze? to albo ci przykro albo mają sobie wsadzić.

Bo może mi byc przykro jak niektórym dziewczynom się nie udaje, bo sama przez top przechodziłam i wiem co czują. A z drugiej strony może mi się nie podobać jak i co do mnie pisały. Proste.

a teraz peace and love, jak to któraś już wcześniej pisała
Stary 2013-10-15, 15:35   #4137
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
mamy się szykować na wpierdalik???
ja też uciekam zjeść coś pouczyłam się języka troszkę, teraz czas na odpoczynek
Chodziło mi o to, że muszę wieczorkiem wrócić do nadrabiania kilku postów.
Bo chyba coś u Jagatki przeoczyłam? Może wiecie co u Niej?, ktoś cytował, że mu przykro, ale nie mam już czasu teraz bo za chwile M wraca a ja jestem w proszku.

Ps jeśli chodzi o wiesiołek to ja mam teraz z gal-a mieszałam z oeparolem, a oeparol można kupić taniej na allegro, np 2-3 opakowania Bo u mnie ok 30zł opakowanie

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-15, 15:37   #4138
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Chodziło mi o to, że muszę wieczorkiem wrócić do nadrabiania kilku postów.
Bo chyba coś u Jagatki przeoczyłam? Może wiecie co u Niej?, ktoś cytował, że mu przykro, ale nie mam już czasu teraz bo za chwile M wraca a ja jestem w proszku.

Ps jeśli chodzi o wiesiołek to ja mam teraz z gal-a mieszałam z oeparolem, a oeparol można kupić taniej na allegro, np 2-3 opakowania Bo u mnie ok 30zł opakowanie
niestety miała zabieg 2 dni temu...
Stary 2013-10-15, 15:38   #4139
katekatee
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczęta
a jak nie to żądam walki w kisielu

Wiedziałam że będzie dym ALe szczerze mówiąc to te Panie w kisielu mi średnio do gustu przypadły, nie masz jakiegoś umięśnionego 20latka gdzieś w zanadrzu

Stary 2013-10-15, 15:40   #4140
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
niestety miała zabieg 2 dni temu...
O Boże JAGATKA TAK MI PRZYKRO

Ostatnio trudno mi nadrobić po tych problemach z laptopem a i mały chodzi późno spać, ale coś zauważyłam, że jej ostatnio nie było

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2013-10-15 o 15:42
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości