Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-15, 22:30   #2971
Kija80
Zadomowienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
I co, prokurator wjeżdża jej za to? Kurka no ale ja sobie nie wyobrażam z takim 14 lat, przecież to dziecko? A jak będę miała 36 lat to Ola będzie miała... 15 hahaha masakra

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Tak, jest sprawa prowadzona z urzędu, nawet w tv pokazywali. Dziecko ma 2 tygodnie.No może już ze trzy bo to parę dni temu wyszło. Szpital ma problemy że dopuścił nielata do porodu, lekarka się tłumaczyła że wyglądał na 18-19 lat. No i że nigdzie nie jest napisane że osoba towarzysząca ma być pełnoletnia. Nie pamiętam jak to wyszło na jaw, babka nie podała do dokumentów danych ojca. Ale on podobno bardzo kocha dzieci i się cieszy że jest tatusiem. A poza tym to on panią uwiódł
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 22:34   #2972
Delicjanka
Zakorzenienie

W ogóle bym zapomniała! Dziś jak robiłam abs to Amelka miała zaciesz ze mnie ;p ja robie ostro brzuszki, a ta z tyłu siedziała... nagle kic kic i dawała mi buziaki haha mówie Amelka! daj buziaka! i przychodziła i dawała

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 22:39   #2973
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
kto tak uważa

Dziewczyny, bo widzę np Borysek nosi normalnie buty już i piszecie że inne dzieci też.
A ja jak mojej próbuję ubrać buta to jak go wkładam to ona ta noge ma tak w dół. Pięta nie dotyka pięty w bucie i nie wiem Wasze dzieci mają stopę tak prosto w bucie???
to samo mamy.

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Pstryniu, to lepiej!!
u mnie byla dwa razy, na dodatek tępa dzida z niej była bardzo. ;/

Dałam Amelce mm na noc 210ml. Ciekawe ile pospi;p a dzis nie karmiłam jej od 8 do 14.30 i myslalam ze mi cyce pękną o 14, a koszulke to juz mialam mokrą, nie wzielam wkladek laktacyjnych.. ale mialam kurtke, to nie bylo widać
Deli, po co mm? żeby spała?

------
PADAM, masakra.

Z przewijaniem/przebieraniem Młodej mam to samo, nie usiedzi w miejscu, musi się ruszać, jak jej się ten ruch ogranicza to płacze. Myślę, że to normalne w tym wieku ale zmęczona jestem, nie powiem, że nie.

Jutro spotkanie z Nancy , tym razem w babskim gronie, tzn my z Amelką i ona z Kubusiem, więc nie całkiem babskim

Dziewczyny - zaraz zmiksuję zupkę co ugotowałam, ale powiedzcie - ile można trzymać taką z mięskiem? 2 dni?
W sensie jutro i pojutrze mogę dać? czy jeden dzień tylko???

Black: świetnie wyglądasz!

Chciałabym jakąś paletę ze Sleeka, ale nie wiem którą by tu...
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 22:42   #2974
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
to samo mamy.

Nie, to jest test, chce zobaczyć czy ją bedzie bolał znowu brzuszek, a i ile bedzie po tym spała w sumie. Nie wiem jak Wy ale ja planuje karmić max do roku :p

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-10-15, 22:48   #2975
nancykenator
Zakorzenienie

heloł moje drogie

10 str od wczoraj, czy wyście zwariowały ?? Podczytywałam Was trochę na tel a teraz skończyłam na kompie, niewiele niestety pamiętam :/
szaja u mnie @ od soboty :/ a już było mi tak fajnie bez niej

hope jaki słodziak i jaki żentelmen

pstryku położna ch..j wie od czego mnie rozwaliła

Ifwka dzięki za odpowiedź w sprawie przekręcania się

przepraszam, że więcej nie pamiętam ale kolejny ciężki dzień za mną, Kuba dostaje jakiejś wariacji, nie wiem co się z nim dzieje ale nie chce spać, na rękach źle, na puzzlach źle, w łóżeczku źle, raz się chichra a za moment ryk okropny, nie mam czasu na nic do tego boli mnie głowa i jest mi słabo :/
ale obiecuję, że się poprawię

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Debrah mięsną trzymam 2 dni, bez mięsa 3 dni
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 22:49   #2976
Debrah
Zakorzenienie

no ja mówiłam, że max do roku, teraz nadal tak mówię, ale przesunęłam granicę do 1.5 - ale z tego względu, że my mamy problem z jedzeniem ogólnie i zwyczajnie do roku mogę się nie wyrobić.

Przypomnicie mi kiedy można dawać jogurt naturalny z owodem np, od kiedy?

Deli: a kiedy krowie mleko chcesz wprowadzić?
Bo ja się zastanawiałam co lepsze : jak odstawię od uu, to jechać na mm, czy podawać przetwory mleczne w ramach posiłków mlecznych + trochę mleka krowiego.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 22:50   #2977
BlackSanctum
Zakorzenienie

No, pojeździłam na rowerku, umyłam włosy, można się wylegiwać. Jutro Wam pokażę fryzurę w pełnej okazałości, bez syfu do stylizacji.

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość

Black
- fajnie Ci w takich włosach A nie będą Ci się odwijały jak chcą? Ja się umówiłam na czwartek rano, bo jak ostatnio byłam przed weselem to mi fryzjerka powiedziała, że mam już bardzo przesłuszone i bardzo dużo odrostów na całej głowie więc się zdecydowałam. Tyle ze ja nie bardzo jeszcze wiem co chcę - chyba do ramion troszkę ścieniowane i grzywka taka długa na bok.
, bo moje włosy są PROSTE, nie odwijają się w żadną stronę. Są przy tym bardzo ciężkie, bo z reguły mam bardzo gęstą czuprynę i nie ma szans, żeby się odwijały. Po prostu, nigdy tego nie robią.

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Plose ciocie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
tez spylam spaciu..
kolorowych snow!
aaaaaaaaaaaaaaaaaa, kur.wa pajak na dywanie!!!!!
lece meza obudzic co by kutafonowi wszystkie szesc/osiem nog z doopska powyrywal!!!!
bosz, jak ja nie cierpie tych syfiastych dziadow!!!!
dobranoc!
☠☠☠☠☠☠☠nęłam. I ja też ich nienawidzę.

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
a ja na brzuch polecam bieganie! wsyslo mnie tak, ze szok i boczki zaczynaja spadac, no ale...,to trzeba lubic, dzisiaj sobie na 8 km wyszlam pedzikiem
Jejku, jak ja bym chciała biegać... Chociaż z 1km zrobić... Ale ja nie umiem! Może coś doradzisz? Żebym nie była taka zasapana po 100m?

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
No ja nie wiem czemu tak się dziwisz, pisałam wczoraj że w Kaliszu czternastolatek uczestniczył w porodzie rodzinnym dziecka które ma z 36-letnią nauczycielką. Jak robił to musiał być bliżej trzynastki...
O jaaaa. Dla mnie to jakieś zboczenie jest...
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 22:54   #2978
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
no ja mówiłam, że max do roku, teraz nadal tak mówię, ale przesunęłam granicę do 1.5 - ale z tego względu, że my mamy problem z jedzeniem ogólnie i zwyczajnie do roku mogę się nie wyrobić.

Przypomnicie mi kiedy można dawać jogurt naturalny z owodem np, od kiedy?

Deli: a kiedy krowie mleko chcesz wprowadzić?
Bo ja się zastanawiałam co lepsze : jak odstawię od uu, to jechać na mm, czy podawać przetwory mleczne w ramach posiłków mlecznych + trochę mleka krowiego.
Wiesz co, lekarka co u niej ost byłam z wynikami Amelki, powiedziała żeby sie wstrzymać jeszcze z mlekiem krowim, myślę że po roku dopiero zacznę wprowadzać.
Co do jogurtu to możesz już zacząć podawać. Ja dziś Amelce dałam spróbować pół łyżeczki ;p ale było pluuucie ;p

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

Jejku, jak ja bym chciała biegać... Chociaż z 1km zrobić... Ale ja nie umiem! Może coś doradzisz? Żebym nie była taka zasapana po 100m?

Marsz połączony z biegiem. Po trochu i zobaczysz jak szybko przestaniesz się męczyć.

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-10-15, 22:56   #2979
BlackSanctum
Zakorzenienie

Debrah, ja Oliwce daję od kilku dni. Smakuje jej. Dzisiaj dodałam nawet do obiadku, był szał. Jeszcze nigdy nie zjadła mi takiej dużej porcji...

Tylko Oliwka nigdy nie miała problemów z brzuszkiem ani żadnej alergii, nie jest delikatnym dzieckiem pod tym względem, więc ja jestem dość śmiała w rozszerzaniu...
Stary 2013-10-15, 23:00   #2980
czarna1001
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
żartujesz???? dobry ten kolega, ciekawe jak ją zbajerował
jest takie przysłowie
młody byk,starą krowkę cyk cyk cyk

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

czarna widzę Cię odezwij się,zyjecie????

żyjemy, żyjemy, dziękuję,że pytasz ciągle Was podczytuję aż mi głupio bo ja o Was wiem wiele a Wy o mnie nie. Może część z Was nas pamięta u nas wszystko super moje dziecko z dnia na dzień jest coraz bardziej kumate. od około 1,5 miesiąca ma już 8 zębów i świetnie się nimi posługuje na czterech zapiernicza jak perszing, chodzi przy meblach, z pchaczem (ma takie autko) lata za mną, wspina się po nogawce, mimo, że wciąga wszystko to szczuplak z niego

ja zaczęłam znów prowadzić zajęcia na razie tylko3h w tygodniu ale jest spoko zaczęłam też biegać w wakacje jak zaczynałam to raczej był to marszobieg a teraz 10km przebiegam. Oczywiście z wózkiem bo w ciągu dnia nie mam zbytnio z kim małego zostawić bo teściowa długo w pracy, mąż po pracy jedzie na budowę i tak jakoś sobie dzień organizujemy. Ostatnio nawet biegłam z dzieckiem i psem :P bardzo mi się to bieganie spodobało Poczytałam, że Lady chce wystartować w półmaratonie na wiosnę i pozazdrościłam,także też się szykuję. Mam nadzieję, że zdążę bo planujemy od nowego roku starać się o drugą dzidzię hmmm tyle pokrótce u nas.

Widziałam,że poruszyłyście włosowy temat. Ja od 4 miesięcy stosuję się do rad z tych blogów i widzę poprawę w kondycji włosów : www.anwen.pl, www.blondharecare.com może którejś z Was coś przypadnie do gustu

pozdrawiamy serdecznie i wklejamy nasze zdjęcia (mój mały łobuz i Tulimy się nad Morskim Okiem )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_2074.jpg (50,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_2016.jpg (94,9 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 58281_563233153726150_1217582792_n.jpg (78,3 KB, 31 załadowań)
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>
czarna1001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 23:06   #2981
czarna1001
Raczkowanie

Cytat:

Black ja też jak zaczynałam to tylko marszobieg wchodził w grę. Z każdym treningiem odcinki biegu się wydłużały a teraz tak jak pisałam dam radę 10km bez przerwy przebiec. Wiadomo na początku biegu jest walka ze sobą ale jak organizm się zaadoptuje do wysiłku to mogę biec i biec. Próbuj, na początek marszobiegi i stopniowo nic na siłę,żeby się nie zniechęcić. Dasz radę
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>
Stary 2013-10-15, 23:06   #2982
BlackSanctum
Zakorzenienie

Czarna, odzywaj się częściej! Przystojny ten Twój chłopak, a Ciebie pierwszy raz widzę - ślicznaś.

Ps. Co to są marszobiegi? Wiem, pewnie głupie pytanie, ale ze sportu to ja jedynie sex, jedzenie i chodzenie na obcasach...
Stary 2013-10-15, 23:16   #2983
czarna1001
Raczkowanie

Cytat:
Czarna, odzywaj się częściej! Przystojny ten Twój chłopak, a Ciebie pierwszy raz widzę - ślicznaś.

Ps. Co to są marszobiegi? Wiem, pewnie głupie pytanie, ale ze sportu to ja jedynie sex, jedzenie i chodzenie na obcasach...
Bardzo bym chciała tylko jak zacznę czytać to już nie mam jak się odezwać bo albo mały szaleje albo wolną chwilę wykorzystuję na sprzątanie ;P teraz też zamiast ogarnąć burdelik to wizażuję, i spać też powinnam iść ale postaram się częściej chociaż czasem coś skrobnąć

Kiedyś dodałam swoje zdjęcia do tego klubu co jeszcze w poczekalni był. Jakiś mail czy coś tam

hehehe no podczas seksu też sporo kalorii się spala
Marszobieg to bieg połączony z marszem jak prawidłowo chcesz to zrobić to robisz z zegarkiem przykładowo 2min biegu, minuta marszu itd. ale ja biegłam tyle ile dałam radę, później marsz i tak dalej. Może lady coś więcej napisze bo wiem, że ona specjalistka w biegach początki są trudne i trzeba się zmobilizować ale spokojnie tyle ile da się radę a z każdym treningiem będzie lepiej
Stary 2013-10-15, 23:36   #2984
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Ja nie mam jakiegoś mega wypasionego taki zwykły kiedyś kupiłam
http://allegro.pl/709-hula-hop-hoop-...559797003.html
tylko wsypałam do niego ryż żeby był cięższy
jak się nauczyć kręcenia? Trzeba kręcić, kręcić, kręcić, kręcić aż się nabierze wprawy
Laseczka dosypalam jeszcze pol kilo ryzu, wiec juz mam cale kilo w nim i latwiej sie kreci ... ale i tak chwile sie udalo, a siniaki znow sie pojawily ... ale nie poddam sie ...

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Plose ciocie

Cytat:
o matko jaki Dadi amant i łamacz serc

pstryczku a może @ Cię nawiedziła?
Tez o ciotce pomyslalam ... pamietam jak sie w lo mowilo, ze ciocia przyjechala

Cytat:
jest takie przysłowie

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

czarna widzę Cię odezwij się,zyjecie????
przyslowie, ktore mi rozj.ebalo system, o chuju zloty

Czarna ales Ty laskaaaa i synus ciasteczko

A ja dzis zrobilam interwal ze skakanka 16 min .. ok30 -590 sek skakania i 10 odpoczynku .. mam skakanke z licznikiem i bylo prawie 1500 skokow ... i potem abs ... ale sie juz rozleniwilam z przysiadami

Jutro rower i przysiady ... bede robic codziennie co innego

a jeszcze 1 .. tz sie rawie ze mna pobil o tv, bo on mecz oglada ..po 5 min juz smacznie chrapal .. to ja poszlam do 2 pokoju cwiczyc i troche sprzatac, prysznic wzielam, do lozka przychodze i taki widok ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1374546_618201421563936_214880722_n.jpg (56,6 KB, 39 załadowań)

Edytowane przez aska27adopcje
Czas edycji: 2013-10-15 o 23:38
aska27adopcje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 00:14   #2985
czarna1001
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Laseczka dosypalam jeszcze pol kilo ryzu, wiec juz mam cale kilo w nim i latwiej sie kreci ... ale i tak chwile sie udalo, a siniaki znow sie pojawily ... ale nie poddam sie ...

Tez o ciotce pomyslalam ... pamietam jak sie w lo mowilo, ze ciocia przyjechala

przyslowie, ktore mi rozj.ebalo system, o chuju zloty

Czarna ales Ty laskaaaa i synus ciasteczko

A ja dzis zrobilam interwal ze skakanka 16 min .. ok30 -590 sek skakania i 10 odpoczynku .. mam skakanke z licznikiem i bylo prawie 1500 skokow ... i potem abs ... ale sie juz rozleniwilam z przysiadami

Jutro rower i przysiady ... bede robic codziennie co innego

a jeszcze 1 .. tz sie rawie ze mna pobil o tv, bo on mecz oglada ..po 5 min juz smacznie chrapal .. to ja poszlam do 2 pokoju cwiczyc i troche sprzatac, prysznic wzielam, do lozka przychodze i taki widok ...

super widok
Fajnie, że ćwiczysz zobaczysz niedługo nie będziesz mogła się bez tego obejść

dodaję jeszcze ząbkowy dowód
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_1910.jpg (34,3 KB, 25 załadowań)
Stary 2013-10-16, 01:00   #2986
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
to samo mamy.

------
PADAM, masakra.

Z przewijaniem/przebieraniem Młodej mam to samo, nie usiedzi w miejscu, musi się ruszać, jak jej się ten ruch ogranicza to płacze. Myślę, że to normalne w tym wieku ale zmęczona jestem, nie powiem, że nie.

Jutro spotkanie z Nancy , tym razem w babskim gronie, tzn my z Amelką i ona z Kubusiem, więc nie całkiem babskim

Dziewczyny - zaraz zmiksuję zupkę co ugotowałam, ale powiedzcie - ile można trzymać taką z mięskiem? 2 dni?
W sensie jutro i pojutrze mogę dać? czy jeden dzień tylko???

Black: świetnie wyglądasz!

Chciałabym jakąś paletę ze Sleeka, ale nie wiem którą by tu...
Ja każdą zupkę tylko 2dni trzymam czyli dzień zrobienia i następny

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 03:26   #2987
meneq
Zakorzenienie

Czesc!
Poczytalam, pocytowalam i wszystko szlag jasnisty trafil. Nie bawie sie tak... Wiec tylko z pamieci:
black twarzowa fryzura!
A Kubus pstryczkowy ma swietny gust!
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 07:08   #2988
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Dzień dobry
Nocka piękna, tylko 2 pobudki na cyca i od razy spanie. Pobudka 6:20
Ale się wyspałam p

Cisza tu rolleyes: czyżby dzieciaczki jeszcze spały

Stary 2013-10-16, 07:41   #2989
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, to jest test, chce zobaczyć czy ją bedzie bolał znowu brzuszek, a i ile bedzie po tym spała w sumie. Nie wiem jak Wy ale ja planuje karmić max do roku :p
Oooo.... A z czego Amelcia pije mm? I jakie podajesz??? Pierona, moja prawa piers jest w stanie masakrycznym po wczorajszej nocce a to dopiero 1,5 zeba....
Brzuszek bolal w nocy? Dobrze zareagowala???

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
heloł moje drogie

10 str od wczoraj, czy wyście zwariowały ?? Podczytywałam Was trochę na tel a teraz skończyłam na kompie, niewiele niestety pamiętam :/
szaja u mnie @ od soboty :/ a już było mi tak fajnie bez niej

hope jaki słodziak i jaki żentelmen

pstryku położna ch..j wie od czego mnie rozwaliła

Ifwka dzięki za odpowiedź w sprawie przekręcania się

przepraszam, że więcej nie pamiętam ale kolejny ciężki dzień za mną, Kuba dostaje jakiejś wariacji, nie wiem co się z nim dzieje ale nie chce spać, na rękach źle, na puzzlach źle, w łóżeczku źle, raz się chichra a za moment ryk okropny, nie mam czasu na nic do tego boli mnie głowa i jest mi słabo :/
ale obiecuję, że się poprawię

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Debrah mięsną trzymam 2 dni, bez mięsa 3 dni

kochana, moze zeby? Bo u nas dokladnie to samo, wyjec wyjcowaty a jak mial od wycia rozdziawiona paszcze to zeba wyczailam

Cytat:
No, pojeździłam na rowerku, umyłam włosy, można się wylegiwać. Jutro Wam pokażę fryzurę w pełnej okazałości, bez syfu do stylizacji.

, bo moje włosy są PROSTE, nie odwijają się w żadną stronę. Są przy tym bardzo ciężkie, bo z reguły mam bardzo gęstą czuprynę i nie ma szans, żeby się odwijały. Po prostu, nigdy tego nie robią.

☠☠☠☠☠☠☠nęłam. I ja też ich nienawidzę.

zazdroszcze wlosow
Kochana, ja jak zaczynalam po ciazy to nie potrafilam 3km przebiec (a przypominam, prawie 10lat trenowalam jak poparzona, 25km to na jedno wybieganko robilam z palcem w d.upie) ja marszobiegi opuscilam bo to nie na moje nerwy ale powoli, do skutku, wychodzilam na 10min, 15, 20, zwiekszalam sobie co bieganie te minuty i tak szlo, potem zainstalowalam aplikacje w telefonie, teraz biegam z nike+ ipod i to motywuje jak szlag

Cytat:
Napisane przez czarna1001 Pokaż wiadomość
żyjemy, żyjemy, dziękuję,że pytasz ciągle Was podczytuję aż mi głupio bo ja o Was wiem wiele a Wy o mnie nie. Może część z Was nas pamięta u nas wszystko super moje dziecko z dnia na dzień jest coraz bardziej kumate. od około 1,5 miesiąca ma już 8 zębów i świetnie się nimi posługuje na czterech zapiernicza jak perszing, chodzi przy meblach, z pchaczem (ma takie autko) lata za mną, wspina się po nogawce, mimo, że wciąga wszystko to szczuplak z niego

ja zaczęłam znów prowadzić zajęcia na razie tylko3h w tygodniu ale jest spoko zaczęłam też biegać w wakacje jak zaczynałam to raczej był to marszobieg a teraz 10km przebiegam. Oczywiście z wózkiem bo w ciągu dnia nie mam zbytnio z kim małego zostawić bo teściowa długo w pracy, mąż po pracy jedzie na budowę i tak jakoś sobie dzień organizujemy. Ostatnio nawet biegłam z dzieckiem i psem bardzo mi się to bieganie spodobało Poczytałam, że Lady chce wystartować w półmaratonie na wiosnę i pozazdrościłam,także też się szykuję. Mam nadzieję, że zdążę bo planujemy od nowego roku starać się o drugą dzidzię hmmm tyle pokrótce u nas.

Widziałam,że poruszyłyście włosowy temat. Ja od 4 miesięcy stosuję się do rad z tych blogów i widzę poprawę w kondycji włosów : www.anwen.pl, www.blondharecare.com może którejś z Was coś przypadnie do gustu

pozdrawiamy serdecznie i wklejamy nasze zdjęcia (mój mały łobuz i Tulimy się nad Morskim Okiem )
Druga dzidzia? ale cudnie!!!

Kochana, a skad jestes???!!! Moze bysmy sie razem na polmaraton umowily? Zawsze to razniej
Biegasz z wozkiem? Jaki masz?

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Nocka piękna, tylko 2 pobudki na cyca i od razy spanie. Pobudka 6:20
Ale się wyspałam

Cisza tu : czyżby dzieciaczki jeszcze spały

Nie lubimy tej pani za ladna nocke zartuje

U nas dzisiaj tragedii nie bylo ale brzdabel plakusial strasznie przez sen, w sensie krzyknal i spal dalej, w pewnym momencie strasznie chcial sie tulic i tak spal przytulony do mnie calutkim cialkiem 2godz jak ja kocham tego szkrabka

Przepaskudna pogoda dzis, leje jak z cebra, a pampy sie nam koncza i d.upa, ciekawe, jak wyjde do rossa

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 07:44   #2990
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Dzień dobry

Insolito nie ma szans na sen w dzień,zdarzyło mi się to może ze trzy razy w dorosłym życiu

Ezzo a ile taki zabieg na włosy kosztuje?

Pstryczku u nas połozna była raz! Jak Blanka miała jakieś 3tyg. Powiedziała że jakby się coś działo to dzwonić

Debrah ja zupy mroże więc nie pomogę. Udanego spotkania!

Nasza noc Hmm sama nie wiem. Do 23 był płacz za płaczem.więc wzięłam ja do łóżka. Pobudka o 2 na dwa łyki wody,o 5 na mleczko i właśnie wstajemy.

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 07:46   #2991
aska27adopcje
Zadomowienie

dziendoberek. witamy sie z jeczydlem co pol nocy stekal :O
Stary 2013-10-16, 07:53   #2992
LadyWhisper
Zakorzenienie

Aska, ile Ci sie efekt keratyny trzymal na glowie? Bo wyczytalam, ze rozne sa opinie, ze niby niszczy wlosy straszliwie???

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

Stary 2013-10-16, 07:58   #2993
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo.... A z czego Amelcia pije mm? I jakie podajesz??? Pierona, moja prawa piers jest w stanie masakrycznym po wczorajszej nocce a to dopiero 1,5 zeba....
Brzuszek bolal w nocy? Dobrze zareagowala???

Z butli, Bebilon 2. Nocka przeokrutna!! bolał ją brzuch... ale to nie po tym mleku, . Ona już pare razy piła to mleko na noc i nie było takich akcji. Na bank zęby, przy dolnych też się tak zachowywała.

Laski KP, nie jesteście juz zmeczone kp? ;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-10-16, 08:00   #2994
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Z butli, Bebilon 2. Nocka przeokrutna!! bolał ją brzuch... ale to nie po tym mleku, . Ona już pare razy piła to mleko na noc i nie było takich akcji. Na bank zęby, przy dolnych też się tak zachowywała.

Laski KP, nie jesteście juz zmeczone kp? ;p
Ja jestem

Stary 2013-10-16, 08:06   #2995
LadyWhisper
Zakorzenienie

Czarna, ale z Ciebie lachon chudzino!!!
Tak w ogole odzywaj sie czesciej!!!

Kurcze, bo moj niebutelkowy za to z kubeczka ladnie pije i z lovi 360, i nie wiem, podawac mu wlasnie z kubeczkow mleko??? Ciemna masa jestem.....

Deli, troche tak, ale jak plakusia i wystarczy, ze wtuli sie w cycusia i sie uspokaja to..... aczkolwiek zaczyna mnie to przerazac lekko, bo jak chce sie napic to wspina sie po mnie i ciaga za bluzke za dekolt, wsadza rasie pod bluzke no a takiemu brzdacowi sie nie wytlumaczy nie wiem, Pietraszko powoli sie robi za duzy na kp jak dla mnie. Nie zrozumcie mnie zle, jak ktos chce dlugo kp to mi nic do tego, po prostu powoli mi chyba zaczyna to przeszkadzac.... No i te zeby

Najgorzej, ze w nocy jak maly sie budzi to bez UU nie da sie go uspokoic

Stary 2013-10-16, 08:07   #2996
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
tylko u nas byla polozna srodowiskowa tak sie chyba nazywa...
generalnie przychodzily dwie do nas - jedna od pepka i krocza a druga od... ch.uj wie czego
dzis rano byla ta druga

Cytat:

tez spylam spaciu..
kolorowych snow!
aaaaaaaaaaaaaaaaaa, kur.wa pajak na dywanie!!!!!
lece meza obudzic co by kutafonowi wszystkie szesc/osiem nog z doopska powyrywal!!!!
bosz, jak ja nie cierpie tych syfiastych dziadow!!!!
dobranoc!
nie mogę z Ciebie

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Minęła 22:00 to jeszcze Wam coś powiem. w środy mam zajęcia z taka Panią, która wybungał kumpel takiego chłopaka od nas z grupy i ona wie, że on wie i jest niezły kwas
A ona patrzcie, taka niby sumienna, sztywna, ciśnie w sensie wejściówki itd. a z drugiej strony - z młokosem takim się bungać? ...

ulala co z tą Polską
Cytat:
jest takie przysłowie

Cytat:
Napisane przez czarna1001 Pokaż wiadomość
super widok
Fajnie, że ćwiczysz zobaczysz niedługo nie będziesz mogła się bez tego obejść

dodaję jeszcze ząbkowy dowód
Hej kobieto pamiętam Cię z poczekalni lasencjo Dziec przesłodki i ile ma kasowników teraz jak już napisałaś to musisz do nas wrócić

My wstaliśmy po 7:00. W nocy były pobudki na jedzenie i smarowanie dziąseł (z darciem i wyrywaniem głowy). Tak mnie ta jego jedynka wqrwia!!! Dolne wyszy raz dwa a ta od tygodnia wyczuwalna i widoczna pod dziąsłem a nie może się przebić! grrr

Ws. zapamietania mojego TZta. Pewnie zapamiętałyście go chudszego bo się spasł jak prosię
I napatrzcie się na teściową napatrzcie, bo muszę usunąć z k. Powód: wczoraj TZ zabrał laptopa i krzyczy że mam jakieś powiadomienia na wizażu i chciał otwierać (nie otworzył) a to były komenty pod jej fotą

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 08:09   #2997
hope01
Zakorzenienie

Cytat:

Kurcze, bo moj niebutelkowy za to z kubeczka ladnie pije i z lovi 360, i nie wiem, podawac mu wlasnie z kubeczkow mleko??? Ciemna masa jestem.....

Deli, troche tak, ale jak plakusia i wystarczy, ze wtuli sie w cycusia i sie uspokaja to..... aczkolwiek zaczyna mnie to przerazac lekko, bo jak chce sie napic to wspina sie po mnie i ciaga za bluzke za dekolt, wsadza rasie pod bluzke no a takiemu brzdacowi sie nie wytlumaczy nie wiem, Pietraszko powoli sie robi za duzy na kp jak dla mnie. Nie zrozumcie mnie zle, jak ktos chce dlugo kp to mi nic do tego, po prostu powoli mi chyba zaczyna to przeszkadzac.... No i te zeby

wiecie co.. moja ciotka długo córkę karmiła. Jak ta miała ponad dwa lata to podlatywała do niej kiedy chciała (nawet jak goście byli w domu) i wyciągałą jej cycka i ssała

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 08:11   #2998
LadyWhisper
Zakorzenienie

Orany, poszla taka kupa ze brzdac siedzac po drugiej stronie pokoju mi podsmierduje i dalej cisnie ja pierdut! Juz druga dzisiaj, rano na szczescie malz zdazyl przebrac przed praca

Aaaaa i doszedl do nas fotelik chicco, bardzo fajny sie wydaje, ciezko pieronsko jest i mega solidnie wykonany, mam tylko nadzieje, ze wejdzie do naszej hieny

Black, jak w ogole poszukiwania auta??? Znalezliscie cos???

Stary 2013-10-16, 08:15   #2999
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Witam się dziewczyny..o dżizas-19 stron! Kto nie przychodzi ten sam sobie szkodzi!
Powoli będę nadrabiać..stęskniłam się czy ktoś o mnie wogóle pomyślał? Przyznać się
Lecę karmić Antonia..ale potem wrócę choć na chwilę..bo tęsknię..i strasznie nienawidze stanu w którym nie wiem co u Was!:banghead:

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 08:17   #3000
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

Mam te same odczucia co Ty.
Na dodatek tyle walki o kp, tzn nie to ze nie miałam pokarmu, ale te kolki.....tyle razy miałam kryzys żeby już nie karmić ajjjjjjj ..
Cytat:
Orany, poszla taka kupa ze brzdac siedzac po drugiej stronie pokoju mi podsmierduje i dalej cisnie ja pierdut! Juz druga dzisiaj, rano na szczescie malz zdazyl przebrac przed praca

Aaaaa i doszedl do nas fotelik chicco, bardzo fajny sie wydaje, ciezko pieronsko jest i mega solidnie wykonany, mam tylko nadzieje, ze wejdzie do naszej hieny

Black, jak w ogole poszukiwania auta??? Znalezliscie cos???
Ja też już musze sie rozejrzeć za fotelikiem aaaaaaaa

Wlasnie wstawilam do piekarnika bagietke czosnkową z biedry aaaaaaaaaaa <3

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2013-10-16 o 08:18
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości