|
|
#2971 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cytat:
|
|
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle bym zapomniała! Dziś jak robiłam abs to Amelka miała zaciesz ze mnie ;p ja robie ostro brzuszki, a ta z tyłu siedziała... nagle kic kic i dawała mi buziaki haha
mówie Amelka! daj buziaka! i przychodziła i dawała
|
|
#2973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
------ PADAM, masakra. Z przewijaniem/przebieraniem Młodej mam to samo, nie usiedzi w miejscu, musi się ruszać, jak jej się ten ruch ogranicza to płacze. Myślę, że to normalne w tym wieku Jutro spotkanie z Nancy ![]() Dziewczyny - zaraz zmiksuję zupkę co ugotowałam, ale powiedzcie - ile można trzymać taką z mięskiem? 2 dni? W sensie jutro i pojutrze mogę dać? czy jeden dzień tylko??? Black: świetnie wyglądasz! Chciałabym jakąś paletę ze Sleeka, ale nie wiem którą by tu... |
||
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, to jest test, chce zobaczyć czy ją bedzie bolał znowu brzuszek, a i ile bedzie po tym spała w sumie. Nie wiem jak Wy ale ja planuje karmić max do roku :p
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
heloł moje drogie
![]() 10 str od wczoraj, czy wyście zwariowały ?? Podczytywałam Was trochę na tel a teraz skończyłam na kompie, niewiele niestety pamiętam :/szaja u mnie @ od soboty :/ a już było mi tak fajnie bez niej ![]() hope jaki słodziak i jaki żentelmen ![]() pstryku położna ch..j wie od czego mnie rozwaliła Ifwka dzięki za odpowiedź w sprawie przekręcania się przepraszam, że więcej nie pamiętam ale kolejny ciężki dzień za mną, Kuba dostaje jakiejś wariacji, nie wiem co się z nim dzieje ale nie chce spać, na rękach źle, na puzzlach źle, w łóżeczku źle, raz się chichra a za moment ryk okropny, nie mam czasu na nic do tego boli mnie głowa i jest mi słabo :/ale obiecuję, że się poprawię ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Debrah mięsną trzymam 2 dni, bez mięsa 3 dni
|
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
no ja mówiłam, że max do roku, teraz nadal tak mówię, ale przesunęłam granicę do 1.5 - ale z tego względu, że my mamy problem z jedzeniem ogólnie i zwyczajnie do roku mogę się nie wyrobić.
Przypomnicie mi kiedy można dawać jogurt naturalny z owodem np, od kiedy? Deli: a kiedy krowie mleko chcesz wprowadzić? Bo ja się zastanawiałam co lepsze : jak odstawię od uu, to jechać na mm, czy podawać przetwory mleczne w ramach posiłków mlecznych + trochę mleka krowiego. |
|
|
|
#2977 | |||
|
Zakorzenienie
|
No, pojeździłam na rowerku, umyłam włosy, można się wylegiwać. Jutro Wam pokażę fryzurę w pełnej okazałości, bez syfu do stylizacji.
![]() Cytat:
Są przy tym bardzo ciężkie, bo z reguły mam bardzo gęstą czuprynę i nie ma szans, żeby się odwijały. Po prostu, nigdy tego nie robią. Cytat:
Cytat:
Chociaż z 1km zrobić... Ale ja nie umiem! Może coś doradzisz? Żebym nie była taka zasapana po 100m? O jaaaa. Dla mnie to jakieś zboczenie jest... |
|||
|
|
|
#2978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do jogurtu to możesz już zacząć podawać. Ja dziś Amelce dałam spróbować pół łyżeczki ;p ale było pluuucie ;p ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
Marsz połączony z biegiem. Po trochu i zobaczysz jak szybko przestaniesz się męczyć.
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, ja Oliwce daję od kilku dni. Smakuje jej.
Dzisiaj dodałam nawet do obiadku, był szał. Jeszcze nigdy nie zjadła mi takiej dużej porcji... ![]() Tylko Oliwka nigdy nie miała problemów z brzuszkiem ani żadnej alergii, nie jest delikatnym dzieckiem pod tym względem, więc ja jestem dość śmiała w rozszerzaniu... |
|
|
|
#2980 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
żyjemy, żyjemy, dziękuję,że pytasz ciągle Was podczytuję aż mi głupio bo ja o Was wiem wiele a Wy o mnie nie. Może część z Was nas pamięta u nas wszystko super moje dziecko z dnia na dzień jest coraz bardziej kumate. od około 1,5 miesiąca ma już 8 zębów i świetnie się nimi posługuje na czterech zapiernicza jak perszing, chodzi przy meblach, z pchaczem (ma takie autko) lata za mną, wspina się po nogawce, mimo, że wciąga wszystko to szczuplak z niego ![]() ja zaczęłam znów prowadzić zajęcia na razie tylko3h w tygodniu ale jest spoko zaczęłam też biegać w wakacje jak zaczynałam to raczej był to marszobieg a teraz 10km przebiegam. Oczywiście z wózkiem bo w ciągu dnia nie mam zbytnio z kim małego zostawić bo teściowa długo w pracy, mąż po pracy jedzie na budowę i tak jakoś sobie dzień organizujemy. Ostatnio nawet biegłam z dzieckiem i psem :P bardzo mi się to bieganie spodobało Poczytałam, że Lady chce wystartować w półmaratonie na wiosnę i pozazdrościłam,także też się szykuję. Mam nadzieję, że zdążę bo planujemy od nowego roku starać się o drugą dzidzię hmmm tyle pokrótce u nas.Widziałam,że poruszyłyście włosowy temat. Ja od 4 miesięcy stosuję się do rad z tych blogów i widzę poprawę w kondycji włosów : www.anwen.pl, www.blondharecare.com może którejś z Was coś przypadnie do gustu ![]() pozdrawiamy serdecznie i wklejamy nasze zdjęcia (mój mały łobuz i Tulimy się nad Morskim Okiem )
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
|
|
|
|
#2981 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
|
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna, odzywaj się częściej!
Przystojny ten Twój chłopak, a Ciebie pierwszy raz widzę - ślicznaś. Ps. Co to są marszobiegi? Wiem, pewnie głupie pytanie, ale ze sportu to ja jedynie sex, jedzenie i chodzenie na obcasach...
|
|
|
|
#2983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale postaram się częściej chociaż czasem coś skrobnąć ![]() Kiedyś dodałam swoje zdjęcia do tego klubu co jeszcze w poczekalni był. Jakiś mail czy coś tam ![]() hehehe no podczas seksu też sporo kalorii się spala ![]() Marszobieg to bieg połączony z marszem jak prawidłowo chcesz to zrobić to robisz z zegarkiem przykładowo 2min biegu, minuta marszu itd. ale ja biegłam tyle ile dałam radę, później marsz i tak dalej. Może lady coś więcej napisze bo wiem, że ona specjalistka w biegach początki są trudne i trzeba się zmobilizować ale spokojnie tyle ile da się radę a z każdym treningiem będzie lepiej
|
|
|
|
#2984 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i latwiej sie kreci ... ale i tak chwile sie udalo, a siniaki znow sie pojawily ... ale nie poddam sie ... Cytat:
Cytat:
Czarna ales Ty laskaaaa A ja dzis zrobilam interwal ze skakanka 16 min .. ok30 -590 sek skakania i 10 odpoczynku .. mam skakanke z licznikiem i bylo prawie 1500 skokow ... i potem abs ... ale sie juz rozleniwilam z przysiadami Jutro rower i przysiady ... bede robic codziennie co innego a jeszcze 1 .. tz sie rawie ze mna pobil o tv, bo on mecz oglada ..po 5 min juz smacznie chrapal .. to ja poszlam do 2 pokoju cwiczyc i troche sprzatac, prysznic wzielam, do lozka przychodze i taki widok ...
Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2013-10-15 o 23:38 |
|||
|
|
|
#2985 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
super widok ![]() Fajnie, że ćwiczysz zobaczysz niedługo nie będziesz mogła się bez tego obejść dodaję jeszcze ząbkowy dowód
|
|
|
|
#2986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
Poczytalam, pocytowalam i wszystko szlag jasnisty trafil. Nie bawie sie tak... Wiec tylko z pamieci: black twarzowa fryzura! A Kubus pstryczkowy ma swietny gust! |
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nocka piękna, tylko 2 pobudki na cyca i od razy spanie. Pobudka 6:20 ![]() Ale się wyspałam ![]() ![]() Cisza tu ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2989 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brzuszek bolal w nocy? Dobrze zareagowala??? Cytat:
kochana, moze zeby? Bo u nas dokladnie to samo, wyjec wyjcowaty a jak mial od wycia rozdziawiona paszcze to zeba wyczailam ![]() Cytat:
zazdroszcze wlosow ![]() Kochana, ja jak zaczynalam po ciazy to nie potrafilam 3km przebiec (a przypominam, prawie 10lat trenowalam jak poparzona, 25km to na jedno wybieganko robilam z palcem w d.upie) ja marszobiegi opuscilam bo to nie na moje nerwy ale powoli, do skutku, wychodzilam na 10min, 15, 20, zwiekszalam sobie co bieganie te minuty i tak szlo, potem zainstalowalam aplikacje w telefonie, teraz biegam z nike+ ipod i to motywuje jak szlag![]() Cytat:
ale cudnie!!!Kochana, a skad jestes???!!! Moze bysmy sie razem na polmaraton umowily? Zawsze to razniej ![]() Biegasz z wozkiem? Jaki masz? Cytat:
zartuje![]() U nas dzisiaj tragedii nie bylo ale brzdabel plakusial strasznie przez sen, w sensie krzyknal i spal dalej, w pewnym momencie strasznie chcial sie tulic i tak spal przytulony do mnie calutkim cialkiem 2godz jak ja kocham tego szkrabka ![]() Przepaskudna pogoda dzis, leje jak z cebra, a pampy sie nam koncza i d.upa, ciekawe, jak wyjde do rossa ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Insolito nie ma szans na sen w dzień,zdarzyło mi się to może ze trzy razy w dorosłym życiu ![]() Ezzo a ile taki zabieg na włosy kosztuje? Pstryczku u nas połozna była raz! Jak Blanka miała jakieś 3tyg. Powiedziała że jakby się coś działo to dzwonić ![]() Debrah ja zupy mroże więc nie pomogę. Udanego spotkania! Nasza noc Hmm sama nie wiem. Do 23 był płacz za płaczem.więc wzięłam ja do łóżka. Pobudka o 2 na dwa łyki wody,o 5 na mleczko i właśnie wstajemy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2991 |
|
Zadomowienie
|
dziendoberek. witamy sie z jeczydlem co pol nocy stekal :O
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Aska, ile Ci sie efekt keratyny trzymal na glowie? Bo wyczytalam, ze rozne sa opinie, ze niby niszczy wlosy straszliwie???
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z butli, Bebilon 2. Nocka przeokrutna!! bolał ją brzuch... ale to nie po tym mleku, . Ona już pare razy piła to mleko na noc i nie było takich akcji. Na bank zęby, przy dolnych też się tak zachowywała. Laski KP, nie jesteście juz zmeczone kp? ;p
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna, ale z Ciebie lachon
chudzino!!! Tak w ogole odzywaj sie czesciej!!! Kurcze, bo moj niebutelkowy za to z kubeczka ladnie pije i z lovi 360, i nie wiem, podawac mu wlasnie z kubeczkow mleko??? Ciemna masa jestem..... Deli, troche tak, ale jak plakusia i wystarczy, ze wtuli sie w cycusia i sie uspokaja to..... nie wiem, Pietraszko powoli sie robi za duzy na kp jak dla mnie. Nie zrozumcie mnie zle, jak ktos chce dlugo kp to mi nic do tego, po prostu powoli mi chyba zaczyna to przeszkadzac.... No i te zeby ![]() Najgorzej, ze w nocy jak maly sie budzi to bez UU nie da sie go uspokoic
|
#2996 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
pamiętam Cię z poczekalni lasencjo ![]() My wstaliśmy po 7:00. W nocy były pobudki na jedzenie i smarowanie dziąseł (z darciem i wyrywaniem głowy). Tak mnie ta jego jedynka wqrwia!!! Dolne wyszy raz dwa a ta od tygodnia wyczuwalna i widoczna pod dziąsłem a nie może się przebić! grrr ![]() Ws. zapamietania mojego TZta. Pewnie zapamiętałyście go chudszego bo się spasł jak prosię ![]() I napatrzcie się na teściową napatrzcie, bo muszę usunąć z k. Powód: wczoraj TZ zabrał laptopa i krzyczy że mam jakieś powiadomienia na wizażu i chciał otwierać (nie otworzył) a to były komenty pod jej fotą |
|||||
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Orany, poszla taka kupa ze brzdac siedzac po drugiej stronie pokoju mi podsmierduje
i dalej cisnie ja pierdut! Juz druga dzisiaj, rano na szczescie malz zdazyl przebrac przed pracaAaaaa i doszedl do nas fotelik chicco, bardzo fajny sie wydaje, ciezko pieronsko jest i mega solidnie wykonany, mam tylko nadzieje, ze wejdzie do naszej hieny Black, jak w ogole poszukiwania auta??? Znalezliscie cos???
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się dziewczyny..o dżizas-19 stron! Kto nie przychodzi ten sam sobie szkodzi!
Powoli będę nadrabiać..stęskniłam się czy ktoś o mnie wogóle pomyślał? Przyznać się![]() Lecę karmić Antonia..ale potem wrócę choć na chwilę..bo tęsknię..i strasznie nienawidze stanu w którym nie wiem co u Was! :banghead:Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na dodatek tyle walki o kp, tzn nie to ze nie miałam pokarmu, ale te kolki.....tyle razy miałam kryzys żeby już nie karmić ajjjjjjj .. Cytat:
Wlasnie wstawilam do piekarnika bagietke czosnkową z biedry aaaaaaaaaaa <3
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-10-16 o 08:18 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

hahaha masakra

?? Podczytywałam Was trochę na tel a teraz skończyłam na kompie, niewiele niestety pamiętam :/
do tego boli mnie głowa i jest mi słabo :/
Są przy tym bardzo ciężkie, bo z reguły mam bardzo gęstą czuprynę i nie ma szans, żeby się odwijały. 

zobaczysz niedługo nie będziesz mogła się bez tego obejść 

chudzino!!! 

i dalej cisnie