|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
W przenośni tak ![]() Laska od nas w zeszłym roku ochlapała sobie spodnie domestosem i pojechała oddać je na gwarancje Próbowaliśmy oszczędzić jej wstydu no ale nas nie posłuchała i w sklepie ją wyśmiali ![]() Dżo Będzie ok tylko powolutku
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To by mnie motywowalo do dalszej walki. |
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Blaszok też meczące dni masz
też mam taką torbę i codziennie w niej popylam, ale muszę jakąś czarną sobie kupić z dłuższym paskiem i krótszymi rączkami, sztywną, popatrzeć gdzieś muszę![]() Dżo ogarniaj się i wracaj tu do nas na 100%
|
|
|
|
#3844 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
nie narzucaj sobie nie wiadomo jakich wymagań.
|
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak zrobię, taki mam plan, że wstanę rano i zacznę nowy dzień z uśmiechem i taki będzie cały dzień. W głowie pewne sprawy sobie układam, porządkuję, jak mówisz. Czekam na dzień, że będę świecić przykładem cytując Eldo: ''przeszłość oddzielić grubą kreską...''chcę zacząć na nowo żyć. |
|
|
|
|
#3846 | |||
|
Zakorzenienie
|
Rozmawiałam z mamą o moim odchudzaniu, żeby mi nie kupowała ciastek nawet jak ją będę prosić i w ogóle, a ona do mnie, że powinnam przejść na dietę 1000kcal bo u Drzyzgiej była babka co schudła tak 50kg.
![]() Cytat:
Udało ci się. Cytat:
Cytat:
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto cygani?
|
|
|
#3848 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no jakoś tak leci ![]() też takiej torby szukam ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
No pięknie, więc chyba zostanę przy swoim sposowie na odchudzanie, niezależnie od tego czy daje efekty czy tymczasowo nie.
![]() Skoro chcesz spodnie "przygotowywać" do rekalmacji, ale nie, nikt. Tak mi się powiedziało.
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Blaszok jak gdzieś wyhaczysz to daj znać
|
|
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko nie kracz
![]() Chciałam iść pobiegać dzisiaj ale leczo wgniotło mnie w fotel
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Zamiast tak głupio gadać to może zmień trochę swoje jadłospisy, żeby cię jojo nie dopadło.
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam z książką do łóżlka
Jutro od rana troszke latania mam... Fryzjer, dentysta i mały rajd po sh ![]() Kolorowych
|
|
#3856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorkiem
![]() Cytat:
![]() ![]() Oj, zaszalałam konkretnie a imieninki Jadwigi babcia też dzisiaj ma ale imprezę robi w niedzielę Cytat:
![]() Super dziewczyny! fajnie, że kisiej też wygrała- jednak nastąpiła weryfikacja głosów ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43277280] Melduję 20km stacjonarnego. Wreszcie poprawiłam swoje CV i wysłałam (narazie w jedno miejsce) [/QUOTE]Super i powodzenia w szukaniu pracy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3857 |
|
Konto usunięte
|
Melduję 30 min hula hop i spadam już do łóżka
Paaaa |
|
|
|
#3858 |
|
Wtajemniczenie
|
próbowałam Was nadrobić,ale tak się źle czuję,że nie jestem w stanie czytać....
jutro w pracy nadrabiam dobrej nocy! |
|
|
|
#3859 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 7 dni ![]() Cytat:
![]() ![]() Haha a te ciasteczka to nie taki złe mniam ![]() Tobie też zdrówka ![]() Super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43279676] Wiesz już mi lepiej [/QUOTE]To dobrze jak już lepiej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43282920]Melduję 30 min hula hop i spadam już do łóżka
Paaaa ![]() Może i nie ale dla zasady nie powinnam jeść. A poza tym znając siebie to by było a takie to mogę i zaniedługo z tego mi wyjdzie: tort czekoladowy? a to przecież mogę.
|
#3861 | ||
|
Zakorzenienie
|
jasne
Cytat:
pochwal się potem włoskami i zdobyczami z SH! [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43282920]Melduję 30 min hula hop i spadam już do łóżka Paaaa śpij dobrze! ![]() Cytat:
dobranoc 7? |
||
|
|
|
#3862 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma to jak poprawa humoru ![]() Cytat:
Cytat:
Kochana wiem co czujesz, bo sama przez to przechodziłam... ale wierzę, że Ci się uda- tak jak mi się udało czasem jeszcze mam dni, że zeżrę więcej (czyt. dzisiaj i bardzo wartościowa wewnętrznie ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43282920]Melduję 30 min hula hop i spadam już do łóżka Paaaa Brawo ![]() Cytat:
mam nadzieję, że obudzisz się już zdrowsza No też się cieszę ![]() Chyba się zastosuję do tej rady
|
||||
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
za wszystkie ćwiczenia ![]() Blaszok, Swietna torba ![]() I ekstra podryw ![]() Heroinka Nie wiem czy była weryfikacja, ale w rankingu było widać 50 osób, a nagród jest 60, więc może Kisiej w tej dziesiątce się zalapala ![]() A chlebek piekę zytni ziolowy ![]() Właśnie wjechał do piekarnika ![]() Melduje: 60 min active pilates 60 min TBC +rozwalony palec ![]() ![]() IV serniczek budyniowo-miodowo-cytrynowy ze sliwkami V śledź, kakao ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3866 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
takie promocje nigdy nie sa w moim rozmiarze ![]() Cytat:
Mam tak samo. Caly dzień na nogach. Lubie takich ludzi co maja pozytywna energie, fajnie jest takich spotkac, a nie od razu agresor cokolwiek czlowiek zrobi. Cytat:
ja mam tak czasami, ze jak zjem jedno ciastko to zawsze sie na nim nie konczy i tez jestem zla i wtedy od razu lece ćwiczyć. Cytat:
ja mam taka biala cala w wasy ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43282920]Melduję 30 min hula hop i spadam już do łóżka Paaaa Brawooo ![]() A ja dzisiaj godzinka stepu na wyzszym poziomie. Jutro tez planuje ale mam takie zakwasy w brzuchu ze nie wiem czy dam rade. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
http://aniutte.blogspot.com Edytowane przez Niewymierna Czas edycji: 2013-10-15 o 23:31 |
||||
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odczekalam kilka minut zanim wypilam kakao i póki co wszystko w porządku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#3868 | ||
|
Tajka
|
U mnie dzisiaj:
Ćwiczeniowo: Warm Up Jillian 10 pompek ABS Mel B Arms Mel B Waist Workout Tiffany 15x 14kg na nogi 15x 14kg ręce Cool Down Mel B 50 przysiadów 21min HH Jedzeniowo: Przed śniadaniem - jabłko. ![]() I. 2 jajka sadzone na pomidorku i oleju kokosowym. Jogurt z siemieniem lnianym (mielonym), słonecznikiem i migdałami. II. Serek wiejski III. Rybka z pieczarkami i białą kapustką IV. Potrawka na ostro z dwóch jajek i twarogu na oliwie z oliwek z pomidorkiem i porem
|
|
#3869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś lepiej ze świadomością, że nie wszyscy ludzie spotkani na ulicach, są tacy niemili i nieprzyjaźni ![]() za step ![]() Cytat:
![]() mama zawsze mówiła, jak byłam mała, żeby nie łączyć mleka z chipsami, jabłka z mlekiem, ryby z mlekiem i coś tam jeszcze niektóre kombinacje brzmią obrzydliwie, ale wiecie jak dzieci lubią eksperymenty Cytat:
ładnie ![]() uciekam spać ![]() zostało tylko 5 godz. snu ![]() dobranoc |
|||
|
|
|
#3870 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Za wczorajsze biegi, rowerki i inne ćwiczenia
![]() Cytat:
![]() Oby, choć póki co nie spada bo dalej mój organizm nie przyzwyczaił się do różnicy czasowej i ogarnęła mnie przez to niemoc w toalecie Cała spuchnięta jestemCytat:
Nie kupię sobie nowych bo jestem za niska i nie mam jak skrócić a poza tym jakby TZ dowiedział się, że wszystkie mi lecą to by robił wszystko bym przytyła Cytat:
Zjem coś niedozwolonego to mam wyrzuty sumienia i od razu humor taki, że lepiej się nie zbliżać...jedynie jak byłam w Polsce i nie miałam wagi to tak jakoś łatwiej było...Cytat:
Umarłam Ja właśnie w pracy siedzę i powtarzam sobie angielski bo dziś zaczynam korepetycje Ćwiczenia odpuszczam bo raczej czasu nie będę mieć.Samopoczucie fatalne, spać mi się chce. Złapał mnie taki jet lag, że się ogarnąć nie mogę już 3 dzień
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

Próbowaliśmy oszczędzić jej wstydu no ale nas nie posłuchała i w sklepie ją wyśmiali
Będzie ok tylko powolutku

też mam taką torbę i codziennie w niej popylam, ale muszę jakąś czarną sobie kupić z dłuższym paskiem i krótszymi rączkami, sztywną, popatrzeć gdzieś muszę
ogarniaj się i wracaj tu do nas na 100%
nie narzucaj sobie nie wiadomo jakich wymagań.

W sklepie Wranglera kupiłam spodnie w przecenie z 139zł na 79zł (te na fakture jako robocze w pracy i firma kase zwraca) a później w tym samym sklepie dorwałam spodnie przecenione z 139zł na 19zł 

a ja takie WTF!? i patrzę się tępo o co mu chodzi... a on pokazuje na moją torebkę (

jakoś tak do