|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!
Cytat:
ale po takim jadłospisie to było do przewidzenia |
|
|
|
|
#3542 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się i zaraz zmykam na uczelnię. Dzisiaj do 15, więc zjem jakiś normalny obiad już w domu.
traicionera gratuluję spadku ![]() windowS17 trzymaj się, mam nadzeję, że znajdziej dzisiaj odrobinę wytchnienia i czasu dla siebie ![]() edyta508 mi też czasami smutno jak takie laski świetnie wygladają w każdym ciuchu i jeszcze jak do tego mają takie mega długie, gęste włosy
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
a no właśnie, o włosach zapomniałam
|
|
|
|
#3544 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Płaci chyba około 160zł za taka wielką puszkę, która mi starcza na pół roku, mimo że on czasem podjada z mojej![]() Edyta jemu dieta idzie świetnie, niedziele w niczym nie przeszkadzają, ja jeżeli w tygodniu się nie złamie ani razu to będzie można zobaczyć czy z tymi niedzielami tracę na wadze. Plan na dziś to niestety nic specjalnego, jabłko, kurczak pieczony z kalafiorem, serek wiejski, może zdąże zrobić omlet: http://dietetycznie-w-kuchni.blogspo...lafiorowy.html |
|
|
|
|
#3545 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak obudzili. ale piekna pogodna i sporo roboty w domu wiec jakos daje rade Cytat:
i wielkie ![]() Cytat:
u mnie dzis na sniadanie znow kanapka, obiad- cyc kurzecy z ryzem i warzywami. nad kolacja jak zwykle mysle. |
|||
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
tusia odpisalam ci w klubie
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno znajdziesz w sklepie windows
karolinka to fajnie, że TŻ idzie dietka ładnie. mnie mój denerwuje jak mi zabrania słodyczy, bo przecież.. widziały gały co brały
|
|
|
|
#3548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a moj plan na obiad diabli wzieli. otwieram ja opakowanie z cycem a tam smrod nie do zniesienia |
|
|
|
|
#3549 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- papirus do kurczaka ma utwardzane tluszcze. zreszta nie wiem czy zauwazylyscid ze zmienili reklame. kiedys mowili "bez tluszczu" a teraz "juz nie musisz dodawac tluszczu". pewnie ktos ich zaskarżyl ze jest tam juz tluszcz i to ten Najgorszy. co nie zmienia faktu ze tez lubie bo szybko, prosto i dobre ![]() Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- ostatnio trafiamy na zepsute jedzenie. ja tak samo jak ktoras z Was trafilam na przestroge w postaci zepsutych muffinkow w tesco, z tym ze je zjadlam! w niedziele na sniadanie wyjelam jedna muffinke z dwoch z opakowania i cos mi sie zdawalo ze jakies male zielone kropki sa na niej ale bylam tak glodna i łakoma ze zjadlam, dopierl jak wyjmowalam druga dla TZ to zobaczylam ze cała jest pokryta plesnia a w srodku opakowania az taka pajeczyna puchata z plesni sie zrobila!!! ale byko za pozno bo ja swoja juz zjadlam, a plesn pewnie powoli wedrowala z jednej na drugą! achh to lakomstwo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3550 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Tusia forte;43267235]Mnie też to średnio motywuje. Już bardziej metamorfozy z fp Ewki i jej pozytywne wpisy
![]() Jestem zmęczona po całym dniu na uczelni, odpuściłam ćwiczenia ale jedzenieniowo w miarę ok. no niezle tam sa metamorfozy ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
katrolinka kalafior chrupany jak marchewkj hm chyba by mi nie smakowal windows no jakus malusio zjadlas co do beeann to pewnie masz racje to przez nasze grzechy![]() Edyta super motywacja wowwww ja tych papirusow nie lubie slone bardzo i nie za zdrowe w ogole przestalam kupowac wszelkie zupy ,sosy itp paczkowane a kiedys![]() tricionera ile masz wzrostu?? co do jedwabiu na wlosy to fakt wysusza wiec ja kupuje z firmy chi bez alkoholu ale on tak naprawde tylko zabezpiecza koncowki od tego w sumie jest,teraz zamowila arganowy ktory wlasnie nawilza a nie natluszcza |
|
|
|
|
#3551 |
|
Konto usunięte
|
witam
chyba wiecznie będę wyglądać jak wyglądam
|
|
|
|
#3552 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43280537]witam chyba wiecznie będę wyglądać jak wyglądam [/QUOTE]W porządku nie w porządku, różnie bywa. A Ty sobie wybij z główki, że nie uda Ci się nic zrzucić, pamiętaj wszystko zaczyna się w głowie i pozytywnym myśleniu(łatwo mi mówić, trudniej wykonać, ale tym samym siebie nastawiam każdego dnia do takiego myślenia) ![]() Dzisiaj za karę za wczorajsze opuszczenie ćwiczeń, melduję 60 min. Pół godziny zumba fitness a drugie pół Mel B:brzuch, pośladki, ramiona. Teraz jakieś jajco zjem chyba
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojj coś ostatnio popsute to jedzenie wszędzie kasikkk87 - bo tak jak traicionera napisała. ja mam inną budowę i nigdy nie będę miała takich nóg. szczególnie ud, poza tym łydki też mam grube. karcia - nic się nie bój, ja też grzeczna nie byłam. zjadłam obiad na uczelni i potem jeszcze parę grzechów żenadaaa.cześć kochane jak mówiłam dietetycznie u mnie słabo, ogólnie kiepski mam dziś dzień. od rana miałam świetny humor, a teraz... wykłady dziś nudne, jedzeniowo do byłam w hebe (taka drogeria dla niezorientowanych) i niestety nie było takiej wcierki - JANTAR. nie wiecie gdzie ją mogę kupić? |
|
|
|
|
#3554 |
|
Konto usunięte
|
ja ją kupiłam w osiedlowej aptece, ale ja po niej nie zauważyłam rezultatu.
Muszę się wybrać do hebe po essence soft touch mousse. Wiecie co to może się wydać śmieszne ale chyba jestem uzależniona od jedzenia, oglądałam wiele programów o tym i dużo na to wskazuje, przez moje zawirowania w życiu wciągnęłam się w jedzenie |
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie trzeba składać jakieś zamówienie na to
![]() a nie ma tego w rossmanie? ogólnie zauważyłam, że jest parę produktów znanych marek w hebe ale nie ma ich w rossmanie albo w naturze ![]() czemu tak sądzisz? |
|
|
|
#3556 |
|
Konto usunięte
|
bo zawsze uciekam w jedzenie, czy jest dobrze czy źle idę w jedzenie, nie umiem rozmawiać o problemach itp lepiej uciec w świat jedzenia.
Tego musu szukałam w każdej drogerii i znalazłam w hebe, ale kupiłam za ciemny bo ktoś pomieszał testery
|
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
hm nie wiem co poradzić, może znajdź sobie jakieś hobby albo pogadaj z mamą jeśli macie dobre kontakty?
![]()
|
|
|
|
#3558 |
|
Konto usunięte
|
u mojej mamy nie ma czegoś takiego, dla niej istnieją ważne problemy, a takie coś to wymysły.
|
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
przyjaciółka? koleżanki? my pomożemy na pewno jakoś
|
|
|
|
#3560 |
|
Konto usunięte
|
Jakoś nie umiem się przed bliskimi uzewnęczniać.
Jakoś sobie muszę dać radę. Dobra koniec off topu. Lecę spać, dobranoc |
|
|
|
#3561 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43284681]bo zawsze uciekam w jedzenie, czy jest dobrze czy źle idę w jedzenie, nie umiem rozmawiać o problemach itp lepiej uciec w świat jedzenia.
Tego musu szukałam w każdej drogerii i znalazłam w hebe, ale kupiłam za ciemny bo ktoś pomieszał testery [/QUOTE]Ja powiem szczerze, że miałam taki okres w życiu, gdzie właśnie miałam taką schizę jedzeniową. Non stop o nim myślałam, oczywiście wiecznie dietująca a w rzeczywistości jadłam coraz więcej. Przez to przytyłam, bo wcześniej byłam osobą naprawdę szczupłą(każdy mi to ciągle powtarzał, jaką to ja mam za,ebistą figurę itp) nie chwalę się czy coś, tylko chce powiedzieć, ze przez ten okres, tez najzwyczajniej w świecie zajadałam gorsze chwile i nudę. Niedawno zmieniłam myślenie, znalazłam sobie więcej zajęć i jakoś mi to przeszło. Co nie znaczy, że nie mam czasami dni pocieszania się jedzonkiem ![]() Musisz zmienić nastawienie i podejść do wszystkich spraw z pewnym dystansem. ![]() A wiecie, co mi moja mama dzisiaj pokazała? Znalazła w necie obrazek typu z kwejka a tam tekst Garfielda: "To nie ty jesteś gruba, tylko reszta świata jest niedożywiona"
|
#3562 | |
|
Raczkowanie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43280537]witam
chyba wiecznie będę wyglądać jak wyglądam [/QUOTE]gwiazda, zawsze mamy gorszy dzień, po ktorym przychodzi lepszy. a zazwyczaj tak jest (przynajmniej u mnie), że jak już raz zgrzeszę to uznaję dzień spisany na staraty i jadę po całości. Trzymamy kciuki za jutrzejszy udany dzień ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43284460]ja ją kupiłam w osiedlowej aptece, ale ja po niej nie zauważyłam rezultatu. Muszę się wybrać do hebe po essence soft touch mousse. Wiecie co to może się wydać śmieszne ale chyba jestem uzależniona od jedzenia, oglądałam wiele programów o tym i dużo na to wskazuje, przez moje zawirowania w życiu wciągnęłam się w jedzenie[/QUOTE] a wiesz co ja myślę? Ze to przez naszą dietą, im więcej myślimy o tym ile nie możemy zjeśc tym częściej nam się chce. Często kobiety, które nie mają czasu pomyśleć o jedzeniu, po prostu automatycznie go unikają i mają bilans energfetyczny na minusie. Aja wchodzą na dietę odliczam minuty do następnego posiłku , im mniej mogę zjeśc, im bardziej to jest zakazane , tym bardziej to chcę. A potem myślimy że jesteśmy uzależnione
|
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wzrostu, to nieduża jestem, bo 160 cm, ale 43 to przy 160 za mało stanowczo.
Dieta Śniadanie Jaglanka z mlekiem II śniadanie 3 kanapki z serem białym, szczypiorkiem, sałata i pomidorem, jabłko Obiad Udko kurczaka bez skóry i marchewka z groszkiem Podwieczorek Roladki z sałaty i szynki, pomidor Kolacja serek wiejski że szczepiorkiem, pomidor Ćwiczenia 1:20 tańca, 30 minut rowerka z interwalami.
|
#3564 | |
|
Raczkowanie
|
Tusia Twoja mama rządzi!
![]() U mnie dzień prawie udany, wprowadzamy powoli sok ze świeżych pomaranczy jako posiłek (dziś w parze z serkiem wiejskim). Godziny zachowane, nawet podczas zajęć jadłam, już mialam w dupie wszystko. Po 3ech godzinach cała sala slyszala moje burczenie w brzuchu, także zajadałam się jabłkiem bądź serkiem wiejskim :P Na koniec wskoczyło wino z przyjaciółką (miały być dwie lampki a wyszo po winie na głowe ) ale za karę nie zjadłam kolacji:P Tylko spory obiad o 19.00- makaron ze szpinakiem, kurczakiem i kalafiorem. Jutro coś dobrego-dietetycznego mam zamiar upichcić. Do jutra dziewczyny![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Na dietę przeszłam miesiąc temu i schudlam 3 kg na razie. Wcześniej tylko cwiczylam i waga stała w miejscu. A dieta jak dieta, wg mnie jest normalną, ogólnie ilościowo się nie ograniczam, tylko trzymam się tej listy pokarmów dozwolonych, dozwolonych w ograniczonej ilości i zakazanych plus nie podjadam między posiłkami. I tak obalajac mit kolacji, to zjadam ją późno, najczęściej koło północy, bo wtedy kończę ćwiczenia i muszę coś zjeść. Mimo to kilogramy spadają.
|
#3566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałabym się tez tak trzymać diety przez miesiąc. Może się wreszcie uda!
|
|
|
|
|
#3567 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a pomozemy Cytat:
swietneja dzis mam lenia. obiad mam z wczoraj jeszcze wiec odpada mi gotowanie |
||
|
|
|
#3568 |
|
Raczkowanie
|
U mnie leniwy poranek, TŻ mnie obudził wychodząc do pracy o 7 i mimo tej pogody już nie zasnęłam, ale wcale nie wyszlam z łóżka:P U Was za oknem też tak ponuro?
Sprawdzam zniżki z Avanti w sklepach internetowych,ale nie ma nic ciekawego. Za to w DDTVN będą dziś mówić o uzależnieniu od jedzenia-czekam na reportaż z niecierpliwością ![]() Waga: 63.1 czyli ponad kilogram mniej-tak jak mówiłam, dwa dni diety bez obżarstwa i od razu jelita lżejsze o kilogram ![]() Plan na dziś: I. jogurt naturalny z musli II. jabłko + koktajl z banana na mleku III. makaron ze szpinakiem, kalafiorem, kurczakiem i pesto bazyliowym na resztę dnia nie mam jeszcze pomysłu, liczę że po sporym obiedzie później tylko białko wpadnie w postacie odżywki, serka wiejskiego, twarogu |
|
|
|
#3569 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w aptece poszukaj---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
wybierasz czego szukasz musisz sie zarejstrowac i wybierasz dany produkt ktory chcesz zamowic(od razu mowie przez neta jest o wiele taniej niz bezposrednio w tej sieci aptek pani tlumaczyla ze maja roznych producentow a tu kupujesz za okreslona sume ![]() placisz przy odbiorze wybierasz apteke w danym miescie w ktorych chcesz odebrac zamowienie i tyle polecam ,zawsze z tego korzystam jeszcze ci wysla esa ze mozesz juz odebrac kosmetki ,leki fajna sprawa---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- jak chcesz to Ci edyyta moge wyslac bo na stronie zablokowali nie pomyslalam
|
||
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
traicionera o co chodzi z tym 43 bo chyba przeoczyłam jakiś post?
![]() kasikoczywiście, że chce!! ![]() karolinka u mnie poggoda jest okropna, rano padało, teraz jest straszna mgła, że nic nie widać. moje włosy które nie lubią wilgoci dziś wyglądały jak.. windowS17 na na pewno masz rację rano byłam na wf'ie, wróciłam to zrobiłam zakupy i się położyłam na pół godzinki. TŻ mnie obudził i pojechaliśmy coś zjeść - on jadł pizze a ja 2 te dupki i straszliwie boli mnie brzuch. zaraz znów się kładę i po pierwszej miłości zabieram się za matematykę i jeśli przejdzie mi brzuch to pojadę na fitness, a potem małą przejażdżke z przyjaciółą bo kupiła sobie auto kierunek solarium haha
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

ale po takim jadłospisie to było do przewidzenia 

ale jedzenieniowo w miarę ok. 

chyba wiecznie będę wyglądać jak wyglądam 

swietne