|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Czekoladoholik
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
![]() Dziewczyny modelka plus size http://pudelekx.pl/robyn-lawley-dowo...-jest-ok-14072 wszystko większe od 36 to plus?!?
|
|
#3872 | ||
|
Tajka
|
Dziwne podejście.
Moim zdaniem ta modelka, to nie modelka "plus size" a "normal healthy size" I tak jak mówi komentarz na stronie ".I don't want to live on this planet anymore." ![]() Co się z tym światem porobiło, przez promowanie chorej chudości. Ludziom się już pewne granice widzę zacierają
|
|
#3873 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale pogoda siedzę przy zapalonym świetle, bo ciemno takieee kawę żłopię i zaraz muszę się ogarnąć, bo jadę do miasta jak mi się nie chce... ![]() Cytat:
ale jak ja kiedyś brałam udział w konkursie to ranking się zmieniał czasem BARDZO takżeee ![]() Daj przepis do przepisowni klubowej Za ćwiczonka ![]() ![]() A ten serniczek to dietetyczny? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie umieraj jeszcze za fajna jesteś Sikorka chudzielcu Ty, musisz nauczyć się żyć bez kontroli wagowej, bo to Cię wyniszcza... ) i będzie dobrze! główka do góry U mnie też samopoczucie kiepskie, ciągle chodzę jak otępiała... chyba mi ćwiczeń brakuje ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj spokój, kosmos żyjemy na planecie samych grubasów
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3875 | |||
|
Konto usunięte
|
Witam się po śniadaniu i przy porannej kawie. Siedzę zasmarkana i kicham co chwilę, ale to szczegół
Ważne, że nie kładzie mnie do łóżka ![]() Za moment ogarnę trochę niemiecki co by wbić jakieś słówka do głowy. Z resztą już od trzech dni staram sobie wszystko powtarzać. Nie wiedziałam, że tyle umiem po niemiecku Czy tylko ja mam tak, że żeby rozmawiać w obcym języku muszę go umieć dobrze. Mój Tż nawija po niemiecku, ale wiem że on się nie przejmuje za bardzo gramatyką, a ja muszę się nauczyć dobrze ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Uuuu Mi się mój ,,maciek'' nawet zaczął podobać. Ale to dlatego, że mam dobre dni, jeszcze kilka i będę pasztetem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Du.pa rozmiar 42 i góra 38/40
|
|||
|
|
|
#3876 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny!
dziękuje wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia,ale niestety dalej mam katar i boli mnie głowa ![]() Majka fajna ta promocja na spodnie Blaszok ja chyba też nie wiedziałabym co odpowiedzieć i pewnie bym się śmiała,ale sytuacja miła ![]() Elsay no to Ci mama zaproponowała dietkę,dobrze jej odpowiedziałaś ![]() Heroine też zaszalałam i winko było ha ha,dobry pomysł z tym pępkiem na plecach ![]() Dżo też często miewam gorsze dni,np.dziś jak się obudziłam to miałam większe wyrzuty sumienia niż wczoraj...aż sobie rano do lusterka powiedziałam,że jak dalej będę tak żreć jak świnia to w końcu będę tym prosiakiem...przez tę chorobę mam wszystkiego dość.. Dla wszystkich ćwiczących |
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
plus size? Chyba w cyckach
za ćwiczenia ![]() Nie mogę coś ostatnio spać po nocach Mam problem żeby zasnać a jak już mi się uda to są to godziny między 1-4 rano a potem śpie do południa traxx byłam kiedyś w Niemczech z byłym i udawałam że nie znam języka (nie potrafie mówić ale rozumiem ) a później opie.rdal.ałam byłego że mnie obgadywali Jak już się oswoiłam to po angielsku nawijałam bo oni tam angielski wszyscy perfect a ja tylko w stopniu kamunikatywnym W du.pie miałam czy muszą się domyslać co mówie
|
|
#3878 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A ja się nauczę!!! Mam czas, trochę przypomnienia, reszta do douczenia. Tylko muszę znaleźć sposób by z kimś pogadać właśnie w obcym języku. Angielski też muszę podszkolić bo czasem najprostszych słów się zapomina. |
|
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
Heroinka,
Serniczek dietetyczny, a przepis na chleb wrzuce jak będę w domu, bo jestem już na zajęciach ![]() Dzień dobry ![]() Chlebek wyszedł taki o :silna: ![]() U mnie od rana leje ![]() Miłego dnia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43287505]Dobrze jest wiedzieć o czym mówią, bo często kogoś obgadują czasami nawet nie wiedząc, że ktoś może rozumieć
![]() A ja się nauczę!!! Mam czas, trochę przypomnienia, reszta do douczenia. Tylko muszę znaleźć sposób by z kimś pogadać właśnie w obcym języku. Angielski też muszę podszkolić bo czasem najprostszych słów się zapomina.[/QUOTE] Naucz się będziesz miała lżej ![]() Napisałam coś w Klubie
|
|
#3881 |
|
Zadomowienie
|
Heej
Wróciłam już z wojaży Na wyjeździe było zajeeeebiście Od dziś już dieta, ta o której wcześniej mówiłam Póki co jest spoko, śniadanie mi smakowało, gorzej z przekąską (pomidor bez soli z ziołami prowansalskimi, fuuuj, więcej tego nie zjem). Udaje mi się nawet pić wodę ![]() Więcej za chwilę napiszę w klubie Miło Was "widzieć" w końcu
|
|
#3882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Masakra albo wychudzone albo grube a pomiędzy to już nic niema
podobno przeciętna Polka nosi rozmiar 40-42...Cytat:
wiem Kochana masz rację...wiem, że to na mnie destrukcyjnie działa[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43286558]Witam się po śniadaniu i przy porannej kawie. Siedzę zasmarkana i kicham co chwilę, ale to szczegół Ważne, że nie kładzie mnie do łóżka ![]() Za moment ogarnę trochę niemiecki co by wbić jakieś słówka do głowy. Z resztą już od trzech dni staram sobie wszystko powtarzać. Nie wiedziałam, że tyle umiem po niemiecku Czy tylko ja mam tak, że żeby rozmawiać w obcym języku muszę go umieć dobrze. Mój Tż nawija po niemiecku, ale wiem że on się nie przejmuje za bardzo gramatyką, a ja muszę się nauczyć dobrze :[/QUOTE]Kochana sama powinnaś pomaszerować do łòżka żeby nie pochorować się bardziej trzeba pròbować, nikt Cię nie wyśmieje...też się tego bałam dopòki jeden native speaker nie zapytał mnie czy po Polsku błędòw nie robię bałam sié z nim rozmawiać ale poszło gładko i od tego czasu powoli się otwieram![]() Cytat:
ja niestety nie wiem kiedy jestem obgadywana, chińczyk może mòwić co chce o mnie a i tak pozostanę słodká blondynká (ale spokojnie w drugá stroné działa tak samo)![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43287505]. Tylko muszę znaleźć sposób by z kimś pogadać właśnie w obcym języku. Angielski też muszę podszkolić bo czasem najprostszych słów się zapomina.[/QUOTE] Ja zaczęłam dziś korki przez skype i polecam, jestem bardzo zadowolona ![]() Właśnie śmigam na rowerku, mam już 45 min (w planach godzinka ).Zaczęłam w ndz nakładać te wszystkie papki na włosy i już w dotyku milion razy lepsze
|
|
#3883 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() widziałam zdjęcia na fb,ale jeszcze nie wszystkie ![]() a ja lubie pomidora z ziołami ![]() Cytat:
![]() za rowerek!super,że już zauważasz zmiany włosowe
|
||
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda tylko, że dalej tak strasznie wypadajá....no ale wiem,że tutaj niestety potrzeba czasu. a Ty jak tam? Działajá te specyfiki co Ci dermatolog zalecił?
|
#3885 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za rowerekJa w poniedziałek nałożyłam ten jedwab z Biedry i też włosy sa już inne Chyba polubie wizyty u dentysty Przed byłam u fryzjerki i zrobiła mi henne na brwi a po dentyście pojechałam do Biedry wydać 50zł na: 3 płyny micelarne, 1 tonik micelarny, 2 balsamy Eveline i 1 op tampaksów Kase która wydawałam na papierosy inwestuje w swój wygląd W ciągu 2-3 lat to i na operacje plastyczną uzbieram
|
|
|
#3887 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() też ostatnio wydałam sporo kasy na zakupy w poniedziałek dokupiłam odżywkę w Biedrze z Deba,stała sobie między szamponami jeszcze nie używałam,ale szampon jest fajnyfajnie,że kaska idzie na wygląd, a nie na fajki |
|
|
|
|
#3888 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3889 | ||||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() W dwa dni Kochana nie przytyłaś 1,5 kg to złogi ![]() Za rowerek ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
ciekawe czy udałoby się wcisnąć do niego Kinderki ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Na to wygląda
|
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
No ba
Od jutra pomelo w Kauflandzie jest za 4,79zł/kg Jade po pracy
|
|
#3891 |
|
Czekoladoholik
|
Pu*a u mnie nie ma Kauflandu ![]() Dżo jak tam dzisiaj? Dzień udany?
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43291569]Oczywiście płatne? I ile?[/QUOTE]
Tak płatne, 20zł/h - myślę, że to dobra cena Dowiedziałam się, że znajoma za tydzień przeprowadza się do mojego bloku, cieszę się bo może podszkole angielski a też chińskiego planuje mnie uczyć (nie pytajcie które podejście ).Cytat:
Ja wiem, że nie przytyłam tzn. myślę, że coś tam się odłożyło bo nadwyżkę sporą miałam ale wiem, że to nie wynosi 1,5kg Bardziej się wkurzam bo czuje się jak kulka, taka opuchnięta jestem.Właśnie zjadłam na kolacje zapiekankę warzywną
|
|
#3893 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43286558]Witam się po śniadaniu i przy porannej kawie. Siedzę zasmarkana i kicham co chwilę, ale to szczegół Ważne, że nie kładzie mnie do łóżka ![]() Za moment ogarnę trochę niemiecki co by wbić jakieś słówka do głowy. Z resztą już od trzech dni staram sobie wszystko powtarzać. Nie wiedziałam, że tyle umiem po niemiecku Ucz się, ucz Niemiecki jest faaajny Cytat:
I dobrze ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43287505]Dobrze jest wiedzieć o czym mówią, bo często kogoś obgadują czasami nawet nie wiedząc, że ktoś może rozumieć ![]() A ja się nauczę!!! Mam czas, trochę przypomnienia, reszta do douczenia. Tylko muszę znaleźć sposób by z kimś pogadać właśnie w obcym języku. Angielski też muszę podszkolić bo czasem najprostszych słów się zapomina.[/QUOTE] Mogę Ci na PW napisać stronkę na której zakłądasz konto i swój profil i poznajesz ludzi z całego świata. Możesz z nimi na skajpaju pogadać, wysyłać kartki itd. Z niemcami tak sobie gadam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do dentysty tez musze isc bo mam problemy...Ale kwalifikuje sie do leczenia w narkozie bo ostatnio mialam wstrzas przy znieczuleniu... Cytat:
![]() Kurcze u mnie tez nie ma Kauflanda... Wrocilam z pracy. Dzis bylo lepiej ale nalatalam sie swoje ![]() Teraz jem kurczaka i papryke ![]() Zjadlam w pracy jedna czekolandke i Bellvite ale uwazam ze jest ok bo nie jadlam nic juz kilka dni i nielicze tego jak mega grzech. Udaje mi sie tez ograniczyc liczbe kananpek na drugie sniadanie- jadlam 4 jem 2 ciemnego oczywisie. |
||
|
|
|
#3895 | ||
|
Tajka
|
melduję bardzo duży obiad Wpierniczyłam pyszne kulki z indyczka gotowane na wodzie, mięsko z kurczaczka oczywiście bez skórki, buraczki i pół papryki. Najbardziej się obżarłam tymi kulkami z indyka. Tyle ich wpieeeerniczyłam o tyyyleeee !
|
|
#3896 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
anulciak dziś już lepszy humorek widze może jakis twaróg dorzuć do kanapek albo wiejski do "zapchania" się
|
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wróciłam dzisiaj wcześniej i do tej pory jem ok boję się wieczoru
|
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
anulciak jak masz takie baby w pracy to ten papieros przed i po wybaczony Ci jest
Fajnie że humorek masz lepszy kisiej na Twoim miejscu sama bym się tak objadła ![]() Właśnie odpaliłam suszarke do owoców Robie cynamonowe chipsy jabłkowe Zastanawiam się czy gruszki nie przerobić na chipsy też
|
|
#3899 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
To napisz, ja znam kilka takich stron gdzie w większości denerwuje mnie masa napalonych arabów szukających żony |
||
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.

kawę żłopię i zaraz muszę się ogarnąć, bo jadę do miasta
jak mi się nie chce... 

Mam problem żeby zasnać a jak już mi się uda to są to godziny między 1-4 rano a potem śpie do południa