Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-15, 13:22   #4441
Milena_12
Rozeznanie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Cytat:
Napisane przez noelka93 Pokaż wiadomość
No i na dzień dobry pomyliłam wątki.
No nic-jeszcze raz!
Witam was dziewczyny po roku! Powoli myślę o świętach! Kartki trzeba zrobić, jakieś ozdoby z decou, pomyśleć o prezentach.
Przyjmiecie?
A czekolada super!!!
No pewnie, siadaj
No trzeba ogarnąć już sprawy świąteczne, bo czas leci!
Cytat:
Napisane przez Mikusia22 Pokaż wiadomość
Piękne! I tanie! W podobnych cenach są w Ikea.
Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
My też planowaliśmy jedynie przyjęcie dla bardzo bliskiej rodziny, ale w naszym przypadku to moja mamuśka się uparła Ostatecznie stanęło na niewielkim weselu dla około 60 osób i jakoś przeżyłam Nie zmienia to jednak faktu, że wesela wciąż są dla mnie udręką Ostatnie wesele, u mojego najbliższego kuzyna, spędziłam głównie na siedzeniu przy stole/na zewnątrz, przetańczyłam całe 2 kawałki i o 22 z ulgą zmyliśmy się z mężem do domu
Możemy sobie podać dłonie Też nie lubię wesel, męczą mnie. Zupełnie nie moje klimaty. Dobrze, że mnie to nie czeka

Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość
69 dni
(fajna liczba )

Witam
Mam nadzieję, że u Was lepsza pogoda
Ty zboczuchu!
Pogoda u nas taka sobie... Słońca nie ma, ale nie jest zimno, więc a się przeżyć
Milena_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 13:33   #4442
paulinusia180
Raczkowanie

Pochwale się widziałam świąteczą relamę w TV.Co prawda na nimieckim kanaleale jednak Była to reklama czekolad Lindt cudownie było widzieć choinkę w tle!
paulinusia180 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 13:50   #4443
wikajaga
Zadomowienie

Matko, co za czekolada!
Ja wczoraj byłam w przybytku zwanym galerią rzeczy uzywanych, mają całe mnóstwo świątecznych przydasiów, wpadły mi w oko płaski świecznik w kształcie gwiazdy, srebrny na kazdym ramieniu miejsce na podgrzewacz a po środku kompozycja z gwiazdy betlejemskiej maleńkiej szyszki i czegoś tam jeszcze i kominek w kształcie choinki a na jej czubku mały srebrno czerwony aniołek.
Spodobał mi się jeszcze komplet śniadaniowy, miseczka płytki talerzyk i kubek na kawę, wszystko to w śnieżynki i renifery ale nie miałabym odwagi ich użyć chyba że do ozdoby.
Jak dobrze pójdzie to jeszcze dzisiaj pędzę po świecznik.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Da ktoś instrukcje jak się wrzuca fotki z telefonu na wątek?? Bo ja ciemna masa jestem w tych sprawach..

Odliczam do kolejnych świąt BN..
wikajaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 15:29   #4444
mika93
Zadomowienie

Cytat:
O, to ja kiedyś narobiłam szumu, kiedy delektowałam się powolnym, ciepłym prysznicem, a taki pajęczy koleżka nagle zjechał na pajęczynie prosto przed moją twarz Oczywiście odruchowo zaczęłam majtać łapami we wszystkie strony - pająk spadł do brodzika a ja wyleciałam z kabiny, złapałam pierwsze co wpadło mi w ręce (szczoteczkę do zębów męża ) i zaczęłam akcję ratunkową Niestety, nie udało się
chciałabym zobaczyć Twoją minę, za to pająka to mi trochę szkoda

Witaj Noelka

Edytowane przez mika93
Czas edycji: 2013-10-15 o 15:31
mika93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 15:36   #4445
aamajka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wikajaga Pokaż wiadomość
Matko, co za czekolada!
Ja wczoraj byłam w przybytku zwanym galerią rzeczy uzywanych, mają całe mnóstwo świątecznych przydasiów, wpadły mi w oko płaski świecznik w kształcie gwiazdy, srebrny na kazdym ramieniu miejsce na podgrzewacz a po środku kompozycja z gwiazdy betlejemskiej maleńkiej szyszki i czegoś tam jeszcze i kominek w kształcie choinki a na jej czubku mały srebrno czerwony aniołek.
Spodobał mi się jeszcze komplet śniadaniowy, miseczka płytki talerzyk i kubek na kawę, wszystko to w śnieżynki i renifery ale nie miałabym odwagi ich użyć chyba że do ozdoby.
Jak dobrze pójdzie to jeszcze dzisiaj pędzę po świecznik.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Da ktoś instrukcje jak się wrzuca fotki z telefonu na wątek?? Bo ja ciemna masa jestem w tych sprawach..
Jejku, to musiały być cuda... Szkoda, że koło mnie nigdzie nie ma...
Chociaż może i dobrze, bo zaraz bym kupiła!

Zdjęć nie umiem wrzucać, niestety.
aamajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 16:07   #4446
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Nie zmienia to jednak faktu, że wesela wciąż są dla mnie udręką Ostatnie wesele, u mojego najbliższego kuzyna, spędziłam głównie na siedzeniu przy stole/na zewnątrz, przetańczyłam całe 2 kawałki i o 22 z ulgą zmyliśmy się z mężem do domu
Ja też tak mam Z wesel mam ochotę się ewakuować jak najszybciej.

Ja się zastanawiam co począć z choinką. TŻ mówi, żeby kupić sztuczną, bo żywą to psy mogą podgryzać... No i będzie na lata itp, igłami kundle nie naśmiecą. Ja z kolei nigdy nie miałam sztucznej, zawsze w domu była żywa choinka i jakoś te sztuczne mi się średnio podobają, poza modelami, które kosztują jakąś szaloną kasę (ale za to dobrze udają prawdziwe drzewka ). I co tu zrobić?
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 16:40   #4447
dariah4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olanna Pokaż wiadomość
Czyżbyś też studiowała prawo?
Administrację studiuję. Na prawo nie składam papierów bo byłam pewna, że i tak sie nie dostanę, chociaż teraz tego żałuję.

Cytat:
Napisane przez olanna Pokaż wiadomość
Racja, okienka rozwalają cały dzień. Wolałabym odfajkować wszystko od rana i mieć później spokój.
Też bym tak wolała, bo czasami przez te przerwy siedzę do wieczora na uczelni a wiadomo, że wieczorem człowiek już też jest zmęczony i się w ogóle myśleć nie chce.
dariah4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-15, 17:14   #4448
martaw_mw
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dariah4 Pokaż wiadomość
Administrację studiuję. Na prawo nie składam papierów bo byłam pewna, że i tak sie nie dostanę, chociaż teraz tego żałuję.

Też bym tak wolała, bo czasami przez te przerwy siedzę do wieczora na uczelni a wiadomo, że wieczorem człowiek już też jest zmęczony i się w ogóle myśleć nie chce.
Prawoznawstwo - ciarki mnie przeszły jak sobie przypomniałam swoje ćwiczenia z tego przedmiotu na I roku... łojeju... Wydawało mi się to wtedy mega trudne, a jak pod koniec studiów gdzieś mi wpadły notatki z tego to sobie pomyślałam, że to jednak łatwe było (studiowałam prawo)
Przerw nigdy nie lubiłam, ani zajęć do 20 :/

Cytat:
Ja najbardziej lubię ten okres od połowy grudnia. Najchętniej wówczas zatrzymałabym czas.
I dobija mnie wieczór w drugi dzień świąt
Cytat:
Napisane przez DiamanteNegro Pokaż wiadomość
Mam tak samo, te kilka, kilkanaście dni przed są super, to oczekiwanie, świadomość, ze już tak blisko. Bym chciala by to trwalo. A później wigilia, pierwszy dzień też świetnie ale już drugi dzień późnym popoludniem , wieczorem to słabo bo wiadomo, że już koniec. I jak na złosć czas wtedy zaczyna pędzieć
Ja też Za to nie lubię października i listopada - mam wrażenie, że do świąt daleko a najgorsze, że cała mega długa zima do przetrwania, a ze mnie straszny zmarzluch

Cytat:
69 dni
(fajna liczba )
Coraz bliżej Dni mi teraz tak uciekają, że wydaje mi się, że co drugi dzień jest poniedziałek...

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Nie świnie, szefowa dobry człowiek jest, ale mój osobisty pech Akurat w dzień po moim ślubie szefowa z szefem mają ślub w rodzinie, więc oczywiste jest, że nie będą mogli się stawić, a ja jako jedyna pracownica pójdę na dyżur bo ktoś musi
Ech, to rzeczywiście pech. Ale przynajmniej szefostwo w porządku

Cytat:
Hej dziewczyny Ja tak jak Wy mam świra na punkcie Świąt Bożego Narodzenia...wczoraj byłam w sklepie i zobaczyłam Milkę Świąteczną kostki były w kształcie choinek i się zaczęło przeszukiwanie wątków na różnych forach,słuchanie świątecznych piosenek itp itd:brz ydal: Nie była bym sobą gdybym nie zrobiła zdjęcia Przesyłam je Wam
Hej Ale mega czekolada
martaw_mw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 17:55   #4449
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez mika93 Pokaż wiadomość
chciałabym zobaczyć Twoją minę, za to pająka to mi trochę szkoda

Witaj Noelka
No cóż, poker face to to na bank nie było A pająka i ja żałowałam Ogólnie to staram się nie uśmiercać żadnych żyjątek - poza komarami
Cytat:
Napisane przez Milena_12 Pokaż wiadomość
No pewnie, siadaj
No trzeba ogarnąć już sprawy świąteczne, bo czas leci!

Piękne! I tanie! W podobnych cenach są w Ikea.
Możemy sobie podać dłonie Też nie lubię wesel, męczą mnie. Zupełnie nie moje klimaty. Dobrze, że mnie to nie czeka
Ty zboczuchu!
Pogoda u nas taka sobie... Słońca nie ma, ale nie jest zimno, więc a się przeżyć
Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość

Ja się zastanawiam co począć z choinką. TŻ mówi, żeby kupić sztuczną, bo żywą to psy mogą podgryzać... No i będzie na lata itp, igłami kundle nie naśmiecą. Ja z kolei nigdy nie miałam sztucznej, zawsze w domu była żywa choinka i jakoś te sztuczne mi się średnio podobają, poza modelami, które kosztują jakąś szaloną kasę (ale za to dobrze udają prawdziwe drzewka ). I co tu zrobić?
Uf, a myślałam, że tylko ja jakaś dziwna jestem
Ja też mam choinkowy dylemat - dotychczas mieliśmy żywą, teraz mieszkamy w bloku i obawiam się, że przez ciepło i suche powietrze choinka nie postoi długo

A kurier dotarł dziś z moją przesyłką W dodatku przyleciały też moje śnieżynki styropianowe Ale żeby nie było tak pięknie... Światełka zamawiałam białe - przyszły niebieskie Mimo to nie będę ich wymieniać, bo jednak mi się spodobały Z kolei pan z poczty nawet nie pofatygował się, aby przynieść paczkę pod wskazany adres, tylko OD RAZU, bez jakichkolwiek pytań zostawił ją u sąsiadów babci
Co do tych śnieżynek, to niezłą robotę sobie zafundowałam Siedziałam nad nimi przez prawie 4 godziny i zdążyłam "obrokacić" 8 sztuk, w dodatku bez boków, tylko z przodu i z tyłu, bo nie mam przy sobie żadnego małego pędzelka Oczywiście mimo, że wyłożyłam stół gazetami, ubrałam rękawiczki i starałam się uważać - wszystko jest w brokacie

Wymiana zapachowa
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 18:05   #4450
martaw_mw
Rozeznanie

Cytat:
Oczywiście mimo, że wyłożyłam stół gazetami, ubrałam rękawiczki i starałam się uważać - wszystko jest w brokacie
Hehe, pewnie potrwa to kilka dni zanim się tego pozbędziesz Brokat zawsze się dobrze "przykleja" nie tam gdzie trzeba
Stary 2013-10-15, 18:19   #4451
Nicole`_
Zakorzenienie

Koniecznie pochwal się efektem, jak śnieżynki wyszły

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-15, 18:23   #4452
Parvati
Zakorzenienie

Cytat:
Mam 40km do Amsterdamu.
Pytałam, bo się wybieram i chciałam podpytać o knajpki, żarłodajnie etc.

Czołem
Też nienawidzę wesel

Aaa ja chcę taką czekoladę chociaż na diecie jestem

CBT
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 18:43   #4453
feather
Wtajemniczenie

Kto chce zobaczyć świąteczną limitowaną edycję kosmetyków z Essence? -> http://www.pinkmelon.de/magazin/make...-holidays.html

Cytat:
Hej dziewczyny Ja tak jak Wy mam świra na punkcie Świąt Bożego Narodzenia...wczoraj byłam w sklepie i zobaczyłam Milkę Świąteczną kostki były w kształcie choinek i się zaczęło przeszukiwanie wątków na różnych forach,słuchanie świątecznych piosenek itp itd:brz ydal: Nie była bym sobą gdybym nie zrobiła zdjęcia Przesyłam je Wam
Moja czekolada jest już dostępna do kupienia Najwyższa pora przytyć na zimę

Cytat:
Kupić żywą, bo potem ładnie w pokoju pachnie choinką

feather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 19:00   #4454
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez martaw_mw Pokaż wiadomość
Hehe, pewnie potrwa to kilka dni zanim się tego pozbędziesz Brokat zawsze się dobrze "przykleja" nie tam gdzie trzeba
W moim przypadku to potrwa raczej kilka tygodni Mam 30 śnieżynek do zrobienia i jak widać ciężko mi to idzie
Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Koniecznie pochwal się efektem, jak śnieżynki wyszły
Pochwalę się jak tylko jakaś skończę Znalazłam jakiś pędzelek i jutro będę próbowała walczyć z bokami tych 8 już zaczętych

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
Pytałam, bo się wybieram i chciałam podpytać o knajpki, żarłodajnie etc.

Czołem
Też nienawidzę wesel
Aaa ja chcę taką czekoladę chociaż na diecie jestem
No i prawidłowo

Patrzę na te moje śnieżynki i aż mi się papa śmieje - czas znów włączyć świąteczne radyjko

Edit: wrzucam fotki śnieżynek w fazie roboczej, czyli jeszcze bez obrokaconych boków i bez sznureczków (ale to już szczegół ) Jakość marna, bo fotki pstrykane niestety telefonem, bez flesza W rzeczywistości śnieżynki mienią się o wiele ładniej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00179.jpg (93,4 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00181.jpg (107,7 KB, 37 załadowań)

Wymiana zapachowa

Edytowane przez martyna_tina
Czas edycji: 2013-10-15 o 19:13
Stary 2013-10-15, 19:21   #4455
mika93
Zadomowienie

A ja dzisiaj zamiast radyjka meczyk se włączę i po patrzę jak nasi miszczowie po dupie dostają, w reszcie jakiś dobry kabaret

Martyna dobra robota , fajnie się prezentują

Edytowane przez mika93
Czas edycji: 2013-10-15 o 19:24
mika93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 19:37   #4456
kapukat
Zakorzenienie

Tylko żywa choinka a do tego jesteś eko

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kapukat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 19:42   #4457
imy
Zadomowienie

Cytat:
Fajna ta czekolada Ja myślę nad zakupem pistoletu na gorący klej i robienia choineczek z szyszek
Zupa krem z dyni
Kurczak curry z ananasem i kukurydzą

imy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 19:50   #4458
martaw_mw
Rozeznanie

Cytat:
W moim przypadku to potrwa raczej kilka tygodni Mam 30 śnieżynek do zrobienia i jak widać ciężko mi to idzie

no tak, przy tej ilości to muszę brokatu się do BN nie pozbędziesz - będzie od razu dekoracja :p

Cytat:
A ja dzisiaj zamiast radyjka meczyk se włączę i po patrzę jak nasi miszczowie po dupie dostają, w reszcie jakiś dobry kabaret
nie pomyslalam o tym w ten sposób

Stary 2013-10-15, 20:00   #4459
DiamanteNegro
Zakorzenienie

Cytat:
A tak wracając do tematu świąt - dopiero dziś zdałam sobie sprawę, jak niewiele już zostało Przecież nawet się nie obejrzymy, a zleci nam październik, zostanie listopad, a w grudniu zacznie się już przedświąteczna gorączka
Dokładnie, zleci i to prędko

Cytat:
Ja też Za to nie lubię października i listopada - mam wrażenie, że do świąt daleko a najgorsze, że cała mega długa zima do przetrwania, a ze mnie straszny zmarzluch
Ja już się na tyle przyzwycziłam, że nawet i całą zimę lubię

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
Też nienawidzę wesel
Ja też

Cytat:
Edit: wrzucam fotki śnieżynek w fazie roboczej, czyli jeszcze bez obrokaconych boków i bez sznureczków (ale to już szczegół ) Jakość marna, bo fotki pstrykane niestety telefonem, bez flesza W rzeczywistości śnieżynki mienią się o wiele ładniej
Wyglądają super tylko tyle tego brokatu dookola, który zostaje po robocie mnie przeraża

Świetna ta czekolada

DiamanteNegro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 20:26   #4460
Milena_12
Rozeznanie

Cytat:
A kurier dotarł dziś z moją przesyłką W dodatku przyleciały też moje śnieżynki styropianowe Ale żeby nie było tak pięknie... Światełka zamawiałam białe - przyszły niebieskie Mimo to nie będę ich wymieniać, bo jednak mi się spodobały Z kolei pan z poczty nawet nie pofatygował się, aby przynieść paczkę pod wskazany adres, tylko OD RAZU, bez jakichkolwiek pytań zostawił ją u sąsiadów babci
Co do tych śnieżynek, to niezłą robotę sobie zafundowałam Siedziałam nad nimi przez prawie 4 godziny i zdążyłam "obrokacić" 8 sztuk, w dodatku bez boków, tylko z przodu i z tyłu, bo nie mam przy sobie żadnego małego pędzelka Oczywiście mimo, że wyłożyłam stół gazetami, ubrałam rękawiczki i starałam się uważać - wszystko jest w brokacie
Czy dałabyś mi znać skąd masz materiały? Ja sobie już zamówiłam filc i będę robić filcowe ozdoby na choinkę

Cytat:

Ja bardzo nie chciałabym tego oglądać, ale muszę Ciągle sobie robię nadzieję i o! Potem d*pa
Milena_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 20:39   #4461
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:

Dziękuję Mam nadzieję, że równie ładnie będą prezentować się na choince

Cytat:
no tak, przy tej ilości to muszę brokatu się do BN nie pozbędziesz - będzie od razu dekoracja :p
nie pomyslalam o tym w ten sposób
Najgorsze jest to, że człowiek myśli, że się przygotował - porozkładał gazety, brokat w kubeczku, rękawiczki, stara się nie majtać rękami na wszystkie strony... A brokat i tak jest WSZĘDZIE

Cytat:
Napisane przez DiamanteNegro Pokaż wiadomość
Dokładnie, zleci i to prędko

Ja już się na tyle przyzwycziłam, że nawet i całą zimę lubię

Ja też

Wyglądają super tylko tyle tego brokatu dookola, który zostaje po robocie mnie przeraża

Świetna ta czekolada
Mnie też to przeraża, nawet BARDZO mnie to przeraża Przed chwilą dojrzałam brokat na ogonie mojego psa

Cytat:
Napisane przez Milena_12 Pokaż wiadomość
Czy dałabyś mi znać skąd masz materiały? Ja sobie już zamówiłam filc i będę robić filcowe ozdoby na choinkę

Ja bardzo nie chciałabym tego oglądać, ale muszę Ciągle sobie robię nadzieję i o! Potem d*pa
Już piszę PW

Wymiana zapachowa
Stary 2013-10-15, 21:05   #4462
Kelis95
Raczkowanie

Kilka dni mnie nie było i już tyle do nadrobienia!
Zaczęłam kurs na prawko i jak wychodze o 7 z domu tak wracam przed 22.
Jak już jestem w domu, nie wiem jak sie nazywam Zawsze pełno nauki na drugi dzień, a nie wspomnę już o jakimś powtarzaniu do matury

Mama zrobiła mi w weekend niespodziankę i kupiła mi kilka wosków. Nie spodziewałam się tego po niej

Nie mogę nawet czytać o Waszych przygodach z pająkami . Mam arachnofobię i jak widzę pająka, krzyczę i uciekam tak daleko jak się da. Kiedyś zobaczyłam ogromnego pająka koło mojego łóżka, tata przyszedł z pomocą, zabił go, a ja i tak 2 dni nie spałam, bo bałam się, że zaraz kolejny pająk sie pojawi i na pewno wejdzie mi na twarz

Jak mieszkałam w bloku zawsze miałam żywą choinkę i długo się trzymała, ale mama o nią bardzo dbała. Co chwile podlewała, zakręcała kaloryfery, żeby tylko choince nie było za ciepło

Mam nadzieję, że gdzieś trafię na tę swiąteczną milkę

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Martyna, cudowne śnieżynki!
Kelis95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 21:37   #4463
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:

Pochwalę się jak tylko jakaś skończę Znalazłam jakiś pędzelek i jutro będę próbowała walczyć z bokami tych 8 już zaczętych

No i prawidłowo

Patrzę na te moje śnieżynki i aż mi się papa śmieje - czas znów włączyć świąteczne radyjko

śliczne Myślałam, że to tak sama wycinałaś...

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 21:47   #4464
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez Kelis95 Pokaż wiadomość
Kilka dni mnie nie było i już tyle do nadrobienia!
Zaczęłam kurs na prawko i jak wychodze o 7 z domu tak wracam przed 22.
Jak już jestem w domu, nie wiem jak sie nazywam Zawsze pełno nauki na drugi dzień, a nie wspomnę już o jakimś powtarzaniu do matury

Mama zrobiła mi w weekend niespodziankę i kupiła mi kilka wosków. Nie spodziewałam się tego po niej

Nie mogę nawet czytać o Waszych przygodach z pająkami . Mam arachnofobię i jak widzę pająka, krzyczę i uciekam tak daleko jak się da. Kiedyś zobaczyłam ogromnego pająka koło mojego łóżka, tata przyszedł z pomocą, zabił go, a ja i tak 2 dni nie spałam, bo bałam się, że zaraz kolejny pająk sie pojawi i na pewno wejdzie mi na twarz

Jak mieszkałam w bloku zawsze miałam żywą choinkę i długo się trzymała, ale mama o nią bardzo dbała. Co chwile podlewała, zakręcała kaloryfery, żeby tylko choince nie było za ciepło

Mam nadzieję, że gdzieś trafię na tę swiąteczną milkę

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Martyna, cudowne śnieżynki!
Dzięki
A z tą arachnofobią to tak na serio? Co jeżeli np. zauważysz pająka siedzącego sobie w kącie pokoju, nawet niekoniecznie Twojego - wtedy też się boisz?
Szkoda, że mi mamuśka takich niespodzianek nie robi Jakie zapachy dostałaś?
Cytat:
Dziękuję kochana No niestety, aż takich zdolności to nie mam

Wymiana zapachowa
Stary 2013-10-15, 21:57   #4465
olanna
Zakorzenienie

Cytat:

Żywa, bezapelacyjnie! Ten zapach jest wart nawet sypiących się igieł, chociaż w zeszłym roku mieliśmy świerka i prawie wcale nie opadł. Jakiś zahibernowany chyba był.

Cytat:
Napisane przez dariah4 Pokaż wiadomość

Może nie ma czego żałować, ja czasami mam ochotę rzucić te studia w diabły.

Cytat:
Napisane przez feather Pokaż wiadomość
Kto chce zobaczyć świąteczną limitowaną edycję kosmetyków z Essence? -> http://www.pinkmelon.de/magazin/make...-holidays.html

Moja czekolada jest już dostępna do kupienia Najwyższa pora przytyć na zimę

Kupić żywą, bo potem ładnie w pokoju pachnie choinką
Dlatego zacznę się bacznie rozglądać za tą czeko, narobiłyście mi ochoty, żeby ją mieć, nawet nie jeść, a po prostu mieć.

Cytat:

No i prawidłowo

Piękne te śnieżynki!

Witam się z Wami i od razu żegnam, bo niedawno wróciłam do domu i padam na ryjek.

olanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 22:21   #4466
Parvati
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak myślałam to ja też chcę pw! A co!

Tinka może Ty tego Stefka przemroziłaś i zwiał?

CBT
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 23:32   #4467
kapukat
Zakorzenienie

No to mamy artystki na wątku
A czekoladę w choinki tez chce!

kapukat jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-16, 01:57   #4468
Martita 88
Zakorzenienie

Cytat:
Coraz bliżej Dni mi teraz tak uciekają , że wydaje mi się, że co drugi dzień jest poniedziałek...

Hej Ale mega czekolada
mi tak samo, juz połowa października

Let it stay here
2.07.2013- prawo jazdy w kieszeni
Martita 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 04:23   #4469
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Witam

Podczytuję Was, ale ciężko mi coś napisać

Fajne te gwiazdki, przypomniało mi się, że czekają na mnie bombki styropianowe do ozdobienia

Nie wiem jak je ozdobię, ale koty mi w tym pomogą To jest pewne

Dziewczyny, znacie jakieś stronki, gdzie są pokazane ozdoby z papieru? Jakieś proste, chociaż skomplikowane też mogą być

Ja zamierzam w ten weekend poznosić wszystkie ozdoby i zrobić przegląd. Pospisuję co mam, co mogę dokupić (chyba ze 3 choinki tylko ) i posprawdzam lampki.

Czy któraś z Was ma lampki na zewnątrz okien ? Chcę te moje zewnętrzne puścić tak z okna, ale zastanawiam się jak najmniej okna uszkodzić, żeby nic się nie stało. Mam te plastikowe.

Jest taka możliwość, żeby zrobić małą dziurę, oddzielić wtyczkę od kabli, kabel przewlec przez dziurę i wewnątrz złączyć ponownie z wtyczką?
Tata twierdzi, że tak można, ale ja muszę mieć 100% pewności, bo za drogo wyniosłaby mnie ewentualna porażka
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 05:03   #4470
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

68
dni do świąt Bożego Narodzenia!

Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi,
ze wzruszeń - wzruszenie ramion.

home sweet home

Lady_AnneBelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości