![]() |
#3001 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cytat:
No.... I wezcie pod uwage, ze ja mialam w planach w ogole nie kp babla, a po wyjsciu ze szpitala przedluzalam a to do konca pologu, a to do 3mcy, no i tak sie karmimy ciagle ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
![]() |
#3002 |
Zakorzenienie
|
Lady...no właśnie my wciąż walkujemy temat fotelika- zbieralismy na Romer.. ten żyrafkowy-ale to min 700zl, doszliśmy jednak do wniosku, ze szkoda tylę płacić, skoro mamy fabryczne fotelkiki w aucie...i za rok pewnie będziemy go mogli używać- więc teraz kupić chcemy tańszy, taki do 300zl..no i proszę..jaki w tej cenie?
Która już ma..i jest zadowolona..głównie chodzi mi o material..przewiewny-możliwość rozłożenia choć trochę i zęby był obszerny (Recaro np b. Wąski). ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-10-16 o 07:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
Rozeznanie
|
Cześc Laski
![]() ![]()
#3005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- AHA..MAMY 2GO ZABKA I ZACZYNAJĄ SIĘ RUCHY DŻEJKOBA...ale jak na 8mcy...top chyba późno? Raczkowac..nadal nie raczkuje.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3006 |
Zakorzenienie
|
Neti my placilismy 430zl za chicco xpace czy cos takiego, *** ma w testach adac
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#3007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Lady..wygląda fajnie...ale but MISZCZEM drugiego planu ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-10-16 o 07:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3008 |
Konto usunięte
|
Probuj.ę nadrabiać, ale najpierw to - REWELACYJNA strona, kobieta genialnie wszystko opisala;
http://www.terapia-ndt.waw.pl/ calutki rozwój ruchowy ze zdjeciami |
![]() ![]() |
![]() |
#3009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no niestety jak widać w tle BARDZO mi daleko do Fewciowego bałaganu ![]()
![]() |
#3010 | |||||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pamietam, ze jest taki film amerykanski o uczniu ktory mial romans z nauczycielka, urodzily im sie dzieci. Koles chyba 14-12 lat? Na faktach, czytalam o ich historii. Ona siedziala pare lat w wiezieniu za co ale nadal sa razem. Nadrobilam :P Chcialam sie dzis wyspac, bo nadgodziny do 2 w nocy ale mala menda mi nie pozwolila ![]() ![]()
![]() |
#3011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3012 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki
![]() Widze, ze temat fotelikow na tapecie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3013 |
Zakorzenienie
|
ABS na poślady i na brzuch za mną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3014 |
Konto usunięte
|
Neti, mając 8mcy wcale nie musi raczkować, książkowo to 8-10 miesiąc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3015 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za miłe komentarze
![]() Lady jak najbardziej możemy się gdzieś umówić na półmaraton tylko ja jestem z Koszalina i nie wiem gdzie wystartuję ![]() Ja mam wózek który jest przyczepką do roweru ale może być też joggerem. Jest większy niż tradycyjny wózek do biegania ale wiem, że są mniejsze. Widziałam na allegro używki może byś coś znalazła. A z wózkiem biega się fajnie,wiadomo ciut ciężej ale za to jest ten komfort, że możesz wyjść kiedy chcesz i nie zastanawiać się co zrobić z bąblem ![]() Jeżeli chodzi o prostowanie włosów to może poczytaj o encanto. Słyszałam coś o tym ale zbytnio się nie orientuję.
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
![]() ![]() |
![]() |
#3016 |
Zakorzenienie
|
Czarna, ale laska z Ciebie
![]() Ja biegalam juz nawet codziennie, ale potem mnie jakies takie ogolne wyczerpanie dopadlo i porzucilam.. a teraz tak ciezko sie zmobilizowac.. tym bardziej, ze zimno juz.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3017 |
Lurker ;)
|
Sadze, ze tak. Kazala nam ubrac rajty pod spodnie( mala w nosidle) gdy bylo 17 stopni. Zapytalam czy gdyby w styczniu bylo 30 stopni, nie zalozylaby czegos z krotkim rekawem odpowiedziala, ze nie- bo styczen i zima
![]() ![]()
#3018 |
Zakorzenienie
|
Meneq zrobiłam jak pisałaś i skropiłam buleczkę oliwą z oliwek. Blanka zjadła kilka kawałków!
![]() Hope ja próbowałam małej dawać coś mlecznego ale ją zsypało,więc niestety u nas jeszcze za wcześnie ![]() Little jak będę w Biedronce to spojrzę na to masło. Dziękuje Wam wszystkim! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3019 |
Zakorzenienie
|
czarna, super się składa, mam rodzinę nad morzem, niecałe 100km od koszalina
![]() a w koszalinie moja mama ma przyjaciółkę ![]() ![]()
#3020 |
Zakorzenienie
|
Fewciu, kliknęlam sobie Twojego bloga
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3021 |
Zakorzenienie
|
Cześć mamuśki
![]() Nadrobiłam wczorajszy wieczór i dzisiejszy poranek ![]() Pstryniu-Twoje teksty kładą mnie na łopaty ![]() Moje dziecię śpi właśnie w moich objęciach ![]()
#3022 |
Zakorzenienie
|
Widziałyście takie cuda:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...,14771126.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3023 |
Zakorzenienie
|
Czarna Ty laseczko
![]() ![]() do takiej instruktorki fitnessu mogłabym chodzić ![]() tak ja mam serdecznie dość, tyle,że on już nie najada się cyckiem bo zjada normalne posiłki tylko pije i ciumcia się przy spaniu zmęczona, włosy lecą niewyspana jestem, ciągle się przeziębiam, wrrrrr dziś już mnie tak męczyło z rana kp że w końcu zrobiłam butle z mm i wiecie co- zjadł ![]() dodatkowo wszystkie drzemki w ciągu dnia panicz chcialby z cyckiem w buzi, jak wychodzę z pokoju to się budzi ![]() podjęłam decyzję- do 11 listopada się odstawiamy |
![]() ![]() |
![]() |
#3024 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3025 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- A teraz to niby co? W czasie przeszłym bym tego nie pisała ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3026 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas samo się rozwiązało. Pola dokładnie 4.05 ostatni raz zjadła z cyca i tak po prostu, ot zniknął pokarm i już nie ma ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Evel, jak nie urok, to sraczka ![]() ![]() Szaja, ta ortopeda, co do niej z Polą chodzę, tak ją właśnie badała, za pomocą tej metody. -------------------------- Co do romansów szkolnych, to u nas hitem był (i chyba dalej jest) romans naszego dyrka gimnazjum z nauczycielką polskiego. Ona rozwiedziona, on żonaty (z przedszkolanką też w naszej miejscowości). Mieciu miał nawet kanapę w takim pokoiku obok kancelarii ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3027 |
Zakorzenienie
|
a teraz to niby co?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3028 | |
Zadomowienie
|
Rany dziewczyny, ale mnie wkurza gadanie, o tym, że dziecko 1/1,5/2 letnie to przy piersi wygląda fatalnie,dziwnie, obleśnie, że niby 8/9/10 miesięczne dobrze, ale parę miesięcy pozniej to juz nie do przyjecia? A niby ze smoczkiem czy butelką to wyglada przesłodko?
![]() Nie rozumiem jaka to niby jest taka rażąca różnica między 5miesiecznym, rocznym a 1,5 rocznym dzieckiem, które to dyskredytytuje dziecko do picia z piersi... Ja nie zamierzam wyznaczać sobie ani Oli zadnej 'magicznej' granicy karmienia, bede czekała na okazję, zeby to dobrze przepowadzić, nie krzywdząc brzdąca, a już na pewno wyznaczniekiem nie będą to opinie otoczenia, że wyglądamy obleśnie z moją np 2-letnią córką ![]() Dziwi mnie też to: Cytat:
![]() ![]() Ja nie mowie, ze matka ma karmic przyjmujac gosci, ale jezeli nie robiła tego karmiąc 3 miesieczne dziecko to i tego nie zrobi z 2-latką ![]() Ale żeby nie było, że od rana sie jątrze to wklejm moją Kruszynę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3029 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3030 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43286827]Neti, mając 8mcy wcale nie musi raczkować, książkowo to 8-10 miesiąc ![]() Szaja jak z Dorką widziała siada juz sama ??, co rehabilitancji ci mówią ze leniuszek ?? Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.