Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-15, 20:26   #2941
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X

łoooo matko a po co położna? przecież pępek odpadł a krocze zagojone?
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 20:26   #2942
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

jejku, pamietam jak ja to przechodzilam z mlodym, czesto gesto dwie dorosle osoby nie byly w stanie dac rady zmienic malemu pieluchy! masakra... twalo to troche ale na szczescie minelo... teraz przewijam mlodego na przewijaku, jak za czasow noworodkowych
zazwyczaj daje sie przebrac ale czasem musze sie niezle nagimnastykowac

My też próbowaliśmy w 2, ale tak się darła, że byłam tym bardziej zmęczona. A na stojąco nawet daję radę i nie jest tak źle :brzyda l:

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Plose ciocie
Słodziak
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 20:28   #2943
iffonka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Ja kręciłam ostatnio hula hopem jak byłam dzieckiem. I teraz jak zaczęłam ćwiczyć to bez problemu kręciłam od razu. W jedną stronę potrafię kręcić 1 5min ( może raz albo dwa razy i spadnie w tym czasie), gorzej w drugą stronę

Zrobiłam dziś o 18.00 turbo spalanie Chodakowskiej. Pierwszy raz to ćwiczyłam i MA SA KRA!! Pot ze mnie leciał jak nigdy. Ale jak skończyłam to tak się fajnie czułam
I dobiłam się na koniec jeszcze robiąc ABS.
Na początku zmuszałam się do ćwiczeń a teraz dzień bez ćwiczeń - dniem straconym. Robię sobie przerwę tylko w weekend, bo przerwa w ćwiczeniach musi być
Kurcze, też bym tak chciała. Ja cwiczylam moze z dwa razy i znowu przestalam :/ a widac juz jakies efekty u ciebie?

Cytat:

jejku, pamietam jak ja to przechodzilam z mlodym, czesto gesto dwie dorosle osoby nie byly w stanie dac rady zmienic malemu pieluchy! masakra... twalo to troche ale na szczescie minelo... teraz przewijam mlodego na przewijaku , jak za czasow noworodkowych
zazwyczaj daje sie przebrac ale czasem musze sie niezle nagimnastykowac

Cytat:
Plose ciocie
Stary 2013-10-15, 20:29   #2944
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
pstryczku a może @ Cię nawiedziła?
@ to mnie nawiedza juz od kwietnia

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 20:31   #2945
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Mąż sobie kołdrę i poduszkę do salonu zaniósł
Tzn. coś rozmawialiśmy dziś że będzie w nim spał, bo Zuzka nocne harce urządza, no ale......po tej sytuacji dzisiejszej ..........
aaa kij mu w palnik
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 20:31   #2946
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Plose ciocie
o jejku ślicznie! dziękujemy za kffffiatuszki

Cytat:
spadaj, nie bawie sie tak
nooooooooo, polozna...
jestem rano z malym sama, w lekkim rozgardiaszu ze tak to ujme , nagle slysze pukanie, na 200% bylam pewna ze to listonosz z ciuszkami dla malego lece z Kubuleslawem na rekach, otwieram i
do kiedy nas beda nawiedzac?????
Że co?????? Moja miała na początku 4 czy 5 wizyt i koniec. Już więcej nie przyjdzie.
Stary 2013-10-15, 20:32   #2947
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
łoooo matko a po co położna? przecież pępek odpadł a krocze zagojone?

zapytala co je, czy chodzi trzymany pod paszki, czy nie bylo problemow po szczepieniu, przypomniala ze po roczku na kolejne szczepienie trza przyjsc, zapytala czy jest pogodny, podpisala sie w tej jego ksiazeczce zdrowia i tyle

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-15, 20:34   #2948
Delicjanka
Zakorzenienie

Pstryniu, to lepiej!!
u mnie byla dwa razy, na dodatek tępa dzida z niej była bardzo. ;/

Dałam Amelce mm na noc 210ml. Ciekawe ile pospi;p a dzis nie karmiłam jej od 8 do 14.30 i myslalam ze mi cyce pękną o 14, a koszulke to juz mialam mokrą, nie wzielam wkladek laktacyjnych.. ale mialam kurtke, to nie bylo widać

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 20:35   #2949
pstryczek84
Zakorzenienie

tylko u nas byla polozna srodowiskowa tak sie chyba nazywa...
generalnie przychodzily dwie do nas - jedna od pepka i krocza a druga od... ch.uj wie czego
dzis rano byla ta druga

Stary 2013-10-15, 20:36   #2950
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Acha. Mama z siostrą opiekują się dziadkiem takim i z jego synową się zaznajomiły dość blisko. I jej tatę od jakiegoś czasu już brzuch bolał. W niedzielę rano wezwali karetkę, bo już tak się źle czuł, zanim dojechali do szpitala, stracił przytomność. Okazało się, że pękł mu tętniak, gdzieś między płucami miał. 6 godzin go operowali, został w śpiączce, a wczoraj rano zmarł Jeden dzień...

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Nie, na zwykłym mleku.

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość

Jak byłam w szpitalu, to mojemu bratu ciotecznemu pękł tętniak, jego teść go znalazł martwego... a jakiś tydzień wcześniej okazało się, że jego żona w ciąży, a o dziecko starali się jakieś... 8 chyba lat. Niedawno urodziła...
Okropne

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Hje bardzo mi przykro

Laski mam same dobre wieści!!!
Właśnie miałam Wam ponarzekać że mąż wyjeżdża na tydzień w delegację do Szczecina Ale właśnie dzwonił, że prawdopodobnie nie pojedzie Mało tego, Szefowa kazała Mu wybrać urlop (nie był jeszcze na tym dwutygodniowym) więc od 25 jest ponad tydzień na urlopie
A na koniec wisienka na torcie, Blanka zasnęła SAMA w łóżeczku! W dzień Jej się to nie zdarza Siedziałam obok i czytałam co u Was, patrzę, a Ona śpi
Super

Cytat:

Blanka od paru dni raczkuje! I to tak fajnie, bez podpierania się nóżką. Więc przyznaję - i na Nią przyszedł czas. Miałyście rację
No widzisz? Gratulacje

Cytat:
Idę na 12.00 z Darią do pediatry z wynikami z moczu.
I niepokoi mnie jedna rzecz. Od paru dni Daria często łapie się za lewe uszko I tak dziwne robi główką jakoś...pochyla ją w bok co jakiś czas (w stronę uszka które ciągle dotyka)...... Jest jakby bardziej marudna niż zwykle. Martwię się bo dopiero co miała zapalenie ucha. Zobaczymy co pediatra powie na to.

Mam nadzieję że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
Dziewczyny odezwę się wieczorem bo ruszamy w drogę

Mam nadzieję, że podróż się udała

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Nerwa mam... Moi starzy codziennie praktycznie jeżdżą na grzyby i ja tak zostaje od godz 10 do 16 sama(wszystko byłoby super ale... ). Zostawiają mnie z ich dwoma interesami które muszę ogarniać (nie ważne jakie interesy ważne że ludziska się kręcą co i rusz). I przeważnie ktoś przychodzi jak ja usypiam małego
Dziś w dodatku chodził facet za wodę (oczywiście Oskar akurat przysypiał) i zostawili mnie bez kasy (bo nikogo się nie spodziewają dziś). Na szczęście coś wyskubałam... Ale już mnie to denerwuje. Oni codziennie jadą bo muszą się zrelaksować/odstresować a jak ja raz w miesiącu chce jechać na zakupy do domu to pada pytanie PO CO? Przecież Mariusz zrobi... Owszem Mariusz robi zakupy bo innego wyjścia nie ma. Ja nie będę prosić dziadków mojego dziecka żeby z nim zostali(zawsze się im za to odwdzięczam kupując coś dla nich). Jadę tylko jak muszę. I w ten sposób jestem kurą domową. O!
Ostatnio chciałam jechać właśnie na zakupy to matka spytała po co?To ja spytałam czy mi się już nic od życia nie należy? To mój mądry ojciec powiedział że to przecież nie przez nich tak jest... Brak jakiegokolwiek wsparcia i zrozumienia!
To przecież normalny odruch że dziadkowie zajmują się wnukiem,w naszym przypadku jeśli ja proszę to przymus

E niepoważni jacyś Przykro mi

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 20:39   #2951
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
generalnie przychodzily dwie do nas - jedna od pepka i krocza a druga od... ch.uj wie czego
dzis rano byla ta druga
pstryczku, padlam
Stary 2013-10-15, 20:43   #2952
charlizz
Zadomowienie

Laski, oglądam na wspólnej i idę spać nie wiem czy jutro idę na'zajęcia bo nie bardzo mam z kim Olę zostawić
Dobranoc laseczki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 20:48   #2953
pstryczek84
Zakorzenienie

ale taka prawda, do tej pory nie wiem po co ona przychodzi
fajna kobitka, to mama mojej kolezanki z pracy ale fakt faktem ze troche strata czasu jej i mojego o stresie jakims tam z mojej strony juz nawet nie wspomne

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

tez spylam spaciu..
kolorowych snow!
aaaaaaaaaaaaaaaaaa, kur.wa pajak na dywanie!!!!!
lece meza obudzic co by kutafonowi wszystkie szesc/osiem nog z doopska powyrywal!!!!
bosz, jak ja nie cierpie tych syfiastych dziadow!!!!
dobranoc!

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2013-10-15 o 20:49
Stary 2013-10-15, 20:52   #2954
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:

ale taka prawda, do tej pory nie wiem po co ona przychodzi
fajna kobitka, to mama mojej kolezanki z pracy ale fakt faktem ze troche strata czasu jej i mojego o stresie jakims tam z mojej strony juz nawet nie wspomne

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

tez spylam spaciu..
kolorowych snow!
lece meza obudzic co by kutafonowi wszystkie szesc/osiem nog z doopska powyrywal!!!!
dobranoc!
położna ma kasę od każdej wizyty
Stary 2013-10-15, 20:55   #2955
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Dziewczyny, niedługo Wam wstawię fotkę, ale powiem tylko tyle, że NIENAWIDZĘ mieć włosów ułożonych przez fryzjera, z toną lakieru i innych utrwalaczy, bleee. Moje włosy same z siebie się będą poprawnie układały przy tej fryzurze, a tak, to są czymś poobklejane. Wczoraj myłam i dziś znów muszę, bo nie wytrzymam z takim obklejusem na głowie.

No dobra, dodam takie na szybko.
Ładnie

Cytat:
Dżizas, jakiś ch.j złoty cieszy do mnie miche w pociągu

Branie masz

Cytat:
I wiecie...
Moja mama używa tak beznadziejnych argumentów dotyczących Oskara że aż żal.

Ostatnio nie było M. a musiałam małego wykąpać-potrzebuje pomocy tylko do trzymania go. No i poprosiłam mamę (o ja głupia). Po kąpieli skarżyła się ojcu że ona w życiu nie chciałaby kąpać takiego dziecka. No nie ukrywajmy Oskar nie usiedzi minuty we wanience,skacze,chlapie,r obi piruety (czyt. Wykręca się na różne strony)-po prostu korzysta
I opowiada jak to ona nas kąpała i że cała nasza czwórka takich numerów nie robiła.

Temat jedzenie; każde nasze karmienie wygląda tak że ganiam albo za buzią Oskara albo za Oskarem Znowu ten sam problem-nie usiedzi.
Matka na to-ja sobie was sadzałam na kolanach i siedzieliście grzecznie(taaa posadź Oskara na minutę a przyznam Ci za to puchar).

Itd. Itp.
Jednym słowem stwierdzili że Oskar jest nadpobudliwy i że sami z nim by nie wytrzymali jednego dnia. Wtedy to usłyszałam słowa uznania że mi "współczują" bo po całym dniu z nim to tak jakbym cały dzień w polu orała.

Zgadza się że jest wymagający,szybki i ciekawy wszystkiego ale to nie oznacza że mam go "przez to "nie kochać. Jest jaki jest-po prostu żywe dziecko. Nie ma w tym problemu-ale dla mnie,dla moich staruszków owszem.
Piotr też jest takim dzieckiem i jak jesteśmy u teściów to tez ciągle powtarzają , że mi współczują, ale przy tym jak jesteśmy u nich to praktycznie wcale nie muszę się nim zajmować, bo wiedzą, że w tygodniu mam niezły wycisk.

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
laseczki maly sukces odchudzaniowy jest. dzis 78 kg ... ... troche dziwnie brzmi taka waga przy slowie sukces ... no ale weszlam dzus e swoje rurki rozm 30 ( to rozmiar jeansowy ) ... cisna jeszcze (mam je na sobie ) straszna bula mi sie z nich wylewa bo sa niskie i akurat na szwie po cc ... ale jak zaczynalam sie odchudzac to sie nie doponalam ... jest prawie 2 kg w miecha ... mam w czym chodzic moge schowac spodnie ciazowe lalalala ...
Brawo

Cytat:
Black bardzo ładnie wyglądasz

Lady ja zawsze marzyłam o prostych włosach

Dziewczyny wierzę w skoki Blanka w ciągu jednego tygodnia zaczęła sama raczkować, spać w wózku na dworze, a dzisiaj...
hmmm same zobaczcie! ( przepraszam za bajzel )
Czas obniżyć łóżeczko na sam dół
Ale żeby nie było za różowo, to
- zaczęła być marudna
- jeszcze gorzej śpi
- dzisiaj zrobiła trzy kupy, jedna po drugiej właściwie, ostatnia zakończyła się odparzeniem Takim, że aż krew było widać

Super

Cytat:

Dziewczyny jak patrzę na siebie to mi się bełtać chce.. Normalnie do wagi sprzed ciąży 8 kg mi zostało, wygladam jak pasztet, a zupełnie nie mam motywacji na odchudzanie czyt ćwiczenia. Centralnie nic mi się nie chce.. ostatnio to nawet z łóżka wstać. Chyba mi żelazo zjechało w dół, bo na prawdę okropnie się czuje

Autenthic będzie mieć teraz synka
Ja też się nie mogę zmobilizować do ćwiczeń Jakoś w lipcu ćwiczyła przez miesiąc, ale teraz po całym dniu z Piotrkiem nie mam siły

Ale z Ciebie szpieg z krainy deszczowców

Cytat:
Jestem.
Co za dzień padam na pyszczek. Pół dnia latałam po lekarzach. O 12.00 byłam u pediatry z wynikiem z moczu. Z moczem wszystko ok!
Mówię jej o tym uszku i lekarka dała mi skierowanie do laryngologa. Powiedziała że lepiej to sprawdzić. No więc od razu jechałam... Dopiero teraz do domu weszłam bo "trochę" się tam musiałam nasiedzieć i naczekać.
Laryngolog zbadał jej uszka i zapalenia uszek nie ma a już się bałam... A co się okazało?? Że miała głęboko w uszku dużo woskowiny. Przez to tak cały czas tarmosiła te uszko i przez to była pewnie taka marudna.... miała zatkane te uszko i biedna się męczyła.
Super, że wszystko dobrze
A jak odetkali jej uszko?

Stary 2013-10-15, 20:59   #2956
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość

Trzymam kciuki, za wyniki i żebyście wyszły zdrowe po tych trzech dniach

dziękujemy

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
Kurcze, też bym tak chciała. Ja cwiczylam moze z dwa razy i znowu przestalam :/ a widac juz jakies efekty u ciebie?
Na razie ćwiczę trzeci tydzień i z brzucha spadły mi 2 cm
ale jeszcze daleka droga do idealnego brzuszka

Oczywiście ćwiczę też na nogi, ręce, pupę ale na razie efektów nie widzę.
Ale czuję że mam mocniejsze nogi.

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Tzn. coś rozmawialiśmy dziś że będzie w nim spał, bo Zuzka nocne harce urządza, no ale......po tej sytuacji dzisiejszej ..........
aaa kij mu w palnik

Cytat:
dzis rano byla ta druga
pstryku, padłam

Cytat:
tez spylam spaciu..
kolorowych snow!
dobranoc!

też nienawidzę dziadów!!

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-10-15 o 21:03
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 21:03   #2957
charlizz
Zadomowienie

Minęła 22:00 to jeszcze Wam coś powiem. w środy mam zajęcia z taka Panią, która wybungał kumpel takiego chłopaka od nas z grupy i ona wie, że on wie i jest niezły kwas
A ona patrzcie, taka niby sumienna, sztywna, ciśnie w sensie wejściówki itd. a z drugiej strony - z młokosem takim się bungać? ...

Stary 2013-10-15, 21:08   #2958
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Minęła 22:00 to jeszcze Wam coś powiem. w środy mam zajęcia z taka Panią, która wybungał kumpel takiego chłopaka od nas z grupy i ona wie, że on wie i jest niezły kwas
A ona patrzcie, taka niby sumienna, sztywna, ciśnie w sensie wejściówki itd. a z drugiej strony - z młokosem takim się bungać? ...

żartujesz???? dobry ten kolega, ciekawe jak ją zbajerował
jest takie przysłowie
młody byk,starą krowkę cyk cyk cyk

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

czarna widzę Cię odezwij się,zyjecie????
Stary 2013-10-15, 21:09   #2959
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

u nas też jest taka Pani, tylko z jednym szczegółem, ma dziecko z tym chłoptasiem ;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-15, 21:12   #2960
Kija80
Zadomowienie

Cytat:

No ja nie wiem czemu tak się dziwisz, pisałam wczoraj że w Kaliszu czternastolatek uczestniczył w porodzie rodzinnym dziecka które ma z 36-letnią nauczycielką. Jak robił to musiał być bliżej trzynastki...
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 21:13   #2961
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:

oszszszsz w morde nieźle

Cytat:
jest takie przysłowie
Stary 2013-10-15, 21:16   #2962
LadyWhisper
Zakorzenienie

ahaha pstryn Twoje texty sa genialne na dobranoc

fewciu ja wlasnie tez chce proste wlosy, odkad zepsulam je sobie ciaglym fafbowaniem i orzestaly mi sie krecic mam mega wielkie siano i i tak musze prostowac i tak, co by jak czlowiek wygladac.....
i gratulacje dla Blaneczki!!!!!! skubana mala

bokeh u nas tez buciki nie zdaja egzaminu, jest doladnie jak piszesz, pietka nie dotyka podeszwy, buciki spadaja itd

blogerko kurcze, mam nadzieje, ze tz sie ogarnie.,,,,

a ja na brzuch polecam bieganie! wsyslo mnie tak, ze szok i boczki zaczynaja spadac, no ale...,to trzeba lubic, dzisiaj sobie na 8 km wyszlam pedzikiem

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 21:18   #2963
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
jest takie przysłowie

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

czarna widzę Cię odezwij się,zyjecie????
A już nie pamiętam, chyba ja gdzieś prywatnie wyrwał ale... mój kolega np. poderwał na imprezie taka 36cio letnią. Chyba teraz taka moda, bo okrutnie się tym jarał, wzbudził tym jakby podziw u innych kolegów także tego... a jaka beka była, bo on to taki typowy małolat, uderzyć w melanż itd., a tak ją zbajerował, że ona "och jaki ty jesteś dojrzały"

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
u nas też jest taka Pani, tylko z jednym szczegółem, ma dziecko z tym chłoptasiem ;p
Deli mnie nic nie zdziwi odkąd chodziłam do gimnazjum, którego dyrektor miał dziecko z uczennicą za dawnych czasów kiedy to maturę sprawdzano "na miejscu". Dodam, że jego żona pracowala w tej samej szkole. a potem wybungał panią pedagog. Oczywiście z tej samej szkoły i zrobił jej dziudziu. Acha, on jest stary i brzydki... a Pani pedagog? Chłopaki się ślinili

Stary 2013-10-15, 21:20   #2964
s i l v e r
Zakorzenienie

Idę spać bo padam
A nie pisałam Wam że Daria już dwie nocki z rzędu budziła się o 2.00 i buszowała do 5-6 nie wiem czemu ale obawiam się że dziś znów tak może być

Dobranoc
Stary 2013-10-15, 21:21   #2965
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
kto tak uważa

Dziewczyny, bo widzę np Borysek nosi normalnie buty już i piszecie że inne dzieci też.
A ja jak mojej próbuję ubrać buta to jak go wkładam to ona ta noge ma tak w dół. Pięta nie dotyka pięty w bucie i nie wiem Wasze dzieci mają stopę tak prosto w bucie???

Piotrek też tak ma z nogami , ale butki mu nie spadają

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Ja robilam sobie raz, w sensie ten zabieg keratynowy i dzisiaj mialam isc zrobic ponownie bo bardzo zadowolona bylam, ale wczoraj zadzwonil do mnie fryzjer, ze keratyna nie dojechala i musimy przelozyc

Black super wygladasz w nowym uczesie

A. Tak wogole to
JAk mogę zapytać to ile taka przyjemność kosztuje?

Cytat:
Wygląda na to że mam chwilunie odpoczynku ufff.

Wiecie... Miałam nie kupować krzesełka do karmienia (bo karmiłam małego na kolanach-dopóki nie zaczął uciekać) ale jednak kupimy. Nie mam już sił za nim biegać. Po co mam szarpać sobie nerwy a jemu odbierać przyjemność z jedzenia?

W końcu coś ruszyło w tej kwestii w moim mieście i znalazłam dwa nadające się. Jutro mąż będzie dzwonił więc może już jutro będę szczęśliwą posiadaczką krzesełka

Co to ja jeszcze miałam pisać?heeem
Tylko jak Oskar taki ruchliwy to może nie wysiedzieć w krzesełku, Piotrek wytrzymuję jakąś minutę

Cytat:
Plose ciocie
Ojej, dziekujemy

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
aaa kij mu w palnik

Cytat:

zapytala co je, czy chodzi trzymany pod paszki, czy nie bylo problemow po szczepieniu, przypomniala ze po roczku na kolejne szczepienie trza przyjsc, zapytala czy jest pogodny, podpisala sie w tej jego ksiazeczce zdrowia i tyle
A można nasze szkarby prowadzać trzymając pod paszkami ?

Cytat:

Stary 2013-10-15, 21:21   #2966
LadyWhisper
Zakorzenienie

no u nas w liceum mielismy babke od wychowania w rodzinie i sie zwiazala z gosciem z technikum (w ogole byla mega afera bo jej meza zamordowala jakas mafia a ona chwile po jego smierci z tym gosciem sie zwiazala- potem byla nawet podejrzana o zlecenie morderstwa) do konca roku miala zwolnienie niby chorobowe a w wakacje juz z tym gosciem widzielismy ja nieraz na dyskotekach, potem sie chajtneli i teraz maja dwojke dzieci

Stary 2013-10-15, 21:22   #2967
Kija80
Zadomowienie

Tak a propos tego czternastolatka, podobno baba odwiedziła będąc w ciąży jego matkę żeby się doradzić i ta jej odradziła aborcję. No i tak się zastanawiam - czy miałaby szansę na aborcję powołując się na to że ciąża pochodzi z czynu zabronionego. Bo niewątpliwie pochodzi, prokuratura kaliska prowadzi sprawę bo nie wolno się seksić z takim dzieciakiem
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 21:23   #2968
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
No ja nie wiem czemu tak się dziwisz, pisałam wczoraj że w Kaliszu czternastolatek uczestniczył w porodzie rodzinnym dziecka które ma z 36-letnią nauczycielką. Jak robił to musiał być bliżej trzynastki...
I co, prokurator wjeżdża jej za to? Kurka no ale ja sobie nie wyobrażam z takim 14 lat, przecież to dziecko? A jak będę miała 36 lat to Ola będzie miała... 15 hahaha masakra

Stary 2013-10-15, 21:25   #2969
LadyWhisper
Zakorzenienie

jaka jestem padnieta ooo losie!
mlody dal mi do wiwatu dzisiaj
oczywiscie jak malz przyszedl to dziecko aniol, obiad zjadlo, kaszke na kolacje, cycusia zjadl dzisiaj tylko 2 razy w dzien, jak dostawialam to tylko sie przytulal i ciumkal nie jadl

silver, taki etap zaczela sie rozwijac ruchowo i buszuje przekdzie jej

Stary 2013-10-15, 21:28   #2970
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
no u nas w liceum mielismy babke od wychowania w rodzinie i sie zwiazala z gosciem z technikum (w ogole byla mega afera bo jej meza zamordowala jakas mafia a ona chwile po jego smierci z tym gosciem sie zwiazala- potem byla nawet podejrzana o zlecenie morderstwa) do konca roku miala zwolnienie niby chorobowe a w wakacje juz z tym gosciem widzielismy ja nieraz na dyskotekach, potem sie chajtneli i teraz maja dwojke dzieci
Pokręcone to jak kobyle jajca

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Tak a propos tego czternastolatka, podobno baba odwiedziła będąc w ciąży jego matkę żeby się doradzić i ta jej odradziła aborcję. No i tak się zastanawiam - czy miałaby szansę na aborcję powołując się na to że ciąża pochodzi z czynu zabronionego. Bo niewątpliwie pochodzi, prokuratura kaliska prowadzi sprawę bo nie wolno się seksić z takim dzieciakiem
O to to! Mnie się wydaje, że jednak by nie było szans.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości