|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3782 | ||
Wtajemniczenie
|
ale co się zepsuło?samochód?
Cytat:
Ja bym nie narzekała ![]() Cytat:
![]() No masakra z tymi zabawkami,wczoraj przeglądałam allegro bo juz szukam coś na mikołaja(wiem że wczesnie ale mamy 6 dzieci do obdarowania ![]() ![]() Ale słodkiego mi się chce!A na obiad kapusta ![]() ![]() Mąż pojechał do okulisty bo mu opiłek wpadł do oka a potem ma jechac z Kamilem na szczepienie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ludzie kupują dzieciom takie zabawki to już chyba komentować nie trzeba co to są za rodzice. Już nawet nie mówie o producentach takich "zabawek" ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk 4 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety czasami o diagnozę ciężko, u nas przy biegunce jeden lekarz obwiniał ząbkowanie, drugi dopatrzył się infekcji, a koniec końców okazało się że winne było bebiko 3. Co do probiotyku to możliwe, bo ja z kolei zawsze Latopic trzymam w lodówce ![]() Alicja wczoraj dostała na noc flachę mleka krowiego. Zjadła pięknie, narazie wszystko ok, ale kupy jeszcze nie było, czekamy. Łudziłam się że może po tym mleku przespi trochę dłużej, ale gdzie tam, była pobudka o 1. Wykończy mnie ta żaba mała ![]() A dziś mam wolne, byłam zapłacić OC za samochód, jestem 3 stówy lżejsza I wpadłam do lumpka, kupiłam Alicji spodnie kombinezonowe za 5 zł, chwalę się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3785 |
Zakorzenienie
|
Drugie spodnie mamy takie do tej kurtki, ale są trochę za duże, myślę że na drugą połowę zimy będą w sam raz
|
![]() ![]() |
![]() |
#3786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale są też przypadki tak jak z mmr-em że źle znoszone. Zależy od dziecka niestety ![]() Jedna koleżanka szczepiła priorixem i nic nie było. Druga mmr-em i też zero objawów. Co do szczotki to mam z nuka z mięciutki włosiem. Póki zęby kolejne jeszcze były daleko to uwielbiał myć a teraz nie da sie nic włożyć. Nawet palca z żelem ![]() Alanek też mnie gryzł już jak miałam tą na palec ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk 4 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iwcia widzisz, ja odkąd mały sie urodził to zawsze conajmniej 4,5 pobudek w nocy. Odkąd skończył rok to ma lęki nocne. Coś na styl że zostanie sam i wtedy płacze. Nie lubi też jak jest ciemno bo jakoś sie boi wiec lampka swieci (taki żółwik co wyswietla gwiazdki na scianach i suficie). Także u nas noce kiepskie. Ale jak od dwóch dni pije rumianek bo pediatra zleciła na gardełko bo czerwone to i ono zbledło i spał fajnie z czego jestem mega zadowolona i wyspana jestem!! ![]() Od razu Was spytam czy podajecie rumiankową herbatke ale taką w saszetkach do zaparzania i jak często? Zapomniałam lekarki spytać ile na dzień można szkrabowi dać. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk 4 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie jakie herbatki można jeszcze podawać? Czytałam że miętę i owocowe ale wszystkie można?
![]() |
#3790 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Autobus szkolny spóźnił się 40minut nieźle co??? ![]() Genialna pani dyrektor wymysliła sobie akademię na godzinę 12 gdzie przed 13 autobus wyjeżdża ![]() A Kamil miał mieć szczepienie na 13,dopiero pojechali ciekawe czy go dziś zaszczepią,jak nie to pewnie dopiero za 2 tyg gdzies bo m w pt wyjeżdża ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3791 |
Zakorzenienie
|
Taaa... żarłok by nie chciał jeść
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3792 |
Zakorzenienie
|
Tamlin po Priorixie dużo rzadziej występuje gorączka ,ale też do 2 tygodni.
My mamy taką szczoteczke - była promocja w Haba za 6 zł http://zabawkowo.com/produkty.php?si...ki_do_z_b_w-14 Masakra te zabawki niektóre ![]()
#3793 | |
Zakorzenienie
|
Muszę wyprać wózek, a że dziad zasypia w wózku to wpakowałam go w gondolę
![]() Nie, telefony ![]() Cytat:
Anusia a dlaczego na Fabisia stonka mówisz? ![]() Iwa fajne spodnie, pasują ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3795 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
super prezenty dostał Misiek,a jaką huśtawkę? bo ja chcę kupić Jagodzie taką na futrynę i nie wiem jaka najlepsza i najbezpieczniejsza:rolley es: a u nas nocka i dzień straszny,aż nie chce mi się pisać,bo mam doła ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() a ja szukam dla tej ciężarnej koleżanki kombinezonu z lumpka dla noworodka,bo prosiła,żebym jej kupiła jak coś taniego znajdę i odda mi kasę. Dałabym jej nasz ale trzymam dla drugiego dziecia. Chciałam pożyczyć ale boi się,że mógłby się zniszczyc czy cos ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Tamlin,aż mi humor poprawiłaś ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3796 |
Zakorzenienie
|
Tamlin bo zabiera mi ciągle ziemniaki z garczka jak obieram na obiad
![]() A uchwycilas może aparatem to malenstwo w wózku ![]() Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3797 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmieścił, na ścisk i z podkulonymi nóżkami ale wszedł ![]() Cytat:
![]() Nie pomyślałam o zdjęciu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co tam znowu Jagoda dokazuje? Ech... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3799 |
Zakorzenienie
|
No to razem w czwórkę będziecie nad ranem w łóżku hehe
![]() A Jagoda na noc wczoraj zrobiła pieeeeeekny koncert życzeń ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3800 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
matko ![]() ![]() hm my musimy tez pomyslec nad pasta i szczoteczka, na te dwa nasze ząbki ![]() Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2013-10-16 o 18:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3801 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3802 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() szczoteczkę teraz mamy z rossmanna, wcześniej tą jordana, ale nam wsiąkła ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3803 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nie gadaj głupot bo jesteś super mamą a Jagoda będzie Ci za to wdzięczna ![]() Cholerny tapatalk znowu mi 4 cytaty wyciął ![]() ![]() A mam skleroze i zapomniałam co cytowałam ![]() Jedyne co pamiętam to Angel coś wspominałas o huśtawce do futryny. Wstawie tu foto razem z moim szkrabem huśtającym sie na huśtawce. Sprawdza sie idealnie!!! ![]() Można ściągnąć przednie zabezpieczenie jak dziecko jest starsze i oparcie. A podobno wytrzyma ciężar do 40kg ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk 4 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3806 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam Alicji dziś te śniegowce z F&F o których pisałam. Wzięłam jednak 21 bo nawet na dwie skarpety miała w nich jeszcze luz a 22 były tak wielkie że wyglądała jak mrówka na kopytach
![]() ![]() A wracając z zakupów poszłysmy robić bukiety z liści ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biedny Kamil ![]() Chłopcy śpią już,ciekawa jaka dziś będzie noc ![]() W dzień było normalnie,oczywiście oprócz przyklejenia do Mamusi ![]() ta zabawka to masakra ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3808 | |||
Wtajemniczenie
|
Co do tej zabawki to szkoda słów normalnie
![]() ![]() Nie wiem czy znacie tego bloga z którego wkleiłam post o tej zabawce? Dziewczyna robi analizy składu kosmetyków dla dzieci i pisze, któe są fajnea które lepiej omijać ![]() Cytat:
![]() A spodnie obie pary śliczne ![]() A Alunia śliczna ![]() Cytat:
![]() ![]() A nie dajesz Jagódce syropków przeciwbólowych? Bo skoro jej dentinox pomaga to pewnie zęby, a syropek może by na dłużej zadziałał? Cytat:
![]() ostatnio tżt szczepił się przeciw grypie i też mówił, że go ręka boli strasznie, nie mógł podnieść jej w ogóle ![]() Iwoncia Alanek jak zawsze fajowski ![]() Dziewczyny a te huśtawki to jak się przymocowuje do tej futryny?? ![]() Aaa no i z tego co pamiętam to Kalpana pisała wczoraj, że Krystianek dzisiaj ma urodziny ![]() 100 lat Krystianku, zdrówka, szczęścia i samych uśmiechów ![]() Edytowane przez monarika Czas edycji: 2013-10-16 o 19:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta nasza huśtawka jest na hakach powieszona. U nas futryna jest cienka i tż wywiercił w niej dziury i po prostu wkładam haki i "fruwa" maluch ![]() ![]() Nie chce zapeszać ale od 9tej rana do teraz mój bączek nie miał gorączki !!! ![]() Jest postęp i tak myśle że przezwyciężyliśmy to dziadostwo cokolwiek to było ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk 4 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3810 |
Zakorzenienie
|
z kartonu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.