Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-16, 06:57   #4471
martaw_mw
Rozeznanie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość
68
dni do świąt Bożego Narodzenia!
Jupi! I będzie trochę wolnego w pracy mam nadzieję, albo dużo, bo mam umowę do końca roku :p

Pogoda się pogorszyła i coś trochę pada, ale ciepło jest.
Dzisiaj idziemy kupić prezent dla Teściowej na imieniny

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
martaw_mw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 08:01   #4472
Mikusia22
Raczkowanie

Smile Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Hejka
Ale brzydka pogoda dzisiaj...typowo jesienna, deszcz siąpi ciągle aż się z domu nie chce wychodzić Wolała bym żeby śnieg prószył
Stary 2013-10-16, 08:06   #4473
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez olanna Pokaż wiadomość
Żywa, bezapelacyjnie! Ten zapach jest wart nawet sypiących się igieł, chociaż w zeszłym roku mieliśmy świerka i prawie wcale nie opadł. Jakiś zahibernowany chyba był.

Może nie ma czego żałować, ja czasami mam ochotę rzucić te studia w diabły.

Dlatego zacznę się bacznie rozglądać za tą czeko, narobiłyście mi ochoty, żeby ją mieć, nawet nie jeść, a po prostu mieć.

Piękne te śnieżynki!

Witam się z Wami i od razu żegnam, bo niedawno wróciłam do domu i padam na ryjek.
Dziękuję
A co do choinki - my też zawsze kupowaliśmy świerk i zawsze świetnie się trzymał, mimo tego, że stał przy wejściu do szafy, a pies lubił trącać go ogonem W zeszłym roku zdążył nawet wypuścić malutkie gałązki Tzn. świerk, nie pies
Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
Też tak myślałam to ja też chcę pw! A co!

Tinka może Ty tego Stefka przemroziłaś i zwiał?
No coś Ty Stefan miał u mnie jak w raju - ciepło, cicho, spokojnie, nikt mu nie przeszkadzał... No i czemu mnie opuścił?

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
Witam

Podczytuję Was, ale ciężko mi coś napisać

Fajne te gwiazdki, przypomniało mi się, że czekają na mnie bombki styropianowe do ozdobienia

Nie wiem jak je ozdobię, ale koty mi w tym pomogą To jest pewne

Dziewczyny, znacie jakieś stronki, gdzie są pokazane ozdoby z papieru? Jakieś proste, chociaż skomplikowane też mogą być

Ja zamierzam w ten weekend poznosić wszystkie ozdoby i zrobić przegląd. Pospisuję co mam, co mogę dokupić (chyba ze 3 choinki tylko ) i posprawdzam lampki.

Czy któraś z Was ma lampki na zewnątrz okien ? Chcę te moje zewnętrzne puścić tak z okna, ale zastanawiam się jak najmniej okna uszkodzić, żeby nic się nie stało. Mam te plastikowe.

Jest taka możliwość, żeby zrobić małą dziurę, oddzielić wtyczkę od kabli, kabel przewlec przez dziurę i wewnątrz złączyć ponownie z wtyczką?
Tata twierdzi, że tak można, ale ja muszę mieć 100% pewności, bo za drogo wyniosłaby mnie ewentualna porażka
Nimfa, dziękuję, ale dam Ci radę - daj sobie spokój z brokatem
Co do lampek, w mieszkaniu rodziców nie było z tym problemu, bo gniazdko było zamontowane też na ogródku. Natomiast co do akcji z wtyczką - Twój tata ma rację U nas już kilka razy mężu zmieniał wtyczki przy różnych sprzętach i działają, z lampkami powinno być podobnie

Wymiana zapachowa
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 08:24   #4474
olanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Dziękuję
A co do choinki - my też zawsze kupowaliśmy świerk i zawsze świetnie się trzymał, mimo tego, że stał przy wejściu do szafy, a pies lubił trącać go ogonem W zeszłym roku zdążył nawet wypuścić malutkie gałązki Tzn. świerk, nie pies
Pies wypuszczający gałązki. Nasza choinka zawsze stoi przy kaloryferze, bo innego miejsca dla niej nie ma i nie wygląda z tego powodu na niezadowoloną.

U mnie też leje jak z cebra i do tego o wiele chłodniej niż wczoraj. Też bym wolała śnieg, ale mimo wszystko ja lubię taką pogodę- oczywiście pod warunkiem, że nie muszę nigdzie wychodzić.

olanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 08:27   #4475
justysiaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Edit: wrzucam fotki śnieżynek w fazie roboczej, czyli jeszcze bez obrokaconych boków i bez sznureczków (ale to już szczegół )
śliczne

Cytat:
68
justysiaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 08:35   #4476
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Edit: wrzucam fotki śnieżynek w fazie roboczej, czyli jeszcze bez obrokaconych boków i bez sznureczków (ale to już szczegół ) Jakość marna, bo fotki pstrykane niestety telefonem, bez flesza W rzeczywistości śnieżynki mienią się o wiele ładniej
Piękne! A powiedz jak to dokładnie robisz? Masz brokat taki sypki tak? A klej jaki? No i smarujesz śnieżynkę klejem a później obsypujesz brokatem? Czy masz jakiś inny sposób?

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was ma lampki na zewnątrz okien ? Chcę te moje zewnętrzne puścić tak z okna, ale zastanawiam się jak najmniej okna uszkodzić, żeby nic się nie stało. Mam te plastikowe.

Jest taka możliwość, żeby zrobić małą dziurę, oddzielić wtyczkę od kabli, kabel przewlec przez dziurę i wewnątrz złączyć ponownie z wtyczką?
Tata twierdzi, że tak można, ale ja muszę mieć 100% pewności, bo za drogo wyniosłaby mnie ewentualna porażka
Można tak zrobić, ale nie ma sensu dziurawić okien. Ja mam plastikowe w domu i normalnie kabel przez okno przeciągam i okno zamykam Działa co roku ten "patent" i nic się z kablem nie dzieje Dziur w oknach bym nie robiła

Cytat:
68
Stary 2013-10-16, 08:50   #4477
Jelizawieta
Rozeznanie

Dzień dobry dziewczynki! u mnie też dziś pogoda jesienna:deszcz,zimno i paskudnie mam dzis wolny dzien od pracy-nareszcie!!!! teraz uciekam spotkać się z koleżanką, bo nie widziałam jej od czerwca! miłego dnia napiszę, jak wrócę, buzki
Jelizawieta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-16, 08:55   #4478
dariah4
Raczkowanie

Dzień dobry! U mnie dzisiaj brzydka pogoda, coś pada, zachmurzone jest, w ogóle nie chce mi się ruszać z łóżka. Tak się zastanawiam, czy nie zrobić sobie wolnego bo mam dzisiaj tylko jeden wykład

Martyna śliczne śnieżynki! Sama chętnie porobiłabym jakieś świąteczne ozdoby, ale zdecydowanie nie mam do tego talentu.
No i dzisiaj jadę do domu, czeka mnie długi weekend z czego się bardzo cieszę.
dariah4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 09:01   #4479
allmode
Wtajemniczenie

Można dołączyć?
Uwielbiam święta. I te wystawy sklepowe, światełka, piosenki w radio.
Przedwczoraj zasnąć nie mogłam - wymyśliłam prezenty świąteczne. Biorę się za nie zaraz na początku listopada - bo jednak świątecznych zakupów i tłoku nie znoszę i wolę mieć wszystko przyszykowane wcześniej, żeby w ostatniej chwili nie biegać.
allmode jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 09:15   #4480
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Patrzę na te moje śnieżynki i aż mi się papa śmieje - czas znów włączyć świąteczne radyjko

Edit: wrzucam fotki śnieżynek w fazie roboczej, czyli jeszcze bez obrokaconych boków i bez sznureczków (ale to już szczegół ) Jakość marna, bo fotki pstrykane niestety telefonem, bez flesza W rzeczywistości śnieżynki mienią się o wiele ładniej
Są śliczne

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Milena_12 Pokaż wiadomość
Czy dałabyś mi znać skąd masz materiały? Ja sobie już zamówiłam filc i będę robić filcowe ozdoby na choinkę

Ja bardzo nie chciałabym tego oglądać, ale muszę Ciągle sobie robię nadzieję i o! Potem d*pa
Zamykam oczy i widzę czerwone i zielone choineczki z filcu, może też się skuszę na zrobienie czegoś samodzielnie, teraz mam duuuuzzzzooo czasu bo jestem na zwolnieniu lekarskim, więc pierwszy raz od wielllluuuu lat będę mogła się od rana do wieczora cieszyć przedświątecznym szałem

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez allmode Pokaż wiadomość
Można dołączyć?
Przedwczoraj zasnąć nie mogłam - wymyśliłam prezenty świąteczne. Biorę się za nie zaraz na początku listopada - bo jednak świątecznych zakupów i tłoku nie znoszę i wolę mieć wszystko przyszykowane wcześniej, żeby w ostatniej chwili nie biegać.
Ja już mam prezenty do 3 osób
Stary 2013-10-16, 09:22   #4481
martuha20
Rozeznanie

Hejj
U mnie tez jesien i deszczyk
Martyna, ja bym byla w niebie jakbym miala wszedzie brokat w domu kochaaam kurcze z jakiego sklepu ta choinkowa milka?
Witam nowe maniaczki swiat

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
martuha20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-16, 09:24   #4482
dorot_qa
Zakorzenienie

Cytat:
68
Wooow ale to pięknie wygląda, już 6 z przodu

u mnie dzisiaj pada, a wczoraj obiecałam sobie, że dzisiaj pójdę biegać, a tu klops... mogłam iść wczoraj ale miałam wyjątkowo zły dzień i nie miałam psychicznie siły, żeby zebrać się i pójść.

Ale skoro się ochłodziło, to mogę wyjąć cieplejszą parkę wszystko ma swoje plusy

razem 31.12.2007
zaręczeni 12.08.2014
ślub 19.09.2015

2015
książki 17
filmy 54

2016
książki 8
filmy 63
dorot_qa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 09:28   #4483
Nicole`_
Zakorzenienie

U mnie dziś też trochę mży, ale idę biegać mimo wszystko. Liczę, że 45minut bez deszczu wyczaję
Stary 2013-10-16, 09:46   #4484
olanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dariah4 Pokaż wiadomość
Dzień dobry! U mnie dzisiaj brzydka pogoda, coś pada, zachmurzone jest, w ogóle nie chce mi się ruszać z łóżka. Tak się zastanawiam, czy nie zrobić sobie wolnego bo mam dzisiaj tylko jeden wykład

Martyna śliczne śnieżynki! Sama chętnie porobiłabym jakieś świąteczne ozdoby, ale zdecydowanie nie mam do tego talentu.
No i dzisiaj jadę do domu, czeka mnie długi weekend z czego się bardzo cieszę.
Ja wpadłam na ten sam pomysł i po długich wahaniach zostałam w domu.

Cytat:
Napisane przez allmode Pokaż wiadomość
Można dołączyć?
Można, można. Witamy!

Widziałam w sklepie tę Milkę w choinki, ale kosztowała 3,75 i szkoda mi było kasy. Stwierdziłam, że poczekam na jakąś promocję.

olanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 09:53   #4485
Mikusia22
Raczkowanie

Smile Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Cytat:
Napisane przez martuha20 Pokaż wiadomość
Hejj
U mnie tez jesien i deszczyk
Martyna, ja bym byla w niebie jakbym miala wszedzie brokat w domu kochaaam kurcze z jakiego sklepu ta choinkowa milka?
Witam nowe maniaczki swiat

Martuha tą czekoladę kupiłam w osiedlowym sklepiku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-16, 10:27   #4486
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Uf, a myślałam, że tylko ja jakaś dziwna jestem
Ja też mam choinkowy dylemat - dotychczas mieliśmy żywą, teraz mieszkamy w bloku i obawiam się, że przez ciepło i suche powietrze choinka nie postoi długo
Zawsze można zakręcić grzejnik, nawilżać powietrze... Ale mimo wszystko zawsze taka choinka będzie obsychać, nie ma siły. A wcześniej jak ją trzymałaś, żeby długo stała?

Cytat:
Co do tych śnieżynek, to niezłą robotę sobie zafundowałam Siedziałam nad nimi przez prawie 4 godziny i zdążyłam "obrokacić" 8 sztuk, w dodatku bez boków, tylko z przodu i z tyłu, bo nie mam przy sobie żadnego małego pędzelka Oczywiście mimo, że wyłożyłam stół gazetami, ubrałam rękawiczki i starałam się uważać - wszystko jest w brokacie
A co za śnieżynki masz?
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 11:00   #4487
Nicole`_
Zakorzenienie

Wiecie może od kiedy w Londynie są świąteczne iluminacje na ulicach itd? Czy w weekend 22-24 listopada będzie można już nacieszyć oczy tym widokiem czy dopiero tydzień później? Bardzo chciałabym zobaczyć świąteczny Londyn... a tak wczesny weekend pasuje mi najbardziej niestety boję się, że polecę a tam figa z makiem
Stary 2013-10-16, 11:14   #4488
aamajka
Zadomowienie

Ja już z powrotem w pracy, po 2 tygodniach zwolnienia. Nie chce mi się pracować... No i tak do końca to jeszcze nie wyzdrowiałam.
Akurat mam wolniejszą chwilę, więc zrobiłam kawkę i zajrzałam na wątek. No i zupełnie odleciałam Czytam i przenoszę się w inny świat Zapomniałam przez chwilę, że w pracy jestem
Zdobiłam kiedyś pisanki brokatem i powiedziałam sobie - nigdy więcej. Ja się do tego nie nadaję! Brokat był dosłownie wszędzie. Potem już po wyschnięciu kleju jeszcze odpadał ze styropianu.

68 dni!!! Coraz bliżej Święta! Coraz bliżej Święta!
aamajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 11:32   #4489
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez aamajka Pokaż wiadomość
Zdobiłam kiedyś pisanki brokatem i powiedziałam sobie - nigdy więcej. Ja się do tego nie nadaję! Brokat był dosłownie wszędzie. Potem już po wyschnięciu kleju jeszcze odpadał ze styropianu.
Bo to trzeba jeszcze polakierować po wierzchu chyba Inaczej będzie się sypać, tak jak z bombek.

Kupiłam sobie gipsowe figurki na choinkę do pomalowania a teraz patrzę na styropianowe bombki i zastanawiam się jakie wielkości brać i czy 12 cm już będą za duże, czy jeszcze ok.
Stary 2013-10-16, 11:44   #4490
Y a s m i n e
Rozeznanie

Hej Dziewczynki!
Wpadłam podrzucić parę fotek ze świątecznego Paryża w zeszłym roku- Galerie LaFayette i Printemps. Może Was coś zainspiruje
Sam blichtr i przepych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Noel 2012 084.jpg (179,0 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Noel 2012 085.jpg (149,7 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Printemps 015.jpg (179,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Printemps 018.jpg (192,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Printemps 043.jpg (157,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Printemps 046.jpg (153,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Printemps 050.jpg (155,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg La Defense Noel 031.jpg (216,3 KB, 24 załadowań)
Stary 2013-10-16, 11:52   #4491
Niambie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Wiecie może od kiedy w Londynie są świąteczne iluminacje na ulicach itd? Czy w weekend 22-24 listopada będzie można już nacieszyć oczy tym widokiem czy dopiero tydzień później? Bardzo chciałabym zobaczyć świąteczny Londyn... a tak wczesny weekend pasuje mi najbardziej niestety boję się, że polecę a tam figa z makiem
Na weekend 22-24 listopada powinno byc juz wszystko na 99,9 procent świąteczne szczególnie Oxford Street. A na 100% jestem pewna, że w 2009 roku Oxford Street była przystrojona już 5 listopada ;P bo wlasnie zaczynałam tu pracę ;P

Niambie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 12:02   #4492
asta9126
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Zawsze można zakręcić grzejnik, nawilżać powietrze... Ale mimo wszystko zawsze taka choinka będzie obsychać, nie ma siły. A wcześniej jak ją trzymałaś, żeby długo stała?
Taki urok choinki, że się sypie, z resztą czy musi jakoś bardzo długo stać? Ja od kilku lat nie miałam prawdziwej, ale teraz myślę, że kupię chociaż taką małą
Stary 2013-10-16, 12:07   #4493
noelka93
Raczkowanie

GG do noelka93

Dzień dobry dziewczyny! Ja właśnie wróciłam od znajomych ) co tam? jak tam? )
noelka93 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-16, 12:17   #4494
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niambie Pokaż wiadomość
Na weekend 22-24 listopada powinno byc juz wszystko na 99,9 procent świąteczne szczególnie Oxford Street. A na 100% jestem pewna, że w 2009 roku Oxford Street była przystrojona już 5 listopada ;P bo wlasnie zaczynałam tu pracę ;P

Bardzo dziękuję za odpowiedź
Byłam w pierwszy weekend października to w Harrodsie się napatrzyłam na świąteczne cudeńka w tym ich świątecznym sklepie i tym z czekoladą. Cudnie było, ale właśnie chciałabym wieczorkiem po Oxford Street się przejść i poczuć ten klimat Zobaczyć choinkę na Trafalgar itd...
Stary 2013-10-16, 12:29   #4495
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez asta9126 Pokaż wiadomość
Taki urok choinki, że się sypie, z resztą czy musi jakoś bardzo długo stać? Ja od kilku lat nie miałam prawdziwej, ale teraz myślę, że kupię chociaż taką małą
Dla mnie musi, bo lubię ją ubierać wcześnie i rozbierać późno

No i mam dwa psy, które na pewno będą ją trącać, więc pewnie by mi ją obsypywały ze zdwojoną intensywnością
Dlatego myślę o sztucznej, chociaż trochę mi szkoda
Stary 2013-10-16, 12:34   #4496
noelka93
Raczkowanie

GG do noelka93

Kurcze dziewczyny ja właśnie szukam pomysłu na PROSTE ale NIE KICZOWATE kartki świąteczne i coś znaleźć nie mogę... :-/
Stary 2013-10-16, 12:59   #4497
wikajaga
Zadomowienie

Witam!! U mnie pogoda dzisiaj wyjątkowo parszywa, ponuro i deszczowo.
Martyna piękne śnieżynki, a tak w ogóle to chciałabym zobaczyć twojego psa z gałązkami, obwieszonego bombkami..
Choinka prawdziwa musi być!! Nie ma to jak zapach lasu w domu i wszędobylskie igły wbijające się w tyłek...
A co do ozdób z papieru, to zapytajcie internetu, ja robiłam ze dwa lata temu bombki kudusama, strasznie pracochłonne, trzeba mieć sprytne paluszki ale warto się pomęczyć bo są ładne. Miałam jeczsze chęć na śnieżynki co cię je skleja z pasków papieru zawiniętego w ślimaczki( nie moę sobie przypomnieć jak się nazywa ta metoda).

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

I bomba, chodziło o kartki...
Sprubuj na Kurze domowej, coś powinno być.

Odliczam do kolejnych świąt BN..
wikajaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 12:59   #4498
dariah4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olanna Pokaż wiadomość
Ja wpadłam na ten sam pomysł i po długich wahaniach zostałam w domu.

Można, można. Witamy!

Widziałam w sklepie tę Milkę w choinki, ale kosztowała 3,75 i szkoda mi było kasy. Stwierdziłam, że poczekam na jakąś promocję.
Ja jednak też dzisiaj sobie odpuściłam, a moi koledzy i koleżanki z roku jeszcze przez godzinę muszą się męczyć na wykładzie.

Tak z innej beczki, dziewczyny macie może jakiś sposób na wzmocnienie włosów? Ostatnio więcej mi ich wypada i są takie cienkie i przyklapnięte.

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Dla mnie musi, bo lubię ją ubierać wcześnie i rozbierać późno

No i mam dwa psy, które na pewno będą ją trącać, więc pewnie by mi ją obsypywały ze zdwojoną intensywnością
Dlatego myślę o sztucznej, chociaż trochę mi szkoda
Mój pies uwielbia się kręcić co roku obok choinki. Był taki rok, że szczególnie spodobały mu się bombki, które dotykał łapą żeby się bujały. Ogólnie mam dziwnego psa.
dariah4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 13:12   #4499
noelka93
Raczkowanie

GG do noelka93

Cytat:
Napisane przez wikajaga Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

I bomba, chodziło o kartki...
Sprubuj na Kurze domowej, coś powinno być.
Kura domowa! No tak! Dziękuje!
Stary 2013-10-16, 13:22   #4500
Y a s m i n e
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dariah4 Pokaż wiadomość
Mój pies uwielbia się kręcić co roku obok choinki. Był taki rok, że szczególnie spodobały mu się bombki, które dotykał łapą żeby się bujały. Ogólnie mam dziwnego psa.
Hehe, ja mam taką kotkę, co siada przed gałązkami i tyka nosem, a potem kicha, bo kłuje . Albo siada przed bombkami i właśnie tak je trąca, czasami boksuje, a jak spadnie to już łoooolaboooga, frajda na całego, a ja potem znajduję je gdzieś w butach, w kuchni itp . Ale i tak najlepszą zabawę ma, jak ubieramy choinkę- najpierw przyczajówa, co to za krzaka pachnącego przynieśli, a potem rzuca się jak głupia po ozdobach, tarza się w tasiemkach, rozrzuca wszystko co błyszczące, włazi do katronów i pudełek, kradnie bombki, tasiemki w zęby i rura po mieszkaniu . To chyba najfajniejsza zabawa z kotem . A potem łazi taka, cała w brokacie

W ogóle u mnie- jako że jestem Trollicą Świąteczną- dzień uboerania choinki to święto! Czasem zapraszamy znajomych, obowiązkowo pierniki (a że jestem z Torunia to ich smak jest nie do opisania ), grzaniec z pomarańczą, jakieś jedzonko i co roku mamy taką meega świąteczną imprezę. A potem się zachwycamy dziełem, dopijamy kolejną butelkę grzańca w rytmach znienawidzonego przez rzesze Last Christmas .

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości