|
|
#4801 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar L
Walec po mnie przejechał...
Dobrej nocy wszystkim...
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ale na fragra gadajo że róża gównie , znaczy nie dla mnie, ale chętnie bym niuchła dla pewności, tylko gdzie????? bo to może jednak inna różapo mnie też dwa razy Cytat:
|
|
|
#4804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() otóż włąśnie mam identyczne obawy i nadzieje - jak kiedyś wpadłam w różę, tak teraz mam dosyć, i unikam, jak mogę ![]() tzn od czasu do czasu docenię Chloe, mam Stelle - wszelakie - ale na prawdę z rzadka wyjmuję bo mi sie znudziły najzwyczajniejw świecie, jak zdarta płyta ![]() ale w takim towarzystwie nut miałam nadzieję, że może niezauważalna może inne wezno górę ? wszystko siłą sugestiichcę Obsesiona najta i koniec ale też poczeba mi wcionsz coś nowszego, co nie trąci myszką, nie umniejszając myszkom po krzcinach skarbka dalej mam szyderczy uśmiech na twarzy ![]() branoc all - tyle z siebie jeszcze wykrzesałam Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-16 o 00:13 |
|
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Znad kawy i niechcemisię
|
|
|
|
#4806 |
|
BAN stały
|
jest tak ciemno, że musiałam zapalić światło i świata nie widać przez mgłę ja chcę z powrotem do łóżka
|
|
|
|
#4807 | |
|
|
Cytat:
Czy wczoraj powiedziałam, że przejechał po mnie walec? To było nie do końca prawdziwe; wszystko wskazuje na to, że jeździ po mnie do tej pory... Ja, która na dźwięk budzika, albo nawet tuż przed nim, staję na baczność i bez zwłoki zaczynam nowy dzień, ja... Czuję się właśnie, jak owe zwłoki... Wstawałam prawie 10 minut i nadal nie mam pewności, czy żyję... Zaraz się jakoś rozkręcę, gdyż na sam widok szefa szefowej skoczy mi ciśnienie, ale jeszcze teraz jest ciężko... Miłego!
|
|
#4808 |
|
Piers do przodu
|
Mursz
|
#4809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Misie bardzo podoba na pazurze ), a nie w ciemniastą zieleń, ale ogólnie fajny, dla mnie Cytat:
Mam 2 pytania ![]() 1. Czy któraś z Was ma może kartę płatniczą bez funkcji zbliżeniowej, jeśli tak to w jakim banku i jakie są opłaty za prowadzenie konta itd (najlepiej, żeby nie było żadnych ).2. Czy któraś z Was miała kozaki firmy Lasocki (albo Wasze didy) i czy byłyście zadowolone, chodzi głównie o to czy takie kozaki nie przemakały?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
bry
rozumiem Was z tym niewychodzeniem z łóżka, przy mgle deszczowej pogodzie śpi się i-de-al-nie
|
|
|
|
#4811 | |||
|
Panaroja
|
i spod mgły i innych obrzydliwości pogodowych ![]() nie rup Cytat:
śmierdzi i dusi bardzo spektakularnie ![]() 2.ano najwyższa pora zapaść w sena zimowego a przynajmniej długo spać , nic nie robić i nie wyłazić z chałupy ![]() 3.ni Cytat:
Cytat:
kichajo i tfierdzo że sie duszo nawet najbościejszego zapachu śfiata czyli terpentyny nie lubio 2.na czyimś też , na moim nie ideu do robo
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4812 | |||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
Polly - niech się już nie babra ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Konsultant z mojego banku (Inteligo) zaklinał się, że w ichniej debetówce można wyłączyć możliwość płatności zbliżeniowych, trzeba tylko zadzwonić na infolinię. Nową kartę będę aktywować na dniach, więc dam znać, jak działa to "wyłączenie". (Prowadzenie konta 0 zł, karta 4 zł/m-c, chyba że zrobisz nią zakupy na minimum 100 zł/m-c, wtedy za kartę 0 zł). W ostateczności wsadzę kartę do mikrofali
|
|||||
|
|
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4814 |
|
Mother of Cats
|
Przelewy krajowe w ramach banku, tj. PKO BP, oraz poza bank, w tym do ZUS i US - 0 zł
Przelewy zagramaniczne - płatne (nie wiem ile) Wypłaty z bankomatów PKO BP i BZ WBK - 0 zł Wypłaty z innych bankomatów - 5 zł (chyba że wykupisz usługę "bankomaty bez granic" )
|
|
|
|
#4815 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
hmmmm... różne rzeczy robię... poza chodzeniem do robo, bałaganieniem i nie sprzątaniem i gotowaniem, to czytam, ostatnio "Własny pokój" Virginii Woolf, ale głównie czytam (i oglądam) różne rzeczy w necie żeby się oświecić w kwestiach na które nie mam pojęcia (a muszę przyznać, że duuuuużo tego jest, ostatnio np. szeroko pojęta tematyka finansowa mnie interesuje, tzn. jak działa pieniądz, banki, o inwestycjach trochę, alternatywne waluty np. bitcoin, itp., też o zgrozo teorie spiskowe
), co najmniej dwa wieczory w tygodniu mam zarezerwowane na ćwiczenia i medytację, po dwumiesięcznej przerwie może wrócę na jogę, czasem jakiś film obejrzę, plus dużo rozmyślam....... ogólnie to robię tak, żeby mi było dobrze.zapewne tak Cytat:
--- podpisałam dziś umowę na net kablowy, obym nie dostała zawrotów głowy od prędkości, do tej pory użytkowałam nagminnie rwący się i bardzo wolny internet mobilny... --- a za dwa tygodnie mam usg ócz, na szczęście doczytałam na czym to polega i się już nie boję bo of kors na początku wyobraziłam sobie, że będą mi przytykać sondę bezpośrednio do oka
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można się zachłysnąć po takim przejściu 2. ooo, ciekawe, też tak to w pierwszej chwili sobie zwizualizowałam powodzenia zatem |
|
|
|
|
#4817 |
|
Nindżopesz
|
Popieram
Tylko psuje mi fryzurę ![]() Pomogłabym dobić Bar ale nie mam o czym pisać... Tzn. mam ale komu się chce czytać o moich ciuchowych rozterkach
|
|
|
|
#4818 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4819 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.mgła jest najpiekniejsza kiedy się ją podziwia z cieplutkiego i miłego mieszkanka , z którego nie trzeba wychodzić 3.uuu ,aaaaale będzie jazda ![]() 4.oj Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4820 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zrób miktotomografie, ktora pokaze czy jest ok czy nie-moge poradzic gdzie-koszt 50 zł demtysci zadko zalecają bo nie wiedzą ze w krk mozna zrobic mikrotomo, a całosciowa tomografia paszczy kosztuje nieludzką kase. no i kwestia kosztów reendo ok 2 tys za całość
|
|
|
#4821 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opłat żadnych nie stwierdzono. Konto, przelewy, wypłaty z wszystkich bankomatów z Pl i na świecie darmowe Tylko za kartę trza płacić, chyba 4 czy 5 zł jeśli się nią nie zrobi zakupów za 200 zł w miesiącu ale to się idzie przyzwyczaić żeby się pilnować, ja jeszcze ani razu nie zapłaciłam od kiedy to wprowadzili (a wprowadzili niedawno wcześniej było wsio za darmo) ad 2 ja miałam i sprawowały sie ok, nie przemakały aczkolwiek też szału z trwałością nie było, po 2 sezonach poszły do kosza z powodu zdartej podeszwy i ogólnego zmęczenia Cytat:
Cytat:
zawsze się ożywia dyskusja jak jest o ciuchach ![]() Cytat:
a tu trza wstawać między 6 a 6.30 |
||||
|
|
|
#4822 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Red, a Ty masz konto na tumblrze? Bo dziś trafiłam na kogoś, kto mógłby być Tobą ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4823 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A tu trzeba wstawać między 5 a 5"30
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4824 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale poważnie mówiąc to chwilowo chyba nie mam zagwozdek ciuchowych bo nie mam kasy Teoretyzować nie ma sensu, to zbyt bolesne ![]() Cytat:
Choć takich ludzi pewnie som milijony.Zagadkowo uściślę, że mój nick to "cień" + starodawna forma grzecznościowa w jedynym słusznym języku. |
||
|
|
|
#4825 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4826 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Czyżbyś była najnowszym folołerem? Bo się jakiś właśnie objawił w klimatach kapturowo-mangowych
|
|
|
|
|
#4827 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co prawda nie tam gdzie ja będę robić, bo tam opisu nie ma, ale chyba aż takie barbarzyństwo nie będzie wchodzić w grę. oby. najwyżej ucieknę Cytat:
2. oj tam, można się cieplutko opatulić i wtedy na zewnątrz też jest piękna. 3. nom, zwłaszcza że teraz mam w porywach do pół megabita... he he, a pamiętam jak kiedyś stałe łącze pół megabita to był wypas ![]() 4. nic mi (chyba) tzn. mam jakieś męty i poszłam z tym do okulisty bo mnie zaniepokoiły bo dużo ich, takich wyraźnych kłaczków, i podobno niegroźne ale na wszelki wypadek mam oka prześwietlić co do wstawania, to ja blade świty lubię bo wtedy najlepiej mi się funkcjonuje i myśli, a poza tym jak cicho jest o takiej 5 rano ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4828 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4829 |
|
Nindżopesz
|
Cudnie
Będziemy sobie nawzajem reblogować, serduszkować i spijać z dziubków
|
|
|
|
#4830 | ||
|
|
Mgła zrobiła mi dziś baranka na głowie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nocny Marek ze mnie straszny, życie zaczynam po 22giej, od maleńkości tak miałam...Ale jeśli na konie spóźniłam się choćby 30 sekund, zamiast jazdy miałam bieganie z koniem w ręku, wywalanie gnoju, albo inne tego typu atrakcje. Tzn. w sumie tylko raz biegałam, potem już się nigdy nie spóźniłam... No ale oznaczało to pobudki o 6 rano również w weekendy, bo że do szkoły o 6, to normalne... Więc proszę mi się nie dziwić, że ciągle padnięta chodzę ![]() Idę do tego Tró... Uep mi pęka znowu, muszę iść też do neurologa znowu...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

nie ma dla mnie wytłumaczenia 
gównie
róża
- jak kiedyś wpadłam w różę, tak teraz mam dosyć, i unikam, jak mogę 
), a nie w ciemniastą zieleń, ale ogólnie fajny, dla mnie
)
i spod mgły i innych obrzydliwości pogodowych
gupia jesień, gupia jesień
najwyższa pora zapaść w sena zimowego a przynajmniej długo spać , nic nie robić i nie wyłazić z chałupy