My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20 - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-16, 23:55   #1831
gornek
Zakorzenienie

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Was nadrobic to graniczy z cudem masakra xd
Ale ogarnelam w koncu kamerzyste, mam go z polecenia wiec mam nadzieje, ze sie sprawdzi, zreszta dogadalismy juz, ze bedzie on od 14;30 czyli od blogoslawienstwa i podziekowań dla rodzicow, bo wczesniej nie ma sensu, wystarczy, ze fotograf bedzie od poczatku tzn, od kosmetyczki i fryzejra Mamy mu podac czy chcemy cos konkretnego na filmie czy nie, bo on ma trwac max 3 h, sama nie wiem, na pewno nie chcemy calej mszy z kosciola, a Wy macie jakies konkretne zyczenia co do komaerzysty, czy polegacie po prostu na nim i niech robi co uwaza ?
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 23:57   #1832
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Napewno drogie, ale... sama spróbuję
drogo będzie, a jak sama będziesz chciała robić, to mnóstwo czasu...
ja zamawiałam kartki na 4 śluby i koleżanka mnie kasowała po 10 zł za kartkę wielkości troszkę mniejszej od a5
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 970709_367291490039724_1262751186_n.jpg (53,1 KB, 35 załadowań)
Stary 2013-10-17, 00:02   #1833
basiczek24
Wtajemniczenie

http://www.pieknydzien.com.pl/filmy/...FcJb3godpUIAhQ Zapiszcie się, fajne porady w tych filmikach są Prowadzi małżeństwo kamerzystów. Oczywiście porady za free

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 00:19   #1834
KaMilka4891
Zadomowienie

Kobiałki!!! zakochałam się http://www.youtube.com/watch?v=9wTfa1H_82Y
na pierwszy taniec uważam za idealne
Stary 2013-10-17, 01:40   #1835
wenedka
Zakorzenienie

say-hello, ja dalam juz kolezankom oficjalne zaproszenie, ale same musza sobie ogarnac dojazd do Polski, wiec musze zapraszac ludzi wczesniej.

Znalazlam chyba makijazystke! Przy malowaniu min. 3 osob dojedzie tez do klientki. Zatem ja, mama i moja druhna mamy zalatwiony make up

Sent from my RM-825_eu_euro1_217 using Tapatalk
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 06:52   #1836
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
niektórzy ludzie myślą, że jak człowiek robi wesele na 80-100 osób to śpi na kasie!!! ja pytałam moich znajomych czy chcą wziąć dzieciaki, bo jada do nas prawie 300 km, ale oni stwierdzili, że skoro mogą u nas przekimać za free to zrobią sobie długi weekend bez dzieci (mamy coś w rodzaju pensjonatu i na czas wesela nasi goście mają od czwartku do niedzieli do dyspozycji ), wkopałam moją przyjaciółkę tylko zapraszając jej córkę, ale to dziecko kocham jak własne i poprosiłam młodą, żeby mi kwiatki sypała no i te kwiatki to lepiej idąc do ołtarza sypać czy z powrotem??

a co do barmana, na weselu nr 2 byli, i byl pokaz barmański, który mi się ani trochę nie podobał, malo profesjonalnie, ale może to się wiązało także z kosztami, a drinki średnie, i po co mieszać... uważam, że szkoda kasy u nas będzie stól osobny a na nim whisky, gin, campari (dla mojej mamci ) i jakieś wino, szaleć nie zamierzam, bo na weselu wódka integruje

dzisiaj w kauflandzie byłam i spisałam ceny wódek:
KRUPNIK 17,98
STOCK 22,89
ŻOŁĄDKOWA BIAŁA 17,49
SOPLICA 17,99
nie było wyborowej...

a co do win, pisałyście o Duszy Mnicha to są po 12,99

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

no no, figura jak u modela wygląda bardzo dobrze

co sądzicie o ciasteczkach z wróżbą jako podziękowanie dla gości?
zamówiłam 10 sztuk na próbę, jutro mają się zjawić
Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
Ładnie mu w tym garniaku

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

KaMilka4891 Dzięki za ceny, ciekawe czy w każdym kauflandzie są takie ceny.

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

KaMilka4891 Zdaj relacje o tych ciasteczkach jak już przyjdą.
widząc to co napisała Kamila to napewno nie. Ja wczoraj w Kauflandzie kupowałam wina ( były właśnie w promocji) i Soplica ( patrzyłam bo ją bierzemy na wesele) była po 19,99 w szkoda, bo ta cena Kamilki całkiem atrakcyjna !
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 07:23   #1837
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
cześć

poznanianka1990
ane3kaa
Loczek_brown
Kishlaczkowa
aneczka25057
Ines3037200
swiat_katarzyny
ParisParisienne
karolinuuusia
Linaewen
kasia1201

10 miesiecy do ślubu !

zaciesz jest

---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
dziewczyny które mają wesela 2 dniowe na ponad 100 osób - jaki macie kosztorys? bez sukni i garnituru?
bez sukni i garnituru to tak około 34 tys

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ----------

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
u nas fontanna czekoladowa na weselu kosztuje 100zł nie wiem skąd u Was takie ceny...

świat katarzyny
my liczymy na 100 osób z poprawinami 55 - 60 tys.... a wcale nie mamy żadnych luksusów

byliśmy z tż w Vistuli i za Waszą radą przymierzyliśmy ciemniejszy granatowy garnitur.... i to był strzał w dziesiątkę tż wyglądał o wiele lepiej. zdecydował się na trzy częściowy z kamizelką. cena trochę wyższa, no ale jak chce to niech ma wrzucam fotkę

Super wygląda
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 07:45   #1838
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
byliśmy z tż w Vistuli i za Waszą radą przymierzyliśmy ciemniejszy granatowy garnitur.... i to był strzał w dziesiątkę tż wyglądał o wiele lepiej. zdecydował się na trzy częściowy z kamizelką. cena trochę wyższa, no ale jak chce to niech ma wrzucam fotkę
Nieźle się prezentuje twój TŻ Ciemny zdecydowanie lepszy

Co do kosztorysu to my jeszcze nie robiliśmy... aż się boję
Stary 2013-10-17, 07:57   #1839
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
ale nie dajecie tym koleżankom oficjalnych zaproszeń? tylko tak uprzedzacie, tak? bo ja się zastanawiam jak robić... czy w ogóle coś teraz mówić.. nie ukrywam, że co do niektórych osób nie jestem jeszcze pewna, czy zapraszać (chodzi głównie o kwestie finansowe, najchętniej zaprosiłabym wszystkich znajomych)...
My parę osób już uprzedziliśmy, tak przy okazji rozmowy o ślubie. Oficjalne zaproszenia dajemy 3 miesiące przed weselem, tylko kolega z Anglii dostanie w Boże Narodzenie żeby zdążył zabukować tanio lot.
Mamy też kilka osób którym nic nie mówimy o zaproszeniach, ale zostawiamy ich na "czarną godzinę", gdyby sporo osób nam odmówiło. Często goście odmawiają już przy dawaniu zaproszeń. Wtedy dodrukujemy kilka dla znajomych i im wręczymy.

Twój TŻ super wygląda w tym garniturze!

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 08:07   #1840
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
a jeśli chodzi o włosy to ja planuję coś takiego jak na fotkach. ogólnie warunki są dwa : 1. grzywka na bok 2. luźne, romantyczne upięcie bez tony lakieru i efektu mokrej włoszki
Pierwsza fryzura jest cudowna

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Was nadrobic to graniczy z cudem masakra xd
Ale ogarnelam w koncu kamerzyste, mam go z polecenia wiec mam nadzieje, ze sie sprawdzi, zreszta dogadalismy juz, ze bedzie on od 14;30 czyli od blogoslawienstwa i podziekowań dla rodzicow, bo wczesniej nie ma sensu, wystarczy, ze fotograf bedzie od poczatku tzn, od kosmetyczki i fryzejra Mamy mu podac czy chcemy cos konkretnego na filmie czy nie, bo on ma trwac max 3 h, sama nie wiem, na pewno nie chcemy calej mszy z kosciola, a Wy macie jakies konkretne zyczenia co do komaerzysty, czy polegacie po prostu na nim i niech robi co uwaza ?
Mój kamerzysta się uparł, że musi być już od 13 (ślub o 15) bo musi nakręcić jak najwięcej + w cenie robi nam plener. Oczywiście nie chciałam żadnych udziwień, ale on się uparł, że lepiej będzie mu zrobić materiał z większej liczby ujęć. A co mi tam, niech robi
Ja na pewno będę mieć do niego mnóstwo uwag i zamierzam wszystkie przekazać - w końcu musi być idealnie
On powiedział, że wszystkie uwagi mamy mu podsyłać już wcześniej mailowo.

Cytat:
drogo będzie, a jak sama będziesz chciała robić, to mnóstwo czasu...
ja zamawiałam kartki na 4 śluby i koleżanka mnie kasowała po 10 zł za kartkę wielkości troszkę mniejszej od a5
Bardzo ładna kartka

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
My parę osób już uprzedziliśmy, tak przy okazji rozmowy o ślubie. Oficjalne zaproszenia dajemy 3 miesiące przed weselem, tylko kolega z Anglii dostanie w Boże Narodzenie żeby zdążył zabukować tanio lot.
Mamy też kilka osób którym nic nie mówimy o zaproszeniach, ale zostawiamy ich na "czarną godzinę", gdyby sporo osób nam odmówiło. Często goście odmawiają już przy dawaniu zaproszeń. Wtedy dodrukujemy kilka dla znajomych i im wręczymy.

Twój TŻ super wygląda w tym garniturze!
My zamówienia rozdamy 4 -5 miesięcy wcześniej, a gościom z listy rezerwowej około 2 miesiące wcześniej. Powinno wystarczyć, aby nikogo nie urazić i nie mieć pustej sali

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 08:30   #1841
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny nie wiem czy pamietacie moje dylamaty ze wstazką przy zaproszeniach z amelii.... po zabawie photoshopie wyszło mi takie coś (na tym ostatecznie stanęło. I teraz nie wiem czy mnie tak zachwyca jak myslałam, że będzie....
Kasiu, mi się bardzo podobają te zaproszenia

Cytat:

Świetnie wygląda! Ja również namawiam tż na ciemny granatowy garnitur

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Co do kosztorysu to my jeszcze nie robiliśmy... aż się boję
Ja też jeszcze nie mam kosztorysu Ale z tego co mamy już załatwione to na razie wychodzi nam 30 tys, a jeszcze do tego obrączki, alkohol, tort, zaproszenia, winietki i takie inne... Myślę, że będzie min. 45 tys - wesele na ok 100 osób.

Wczoraj byliśmy u księdza Co prawda nie mają jeszcze kalendarza na 2014 rok, ale ksiądz nas zapisał na karteczce i mamy już zarezerwowany dzień i godzinę
02.08.2014 godz 16:00

Troszkę się stresowaliśmy z tż pójść do proboszcza bo ja go słabo znam i słyszałam różne opinie, ale był bardzo miły i fajnie się z nim rozmawiało Zaliczył nam kurs przedmałżeński zaświadczeniami ze szkoły średniej, więc musimy tylko odbyć 3 spotkania w poradni
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 08:58   #1842
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Mała Czarna sesja narzeczeńska? to super!!
tylko uzależniają od pogody bo chcemy jesienne zdjęcia w ulubionych zakątkach Krakowa bo to tutaj spędziliśmy właściwie cały narzeczenski okres dam ać co z tego wyszło
Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Napewno drogie, ale... sama spróbuję

Super daj znac jak wyjdzie sesja
Dam znać

A co do zaproszeń to jak masz takie zdolności to pewnie ze spróbuj, ja kompletnie nie mam cierpliwości i krew by mnie zalała przy takiej żmudnej robocie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Kasiu, mi się bardzo podobają te zaproszenia

Świetnie wygląda! Ja również namawiam tż na ciemny granatowy garnitur

Ja też jeszcze nie mam kosztorysu Ale z tego co mamy już załatwione to na razie wychodzi nam 30 tys, a jeszcze do tego obrączki, alkohol, tort, zaproszenia, winietki i takie inne... Myślę, że będzie min. 45 tys - wesele na ok 100 osób.

Wczoraj byliśmy u księdza Co prawda nie mają jeszcze kalendarza na 2014 rok, ale ksiądz nas zapisał na karteczce i mamy już zarezerwowany dzień i godzinę
02.08.2014 godz 16:00

Troszkę się stresowaliśmy z tż pójść do proboszcza bo ja go słabo znam i słyszałam różne opinie, ale był bardzo miły i fajnie się z nim rozmawiało Zaliczył nam kurs przedmałżeński zaświadczeniami ze szkoły średniej, więc musi
my tylko odbyć 3 spotkania w poradni
Gratulacje!!

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 09:11   #1843
say-hello
Zakorzenienie

w imieniu tż dziękuję za wszystkie komplementy
Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
tylko uzależniają od pogody bo chcemy jesienne zdjęcia w ulubionych zakątkach Krakowa bo to tutaj spędziliśmy właściwie cały narzeczenski okres dam ać co z tego wyszło
super, nie mogę się doczekać efektów my z tż też chcemy sesję narzeczeńską, ale chyba dopiero na wiosnę. no i zobaczymy jak z kasą
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 09:12   #1844
poznanianka1990
Zakorzenienie

Hej

My mamy ślub na 16, a kamerzysta i fotograf będą u nas o 13.30 (powiedział, ze musi być 2 godziny wcześniej, a o 15.30 musimy wyjechać do kościoła). Będę już po makijażu, więc nie wiem co oni bedą kręcić - chyba jak będę sie przebierać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 09:25   #1845
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Hej

My mamy ślub na 16, a kamerzysta i fotograf będą u nas o 13.30 (powiedział, ze musi być 2 godziny wcześniej, a o 15.30 musimy wyjechać do kościoła). Będę już po makijażu, więc nie wiem co oni bedą kręcić - chyba jak będę sie przebierać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mi Marek tłumaczył, że weźmiesz np błyszczyk i będziesz sobie usta niby malowała Żeby zrobił fotę itd Wiesz, podwiązka, kolczyki Takie szczegóły

Jezuu dziewczyny tak zapylacie że nie daję rady nadrabiać

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 09:26   #1846
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
widziałam poprzednią fotkę w jaśniejszym i zdecydowanie ciemniejszy lepszy, sama chciałabym z TŻ w taki ciemny celować a zamówiliście już? ja to nie wiem czy może na początku 2014 roku się doproszę, żebyśmy poszli coś wybrać...

dziewczyny z Krakowa i Śląska - gdzie kupujecie wódkę? my chyba w sobotę zaczniemy poszukiwania, bo dopiero wtedy mamy razem wolne a i tak sto milionów innych rzeczy do załatwienia no i jutrowieczorem czatuję na zapisy na kurs weekendowy u dominikanów
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 09:26   #1847
alloffkowa
Zakorzenienie

ja nie wiem o której będą u nas, ale wiem że reportaż mamy, wiec przygotowania też będą filmować i fotografować :P
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-10-17, 09:29   #1848
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
widziałam poprzednią fotkę w jaśniejszym i zdecydowanie ciemniejszy lepszy, sama chciałabym z TŻ w taki ciemny celować a zamówiliście już? ja to nie wiem czy może na początku 2014 roku się doproszę, żebyśmy poszli coś wybrać...
dziękuję
jeszcze nie zamówiliśmy, bo jest możliwość uzyskania zniżki 20% jeśli kupi się obrączki w Kruku. jak na razie mamy wybrane w Aparcie, ale chcemy iść jeszcze raz do Kruka i może coś nam się spodoba. Zawsze to zaoszczędzone 300zł
Stary 2013-10-17, 09:33   #1849
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

http://gruper.pl/x.php/1,52468/Produ...f&grid=9373198

Patrzcie jakie śliczne Może komuś się przyda

Razem od 27.06.2008r
Wedding

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 09:34   #1850
karolinuuusia
Zakorzenienie

po nowym roku podobno akcyza na wódkę ma bardzo wzrosnąć, aż o 15%, więc świat Bożego Narodzenia musimy mieć już wódkę ale nie wiemy jaką

Alicja

Edytowane przez karolinuuusia
Czas edycji: 2013-10-17 o 09:40
karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 09:36   #1851
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
http://gruper.pl/x.php/1,52468/Produ...f&grid=9373198

Patrzcie jakie śliczne Może komuś się przyda
piękne, tylko dlaczego białe?
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-10-17, 09:36   #1852
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
My za wszystkim mamy zamiar sie zmiescic w 30 tys
wesele na 70 osob z poprawinami
My jak liczyliśmy to powinniśmy się zmieścić w tej samej kwocie przy weselu na 110 osób.

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Swoją drogą, to nie sądziłam, że na takich targach jest tyle promocji i konkursów, a jest ich sporo z tego co czytam
Moja koleżanka rok temu wygrała na targach suknię ślubną

Cytat:
Świetnie wygląda w tym kolorze i fasonie.

Cytat:
niektórzy ludzie myślą, że jak człowiek robi wesele na 80-100 osób to śpi na kasie!!! ja pytałam moich znajomych czy chcą wziąć dzieciaki, bo jada do nas prawie 300 km, ale oni stwierdzili, że skoro mogą u nas przekimać za free to zrobią sobie długi weekend bez dzieci (mamy coś w rodzaju pensjonatu i na czas wesela nasi goście mają od czwartku do niedzieli do dyspozycji ), wkopałam moją przyjaciółkę tylko zapraszając jej córkę, ale to dziecko kocham jak własne i poprosiłam młodą, żeby mi kwiatki sypała no i te kwiatki to lepiej idąc do ołtarza sypać czy z powrotem??
Mój Tż też ma właśnie dużą rodzinę z którą cały czas utrzymują dobre stosunki więc nie wyobrażam sobie nie zaprosić ich.

Co do kwiatków to wg mnie powinna je sypać jak będzie szła do ołtarza.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 09:37   #1853
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Aaaaa właśnie widzę, że do ślubu zostało 330 dni
I jak tu się nie ekscytować

Razem od 27.06.2008r
Wedding

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 09:43   #1854
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
super ta kamizelka! zawsze byłam przeciwko ale ta wygląda mega nowoczesnie.... na ich stronie mozna sie jej przyjrzeć dokładniej?

Cytat:

co sądzicie o ciasteczkach z wróżbą jako podziękowanie dla gości?
zamówiłam 10 sztuk na próbę, jutro mają się zjawić
niestety ludzie uważają, ze co za różnica jedna osoba (dziecko) w tą czy w tamtą dla mlodych, ale jak takich rodziców jest już 10 to jest różnica! a nikt na kasie nie śpi....

a ciasteczka z wróżbą ma enzunio

ja po ostatnim weselu rezygnuje z podziekować w formie drobnych upominków, 60% zostalo na stołach przygotuje takie tylko dla gości składających życzenia pod kościołem...

Cytat:
ale nie dajecie tym koleżankom oficjalnych zaproszeń? tylko tak uprzedzacie, tak? bo ja się zastanawiam jak robić... czy w ogóle coś teraz mówić.. nie ukrywam, że co do niektórych osób nie jestem jeszcze pewna, czy zapraszać (chodzi głównie o kwestie finansowe, najchętniej zaprosiłabym wszystkich znajomych)...
ja mam straszny problem z zapraszaniem znajomych.
Stwierdziłam, ze nie zapraszam żadnej koleżanki ze studiów bo wiem ze za rok, 2 już kontakt nam sie urwie także nie widze w tym sensu. Ale czy wypada dać im oficjalne zawiadomienie? czy ustnie wystarczy?

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
oj oj ja już współczuje mojemu kamerzyście - mam tyle wizji i wymagań że ja nie wiem jak on sobie poradzi z tym wszystkim
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 09:46   #1855
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
bez sukni i garnituru to tak około 34 tys

wow ! ane3ka jak ty to zrobisz przy cenach Dworku i Zespołu ?
Ja nie wiem ale za jeden dzień wyjdzie nam coś koło 50 i w góre!
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2013-10-17 o 09:53
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 09:48   #1856
Kishlaczkowa
Zadomowienie

malutka155 co u Ciebie? Dawno Cię nie było! Zostajesz z nami...?

say Twój TŻ wygląda modelowo! Ślicznie!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 09:56   #1857
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
super ta kamizelka! zawsze byłam przeciwko ale ta wygląda mega nowoczesnie.... na ich stronie mozna sie jej przyjrzeć dokładniej?

ja mam straszny problem z zapraszaniem znajomych.
Stwierdziłam, ze nie zapraszam żadnej koleżanki ze studiów bo wiem ze za rok, 2 już kontakt nam sie urwie także nie widze w tym sensu. Ale czy wypada dać im oficjalne zawiadomienie? czy ustnie wystarczy?
no właśnie nie mogę znaleźć tego modelu na stronie... to może być ten model http://vistula.pl/garnitury/garnitur-3-cz-,id-61581 , ale w sklepie był o wiele droższy. na zdjęciu też nie widać kamizelki, chociaż w opisie pisze, że trzy częściowy.
mój tż się uparł na kamizelkę, bo wyczytał w internecie, że to o wiele bardziej eleganckie niż sam garnitur chciałby też wyróżnić się trochę z tłumu.

a co do koleżanek z uczelni to ja też mam problem. przyjacielskie stosunki mam z 2 koleżakami i je na pewno zaproszę, mam też 2 bliższe koleżanki które chyba też dostaną zaproszenie. do tego mam kilka koleżanek które po prostu lubię, są bardzo fajnymi dziewczynami ale nie jesteśmy aż tak blisko. i chciałabym je zaprosić na panieński i do kościoła, ale nie chcę im sprawiać przykrości nie zapraszając na wesele... a finansowo nie damy rady jeśli zaprosimy kolejne 10 osób
Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość

say Twój TŻ wygląda modelowo! Ślicznie!

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2013-10-17 o 09:57

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 10:04   #1858
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
no właśnie nie mogę znaleźć tego modelu na stronie... to może być ten model http://vistula.pl/garnitury/garnitur-3-cz-,id-61581 , ale w sklepie był o wiele droższy. na zdjęciu też nie widać kamizelki, chociaż w opisie pisze, że trzy częściowy.
mój tż się uparł na kamizelkę, bo wyczytał w internecie, że to o wiele bardziej eleganckie niż sam garnitur chciałby też wyróżnić się trochę z tłumu.

a co do koleżanek z uczelni to ja też mam problem. przyjacielskie stosunki mam z 2 koleżakami i je na pewno zaproszę, mam też 2 bliższe koleżanki które chyba też dostaną zaproszenie. do tego mam kilka koleżanek które po prostu lubię, są bardzo fajnymi dziewczynami ale nie jesteśmy aż tak blisko. i chciałabym je zaprosić na panieński i do kościoła, ale nie chcę im sprawiać przykrości nie zapraszając na wesele... a finansowo nie damy rady jeśli zaprosimy kolejne 10 osób

czy to taka kamizelka jak tu?
http://vistula.pl/garnitury/garnitur-3-cz-,id-61584
nawet mi sie podoba! gdy sie okaże że Tż bardzo źle jest w muszce to zdecydujemy sie na takie rozwiązanie

no ja samych koleżanke z gimnazjum mam 5, plus ich ososby towarzyszące, potem sie pozbierało znajomych z innych okoliczności i wyszlo mi 20 samych moich znajomych, plus musiałabym zaprosić 5 osób ze studiów a to kolejna dycha... czyli 2500 tysiąca
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 10:10   #1859
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
czy to taka kamizelka jak tu?
http://vistula.pl/garnitury/garnitur-3-cz-,id-61584
nawet mi sie podoba! gdy sie okaże że Tż bardzo źle jest w muszce to zdecydujemy sie na takie rozwiązanie

no ja samych koleżanke z gimnazjum mam 5, plus ich ososby towarzyszące, potem sie pozbierało znajomych z innych okoliczności i wyszlo mi 20 samych moich znajomych, plus musiałabym zaprosić 5 osób ze studiów a to kolejna dycha... czyli 2500 tysiąca
tak, to dokładnie ten krój!

u nas też sporo znajomych będzie łącznie, ale w sumie z tego się cieszymy, bo to bardzo fajni, zabawowi ludzie poza tym często są nam bliżsi niż ktoś z rodziny
Stary 2013-10-17, 10:11   #1860
enzunio
BAN stały

U nas naszych znajomych będzie 20. Już z osobami tow.

Kurcze dostałam wycenę od dość sensownego cenowo barmana i koszt dojazdu to 400 zł, wiedziałam, że tak będzie...
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości