My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-16, 16:00   #1741
no_doubt
Wtajemniczenie

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Wg mnie loki na ślub to kiepski pomysł. Ale mi pomysł podrzuciłyscie - zrobię sobie loki na sesję A na ślub jakieś loczki, ale spięte.
Co do loków to tak jak dziewczny uważam, że jako PM to raczej w formie upiętej i ja tak planuję zrobić Mój kamerzysta i fotograf w jednym powiedział, że on sam dziewcznom sugeruje na plener włosy rozpuszczone. Podobno więcej można z nimi zrobić: D Ja sceptycznie podchodziłam do tego, bo nie chciałam, by fryzura z wesela za dużo nie odbiegała od plenerowej. Z czasem jednak zmieniłam zdanie i sama będę miała rozpuszczone, pofalowane Co do wspomnianego spamu przepraszam i obiecuję poprawę

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 16:01   #1742
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Wam godz. 17. w Kościele. Nas ktoś uprzedził 2 LATA przed datą ślubu. Nie sądziłam, że aż z takim wyprzedzeniem ludzie bukują już daty. Zawsze marzyłam o 17., a tu wyszło jak wyszło.
Sale macie super. Mam takie pytanie: czy wystrój sali macie w cenie czy oddzielnie we własnym zakresie płacicie?
Hehe my chcialeismy na 16:00 bo marzyły mi sie zdjecia pod kosciolem (jest cudowny z zewnatrz i ta kostka brukowa) ale nie dalo rady wiec zostala nam 17, bedzie juz ciemno jak wyjdziemy
Dekoracje sa w cenie (kwiety rowniez)

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Bardzo ładna sala! z łososiowymi dekoracjami będzie mega elegancko. Planujecie zostawić takie błyszczące jak te fioletowe czy raczej coś bardziej matowego ?
Dziekuje bardzo na szczescie nie droga...
Beda błyszczace ale bardzo ladne akurat bylismy na sali w sobote jak szykowali wystroj na wesele i bardzo mi sie spodobał losos. W ofercie maja jeszcze : fiolet (ten co na zdjeciach), czerwien i zielen...

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
U mnie też tak samo wiekowo, tyle, że poznaliśmy się 4 lata temu

Wymieniam się

Bloguje

Edytowane przez mmona24
Czas edycji: 2013-10-16 o 18:29
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 16:01   #1743
swiat_katarzyny
Zadomowienie

dziewczyny które mają wesela 2 dniowe na ponad 100 osób - jaki macie kosztorys? bez sukni i garnituru?
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 16:17   #1744
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
dziewczyny które mają wesela 2 dniowe na ponad 100 osób - jaki macie kosztorys? bez sukni i garnituru?
my za samą salę, foto, video, zespół i wódkę mamy 43 tys a gdzie reszta...

u nas ślub o godzinie 18 a słońce w maju będzie zaczynać zachodzić o 19:11 czyli akurat jak będziemy wychodzić z kościoła
teraz w sb idę na ślub też na 18

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2013-10-16 o 16:19
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 16:29   #1745
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
45 tys wszystko, bez sukni i garniaka 40 tys zł

Sala+dekoracje+ ciasto+owoce+tort+napoje+ alkohol za dwa dni na 100 osób = 26 tys zł
(oczywiście w menu jest tylko jedzenie i owoce, pozostałe składowe doliczyłam i wyszła suma 26 tys zł)

Na naszym weselu nie będzie żadnych atrakcji typu wiejski stół, płonące świniaki, fontanny czekoladowe czy barman. Dekoratorka nie będzie dekorowała sali. Będzie jedynie barek samoobsługowy, świeczniki, żywe kwiaty w wazonach i bukiet prezydialny.
Gdybyśmy chcieli dodatkowe bajery, o których wspomniałam, wesele nie zamknęłoby się nawet w 50 tys zł.
Mamy zamiar ze wszystkim zmieścić się w 45 tys zł i jesteśmy na dobrej drodze

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-10-16 o 16:52
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 16:38   #1746
enzunio
BAN stały

swiat_katarzyny ja już nie liczę, za samą salę bez ustrojenia na 120 osób będzie 27 tysięcy...

edit: nie mam w menu wódki i napoi i tortu

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2013-10-16 o 16:41
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 16:55   #1747
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
my za samą salę, foto, video, zespół i wódkę mamy 43 tys a gdzie reszta...

u nas ślub o godzinie 18 a słońce w maju będzie zaczynać zachodzić o 19:11 czyli akurat jak będziemy wychodzić z kościoła
teraz w sb idę na ślub też na 18
my za sama sale liczymy 42 tys z poprawinami. + foto i video mamy za free, tyle ze napewno sie coś i tak zaplaci, bo za free to ja nie chce. do tego wódke juz kupilismy za 4200. a pozatym to nic nie mamy jeszcze

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-10-16, 17:10   #1748
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Dziewczyny siedzę i przeglądam ślubne fryzury i mam mętlik w głowie podobają mi się hollywoodzkie loki
Rozpuszczone loki / fale wyglądają fajnie, ale dokładnie - są totalnie niepraktyczne i nie zawsze pasują. Warkocz, francuz nawet ten bardziej ozdobny też nie pasuje PM moim zdaniem. Klasyczny kok - to jest to

Cytat:
dziewczyny nie wiem czy pamietacie moje dylamaty ze wstazką przy zaproszeniach z amelii.... po zabawie photoshopie wyszło mi takie coś (na tym ostatecznie stanęło. I teraz nie wiem czy mnie tak zachwyca jak myslałam, że będzie....
Mi się podobają i są podobne do tych, które pokazywałaś wcześniej

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość

o, a ja bede meic na 90% rozpuszczone loki. wiem że to kiepski pomysł, ale ja sie nie cierpie w związanych/upiętych włosach. najlepiej mi w rozpuszczonych, i mój Tż też uwaza ze rozpuszczone loki to idealna fryzura. a na ślubie chce sie czuc komfortowo, wiec spiete wlosy odpadają..
Właśnie mój też najchętniej by mnie widział w rozpuszczonych, jak czeszę koka to mówi, ze to cebula hahaha a mi tak najwygodniej. Na ślub liczę, że ta cebula będzie wyjątkowa i on będzie zachwycony

Cytat:
Ja już nie liczę. Chcemy się zamknąć w 50, ale pomału zaczynam wątpić czy to się uda ...
Za każdym razem jak chcemy na czymś przyoszczędzić to urzeka nas coś innego, dwa razy droższego i założę się, że to samo będzie z suknią ..

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
swiat_katarzyny ja już nie liczę, za samą salę bez ustrojenia na 120 osób będzie 27 tysięcy...

Uuuu dużo... ale na pewno będziesz miała salę po królewsku

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 17:14   #1749
enzunio
BAN stały

mojakaren no właśnie nie... mamy mocno średnie menu, jedyne na co się szarpnęliśmy to dzik za 14 zł/os

nawet dania po północy dodatkowego nie bierzemy chyba bo to 10 zł/os

ech... a myślałam, że jak będę robiła poza Trójmiastem to będzie tanio...

No ale nic... właśnie wymyśliłam, że chcę BARMANA. Najtańszy jaki znalazłam bierze 1999 zł! Bez wódki. Da się to załatwić taniej??
Stary 2013-10-16, 17:25   #1750
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie podobnie wychodzi sala i też 120 os.
i to jest atrakcyjna cena ( pow 100 os zniżka) bo niektóre sobie liczą 220 zł wesele+80 poprawiny w sumie 300 zł za talerzyk
ja mam w cenie ciasta(ale i tak dokładamy swoje), owoce, napoje. Szampan,alko,tort my zapewniamy..

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
my za sama sale liczymy 42 tys z poprawinami. + foto i video mamy za free, tyle ze napewno sie coś i tak zaplaci, bo za free to ja nie chce. do tego wódke juz kupilismy za 4200. a pozatym to nic nie mamy jeszcze
my też nic..

edit: Enzunio 1999 zł za barmana bez alko to dużo ja znalazłam za 1300 zł, TŻ mówi, że alkohole z 700 zł

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2013-10-16 o 17:26
Stary 2013-10-16, 17:28   #1751
enzunio
BAN stały

Cytat:
u mnie podobnie wychodzi sala i też 120 os.
i to jest atrakcyjna cena ( pow 100 os zniżka) bo niektóre sobie liczą 220 zł wesele+80 poprawiny w sumie 300 zł za talerzyk
ja mam w cenie ciasta(ale i tak dokładamy swoje), owoce, napoje. Szampan,alko,tort my zapewniamy..

edit: Enzunio 1999 zł za barmana bez alko to dużo ja znalazłam za 1300 zł, TŻ mówi, że alkohole z 700 zł
Dokładnie, moja kuzynka robiła we wrześniu wesele na totalnym zadupiu i fakt, że jedzenia było baaardzo dużo, jeszcze w życiu tyle jedzenia nie widziałam, ale to żaden hotel, zwykła restauracja i 220 zł/os płaciła...

Ale to tylko bez wódki, inne alkohole on ma już we własnym zakresie
Stary 2013-10-16, 17:29   #1752
mojakaren
Zakorzenienie

enzunio kurde to dziwnie bo faktycznie poza miastem powinno być taniej już. Powiem Ci, że my w cenie mamy nawet pieczony udziec, który wjeżdża na salę i pali się

Dzik to będzie duża atrakcja! A on będzie taki w całości położony z jakimś jabłkiem w paszczy czy cuś? :P
I cena barmana to też kosmos !! Nie dałabym tyle - bez przesady, co on będzie ze złota ;/

A masz gdzieś zdjęcia sali? Bo nie kojarzę

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2013-10-16, 17:35   #1753
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, moja kuzynka robiła we wrześniu wesele na totalnym zadupiu i fakt, że jedzenia było baaardzo dużo, jeszcze w życiu tyle jedzenia nie widziałam, ale to żaden hotel, zwykła restauracja i 220 zł/os płaciła...

Ale to tylko bez wódki, inne alkohole on ma już we własnym zakresie
masakra z tymi cenami

aaa to może nie tak źle z tym barmanem, a ciekawe ile wódki wyliczy
Stary 2013-10-16, 17:36   #1754
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

My za wszystkim mamy zamiar sie zmiescic w 30 tys
wesele na 70 osob z poprawinami

Wymieniam się

Bloguje
Stary 2013-10-16, 17:39   #1755
no_doubt
Wtajemniczenie

enzunio przepraszam nie pamiętam z jakiego regionu Polski jesteś, ale sprawdź http://czarybary.pl/ w moim regionie wszyscy ich brali i byli baaardzo zadowoleni, na mój ślub są niestety zajęci wysyłałam do nich zapytanie to wycenili na 1100, w tym mobilny swój bar, szkło i ozdoby typu słomki, parasolki.

madzixx88 nie chcę Was rozczarować, ale 700 zł alkohole to nie wiem, czy się wyrobicie. Moi znajomi robili wesele na 143 os. to alkohole ich wyniosły ponad ok 1700 zł, jeszcze konkretnie nie zliczyli. W sumie to zależy jaki pakiet drinkowy się sobie zamarzy na wesele

Stary 2013-10-16, 17:41   #1756
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

a wiecie moze jakie sa ceny za fontanny?? tak mniej wiecej zalezy mi na fontannie z drinkiem (czekolada jest dla mnie za bardzo oklepana...)
wybiore sie w przyszlym roku na targi slubne to moze uda mi sie upolowac jakas znizke dziewczyny jak macie mozliwosc w swoich miastach to polecam! moja kumpela w tamtym roku wygrała na targach znizke 1000zł na suknie ślubna i wynegocjowala dobre ceny z barmanem

Wymieniam się

Bloguje
Stary 2013-10-16, 17:42   #1757
enzunio
BAN stały

Cytat:
enzunio przepraszam nie pamiętam z jakiego regionu Polski jesteś, ale sprawdź http://czarybary.pl/ w moim regionie wszyscy ich brali i byli baaardzo zadowoleni, na mój ślub są niestety zajęci wysyłałam do nich zapytanie to wycenili na 1100, w tym mobilny swój bar, szkło i ozdoby typu słomki, parasolki.
Kurcze, ja jestem z Trójmiasta, drugie tyle za transport by wzięli...
Stary 2013-10-16, 17:49   #1758
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:

madzixx88 nie chcę Was rozczarować, ale 700 zł alkohole to nie wiem, czy się wyrobicie. Moi znajomi robili wesele na 143 os. to alkohole ich wyniosły ponad ok 1700 zł, jeszcze konkretnie nie zliczyli. W sumie to zależy jaki pakiet drinkowy się sobie zamarzy na wesele
1700? "drobna różnica" Tż tak na szybko liczył, może źle
właściwie to najpierw myśleliśmy nad drink stations ale ostatnio znowu zaczęłam myśleć nad barmanem..

Stary 2013-10-16, 17:52   #1759
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
Ja mam taki sam budżet przy 80 gościach ale u nas na szczęście ceny sal są niższe - z poprawinami płacimy 160 zł od osoby.

Cytat:
a wiecie moze jakie sa ceny za fontanny?? tak mniej wiecej zalezy mi na fontannie z drinkiem (czekolada jest dla mnie za bardzo oklepana...)
U nas fontanna jest za 5 zł od osoby, ale nie wiem, czy ta alkoholowa też. Zastanawiałam się trochę nad czekoladową, bo kocham czekoladę, ale doszłam do wniosku, że to zbędny wydatek i pewnie cała bym się nią uciapała.
Alkoholowa z kolei wygląda moim zdaniem fatalnie - mają taką:

Stary 2013-10-16, 17:54   #1760
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
1700? "drobna różnica" Tż tak na szybko liczył, może źle
właściwie to najpierw myśleliśmy nad drink stations ale ostatnio znowu zaczęłam myśleć nad barmanem..
Oni dostali listę od barmana i kupowali według niej. Wiem, że sporo likierów im zostało, sosów tabasco, soków do drinków, więc takie rzeczy od razu mogę powiedzieć, że można ograniczyć. Liczba alkoholi zależy od rodzajów drinków jakie chcecie zaserwować gościom na weselu

enzunio przykro mi. Na pewno będą w Twojej okolicy organizowane targi ślubne, więc będzie okazja jeszcze na kogoś się zdecydować.

Swoją drogą, to nie sądziłam, że na takich targach jest tyle promocji i konkursów, a jest ich sporo z tego co czytam

Stary 2013-10-16, 17:56   #1761
madzixx88
Zakorzenienie

ta fontanna alkoholowa jest mało higieniczna moim zdaniem przecież alkohol jest w niej w ciągłym obiegu a jak goście będą podsuwać swoją "używaną" szklankę to się będzie wszystko mieszać jedynym wyjściem było by używanie co chwilę nowej szklanki, ale na to raczej nie ma co liczyć
Stary 2013-10-16, 17:58   #1762
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
wybiore sie w przyszlym roku na targi slubne to moze uda mi sie upolowac jakas znizke dziewczyny jak macie mozliwosc w swoich miastach to polecam! moja kumpela w tamtym roku wygrała na targach znizke 1000zł na suknie ślubna i wynegocjowala dobre ceny z barmanem
Fontanna alkoholowa jest około dwukrotnie tańsza!! Za czekoladową wychodzi około 1000zł - moim zdaniem to mega drogo. Ale faktycznie alkoholowa wygląda dużo mniej efektownie ;( ja nie będę się bawić w fontanny - zbędny dodatek moim zdaniem, dużo kombinowania i w sumie nawet nie mamy miejsca na takie cuś

Ja wybieram się na targi w Krakowie Polecam Krakowiankom - połowa listopada już nie mogę się doczekać

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2013-10-16, 18:04   #1763
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Fontanna alkoholowa jest około dwukrotnie tańsza!! Za czekoladową wychodzi około 1000zł - moim zdaniem to mega drogo. Ale faktycznie alkoholowa wygląda dużo mniej efektownie ;( ja nie będę się bawić w fontanny - zbędny dodatek moim zdaniem, dużo kombinowania i w sumie nawet nie mamy miejsca na takie cuś

Ja wybieram się na targi w Krakowie Polecam Krakowiankom - połowa listopada już nie mogę się doczekać
zazdroszczę, że już w listopadzie !
u nas dopiero 12-13 stycznia
Stary 2013-10-16, 18:07   #1764
asiulek8
Wtajemniczenie

enzunio ja znalazłam barmana za niecałe 2000, w tym alkohol na wesele na 140 os, tak mi niby wycenił. Do tego jeszcze po weselu rozlicza się z zamkniętych butelek, które on zabiera i zwraca do hurtowni. Oferta obejmowała jakieś 12 drinków o ile dobrze pamiętam.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 18:13   #1765
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
A jakie masz włosy? Jeżeli podatne to powinno się utrzymać do przez ślub i początek wesela a potem najwyżej lekko popodpinasz wsuwkami i będziesz mieć taki lekki kok. Chyba że masz włosy niepodatne na stylizacje i faktyczne lepiej kok albo taka zwarta fryzura.

Tak nawiasem to do skomplikowanych polecam puder tafta. Usztywnia włosy , ułatwia ułożenie fryzury , ja się czesałam nim na spektakle i nigdy nic się nie ruszyło w koku, a przede wszystkim nie kruszy się jak lakier przy mocnym nałożeniu. To tak gdyby któraś sama czesała się np. na sesje po ślubie

Ja polecam w ogóle dziewczyny popytać swojej fryzjerki o możliwość zakupienia u niej lakieru do włosów. moja sprzedaje w cenie hurtowej po 30 zł duży lakier 500 ml profesjonalny fryzjerski
Cytat:
u mnie czekoladowa fontanna to 13 zł/ osobe ( minimum 30 porcji) ale nie bierzemy
zrezygnowaliśmy też z wiejskiego stołu...
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 18:20   #1766
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Ja mam taki sam budżet przy 80 gościach ale u nas na szczęście ceny sal są niższe - z poprawinami płacimy 160 zł od osoby.
Ja tez płace 160 od os
Moze rzeczywiscie daruje sobie fontanny...
Na razie z atrakcji mamy ta skrzypaczke w kosciele (mama zalatwila), pozniej wujek zalatwil nam golebie ( do ktorych w ogole nie jestem przekonana), pozniej w drodze na sale mamy eskorte moj narzeczony jest mundurowym a ok polnocy kolezanka z ekipa zrobi "fireshow"
Wszystkie atrakcje po znajomosci i za pol ceny albo za darmo
Moze starczy tych wrazen jak na jeden wieczor...

a u mnie targi dopiero w lutym

Wymieniam się

Bloguje

Edytowane przez mmona24
Czas edycji: 2013-10-16 o 18:25
Stary 2013-10-16, 18:21   #1767
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurde, ale zazdroszczę! My mamy wesele bez poprawin też na ok. 70 osób i chyba ledwo zmieścimy się w tej kwocie, a nie wydziwiamy za bardzo i tniemy po kosztach, gdzie się da....

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Ja już pisałam, że targi to nie na moje nerwy (a już na pewno nie na nerwy TŻ), poza tym w zasadzie wszystko, co najważniejsze, mamy załatwione, więc odpuszczę
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 18:26   #1768
enzunio
BAN stały

mojakaren nie wiem w jakiej formie jest dziczek, bo nigdy nie jadłam i nie widziałam, miałam do wyboru prosiaczka, indyka, strusia, sarnę albo dzika i chciałam indyka albo dzika, ale na ostatnich dwóch weselach był indyk, więc postawiłam na dzika wysłałam Ci pw

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
enzunio ja znalazłam barmana za niecałe 2000, w tym alkohol na wesele na 140 os, tak mi niby wycenił. Do tego jeszcze po weselu rozlicza się z zamkniętych butelek, które on zabiera i zwraca do hurtowni. Oferta obejmowała jakieś 12 drinków o ile dobrze pamiętam.
dasz namiar?

Cytat:
masakra z tymi cenami

aaa to może nie tak źle z tym barmanem, a ciekawe ile wódki wyliczy

Cytat:
Oni dostali listę od barmana i kupowali według niej. Wiem, że sporo likierów im zostało, sosów tabasco, soków do drinków, więc takie rzeczy od razu mogę powiedzieć, że można ograniczyć. Liczba alkoholi zależy od rodzajów drinków jakie chcecie zaserwować gościom na weselu

enzunio przykro mi. Na pewno będą w Twojej okolicy organizowane targi ślubne, więc będzie okazja jeszcze na kogoś się zdecydować.

Swoją drogą, to nie sądziłam, że na takich targach jest tyle promocji i konkursów, a jest ich sporo z tego co czytam
Mam jeszcze jedną opcję - bez niczego oprócz szkła, rurek itp, czyli wszystkie syropy, owoce, alkohole musiałabym kupić sama i wtedy 130 zł / h i nie trzeba brać na cała noc. Ale nie wiem czy to dobra oferta?
Stary 2013-10-16, 18:33   #1769
no_doubt
Wtajemniczenie

enzunio na tych weselach, gdzie ja byłam barman był od przyjazdu pary młodej do mniej więcej godz. 2. i to jest takie minimum według mnie. Czyli mniej więcej od 18. do 2. wyniosłoby 1170 zł. Sama wtedy decydujesz ile alkoholu kupić
Ja swojemu płacę 900 zł (za dwie osoby) + 100 zł za suchy lód , oczywiście + alkohole wg jego listy (której jeszcze nie mam, ale to szczegół )

A jaka jest opcja barmana z alkoholem?

Edytowane przez no_doubt
Czas edycji: 2013-10-16 o 18:34
Stary 2013-10-16, 18:34   #1770
asiulek8
Wtajemniczenie

enzunio podam może strony( barmannawesela.com ,http://www.cocktailspace.pl )ewentualnie mogę Ci na maila wysłać dokładne oferty, które od nich dostałam

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016

Edytowane przez asiulek8
Czas edycji: 2013-10-16 o 18:37
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości