|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!
Cytat:
w małych drogeriach i przez internet |
|
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
edyta pisalam w kontekście motywujacych fotek, że te figury są nieosiągalne często i nie ma się co dolowac, patrząc na nie, bo nawet wazac 43 kg nie miałam smyklych lydek, bo są bardziej rozwinięte miesniowo i nigdy nie spadają poniżej 35 cm w obwodzie. takie same łydki miałam pryz wadze 43 i 10 czy 12 cm więcej, taka moja uroda.
|
#3573 |
|
Raczkowanie
|
Edyta wiesz, że w końcu przegapiłam ten reportaż
Przyjechały zakupy z tesco, także jak wparowałam do kuchni to wyszłam z niej jak już się reportaż skończył:PTwój TŻ nie ma serca, że Cię zaciąga na pizzę na diecie! (Ja co prawda ze swoim jadłam pizzę w niedzielę:P Ale on nie wie, że aż tak się przejmuję tą dietą, dziwi się że ciągle robie tak dietetyczne dania) A poszłaś na fitness?Ja właśnie zjadłam za duży obiad Ale cały dzień takie małe porcje jadłam, że mogłam w siebie zmieścić podwójny obiad. W ogóle dziś parę ciastek zjadłam, ale piekłam je rano i ciągle ze sobą nosiłam,żeby poczęstować mamę, koleżanki, TŻ, także sama też podjadałam (ale w porach posiłków). A same ciasteczka bez żadnego tłuszczu, owsiane na bananach, słodzone miodem i cukrem brązowym. Przed chwilką był makaron ze szpinakiem i omlet z kalafiora, twarogu i cebulki, ale przeeogroomny Noi jak ja mam taka obżarta teraz iśc na fitness:P
Edytowane przez Karolinka180 Czas edycji: 2013-10-16 o 19:15 |
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, wreszcie mam chwilę czasu, ale w sumie to nie bardzo mam się czym chwalić. Średnio mi idzie ostatnio, jestem zarobiona, zdarza się, że jem co popadnie. Chociaż dziś było całkiem nieźle - ilościowo i jakościowo. Jutro też się postaram.
|
|
|
|
#3575 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie jedzeniowo mogło być lepiej, bo zjadłam dużego smażonego fileta z kurczaka. I tak mi się strasznie ćwiczyć nie chciało, ale się przemogłam i zaliczyłam skalpel. Dzisiaj mam jakiś zły dzień, jestem na zmianę wściekła, na zmianę smutna i przybita. Chyba @ mnie za moment przywita
![]() bingos żeby jutro też bylo dietetycznie. JA też się postaram, chociaż siedzę od 8 do 18 na uczelni edyta508 chodzisz do solarium regularnie? ja nigdy nie byłam, a martwi mnie już, że opalenizna z Bułgarii prawie całkowicie zeszła
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
|
#3577 |
|
Konto usunięte
|
dostaniesz wielkiego kopaaa!
ale mów co u Ciebie, jak studia, nowe miasto, jak z dietą? |
|
|
|
#3578 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3579 |
|
Wtajemniczenie
|
Bee no nareszcie jesteeeeeeśś !!
Tylko spróbuj znowu nam zniknąć, masz się nam tu teraz udzielać podwójnie
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że mi się uda. I Tobie również (współczuję całego dnia na uczelni, znam ten ból )No i za skalpel.O ludzie, kogo ja widzę! Lepiej powiedz, gdzie podziewałas się tak długo?
|
|
|
|
|
#3581 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
no to tak, od niecałych 3 tygodni mieszkam już we Wrocławiu, miasto super pierwszy tydzień tutaj był kompletną porażką. tzn. było super, co chwilę jakieś imprezy, integracje itp., ale wiązało się to oczywiście z codziennym piciem i to często w większych ilościach, a do tego oczywiście jakie nocne żarcie, zresztą nie tylko nocne w ogóle wtedy nie ćwiczyłam, ale za to bardzo dużo chodziłam, więc chociaż tyle dobrego. no i po takim tygodniu totalnej rozpusty, znowu zaczęłam się źle czuć, czułam się spuchnięta i ociężała, ciągle miałam doły i te sprawy, no i stwierdziłam, że już tak dobrze mi szło, że nie mogę tego znowu zawalić i od tego czasu, czyli już od prawie dwóch tygodni znowu mam bezgrzeszną dietę i ćwiczę codziennie ciasta z kuchni już nie ruszam, chociaż regularnie się tam pojawia![]() studia mi się podobają, jestem bardzo zadowolona i coś czuję, że to było dobra decyzja. współlokatorzy też naprawdę fajni (a obawiałam się tego, bo mieszkam w 7 osób ), ludzie w grupie też w miarę, więc ogólnie czuję się całkiem szczęśliwa, jakie to dziwne uczucie![]() no i tak na koniec jeszcze napiszę, że nie mam zamiaru już Wam znikać, będę się udzielać, pisać, żalić, chwalić, narzekać, aż będziecie miały mnie dość!
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
beann super, że wrocilas i
za to ,że wzielas się w garść i wrocilas do dietkowania oraz ćwiczeńdieta I sniadanie jaglanka na mleku z migdalami II śniadanie 3 kanaoki z serkiem białym, salata i pomdorem obiad slatka z brązowego makaronu, tunczyka, selera naciowego, jogo naturalnego podiweczorek kawałek serka korycinskiego, pomidor kolacja serek bieluch naturalny, ogórki ćwiczenia 1:15 tańca
|
#3584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Coś Ty, jak mogłybyśmy zapomnieć o naszej głównej motywacji i guru diety i ćwiczeń!! ![]() Super, ze Ci się układa, fajni ludzie na kierunku i współlokatorzy to podstawa! Na imprezy musi być też czas, więc miałaś prawo sobie trochę odpuścić diety. Ale wielkie brawo, za to że znowu tak dzielnie się wszelkich grzeszków wystrzegasz.No dobrze, pamiętaj, że się zobowiązałaś. Nie pozwól nam więcej się zastanawiać gdzie się podziewasz Zaraz lecę spać, bo jutro ciężko-nudny dzień na wykładach. Odezwę się wieczorkiem. Miłego jutro laski
|
|
#3585 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak, byłam na fitnessie. Ty też byłaś z tego co czytam, no to chwali się Cytat:
za inne dobre dniCytat:
nic strasznego, a przy takich pogodach humor się poprawia trochę od ciepełka. Cytat:
ale ja bym nie dała rady mając w domu kogoś kto piecze często pyszności ![]() no mamy nadzieję porobiłam matematykę, zamówiłam książki z biblioteki i uciekam do spania chociaż jakoś mi się nie chce ale rano trzeba wstać znów więc miłej nocki
|
|||||
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
wazylam tyle na początku studiów, gdy nie umialam tak zorganizwoac czasu, żeby codziennie zjeść obiad. potem miałam problem z przytyciem, bo wszysczy mi mówili, że za chuda jestem.
|
#3587 |
|
Raczkowanie
|
na silowni pobieglam sobie 20minut, troche ćwiczeń na drabince i stretching. upocilam sie jak swinia
wrocilam o 23.00 i od razu obiad dla TZ robilam i padam z nóg. jutro na wykladach bede sie nudzic to Was poczytam i melduje ze zapomnialam.o przysiadach pompki byly na silce a dopiero teraz w lozku przypomnialam sobie o przysiadach a juz nie mam sily. jutro zrobie karniaki![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam koleżankę, która jest chuda jak patyk i nie może przytyć. nawet była w szpitalu z tego powodu kilka razy i nic nie znaleźli. a je normalnie, nawet dużo. albo tylko tak mówi ![]() Cytat:
![]() tylko o karniakach nie zapomnij, karcia da Ci lanie! ![]() Chodakowska znowu wydała książkę, no taki bardziej kalendarz diety. widziałyście? nie mówiąc o samym kalendarzu na ściane. sama muszę kupić jakiś ale chyba bym nie chciała żeby wisiała u mnie cały rok
Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2013-10-17 o 06:45 |
||
|
|
|
#3589 | |
|
Zadomowienie
|
Bee ze wstydem mowie ale ciesze sie ze nagrzeszylas bo juz mi osobiscie bylo glupio ze tak sie trzymasz bez odskoczni w postaci ciacha czyy czegos niezdrowego. moge teraz odetchnac z ulga
![]() tarcia jakpatrze na twoje menu to ja jednak zacofana jestem. czesto polowy potraw nie znam Cytat:
karcia a ja mylalam ze ty taka lagodna ![]() dobra dziewczyny. wczoraj zazylam ostatni antybiotyk, dzis ide do lekarza do kontroli i dzis wracam do cwiczen sniadanie- musli z jogurtem obiad- schab gotowany, kartofle i kalafior kolacja- ? moze jajo w sosie chrzanowym- musze wpierw sprawdzic czy mam jaja ---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ---------- edyta ja wlasnie sie zastanawiam nad kupnem jej ksiazki ale tej pierwszej. ostatnio mialam okazje ale glupia nie kupilam. a chodakowska w ostatnim cosmo jest |
|
|
|
|
#3590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to super, że wracasz do ćwiczeń ![]() jeśli chodzi o cosmo to u mnie leży jeszcze nie przeczytane z tamtego miesiąca też się zastanawiałam, za każdym razem gdy jestem w empiku mam ją w ręku ale potem odkładam
|
|
|
|
|
#3591 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja kupuje co miesiac zawsze udaje mi sie jakos wyciagnac Tz, bysmy podjechali do polski na zakupy a ja zapomialam jakie musli jest zapychajace. po pol miseczce wymieklam
|
|
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
edyta hehe, teraz problem trudności z przytyciem mnie nie dotyczy
ale wtedy przez te wagę włosy mi wypadały, więc nie chce już tak mało ważyć. mój mąż nie może przytyc, waży góra 65 przy 190 cm wzrostu i nie może przekroczyć tej wagi, choćby nie wiem ile jadł.
|
#3593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja melduje mel b brzuch, 50 przysiadkow i 10 min zumby. to tak na rozgrzewke by sie zbytnio nie zameczyc. wieczorkiem hula hop bedzie
|
|
|
|
|
#3594 |
|
Rozeznanie
|
No dzień dobry...
Ja w takiej sprawie.. bo .. no.. ZAWALIŁAM Wytrzymałam dwa dni i popłynęłam. Dzisiaj muszę się ogarnąć, bo jak tak dalej pójdzie to jeszcze przytyje zamiast schudnąć.. Dzisiaj: 9.30 bułka ze słonecznikiem z serkiem twarogowym ze szczypiorkiem 12.00 banan 15.00 zupa pieczarkowa 22.00 mała bułeczka ze słonecznikiem z szynką z kurczaka i pomidorem. Taki jest plan. Zobaczymy co z tego będzie...
|
#3595 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a wlasnie mialam sie was pytac. czy przed posilkiem wypijacie szklanke wody by sie zapchac ?
|
|
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
za dużą przerwą między 3. a 4. posilkiem.
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- takie duże przerwy między posiłkami zwalniają metabolizm. najlepiej jeść co 3-4 godziny. co do wody, to nie pije przed posilkiem, bo zjadam tylko tyle, ile zaplanowalam, więc nie mam obaw, że rzuce się na jedzenie.
|
#3597 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Windows ja nie stosuje takich metod... a może powinnam
|
|
#3598 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za dobrze mi tu było!Cytat:
też się cieszę, bo jednak psychika do razu lepiej się czuje będę musiała też przy okazji nadrobić wątek, bo ciekawa jestem jak Wam szło i co się zmieniło przez te chyba aż 3 tygodnie mojej nieobecności![]() Cytat:
ale wtedy były wakacje, więc mogłam się maksymalnie pilnować, a teraz już tak dobrze niestety nie będzie. np. dzisiaj wieczorem idę na otrzęsiny, więc już wiadomo, że wpadnie alkohol, za tydzień kolejne otrzęsiny, a w piątek będziemy organizować halloween u nas w mieszkaniu. no ale co zrobić, przecież podczas diety też trzeba normalnie żyć, a nie tylko wszystkiego odmawiać i siedzieć w domu trzeba korzystać ze studenckiego życia trochę już schudłam, więc nic się nie stanie jak teraz będzie wolniej spadało, ważne, żeby w ogóle coś spadało![]() Cytat:
i już tyle razy się do niego zabierałam, ale zawsze znajdę jakieś ciekawsze zajęcie![]() na śniadanko były owsianko-orkiszówka z kakao, cynamonem, gruszką, ricottą i prażonymi pestkami dyni
|
|
#3599 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też kupowałam kiedyś co miesiąc, tak samo i joya. ale przestałam tak często odkąd zauważyłam, że artykuły się powtarzają niestety ![]() Cytat:
jak wizualnie wygląda? no tak to właśnie już jest, że co organizm to inny. Cytat:
BeeAnn u większości to chyba jakoś bez zmian większych, przynajmniej u mnie ale jak @ przyjdzie i będę po to biorę się za siebie ![]() windows ja pije przed śniadaniem to obowiązkowo żeby pobudzić metabolizm, a innymi posiłkami to różnie bywa ale raczej też |
|||
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja od kilku dni piję codziennie rano na czczo gorącą wodę z cytryną i imbirem. polecam, nie dość, że bardzo dobra, to jeszcze fantastycznie rozgrzewa w coraz chłodniejsze poranki
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

żenadaaa.
wykłady dziś nudne, jedzeniowo do 
Przyjechały zakupy z tesco, także jak wparowałam do kuchni to wyszłam z niej jak już się reportaż skończył:P
Ale cały dzień takie małe porcje jadłam, że mogłam w siebie zmieścić podwójny obiad. W ogóle dziś parę ciastek zjadłam, ale piekłam je rano i ciągle ze sobą nosiłam,żeby poczęstować mamę, koleżanki, TŻ, także sama też podjadałam (ale w porach posiłków). A same ciasteczka bez żadnego tłuszczu, owsiane na bananach, słodzone miodem i cukrem brązowym. Przed chwilką był makaron ze szpinakiem i omlet z kalafiora, twarogu i cebulki, ale przeeogroomny
żeby jutro też bylo dietetycznie. JA też się postaram, chociaż siedzę od 8 do 18 na uczelni
ja nigdy nie byłam, a martwi mnie już, że opalenizna z Bułgarii prawie całkowicie zeszła

Mam nadzieję, że mi się uda. I Tobie również (współczuję całego dnia na uczelni, znam ten ból
)
za skalpel.
Lepiej powiedz, gdzie podziewałas się tak długo?

pierwszy tydzień tutaj był kompletną porażką. tzn. było super, co chwilę jakieś imprezy, integracje itp., ale wiązało się to oczywiście z codziennym piciem i to często w większych ilościach, a do tego oczywiście jakie nocne żarcie, zresztą nie tylko nocne
ciasta z kuchni już nie ruszam, chociaż regularnie się tam pojawia

nic strasznego, a przy takich pogodach humor się poprawia trochę od ciepełka.