|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Dzoann - jak wylaczylam korki to dostał wscieklizny i przywalil w drzwi , ze sie wgiely i bedą koszta. Potem idiota chciał to naprawić i myslal, ze uda mu sie
![]() Zabawnie to wyglądało naprawde, zwłaszcza, ze on nie odróżnia mlotka od srubokretu ![]() Hehe to piona ![]() Tz wyszedł do pracy i gada "weź tylko odbierz od niej telefon" shit przejrzal mnie,ale to nic mam to gdzies ![]() Ja tez zawsze miałam bolace @ po tym jak zaczęłam prac tabsy to mi sie uregulowalo. Pózniej jak przestałam to były spoko nawet i nie bolaly juz tak, ze 6 apapow na raz musiałam zezrec. Za to zrobił mi sie tradzik na buzi i wrzody, podskorne gołe na szyji i brodzie i na dekolcie. Wyrosły mi delikatne włoski miedzy cyckami, a libido mi tak podskoczylo, ze bym wydymala wszystko co sie rusza i na drzewo nie spiernicza. Jak bym po x latach z więzienia wyszła ![]() No,ale potem zaczęłam miec problemy z owulacja i uważam tabsy za syf kompletny ![]() Mam nadzieje, ze teraz nie bedzie az tak tragicznie z @ zwłaszcza , ze jak krwawilam az 6tyg. ![]()
#4142 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- o której to ja pisałam dobranoc? ![]() tym razem naprawdę czas spać..dziecko nakarmione..spał 2h40' ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4143 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U nas ta firma co przywozi nowa zabiera stara. Nie mozna na śmietnik bo lodówki sa jednymi z najbardziej zanieczyszczajacych nasz glob. Nie wiem moze w Pl sa jakieś firmy co to ogarniaja ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4144 |
Zadomowienie
|
kejt można zobaczyć efekt końcowy?
![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Pytanie do dziewczyn mających koty-co zrobić by sierściuch nie lniał? Bo mi już ręce, cycki opadają,wszędzie jego kłaki są ![]()
#4145 |
Wtajemniczenie
|
u nas pierwsze karmienie nocne
kejt - a nam kiedy pokazesz efekt koncowy zadania? no i dziewczyny tytul wymyslamy bo przed weekendem do konca watku na bank dobijemy ![]() Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
#4146 |
Wtajemniczenie
|
Oglądaliśmy siatkówkę razem. Ja oczywiście taka wykończona, że nawet 1 seta nie pamiętam
![]() Otwieram oczy i co widzę, Tż przebiera Michała, butla przygotowana ![]() Już miałam wstać, a On: "śpij, śpij. Odpocznij. Ja się nim zajmę. Ty wstaniesz o 4 (stała pora mojego dziecka na pobudki)" Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cynomonku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4147 |
Zadomowienie
|
Kejt, to super!!
![]() Czy zatem znacie bezpieczne sposoby na przewrocenie ubraniom pieknej bieli ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio to mam ten sam problem. Wiem, ze koty wiecej linieja na lato, jak maja stresu duzo i od złego zarcia. U nas żarcie odpada bo ja juz kazdy rodzaj próbowałam. Moj kto niestety lubi żrec największy syf i gardzi dobrym zarciem, w którym jest prawdziwe mięso, a nie tak jak w Whiskas 5% mięsa , a raczej kości i pazurow oraz same skory ![]() Moja kotka jest cała biała wiec mam przesrane na całej lini. Jej sierść jest jak kolki, igielki. Naprawde myślałam o tym zeby ja na lato ogolic,ale Tz sie nie zgodził ![]()
![]() |
#4149 |
Wtajemniczenie
|
Cynamonku- rece opadaja z ta sluzba zdrowia
![]() TWEE- uwazaj.zeby Alik sie nie odwodnil! Moze podaj mu probiotyki na te zielone kupki? EN- w gorach bylo wspaniale EWE- dlugasny czlek Ci rosnie ![]() Melduje ze u nas takie sane cyrki podczas karmienia ![]() ![]() Sent from my GT-I9000 using Wizaz Forum mobile app
OLCIA ![]() WOJTUŚ ![]() Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-10-16 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4150 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jejku jak ja mam się odchudzić skoro jest 00.23 a ja głodna jestem? mam zjeść i wmawiać sobie że to już nowy dzień a w końcu śniadanie jest najważniejsze? Edytowane przez angelak86 Czas edycji: 2013-10-16 o 23:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tetry to co innego, inny materiał. Jeśli juz to spróbuj tego http://www.amway.com/Shop/Product/Pr...?itemno=107873 Ja używam tego i ubrania sa bielsze. To jest naturalne,ale ja bym mimo to zrobiła extra plukanie ![]() Poszukaj cos u siebie moze macie Babyganics albo Earthbest maja bardzo dobre rzeczy ![]() Kejt- co do wysyłki Twojego małego to moj tez miał na brzuszku i klacie. Myślałam, ze to oliwka Ziaja. U niego była i znikala i znów była. A teraz po jakims czasie znikła. To były takie czerwone kropeczki malutkie, No wysypka poprostu. Nam to samo przeszło zwyczajnie. Mnie sie zdaje, ze to jednak moze byc od przegrzania sie. Moze Tobie sie wydawać, ze jemu nie jest ciepło, a jednak moze byc. Wlasnie u mnie jak sie chłodniej zrobiło to znikło z brzuszka z klasy z buzki te krostki jak tradzik. Kup emolium emulsje i go smaruj. Ja kocham te emolium to jakieś cudo jest ![]()
![]() |
#4152 |
Wtajemniczenie
|
Nie mogę spać
![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4153 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie no żarcie u nas odpada,bo odkąd zaczął wychodzić to je wszystko-więc daje mu np kurczaka z zupy,często też surową wołowinę no i kocie karmy ze składem dość dobrym. Zresztą on nawet brokuła je gotowanego ![]() ![]()
![]() |
#4154 | ||||
Konto usunięte
|
Cynamonki co za ulga, że jest lepiej.
Jednak samopoczucie dziecka to najlepszy wyznacznik jego zdrowia, a to wiedzą i widzą tylko troskliwi rodzice - jak Wy! Moc zdrówka dla was wszystkich! Jakie księżniczki ![]() ![]() ![]() Jakbym miała córkę, to chyba wszystko bym miała dla niej różowe (tzn. w takich ładnych odcieniach, pastelowy, brudny róż, łososiowy, itd.) i wszelkie możliwe ozdoby do włosów :P Cytat:
Art ląduje w łóżeczku 20-20.30, śpi do 23 z jedną pobudką po ok. pół godzinie-godzinie, dzisiaj była histeria, musiałam uspokajać na rękach, ale zwykle wystarczy podawać smoka do skutku. Potem już do rana raczej dobrze śpi, choć czasami go biorę do siebie o 4.30-5, bo się budzi i beczy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja brałam tabletki może ze 2-3 lata, wspominam bardzo dobrze i jak tylko skończę kp, to biorę od razu. Wszystko miałam uregulowane, cerę, metabolizm, itd. A potem też wielkich problemów na szczęście nie miałam, obie ciąże są z 1 cs. No ale każdy widać reaguje inaczej. Cytat:
![]() Dobre, też tak sobie będę tłumaczyć ![]() OK, odciągnięte, Mały śpi, więc i ja zmykam. Też bym chciała zobaczyć efekt końcowy ![]() Ale najważniejsze, że efekt końcowy poszedł do odpowiedniej osoby! Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2013-10-17 o 00:31 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Wtajemniczenie
|
Nie śpię....nie chce mi sie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4156 |
Zakorzenienie
|
Teraz zrób sondę, bo nie wiedziałam, że aż tyle tych wniosków wymyślisz
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4157 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze karmienie siem
![]() kejt mi nie wyslalas buuuuuu:-((( |
![]() ![]() |
![]() |
#4158 |
Wtajemniczenie
|
Dooooobra idę spać. Mogłaby Maja chcieć coś zjeść teraz. Chociaż pewnie wstanie za 2 godziny...
![]() |
#4159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() OMG brokula ![]() ![]() Moze daj mu kocimietke i zobacz czy sie zrelaksuje trochę. Tylko nie przedawkuj mu zeby nie miał zbyt dużego odlotu ![]() A jak nie to moze kropelki zadzialaja,ale wiesz co moja kotka nie wchodzi na sprzęty małego wiec dopóki mały nie znajdzie sie tam gdzie leżała ona to klakow nie ma,ale i tak pózniej nie unikniemy tego. Dzieciaki juz znają te bakterie kota i dobre i złe. Lepiej nie izolować. Ja mam kanapę i krzesła ze skory ekologicznej i tak sie sierść nie wpija. Nie mam żadnego dywanu wiec łatwo zmieśc te sierść nawet codziennie. Nie pozwalam tylko kotu zeby sie kładł na moje łóżko teraz jak śpię na nim z małym. Bo wczesniej było,ze mały miał czasem przy buzi jej sierść,a ja czasem nawet na cycku ![]() Cytat:
![]() Podalabym Ci cool stronę z kosmetykami ,ale nie chce miec Twojego niewyspania na sumieniu bo jak Majeczka dowali to bedzie potem ![]() Wiecie co odwalilam. Masakra. Napisze w klubie.
Nie uzywam kosmetykow testowanych na zwierzetach https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=597085 Moja galeria pazurkowa ![]() Edytowane przez Samantha7 Czas edycji: 2013-10-17 o 02:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Zakorzenienie
|
Sam, a ta strona polska czy usa?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4162 |
Zakorzenienie
|
A ja nie spie od godziny.
Antek sie wierci kopie i budzi jak go klade niby uspionego karmieniem ![]() Niespokojny jest. Pewnie kupa meczy, ale nie placze. A moze Skoczysko nas dopadlo + brak kupy...? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie dostałam maila z efektem końcowym.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4164 |
Zakorzenienie
|
Ja tez nie mam maila z koncowym. Moze KEJT jeszcze nie puszczala?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4165 |
Zakorzenienie
|
Witam przy 2 karmieniu.
Sara wierci sie całą noc przez sen. Ja juz nie wiem co jej jest. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
Wtajemniczenie
|
my tez drugie karmienie i z przebojami
maly dal znac ze glodny to ja biegusiem daje smoka i do lodowy po mleczko...podgrzewam...wr acam a ten spi ze niby juz nieglodny po chwilowym zastanowieniu jednak mu dalam ten otworzyl zdziwiony oczy ale zassal i po kilku min zaczal krzyczec wiec go wzielam do odbicia ale dalej krzyk no to z powwrotem butla i powrorka ssanie przez kilka min i placz i tak sie bawimy od 44min Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 02:54 ---------- Poprzedni post napisano o 02:44 ---------- swietnie Leo ma czkawke - zegnaj snie Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
#4167 |
Konto usunięte
|
Ita Artek też mi ze 2 razy zrobił taka akcje, ale potem sie budził w przeciągu kilkunastu minut na szczęście.
A u mnie szok. Artek miał wstać o 3, a obudził mnie dopiero o 5 i to nie płaczem, a jakims cmokaniem. Ciekawe od której nie spał. No ale przecież chyba jakby był głodny,to by płakał, nie??? Wsunal 130 bez mrugniecia okiem i teraz udaje, ze zasypia:P A ja jestem wyspana przez te niespodziankę. Choć wiem, ze to jednorazowe. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4168 |
Zakorzenienie
|
Lachryma - USA
![]() Moj maly spi po 15min i ryk. Nie wiem o co chodzi :/ Tak sie rozzalil, ze plakal jak jadl cycka. Ssal i za chwile syrena i znow ssal chwilke i znow syrena. Uspokoil sie i w koncu je jakos. Zamyka oczy otwiera zamyka otwiera ![]() Kuzwa ja juz z nim od 18stej sie bawie. O wlasnie kopie mnie i krzyczy i baki puszcza. Czuje ze to baczki go mecza, ze cos z brzuszkiem ma :/ bo troche twardawy jest. Tochyba od pizzy ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Zla strone podalam :/ musze poszukac dokladnie. Wiem ze strawberry cos moze com zobacze zaraz Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
#4169 |
Zakorzenienie
|
Mąż nakarmil Fi o 4:30.
![]() Ale mały nie mógł zasnąć, więc mu wyciagnelam katar z nosa i pierwszy raz zrobił mi awanture z piskiem i płaczem. Teraz zasypia. Przepraszam, że jednak Wam nie wyslalam maili, ale stwierdziłem, że zanim mi odpiszecie, to się zejdzie, a czas ważny ![]() Czekam na jakiś odzew od wiecie... ![]() Tylko nie gniewajcie się na mnie za zmianę decyzji ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Wtajemniczenie
|
trzecie karmienie ....matko ledwo na oczy widze ide spac.. do 8
Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.