|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
A ja już 3 dni nie jem słodyczy
a najlepsze, że nie mam na to ochoty w ogóle ![]() Widziałyście? Fajny się wydaje.. ![]() coś jak terminarz dietki
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby w tym był kalendarz to okej, bo przyda się na codzień, a te wszystkie tabelki, porady i ćwiczenia byłyby fajny dodatkiem. Ale Ewa napisała dzisiaj, że go w tym nie ma
Melduje: 60 min BPU 60 min aeroboks ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. I jeszcze zapomnialam Wam powiedzieć, że dzisiaj mam małą rocznicę równo 2 lata temu skończyłam redukcje na Dukanie i żadne jojo mnie od tamtej chwili nie odpadło ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-10-16 o 23:14 |
|
|
|
#3963 | |
|
Rozeznanie
|
niemiecki Cytat:
za ćwiczenia i za rocznice. Chcialabym moc cos takiego swietowac. Dzisiaj na fitness nie poszlam,jutro tez nie dam rady. Dopiero w piatek przed południem a wieczorem mam imprezę moze tylko winko bede pila jako mniejsze zlo xDWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3964 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ćwiczenia i za rocznicę tą na prawdę szczere "łał". Podziwiam Cie bardzo
|
|
|
#3965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie policzyłam, że mój cykl trwa już 125 dni Zamierzam iść w przyszłym tygodniu do gina bo najgorsze jest to, że brałam tabletki, które bierze się jak anty (21 dni) i w czasie przerwy powinna wystąpić @ a u mnieZazdroszczę Ja mam pracę marzeń dla wielu bo płacą mi za nic nie robienie ale wkurza mnie to, dlatego zamierzam podszkolić angielski i przenieść się do innego działu bo na chwilę obecną nie czuje się na siłach.Cytat:
![]() ![]() Za wszystkie ćwiczonka wczorajsze ![]() Ja dziś mam tyle rzeczy do zrobienia, że raczej nie poćwiczę dużo, o ile w ogóle. Właśnie zrobiłam zadanie z angielskiego bo dziś kolejne korki ![]() Strasznie się cieszę, że się zdecydowałam bo trochę brakuje mi szkoły a tak to mam taką namiastkę ![]() Zła jestem strasznie bo poszłam w Polsce do dentysty bo miałam małą dziurkę w 6 mimo, że nic nie bolało. Okazało się, że 5 też jest do zrobienia więc zrobiła za jednym zamachem. Przyleciałam i zaczyna mnie tam boleć
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
wczorajsze ćwiczenia!Madzia o kurcze, to znaczy, że jesteś mądrą, twardą osobą, że się uchronoiłaś w odpowiedni sposób przed jojo ![]() ![]() Dzień dobry mam na 9, więc wpadłam jeszcze na kompa
|
|
|
|
#3967 |
|
Konto usunięte
|
Heja z rana
Madzia
|
|
|
|
#3968 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to to w domu, a kalendarzyk do torebki![]() za ćwiczeniai wielkie gratulacje za kolejny rok utrzymania jesteś świetnym przykładem!!![]() Cytat:
![]() o kurde,długi ten cykl...no lepiej idź do gina...skoro jeszcze brałaś takie antyki i nic... fajnie,że znalazłaś zajęcie w postaci angielskiego zawsze to szansa na lepszą pracęja też muszę zabrać się za język,teraz będę mieć trochę czasu do znalezienia nowej pracy,więc... żebyś nie musiała iść do dentysty..hello! zawsze to troszkę czasu na kompie przed szkołą ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43302518]Heja z rana [/QUOTE] hej ![]() dzień doberek! wstałam o 8 ![]() na śniadanie zjadłam owsiankę na mleku z rodzynkami i orzechami włoskimi na szczęście katar już mi tak nie cieknie z nosa,ale dalej go mam...teraz mi schodzi na gardło,bo czuję,że mi się głos zmienia
Edytowane przez kasia77177 Czas edycji: 2013-10-17 o 08:56 |
||
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maaadzia, gratuluję
|
|
|
|
|
#3970 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laseczki
![]() Cytat:
ponoć ma alkohol w składzie i niezbyt korzystnie wpływa na włosy.. ![]() A czemu polubisz wizyty u dentysty? czyżby przystojny pan stomatolog tam był? ![]() Super inwestycja Cytat:
podobało mi się strasznie Cytat:
a tą planimetrię poprawisz
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Słonka
![]() Ja w pracy jestem. Zaraz ide zjeść drugie śniadanie. Mimo że ćwicze(nie codziennie) i pilnuje się z jedzeniem waga nadal nie spadła poniżej 90... Sent from my ST26i using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
Siema!
![]() Dziękuje, dziękuje! ![]() Natalka w Empiku, ponad 40zł jak dobrze pamiętam. Budze się o 6.30, a tu noc ![]() Jeszcze 1,5 godz i weekend! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#3973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także współczuję choć wczoraj mój brzuch dał niezły popis... bolał jakby dopiero miał się @ rozkręcać ![]() Cytat:
też skorzystam ![]() ![]() Czyli jeszcze półtorej godziny ![]() ![]() Leżeć mam nadzieję, że dziś już trochę lepiej ![]() A ja miałam całe gimnazjum i liceum 100%-tową frekwencję
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja też już tęsknię za takim jedzeniem "bez wpadek"... wiem, że jak wrócimy do siebie do mieszkania to będzie łatwiej A gdzie dorwałaś to masło? ![]() Cytat:
Brawo dziewuszki za wszystkie biegi, spacery, fitnessy i inne ćwiczonka
|
|||
|
|
|
#3975 | ||
|
Zakorzenienie
|
widziałam, że w internecie można już zamawiać (albo od 23.10) za 33 zł(nie wiem jak z przesyłką), a normalnie cena detaliczna w empiku to 39zł, więc nie jest źle. Już wiem co chcę od siostry na urodziny w grudniu
![]() Ja dziś mam wyjątkowo na 12. Dziś regeneracja mięśni, więc muszę uważać, bo wtedy jest mniejsza motywacja dietkowa Już mnie kusiła bułka, bo kupiłam 2 (jedna na dziś, a druga na uczelnie albo na jutro), ale nie dałam się Na śniadanie 1 bułka ciemna z masłem orzechowym i powidłami
|
|
|
#3976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie już koniec ale Tobie to daje popalić brzuszek... no dziś trochę lepiej nie ćwiczyłam wczoraj...dziś chyba też jeszcze odpuszczę,bo najgorzej jak się zmęczę to aż mnie zatyka...taaa?to jakieś nagrody za 100% były pewnie?
|
|
|
|
|
#3977 | ||
|
Zakorzenienie
|
w e.leclerc.
![]() Za 12 zł z groszami. Za duży słoik. Ale jest super, bo bez cukru, soli i 95% orzechów
|
|
|
#3978 |
|
Zadomowienie
|
Siemanko
Melduję wczoraj bezgrzeszny dzień Mam nadzieję, że dziś będzie tak samo dobrze. Zaraz spadam na uczelnię, na szczęście tylko 2 godzinki Dopijam herbatkę i lecę się ogarniać. Brawa wszystkim za dietę i ćwiczenia ![]() Madziu, gratuluję i zazdraszczam okrutnie Miłego dnia dziewczyny
|
|
#3979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za bezgrzeszny dzień!
|
|
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3981 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a zaczęłaś tą dietkę którą miałaś w planach? Cytat:
Ja zrobiłam sobie bułkę na uczelnię, kończę robić obiad (kurczak, warzywa i makaron razowy) Zaraz na II śniadanie wypije białko, a na kolację nie wiem, bo wychodzę z kumplem do jakiejś knajpki
|
|
|
#3982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ta Twoja to mogła by się już uspokoić ![]() Cytat:
![]() za bezgrzeszny dzień i trzymam za kolejne ![]() Masło orzechowe, które ma w składzie prawi same orzechy, można w Lidlu spotkać (np. przy okazji amerykańskiego tygodnia), a pewnie w zwykłych sklepach też znajdziecie ![]() Można też kupić orzeszki ziemne (albo pomieszać różne rodzaje orzechów), wrzucić do blendera i zmiksować, wychodzi pyyyycha )Weekend, weekendzik, weekenduś ![]() I kromka z szynką drobiową i warzywami, gotowane jajko II kanapka z drobiową i warzywami (na uczelni) ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Heroinka Pamiętasz, że dzisiaj zaczyna się nowy sezon White Collar
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#3983 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
marchewka zdrowa jest tak samo jak kinderki Miło słyszeć takie słowa ![]() Cytat:
chciałabym tak ![]() Cytat:
Twój przykład jest dowodem na to, że jak się chce- to się da osiągnąć wszystko ![]() Cytat:
to ja narzekam na swój ponad 40-dniowy cykl ![]() Trzymam byś nie musiała iść do dentysty... ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43302518]Heja z rana [/QUOTE] Zakupy pochwal się jak coś upolujesz ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3984 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Zazdroooooszczę śniadania dziewuszki są jeszcze śliwki na targu? tydzień temu kupowałam i już miały się ku końcowi... a chciałabym jeszcze powidełka zrobić jutro ![]() Cytat:
![]() Odpuść odpuść, wyzdrowiej całkiem ![]() Ano były książki ![]() Cytat:
u mnie nie ma Eclerka
|
||
|
|
|
#3985 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam dzis pierwszy dzien ochotę na słodkie ale daje radę jakos ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3987 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Ci dobrze ![]() Nieee wierzę w to Cytat:
![]() Cytat:
Byłam w rossie, kupiłam krem pod oczy |
|||
|
|
|
#3988 | ||
|
Tajka
|
Jejeje nie nadrabiam, bom na tablecie.
U mnie dzisiaj na śniadanie poszły dwa jajka sadzone na pomidorku i oleju kokosowym i do tego serek wiejski z łyżką lny, słonecznika i dyni. Potem marchewka i na obiad poszła kasza jaglana z kurczakiem, pieczarkami i warzywami na ostro :-P Jestem pełna ! Mam taki pozytywnie dooooobry nastrój, że ohohoho i Słońce tak ładnie przebija i tak fajnie fajnie i się czuje, że dobrze rokuje haha. A jo i zawaliłam jedną wejsciowe bu. Ale no cóż. Się to w swoim czasie poprawi, czy coś :-P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3990 | ||
|
Tajka
|
A powiedz mi proszę jak tam Twoja l-karnityna ? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

a najlepsze, że nie mam na to ochoty w ogóle 

za ćwiczenia i za rocznice. Chcialabym moc cos takiego swietowac. Dzisiaj na fitness nie poszlam,jutro tez nie dam rady. Dopiero w piatek przed południem a wieczorem mam imprezę moze tylko winko bede pila jako mniejsze zlo xD
tylko żeby nie chciał się zbytnio spóźnić 
Właśnie policzyłam, że mój cykl trwa już 125 dni
Ja mam pracę marzeń dla wielu bo płacą mi za nic nie robienie ale wkurza mnie to, dlatego zamierzam podszkolić angielski i przenieść się do innego działu bo na chwilę obecną nie czuje się na siłach.

żebyś nie musiała iść do dentysty..

ponoć ma alkohol w składzie i niezbyt korzystnie wpływa na włosy..

także współczuję
choć wczoraj mój brzuch dał niezły popis... bolał jakby dopiero miał się @ rozkręcać
też skorzystam