Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-17, 11:55   #3331
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X

Zapędź męża do roboty

fajne, podobają mi się, aczkolwiek specyficzne bo nie mają pasów tylko to przednie zabezpieczenie - ale one niemieckie są, a jakoś mam wrażenie że oni nieźle robią?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 11:58   #3332
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
A co do brzuszka, no to od zimnego mleka może brzuszek boleć? Nie wydaje mi się. Oliwka często takie pije, bo jak ma fazę zębową, to nie ruszy ciepłego, no i latem też nie chciała ciepłego...
Tez mi sie wydaje, ze to niemozliwe...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 12:04   #3333
meneq
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43306589]udam, że tego nie czytałam

u nas - ja spałam 5h z 4 pobudkami i milion razy poprawiałam smoczek, szuczałam, gwiazda teraz odsypia... nie wiem, co się dzieje, czy emocje, czy zęby...

dzieci mądrzejsze niż rodzice

zdrowiej!

daj probiotyk, marchwiankę i wietrz pupę by się odparzenie nie zrobiło, ale taka ilość to raczej zębowa niż wirusowa

a pisałam, że mój mąż na szkoleniu z robienia sushi był kiedyś? z pracy

trzymaj się

brawo! to stąd wariactwo u was

bo wygodnie? no i - moja Agu najpierw nauczyła się pić ze zwykłej butelki (taka z wodą mineralną zwykła), potem kubek, a na koniec niekapek - i wygoda, bo jednak z tego samo dziecko może pić, a kubek czy butelkę dość długo trzeba trzymać by dziecko nie rozlało (nie przy piciu, tylko ot tak)

pierś kurzęcą

-------------------------
foteliki oglądam...

http://www.emmysmummy.com/2012/07/ki...at-review.html[/QUOTE]

Nie pisalas. Podobalo mu sie? Przygotowuje dla Was?
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 12:06   #3334
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Nie przygotowuje, bo nie przepada, a ja nigdy nie jadłam i nie wiem i nawet nie wiem ile z tego zapamiętał. Ale podobało mu się ogromnie i w wielki szoku, jak kucharz brał w palce dokładną ilość ziaren ryżu
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 12:06   #3335
meneq
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43306589]udam, że tego nie czytałam

u nas - ja spałam 5h z 4 pobudkami i milion razy poprawiałam smoczek, szuczałam, gwiazda teraz odsypia... nie wiem, co się dzieje, czy emocje, czy zęby...

zdrowiej!

daj probiotyk, marchwiankę i wietrz pupę by się odparzenie nie zrobiło, ale taka ilość to raczej zębowa niż wirusowa

trzymaj się

bo wygodnie? no i - moja Agu najpierw nauczyła się pić ze zwykłej butelki (taka z wodą mineralną zwykła), potem kubek, a na koniec niekapek - i wygoda, bo jednak z tego samo dziecko może pić, a kubek czy butelkę dość długo trzeba trzymać by dziecko nie rozlało (nie przy piciu, tylko ot tak)

pierś kurzęcą

foteliki oglądam...

Wlasnie dla mnie srednia wygoda, bo gdzie nie wyjde musialabym miec niekapek ze soba a tak w kazdej knajpce od razu dostaje dla Yae kubeczek, miseczke i sztucce; nawet jak noworodkiem byla
Stary 2013-10-17, 12:12   #3336
calawdeszczu
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43306824]Zapędź męża do roboty

fajne, podobają mi się, aczkolwiek specyficzne bo nie mają pasów tylko to przednie zabezpieczenie - ale one niemieckie są, a jakoś mam wrażenie że oni nieźle robią?[/QUOTE]

te kiddy podobne są do cybexa pallas, on też ma to zabezpieczenie z przodu aczkolwiek czytałam, że nie wszystkim dzieciom ono odpowiada.
My byliśmy zdecydowali na cybexa, ale właśnie boje się, że Julka nie bedzie chciała w nim jeździć, ze względu właśnie na tą osłone z przodu....

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość

cała nie martw się sylabami- pamiętasz jak mówiłam,że Leo milczy jak zaklęty tylko krzyki,w ciągu 2 tygodni rozgadał się na maksa:
mama, tata, dada ( na psa Dasza),baba,dziadzia, nie, be, daj

no mam nadzieję, że kiedyś się doczekam

grzędę oddaje charliz, ja bede teraz zawód bartnika uprawiać

Black, otwórz kanał na YT. Myślę, że byś się super odnalazła i wpasowała do grona youtuberów makijażowych. Byłabym Twoją stałą widzką

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 12:13   #3337
meneq
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43307005]Nie przygotowuje, bo nie przepada, a ja nigdy nie jadłam i nie wiem i nawet nie wiem ile z tego zapamiętał. Ale podobało mu się ogromnie i w wielki szoku, jak kucharz brał w palce dokładną ilość ziaren ryżu [/QUOTE]

Najwazniejsze, ze mu sie podobalo, a smakowac nie musi kazdemu.

A jeszcze a propos sushi i tego, ze inne jest w Europie. Kolega Japonczyk spotkal na lotnisku Turczynke. Turcja jest bardzo japonskofilna. Akurat ta dziewczyna uczyla sie jezyka i nie przepuscila okazji, zeby do znajomego zagadac. Oczywiscie zeszlo na jedzenie (oprocz pytania czy ma sie chlopaka, to zawsze musi sie pojawic o jedzenie japonskie). Dziewczyna odpowiedziala, ze lubi sushi a najbardziej avocado rolls. Podejrzewam, ze mina znajomego byla wtedy bezcenna, bo jak to w pracy opowiadal, to sie brechtal na calego. Sushi z awokado czy serkiem Philadelphia to zachodnie wynalazki dla ludzi niejedzacych surowej ryby.
Stary 2013-10-17, 12:13   #3338
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Julas pozdrawia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg normalny.jpg (104,0 KB, 23 załadowań)

Stary 2013-10-17, 12:16   #3339
s i l v e r
Zakorzenienie

nawijko, za super nockę!

hje, zaciśnięte

mala,trzymaj się tam !!

Lady, za drugiego zęba!

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość

I mi smutno pierwsze swieta Nati amy sami tu bedziemy

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
wpierdzielam kisiel ze startym jabłkiem miałam robić przysiady, ale patrzę, że dzisiaj dzień odpoczynku wypada, więc zamaist tego zrobiłam kisiel

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ktore cwicza
jak to robicie, przebieracie sie do cwiczen cwiczycie przy dziecku pozniej idziecie pod prysznic i sie przebrac a co z dzieckiem z Wami w lazience czy spi czy jak??
Na początku ćwiczyłam jak Daria spała, ale ona ma bardzo czujny sen i jak skakałam to od razu się budziła
Więc teraz robię tak że Daria sobie siedzi , daję jej wszystkie zabawki, a ja ćwiczę. Często jest tak że zamiast się bawić to uważnie mi się przygląda co robię i śmieje się ze mnie
Po ćwiczeniach jestem spocona jak świnia więc lecę pod prysznic. Daria siedzi ze mną w łazience ( siedzi w krzesełku do karmienia) i grzecznie czeka aż się wykąpię.

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Kochane trzymajcie dziś kciuki jedziemy do gastroentrologa z ta nasza małą wagą i problemami z żelazem
Jest na wątku mamusia która podaje żelazo?? bo chyba przegapiłam

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Robiłam abs, a Młody co? zaszedł mnie od tyłu i mi klockiem po głowie walił

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Pupe wg polskiej rozmiarowki tez mialam duza ;-) niestety spadla po porodzie i oboje z tz jestesmy zawiedzeni
hahahaha
Stary 2013-10-17, 12:29   #3340
meneq
Zakorzenienie

Chyba nie odpowiedzialam o tatarze. Bylo to tak, ze w pewnej sieci restauracji jakos 2 lata temu doszlo do ponad 100 przypadkow zatrucia po zjedzeniu tatara, pamietam, ze 5 bylo smiertelnych i wtedy uznano, ze tatar jest niebezpieczny i zakazano podawania w knajpach.
Stary 2013-10-17, 12:34   #3341
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Heja..Cala wymiatasz woźnicą! Wyobrazalam sobiee Marsi..na wozie czy w rydwanie....bo tam cos o Rzymie bylo?

Lady gratki za zęba....mozemy sobie żółwika przybic...my tez 2szt

Zdrowka dla chorowitkow...i mam za kiepskie nocki-ja jak byłam dumna ze snu Antosia...sam w łóżeczku do jakiejs 5 rano...a teraz od miesiąca- po 24 już śpi z nami...inaczej ryk:banghead::banghead:

Dziewczyny Antonio uwielbia bębenek..co gra, kręci się i świeci-jak się nim bawi to lata po całym pokoju- macie pomysl na jakąś zabawke o podobnym charakterze?

A no i pozdr dla cioć...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1382009649056.jpg (90,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1382009669824.jpg (76,2 KB, 15 załadowań)

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 12:45   #3342
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Dzięki. Bo coraz bardziej się ciągnie za te uszka, ale przeważnie wieczoram...moze zmęczona jest i dlatego??
Daria ciągle te uszko w dzień dotykała. I za każdym razem przy piciu mleka.

Cytat:
Dziewczyny dzwonił Tż Julek powiedział mama ale mnie przy tym nie było mam nadzieje ze powtórzy jak wrócę z pracy

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
idąc Twoim tropem...

chcę zostać Bartnikiem http://tradycja.wikia.com/wiki/Agita...e=Bartnik1.jpg
Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
o jacie moje gratulacje

daj mi namiar na swojego dealera
nie wiem co Ty bierzesz ale musi nieźle walić po czerepie
skąd taka fantazja?
no i gdzie Twoja pasieka?
ja myślałam,że Ty jesteś od pilnowana grzędy
no i wogóle myślałam,że takie romozwy na wizazu to dopiero po 22

cała nie martw się sylabami- pamiętasz jak mówiłam,że Leo milczy jak zaklęty tylko krzyki,w ciągu 2 tygodni rozgadał się na maksa:
mama, tata, dada ( na psa Dasza),baba,dziadzia, nie, be, daj
Wariatki

Cytat:
Mój ojciec wyskoczył z tekstem, że w niedzielę są z mamą zajęci, a mama wczoraj twierdziła, że nie mają żadnych planów - miło, będę musiała zostać w domu z glutkiem... Okej, spoko, zostanę z moim skarbkiem, ale wkurza mnie to, że jak moja siostra ma zajęcia, to wręcz narzucają się jej, że zajmą się ich małą, jeśli jej mąż będzie miał w tym czasie zajęcie - a u nas? Nagle ojciec sobie wymyślił, że mają coś do roboty w niedzielę. Super. Wkurza mnie to! Czy moje dziecko jest gorsze? Żeby ona jeszcze była jakaś niegrzeczna, no to dobra, ale Oliwka to aniołek, który siedzi i się sam ze sobą bawi, nie płacze, gada, śmieje się... Jest całkowicie bezproblemowa.
Smutno mi.
Smutne

Cytat:
Black, otwórz kanał na YT. Myślę, że byś się super odnalazła i wpasowała do grona youtuberów makijażowych. Byłabym Twoją stałą widzką
ja też , ja też

Cytat:
Julas pozdrawia
jeeeeeeee
Stary 2013-10-17, 12:46   #3343
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Dziękuje Wam za odpowiedzi w sprawie mięsa

Black,Nawijko ale to mleko samo wystygło,czyli stało z godzinę,sama nie wiem. Mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej

Mika mi też wyszło po wymiarach że mam nadwagę. I że tłuszcz mi się magazynuje na brzuchu.

Coś miałam jeszcze i nie pamiętam.

Siedzę sobie na ławce nad zalewem,pięknie słońce świeci,promienie odbijają się w wodzie Jesień jest piękna!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 12:49   #3344
LadyWhisper
Zakorzenienie

Szaja te foteliki z ochrona tlowia maja fatalne wyniki w testach zderzeniowych, chyba na fotelik.info dalej jest przyklejona ta informacja jako glowna!

Siedze w parku zimno jak diabli zero sloneczka a mlody spi w najlepsze, tyle dobrego

W rossie za 20zl jest niania elektroniczna, taka najprostsza (ta video nam sie popsula jakis czas temu)

Co mam zrobic z wlosami? :P tzn wiem co chce ale jak zrobic zeby w jeden dzien mi urosly i za darmo?

Marsi - woznica rozwalila mnie na lopatki. Oczami wyobrazni widze Marsi na furmance z sianem

Dziekujemy za zebolkowe gratulacje
Noo i szalenstwo u nas przez zeba, ostatnie dwa dni byl armagedon tyle dobrze ze bez goraczki sie obeszlo

Malz dzisiaj na spotkanie pojechal, jest szansa, ze o 15 bedzie w domu

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 13:24   #3345
ezzo
Zadomowienie

zdrowiej!

trzymaj się

pierś kurzęcą

foteliki oglądam...

Szajka my w ubieglym tygodniu mierzylismy ten fotelik i kilka innych, tak sie zlozylo, ze w sklepie byl przedstawiciel tych fotelikow i namawial nas na niego dobra godzine, wrocilismy do domu skołowani, ale po obejrzeniu filmikow z dachowania sobie odpuscilismy, wydaje mi sie,ze pasy to jednak pasy.
I tez sobie tlumaczylam, ze skoro Niemieckie to powinnno byc dobre, ale z drugiej strony to tez niemcy dalej robia napedy na tyl w samochodach a nikt mi nie powie, ze to bezpieczniejsze niz naped na przód czy na 4.
Cytat:
Najwazniejsze, ze mu sie podobalo, a smakowac nie musi kazdemu.

A jeszcze a propos sushi i tego, ze inne jest w Europie. Kolega Japonczyk spotkal na lotnisku Turczynke. Turcja jest bardzo japonskofilna. Akurat ta dziewczyna uczyla sie jezyka i nie przepuscila okazji, zeby do znajomego zagadac. Oczywiscie zeszlo na jedzenie (oprocz pytania czy ma sie chlopaka, to zawsze musi sie pojawic o jedzenie japonskie). Dziewczyna odpowiedziala, ze lubi sushi a najbardziej avocado rolls. Podejrzewam, ze mina znajomego byla wtedy bezcenna, bo jak to w pracy opowiadal, to sie brechtal na calego. Sushi z awokado czy serkiem Philadelphia to zachodnie wynalazki dla ludzi niejedzacych surowej ryby.
Meneq, prawdziwe japonskie sushi to jakie? Bo pomijajac susharnie, ale przygotowujac sushi w domu daje do ryby avokado czy wlasnie philadelfie
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 13:32   #3346
Ewik86
Zakorzenienie

Hej

Podczytuję Was cały dzień, ale nie miałam kiedy napisać.

Silver pochwal się fryzurką Ja też dziś idę do fryzjera po pracy, ale będę tylko podcinać włosy.

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Cześć kochane. Ja tak na szybko. Chciałam Wam powiedzieć że może mnie być mniej przez najbliższy czas. Mąż dziś pojechał do pracy mając 40st gorączki. Na szczęście udało się dogadać z szefem i zwolnił się. Właśnie pojechał do lekarza-wygląda mi to na grypę żołądkową ale zobaczymy co lekarz powie. Od wczoraj mam urwanie głowy w domu bo wszystko robię sama. Oskar marudzi niesamowicie na zęby i wczoraj kilka razy bym zemdlała,wydaje mi się że to osłabienie albo nie daj Boże coś na mnie przelazło
W każdym razie będę podczytywać a czy starczy czasu na pisanie zobaczymy.
Bijkora i Hje-kciuki za Was
Trzymajcie się ciepło i nie zapominajcie o nas-bo my tu wrócimy
Pa
Współczuję :/ My dopiero to przerabialiśmy, Domcia po tygodniu zaczyna dochodzić do siebie - tzn. przestaje robić po 5-6 kup dziennie. Chociaż i tak myślę, że łagodnie przeszła tego wirusa. Oby mały się nie zaraził

Cała jak zwykle wymiatasz

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 13:35   #3347
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Szajka my w ubieglym tygodniu mierzylismy ten fotelik i kilka innych, tak sie zlozylo, ze w sklepie byl przedstawiciel tych fotelikow i namawial nas na niego dobra godzine, wrocilismy do domu skołowani, ale po obejrzeniu filmikow z dachowania sobie odpuscilismy, wydaje mi sie,ze pasy to jednak pasy.
I tez sobie tlumaczylam, ze skoro Niemieckie to powinnno byc dobre, ale z drugiej strony to tez niemcy dalej robia napedy na tyl w samochodach a nikt mi nie powie, ze to bezpieczniejsze niz naped na przód czy na 4.

Meneq, prawdziwe japonskie sushi to jakie? Bo pomijajac susharnie, ale przygotowujac sushi w domu daje do ryby avokado czy wlasnie philadelfie
Kawalek ryby na ryzu, ewentualnie taka roladka zawinieta w wodorost i ryz
Stary 2013-10-17, 13:44   #3348
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Tak pisałyście i pisałyście o tym fryzjerze to i ja w końcu dostałam kopa w tyłek i się zapisałam Także w sobotę czas na odświeżenie włosów.

Sent from my GT-I9001 using Wizaz Forum mobile app
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 13:45   #3349
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

Kochane trzymajcie dziś kciuki jedziemy do gastroentrologa z ta nasza małą wagą i problemami z żelazem
Jest na wątku mamusia która podaje żelazo?? bo chyba przegapiłam
powodzenia!

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Mamy drugiego zeba!

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 13:53   #3350
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

Kochane, dajecie coś dzieciom na brzuszek jeszcze???
I drugie pytanie Mamy które same gotują, jakie mięso oprócz indyka i królika dajecie dzieciom???
Infacol daje na noc...
co do indyka, kochana, slyszałam ze to najgorsze mięso;>
ja daje królika i pierś lub udko z kurczaka, tylko że ja mam dostęp do swojskiego mięska.

Czuje się tragicznie... moja friend zaraz przyjedzie a najchętniej bym poszła spać, ale tak dawno się nie widziałysmy ..

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 13:53   #3351
ezzo
Zadomowienie

Cytat:
Kawalek ryby na ryzu, ewentualnie taka roladka zawinieta w wodorost i ryz
Tak muslalam, ze Wy to sie delektujecie rybka, a u nas pewnie, zeby jakos przystroic smak rozmrożonej rybki dodaje sie wlasnie roznosci

Mala trzymaj sie dzielnie
Mika brawa za "mame" i kciuki za wizyte
Stary 2013-10-17, 13:54   #3352
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny dzwonił Tż Julek powiedział mama ale mnie przy tym nie było mam nadzieje ze powtórzy jak wrócę z pracy

tez tak chce

Stary 2013-10-17, 14:04   #3353
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Byłam u fryzjera jednak zrobiłam grzywkę na bok na razie. Może następnym razem zrobię prostą.
No i ścięłam mocno. Tak jak pokazywałam. Ale muszę je ułożyć po swojemu.

A teraz idę nadrabiać
pokaż się
Cytat:
Zrobiłam sobie ekstra mejkap. I zaraz lecimy na miasto. Trzeba zrobić zakupy przed weekendem, bo zjazd na uczelni mamy.
ten co na fb? pięknie
Mój ojciec wyskoczył z tekstem, że w niedzielę są z mamą zajęci, a mama wczoraj twierdziła, że nie mają żadnych planów - miło, będę musiała zostać w domu z glutkiem... Okej, spoko, zostanę z moim skarbkiem, ale wkurza mnie to, że jak moja siostra ma zajęcia, to wręcz narzucają się jej, że zajmą się ich małą, jeśli jej mąż będzie miał w tym czasie zajęcie - a u nas? Nagle ojciec sobie wymyślił, że mają coś do roboty w niedzielę. Super. Wkurza mnie to! Czy moje dziecko jest gorsze? Żeby ona jeszcze była jakaś niegrzeczna, no to dobra, ale Oliwka to aniołek, który siedzi i się sam ze sobą bawi, nie płacze, gada, śmieje się... Jest całkowicie bezproblemowa.
Smutno mi.
kurcze smutne to
Ale na pocieszenie, przyszła paczka z Pierre Rene dzisiaj i dostałam propozycję współpracy od Rimmela.
jej... gratulacje na czym to ma polegać?

A moje dziecko właśnie próbuje raczkować. Po łóżku. Ostatnio ciągle, jak sobie siada, to po chwili buch na brzuch i próbuje na kolanka się podnosić. Ruchy Dżejkoba też uskutecznia od jakiegoś czasu.

brawo

Moja też się śmiała, jak mi ostatnio robiła boba, mam pełno baby hair. Ale i tak była pod wrażeniem gęstości moich włosów, no i ścinanie ich na równy poziom trwało, i trwało, i trwało... Miałam nadzieję, że zajmie jej to maks 45 minut, a zajęło 1,5h.

u mnie 1 godz
.
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 14:08   #3354
pstryczek84
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43306824]

fajne, podobają mi się, aczkolwiek specyficzne bo nie mają pasów tylko to przednie zabezpieczenie - ale one niemieckie są, a jakoś mam wrażenie że oni nieźle robią?[/QUOTE]

kurcze, wydaje mi sie ze gdzies czytalam ze te foteliki sa niedobre w sensie ze nie zabezpieczaja dzieca w razie wypadku...
ostatnio ktoras wrzucala taka fajna stronke z rankingem fotelikow i tam byl nawet film z takim wlasnie fotelikem... brrrrrrrr, dziecko latalo po calym samochodzie

Stary 2013-10-17, 14:10   #3355
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Weszłam w ten kalkulator bmi.
Jeśli chodzi o wage to powinnam przytyć, a jeśli chodzi o stosunek obwodu bioder do talii to mam figurę jabłka

W podsumowaniu jest powinnaś schudnąć

A ja przy wzroście 165cm waże teraz 53 kg.

edit: czyli muszę schudnąć z brzucha !!!

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2013-10-17 o 14:12
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 14:19   #3356
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Weszłam w ten kalkulator bmi.
Jeśli chodzi o wage to powinnam przytyć, a jeśli chodzi o stosunek obwodu bioder do talii to mam figurę jabłka

W podsumowaniu jest powinnaś schudnąć

A ja przy wzroście 165cm waże teraz 53 kg.

edit: czyli muszę schudnąć z brzucha !!!
to chudzina jesteś

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 14:24   #3357
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
to chudzina jesteś

Tak samo jak Ty i Fewcia : brzydal:i cała reszta forum naszego
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 14:25   #3358
ezzo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
to chudzina jesteś
Powiedziała jedna chudzina drugiej...

Tu pod tym linkiem jest filmiknz dachowania fotelikow z ta oslona tułowia
http://foteliki-pod-lupa.pl/testy-fo...slona-tulowia/
Stary 2013-10-17, 14:33   #3359
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Szaja te foteliki z ochrona tlowia maja fatalne wyniki w testach zderzeniowych, chyba na fotelik.info dalej jest przyklejona ta informacja jako glowna!
Cytat:

no właśnie, a moja koleżanka ma cybexa i bardzo, bardzo sobie chwali. Dopóki nie zagłębiłam się w opinie o nim, bardzo zbliżone do Waszych to też wydawało mi się, że on jest bezpieczny itp. Ale żeśmy z niego zrezygnowali. I jesteśmy za romerem. Jak dostanę kasę z macierzyńskiego w przyszłym tygodniu to chyba go kupimy.

Deli,
wracaj do zdrowia!!

mika, pstryku- wróciłyście już od lekarzy? co tam?

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Powiedziała jedna chudzina drugiej...

Tu pod tym linkiem jest filmiknz dachowania fotelikow z ta oslona tułowia
http://foteliki-pod-lupa.pl/testy-fo...slona-tulowia/

widziałam go dziękuje za taką ochronę...

ezzo, na jaki się decydujecie ?

Edytowane przez calawdeszczu
Czas edycji: 2013-10-17 o 14:32
Stary 2013-10-17, 14:34   #3360
ezzo
Zadomowienie

U nas tez stanelo na romerze, jutro ruszamy w debitancka trase..testowe 400 km, mam nadzieje, ze jaśnie pan polubi sie z nowym fotelikiem i nasze podroze stana sie w końcu przyjemniejsze.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości