|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Zapędź męża do roboty
![]() fajne, podobają mi się, aczkolwiek specyficzne bo nie mają pasów tylko to przednie zabezpieczenie - ale one niemieckie są, a jakoś mam wrażenie że oni nieźle robią? |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
Tez mi sie wydaje, ze to niemozliwe...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43306589]udam, że tego nie czytałam
![]() u nas - ja spałam 5h z 4 pobudkami i milion razy poprawiałam smoczek, szuczałam, gwiazda teraz odsypia... nie wiem, co się dzieje, czy emocje, czy zęby... dzieci mądrzejsze niż rodzice ![]() zdrowiej! daj probiotyk, marchwiankę i wietrz pupę by się odparzenie nie zrobiło, ale taka ilość to raczej zębowa niż wirusowa a pisałam, że mój mąż na szkoleniu z robienia sushi był kiedyś? ![]() trzymaj się ![]() brawo! to stąd wariactwo u was bo wygodnie? no i - moja Agu najpierw nauczyła się pić ze zwykłej butelki (taka z wodą mineralną zwykła), potem kubek, a na koniec niekapek - i wygoda, bo jednak z tego samo dziecko może pić, a kubek czy butelkę dość długo trzeba trzymać by dziecko nie rozlało (nie przy piciu, tylko ot tak) pierś kurzęcą ![]() ------------------------- foteliki oglądam... http://www.emmysmummy.com/2012/07/ki...at-review.html[/QUOTE] Nie pisalas. Podobalo mu sie? Przygotowuje dla Was? |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Konto usunięte
|
Nie przygotowuje, bo nie przepada, a ja nigdy nie jadłam i nie wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43306589]udam, że tego nie czytałam
![]() u nas - ja spałam 5h z 4 pobudkami i milion razy poprawiałam smoczek, szuczałam, gwiazda teraz odsypia... nie wiem, co się dzieje, czy emocje, czy zęby... dzieci mądrzejsze niż rodzice ![]() zdrowiej! daj probiotyk, marchwiankę i wietrz pupę by się odparzenie nie zrobiło, ale taka ilość to raczej zębowa niż wirusowa a pisałam, że mój mąż na szkoleniu z robienia sushi był kiedyś? ![]() trzymaj się ![]() brawo! to stąd wariactwo u was bo wygodnie? no i - moja Agu najpierw nauczyła się pić ze zwykłej butelki (taka z wodą mineralną zwykła), potem kubek, a na koniec niekapek - i wygoda, bo jednak z tego samo dziecko może pić, a kubek czy butelkę dość długo trzeba trzymać by dziecko nie rozlało (nie przy piciu, tylko ot tak) pierś kurzęcą ![]() ------------------------- foteliki oglądam... http://www.emmysmummy.com/2012/07/ki...at-review.html[/QUOTE] Wlasnie dla mnie srednia wygoda, bo gdzie nie wyjde musialabym miec niekapek ze soba a tak w kazdej knajpce od razu dostaje dla Yae kubeczek, miseczke i sztucce; nawet jak noworodkiem byla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43306824]Zapędź męża do roboty
![]() fajne, podobają mi się, aczkolwiek specyficzne bo nie mają pasów tylko to przednie zabezpieczenie - ale one niemieckie są, a jakoś mam wrażenie że oni nieźle robią?[/QUOTE] te kiddy podobne są do cybexa pallas, on też ma to zabezpieczenie z przodu aczkolwiek czytałam, że nie wszystkim dzieciom ono odpowiada. My byliśmy zdecydowali na cybexa, ale właśnie boje się, że Julka nie bedzie chciała w nim jeździć, ze względu właśnie na tą osłone z przodu.... Cytat:
no mam nadzieję, że kiedyś się doczekam ![]() grzędę oddaje charliz, ja bede teraz zawód bartnika uprawiać ![]() Black, otwórz kanał na YT. Myślę, że byś się super odnalazła i wpasowała do grona youtuberów makijażowych. Byłabym Twoją stałą widzką ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43307005]Nie przygotowuje, bo nie przepada, a ja nigdy nie jadłam i nie wiem
![]() ![]() Najwazniejsze, ze mu sie podobalo, a smakowac nie musi kazdemu. A jeszcze a propos sushi i tego, ze inne jest w Europie. Kolega Japonczyk spotkal na lotnisku Turczynke. Turcja jest bardzo japonskofilna. Akurat ta dziewczyna uczyla sie jezyka i nie przepuscila okazji, zeby do znajomego zagadac. Oczywiscie zeszlo na jedzenie (oprocz pytania czy ma sie chlopaka, to zawsze musi sie pojawic o jedzenie japonskie). Dziewczyna odpowiedziala, ze lubi sushi a najbardziej avocado rolls. Podejrzewam, ze mina znajomego byla wtedy bezcenna, bo jak to w pracy opowiadal, to sie brechtal na calego. Sushi z awokado czy serkiem Philadelphia to zachodnie wynalazki dla ludzi niejedzacych surowej ryby. |
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Wtajemniczenie
|
Julas pozdrawia
![]()
![]() |
#3339 | |||||
Zakorzenienie
|
nawijko,
![]() hje, ![]() mala,trzymaj się tam !! ![]() Lady, ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Więc teraz robię tak że Daria sobie siedzi , daję jej wszystkie zabawki, a ja ćwiczę. Często jest tak że zamiast się bawić to uważnie mi się przygląda co robię i śmieje się ze mnie ![]() Po ćwiczeniach jestem spocona jak świnia więc lecę pod prysznic. Daria siedzi ze mną w łazience ( siedzi w krzesełku do karmienia) i grzecznie czeka aż się wykąpię. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3340 |
Zakorzenienie
|
Chyba nie odpowiedzialam o tatarze. Bylo to tak, ze w pewnej sieci restauracji jakos 2 lata temu doszlo do ponad 100 przypadkow zatrucia po zjedzeniu tatara, pamietam, ze 5 bylo smiertelnych i wtedy uznano, ze tatar jest niebezpieczny i zakazano podawania w knajpach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
Heja..Cala wymiatasz woźnicą! Wyobrazalam sobiee Marsi..na wozie czy w rydwanie....bo tam cos o Rzymie bylo?
![]() ![]() ![]() ![]() Lady gratki za zęba....mozemy sobie żółwika przybic...my tez 2szt ![]() Zdrowka dla chorowitkow...i mam za kiepskie nocki-ja jak byłam dumna ze snu Antosia...sam w łóżeczku do jakiejs 5 rano...a teraz od miesiąca- po 24 już śpi z nami...inaczej ryk:banghead::banghead: Dziewczyny Antonio uwielbia bębenek..co gra, kręci się i świeci-jak się nim bawi to lata po całym pokoju- macie pomysl na jakąś zabawke o podobnym charakterze? A no i pozdr dla cioć... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jeeeeeeee ![]() ![]()
![]() |
#3343 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam za odpowiedzi w sprawie mięsa
![]() Black,Nawijko ale to mleko samo wystygło,czyli stało z godzinę,sama nie wiem. Mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej ![]() Mika mi też wyszło po wymiarach że mam nadwagę. I że tłuszcz mi się magazynuje na brzuchu. ![]() Coś miałam jeszcze i nie pamiętam. Siedzę sobie na ławce nad zalewem,pięknie słońce świeci,promienie odbijają się w wodzie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Zakorzenienie
|
Szaja te foteliki z ochrona tlowia maja fatalne wyniki w testach zderzeniowych, chyba na fotelik.info dalej jest przyklejona ta informacja jako glowna!
Siedze w parku zimno jak diabli zero sloneczka a mlody spi w najlepsze, tyle dobrego ![]() W rossie za 20zl jest niania elektroniczna, taka najprostsza (ta video nam sie popsula jakis czas temu ![]() Co mam zrobic z wlosami? :P tzn wiem co chce ale jak zrobic zeby w jeden dzien mi urosly i za darmo? ![]() Marsi - woznica rozwalila mnie na lopatki. Oczami wyobrazni widze Marsi na furmance z sianem ![]() Dziekujemy za zebolkowe gratulacje ![]() Noo i szalenstwo u nas przez zeba, ostatnie dwa dni byl armagedon tyle dobrze ze bez goraczki sie obeszlo Malz dzisiaj na spotkanie pojechal, jest szansa, ze o 15 bedzie w domu ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#3345 | |
Zadomowienie
|
![]() u nas - ja spałam 5h z 4 pobudkami i milion razy poprawiałam smoczek, szuczałam, gwiazda teraz odsypia... nie wiem, co się dzieje, czy emocje, czy zęby... dzieci mądrzejsze niż rodzice ![]() zdrowiej! daj probiotyk, marchwiankę i wietrz pupę by się odparzenie nie zrobiło, ale taka ilość to raczej zębowa niż wirusowa a pisałam, że mój mąż na szkoleniu z robienia sushi był kiedyś? ![]() trzymaj się ![]() brawo! to stąd wariactwo u was bo wygodnie? no i - moja Agu najpierw nauczyła się pić ze zwykłej butelki (taka z wodą mineralną zwykła), potem kubek, a na koniec niekapek - i wygoda, bo jednak z tego samo dziecko może pić, a kubek czy butelkę dość długo trzeba trzymać by dziecko nie rozlało (nie przy piciu, tylko ot tak) pierś kurzęcą ![]() ------------------------- foteliki oglądam... http://www.emmysmummy.com/2012/07/ki...at-review.html[/QUOTE] Szajka my w ubieglym tygodniu mierzylismy ten fotelik i kilka innych, tak sie zlozylo, ze w sklepie byl przedstawiciel tych fotelikow i namawial nas na niego dobra godzine, wrocilismy do domu skołowani, ale po obejrzeniu filmikow z dachowania sobie odpuscilismy, wydaje mi sie,ze pasy to jednak pasy. I tez sobie tlumaczylam, ze skoro Niemieckie to powinnno byc dobre, ale z drugiej strony to tez niemcy dalej robia napedy na tyl w samochodach a nikt mi nie powie, ze to bezpieczniejsze niz naped na przód czy na 4. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Podczytuję Was cały dzień, ale nie miałam kiedy napisać. Silver pochwal się fryzurką ![]() Cytat:
![]() Cała jak zwykle wymiatasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
Tak pisałyście i pisałyście o tym fryzjerze to i ja w końcu dostałam kopa w tyłek i się zapisałam
![]() ![]() Sent from my GT-I9001 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do indyka, kochana, slyszałam ze to najgorsze mięso;> ja daje królika i pierś lub udko z kurczaka, tylko że ja mam dostęp do swojskiego mięska. Czuje się tragicznie... moja friend zaraz przyjedzie a najchętniej bym poszła spać, ale tak dawno się nie widziałysmy ..
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mala trzymaj sie dzielnie ![]() Mika brawa za "mame" i kciuki za wizyte ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez tak chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43306824]
fajne, podobają mi się, aczkolwiek specyficzne bo nie mają pasów tylko to przednie zabezpieczenie - ale one niemieckie są, a jakoś mam wrażenie że oni nieźle robią?[/QUOTE] kurcze, wydaje mi sie ze gdzies czytalam ze te foteliki sa niedobre w sensie ze nie zabezpieczaja dzieca w razie wypadku... ostatnio ktoras wrzucala taka fajna stronke z rankingem fotelikow i tam byl nawet film z takim wlasnie fotelikem... brrrrrrrr, dziecko latalo po calym samochodzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
Weszłam w ten kalkulator bmi.
Jeśli chodzi o wage to powinnam przytyć, a jeśli chodzi o stosunek obwodu bioder do talii to mam figurę jabłka W podsumowaniu jest powinnaś schudnąć ![]() ![]() A ja przy wzroście 165cm waże teraz 53 kg. edit: czyli muszę schudnąć z brzucha !!! ![]() ![]() Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-10-17 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Zadomowienie
|
Powiedziała jedna chudzina drugiej...
Tu pod tym linkiem jest filmiknz dachowania fotelikow z ta oslona tułowia http://foteliki-pod-lupa.pl/testy-fo...slona-tulowia/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
no właśnie, a moja koleżanka ma cybexa i bardzo, bardzo sobie chwali. Dopóki nie zagłębiłam się w opinie o nim, bardzo zbliżone do Waszych to też wydawało mi się, że on jest bezpieczny itp. Ale żeśmy z niego zrezygnowali. I jesteśmy za romerem. Jak dostanę kasę z macierzyńskiego w przyszłym tygodniu to chyba go kupimy. Deli, wracaj do zdrowia!! mika, pstryku- wróciłyście już od lekarzy? co tam? ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
widziałam go dziękuje za taką ochronę... ![]() ![]() ![]() ezzo, na jaki się decydujecie ?
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-10-17 o 14:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zadomowienie
|
U nas tez stanelo na romerze, jutro ruszamy w debitancka trase..testowe 400 km, mam nadzieje, ze jaśnie pan polubi sie z nowym fotelikiem i nasze podroze stana sie w końcu przyjemniejsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.