Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-) - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-17, 19:52   #4981
Magdi555
Rozeznanie

Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość

A często Tż chodzi z synkiem do lekarza? Bo ja swoich pierwszy raz posyłam i tak sie trochę obawiam czy coś załatwi :p U nas było 1,5 m-ca kaszlu, przyniósł ze żłobka gorączke i sie jakieś totalne cholerstwo rozwinęło
Drugi raz
Ja napisze mojemu na kartce pytania, żeby nic nie zapomniał

Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 19:54   #4982
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
kasian86 >> już po zdjęciu w avatarku widac że twoja córcia taka kochana i milutka jest
No jest taka właśnie, słoneczko moje

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Ciężka sprawa. Pewnie z czasem minie siostrzenicy. A w jakim jest wieku?

Też się martwię, jak Misia zareaguje na rodzeństwo

Siostrzenica ma 5 lat niecałe, więc z jednej strony to mało, ale z drugiej na tyle dużo, że niektóre rzeczy powinna już rozumieć. Tym bardziej, że Hania nie jest jej najmłodszą kuzynką, jeszcze była bratanica po drodze, też taka trochę podobna do Hani z charakteru, ale do niej nie miała aż tak negatywnego podejścia.

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Życzę Ci tego, żeby dalej była takim kochanym dzieckiem
Mnie mama opowiadała, że ja byłam strasznie spokojna i grzeczna, dziecko do rany przyłóż, dużo spałam w dzień, a jak wstawałam to potrafiłam się jeszcze przez długi czas bawić paluszkami u rąk i tak się zachowywałam jakby mnie nie było, opowiadała mi, że bardzo chciałam mieć braciszka, miałam 2 latka kiedy się urodził, a 2 lata po nim moja kuzynka, z tego co ja mam takie przebłyski i z opowiadań, to mogłabym ich tulić jak misie i z rąk nie wypuszczać mam nadzieję, że moje dziecko będzie takie cichutkie i spokojne po mnie, bo z tego co wiem, TŻ był najgłośniejszym noworodkiem w szpitalu
No nieźle, to faktycznie byłaś dzieckiem idealnym no Hania taka nie jest, tzn jest bardzo absorbująca i na cały dzień może łącznie jakieś 30minut bawi się sama, ale ona jest po prostu taka ciepła, otwarta, takie słoneczko, dużo się śmieje, wygłupia itp no takie słoneczko, które jak się pojawia od razu rozpromienia wszystkich dookoła

Cytat:
Napisane przez monika83 Pokaż wiadomość
nie szalejcie tak z tymi postami, nie jestem w stanie Was nadrobić mimo najszczerszych chęci.
Widzialam, ze już nie mamy forumowych trojaczków, bardzo Ci współczuje Sama sie zestresowalam i polecialam na usg, na szczescie wszystko jest w porzadku, maluchu urosly dwokrotnie (maja 2,5 i 2,6 cm) i razem machaly nozkami i raczkami, strasznie sie wzruszylam.
Co do wozka to my mielismy/mamy Jedo Bartatine i bylismy bardzo zadawoleni, przede wszystkim z gondoli. Wozek nie ma skretnych kol, ale jest na paskach, przez co jest strasznie mieciutki dla dziecka. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie, nawet nie probuje nic indywidualnie pisac
Zdjecie maluchow z telefonu w zalaczniku
Cudne maluchy

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Kurcze to ja jak byłam mała to notorycznie podkradałam podpaski, a wtedy pamiętam były takie duże i grube podpaski Bella, aż któregoś dnia mama się zdziwiła, że ledwo co kupiła, a już nie ma połowy opakowania, a więc udała się do mojego pokoju i znalazła mój wózek dla lalek wypełniony nimi po brzegi (ja je stosowałam jako pampersy dla lalki) i przyszła do mnie z tą podpaską i się pyta:
a wiesz co to jest?
wiem! (mama w szoku )
No to powiedz mi co to jest?
To są podpaszki (mama jeszcze w większym szoku, ale pyta dalej)
A do czego one służą?
Noo pod paszki jak się człowiek spoci
powiem Ci, że z tego co pamiętam ja też myślałam, że podpaski się wsadza pod paszki a jeszcze jak byłam małą dziewczynką to pamiętam jak moja starsza siostra miała okres i sobie zawijała właśnie te takie grube podpaski bella zużyte w gazetę to ja się zastanawiałam czemu ona kupę wyrzuca do śmietnika a nie spłukuje

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość

kasianku- z rtymi dziećmi tak jest, szczególnie kiedy jest różnica wieku. Są momenty kiedy dzieci przestają się bawić z innymi i robią się egocentrykami, egoistami, chcą wszystko zagarnąć dla siebie, to zdarza się również wśród rodzeństwa i na różnych etapach rozwoju. Niestety u mojej przyjaciółki starszy syn tak nie raz potrafi popchnąć młodszego, kopnąć, uderzyć, że momentami serce mi zamierało jak to widziałam! jest bardzo egocentryczny. czasem ładnie się bawią ale ten starszy bardzo walczy o uwagę, nie chce sie dzielić itd. Na pewno jest to kwestia za równo etapu, charakteru i wychowania.
No tak właśnie jest, masz rację, że to zależy od wielu czynników i to nie tylko kwestia wychowania niestety i ciężko się na to patrzy, oj ciężko

Cytat:

A jeszcze lepsza wiadomość, że kochany Tż wziął 2 dni urlopu zaczął już malować wypialnie, w sb zacznie kłaść podłogę i będę mogła tam już spać na samym materacu Co tam, na podłodze mogę, byle nie w salonie, gdzie Tż do 1 w nocy tv ogląda
No i super a kciuki trzymamy i czekamy na wieści jutro!

Cytat:
My też powoli tłumaczymy Misi, ale nie wiem czy tak naprawdę rozumie o co chodzi. Ostatnio ją zapytałam czy pozwoli dzidzi spać w swoim łóżeczku to powiedziała: Nie! To moje! (chociaż już dawno w nim nie śpi). W ogóle ma teraz bardzo intensywne poczucie własności i nie bardzo chce się dzielić nawet dzisiaj w przedszkolu kłóciła się z Panią, bo miała takie karty z różnymi obrazkami i mieli odgadywać słowa. Misia bardzo chciała wszystkie i krzyczała właśnie: To moje!
No Misia już jest na tyle duża, że możecie zacząć tłumaczyć, Hanka jednak póki co jest za mała na takie rozmowy.
Ale z tego co piszesz to rzeczywiście zgadzam się z Vampirką, że rodzeństwo dobrze jej zrobi

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość

A próbowałaś podejść ją z tej strony, że dzidziuś mieszka w brzuszku mamy specjalnie dla Niej, po to by miała braciszka lub siostrzyczkę. A skoro ma w domu swojego dzidziusia, to będzie musiała zadbać o niego. Niech sama wymyśli w czym go położy, tak żeby było mu wygodnie itd. Na moją młodszą siostrę to działało
Wiesz co ja nawet sobie tak mówię, że to jest głównie dla Hani, bo mi w zasadzie ona by wystarczyła chyba ale jak mogłabym zostawić ją jedynaczką, wszyscy jedynacy, których znam zawsze mówili, że są nieszczęśliwi, że nie mają rodzeństwa. Nawet kiedyś widziałam taki demotywator czy co to było, że najwspanialsze co możesz dać swojemu dziecku to rodzeństwo
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 19:55   #4983
kaorlak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość
To taki etap - minie
A w jakim łóżku Misia śpi? Może dobrym pomysłem będzie teraz (dłuższy czas przed narodzinami) zakupić dla Niej nowe (tylko Jej) łóżko. Łóżeczko schować, żeby zdążyła o nim zapomnieć Wtedy nie będzie musiała 'oddawać' swojego łóżeczka rodzeństwu skoro widać, że jest to dla Niej bardzo ważne
Śpi już w normalnym łóżku w swoim pokoju od ok. 6 miesięcy Już od jakiegoś czasu proszę Mężula żeby wyniósł. No ale je trzeba rozebrać, bo nie mamy gdzie trzymać w całości, a to już jest robota Mój Mąż do takich robót musi dojrzeć (czyt. jak ma już dość mojego gadania ). Muszę go w końcu do tego mocno zmotywować
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 19:56   #4984
monika83
Raczkowanie

No moj maz juz nie chdozi z malym do lekarza, po tym jak:
- po jednej wizycie zapomnial ze lekarz przepisal dziecku leki (znalazlam recepte po miesiacu!)
- po drugiej zapomnial ze dostal skierowanie na badania.

Tym sposobem skutecznie zniechecil mnie do wysylania tatusia z dzieckiem do lekarza
monika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 19:57   #4985
asiulka_22
Zakorzenienie

Hope >>> jak ty kurcze zrobiłaś tą liste wizyt w nowym wątku??? spamiętałaś kto kiedy ma czy jak???
bo nieogarniam hehe
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 19:57   #4986
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Light Limara nadrabiam, dobra jesteś w nocy

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
a ile Twój ma, mój też nie mówi i trochę mnie to martwi ale on kończy w grudniu 2 latka. Duka po swojemu cały czas, jedynie mama, tata, titit, ała, baba i tak konkretnie to wszystko inne zniekształcone np. auto- ato, Lusia - Ia
19 m-cy, ale tyle słów to mówi odkąd rok skończył Nie masz się co martwić, do 3 latek spokojnie może nie mówić
Bratanek za to nawijał jak szalony pełnymi zdaniami jeszcze przed 2 rokiem, nie ma zasady

Cytat:
Drugi raz
Ja napisze mojemu na kartce pytania, żeby nic nie zapomniał
Dobra sugestia bo ja tu tak dukam i dukam ale co z tego zapamięta :p tym bardziej ze jako facet jest totalnym daltonistą :p Boję się że za dużo zbagatelizuje...

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 19:57   #4987
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Wiesz co ja nawet sobie tak mówię, że to jest głównie dla Hani, bo mi w zasadzie ona by wystarczyła chyba ale jak mogłabym zostawić ją jedynaczką, wszyscy jedynacy, których znam zawsze mówili, że są nieszczęśliwi, że nie mają rodzeństwa. Nawet kiedyś widziałam taki demotywator czy co to było, że najwspanialsze co możesz dać swojemu dziecku to rodzeństwo
pięknie powiedziane

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 19:59   #4988
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Jeszcze Magdi mi nie zacytowało dziadostwo

Cytat:
Na pewno będzie lepszy A wiesz, że moja przyjaciółka urodziła dziś Hanię
Noo to piękne imię wybrała przyjaciółka
Naprawdę dziewczyny polecam Wam imię Hanna, jest piękne, ma mega dużo zdrobnień, Hania już była Hanulą, Handzią, Haneczką, Hanusią, bywa też Hanulinem, Hanutkiem, Hanciulem, no wszystkim co sobie może wymyślić do tego pasuje małej dziewczynce Hanusi, szalonej nastolatce Hance i poważnej pani profesor Hannie ja na to patrzę, bo np dla mnie prof dr hab Maja Jakaśtam śmiesznie wygląda
Stary 2013-10-17, 20:01   #4989
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
- po jednej wizycie zapomnial ze lekarz przepisal dziecku leki (znalazlam recepte po miesiacu!)

Tym sposobem skutecznie zniechecil mnie do wysylania tatusia z dzieckiem do lekarza
może zrobił to celowo Ja bym mojego chyba roztrzepała na strzępy po takich numerach.

Mój TZ czasem mi mówi,że tego nie umie, tego nie umie, że ja to lepiej zrobię itp to tym bardziej mu każę coś robić sesese.... tak samo było z kąpaniem Filipa jak się urodził, od razu bez gadki i tyle. Mówiłam mu: jesteś ojcem to jak możesz się bać, że mu krzywdę zrobisz i dawał radę. Dumna byłam z niego hehe.
Stary 2013-10-17, 20:02   #4990
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Ja to bym zaś w 2 strone nie przesadzała z tymi zakazami. Teraz tego pełno. Myślę,że nasze mamy nie miały w tamtych czasach żadnych zakazów(bo w sumie też malo co bylo) a i dzieci rodziły sie zdrowe.
Ja jem tuńczyka, dużo łososia na zimno bo mam mega ochote na to. Jadłam biały ser, śledzie w occie, kiszoną kapuste, pare orzeszków ziemnych i ani brzych mnie nie bolał ani nic.
Uważam,że powinno się jeść to na co sie ma ochote. Przed ciążą jak jadło się te rzeczy i nie było alergii to myśle,że teraz tez nie zaszkodzi nic. A patrzeć,że ryba może być napromieniowana.. kurde w dzisiejszych czasach wszędzie jest tyle chemii i nasze dziecko też się niestety z tym spotka..
no ale to moje zdanie
no juz zostalo wyjasnione: nie chodzi o napromieniowanie tylko o bakterie np listeriozy, bardzo niebezpiecznej dla plodu.

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Heh wiecie Kobitki jak to jest..Ja całe zycie byłam taka szczupła,przezywana chudzielcem..anorektyczką itp. Nie potrafie sama z siebie przytyć i teraz będąc w ciąży mam podwójną chęć bycia taką ciężaróweczką..mieć duży brzuszek, wieksze piersi.. Nie moge się doczekać kiedy faktycznie poczuje się kobietą w ciąży

No niby masz rację tylko,że nigdy w życiu a żyje 25 lat nie zatrułam się rybą czy np. salmonellą z jajka(tak samo nikt z mojego otoczenia) no chyba,że zatrucie tymi bakteriami są bezobjawowe i nawet się nie wie,że jest się zarażonym. Niektóre kobiety dowiadują się,że są w ciąży w 6 msc i jadły normalnie i też zdrowe dzieci rodziły albo i nie.. nie wiem .. Każda je co uważa za słuszne.. ja uważam,że w okół ciązy za dużo mitów już powstało..np.ze nie wolno depilować nóg
za jakis czas wszystkie bedziemy Ci tu zazdroscic super figurki po ciazy, a Ty bedziesz z tego dumna

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Ja mam nadzieje, że mi się to za parę tygodniu skończy, bo 24 listopada lecimy do Polski i nie wiem jak ja z takimi mdłościami polecę

Nie dziękuję
lecialam z ogromnymi mdlosciami: czlowiek w podrozy ma 1000spraw na glowie i chcac nie chcac nie skupia sie tak na mdlosciach i jest nieco lzej wspolczuje pracy: mnie w tym tygodniu czeka maraton: 6dni pod rzad po 10h no ale dam rade

hope teraz juz Was nic nie ruszy silne malenstwo i od malego robi wszystkim na przekor bedzie zadziora mala

tradycyjnie sie nie odnosze, bo nie ma sensu
wrzucam linka odnosnie odkrywania plci na wczesnym etapie
http://www.parentdish.co.uk/2009/06/...de=aol_1005508
wg tej teorii u mnie bedzie dziewusia

aa, no i moj maz tez chrapacz okropny, ale ja juz go budze po prostu i kaze mu sie przewracac na bok: pomaga no i tez spie ze stoperami: dla tych co sie boja, ze nie uslysza budzika, placzu dziecka: nie ma takiej opcji stopery w nocy sie wysuwaja nieco i nie sa juz takie szczelne. mam mega cichy budzik, bo nie lubie sie zrywac, a zawsze go uslysze ze stoperami spie od kad zmaieszkalam z Tz: od 5 lat inaczej juz nie umiem

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 20:02   #4991
VwVampirka
Zakorzenienie

Ciekawe jak mój TŻ sobie będzie radził...

9!

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 20:03   #4992
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:

Ja tak jak Magdi daję kartkę z listą pytań a potem mam dla siebie kolejną z moją listą pytań do niego ale w sumie u nas raz się tylko zdarzyło, że TŻ poszedł sam do lekarza z małą akurat jak ja też byłam wtedy chora.

Cytat:
Hope >>> jak ty kurcze zrobiłaś tą liste wizyt w nowym wątku??? spamiętałaś kto kiedy ma czy jak???
bo nieogarniam hehe
Hope jest po prostu jakimś superhero

Cytat:
pięknie powiedziane
Zgadzam się
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg super_hero_H_-_yhaz_kids_cu_3_1.jpg (9,9 KB, 1 załadowań)
Stary 2013-10-17, 20:04   #4993
Magdi555
Rozeznanie

Cytat:
migracje ze względu na pracę. TZ pracuje w firmie pośredniczej. No i nie zawsze jest kolorowo. Jak narazie pracę ma do grudnia, podobno po nowym roku też ale mają mu jeszcze dokładnie powiedzieć. Ja raczej zdecyduję się rodzić w PL i będę z teściami, przynajmniej mi ktoś pomoże w opiece nad małym, może tego tak nie odczuje bo tutaj jesteśmy zupełnie sami nawet znajomych nie mamy.
No to faktycznie niełatwa sytuacja To ja Wam życzę, żeby praca była już w jednym miejscu i na stałe

Cytat:
Mój Mąż do takich robót musi dojrzeć (czyt. jak ma już dość mojego gadania ). Muszę go w końcu do tego mocno zmotywować
Jak każdy facet

Cytat:

Dobra sugestia bo ja tu tak dukam i dukam ale co z tego zapamięta :p tym bardziej ze jako facet jest totalnym daltonistą :p Boję się że za dużo zbagatelizuje...
Ja mojego zawsze z kartką wszędzie wysyłam, bo On świetną ma pamięć, ale tylko w pracy

Stary 2013-10-17, 20:05   #4994
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
pasuje małej dziewczynce Hanusi, szalonej nastolatce Hance i poważnej pani profesor Hannie
świetnie to ujęłaś mi też się Hania podoba , ale moja mam na imię Anna /Ania,( dziadziu jak żył / tata mamy / nie zapomne tego : cały czas mówił Hańcze /zazwyczaj jak ją wował ta było donośne : HAAAAAŃCZEEEE!!!! / hehe bardzo miło to wspominam. i w sumie jak by była niunia to by miała po babci/ nooo w sumie bardzo podobne / imię. u mnie póki co na 1 miejscu jest JULIA ANNA ....
Stary 2013-10-17, 20:05   #4995
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
może zrobił to celowo Ja bym mojego chyba roztrzepała na strzępy po takich numerach.

Mój TZ czasem mi mówi,że tego nie umie, tego nie umie, że ja to lepiej zrobię itp to tym bardziej mu każę coś robić sesese.... tak samo było z kąpaniem Filipa jak się urodził, od razu bez gadki i tyle. Mówiłam mu: jesteś ojcem to jak możesz się bać, że mu krzywdę zrobisz i dawał radę. Dumna byłam z niego hehe.
Mój robi to samo czasami! I jeszcze udaje, że wcale nie

Cytat:
Ciekawe jak mój TŻ sobie będzie radził...

9!
Normalnie chciałam iść spać ale nieee trzeba poczekać na nowy wątek
Stary 2013-10-17, 20:07   #4996
VwVampirka
Zakorzenienie

Uwaga!

4!

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 20:07   #4997
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Hope jest po prostu jakimś superhero
JA MYśle że na jakimś wspomagaczu jedzie hehe
/ wiesz te ładne posty i wogóle ...samo tak nie przychodzi/
Stary 2013-10-17, 20:07   #4998
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
świetnie to ujęłaś mi też się Hania podoba , ale moja mam na imię Anna /Ania,( dziadziu jak żył / tata mamy / nie zapomne tego : cały czas mówił Hańcze /zazwyczaj jak ją wował ta było donośne : HAAAAAŃCZEEEE!!!! / hehe bardzo miło to wspominam. i w sumie jak by była niunia to by miała po babci/ nooo w sumie bardzo podobne / imię. u mnie póki co na 1 miejscu jest JULIA ANNA ....
Julcia też śliczne i pasuje w każdym wieku

Ale po mamie też by było ładnie, tzn po babci w sumie moja bratowa dała dziewczynkom imiona z kolei po prababciach: Marysia z jej strony i Zosia z naszej
Stary 2013-10-17, 20:07   #4999
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
powiem Ci, że z tego co pamiętam ja też myślałam, że podpaski się wsadza pod paszki a jeszcze jak byłam małą dziewczynką to pamiętam jak moja starsza siostra miała okres i sobie zawijała właśnie te takie grube podpaski bella zużyte w gazetę to ja się zastanawiałam czemu ona kupę wyrzuca do śmietnika a nie spłukuje
To też nieźle

Co do jedynaków, ja mam ten problem, że jakoś nie potrafię się dogadać z takimi osobami, nie wiem, ale denerwują mnie swoim usposobieniem i sposobem myślenia, chyba, że ja mam takiego pecha, że trafiam na takich co się uważają za najmądrzejszych, najwspanialszych, najbardziej inteligentnych i przechwalających się, po prostu staram się unikać takich osób. Niektórzy mówią, że to zależy od sposobu wychowania dziecka, ale przez moje życie przetoczyło się tyle znajomości z jedynakami, że się z tym jakoś nie zgadzam . Mam nadzieję, że dane mi będzie moje pierwsze dziecko obdarzyć rodzeństwem, bo jakoś nie wyobrażam sobie posiadania jednego dziecka, tym bardziej, że to pierwsze wnusio zarówno od strony moich jak i rodziców TŻ, a nie chciałabym, żeby było zbytnio rozpieszczane i miało jednak towarzystwo w postaci młodszego rodzeństwa

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 20:08   #5000
asiulka_22
Zakorzenienie

========================= ======================
koniec zakończyłyśmy wątek

ZAPRASZAMY DO KOLEJNEJ CZĘŚCI ....
Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

KLIK : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=723154

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2013-10-17 o 20:13
Stary 2013-10-17, 20:08   #5001
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
JA MYśle że na jakimś wspomagaczu jedzie hehe
/ wiesz te ładne posty i wogóle ...samo tak nie przychodzi/
hahaha też tak może być, zdradź nam swój sekret kochana

ps. Pamiętajcie, że miałam duży udział w kończeniu tego wątku jakby co
Stary 2013-10-17, 20:09   #5002
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
Mój robi to samo czasami! I jeszcze udaje, że wcale nie

ja też czekam na nowy, zeby się zameldować hehe

Magdi dzięki
Stary 2013-10-17, 20:10   #5003
Seleniti
Zadomowienie

Skończyłyśmy haha

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 20:10   #5004
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Wariatki

Nie zacytujje was bo zanim skończe wątek zamknięcie :p

Nikki odstaw syrop prawoślazowy bo on na alkoholu

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 20:13   #5005
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Wariatki
hehe dałyśmy czadu
Stary 2013-10-17, 20:13   #5006
Magdi555
Rozeznanie

Cytat:
Mój kąpał od początku, bo ja byłam po CC Musze przyznać, że jest wspaniałym Tatą, pod każdym względem. Są okresy, że dużo pracuje i wtedy wraca, jak już Kuba zaśnie i widzę, że strasznie jest Mu z tym źle. W normalne dni po pracy nigdy nie zasiada przed TV tylko zawsze bawi się z Kubusiem - mnie to ogromnie cieszy, bo jest to bardzo ważne dla nas wszystkich - takie wspólne spędzanie czasu Zresztą na każdym kroku widać, że rodzina jest dla Niego na pierwszym miejscu

Kasian, bo Hania to bardzo ładne imię, ale u mnie odpada, bo już druga przyjaciółka ma Zresztą ja już uparłam się na tą Tosie

Upssss, koniec

Edytowane przez Magdi555
Czas edycji: 2013-10-17 o 20:14
Stary 2013-10-17, 21:49   #5007
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Nawet na liście nie jesteś najstarsza
No właśnie widzę.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości