|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cytat:
a z tego co widać, to coś mi sie wydaje, że teraz tak seksi flexi wyglądasz bardziej![]() i jeszcze coś mi się wydaje, że Black zapoczątkowała manię na boba na wątku ja też miałąm coś takiego w planach już jakiś czas temu, tylko nigdy nie noszę prostych włosów, więc i tak będzie wyglądać inaczej; ale jak ja się w końcu zdecyduję, to Wy już inaczej będziecie się ścinać![]() Cytat:
jak czasem patrzę na Filipa pod odpowiednim kątem, szczególnie jak się uśmiecha, to strasznie mi Twoją Amelcię przypomina ale to trzeba odpowiednio spojrzeć
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Silver: super, poproszę fotę z twarzą:P
Mamy taki sam fon
|
|
|
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3484 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
jaki ON cudny jest !!
![]() Cytat:
kciuki żeby mrozów nie było ![]() Cytat:
pierwsze święta z dzieciaczkami Cytat:
![]() TRZYMAM KCIUKI ZA JUTRO!!!! UDA SIĘ!!! Cytat:
![]() Odzywaj się częściej!!! Cytat:
dlatego tyle ćwiczę ![]() Cytat:
Poka fotkę brzuszka
|
|
#3485 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja się zebrać nie mogę
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo Bardzo się ciesze że fryzurka Wam się podoba
Ja się muszę do niej przyzwyczaić. Dziękuję za miłe komentarze. A fotkę buźki postaram się jutro zrobić ![]() Mi się bardzo podoba fryzurka Black. Marzą mi się tak grube włosy ![]() Black, pięknie wyglądasz. I tak fotka na fb Lecę spać. Dobranoc. Aha. Bokeh, następnym razem zetnę grzywkę na prosto tylko niech trochę podrośnie.
|
#3487 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej
Jestem cały czas, jak mogę to po kilka stron podczytuję ale i tak to za mało .... W związku że daleko w lesie z waszymi postami jestem to wybaczcie ale się nie poodnoszę bo i tak większość już nieaktualne . Napisze jednak co u nas no bo się dzieje oj dzieje ![]() Mama przyjechała z odsieczą do pomocy przy małym ale średnio jej to idzie choć z godziny na godzinę jest postęp i Krzyś powoli daje się Babci przekupić Pracy sporo ale to na razie tylko szykowania i kalkulacje A z nowości dziś nam zamknęli cmentarz bo wpadła wataha dzików i pogonili pierwszych żałobników hehehe Wielka afera zrobila się z tego. Zamknęli wszystkie wejścia, pogonili ludzi i na wieczór będzie odstrzał lub łapanka. A jaki cyrk \ innymi pogrzebami ?! no wiadomo że nikt nie przełoży ceremonii to wpuszczali tylko żałobników pod eskortą policji i leśniczego hehehehe Mały bardzo marudny - no nie wiem czy to zęby, tęsknota za mną czy nieumiejętność mamy eh a jutro 4 rano giełda kwiatowa OŁ JEAAAAAA") ide więc spać Zapowiadam Wam jeszcze raz - wracam po pierwszym papapapapa |
|
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno Fifkowi nic nie dolega, ale masz racje - lepiej sprawdzic |
|
|
|
|
#3489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam nadzieję
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
a ja idę w tango z fakturami, bo w poniedziałek deadline
dobranocki oby ta nocka była lepsza
|
#3492 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, czytam o tych fotelikach i w takim razie bez sensu dla mnie, skoro dostały 4 pkty w testach a tu nagle nagonka na nie
![]() Hje, strasznie się cieszę, że jest ok
|
|
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle uświadomiłam sobie że rzadko się pokazujesz ![]() Cytat:
trzymam Cię za słowo ![]() http://allegro.pl/czarne-kalosze-zlo...620067553.html co sądzicie ???? ![]() wygrałam dla Hanci sweterek w zebre http://allegro.pl/show_item.php?item=3608611052
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
bijkora tak teraz wygladaja testy na prawo jazdy?! Toz to kretynizm! Powodzenia dzis!! nawijko kciuki!! Zdjecie Kubusia sliczne! laurko Michalka rowniez!! cala poplynelas wczoraj! hje widzisz i niepotrzebnie sie zamartwialas!! silver ladny bob! authentic zostaniesz z nami? Wczoraj tz na dyzurze to liczylam, ze Yae lepiej pospi, a tu klapa, 1.30-2.30 nocne buszowanie urzadzila, ale wstalysmy dopiero o 7, to nie bede marudzic. |
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Misiael u mnie nie ma tego sklepu
![]() Bokeh kobaltowe jak najbardziej będzie pasował bo ja zima, ale ta czerwona fuksja mnie korci Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Buziaki i zdrowka dla Maluszkow!
![]() Yae sto lat nasze japonskie cudownosci!!! ![]() Authentic, 28tc???!!! Wow! Jak to leci!!! Gratulacje chlopaczka! I zostan z nami!!! Silver, ile bym dala zeby miec takie wlosy jak Ty i Black slicznie!Bokeh, mam teraz 2rodzaje spodni, juz za duze i jeszcze za male :P blizej mi do tych jeszcze za malych, ale za to szkoda mi tych za duzych bo sa fajne w tym roku kupowane a wszystkie mi z dupska spadaja..... Babel dal popalic w nocy ale to zabal na bank, wczoraj dalo sie wyczuc leciutenko a dzisiaj juz konkret kreska jest takze mam nadzieje, ze chociaz jedna nocka bedzie w miare ![]() Ide uspac mlodego bo placze Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka... Buziak dla Yae...Antosia rowiesniczki! To razem zaczynamy 9 miesiąc....
![]() ![]() Znow muszę nadrobić ostatnia strone bo nienadazam za Wami...i jakoś się robić nie mogę..czuję się jajis tak z boku ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Nocka marzenie
![]() spanie od 20 do 7 rano, jedno karmienie nawet nie wiem o której i kilka razy smoczka musiałam dawać. Ale wiecie mi się z nią tak fajnie śpi ![]() ![]() Raz w nocy budzę się, otwieram oczy a ona się patrzy na mnie tymi swoimi wielkimi oczami A ja zasnęłam o 21 i czuję się jak mlody bóg ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-10-18 o 07:49 |
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Mój ośmiomiesieczniaczek...ta k się wiercil że nie mogłam go złapać.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze chciałam potwierdzić że Black wyglada pięknie w tej nowej fryzurce, a jeszcze ten makijaz....
![]() No i Silver też fajny fryz ale gdzie zdjecie facjatki?? Ja tez myślę nad zmiana...od zmiany koloru mnie odwiodlyscie...ale z fruzura gorzej..bo ja ani szczupla...buzia okragla...a taki bob tez mi sie podoba..co myslicie? Boba mozna w różnych długościach kombinowac, ja wlosy mam długie, tylko z racji tego ze tyle mi ich wypada top wciąż nosze w gumce związane :/ A Black faktycznie zapoczatkowala boby na wątku
|
#3503 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fajniutka Cytat:
![]() ![]() Silver super wyglądasz ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekujemy! |
|
|
|
|
#3505 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
O ja pierdziu, jakie pytania! 13 lat temu zdawałam i na szczęście takich pierdół nie musiałam się uczyć, bo i po co taka z dupy wiedza? Masakra, dziś dasz radę!
Hje ja wiedziałam że Polcia super się rozwija, i wyobraziłam sobie dziadka jak siedzi w chodziku ![]() Cytat:
![]() Tak myślałam, za dużo wrażeń. A mija to? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam że młody pośpi bo męczył się do 20 a tu co? O 5.40 otwieram oczy a on nade mną wisi i zaciesza No a teraz śpi, ale coś mi się wydaje, że zaraz będzie pobudka.Dziś deszczowo o brzydko, nici ze spaceru. Sprzedałam na allegro zeszłoroczne kombinezony, poszły prawie 2 razy dożej niż kupiłam! I chusta się sprzedała. Muszę jeszcze fotelik wystawić i leżaczek. Kupiłam w Lidlu te spodnie narciarskie dla Misia. One na dotyk cieniutkie, ale z siostrą gadałam i mi mówiła, że tak wyglądają, ale one niby narciarskie mają być, więc muszą być lekkie i że przez to że wiatro i wodo szczelne i jakąś tam membranę mają to są ciepłe na prawdę. Zresztą jakieś rajtuzy na pewno założę pod spód. Mam jeszcze od niej kombinezon dwuczęściowy, z grubaśnymi portkami z polarem w środku. Superowy jest, tylko jeszcze trochę duży. Może do zimy młody urośnie.
Malowanie szafek kuchennych - metamorfoza kuchni za mniej niż 200 złotych Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2013-10-18 o 09:14 |
|
|
|
|
#3507 |
|
Wtajemniczenie
|
nadrobiłam, pocytowałam i mi Maja uderzyła w klawiaturę i wszystko znikło
![]() Z tego co zapamiętałam... Authentic fajnie że Agatka będzie miała braciszka Żeby tylko mu się nie chciało pospieszyć (jak mojej Majusi). Co do teściowej to Moja jak jej powiedziałam o 2 ciąży to: "a to planowane czy wpadka?" WTF! aż się wtedy popłakałam, bo przecież Maja planowana i KArinka już miała ponad 1,5 roczku. Hje dla TŻHje Ale Ty się nie dawaj. Postaw sprawę jasno - albo się zajmuje Polą NAPRAWDĘ albo to on sprząta! Zobaczysz że moment zmieni nastawienie ![]() Silver fajna ta fryzurka - ja mam też tak z tyłu pocieniowane ![]() Buziaki dla miesięcznych imprezowiczów ![]() Maja jest łobuzica - złośnica i w dzień i w nocy buuu...
|
|
|
|
#3508 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Hello lejdis
![]() Wiecie co? Obudziłam się o 3 w nocy i byłam już wyspana ![]() dla naszych dzisiejszych solenizantów.Silver- pięknie Ci w tej fryzuryrce Authentic- zdrowo rośnijcie iiii zaglądaj do nas.Elllmi-daj znać po wizycie. Aaa jesteście niemożliwe dziewczyny. Szczególnie Cała i Marsi (woźnica nasza
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Silver, slicznie wyglądasz
swietna fryzurka I ja szukam ledżajnsów! Dzielcie sie sprawdzonymi linkami |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.

a z tego co widać, to coś mi sie wydaje, że teraz tak seksi flexi wyglądasz bardziej
jak czasem patrzę na Filipa pod odpowiednim kątem, szczególnie jak się uśmiecha, to strasznie mi Twoją Amelcię przypomina

pierwsze święta z dzieciaczkami 
dlatego tyle ćwiczę

Moja jak jej powiedziałam o 2 ciąży to: "a to planowane czy wpadka?" WTF! aż się wtedy popłakałam, bo przecież Maja planowana i KArinka już miała ponad 1,5 roczku.